עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי במחשב 2 סטיקים של: 256MB DDR-SDRAM 3.0-3-3-8 במהירות שעון..(אם זה הגיוני) של 200 Mhz . אני מעוניין להסיף עוד: Kingston 512 266mhz המחשב יפעל.....יותר טוב?! והאם זה ביכלל יתאים? תודה

• 15 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by quepasa,

ראיתי לא ממזמן קירור למוספט מה זה ???????? תודה לכל העונים

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by gman_il,

כיום יש לי G Skill F2-6400CL4-2GBPI 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) אני רוצה להרחיב ל-4 נוספים , האם הזכרונות הבאים יתאימו לי? http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=8612&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

4. Started by ashbit_q,

עשיתי בדיקה במחשב עם התוכנה הזאת משנת 2006 שיש להורדה כאן והתוצאות היו כך. ניקוד כללי 6909 SM 2.0 2685 SM 3.0 2432 CPU - 5059 רזולוציה 1280X1024 ללא AA פילטר אופטימלי! המפרט הוא כדלהלן מעבד I7 860 2.8 8600 GTS 256 מגה 4G RAM האם הניקוד נראה לכם טוב? ואם לא מה לדעתכם גרם לניקוד הזה ( כרטיס מסך יוחלף בזמן הקרוב).

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  5. אתמול בלילה עדכנתי ביוס ב-Gigabyte UD2 לגרסא הכי מעודכנת (F11) ופרמטתי לאחר מכן, הכל נראה בסדר. Gigabyte רשמו בעדכון של הביוס שכביכול יש ניצול טוב יותר של הטורבו בוסט של אינטל, אז בדקתי את העניין עם SuperPI ויצא שדווקא אני מקבל תוצאה נמוכה יותר, לא עשיתי מזה עניין גדול עד שקלטתי משהו, הטורבו לו עולה על 2.8Ghz (אמור להגיע ל-3.2) אפילו בזמן שאני מפעיל את ה-SuperPI. הנה תמונה (אפילו גם בזמן דיפרגמנטציה שעשיתי ברקע): Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by torangadojo,

האם ויסטה תרוץ מהר יותר עם 4 ג'יגה מאשר 2 ג'יגה ?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  7. היי, יש לי מחשב די יישן, P4 HT במהירות 3GHZ, זכרון 3GB ולוח אם ASUS P4C-800E DELUX שלא מקבל כרטיסי AGP. אני רוצה להחליף, השאלה היא אם יש מצב למכור את המעבד / זכרונות ? ואם כן מה המחיר הריאלי ? תודה

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  8. 1)יש לי זיכרונות מעולים שעושים 660MHZ בתיזמונים של 2.5-3-3ומעבד וניס E3 עד כמה אני אוכל להגיע עם הלוח במצב סינכרוני (1:1 ) על T1 ?! 2)איזה ביוס של הלוח הכי מומלץ לTCCD ? 3) ברצוני להליף את הקירור לצ'יפסט אבל אני יודע שכרטיסהמסך יגביל אותי מהבחינה הזאת אז קראתי פה שעמרי אמר שאפשר לעבוד עם החריץ התחתון על X8 , איך אני עושה את זה ? אני יודע שצריך להתעסק בג'מפרים אבל הביטו רגע בתמונה כפי שאנחנו רואים יש 6 קבוצות של ג'מפרים האם אני צריך להעביר רק חלק מהם ל SLI או את כולם ל SLI (אני מדבר על לעשות שהחריץ התחתון יעבוד על X8

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by Elad91,

תוספת זיכרון - כדאי? אין אפשרות (מבחינת תקציב) לקנות יותר מ512 מגה. המחשב לא מיועד למשחקים, אלא לעבודה משרדית. מפרט: Intel Pentium 4, 2.4 Ghz ASUS P4S533-X 256mb DDR PC2700 תוספת זיכרון של 256/512 מגה באותה מהירות תשפיע משמעותית על מהירות העבודה של המחשב כך שתהיה שווה את הכסף? או שאין טעם ועדיף לקנות מחשב חדש ב3500 שקל (כשבעוד שנה, שנה וחצי התכנון הוא לקנות מחשב חדש בתקציב של 4200 בערך)?

10. Started by manga05,

MSI 865PE MAX, 4 DIMM SLOTS, 2 green 2 blue. 2 memory chips 400 mhz twinmos 512mb each ניסיתי את כל הקומבינציות וזה לא עובד ב DUAL (לפי EVEREST) התיזמונים שהם תומכים : הראשון : 3-3-3-8 השני 3-4-4-8 שניהם עובדים כרגע ב SINGLE MODE, יש לי סהכ 1 גיגה כרגע (ויש רק את שני ה DIMM של 512 מגה כל אחד - הזיכרונות לא פגומים) אציין שלפני כל העסק הזה היו לי 2x256mb והם כן עבדו ב DUAL

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  11. המערכת שלי היא: AMD Athlon 64 Processor 3000+. Speed : 1.81GHz Gigabyte ga-k8nf-9 nForce 4 chipset motherboard 2GB DDR - SDRAM 400 אני מתכוון לקנות כרטיס מסך 8800GT והמחשב הוא בעיקר למשחקים אני צריך לשדרג את המערכת שלי בהתאם או שאני יכול לרוץ עם הלוח והמעבד הזה בזמן הקרוב? *או אולי לשדרג רק את המעבד אם זה אפשרי

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  12. Started by Fabian,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט אם כדאי לקנות את ה-AMD XP 2200+ או את הפנטיום 4 2 GHZ. אני משתמש במחשב בעיקר למדיה ומשחקים. ???

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  13. מה שרשמתי בכותרת הלוח אם שלי רשום במפרט עוד שאלה האם עידכון ביוס יכול לתמוך בזכרונות יותר מהירים?

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by davidt99,

התחלתי ללמוד Threads ושאלתי את המדריך לגבי מעבדים מרובי ליבה. הוא אמר שב- Dual Core שני מעבדים לא באמת עובדים ביחד אלה שבזמן שאחד המעבדים לא פועם, השני פועם במקומו. אחד האנשים בקורס שלי אומר שב-i7 כל מעבד מסוגל להריץ שני ת'רדים במקביל... מה מכל זה נכון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by yanosh,

אהלן יש ברשותי מחשב ישן שעדיין משמש לפעמים לעריכת וידאו. שידרגתי את הזיכרון והספתי 2 כרטיסים כל אחד 2 גיגה. (daul) יש לי עוד את הכרטיס זיכרון הישן שהוא גיגה אחד. רציתי לדעת איך הכי טוב לתקין אותם. לוח האם שלי זה asus p5k se שני כרטיסי הזיכרון החדשים הם 800mhz והישן 660mhz הבנתי שהכי טוב לשים את החדשים באותו הערוץ. אז שמתי אותם על הצהוב ואת הישן על השחור. אבל בתפריט ביוס המחשב מזהה רק 4 גיגה זכרון אשמח לעזרה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by FFOP,

איזה לוח הכי טוב ל AMD! 2500B חוץ מי ABIT/EPOX איזה לוח 1 הכי טוב! 500-800 שקל! אני לא קונה ABIT/EPOX כי אין לו את החברות!

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by OCer,

היה סיפור גדול על זה, לא ממש הבנתי מה לעזאזל קורה פה.אני ימספר את השאלות- הבנתי שהבעיה היא כבר לא בסוקט, החליפו לשל LOTES ברוב הלוחות [כולל סדרת P55A של gigabyte] אבל ישנה גם בעיית מייצבי מתח, שלפי מה שהבנתי תקפה רק בלוחות עם מעט מייצבי מתח שלא מסוגלים להתמודד עם העומס.. 1. זה תוקן/הולכים לתקן את זה? 2. מה טווח הלוחות [ב-gigabyte] הפחות בטוח ל-OC בגלל הבעיה הזאת? [אם עדין קיימת] 3. האם החליפו לתושבת עצמה של LOTES, בלי הפינים של Foxconn או רק את המסגרת ברזל? 4. רצה שמועה שבלוחות P55A הבעיה תוקנה לגמרי.. גם אם זה אומר UD3. ואני לא מדבר על התושבת אלה על המייצבי מתח. זה נכון? 5. ולבסוף, זה תקף גם לגבי H55, H57 ו-Q57?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  18. בעצם מדובר בשתי שאלות: אז בעצם מהו הלוח הכי טוב לאובקלוק ל Core 2 Duo ? ומהו הלוח האידיאלי לאובקלוק ל Core 2 Duo מבחינת יחס תועלת-מחיר? אצל Tom's הכתירו את ה Abit AB9 Pro (לפחות בקשר לשאלה השניה). מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by mnjmse,

90XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL‎ האם הוא תמך בSLI?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by mokisho,

מה זה ה CACHE 1 LEVEL ולמה כשר הרצתי בדיקה ב s@m היה רשום לי נכשל למה

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  21. RAMPAGE EXTRIME 2 מעבד קור I7 920 אשמח להמלצה של זיכרון טריפל 6 GB תודה.

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by Fkl0ster,

רבים מאיתנו המתכננים על מחשב חדש המבוסס על פלפורמת ה-Athlon 64 של AMD, מחכים לערכת השבבים nForce4. כאמור, הערכה מגיעה בשלושה טעמים: Vanilla - הדגם הפשוט; אין S.ATA II אין ActiveArmor, אין תמיכה ב-NCQ כמו גם אין G.LAN על ערוץ PCI-e ובל נשכח את ה-HTT הנמוך... SLI - הדגם הכי יקר ויוקרתי, כולל את כל הפיצ'רים שאין ל-Vanilla וגם תמיכה ב-SLI Ultra - דגם המידריינג' הכי מעניין: זהה ל-SLI מינוס התמיכה ב-SLI. אבל, כאמור, כל הפיצ'רים שמניתי שלא קיימים ב-Vanilla קיימים כאן! ללא ספק, זוהי הערכה המספקת מקסימום איכויות ופיצ'רים במינימום $$$, ללא SLI (ביננו: מי צריך אותו?) כרגע, יש בארץ את ה-K8NXP-9 של ג'יגהבייט אשר מתבסס על ה-NF4 Ultra המדובר; זהו לוח טוב ללא ספק, רק חבל שהוא יקר (מעל 10…

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  23. שלום, ברצוני לרכוש מחשב שישמש אותי לעריכת ויידאו חובבנית ומשחקים לא הכי כבדים וחדישים. מקריאת הפורומים החלטתי שמחשב מבוסס D805 הינו האופציה המתאימה. אך הבנתי שבעוד מספר חודשים INTEL יוצאת עם סדרות המעבדים החדשות. האם ל-805 יהיה מחליף באותו טווח המחירים או אם ברצוני לשמור לשמור על מסגרת התקציב אין למה לצפות? תודה.

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  24. שלום, קניתי מחשב חדש, לוח האם Gygabyte G41M-ES2L. רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את כרטיס הטלוויזיה מהמחשב הישן למחשב החדש מבלי שייגרם נזק. אין לי מושג מה הדגם של הכרטיס הזה (לא מצוין על הכרטיס עצמו). חשוב לי לדעת שאם אני מרכיב אותו לא ייגרם שום נזק ללוח אם או לשאר המחשב. אני לא בטוח אפילו שהכרטיס עובד, אני רוצה לבדוק את זה. אני רוצה להתקין אותו כי אני רוצה לראות סרטים בטלוויזיה דרך המחשב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  25. דגם Ice Lake יחיד עם מעטפת הספק מוגדלת של 28 וואט נעלם מהרישומים הרשמיים של יצרנית השבבים - נראה כי רק מוצריה של אפל יוכלו ליהנות מהיכולות האלו בדור הנוכחי לכתבה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים