עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איך המעבד Intel Core 2 Quad Q9300 למחשב של 6000 ל- עריכת וידאו, עבודה משרדית ומשחקים (עד 3GB)? יש לי תקציב של עד 1300שקלים למעבד, אם יש ספקות ועיצות לגבי זה או לגבי אחד אחר. אשמח

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  2. האם כבר היתה ירידת המחירים המדוברת? ראיתי שהQ6600 נמכר בסביבות ה 1600 ש"ח. האם זה כבר לאחר ירידת המחירים? האם יירד עוד בקרוב? תודה!

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by bloodlion,

במקרה ואתה רוצה לקנות מחשב חדש פצצה ויש לך תקציב מוגבל על איזו משתי החברות תלך? אינטל או AMD?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by omerha,

אני יודע שהוא מזייף אבל בכמה ?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  5. עדיף 6600gt pcie מאשר AGP? עזרו לי כאן

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by Fkl0ster,

רבים מאיתנו המתכננים על מחשב חדש המבוסס על פלפורמת ה-Athlon 64 של AMD, מחכים לערכת השבבים nForce4. כאמור, הערכה מגיעה בשלושה טעמים: Vanilla - הדגם הפשוט; אין S.ATA II אין ActiveArmor, אין תמיכה ב-NCQ כמו גם אין G.LAN על ערוץ PCI-e ובל נשכח את ה-HTT הנמוך... SLI - הדגם הכי יקר ויוקרתי, כולל את כל הפיצ'רים שאין ל-Vanilla וגם תמיכה ב-SLI Ultra - דגם המידריינג' הכי מעניין: זהה ל-SLI מינוס התמיכה ב-SLI. אבל, כאמור, כל הפיצ'רים שמניתי שלא קיימים ב-Vanilla קיימים כאן! ללא ספק, זוהי הערכה המספקת מקסימום איכויות ופיצ'רים במינימום $$$, ללא SLI (ביננו: מי צריך אותו?) כרגע, יש בארץ את ה-K8NXP-9 של ג'יגהבייט אשר מתבסס על ה-NF4 Ultra המדובר; זהו לוח טוב ללא ספק, רק חבל שהוא יקר (מעל 10…

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  7. 1)יש לי זיכרונות מעולים שעושים 660MHZ בתיזמונים של 2.5-3-3ומעבד וניס E3 עד כמה אני אוכל להגיע עם הלוח במצב סינכרוני (1:1 ) על T1 ?! 2)איזה ביוס של הלוח הכי מומלץ לTCCD ? 3) ברצוני להליף את הקירור לצ'יפסט אבל אני יודע שכרטיסהמסך יגביל אותי מהבחינה הזאת אז קראתי פה שעמרי אמר שאפשר לעבוד עם החריץ התחתון על X8 , איך אני עושה את זה ? אני יודע שצריך להתעסק בג'מפרים אבל הביטו רגע בתמונה כפי שאנחנו רואים יש 6 קבוצות של ג'מפרים האם אני צריך להעביר רק חלק מהם ל SLI או את כולם ל SLI (אני מדבר על לעשות שהחריץ התחתון יעבוד על X8

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by PCguy,

מישהו יכול לתת דעה על הלוח? מיועד לo\c פשוט ולצריבות דיסקים שווה ב650 ש"ח?

• 13 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by tomer87,

יש לי מחשב עם מעבד 2.6 מומהר ל3.12 , לוח אם של ASUS P4P800 וזכרון 512 של GEIL במודולים של 256 (DUEL)... השאלה שלי היא האם ניתן להוסיף זיכרון , כלומר האם ניתן לקנות זכרון 1 GB בקיטים של 512 (כמובן בDUEL)...מכיוון שהדגם שנמצא במחשב שלי כשקניתי אותו לא ניתן למכירה כבר... האם ניתן לקנות זכרון של חברת OCZ (אף עך פי הזכרון שלי במחשב הוא של חברת גייל???) לדגמא הדגם הזה: OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Premier Dual Channel CL2.5 Winbond מה אתם אומרים ??? מידע נוסף ניתן לראות בקובץ המצורף באילו פרמטרים אני צריך להתחשב שאני בא לקנות את הזכרון??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by Satlan,

השאלה בכותרת , הלוחות הם: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 DFI Infinity nF4 Ultra ASUS A8N בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by STi,

יש לי לוח M2N SLI DELUXE רשום עליו שהוא-XMS2 READY קניתי כאלו וראיתי שיש זכרונות שרשום שהם sli ready ואצלי לא רשום,אני מפחד שזה בעייתי. הזכרונות שלי זה XMS2 512X2

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  12. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

יצרנית המעבדים AMD נגררת לבית משפט באשמת פרסום מוטעה הנוגע למספר הליבות של מעבדיה לכתבה: http://hwzone.co.il/חברת-amd-נתבעת-באשמת-פרסום-מוטעה/

13. Started by JentuS,

שלום לכולם. עקב כך שבימים אלו אני מבצע אוברקלוק למעבד החדש שלי 2500K רציתי לדעת מה ה-TJ MAX של המעבד הזה עבור תוכנות הבדיקה כמו OCCT ו-PRIME95 , כי בתוכנות אלו הוא מוגדר אוטומטית על משהו כמו 98 מעלות , אבל אני הבנתי שבפועל זה צריך להיות הרבה יותר נמוך , משהו כמו 72 , 73 מעלות , את האמת זה נראה לי קצת לא הגיוני , האם זה יכול להיות נכון ? , ובכלל איך אני מתקן את ה-TJ MAX הזה בתוכנות האלו ? , במיוחד בתוכנה Real Temp שעוקבת כל הזמן אחר המעלות של המעבד . תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  14. יש לי מחשב סמסונג N150 עם מעבד N450 ואני משתמש בו בעיקר לדברים בסיסים כמו אינטרנט וסרטים באיכות עד 720P...מערכת הפעלה XP האם ביטול של האופציה של Hyper-Threading יעזור לי בשימושים אלה ,יגרע או שלא ישנה כלל?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  15. שלום רב, אני הולך לקנות מחשב למשחקים וגם לפיתוח בתלת ודו-מימד (unity, udk, visual studio 2012, blender, eclipse). איך אני יכול לדעת אם הליבות הוירטואליות של i7 באמת יתנו יותר ביצועים בתוכנות הללו מאשר i5 (לאחר שכבר שכנעתם אותי שבמשחקים אין הבדל משמעותי)? או האם אפשר למצוא היכנשהו הוכחות שהתוכנות הנ"ל יצליחו להוציא מהi7 עוד בוסט בעתיד הקרוב? תודה מראש.

16. רייזן 3XXX יצאו וראינו הרבה בנצ'ים. רובם הגדול אם לא כולם הם תוכנה שלא עברה אופטימיזציה למעבד הספציפי הזה שיצא. ובכל זאת אפשר להשוות אופטימיזציות ספציפיות למעבדים החדשים ע"י בנייה מחדש של בנצ'מרקים. בעולם הקוד הפתוח ברוב הבנצ'ים, התוכנה נבנית ("מקומפלת") כחלק מהבנצ'מרק. אתר הבדיקות פורוניקס phoronix.com מבצע בדיקות שכאלה ובדק את רייזן 2 עם קומפיילר שכן תומך באופטימיזציות למעבד החדש. כל בנצ'מרק נבנה בשלוש גירסאות: גירסה גנרית של x86_64 גירסה עם אופטימיזציות לרייזן דור 1 גירסה עם אופטימיזציות לרייזן דור 2. התוצאות לא מפתיעות, יש יתרון לאופטימיזציות ספציפיות, משהו עד 5% תוספת ביצועים בממוצ…

17. החברה הטאיוואנית משיקה שלושה לוחות תחת המיתוג X299X - עם תאימות מיועדת לדור ה-Core-X הבא של אינטל שיגיע בחודש הבא לכתבה

18. Started by iveco,

המעבד איי 5 2500 יש לו צריכה של 95W זה כולל מצב של עבודה ממושכת בטורבו ? 3.7GHZ ? שמחשבים את ה TDP של המעבד זה כולל מאמץ ממושך ? או שבשביל מאמץ ממושך כמו טורבו צריך גוף קרור מעל 95W ? אנטק A400 150W זה OVERKILL למעבד הזה ? או שעדיף לחסוך כסף ולקחת A30 PRO 95W של אנטק .

19. Started by FFOP,

איזה לוח הכי טוב ל AMD! 2500B חוץ מי ABIT/EPOX איזה לוח 1 הכי טוב! 500-800 שקל! אני לא קונה ABIT/EPOX כי אין לו את החברות!

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

!! יש!! amd xp 2500 ומי שאמר לי שיפעל לי על 133 טעה... זה פועל על 166x11 כמו שצריך... ובקרוב אני יקנה...את ה alx 800 ואז אני יראה איזה OC אני יכול לעשות.

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by tomerw,

על איזה לוח אם כדאי ללכת על ASUS A7N8X או Epox 8RDA+ מה ההבדל ביניהם ולמה? אני מתכוון לעשות OC

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by rafi_d,

שמתי לב שכמעט בכל המפרטים של הפורום - הלוח הוא mATX S2H של גיגבייט: GA-73PVM-S2H או GIGABYTE GA-EG41MF-US2H 1. מדוע מיקרו ולא ATX רגיל ? האם אין עדיפות לרגיל או שנושא הHDMI הוא העיקר, והוא מצוי רק במיקרו ? 2. יש עדיפות לציפ הגרפי של אחד הלוחות על פני השני (לעיל) ? 3. יש איזו שהיא אופציה לחיבור מדפסת ישנה-חיבור פרללי ? או אולי עם מתאם כלשהוא ?

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  23. הי כולם! אני רוצה להרחיב את הזכרון במחשב, אבל אני לא יודע איזה סוג זכרון מתאים לי. אני מביא לפניכם את כל הפרטים על לוח האם והזכרון מהתוכנה EVERST: Motherboard Properties Motherboard ID <DMI> Motherboard Name Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4266 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:4 Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2667 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 267 MB/s Field Value …

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by blackx,

ובכן, החלטתי להחליף לוח אם, ואשמח להמלצתכם. שימושי המחשב הם סטנדרטיים לחלוטין (אופיס, סרטים ו-אינטרנט) ויש ברשותי כרטיס מסך ושני סיכרונות של 512K על DDR2 אני זקוק ליציאת רשת, וכמה USB, וכן לפחות 2 SATA. ארצה לחבר למחשב כרטיס טלויזיה (WINFAST) אם זה רלוונטי. המעבד - ATHLON 3200+ X2 עם סוקט AM2. יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  25. טוב אני רוצה לקנות אחד עכשיו למפרט שבניתי ואני לא חזק בזכרונות. אם אתם יכולים להמליץ לי על זכרון DDR3 2G בתקציב 280 בשתי חנויות - SKYPC,KSP בגלל שאני עדיין לא סגור מאיפה אני קונה את המפרט. ובעניין אחר יש לי שאלה קטנה אם אני קונה זכרון אחד בוא נגיד kingstone 1333 mhz ddr3 2g cl8 ואז אני מוסיף אחד מחברה אחרת עם תזמונים אחרים האם זה יצור התנגשות בנהם או שהם לא יפעלו במהירות שהם צריכים לפעול? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.