עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by orrm,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ובודק את השוק לגבי לוחות אם..... מצאתי את הלוח אם של ASUS P4T533 בלי שום תוספות אחריו.... לא LC ולא S ולא כלום... עכשיו השאלה היא: איפה הוא בארץ? האם הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by tomer_et,

ניסיתי למצוא בחיפוש אבל לא מצאתי. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בניהם? איזה מהירות של DDR ניתן לחבר ל - MAX2? האם לדעתכם ההבדל במחיר בניהם משתלם (מול היתרונות של ה - MAX2)?

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by ma4351,

אני רוצה 6gb של זיכרון, עכשיו בחרתי 4gb את זה : http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPK~15~0.htm ועכשיו השאלה שלי לגבי ה2gb הנותרים שאני רוצה, האם ללכת על 2 של ג'יגה או אחד של 2 ג'יגה? ואם על 1 של 2 ג'יגה איפה אני מוצא כזה תואם למה שקניתי?

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by שבע-שנים,

שלום, יש לי כרגע סטיק אחד של 256MB DDR והייתי רוצה להוסיף עוד 512MB DDR. אני לא מבין גדול בנושא ותהיתי אם תוכלו לומר לי איזה דגם בדיוק אני צריך לרכוש. אני חושב שכדאי לציין שניסיתי להכניס סטיק של 512MB DDR מהמחשב הקודם והמחשב לא עלה, אני מניח שהבעיה הייתי חוסר תאימות, לכן אני פונה אליכם לפני הרכישה. הנה מידע על הלוח אם (מתוכנה בשם EVEREST) : Motherboard Properties: Motherboard ID 63-0202-000010-00101111-041805-I915$A0272001_BIOS DATE: 04/18/05 10:15:49 VER: 08.00.10 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock …

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  5. בעצם מדובר בשתי שאלות: אז בעצם מהו הלוח הכי טוב לאובקלוק ל Core 2 Duo ? ומהו הלוח האידיאלי לאובקלוק ל Core 2 Duo מבחינת יחס תועלת-מחיר? אצל Tom's הכתירו את ה Abit AB9 Pro (לפחות בקשר לשאלה השניה). מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by yuvalfr,

איזה עדיף? EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Abit KV8 Pro Via K8T800 Pro 754 ישמש למחשב AMD Athlon 64 3000. כרגע אני ללא שאיפות לאוברקלוק, אבל יהיה נחמד אם הלוח יהיה מסוגל לזה אם אני ארצה בעתיד.

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by liortaib,

תקשיבו יש לי בעיה קשה בבחירת לוח אני חייב עזרה דחוףףףף....אז ככה הלוחת הם..... ASUS P5K PRO (QUAD READY) INTEL P35 HD AUDIO ASUS P5K-V (QUAD READY) G33 FSB 1333MHZ VGA HD AUDIO GBL ASUS P5B-V (S775) INTEL 965G DDR2 VGA GBLX2 ASUS P5Q PRO (S775) INTEL P45 HD AUDIO GBL תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  8. RAMPAGE EXTRIME 2 מעבד קור I7 920 אשמח להמלצה של זיכרון טריפל 6 GB תודה.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by Fkl0ster,

רבים מאיתנו המתכננים על מחשב חדש המבוסס על פלפורמת ה-Athlon 64 של AMD, מחכים לערכת השבבים nForce4. כאמור, הערכה מגיעה בשלושה טעמים: Vanilla - הדגם הפשוט; אין S.ATA II אין ActiveArmor, אין תמיכה ב-NCQ כמו גם אין G.LAN על ערוץ PCI-e ובל נשכח את ה-HTT הנמוך... SLI - הדגם הכי יקר ויוקרתי, כולל את כל הפיצ'רים שאין ל-Vanilla וגם תמיכה ב-SLI Ultra - דגם המידריינג' הכי מעניין: זהה ל-SLI מינוס התמיכה ב-SLI. אבל, כאמור, כל הפיצ'רים שמניתי שלא קיימים ב-Vanilla קיימים כאן! ללא ספק, זוהי הערכה המספקת מקסימום איכויות ופיצ'רים במינימום $$$, ללא SLI (ביננו: מי צריך אותו?) כרגע, יש בארץ את ה-K8NXP-9 של ג'יגהבייט אשר מתבסס על ה-NF4 Ultra המדובר; זהו לוח טוב ללא ספק, רק חבל שהוא יקר (מעל 10…

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by ELDF,

שלום לכולם. אני מחפש להחליף את לוח האם שלי במחשב. כיום אין לי תמיכה ב SATA III. המעבד athlon II X4 640 אשמח להמלצה ואפילו הפניה ללוח תומך (AM3+) בשביל שדרוג עתידי חובה יציאה אופטית! לפחות 5-6 חיבורים פנימיים SATA III זהו בגדול, מקווה שלא שכחתי משהו חשוב.

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by Dimka,

שלום, ברשותי המחשב במפרט בצד, עם מעבד E8400 וקניתי Q9550S שזה Q9550 עם צריכת הספק נמוכה יותר של 65W. לוח אם Asus P5K עם צ'יפסט של אינטל P35. אני מתכוון גם לקנות כרטיס מסך בקרוב... כרגע מותקנים זכרונות פשוטים: Transcend 2X1GB (PC6400) 800Mhz עם טיימינג 5-5-5-18 התעניינתי בלקנות את הזכרונות האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271&products_id=24726&PHPSESSID=p9d9krvbhc1fdg3g7e43qoc5g2 או http://www.patriotmem.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=17&prodgroupid=75&id=710&type=1 נראה שהלוח שלי תומך בהם... יש המלצה?

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by B@By-KiLLeR,

אני רוצה לקנות אותו ורוצה תגובות עליו. בתודה מראש, B@By-KiLLeR

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  13. קניתי את הזכרונות האלו http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2SOE800URB2GK~15~0.htm כמו שאתם רואים התזמונים המוצהרים הם 4-4-3-15 ואכן פתחתי את המארז בדקתי את הזכרונות ואכן זה מה שרשום על המדבקה אולם בדקתי בשני תוכנות cpuz & everest וזה מה שקיבלתי [] איך אתם מסבירים את התזמונים האלו ? האם הזכרונות שקיבלתי דפוקים (יכול להיות ששמו מדבקה לא נכונה ?) ...

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  14. אוקיי הזכרונות שלי הם של סמסונג 667 מגהרץ, אז למה זה רושם לי 333 מגהרץ??? תודה מראש (:

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by srulikg,

יש לי את המעבד Intel® Core i7-3770K. הבנתי שגרסת Windows Home Premium תומכת רק במעבד אחד, לעומת ה-Ultimate. ריבוי ליבות וריבוי מעבדים זה אותו דבר? איזו גרסה של Windows מתאימה למעבד הזה? Home Premium מספיקה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by B.D.B,

Does anybody know a program that check the stability of the memory dimms? because I got some new dimms and I started getting blue screens and I don't know which one is faulty.

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by eliil1,

התקנתי משחק אחד, ואז בחלון של הדרישות מינימום כשהוא כותב אם המפרט שלי עבר את הדרישות כתוב שיש לי 2 GB, אז בדקתי ב EVEREST וכתוב שTOTAL יש לי 2 GB . למה??? כול להיות ששמו לי רק 2 GB?? תודה. יום טוב.

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by shlomiokev,

מה ההבדל בין לוח אם h87 לבין דגם b85 ? תודה לעונים

19. שלום, רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה בחיבורי הUSB אצלי - אני מחבר USB עם חיבור 3.0 ללוח אם (יש 2 יציאות של USB3.0 מאחור) אבל המהירות נורא נמוכה ואני מקבל התראה בעת החיבור שהמכשיר (DOK) יכול לתפקד מהר יותר אם אני אחבר לחיבור שתומך (שזה בעצם החיבור הכחול שאליו אני מנסה לחבר!). נכנסתי לביוס וראיתי שלא מופיע שם שום אזכור לUSB 3.0 (למרות שאמור להיות שם משהו לגבי זה לפי החוברת הדרכה של הלוח אם) לוח אם מסוג GA B75M D3H של גיגהבייט. (REV 1.0). התקנתי דרייברים של USB 3 אבל עדיין אחרי כיבוי והדלקה אין זיהוי של זה בביוס ומכשירים עובדים כאילו הם מחוברים לUSB 2 רגיל (מכשירים עם חיבור 3.0). מה לעשות? יכול להיות משהו שלא…

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by torangadojo,

האם ויסטה תרוץ מהר יותר עם 4 ג'יגה מאשר 2 ג'יגה ?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by jhracham,

שלום לכולם. מה שקורה הוא כזה יש לי לוח P965-S3 של גיגהבייט אבל REV 1 וזיכרונות 667 גנריים לא משהו מיוחד השאלה היא בעקבות הביקורות על E4300 האם כדאי לי לקנות אותו או מעבד E6420-E6320? מבחינת קירור אני מניח שאני אשים קירור סטנדרטי ולא משהו מיוחד אבל הבנתי שאפשר להגיע למהירות טובה גם ככה עם ה E4300 ושאלה נוספת שאומרים שהעלו E4300 ל 3Ghz זה אומר שכל Core הוא על 3 גיגה? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  22. ובכן אני מקווה שהשם איכשהוא יהלום את החוויה שאני כותב כאן . אז ככה , במקום עבודתי , קנו 5 שרתים ! בסכום של אלפי דולרים ! , ואני במקרה לגמרי קניתי מחשב , רגיל לגמרי , בכמה מאות דולרים משהוא סטנדרטי וטיפוסי - Gigabyte 7vrxp עם זכרונות של DDR 333 256Mbyte וכמובן מעבד Athon XP 1800 . בעוד אנחנו מרכיבים את המחשב הראשון להתקנת Microsoft windows 2000 advance server , המחשב לא הגיב ולא הצליח לעלות . בעודי פותח את המחשב , אני מגלה שם לוח ע נ ק י - מכיל שני מעבדים של פנטיום 2Ghz בומבסטיים עם קירור מוזר (אנכי ) . שני זיכרונות של 512Mbyte מותקנים ..... וכמובן אני חוזר שוב - לוח גדול , אני חושב גדול פי- 2 מהלוח של gigabyte 7Vrxp . (אין מקום להשוואה בביצועים פשוט להבין מה הוא מכיל !) …

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  23. עדיף 6600gt pcie מאשר AGP? עזרו לי כאן

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  24. אני כיום עובד על מערכת 2000 SERVER ומערכת סלרון 1200 ומזכרון 512 ECC משרת יש לי הצעה לקבל לוח של MSI ושני מעבדים PENTIUM 3 933MHZ והזכרון שלי ב 1400 ש"ח או לקנות לוח מעבד XP 2000+ וזכרון DDR 256 במחיר של 2000 ש"ח כיום אני מריץ את המערכת הכוללת בקר SCSI שמפעיל 2 HD SCSI , בקר DXR2 לסרטי DVD כרטיס הרקולס XP, כרטיס טלוויזיה,כרטיס רשת. יש לי די הרבה עומס במערכת, ביחוד שאני מקודד סרטים מ DIVX ל VCD האם כדי את המערכת עם שני המעבדים או האחד החדש תודה

25. Started by ag43,

מקווה שזה מתאים לפורום הזה יש למישהו מושג אם יש חנות בארץ שעדיין מוכרת את הזכרון הזה?

• 6 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים