מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד P4 1.6 SiSoftware Sandra Name : P4W (Willamette) Pentium 4 180nm 1.5-2GHz 1.70-1.75v והטמפרטורה שלו היא 127 מעלות!!! זה לא קצת גבוה??? Sensors CPU Temperature : 127.0°C / 260.6°F CPU Fan Speed : 4655rpm CPU Voltage : 1.74V
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני רוצה שהוינדואוס ידמה זיכרון על הכנון הקשיח כזיכרון ראם , איך אני מגדיר את זה , תודה
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה לפי דעתכם יותר טוב /יותר מומלץ לשים סטיק אחד של ג'יגה של קינגסטון או...... לשים שתי סטיקים של 512MB של קינגסטון אשמח לקבל תשובות מעניינות!!! תודה........
-
- 18 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין את ה VISTA אבל לא יודע איזו גירסה - גירסת ה X64 (שמתאימה ל 64 BIT) או גירסת ה X86 (שמתאימה ל 32 BIT). המעבד: Intel Core 2 Duo E6300 הלוח: Asus P5B I965 תודה.
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן, אז לפי הכותרת ניתן להבין כי אני מעוניין לרכוש מעבד מסוג Intel Core i9 10850K 3.6Ghz 20MB Cache s1200. ולשם כך אני צריך לוח אם חדש כי לוח האם שלי מתאים למעבדים מסוג של עד i7. אשמח להמלצות ללוח אם במחיר של עד 1000 שקל שמתאימים, לוח האם הנוכחי שמותקן אצלי הוא Asus PRIME H270-P אז משהו טיפה יותר טוב מזה, אם אפשר אפילו כמה שיותר זול אבל עדיין לא פחות טוב בביצועים כמובן. מקווה שהייתי ברור, תודה.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הצלעות קירור מצופות זהב או כסף בזכרונות DDR3 באמת מועילים משמעותית או סתם בקטנה ?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום , הבעיה שלי היא כזאת , יש לי שני כרטיסי זיכרון DDR400MHZ שכל אחד מהם הוא 1GB של חברת CEON . הזיכרונות מותקנים כ DUAL CHANNEL על לוח אם של חברת MSI דגם K8N NEO 4 PLATINUM עם צ'יפסט של NVIDIA ULTRA 4 . הבעיה היא שכשהמחשב עולה אז בנתונים הראשונים רשום שהזיכרונות עובדים ב DUAL ועל 200MHZ , לאחר שעלתה מערכת ההפעלה WINDOWS 7 , הפעלתי את תכנת EVEREST וגם שם רשום שהתדר עבודה הוא 200MHZ . מה הבעיה בבקשה ואיך פותרים אותה ? בעיה 2 , הכרטיס מסך הוא מסוג GEFORCE NVIDIA 6200 עם 256M זיכרון , הכרטיס לא מובנה בלוח אם . הבעיה היא כזאת , כידוע יש לי 2G זיכרון וכאשר הוינדוס עולה ואני מפעיל דיאגנוסטיקה של כלי מערכת (DXDIAG) רשום לי בנתונים הראשונים שייש לי בערך 1600M זיכרון וכאשר הולך ל…
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לפי התמונה הבאה איזה לוח אם יש לי והאם אני יכול להגדיל את הRAM ל16 או 8? http://postimg.org/image/zff2asdv7/
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מה התוכניות של AMD לגבי ארכיטקטורה חדשה? או שאנחנו נדבוק בAM3 לתקופה די נכבדת?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה לשדרג מחשב משרדי שהלך לו הלוח או המעבד. צריך לוח+מעבד+זיכרון עד 800 ש"ח אין כרטיס מסך אז צריך להיות אונבורד. השימושים הם כמעט אך ורק משרדיים - אופיס ומיילים. אולי לפעמים איזה סרט פה ושם. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Asus P5P43TD Pro והזמנתי זכרונות חדשים 2X2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel. לאחר הקנייה ראיתי שבמפרט כתוב שהוא מתאים לצ'יפסט Intel P55. שאלותיי: 1. האם אני צריך להחליףאת הזיכרונות, מפני שזה לא יעבוד על הלוח שלי? 2. איך יכול להיות שהתזמונים של ה-G.Skill טובים יותר (7-7-..) מרוב הזיכרונות להם תזמונים פחות טובים (9-9-..), אך הם עולים אותו דבר? תודה,
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
-
שלום רב, באיזה שנה המציאו לוחות אם התומכים בהפעלת BOOT USB? ואיזה חברה זו הייתה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אני מקווה שהשאלה שלי קשורה לפורום הזה ולא לפורום הרשתות ואינטרנט , אם טעיתי אז תעבירו . אז ככה , יש לי את הלוח אם הנ''ל , ויש לו שתי יציאות LAN ומה שרציתי לשאול זה : מה ההבדל בין שתי היציאות האלו ? , ואם יש הבדל אז לאיזו מבין היציאות האלו יותר טוב לחבר את הראוטר שלי ? תודה לכל העוזרים .
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ואם כן, בכמה אחוזים... לטעמכם? ושאלת בונוס, האם בהתחשב בתשובות שווה להשקיע עוד כסף כדי לקנות זכרון brandname או שעדיף לחסוך?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לא מזמן כשל ולעבוד לי הלוח אם בצורה נורמלית. כרגע אני עוד מנסה לתקן אותו, אך נראה לי חסר סיכוי ולכן אני כבר מכין מראש את התכנית לקנות רכיבים חדשים. המפרט(הרלוונטי) כרגע: לוח אם:DFI NFORCE4 ULTRA-D זיכרון: 2 ג'גה זכרון DDR2 מעבד: AMD 3200+ Socket 939 התקציב שלי לשלושת החלקים החדשים הללו הוא 1200 ש"ח+- המחשב הוא למטרות רגילות כמו גלישה באינטרנט, מוסיקה וסרטים. אך אני גם משחק במשחקי אסטרטגיה ומשחקים בלעדיים למחשב (יש לי כרטיס מסך HD4670) לכן אני לא צריך מערכת גיימינג משוכללת. אשמח להמלצה על מפרט רצוי בנוסף, אשמח לדעת איזה מעבד עדיף היום:AMD או INTEL.
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש לוח ל-5600X. כנראה שלא אבצע OC. חשבתי על Gigabyte B550M AORUS PRO מה דעתכם? יש המלצות אחרות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, במסגרת רכישת מחשב חדש אני מתכוון לקנות זכרון בתדר 1600M. מבקש לדעת מה עדיף: מבחינת חברות: בין Corsair, Kingson, G.Skill מבחינת גודל הזכרון: האם עדיף 8G או 2*4G שיעבוד Dual Channel (לפי הסבר שקראתי אין הבדל אמיתי בין האופציות), ובנוסף - אם אחת האופציות נותנת תזמון CL9 והשנייה CL10 (וגם זולה בכ-40 ש"ח) - מה עדיף? קירור: האם רלוונטי צלע קירור בזכרונות האלה או שזה גם גימיק שרק מוסיף עלות? מבחינת תאימות - אני מתכוון לקנות לוח אם Gigabyte GA-H77-D3H (מעבד i5-3470). האם עשוייה להיות איזושהי בעיית תאימות עם איזשהו זכרון מסוג זה? (אני שואל כי באתרים של חלק מהחברות יש רשימת לוחות אם תואמים ודוקא הלוח אם הזה לא מופיע. לא ברור לי אם זה אומר שהוא לא תואם או שפשוט לא בדקו ולכן …
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום ! יש לי כרגע G.skill 2GB 4-4-12 CL4 זה 1GBX2 אני מעוניין לשדרג לאחר כשנתיים את הזכרונות יש ברשותי לוח אם מסוג P35-DS3L אשמח להמלצה בכמה שפחות כסף :] או שהכי פשוט להוסיף עוד זכרונות מאותו הסוג ?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבת!!!! התקנתי לא מזמן עוד 512 מ"ב זכרון (נוסף על 256), פירמטתי את המחשב והתקנתי XP. מאז כל פעם שאני צופה בסרטים יש לי עצירות של שנייה כל פעם (זה קורה אחת לחצי דקה- דקה) עד שהקול יוצא מסינכרון ולא מתאים לתמונה. זה קרה מאז שהתקנתי תוספת זכרון וזה מעצבן אותי כי קניתי זכרון לעלות את ביצועי המחשב ומאז התקנת הזכרון כל ביצועי המחשב ירדו!!! יש למישהו רעיון? יש לי לוח אם של GB 8st800 ומעבד פנטיום 4 2.4.
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אתמול אני ואור מהפורום (holy JC / misterbla) התקנו את החבילה מג'ב טק, זה לדיון אחר, חלק מהקניה כלל משחה תרמית AC5 , לכרטיס מסך ולקירור החדש שלו (VGA Silancer) חשבנו, למה לא לשים גם על המעבד? הוצאנו את ההיטסינק, ולמרבה הפתעתנו גילינו שאין מעבד! לאחר כמה שניות של בהלה שמנו לב שהוא דבוק להיטסינק ואי אפשר להפריד ביניהם! שאור הלך, גיליתי שהמחשב לא עובד, וגיליתי שרגלי המעבד מעוקמות ולא ניתן ליישר אותן. בביצוע הפשע של הדבקת ההיטסינק למעבד אשמים PCH , אבל אני לא יודע אם הם יקחו על זה אחריות , מצד שני יש את האחריות של אינטל. מה אתם אומרים לעשות?
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לפני שאני אגיד את הבעיה, לא הייתי בטוח לאיזה פורום הייתי צריך לשלוח את זה אבל חשבתי לפורום ללוחות אם וזכרונות כי זה נראה לי בעיה בזיכרון או בלוח אם אוקיי אז ככה. יש לי לוח אם k8ns gigabyte זיכרון של adata 512 ושאני מפעיל את המחשב או עושה ריסט למחשב במסך הראשון במסך הפתיחה (איפה שרשום memory testing וכזה הרבה מספרים...) מסך השחור הזה לפעמים בחלק שהוא צריך לעשות "detecting ide drivers...." משהו כזה הוא פשוט לא עושה את זה וכנראה הוא לא מעלה את הארד דיסק וככה זה נטקע במסך השחור. בבקשה עזרה כי זה קורה פעם ל5 ריסטים וזה מעצבן מאוד!
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 וזיכרון Corsair XMS2 4-4-4-12 ב2.1v (יש לי פיזית, כלומר בבית כבר) וחסר לי לוח אם, כי עדיין לא הגעתי להחלטה של איזה לוח כדאי לי לקחת ! יש לי עד 1000 שקל להשקיע בלוח אם, וחשבתי על לקחת אחד מה-3: Asus P5K-E WIFI-AP Gigabyte GA-P35-DS4 Abit IP35-Pro מתי שהיד נטוייה כלפי הDS4, כי ממה ששמעתי האסוס לא אוברקלוקר כ"כ טוב, וללוחות של Abit יש בעיות אמינות. חשבתי אולי ממש להתפרע ולקנות את ה Gigabyte GA-X38T-DQ6 אבל זאת תהיה הגזמה. אה, והקירור למעבד זה טוניק, הספק זה Thermaltake Toughpower QFan 500W והמארז זה הCM690 של Coolermaster
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
איך יכול להיות שאני כרגע מחזיק שני מעבדי AMD Athlon XP2000 אבל שניהם שונים אחד מהשני בצורה ובכיתוב??? האחד הוא AIRGA והשני הוא AGOIA, מה ההבדל ביניהם???
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-