עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sofix4,

השימושים העיקריים של המחשב הם גלישה באינטרנט, צפייה בטלוויזיה, הקלטת תוכניות + עריכה ומשחקים מדי פעם (c&c3 למשל). אם אין הרבה הבדל אני מעדיף לקחת את הזול יותר כי אני רוצה לקנות גם כרטיס טלוויזיה. ועוד שאלה: המאוורר שמגיע עם שני המעבדים הנ"ל ^^ רועש?

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  2. Started by Or ei,

למישהו יש פרטים עליהם ?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by igori,

ההבדל המחירים עומד על מעל לאלף ש"ח. ההבדל בביצועים ללא OC - ה 3820 בחלק מהבנצ'מרקים אפילו מוביל , לאחר OC , מתפתח הפרש לטובת ה 3930K , האם שווה להשקיע סכום שכזה על מעבד שכזה? השימוש הוא גיימינג עם OC קל.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by Killer-Storm,

3000Mhz ככה ?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

שלום, אם אני עושה OC ואני מקפיד שהטמפ' לא תהייה גבוהה אז אני מוריד את החיים למעבד או לא? אני שואל כי המעבד ב-OC עובד תמיד על תדר גבוה ממה שניתן לו במפעל. כל עוד הטמפ' לא גבוהה והמעבד ב-OC אז אורך החיים שלו יורד? כלומר לא משנה אם אני אעשה OC כל עוד הטמפ' בגבול הסביר זה לא משנה את האורך החיים שלו ממעבד שלא עשו עליו OC? ועוד שאלה, האם זה השתנה בין מעבדים ישנים וחדשים?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by itaysk,

למה אומרים לי לקחת AXP1700+ (0.13MICRON( במקום AXP2000+????? מה אכפת לי ההתחממות והאורך חיים ? אני לא עושהOC ...

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  7. באמת שלא הבנתי איך זה עובד, שמתי לב שאפשר ללחוץ בקצה שלהם והם יורדים עד למטה אבל אין שום דבר שאפשר לשלוף יש למישהו איזה מדריך למשתש של אחד הקירורים או משהו?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by Spook,

לאחרונה קניתי מארז חדש שיש לו צג טמפרטורות בחזית שלו. כתוצאה מכך שמתי לב למשהו מוזר. טמפרטורת המעבד בזמן העבודה נעה בין 52-54 מעלות. דבר שהוא נורמלי למעבד Athlon XP 2000 על פי מה שקראתי בפורום. אבל כשהמחשב עובר למצב Standby הטמפרטורה מגיעה עד ל-57 מעלות. האם המחשב לא אמור להתקרר במנוחה? קונפיגורצית המחשב היא: לוח האם: Asus a7n8x deluxe זכרון 512 DDR333 CL2.5 ספק גנרי 300WAT (הזמנתי ספק Enermax 350W שאמור להגיע בקרוב) 2 דיסקים 120GB של מקסטור SATA מחוברים ב-RAID כרטיס מסך Radeon 9800 מארז Thermaltake Sviking VA4000BWS

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by eliasfen1,

אני מניח שזה אתר מכירות מחשבים למישהו יכול לתת לי כתובת האתר

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  10. המחשב מיועד למשקים אינטרנט ואבר קלוק, למרות שאין לי שום ידע באובר קלוק, אני אקרא תמדריכים ואני סומך עליכם שתעזרו לי בעניין. דרך אגב עד לאיזה מהירות אני יוכל להגיע באובר קלוק למעבד הזה? ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) NIS 550.87 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU NIS 583.89 Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory NIS 568.42 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W Case NIS 377.98 AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD …

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני מרכיב מחשב חדש שאני מתכנן לקנות מ-TMS בימים הקרובים. בהתחלה תכננתי לקחת את ה-פנום2 945 שנמכר שם ב-789 ש"ח ולהוסיף קירור שקט כלשהו. אבל... אז שמתי לב שנמכר שם הפנום2 955 ביחד עם ה-Evercool Buffalo 10CM ב-845 ש"ח. לא מתוכנן OC למעבד. כן חשוב שהמחשב יהיה שקט (8 מתוך 10). בקיצור, מה שרציתי לדעת... האם ה-Buffalo יהיה קירור טוב ל-955 והאם הוא יהיה שקט? תודה אנשים. (מקווה לתשובה מהירה)

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by constantine16,

ahshav yesh li 2 slotim shel 512 im ani yosif od 2 slotim shel 512 ze iie beseder lo iu shum beiot? yesh li motherboard im dual channel

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by אוריפ,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. חום המעבד הוא 63 מעלות. זה נורמלי? אם לא איך אפשר לקרר אותו יותר? החום אמור להשפיע במשהו על פעולות המחשב? תודה!

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by safari,

אני צריך לוח פנטיום 3 (370 Pin ) .... יש הצעות? תודה מראש? ד"א - חבר שלי סיפר לי שיש לוחות ל-P3 שתומכים ב- DDR , זה נכון?

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by djelectric,

עד לפני שבוע שמתי לב שמחירי המעבדים בירידה מתמדת אבל הזמן האחרון שמתי לב שמחירי המעבדים מתחילים דווקא לעלות, משהו יכול להסביר לי את זה?! הרי מחירי המעבדים לא אמורים לרדת כמו שקרה עד עכשיו? יכול להיות שזה קשור לחזרת התלמידים לבתי הספר בקרוב?!

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  16. לגבי לוח P5VD2-MX http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5VD2MX/#CPUS האם אפשר לשים מעבדי 45NM כגון E5700 ודומיו? http://ark.intel.com/products/42801/Intel-Pentium-Processor-E5700-%282M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB%29 ואם לא, האם קיים עידכון ביוס שפותר את זה?

17. Started by Weihenstephan,

אני מתלבט בין שני מעבדי I7 הראשון זה 2600K והשני זה 3930K השימוש יהיה למשחקים כבדים שישנם וגם שיצאו בעתיד. כרטיס המסך שיש לי כבר הוא 5970 ויש גם 16 גיגה זכרון כמובן שהמעבד ישמש לעריכת וידאו ולתוכנות חישובים (מטלאב וארכגיס) אז.. מה מומלץ ללכת? כמובן אשמח להסבר על ערכות השבבים של לוחות האם.. (שמתי לב שיש z68 p76 וכו')

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by crazydiamond,

האם יש איזשהיא פקודת אצווה (BAT) אשר גורמת להורדת מהירות השעון של המעבד? אני צריך להריץ בעבודה יישום שדורש מהירות נמוכה ושמעתי שיש פקודה שאפשר להריץ כדי לבצע את זה. נא עזרתכם.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  19. הזמנתי מחשב מורכב מנעה עם הזכרונות האלו דגם: F2-6400CL5D-2GBNQ http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 המחיר שלהם היה 700ש"ח וירד ל 600ש"ח האם הזכרונות האלו טובים? (אני לא עושה OC) כי העניין של המחיר נראה לי חשוד..

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by roeesnir,

טוב, אני יודע שהנושא הזה נידוש כבר כ"כ הרבה. האם XP PRO 32bit יודעת לנצל יותר מ-2 ג'יגה זיכרון? והתשובה כמובן לא. אבל קראתי כמה מאמרים ואני לא בטוח, אז אנסח את השאלה אחרת: האם מערכת ההפעלה בכלל לא יודעת לנצל מעל 2 ג'יגה או שהתוכנות לא יודעות לנצל מעל 2 ג'יגה. זאת אומרת - שאם יש לי 2 תוכנות שפועלות במקביל, כל תוכנה לא יודעת לנצל מעל 2 ג'יגה, אבל בסך הכל מנוצל במקביל, ע"י כמה תוכנות יותר מ2 ג'גה. מקווה שלא סיבכתי. תודה.

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by BIGWOLF,

חברה שלום מדובר בשני סוגי של לוח אם: NF-7 ו NF7-SL מה ההבדל בינהם חוץ מה יציאות SATA ראיתי באתר שיש הבדל בצ'יפסט בלוחות אלו. באחד MCP-SPP ובשני MCP-T-SPP מה זה ?? תודה

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by Dimka,

שלום, ברשותי המחשב במפרט בצד, עם מעבד E8400 וקניתי Q9550S שזה Q9550 עם צריכת הספק נמוכה יותר של 65W. לוח אם Asus P5K עם צ'יפסט של אינטל P35. אני מתכוון גם לקנות כרטיס מסך בקרוב... כרגע מותקנים זכרונות פשוטים: Transcend 2X1GB (PC6400) 800Mhz עם טיימינג 5-5-5-18 התעניינתי בלקנות את הזכרונות האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271&products_id=24726&PHPSESSID=p9d9krvbhc1fdg3g7e43qoc5g2 או http://www.patriotmem.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=17&prodgroupid=75&id=710&type=1 נראה שהלוח שלי תומך בהם... יש המלצה?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by ofir2808,

שלום לכולם, יש לי התלבטות בין 3 המעבדים שמופיעים בכותרת, מבחינת מחיר, אני משלם על כל אחד מהם את אותו מחיר, אני קצת משחק, קצת עושה עריכת סרטים (ברמה בייתית, לא מקצועית) וכמובן שימוש רגיל (אינטרנט, אופיס, סרטים וכו') מעוניין לדעת מה הכי כדאי לי. בתודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by ad,

היכן אפשר למצוא זכרון למחשב ישן יש לי crg Mhz 128 m

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by bennnn,

שלום לכולם היום נקנה מחשב עם לוח GA770TA-UD3 של גיגבייט ומעבד פנום 2 965. הזיכרון הנל טוב???נבדק תאימות מול האתר של גיגבייט והוא מתאים. פשוט אני קונה אותו מחנות אחרת לא מהחנות שבה נקנה המחשב כי אין להם אותהאם הוא טוב??והאם הוא CL 7? תודה לעעונים צריך להזמין עוד היום...אודה לתשוןבה והאם G.SKILL 2X2GB 1600MHz CL9 F3-12800CL9D-4GBNQ ומה לגבי הזיכרון הזה? האם יש הבדלים משמעותיים בינהם? הבנתי שהאחרון שכתבתי CL 9 והראשון CL7. ? או הגרסת אקו עדיפה לא? או האם אין ככ הבדל? אני מחר מזמין רק את הזיכרון מחנות נפרדת זה ממש חשוב לי .תודה

• 1 תגובה
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים