עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כרגע יש לי cell 500Mhz וכרטיס מסך ti4200 והמשחקים דיי זוחלים ( משחקים כמו warcraft3, לא משחקים כבדים במיוחד) מה שאני רוצה לדעת האם יהיה שיפור לעבור לאיזה P3 1000mhz ?? האם זה בכלל שווה? או לנסות למצוא איזה שילוש של AMD זול... כמה לדעתם שווה היום P3 יד שניה?

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  2. שלום, לוח האם שלי התפגר וזה הזמן כנראה לקנות סט חדש של מעבד ולוח אם. שניהם יורכבו ביחד עם: radeon hd4670 hynix 2x512mb (ישודרג לאחר קניית הלוח אם + מעבד לזוג סטיקים של 2 ג'יגה) creative sound blaster live 24 bit wd 120gb sata2 wd 250 gb sata2 ocz modstream 520w לגבי המעבד: אני לא מעוניין ב-quad וחשבתי על E7200/E6650 שאוכל אח"כ להמהיר כרצוני - חשוב לי מאוד יחס התמורה למחיר. לגבי הלוח אם: אני רוצה משהו פשוט ואמין, עדיף של gigabyte. לוח האם האחרון שנשרף והתחיל את כל העסק הזה היה dfi lanparty ultra-d שקניתי ב-1200 בזמנו, אז אנא, משהו פשוט שיתמוך ב-OC מכובד ויהיה זול ואמין. שוב התקציב הינו 1000-800 ש"ח. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אמנם כאן סוקרים לוח אחד בלבד, אבל זה נותן מושג למה שצפוי ( יש לקוות ) בתחום - https://www.youtube.com/watch?v=Kx8VWDEFgf4 אההה תמורת סכום "סימלי" של 300 דולר בחו"ל ...

4. Started by TARON,

ישלי מעבד 3 מגה הרז של אינטל לפני שנה קניתי אותו עכשיו כמה שאלות איך אני יודע עם הוא 32 או 64 BIT ? ועכשיו בדקתי בכמה תוכנות תמעלות של המעבד באוורסט המעבד על 70 מעלות קבוע לא בדקתי במאמץ אבל במאמץ בטח 80 והמעבד 70 איך שמדליקים את המחשב אפילו עם הוא היה מכובה יומים ומדליקים ל 10 דקות רק הלוח אם על 30 מעלות והארדיסק גם על 30 עכשיו המעבד 70 זה לא הרבה ישלו תקירור סטוק הרגיל שלו

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  5. אז ככה.. יש לי מעבד דואל קור E8400.. @ ל-3.6GHZ Value CPU Type Intel Pentium III Xeon, 3600 MHz (7 x 514) זיכרון G SKILL של 4GB ... 800 MHZ לוח אם של ASUS P5Q .. כרטיס מסך של 4870HD רדיון .. יש לי מסך פרוביו 17".. הישנים מלפני 6 שנים..פלטרון...CRT ניראה לי קוראים לזה.. בקיצור.. לפעמים כשאני מעלה משחק חדש.. המחשב ניהיה לי כבד ופתאום אני רואה תמעבד קופץ ל-90 אחוז ניצול האם זהו מצב קלאסי של מה שאתם קוראים לו פקק בקבוק משהו כזה??

6. שלום לכם !! אני מעוניין לעשות שידרוג במחשב ורציתי לדעת על איזה לוח אם ומעבד הייתם ממלצים שהמחשב יהיה חזק לתקופה דיי רצינית.. האם יותר עדיף פנטיום או שמה איי אמ די? איזה לוח אם יספק לי תמיכה מלאה בAGPX8 וכ'ו וכ'ו דרך אגב יש לי ג'י פורס 4 לא מנוצל !!! הלוח אם שלי לא תומך בכלום !!! אנא עיזרו לי ........! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ בתודה Lir@n ;D

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  7. קניתי מחשב AMD עם ליבה כפולה ו- 1GB זיכרון. האם חובה (או רק מומלץ) לקנות 2 של 512 או אפשר גם סטיק 1 של 1GB? האם המחשב יעבוד תקין עם סטיק אחד של 1GB? תודה

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by Green,

היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ובסכום דיי גדול (בערך 6-7K) הבנתי שאמורים לצאת מעבדים חדשים לאינטל ממש בקרוב רציתי לדעת אם יודעים מתי הם יגיעו לארץ ואם בכלל שווה לחכות בגלל נפילת מחירים של המעבדים הישנים או פשוט עדיף ללכת על משהו חדש יותר תודה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by ely_baki,

מה ההבדל בין אטלון XP ל MP ??? ומה יותר כדי לקנות? איזה מהם יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by lmlm,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2734

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  11. אהלן, כרגע יש לי את הלוח הבא: GA-EP45-DS3R אני מעוניין לשדרג את הלוח אם לאפשרות SLI בעתיד, אני משתמש בכרטיסים של NVIDIA ולא ATI. חשבתי לקחת לוח עם צ'יפסט nForce 780i אבל קראתי שיש לצ'יפסט הזה בעיות לעבור את ה 470 FSB באוברקלוק ובעיות של חוסר יציבות. ידוע לי ש P45 הוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב מאשר nForce 780i. כרגע עם P45 אני על 3.4GHz עם FSB של 400 על מכפלה של 8.5 עם מעבד Q9550. יש לי אפשרות לעשות Step Up ללוח אם מהחנות שקניתי בה את הלוח, הם מציעים לוחות של ASUS, GB, XFX, DFI ו- Abit. השאלה שלי היא, האם יש לוחות SLI עם צ'יפסט P45? קניתי את הלוח מ iqpc.co.il, אבל הם אמרו לי שהם יכולים לשדרג ללוחות שגם לא נמצאים אצלהם באתר אז אם קיים כזה לוח, אפשר לייבא אותו. תודה.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות זיכרון חדש למחשב שלי. שמתי עין על זיכרון תוצרת V-DATA מהירות DDR400 בגודל 256 מגהבייט עם CL2.5 ב-125 ש"ח לסטיק מחנות KSP. עכשיו יש לי מגבלה בלוח שהוא יודע לספק לזיכרון אך ורק מתח של 2.5 וולט (לא פחות ולא יותר), אז אני צריך לדעת אם הזיכרון הזה יוכל לעבוד במתח הנ"ל. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by crazydiamond,

האם יש AMD בתושבת 939 בדירוג 3000+ אשר אינו מסוג ווניס? אני אמור אולי לקבל כזה מעבד אך אני רוצה שיהיה בו סט הפקודות SSE3 שיש רק ב ווניס ומעלה.

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  14. Started by Mandheling,

כמה ההבדלים משמעותיים? אני שוקל לקנות 2GB ב-DIMM אחד בשלב הזה, ולהוסיף עוד 2GB בהמשך (ואולי עוד 2GB בעתיד היותר רחוק, אם תהיה בכך תועלת). האם התוכנית הזו הגיונית? בנוסף, איזה מבין הזכרונות הבאים עדיף: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733803 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738408 תודה!

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by nimrod342,

שלום, אני מעוניין להוסיף זיכרון ראם ו-ssd כדי לשפר ביצועים במשחקים ובמערכת (שיהיה גם יותר מהיר) מעבד: i7 950 לוח אם: EX58-UD3R - ערכתי כרטיס מסך: gtx 760 ספק כח: corsair vs 550 (של 550 וואט). (עם נצילות 80+) מארז: cooler master k282 זיכרון ראם נוכחי: 4gb. דיסק קשיח: 500 gb זיכרונות: איך אני יכול לבדוק איזה זיכרונות יש לי? אני מעוניין לשדרג לעוד 4gb ראם (בסך הכל 8). שיהיה אמין. וssd משהו זול, מהיר, אמין ובערך של נפח 120 gb. תקציב: 550 ש"ח, עדיף לחסוך עם ניתן. חריגה: 50 ש"ח ערכתי תודה לכל העוזרים!

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by 47,

אבל האם כדי לקנות את הEpox 8RDA כשיש לי מעבד ATHLON 1133 MHZ? חוץ מזה הזיכרונות שלי תומכים ב233 MHZ ואם כבר ליקנות את לוח האם אז צריך להחליף זיכרונות. האם אני יוכל להיסתדר עם 1300 ש"ח? זה המפרט שלי: Albatron KX400+PRO (8X AGP, 333 DDR,FSB266 )h Athlon 1133 MHZ, 133 MHZ FSB 256זיכרון MHZ 266 ,DDR RAM,

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by gilori86,

האם מעבד E2200 מתאים ללוח אם MSI G41-M P33 ? ניסיתי לקרוא על זה אך לא הצלחתי להבין , רשום במעבד ובלוח אם G41 אבל רק בלוח אם רשום ICH71. מצטער על הבורות אין לי מושג מה זה אומר. קישור למפרט המעבד E2200 קישור למפרט לוח אם G411-M אשמח לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ofir667,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. המחשב מיועד לשימוש יומיומי פשוט ולעבודה עם תוכנות חישוב כמו matlab.. אשמח אם מישהו יסביר לי את העניין של הלוחות אם - h61, h67, p67, z68.. קיבלתי המלצה ש-h61 מספיק לי, אבל בכל אופן אני מאוד רוצה להבין בעצמי מה השוני העיקרי בין כל הלוחות האלה, אשמח אם מישהו יפרט ויסביר לי קצת (גם במחשבה על שדרוג עתידי).. וחשוב לי מאוד לדעת אם לוח אם "פחות טוב" אומר שהמחשב יהיה איטי יותר? תודה..

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by ORrrr,

אז ככה.. לפני בערך שבוע קיבלתי בחזרה את המחשב אחרי שהחליפו לו את הלוח והמעבד במסגרת האחריות שהייתה עליהם. הלוח הוא GA-7DX+ והמעבד הוא 1700+ 0.18micron. גוף קירור המעבד הוא אותו אחד כמו גוף הקרור הקודם שהיה על הלוח והכל אותו דבר, רק מה עכשיו טמפרטורות המעבד אפילו לפי הביוס הם בסביבות 80 מעלות לעומת זאת בלוח הקודם שגם גרסת הביוס הייתה יותר ישנה היה בסביבות ה 40.. אני יודע שהרבה לוחות של ג'יגה יש בעיה של מנטר הטמפרטורה שהוא לא מקוון טוב.. אז מה שאני לא יודע זה אולי זה בגלל דרסת הביוס או בגלל מנטר הטמפרטורה.. עוד משהו שעלה לי זה נגעתי בגוף קירור המעבד כשאני עובד על המחשב והוא ממש לא חם.. אז יכול להיות שבחנות לא הרכיבו לי טוב את הגוף קירור על המעבד או לא שמו משחה טרמית והטמפרט…

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן זה או A או B אוורסט אומר A אבל זה 533 באס....

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by eranisra,

היי חברה, אני זוכר ששמעתי לפני איזה חודש שמתוכננת ירידת מחירים משמעותית לCore 2 DUO בסוף אפריל. האם זה נכון?? אני פשוט רוצה לקנות מחשב והמחיר של המפרט שאני רוצה מגיע ל7000!! אולי עם הוזלת המעבדים ואולי אף כרטיסי מסך מסדרת הGEFORCE 8 המחיר יירד משמעותית.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  22. דרישות נוספות: כרטיס קול 5.1, LAN. אין צורך בכרטיס מסך מובנה. חשוב שהיציבות והתאימות שלו יהיו מושלמות, ושלא יהיו לו מאוורר צ'יפסט מרעיש. אין שום צורך ביכולות אוברקלוק. תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. Started by e-d-a,

קניתי מחשב חדש ואיתו זכרונות של ווינבונד ועכשיו אני רואה שהזכרונות שלי הם מסוג ch 6 (בטוח של ווינבונד) אז אני רוצה לדעת מה יותר טוב ch 6 (מה שיש לי) או bh 5 מה שהייתי אמור לקבל (ואל תגידו הוא עבד עליך כי אני עובד של ואין מצב שהוא עבד עלי אולי הוא התבלבל). בכל אופן אני גם לא עושה אוברקלוק אבל בלי אני רוצה לדעת מה יותר טוב?

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  24. EETimes המוצר, שנקרא CoreUpGrade, מאפשר למעבדים (כלשהם) בעלי ליבה אחת לתפקד כאילו יש להם כמה ליבות, עם עלייה בביצועים עד פי 4 וללא תלות בארכיטקרטורה! לדעתי זהו פיתוח מאוד מעניין, עם אפשרות לתת למשתמשים שיש להם עדיין מעבדים עם ליבה יחידה אפשרות להישאר תחרותיים אפילו אם אין להם התקציב המתאים (למרות שעדיין לא ידוע מחיר התוכנה...). עוד, עם חוסר תלות בארכיטקטורה, אני מאמין שניתן ליישם פתרון זה לכל שבב עיבוד שהוא במגוון מכשירים (גם טלפונים ניידים!). אפשרות מעניינת נוספת (שאני בכלל לא בטוח לגבי ישימותה) היא "הוספת ליבות" למעבדים שכבר יש להם יותר מליבה אחת. אתר החברה

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ronen_pr,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מיועד רק לגלישה באינטרנט, ועבודה עם תוכנת פוטושופ. לא מעניין אותי סרטים, מוזיקה ומשחקים. השאלה היא האם צריך כרטיס מסך מיוחד בשביל עבודה עם פוטושופ? במידה ולא, האם ניתן להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח האם? ואיך בכלל אני יודע אם בלוח האם שאני מעוניין בו (כנראה של ג'יגה-בייט או אסוס) כרטיס מסך מובנה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.