עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bwe200,

1. AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) BOX - FM2 Socket | מחיר: 401 ש"ח. 2. Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray | מחיר: 782 ש"ח. אני בונה מפרט לגיימינג ורציתי לדעת איזה מבין המעבדים עדיף מבחינת המחיר ביחס לביצועים. הבנתי שמעבד בעל ארבע ליבות הוא מספיק בהחלט לגיימינינג, אז האם עדיף לחסוך 380 ש"ח (קריטי עבורי) וללכת על המעבד של AMD או שהפער בביצועים ביניהם הוא משמעותי וזה יהיה ביזבוז לקנות אותו? בנוסף, רציתי לדעת מדוע בבניית מפרט עם מעבד AMD לא ניתן להוסיף קירור למעבד? מעבדי AMD כבר כוללים קירור מובנה? הינה לינק למפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/cfguxznh

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  2. לפי מה שאני רואה בKSP (באייבורי אין כלל) כול לוח אם מתחיל בסביבות ה500+. זה ככה, או שאני מפספס משהו? אם זה משנה, אני מעוניין לרכוש I5 8400.

3. שלום, שאלה זריזה.. כרגע יש לי 3X2GB של DDR2 800MHZ הגיע הזמן להחליף אינטל E6300 + לוח אם שמתחיל לפקשש עם BSODים למיניהם. השאלה היא האם הזכרון DDR2 הקיים יתאים לקונפיגורציה החדשה, והאם זה כדאי? דוגמת: לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H מעבד Intel Core i3-3220 Tray דרישות: משחקים בלי דרישות יותר מידי גבוהות (starcraft 2 על מסך 19", כרטיס מסך HD4850) פוטושופ עריכת וידאו מידי פעם תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by rosesr,

עם DDR333 עד 980ש"ח לא לOC תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  5. Started by adi785,

שלום לכולם, היום רכשתי ב KSP זיכרון למחשב הנייד שלי. מדובר ב 1GM מתוצרת קינגסטון במהירות 667. הרצתי בדיקות על מנת לוודא שהמוצר תקין והוא אכן נמצא תקין אך CPU-Z לא מסוגלת לגלות את שם היצרן (ואפילו לא את שבוע הייצור!, צירפתי תמונת מסך), תוכנות אחרות גם לא גילו את שם היצרן האם הזיכרון מזוייף? תודה, [attachment deleted by admin]

6. Started by liormor,

ערב טוב, יש לי לוח אם של ASUS-p4s800d, בתוך המחשב יש לי 4 מקומות לזכרון RAM, מערכת הפעלה win xp home edition. בתאים 1 ו- 3 יש שני כרטיסי זיכרון DDR400 256mb של חברת Kingston. חבר הביא לי כרטיס DDR400 256mb של חברת Adata אך משום מה ברגע שאני מכניס אותו למחשב, המחשב לא עולה. הוא נפתח אך מופיע רק מסך שחור. שאני מוציא אותו ועושה restart הוא מעלה לי את התפריט Bios ובכללי אני צריך להפעיל את המחשב כמה פעמים בשביל שהוא יצליח לשחזר את עצמו ולהעלות את הווינדוס מחדש (ואז אני מגלה שהמחשב השתגע, כולל השעון ופיירוול שכובה). אחרי חיפוש מקיף ברשת אני לא רואה שום סיבה למה כזו תקלה חמורה מתרחשת? שני הכרטיסים זהים מלבד העובדה שהם שניהם מחברה שונה, הכרטיס שחבר שלי הביא לי תקין בוודאות... ה…

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  7. שלום לכולם, אתמול ערכתי preformance test של PASSMARK וקיבלתי בסוף ציון של 1158 במקום 3000+ [לפי האתר] בדקתי את פעילות המעבד בזמן הזה וגיליתי שבכלל ליבה אחת לא עובדת יש לי מעבד 4 ליבות AthlonII x4 630 2.8Ghz ולוח אם gigabyte GA-MA770T-UD3 http://img231.imageshack.us/i/52510814.jpg/ מישהו אמר לי שיכול להיות שבBIOS מוגדר מסיבה לא מובנת שליבה אחת לא תפעל, איפה אני יכול לשנות את זה או שאולי יש סיבה אחרת או דרך אחרת להיות בטוח אם מה שאמרתי נכון בבקשה עזרו לי, תודה.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by Alpha_Romeo_dx,

אני עומד לקנות מחשב חדש, ומשהו לא מובן לי. ע"פ טראד שקראתי כאשר המעבד עובד על 333mhz FBS גם הזיכרון יעבוד על 333mhz, מה קורה למעבדים כמו P4 2.4C שעובדים על 800Mhz FSB עם זיכרון 3200?? כלומר פה המעבד יעבוד ב 400?? כי אם כן, למה לקנות את ה 2.4c שאפשר לקנות 2.4b שגם הוא יעבוד ב 400 למרות שהוא 533... ולמה לא לקנות 2.4a...וכ"ו ??? ??? אם זה לא נכון? אפשר לקבל הסבר קצר מה טוב במעבדים 2.4c לאומת 2.4b [כאשר המחשב למשחקים בלבד.. אין לי מושג מה זה HT], ומה הקשר של המעבד הזכרון והמספר 533/800mhz fsb???

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  9. הי אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלו ואני לא יודע מה לבחור ,אני רואה ששתיהם מקבלים ביקורות מדהימות בOC ובכלל בביצועים. המעבד הולך להיות Amd xp 1700 0.13. מה אתם הייתם לוקחים ולמה. הציוד הקפי שמגיע עם הלוח לא כל כך משנה לי חוץ מכרטיס קול ורשת. שבשניהם יש אותם. המחיר Abit NF7 SL Rev 2 -725 Epox 8RGA+ - 820. אני מתכוון להגיע לבאס של 200+. תודה

• 14 תגובות
    • 899 צפיות
  10. שלום לכולם פרסמתי היום פרק נוסף (מיועד למתחילים) בסדרת המדריכים לבחירה נכונה של רכיבים למחשב חדש: http://ilsh.no-ip.info/?p=150 הפרקים שפרסמתי עד היום: בחירת גוף קירור למעבד: http://ilsh.no-ip.info/?p=120 בחירת המארז: http://ilsh.no-ip.info/?p=63 בחירת ספק הכוח: http://ilsh.no-ip.info/?p=82 בחירת המעבד: http://ilsh.no-ip.info/?p=104 להערותכם אודה. אילן

11. Started by gal505,

כותרת^ הן מבחינת גיימינג והן מבחינת רווח עתידי, שכאמור תושבת 1150 יצאה לא מזמן ואיתה מעבדים חדשנים. מה אתם חושבים??

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by suspect_zero,

שלום אני רוצה לשדרג את הזיכרונות שלי kingston kvr 2gb 1066 לזיכרונות של 1066 4gb OCZ Reaper יש לי לוח אם של גיגה בייט מדגם p35ds3l ומעבד Q6600 מקריאה בפורום ישראלי שאני כרגע לא זוכר את שמו הבנתי שזכרונות של OCZ עושים בעיות על לוחות של ג'יגהבייט , מישהו יכול לאשר טענה זו?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by tintin,

אני יודע שהוא תומך ב PENERYN השאלה שלי אם הוא תומך גם ב NEHALEM שיש בוא בקר זכרון מובנה?

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by BENNY-L,

Asus Maximus vi gene or hero http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?286664-ASUS-Maximus-VI-Gene-Review ---------- http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?286794-ASUS-Maximus-VI-Hero-Review חוץ מהעובדה מהגדלים של הלוחות מה יותר עדיף יחובר אל מעבד i5 4670k תודה

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  15. אני עומד לרכוש מחשב ממש בקרוב בעיקר למשחקים הכי כבדים שיש, צפיה בסרי HD ועיבוד תמונות בתוכנות גרפיקה שונות. הגעתי למסקנה שעדיף לרכוש איתו את הויסטה 64 ביט (אני מקווה שה- 64 ביט היא בחירה טובה ושלא יהיו לי תקלות...). האם 4GB של זכרון ישפר משמעותית את הביצועים לעומת 2GB? אין לי בעיה להוסיף את ההבדל במחיר גם אם ההבדל בביצועים יהיה קטן מההבדל במחיר, השאלה עד כמה השיפור יהיה משמעותי אם בכלל?

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by lipa,

יש לי את המעבד 6600 כבר חצי שנה והוא ב-OC קבוע של 3.6GHZ , עם קרור BT אני חשבתי להחליף את המעבד בסוף החודש ל-Q6600 , אבל אני בספק אם אני יוכל להגיע איתו ל-3.6 בגלל החום כשאני מריץ את התוכנה TAT המעבד מגיע לטמפרטורות של 60-65 מעלות , ברור שאם יריץ TAT עם ה-Q6600 עם אותו OC הטמפרטורה תיהיה הרבה יותר גבוהה והמחשב פשוט יקרוס (בגלל החום) השאלה האם שווה בכלל להחליף מעבד בהנחה הגיונית שאני לא יוכל להגיע לאותו OC עם ה-Q6600 ?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  17. עולם החומרה מתכנס דיגיטלית בשביל לחגוג חדשנות בקומפיוטקס 2021 - ואינטל היא מהראשונות שמעדכנת לגבי כל מה שחדש אצלהלכתבה

18. Started by Yuvky,

ראיתי כתבה מעניינת בטומס על סוג הזכרון הזה ^^^ ולא הבנתי בדיוק על מה מדובר. משהו יכול להסביר?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by yonni,

אני כרגע עובד עם 2* 512MB של זכרונות מסוג .WINBOND 3200 BH-5 כמובן שאני עובד במצב של DUAL DDR. 1. רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף רק סטיק אחד של 512 ועדיין לשמור על הDAUL DDR, או שDUAL DDR עובד רק בזוגות? 2. ואם אני חייב להוסיף עוד זוג, אז זה חיב להיות מאותו נפח ואותו סוג/צ'יפ? או שכל זכרון במהירות 3200 יעשה את העבודה? מה המלצתכם לשדרוג זכרונות לא יקרים שיתאימו לאלה שיש לי היום? עקרונית הייתי שמח לא להשתולל כספית ופשוט רק להוסיף סטיק אחד של 512, אבל יש לי הרגשה שזה יבטל את הDUAL DDR, ואולי רק יפחית את הביצועים.

• 15 תגובות
    • 899 צפיות
  20. אז את מי עדיף לקחת? יש כאלו שאמרו לי שברור שצריך לקחת את D ויש אחרים שאמרו לי לא להתקרב למעבדי D ולקחת אפילו מעבד פנטיום רגיל אז אני שואל אתכם מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  21. איך יכול להיות שאני כרגע מחזיק שני מעבדי AMD Athlon XP2000 אבל שניהם שונים אחד מהשני בצורה ובכיתוב??? האחד הוא AIRGA והשני הוא AGOIA, מה ההבדל ביניהם???

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  22. ובכן אני מקווה שהשם איכשהוא יהלום את החוויה שאני כותב כאן . אז ככה , במקום עבודתי , קנו 5 שרתים ! בסכום של אלפי דולרים ! , ואני במקרה לגמרי קניתי מחשב , רגיל לגמרי , בכמה מאות דולרים משהוא סטנדרטי וטיפוסי - Gigabyte 7vrxp עם זכרונות של DDR 333 256Mbyte וכמובן מעבד Athon XP 1800 . בעוד אנחנו מרכיבים את המחשב הראשון להתקנת Microsoft windows 2000 advance server , המחשב לא הגיב ולא הצליח לעלות . בעודי פותח את המחשב , אני מגלה שם לוח ע נ ק י - מכיל שני מעבדים של פנטיום 2Ghz בומבסטיים עם קירור מוזר (אנכי ) . שני זיכרונות של 512Mbyte מותקנים ..... וכמובן אני חוזר שוב - לוח גדול , אני חושב גדול פי- 2 מהלוח של gigabyte 7Vrxp . (אין מקום להשוואה בביצועים פשוט להבין מה הוא מכיל !) …

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  23. למעשה מהו הסוקט טריי ?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by J S Bach,

שלום, ברשותי לוח-אם של אסוס דגם P5K-PRO. עד היום עשיתי שימוש בשני סטיקים של 1 ג'יגה, DDR2 800MHZ. היום רכשתי עוד שניים, כל אחד 2 ג'יגה וגם כן 800MHZ. האם זה משנה באילו מן החריצים אני מתקין כל אחד מהזכרונות? עקרונית כרגע הסט של ה-4G מותקן בחריצים הצהובים וה-2G בשחורים. בתודה מראש. **אני יודע גם שישנן תוכנות שמאפשרות שימוש ביותר מ-3.25G בWIN7 32BIT. אני מאוד אשמח ללינקים.

• 12 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים