מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם מעבד 2.6 מומהר ל3.12 , לוח אם של ASUS P4P800 וזכרון 512 של GEIL במודולים של 256 (DUEL)... השאלה שלי היא האם ניתן להוסיף זיכרון , כלומר האם ניתן לקנות זכרון 1 GB בקיטים של 512 (כמובן בDUEL)...מכיוון שהדגם שנמצא במחשב שלי כשקניתי אותו לא ניתן למכירה כבר... האם ניתן לקנות זכרון של חברת OCZ (אף עך פי הזכרון שלי במחשב הוא של חברת גייל???) לדגמא הדגם הזה: OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Premier Dual Channel CL2.5 Winbond מה אתם אומרים ??? מידע נוסף ניתן לראות בקובץ המצורף באילו פרמטרים אני צריך להתחשב שאני בא לקנות את הזכרון??? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לוח DUAL למעבדי P4 רגילים (לא Xeon). מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות כאלו לוחות? כי אני לא מצאתי... ואם כן, סביב אילו סכומים הלוחות הללו נעים? אודה לפרטי חנויות אם מישהו מכיר מקום שמוכר את זה. בתודה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות זכרונות חדשים ורציתי לדעת מהם הזכרונות הטובים ביותר ל-OC... תודה לעונים!
-
- 14 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, במסגרת רכישת מחשב חדש אני מתכוון לקנות זכרון בתדר 1600M. מבקש לדעת מה עדיף: מבחינת חברות: בין Corsair, Kingson, G.Skill מבחינת גודל הזכרון: האם עדיף 8G או 2*4G שיעבוד Dual Channel (לפי הסבר שקראתי אין הבדל אמיתי בין האופציות), ובנוסף - אם אחת האופציות נותנת תזמון CL9 והשנייה CL10 (וגם זולה בכ-40 ש"ח) - מה עדיף? קירור: האם רלוונטי צלע קירור בזכרונות האלה או שזה גם גימיק שרק מוסיף עלות? מבחינת תאימות - אני מתכוון לקנות לוח אם Gigabyte GA-H77-D3H (מעבד i5-3470). האם עשוייה להיות איזושהי בעיית תאימות עם איזשהו זכרון מסוג זה? (אני שואל כי באתרים של חלק מהחברות יש רשימת לוחות אם תואמים ודוקא הלוח אם הזה לא מופיע. לא ברור לי אם זה אומר שהוא לא תואם או שפשוט לא בדקו ולכן …
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קצת היסטוריה לצעירים שלא הכירו את העבר, שנות ה- 80 וה- 90 שהובילו למהפכת המעבד התקציבי של ימנו, מעבד שלא נולד אילולי Cyrix דאז: **ברשותי היתה בשעתו מערכת מבוססת מעבד זה - בתקופה שבין 486 לפנטיום MMX
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים אני מתעניין ביבוא לארץ של מעבדים (לא סדרות חדשות) דוגמת E8400 E8500 E8600 לאחר התעניינות קצרה עם מפעלים בסין התקבלו הצעות מחיר מאוד זולות מהצד הסיני. פחות מחצי ממחירן בארץ. - האם מעבדי אינטל מיוצרים בסין? - האם ניתן בכלל לחקות טכנולוגיה שכזאת? - איך ניתן לבדוק דברים כאלה בכלל? אשמח לתשובות, תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יצרנית השבבים חתכה במהירות שמועות לפיהן המותג שמיועד לסמל את הדגמים הביתיים המתקדמים מכולם עומד להיעלם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש אפליקצייה הזאת שרשמתי בכותרת לאנודראיד. האם אפשר בעזרתה להפעיל את המחשב שהוא כבוי לחלוטין כשאני מחוץ לבית? ואיך אני יודע אם המחשב שלי תומך באופציה הזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE P55A-UD3 מבחינת זכרון עדיף לי 2 סטיקים או 3? בעיקרון יש הבדל מבחינת הלוח אם שלי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
Asus Maximus vi gene or hero http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?286664-ASUS-Maximus-VI-Gene-Review ---------- http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?286794-ASUS-Maximus-VI-Hero-Review חוץ מהעובדה מהגדלים של הלוחות מה יותר עדיף יחובר אל מעבד i5 4670k תודה
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
תקציב -עד 2000 שקל צרכים -מישחקים וכו מארז -אפולו (מארז גדול ) ספק -450 וולט איכותי מעבר לזה יש לי 2 ארדיסקים כל אחד של טרה כרטיס מסך 550TI של הנווידה OC-אין צורך בזה לא צריך אופציה לשני כרטיסים גרפים כן צריך שיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי תקן N וכרטיס רשת בלוטוט ,רוצה גם 8 גיגה זיכרון ככה שבכללי מעבד ,זיכרון,לוח אם תודה לעוזרים מראש ,ולמי שמעונין אני מוכר 6600 4 ליבות סטפין GO (קצת יותר טוב מהמקורי ) לוח אם בעיתי (עושה בעיות בבוט -אבל פועל אחרי כמה ניסיונות ) ו 5 גיגה של זיכרון DDR2 שמחולקים לשלוש יחידות של אחד גיגה ועוד אחד של 2 גיגה
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מדוע שני המודולים הללו לא יכולים לעבוד על אותו לוח אם (לא ביחד, אחד עובד והשני לא...) מה ההבדל ביניהם, מלבד הנפח והמהירות?...
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח-אם של אסוס דגם P5K-PRO. עד היום עשיתי שימוש בשני סטיקים של 1 ג'יגה, DDR2 800MHZ. היום רכשתי עוד שניים, כל אחד 2 ג'יגה וגם כן 800MHZ. האם זה משנה באילו מן החריצים אני מתקין כל אחד מהזכרונות? עקרונית כרגע הסט של ה-4G מותקן בחריצים הצהובים וה-2G בשחורים. בתודה מראש. **אני יודע גם שישנן תוכנות שמאפשרות שימוש ביותר מ-3.25G בWIN7 32BIT. אני מאוד אשמח ללינקים.
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכם: יש לי במחשב זיכרון של 2GBx2 שלG.SKIL ואני מעוניין להוסיף עוד זיכרון של 2GBx2 איזה זיכרון הכי מתאים להוסיף לזכרונות שיש לי , והאם כדאי להוסיף רק 2GBx2 או 4GBx2 , או בכלל להחליף גם את הזיכרון שיש לי עכשיו ? המחשב מיועד למשחקים כמו: call of duty ghosts , battlefield 4 וכו' הזיכרון שיש לי עכשיו הוא :G.SKIL F3-12800CL7D-4GBRH DDR3-1600 PC3-12800 2048MBx2 DUAL CHANNEL CL7-7-7-24 1.65V הלוח אם שיש לי הוא : ASUS P7P55D EVO P55 SOCKET LGA1156 INTEL I5 תודה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: לחבר שלי יש שני מחשים עם פנטיום 3. אחד עם 933 MHZ והשני עם 450. אפשר להחליף בניהם? ואם אפשר אז חוץ מלחבר אותו במחשב השני צריך לעשות עוד משהו או שהמחשב קורא אותו לבד? השאלה השניים היא לגבי ההארד דיסק, אם מחליפים בין הארד דיסק אז צריך לעשות משהו חוץ מלחבר אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte 7vrxp rev 2 ויש אליו איזה משהו שנקרה raid אין לי מושג מה זה ו גם אני לא מצליח להתקין אותו יש לי windows xp home בהתחלה של הפעלת המחשב יש הודעה mbultra133... searching for drivers ואחרי 10 שניות בערך זה רושם no drivers atached וממשיך בטעינת הוינדוס איך אני מבטל או מטקין את זה תעזרו לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לשדרוג לוח אם מעבד זכרון וכרטיס מסך... איפה אפשר לקבל המלצות בתקציב שלי? אני לא רוצה AMD כי הוא יכול להשרף אם לא עובד המאוורר
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מה נראה לכם עדיף : להשקיע 1500-1600 ש"ח(לשילוש) בברטון ולחכות שנה-+ לסוקט החדש של הAthlon 64 ול-pci express או להשקיע עכשיו 3200ש"ח-+ ב-Athlon 64 3000 ולהישאר איתו בשנתיים הקרובות לפחות.
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD Athlon900 עם לוח AOPEN AK73PRO ורציתי לקנות לו זיכרון 256 SDRAM, אבל אמרו לי שזה לא יתאים, רק לפנטיום 4. זה נכון ? אני צריך לחפש זכרונות מסיומים? ( אני הזמנתי זיכרון TRANSCEND 256MB SDRAM 133 ב-פ-נ-ד-ה 260שקל) לינק ללוח : http://english.aopen.com.tw/products/mb/AK73Pro.htm צ'יפסט : VIA KT133 תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לחבר שלי יש: Intel 1.6GHZ 256RDRAM Radeon9600PRO עם מערכת הפעלה של ווינדוס 2000, ואין לו 100FPS במשחק קאונטר סטרייק, מה שלא אמור להיות. לפי דעתי, זה בגלל הלוח אם: intel D850MV. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ftp://www.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/socka/kt333/a7v333/av33311.zip תהנו
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/AMD-Athlon-64-FX-60-DUAL-CORE-RETAIL-BOX-NEW-SEALED_W0QQitemZ180013116772QQihZ008QQcategoryZ80140QQrdZ1QQcmdZViewItem למי שבא לו לקנות במחיר ממש זול
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
איזה גירסא של ווינדוס XP להתקין על מחשב עם מעבד DUAL CORE לניצול מירבי ? יש לי מחשב עם מעבד פנטיום D. רציתי לדעת איזה גירסא של מערכת להתקין עליו שהמעבד והמאפיינים שלו ינוצלו במירביות שלו מבחינת המעבד כפול ליבה.
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם היום נקנה מחשב עם לוח GA770TA-UD3 של גיגבייט ומעבד פנום 2 965. הזיכרון הנל טוב???נבדק תאימות מול האתר של גיגבייט והוא מתאים. פשוט אני קונה אותו מחנות אחרת לא מהחנות שבה נקנה המחשב כי אין להם אותהאם הוא טוב??והאם הוא CL 7? תודה לעעונים צריך להזמין עוד היום...אודה לתשוןבה והאם G.SKILL 2X2GB 1600MHz CL9 F3-12800CL9D-4GBNQ ומה לגבי הזיכרון הזה? האם יש הבדלים משמעותיים בינהם? הבנתי שהאחרון שכתבתי CL 9 והראשון CL7. ? או הגרסת אקו עדיפה לא? או האם אין ככ הבדל? אני מחר מזמין רק את הזיכרון מחנות נפרדת זה ממש חשוב לי .תודה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-