עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש ברשותי כרגע 2GB זיכרון(2X1) מסוג שמצורף בתמונה למטה ואני מעוניין לשדרג בעוד 2-4 GB כיצד עליי לקנות ומה עלי לקחת בחשבון? מה לגבי תזמונים וסוג תושבת? חברת הזיכרון? האם לשדרג בDUAL או סטיק אחד מספיק? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by shimeoni,

ברצוני לשאול : 1 זכרון ddr 1 איזה מהירויות נכללות בו? 2 זכרון ddr 2 כנ"ל? 3 זכרון ddr 3 ?כנ"ל

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by bennnn,

שלום לכולם היום נקנה מחשב עם לוח GA770TA-UD3 של גיגבייט ומעבד פנום 2 965. הזיכרון הנל טוב???נבדק תאימות מול האתר של גיגבייט והוא מתאים. פשוט אני קונה אותו מחנות אחרת לא מהחנות שבה נקנה המחשב כי אין להם אותהאם הוא טוב??והאם הוא CL 7? תודה לעעונים צריך להזמין עוד היום...אודה לתשוןבה והאם G.SKILL 2X2GB 1600MHz CL9 F3-12800CL9D-4GBNQ ומה לגבי הזיכרון הזה? האם יש הבדלים משמעותיים בינהם? הבנתי שהאחרון שכתבתי CL 9 והראשון CL7. ? או הגרסת אקו עדיפה לא? או האם אין ככ הבדל? אני מחר מזמין רק את הזיכרון מחנות נפרדת זה ממש חשוב לי .תודה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  4. Started by Gal1992y,

עברתי לVISTA ULTIMATE ואני רוצה לשדרג את הזכרון, כרגע ישלי את זה http://www.skypc.co.il/pl_product~996632~15~0.htm mushkin 1gb*2 5-5-5-18 800mhz אני רוצה להוסיף סטיק אחד של 2GB כדי שביחד ייצא 4GB [אם אפשר לינקים לזכרונות טובים עד 250 שקל] השאלה מה מתאים לזכרון שלי.. בנוסף להתחשב בזה שיש לי gb- ga ds3l p43

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by nim901,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות הנ"ל של GB, הדגם המלא הוא GA-965P-DSXX ואיך ניתן לזהות בין הגרסאות השונות של הלוחות ? האם הם נחשבים ללוחות עם מוניטין טוב? נגד מי הם מתחרים? תודה

• 14 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by gigabot,

היי אני יודע שזה כנראה נשאל מיליון פעם אבל מזה אין לי כוח לחפור את הפורום בשביל תשובה מסכנה, מצטער. אני צריך לוח לOC ל775 עם PCI-E מחיר סביר לא בעננים.. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by Elad91,

תוספת זיכרון - כדאי? אין אפשרות (מבחינת תקציב) לקנות יותר מ512 מגה. המחשב לא מיועד למשחקים, אלא לעבודה משרדית. מפרט: Intel Pentium 4, 2.4 Ghz ASUS P4S533-X 256mb DDR PC2700 תוספת זיכרון של 256/512 מגה באותה מהירות תשפיע משמעותית על מהירות העבודה של המחשב כך שתהיה שווה את הכסף? או שאין טעם ועדיף לקנות מחשב חדש ב3500 שקל (כשבעוד שנה, שנה וחצי התכנון הוא לקנות מחשב חדש בתקציב של 4200 בערך)?

8. Started by nir1992,

מה זה בדיוק שני המצבים האלה? 1. write-through 2. write-back לפי המשפט הזה : When a datum is written to the cache, it must at some point be written to the backing store as well אני מבין כל מה שכתוב ב-cache מתי שהוא נכתב גם בזיכרון הראשי(הארד דיסק?) אז זה אומר שהמחשב זוכר כל דבר פעולה ושום מידע לא נמחק אלא אם כן אני אמחק אותו? איך הוא לא נסתם מרוב נתונים?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by deso,

אני הולך לקנות לוח אם P5LD2 לאינטל, ואני קונה זיכרון אחד של 1024MB, אמרו לי שעדיף לקנות שתי זכרונות כדי למלות את הסטיקים, אם לא אמלא את הסטיקים כולם אז זה יירד בביצועים, זה נכון?? תודה

• 17 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by SnakeBite,

מצאתי ציטוט באתר שלהם שרומז על היותו של sli אבל לא כתוב sli תגידו לי אם זה sli או לא הנה הציטוט The Universal PCI Express technology offers utilization flexibility of the Southbridge PCI Express interface. It enables users to plug in an additional PCI Express graphics card to set up a dual graphics card platform on a single motherboard. ASUS own smart quick switch further detects how users installed their PCI Express devices, and intelligently reroutes the PCI Express lanes for optimized bandwidth allocation. והקישור של הדף http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=493&l1=3&l2=11&l3=184

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by sagi_gan,

שלום אני חשבתי על a-data vistsa 500 mhtz 512x2 ב-800שח(אבל אין אותם במלאי וגם לא יהיה אז ירדתי מהם) והחלטתי ללכת על זכרונות אחרים(לא משנה לי יד שנייה או חדש) אז חשבתי על כמה דברים כמו Corsair Twin X Dual Channel 1GB 512MB X 2 DDR cl 2,3,3,6 (חדש עולה 1500 שח ואני יכול להשיג אותם ב-750 שח שווה או לא??) האם הזיכרונות האלו צורכים הרבה חשמ בישביל להגיע למהירויות גבוהות??(אני מקסימום יכול לספק לזיכרונות 2.9v-3.0v מקס!) כמובן אפשר עוד הצעות לזיכרונות שמגיעים ל- 500-600 מגה הרץ התקציב הוא 800 שח מקסימום! (אם מישהו מוכר זכרונות יד שנייה שיכנס ללינק שלי=) http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4300

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  12. שמתאים למערכת AMD 3200 939 ולוח msi k8n neo4 ultra אני צריך 2*512 המחשב מיועד לאינטרנט PHOTOSHOP ומשחקים חשוב שתיהיה איזה אופציה לעשות לזה קצת OC בעתיד שהמחשב יחשב ישן קצת..

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  13. הי אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלו ואני לא יודע מה לבחור ,אני רואה ששתיהם מקבלים ביקורות מדהימות בOC ובכלל בביצועים. המעבד הולך להיות Amd xp 1700 0.13. מה אתם הייתם לוקחים ולמה. הציוד הקפי שמגיע עם הלוח לא כל כך משנה לי חוץ מכרטיס קול ורשת. שבשניהם יש אותם. המחיר Abit NF7 SL Rev 2 -725 Epox 8RGA+ - 820. אני מתכוון להגיע לבאס של 200+. תודה

• 14 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by asili,

היה לי לוח של EPOX 8KHA PLUS הוא הלך לי עכשיו אני מחפש לוח אחר חשבתי איך הלוח של קפוס KT333 ביחד עם זכרון PC2100 של CRUCIAR? חשבתי שעדיף לוח עם KT333 מאשר לוח אם של גיגהבייט נגיד עם KT266A מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by someone,

לא לאוברקלוקינג, אלא יותר למשחקים

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by Amitai,

איך משפיעים עלי, המשתמש הבייתי, הבדלי זמן הגישה של הזכרונות?? הרי ההפרשים כ"כ קטנים משום שזמן הגישה נמדד בנאנו שניות! איך אני אראה את ההבדל לדוגמא בין זיכרון בעל זמן גישה של 2.8 NS לבין 2.2 NS? נ.ב אני מדבר בעיקר על הזכרונות שמשמשים כרטיסי מסך, אך גם זיכרונות רגילים.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Chaintech 7VJL APOGEE VIA KT333 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1287098246.htm לי הוא נראה ממש יפה וגם נראה לי עם פיצ'רים לא רעים כלל עוד תמונה http://www.chaintech.com.tw/eng/products/socka/images/7vjl_b1.gif ואל תגידו לי אפילו ש Gigabyte יותר טוב או EPOX תגידו מה נראה לכם עקרונית ? אני לא צריך הרבה O/C , שימוש רגיל לא יותר

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  18. Started by pissdrunx,

יש לי לוח של gigabyte 7vrxp rev 2 ויש אליו איזה משהו שנקרה raid אין לי מושג מה זה ו גם אני לא מצליח להתקין אותו יש לי windows xp home בהתחלה של הפעלת המחשב יש הודעה mbultra133... searching for drivers ואחרי 10 שניות בערך זה רושם no drivers atached וממשיך בטעינת הוינדוס איך אני מבטל או מטקין את זה תעזרו לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by omerg,

אני משתמש חדש ולא מצאתי בארכיון הפורומים שלכם תשובה לשאלות שלי. קודם כל שלום לכולם קראתי הרבה בפורומים שלכם ובעקבות התרשמותי החלטתי שאני בשל לבחור במחשב חדש AMD . אני צריך מחשב סטנדרטי לגמרי- קצת משחקים , קצת אינטרנט , קצת סרטים . הבעיה היא שבכל חנות שאני הולך אליה אומרים לי : "מ קרה לך ??? amd ?? אל תתעסק !!! " "הבעיה שהמעבד מתחמם - ואין שום בקרה שתמנע ממנו להישרף " " המחשב יעבוד יותר מעשר שעות - בטוח נשרף המעבד " "ה- Bus של ה-AMD יותר צר " ואני אומר : "אבל קראתי ב-HWzone שאין שום בעיה לעבוד עם AMD והוא תומך בהכל ויש פונקציות שעובדות אפילו יותר טוב מאינטל" "בחיים לא יכול להיות" בקיצור - אני קצת מפחד מהקטע של ההתחממות - קראתי גם כל מיני דברים על משחות קירור ?! ומשהו …

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by DXT,

לאחר שהלך לי ה- 2.8C היקר שלי :'( אני כנראה קונה מעבד חדש וכידוע לכם מאד קשה למצוא כרגע 2.8C בארץ. מצאתי בינתיים רק ב- LogicPC, ובהנחה שבאמת יש כרגע כאלה אצלהם, יוצא לי שלקנות את ה- 2.8C עולה 1,140 ובחנות מסוימת (דילר כזה) אני יכול לקנות 3.0E ב- 199$ שזה כ- 1070 ש"ח (אם 1$ = 4.6NIS). והאמת תמיד לא היה לי מזל לכל מה שנוגע להתחממות מעבדים (ובעקיפין זה מה שהביא להליכתו של המעבד היקר שלי לעולמו), ואני האמת די מפחד ממה שיקרה עם פרסקוט במהירות 3 גיגה הרץ, ואני בשום פנים ואופן לא הולך להשקיע בקירור נוסף. יש לי רק משחה טרמית סבירה (Coolermaster HTK-001) שאשים בין המעבד לגוף קירור הסטנדרטי של אינטל שיבוא איתו. אני באמת צריך לפחד? :-[ מה כדאי לעשות?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by bwe200,

1. AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) BOX - FM2 Socket | מחיר: 401 ש"ח. 2. Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray | מחיר: 782 ש"ח. אני בונה מפרט לגיימינג ורציתי לדעת איזה מבין המעבדים עדיף מבחינת המחיר ביחס לביצועים. הבנתי שמעבד בעל ארבע ליבות הוא מספיק בהחלט לגיימינינג, אז האם עדיף לחסוך 380 ש"ח (קריטי עבורי) וללכת על המעבד של AMD או שהפער בביצועים ביניהם הוא משמעותי וזה יהיה ביזבוז לקנות אותו? בנוסף, רציתי לדעת מדוע בבניית מפרט עם מעבד AMD לא ניתן להוסיף קירור למעבד? מעבדי AMD כבר כוללים קירור מובנה? הינה לינק למפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/cfguxznh

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  22. שלום HW!!! ברשותי כרגע זכרונות מהסוג הבא: ELIXIR 1333 2*2GB CL9 אני מעוניין כרגע לקנות זוג של 4GB או 8GB בעלי מהירות 1600MHz ותיזמונים של 8 או 9 (עדיין לא סגור על התזמונים). בלוח אם שלי (P8P67) יש 4 סלוטים (2 כחול 2 שחור), האם אני יכל להכניס את הכל ביחד ? כלומר זוג על כחול וזוג על שחור ?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by KingYes,

שלום לכולם.. יש לי מחשב עם 2GB זיכרון מחולק ל-1X2. זה DDR2 במהירות 1066MHZ. הנה המפרט: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2044532 השאלה שלי, האם זה אכן כדי לקנות עוד 2GB במהירות כזו או אפשר להתפשר על 800MHZ.. כי זה ממש שמים וארץ המחיר. וגם, כמה מקום פנוי בסלוטים יש לי ועד כמה GB זכרון אפשר להגיע? תודה רבה לכם.

24. אשמח לחוות דעת על צמד הזיכרונות האלו האם זה קניה טובה והאם הם אמינים בעבור מחשב lenovo v530 intel desktop עם מעבד i5-9400 ו chipset מסוג b365 https://www.amazon.com/dp/B08C4VGJL3/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_C0.VFb8DE1ATX?_encoding=UTF8&psc=1

25. Started by MoMo-P,

שלום, זה המפרט הנוכחי שלי: מעבד Intel Core i5-4670 Haswell 3.4GHz לוח אם Asus H87M-PLUS מאוורר למעבד Noctua NH-D12 זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך Radeon RX 480 Samsung EVO 120GB ספק Enermax Liberty 800W מארז NZXT H230 BLACK אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף קיט של 2X8GB שאלה ראשונה מה כדאי לי מבין השלושה (לכולם תזמון זהה 9-9-9-24): Corsair Vengeance LP Corsair Vengeance (כמו שיש לי כרגע רק ששלי שני סלוטים של 4GB) (אני חושב שבקיט של 16GB הוא מגיע עם תזמון CL10!!) Corsair Vengeance Pro *אין לי בעיה של מקום* שאלה שניה האם רצוי לותר על הסט הישן ולחבר רק את החדש או ששני קיט…

• 4 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.