מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
חצי שעה קראתי ולא ממש הבנתי בסוף, הבעייה ב SATA 2 הי אם מחברים 3 התקנים ומעלה או שיכולה להיות בעייה אפילו אם יש לי רק הארד דיסק אחד וצורב ?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום לי יש את הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ST800-L.htm אני רוצה לקנות זיכרון ב KSP של ADATA 512 הוא 400 MHZ אני יכול לשים אותו בלוח שלי הוא יפעל? זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 245 245 סה"כ 245 זה יפעל בלוח שלי ? נו אולי מישו יודע אני רוצה ליקנות מחר
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
6.9 זיכרון 800MHz מזוהה כ-400MHz (חצי מהמהירות). מה קורה פה? ש: הזכרונות שלי הם DDR 400MHz אבל כתוב לי ב CPU-Z / Sandra / Everest / AIDA שהם רק 200MHz. מה קורה פה? (תופס לגבי כל זכרון DDR/DDR2 שמופיע בחצי מהמהירות שלו בתוכנות הנ"ל) ת:משפחת הזכרונות של ה DDR (ראשי תיבות של Dual Data Rate), בניגוד לזכרונות ה SDRAM שולחים מידע פעמיים בכל סיבוב שעון המהירות הבסיסית שלהם נשארה אותו דבר (133MHz, 166MHz, 200MHz, 266MHz, 333MHz) אבל המהירות האפקטיבית שלהם הוכפלה (266MHz, 333MHz, 400MHz, 533MHz, 667MHz) אז בסופו של עיניין יש לי את הזיכרון הבא : (אז איזו מהירות אני מקבל בפועל 800 או 400 ) תודה על העזרה RAM חריצי זיכרון זיכרון סוג DDR2 גודל 4096 MB ערוצים # כפול DRAM…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לפורום שלום , יש לי התלבטות קשה , קניתי לוח חדש של גיגה בייט לוח מפואר דגם 8I945GMH-RH(קניתי כבר לפני חודשיים) קניתי גם אחד גיגה זכרון מהירות 667 , הארד דיסק sata 2 200 גיגה, הבעיה שנשארתי עם המעבד הישן שלי אינטל פנטיום 4 3.0(תומך hyper - theading), אני לא מרוצה ממנו ואני יודע שהוא ישן , התפנה לי תקציב קטן של 650 שקל ואני רוצה לקנות מעבד שיחזיק לי משחקים וריבוי ישומיים במהירות ויעמוד בכבידות גדולה יותר. אני רוצה לקנות Pentium D 820 Intel לינק : http://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=384 השאלה שלי האם שווה לי לקנות את המעבד הזה ואם כן כמה הוא יותר טוב מהמעבד שלי כרגע (הלוח שלי תומך אך ורק בפנטיום 4 ופנטיום d) כמה ההבדל גדול במשחקים אם בכלל... תודה...
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי רציתי את התייעצותכם, אני מעוניין לשדרג את המערכת מ4 ל8. מדובר על DDR2 800. ראיתי בספסיפיקציה של הלוח שהוא תומך בעד 8GB וכרגע יש לי 2X2. האם אני יכול לרכוש עוד זוג 2X2 וזה אמור לעבוד? יש לציין שהמערכת שלי לא בOC ולא מתוכננת להיות. זה פשוט כדי למשוך עוד קצת לפני שדרוג רציני של לוח, מעבד וזיכרונות. מדובר על לוח GIGABYTE 965P-DS3 3.3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2456#bios אשמח לתגובתכם בעניין גם אם הדבר בכלל כדאי. תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להרחיב את הזיכרון ל 8 גיגה כרגע יש לי 4 סלוטים , כרגע יש לי 2 סטיקים שכל אחד 2 ג'יגה. זכרונות של DDR 2 GSKILL G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 לצערי הרב לא הצלחתי להשיג את אותם זכרונות, הציעו לי לרכוש את הזכרונות הנ'ל: PATRIOT PSD24G800K DDR2 4GB Dual Channel 800MHZ CL5 האם חשוב לי לציין שיש לי לוח אם של ג'יגה בייט מדגםGA-965G-SD3 שהוא תומך ב8 גיג'ה האם הזכרונות יכולים לעבוד ביחד? האם הם יעבדו כמו שצריך ? האם זה קריטי שזכרון אחד הוא CL4 והשני CL5 ? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
במערכת נתונה למשל פנטיום 4 2GHZ או AMD2000+?
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי חברים... מקווה שזהו הפורום הנכון. אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם למעבד הנ"ל למטרת OC בינוני עתידי,אני מאמין עד תדר של 4.5 גג. איני חושב שאזדקק לSLI/Crossfire ,ככה שזוהי תכונה שאפשר לוותר עליה,אני כן צריך יציאות USB למארז מקדימה. עדיפות לחברות ג'יגה בייט או ASROCK...אבל לא חובה. אנא עזרו...תודה.
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן, השתגעתי כבר מרוב נסיונות לדעת מה טוב לי למחשב. כרגע 2GB במערכת על ארבעת הסלוטים. מעוניין להוסיף עוד זכרון שיהיה 4 גיגה ומעלה. חשבתי על רעיון לקנות עוד 2GBX2, ואז יצא לי 5G על המערכת אך יעבדו על 667MHZ. או שפשוט לקנות 4G רגילים וזהו, מה ישנה עוד גיגה אחד? עכשיו מה מומלץ לקנייה? בדקתי ב KSP וראיתי שיש להם 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC או כאלו 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition אני מבצע OC על המערכת, אך לא מפוצץ... דעתכם? תודה
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ומה המקביל שלהם אצל AMD ? כלומר DUAL CORE וגם 64 ביט ? אתלון ? ומה זה בעצם נותן לי שהם 64 ביט ? כמה מקסימום זיכרון אני יכול לחבר היום על לוח אם סטנדרטי וזול שתומך במעבדים אלו ? תודה לכולם,
-
- 14 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע סטיק אחד של 256MB DDR והייתי רוצה להוסיף עוד 512MB DDR. אני לא מבין גדול בנושא ותהיתי אם תוכלו לומר לי איזה דגם בדיוק אני צריך לרכוש. אני חושב שכדאי לציין שניסיתי להכניס סטיק של 512MB DDR מהמחשב הקודם והמחשב לא עלה, אני מניח שהבעיה הייתי חוסר תאימות, לכן אני פונה אליכם לפני הרכישה. הנה מידע על הלוח אם (מתוכנה בשם EVEREST) : Motherboard Properties: Motherboard ID 63-0202-000010-00101111-041805-I915$A0272001_BIOS DATE: 04/18/05 10:15:49 VER: 08.00.10 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock …
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם זה המפרט שלי WD 250 ג'יגה SATA2 מעבד E6300 מארז גיימרים +450 WAT זכרונות 2 ג'יגה צורב DVD*18 אני מבקש המלצה ללוח אם תואם שתומך בדברים הבאים: 4 סלוטים אם יש- ועד 4 ג'יגה RAM. כרטיס מסך מובנה מינימום 128MB לפחות 3 כניסות (לכרטיסי רשת כרטיסי מסך וכד') כרטיס רשת מובנה על הלוח אם תמיכה ב5.1 ערוצים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שבוע טוב, ברשותי לוח אם של אינטל מדגם DH67BL. האם מודול זיכרון DDR3 במהירות של 1600Mhz יתאים? כמו"כ, האם טוב יותר לפצל 4gb *2 או אחד של 8gb. כפי שזכור לי, עליי לבדוק תאימות כרטיס זיכרון רק מול לוח האם ובמפרט שבאתר אינטל מופיעה תמיכה במהירות של רק עד 1333 ואלה המוצעים הינם 1600. מבחינת המעבד Intel i7-3770 נראה שהוא תומך גם במהירות 1600, אך לא לוח האם כנ"ל. תודה! *ראיתי מחירים טובים באיביי, אבל אני תמיד חושש מזיופים 🤨
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הכרטיס קול המובנה על הלוח התחיל משום מה לעשות לי רעשים הוא תיפקד כמו שצריך עד לא מזמן ועכשיו הוא משמיע מוזיקה וצלילים ממשחקים וכל אודיו שהוא עם רעשים והפרעות.מישהוא יודע ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה ?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יצרנית המעבדים AMD נגררת לבית משפט באשמת פרסום מוטעה הנוגע למספר הליבות של מעבדיה לכתבה: http://hwzone.co.il/חברת-amd-נתבעת-באשמת-פרסום-מוטעה/
-
שמתי לב שכמעט בכל המפרטים של הפורום - הלוח הוא mATX S2H של גיגבייט: GA-73PVM-S2H או GIGABYTE GA-EG41MF-US2H 1. מדוע מיקרו ולא ATX רגיל ? האם אין עדיפות לרגיל או שנושא הHDMI הוא העיקר, והוא מצוי רק במיקרו ? 2. יש עדיפות לציפ הגרפי של אחד הלוחות על פני השני (לעיל) ? 3. יש איזו שהיא אופציה לחיבור מדפסת ישנה-חיבור פרללי ? או אולי עם מתאם כלשהוא ?
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע במחשב שלי יש מודול בודד של זיכרון DDR2 במהירות 800, זיכרון סטנדרטי לחלוטין, אם אני אשלב איתו על הלוח זיכרון גם בעל מהירות 800 אך של חברה אחרת עם תזמונים שונים (אני עדיין לא יודע את הערכים) האם עלולה להיווצר בעיה? כגון המהירות תרד ל 667 או כל תופעה אחרת? אני זוכר שבתקופת ה פנטיום 4 שילוב של זיכרונות DDR 400 בעלי תזמונים שונים הוריד את המהירות. האם גם כאן המקרה יהיה דומה?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני יודע שהוא תומך ב PENERYN השאלה שלי אם הוא תומך גם ב NEHALEM שיש בוא בקר זכרון מובנה?
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מעוניין לקנות לעצמי עוד כרטיס זכרון אחד, רוצה לקנות 512 כי אין לי אפשרות יותר, הלוח אם פשוט לא תומך אז ככה אני מתלבט בין 512MB Kingston HyperX (CL2) ל 512MB Corsair (CMX) CL2 בKSP שניהם עולים 350 אז אני שואל בתכלס מה עדיף לא מעוניין לבצע OC על הזכרון דרך אגב שניהם DDR 400 תודה מראש על העזרה
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לצערי נישרף לי הלוח ואני רוצה לשדרג. התקציב עד 1000 שח +- 300 וגמיש עד 500 עכשיו---- מה לדעתכם עדיף(אמין) AMD או אינטל ביחס של עלות מול תועלת השימושים העיקריים הם למשחקים כבדים ועבודה משרדית מפרט נוכחי: מסך --(עקב אכילס קיבלתי במתנה ) - proview 22 inch ספק -- PRO82+ 525W Active PFC - Enermax ראם --זכרונות DDR II 800Mhz - 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 גוף קרור -- Zalman - CNPS9500A LED כרטיס מסך -- 9800GTX+ מארז --coolermaster 6800 מערכת הפעלה --vista black תודה רבה המעבד -- ישן AMD 3600 Athlon( רוצה להחליף)
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
עוד אחד מהדברים המעניינים שאסוס הציגה בתערוכת Computex 2016 היה מחשב הקונספט Avalon - שמתיימר לבטל את הצורך של הצרכן הממוצע להתעסק עם כבילה וניתובה במארז. ה-Avalon מגיע עם מארז ולוח אם בתצורה ייעודית, בה כל אחד מרכיבי המערכת הראשיים מקבל תא משלו שבו צריך רק להרכיב אותו ללא יותר מדי אפשרויות להתבלבל: המעבד והקירור שלו יותקנו במרכז העליון, יציאות לוח האם יגיעו בקופסה משלהם מתחתיו, ספק הכוח וכונני האחסון יותקנו בתאים מתחת - ומשני הצדדים יהיו איזורים עם חיבורי PCI-Express עבור כרטיסי המסך (או כל רכיב אחר לבחירתכם). הכל, כאמור, ללא התעסקות בחוטים וכבלים. לנו זה מזכיר במידה רבה את Project Christine של חברת Razer שהוצג לפני כשנתיים, ומה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב עם מעבד Core I5 750 ולוח אם P55-UD3 ואני לא יודע איזה זיכרון בעל 4 ג'יגה ועם DDR 3 יתאים לי, אני הולך לקנות את המחשב בP-SEE ואני חושב שמצאתי זיכרונות של A-DATA שיתאימו לי, עכשיו אני מעוניין שתגידו לי איך הזיכרון שבחרתי ואיך החברה A-DATA?, עכשיו במחשב יש לי זיכרון שלהם של 1 ג'יגה DDR 2 ואני מאוד מרוצה, טוב הנה הזיכרון:http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1828
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, קראתי הרבה מדריכים בקשר לבחירת לוח אם ומדריכים על גופי קירור וכיוצא בזה, ולא מצאתי שום מדריך שמסביר מה צריך לכלול הלוח אם כדי שיהיה יציב לOC? אני יודע שבגלל שכשעושים OC למעבד ולזכרונות המתח עולה, ולכן זה יכול לשרוף את החלקים שמובילים את המתח בלוח אם. אז מה אני צריך שיהיה לי על הלוח אם כדי שאדע שהוא טוב ויציב לOC? מה כתוב במפרט הלוח אם שמסביר את זה? אשמח גם שתראו לי לוחות אם לדוגמה. תודה נ.ב. קראתי וחיפשתי הרבה חומר על זה לפני ששאלתי כאן בפורום.. באמת!
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אתמול אני ואור מהפורום (holy JC / misterbla) התקנו את החבילה מג'ב טק, זה לדיון אחר, חלק מהקניה כלל משחה תרמית AC5 , לכרטיס מסך ולקירור החדש שלו (VGA Silancer) חשבנו, למה לא לשים גם על המעבד? הוצאנו את ההיטסינק, ולמרבה הפתעתנו גילינו שאין מעבד! לאחר כמה שניות של בהלה שמנו לב שהוא דבוק להיטסינק ואי אפשר להפריד ביניהם! שאור הלך, גיליתי שהמחשב לא עובד, וגיליתי שרגלי המעבד מעוקמות ולא ניתן ליישר אותן. בביצוע הפשע של הדבקת ההיטסינק למעבד אשמים PCH , אבל אני לא יודע אם הם יקחו על זה אחריות , מצד שני יש את האחריות של אינטל. מה אתם אומרים לעשות?
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי לוח של Foxconn דגם 661MX Pro: http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000099 לוח מאוד ישן אבל בכל זאת, עושה את העבודה שאני צריך. לפני כמה ימים ניסיתי להתקין Vista, ההתקנה רצה סבבה לגמרי והמערכת עלתה כמו שצריך, הבעיה היא שמחשב כבר לא מזהה את הכרטיס רשת (On-Board), דבר שלא קרה לי אף פעם ב XP, אף פעם לא הייתי צריך להתקין דרייברים לכרטיס רשת, הוא תמיד עבד בלי בעיות. בגלל זה אני לא יכול להתחבר לאינטרנט בויסטה שזה דיי מעצבן. ניסיתי להתקין את הדרייברים שיש להם באתר אבל אי אפשר המחשב מעלה שגיאה שאפשר להשתמש בדרייברים רק ב Win 98/2000/Me/XP מה עושים? ניסיתי להתקין Windows 7 אבל גם אותה בעיה, איך יכול להיות ש XP מזהה את הכרטיס קול והרש…
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-