מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
מעבד - OC יבוצע, כך שאפשר להציע מעבד זול שאפשר להפוך לחזק. אל תרחמו, אני מוכן לבצע OC כבד על המחשב. לוח אם - אני צריך כרטיס מסך מובנה ואני יודע שבד"כ זה לא משתלב עם OC, אבל אני סומך עליכם שתמליצו על משהו טוב. אם זה ממש בעייתי, אז אפשר גם לפצל ואני אקח כרטיס מסך זול, כמובן בהמלצתכם. זיכרון - אני הולך לכיוון של 4 ג'יגה ומוכן להרחיב את התקציב אם צריך. עד לפני שנתיים הייתי די מעורה בעסקי המחשבים, אבל כיום אני פחות, ולכן התקציב שהעמדתי הוא גמיש (מאוד!). אם התקציב אינו הולם את הדרישות שלי, כתבו זאת ואני אשנה אותו בהתאם להצעתכם.
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם לאור יציאת הDX11 חשבתי לשדרג את המחשב שלי ואני צריך יעוץ... אוקי אז נתחיל המערכת שיש לי עכשיו היא.. CPU; INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ MOTHERBOARD; ASUS P-35 P5KR GPU; HD4890 VAPOR-X 1GB ברצוני לשדרג למערכת הבא : Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray M4A785D-M PRO AM2+, AM3, 785G, DDR2 1066, VGA ATI HD4200, HDMI HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כמובן הכול מחנות KSP. מחיר כול המערכת היא 2365 עם יכולת של חריגה ב-200 עד 300 שקל לא יותר השאלה שלי היא העם כדי לי לשדרג או שעדיף כבר לעשות OC למערכת שלי ורק לקנות כרטיס מסך חדש? תודה רבה לעוזרים וזה ממש דחוף לי תודה
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח Gigabyte GA-945GZME-S2 ומעבד intel pentium D 3.2ghz dual core חשבתי על לשדרג את המעבד. איזה סדרת מעבדים או דגם אני יכול לשים? תקציב באיזור 800 ש"ח לא הולך לעשות לו OC ואם יש למישהו מדריך איך מחליפים אשמח
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אתמול הרצתי בדיקה ושמתי לב למשהו מוזר http://up153.siz.co.il/up2/2zmy4ungoqwu.jpg CPU FREQUENCY יותר נמוך מאורגינל.. מה זה אומר
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
הורדתי realtemp כדי לבדוק אם התוכנה שאני משתמש בה בד"כ אמינה (צד ימין), ופתאום שמתי לב שהload שלי ממש גבוה. Uploaded with ImageShack.us זה נורמלי? הרצתי אנטי ווירוס לא מצא כלום, לנסות גם malware? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי epox 4g4a+ וחשבתי לקנות אולי עוד 256mb של זכרון , אבל שמעתי שישנה בעיה עם הלוח כשמתשמשים בשתי dimm של זכרונות ? האם זה נכון ? , אם כן שמישהו יביא לי לינק לאתר של החברה או לידיעה .
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן. בימים האחרונים אני מסתכל על המון מפרטים של לוחות אם ולא הצלחתי להבין מה ההבדלים בין P67 ל- Z68. אשמח להסבר בנושא.
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי תמעבד הנ''ל ועכשיו הכרטיס שלי הוא HD4870x2 אני מרגיש בזמן משחקים את הצוור בקבוק שיש לי בצורה מציקה לא מזמן רכשתי לוח אם חדש בסוקט 775 אז שככה בזמן הקרוב אני לא מתכנן לעבור ל I7 עכשיו אני בונה מחשב לאחי ויש לי אפשרות לשים תQ6600 במחשב שלו ולרכוש Q9550 ורציתי לדעת עד כמה שווה לי השידרוג הזה ד''א Q6600 בOC וגם לא עזר ועוד איזה מעבדים חזקים יכולים להתאים תודה רבה על העזרה :]
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 לוחות אם שנעים סביב אותו מחיר: Gigabyte P35-DS3L לבין Abit IP35-E מה ההבדל ביניהם ומי עדיף?
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
עלמה הוא משפיע? הוא משפיע על משחקים? ומה ההבדל בין הלוחות הוזלים יחסית ליקרים יחסית?נגיד ב- asus אבל לוחות באותה טכנולוגיה של היום שמתאימה למעעבדים החדשים.... תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מישהו שם לב לזה? :'( אין לי מושג למה זה קרה, אבל אם מישהו פה יודע, שיעשה ריפליי!
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני משתמש חדש ולא מצאתי בארכיון הפורומים שלכם תשובה לשאלות שלי. קודם כל שלום לכולם קראתי הרבה בפורומים שלכם ובעקבות התרשמותי החלטתי שאני בשל לבחור במחשב חדש AMD . אני צריך מחשב סטנדרטי לגמרי- קצת משחקים , קצת אינטרנט , קצת סרטים . הבעיה היא שבכל חנות שאני הולך אליה אומרים לי : "מ קרה לך ??? amd ?? אל תתעסק !!! " "הבעיה שהמעבד מתחמם - ואין שום בקרה שתמנע ממנו להישרף " " המחשב יעבוד יותר מעשר שעות - בטוח נשרף המעבד " "ה- Bus של ה-AMD יותר צר " ואני אומר : "אבל קראתי ב-HWzone שאין שום בעיה לעבוד עם AMD והוא תומך בהכל ויש פונקציות שעובדות אפילו יותר טוב מאינטל" "בחיים לא יכול להיות" בקיצור - אני קצת מפחד מהקטע של ההתחממות - קראתי גם כל מיני דברים על משחות קירור ?! ומשהו …
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים משחב חדש. יש לי 3 כניסות USB 3 במארז- אחד מקדימה ו2 מאחורה. הUSB 3 הקדמי לא עובד!! (לידו יש 2 USB 2 שכן עובדים) אתם יכולים להגיד לי בבקשה אם הלוח אם בכלל תומך בUSB 3 קדמי? (ה USB 3 האחורי עובדים) מדובר בלוח אם: ASRock H67M ddr3 1155 micro ATX http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H67M
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/AMD-Athlon-64-FX-60-DUAL-CORE-RETAIL-BOX-NEW-SEALED_W0QQitemZ180013116772QQihZ008QQcategoryZ80140QQrdZ1QQcmdZViewItem למי שבא לו לקנות במחיר ממש זול
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הבדל של 70 שקל....כדאי לשדרג? מטרת המחשב משחקים כרטיס מסך 8800GT Zotac לוח אם Abit IP35P תודה
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קניתי פעם מחשב עם E2160 ברעיון שאני רוצה קואד אבל יקר לי מדי ולבינתיים אני אעשה לו אוברקלוק (והגעתי ל 3200mhz, לא רע). בכל אופן, הגיע הזמן לקנות quad ומשום מה, הקואדים המהירים (9550/9650) עולים אפילו יותר מ-i7 ממוצע. אני לא הולך להחליף את כל הפלטפורמה שלי עכשיו בשביל לשדרג ל i7 אז ההחלטה היא לקנות קואד בכל זאת. השאלה היא האם הולכים לרדת להם המחירים מתישהו? או שפשוט יפסיקו לייצר אותם והם יעלמו? האם יש יתרון כלשהו ל q9650 יותר מ 9550 ששווה את ה-300 שקל הפרש? האם AC freezer 7 rev2 שיושב לי שם עכשיו יספיק לקרר את הקואד? ספק קורסאייר 520 יספיק בשביל המעבד (אין לי איזה כרטיס גרפי מטורף וגם לא יהיה)? תודה!
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני לא מעודכן כבר המון זמן... מתעניין להשקיע בחומרה חדשה... מה הכי טוב שאוכל להוציא במקסימום 2000 ש"ח? וממש לא מעניין אותי כמה ליבות וכל הבילבולי ביצים (בציניות,תסלחו לי), אם יש כפול ליבה שרץ יותר טוב מ QUAD אז אני מעדיף... יש לי נטייה לאינטל, אבל אם יש AMD שרץ יותר טוב אני גם אשמח לשמוע! תודה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד עם מעבד Intel Celeron M 530 1.73GHz ואני מעוניין להתקין מע' הפעלה של 64 ביט(WIN 7). אני לא מוצא אם המעבד הוא 64 ביט... תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה ליבות יש למעבד הנ"ל ??
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
זה נכון שמעבדי amd לא יתמכו ב dual channel אם שתי הזכרונות הם עם צ'יפים שונים? ומה ההבדל בביצועים בין SC ל DC במעבדי AMD החדשים? ואיך אני בודק איזה צ'יפ יש בזיכרון שלי?
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי לוח אם של ASUS-p4s800d, בתוך המחשב יש לי 4 מקומות לזכרון RAM, מערכת הפעלה win xp home edition. בתאים 1 ו- 3 יש שני כרטיסי זיכרון DDR400 256mb של חברת Kingston. חבר הביא לי כרטיס DDR400 256mb של חברת Adata אך משום מה ברגע שאני מכניס אותו למחשב, המחשב לא עולה. הוא נפתח אך מופיע רק מסך שחור. שאני מוציא אותו ועושה restart הוא מעלה לי את התפריט Bios ובכללי אני צריך להפעיל את המחשב כמה פעמים בשביל שהוא יצליח לשחזר את עצמו ולהעלות את הווינדוס מחדש (ואז אני מגלה שהמחשב השתגע, כולל השעון ופיירוול שכובה). אחרי חיפוש מקיף ברשת אני לא רואה שום סיבה למה כזו תקלה חמורה מתרחשת? שני הכרטיסים זהים מלבד העובדה שהם שניהם מחברה שונה, הכרטיס שחבר שלי הביא לי תקין בוודאות... ה…
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, מאוד אשמח לדעת מה הגרסה האחרונה של המעבד AMD Phenom II x4 955 תודה !
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן!... רציתי לשאול אם שווה לקנות את הamd a8 vision וכמה הוא חזק? כמה עולה לוח אם תואם ואיך הוא בעצם יעבוד עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי, )nvidia 260gtx) תודה. וגמר חתימה טובה :-)
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של gigabyte דגם : p55a-ud3 הגעתי אתמול לחנות במטרה לקנות http://ksp.co.il/?uin=13540 בסוף יצאתי עם http://ksp.co.il/?uin=13485 השאלה היא האם עשיתי החלטה נכונה או שהיה עדיף לי להישאר עם הבחירה הראשונה ? האם הזכרונות הללו מתאימים בכלל ללוח שברשותי ? הזכרונות עדיין לא נפתחו ועתידים להיפתח מחר בערב (עם קבלת מארז חדש )
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-