עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אינטל פירסמה היום את צריכת החשמל של מעבדיה לשנת 2007 במפת הדרכים החדשה שלה. יש דגש על מעבדי ה Conroe L התקציביים שאמורים להחליף את מעבדי ה Celeron D, כאשר המעבדים החדשים יצרכו רק כ-35W -כמעט חצי מצריכת החשמל של ה Celeron D מבוסס ארכיטקטורת ה Net-Brust בעוד שהביצועים גבוההים יותר. לפי מפת הדרכים החדשה מעבדי ה Conroe L יצאו במהלך הרבעון השלישי של השנה בשני הדגמים הראישונים, Intel Celeron 430 ו Intel Celeron 440 כשלשניהם יש 512K של L2 Cache, ה FSB עומד על 800Mhz ומהירות של 1.8Ghz ו 2.0Ghz בהתאמה. מעבדים אלא נשארים בתהליך ייצור של 65Nm אך אודות לארכיטקטורה החדשה צריכת החשמל לא עוברת את קו ה 35W. מה לגבי המעבדים המרובעי ליבה של השנה החדשה? המרובע ליבות Q6600 שאמור …

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  2. עריכה :: זה לא אותו הבנצ'מארק מDailyTech, מדובר בהדגמה שונה לגמרי, נא להתסכל בלינק. מופתע שעוד לא פרסמו את זה .. אלא אם כן ריפוסט(לא נמצא בחיפוש). http://www.legitreviews.com/article/521/1/ {כמובן שהתוצאות של ברצלונה בגדר ספקולציה בלבד).

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  3. הנידרשות וכו ,האם מישהו יודע איזה סוג של בדיקות עושים שם ,כלומר האם מדובר בבדיקות בעזרת תוכנות בלבד או עם מכשירים חיצוניים ? והאם יש באפשרותי לבצע לבד בבית את אותם הבדיקות ?

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  4. הלוח:p45-ds3r יש 2 חריצים לכרטיס מסך ומתוכנן רק כרטיס אחד-9800gt זה משנה אם מרכיבים בתחתון? כי יש לי גם כרטיסי הרחבה pci-ex ונהיה מאוד צפוף שם-המאורר של כרטיס המסך כמעט נוגע בכרטיס ההרחבה ואין אפשרות להזיז את כרטיס ההרחבה תודה רבה מאוד

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by Or Vaturi Mano,

היי חברים עד עכשיו היה לי ga-h97-hd3 ובאחריות ממאו בעיה בלוח אמרו שיחליפו לי ב msi h97-gaming 3 להסכים לא להסכים חדרוש אחד אחר?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by lmlm,

האתר INQ מדווח ש AMD משחררת את המעבד X2 5200 שיעלה כ 403$ לאלף יחידות. המעבד כבר בחנויות. כתבה: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34203 אם אני לא טועה המעבד 2800MHZ כמו FX62 רק עם פחות קאש . פשוט ביזבוז להוציא מעבד כזה כשקונרו שולט בשוק.

• 15 תגובות
    • 921 צפיות
  7. או שמא הוא אמור להגיע לארץ בקרוב? למישהו יש הערכה גסה לגבי מחירו בארץ הקודש? איך ניתן ליצור קשר עם היבואן של AOpen? נ.ב. כן, יש לי חולשה לגימיקים אקזוטיים...

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  8. Started by torangadojo,

האם ויסטה תרוץ מהר יותר עם 4 ג'יגה מאשר 2 ג'יגה ?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  9. שלשום קניתי מחשב חדש והייתי חייבת לוותר במסגרת התקציב על כמה דברים שבניתי ואני לא יודעת אם המעבד הזה הוא בכלל עובד טוב כי לא קראתי עליו ביקורות ואם תוכנות ומשחקים נתקעות עליו? המפרט הוא: Pentium D 925 3/0Ghz DualCore 2x2MB Chace s775 8000MHZ ConRoe945G-DVI(775,945G,DDRII 667,VGA.PCI-E.HDAudio.SATA2,GBL) WD 250GB 7200RPM SATAII NEC DVD +/-RW/RAM X18 case Midi-Tower 500W KINGSTONDDRII 667 512X2 Point Of View 7600GT 256MB GDDRIII TVout,DVI.PCI=E

• 17 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by Ben in Black,

יש לי פנטיום 4 1600 ואני רוצה להוסיף לו 256 DDR עכשיו יש לו 128 SDR ואני לא יודע אם זה יאט את ה 256 DDR כי זה לא אותו סוג כדאי לי להוציא את ה 128 SDR אחריי שאני יקנה 256 DDR ????? ומה ההבדל בניהם ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by manevra,

מי יותר טוב לזיכרונות DDR?

12. Started by Dvich,

שלום. חבר שלי מתלבט בין שלושה לוחות אם: MSI Neo4-F Gigabyte K8NF-9 DFI nF-4 DAGF השאלות לגבי הלוחות הם: איזה הוא הטוב ביותר לOC? (בבקשה אם אפשר לדרג) איזה הכי יציב ואמין? לאיזה יש את הפיצ'רים הטובים ביותר? ובכללי, למישהו שרוצה לעשות OC מכובד אך גם צריך כרטיס קול איכותי (עדיף עם 2 יציאות) והרבה יציאות S-ATA וIDE (מינימום 4 ו2 בהתאמה)? תודה.

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  13. אם יש בה מתח? כי יש לי הרגשה שהיא נגמרה :\ אני נוגע עם חומר מולך בפינים של ההפעלה ולא קורה כלום... אז אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות בטריה ללוח של פנטיום 1?

14. Started by b127,

מצאתי את זה בזאפ http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=KR-2GB-6400k&affiliate=zap איך זה? האם זה הכי זול?

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  15. שלום, ביקשו ממני המלצה ללוח אם ומעבד i7 בתקציב 2,200 ש"ח זה סופי והבנאדם נעול על i7... הלוח צריך לתמוך SATA3 ו USB3 ולתמוך בעוד כול מיני חידושים , רק לא לוח מחברה MSI. אין צורך ב OC - הבנאדם לא יעשה OC בחיים... חנות מעודפת http://www.rsm.co.il/ שאלה שלא קשורה לפורום הזה: מה עדיף כונן SSD או SAS : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1881 או http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1849 תודה רבה!!! :-*

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by barodoy,

שלום. כרגע יש לי לוח אם Z97 עם 2 זכרונות ראם DDR3 של קינגסטון. אני מעוניין להוסיף עוד 4 ראם, מה צריך לקחת בחשבון? האם אפשר לעבוד עם 3 כרטיסים? תודה.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  17. מבקש המלצה ללוח אם AGP8X עבור רדאון 9700PRO מעבד אינטל...רצוי צ'יפסט של SIS ולא VIA תודה!

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  18. אהלן, אז לפי הכותרת ניתן להבין כי אני מעוניין לרכוש מעבד מסוג Intel Core i9 10850K 3.6Ghz 20MB Cache s1200. ולשם כך אני צריך לוח אם חדש כי לוח האם שלי מתאים למעבדים מסוג של עד i7. אשמח להמלצות ללוח אם במחיר של עד 1000 שקל שמתאימים, לוח האם הנוכחי שמותקן אצלי הוא Asus PRIME H270-P אז משהו טיפה יותר טוב מזה, אם אפשר אפילו כמה שיותר זול אבל עדיין לא פחות טוב בביצועים כמובן. מקווה שהייתי ברור, תודה.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by yanosh,

אהלן יש ברשותי מחשב ישן שעדיין משמש לפעמים לעריכת וידאו. שידרגתי את הזיכרון והספתי 2 כרטיסים כל אחד 2 גיגה. (daul) יש לי עוד את הכרטיס זיכרון הישן שהוא גיגה אחד. רציתי לדעת איך הכי טוב לתקין אותם. לוח האם שלי זה asus p5k se שני כרטיסי הזיכרון החדשים הם 800mhz והישן 660mhz הבנתי שהכי טוב לשים את החדשים באותו הערוץ. אז שמתי אותם על הצהוב ואת הישן על השחור. אבל בתפריט ביוס המחשב מזהה רק 4 גיגה זכרון אשמח לעזרה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  20. שלום, יש לי לוח אם Asus P5P43TD Pro והזמנתי זכרונות חדשים ‏‏2X2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel. לאחר הקנייה ראיתי שבמפרט כתוב שהוא מתאים לצ'יפסט ‎ Intel P55. שאלותיי: 1. האם אני צריך להחליףאת הזיכרונות, מפני שזה לא יעבוד על הלוח שלי? 2. איך יכול להיות שהתזמונים של ה-G.Skill טובים יותר (7-7-..) מרוב הזיכרונות להם תזמונים פחות טובים (9-9-..), אך הם עולים אותו דבר? תודה,

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  21. גיליתי לא מיזמן ששימוש ב FIREFOX מעמץ את המעבד יותר משימוש ב IE ובגלל זה המעבד יותר חם ב 2-3 מעלות באט שימוש ב FF , מישהו עוד הבחין בקטע הזה?

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by integral,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819111179 :-X

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  23. קניתי מחשב AMD עם ליבה כפולה ו- 1GB זיכרון. האם חובה (או רק מומלץ) לקנות 2 של 512 או אפשר גם סטיק 1 של 1GB? האם המחשב יעבוד תקין עם סטיק אחד של 1GB? תודה

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  24. יש לי 2 דיסקים שעובדים במערך של RAID 0 , ע"י בקר חומרה. השאלה האם ניתן לגבות את אותם 2 דיסקים , במערך RAID 1 , שבו גם יהיו שני דיסקים? כל הדיסקים יהיו זהים. או במילים אחרות ,לעשות מערך של RAID 1 על גבי מערך RAID 0?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by vacuuuum,

זה נכון שמעבדי amd לא יתמכו ב dual channel אם שתי הזכרונות הם עם צ'יפים שונים? ומה ההבדל בביצועים בין SC ל DC במעבדי AMD החדשים? ואיך אני בודק איזה צ'יפ יש בזיכרון שלי?

• 11 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים