עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מדובר על זה http://www.intel.com/products/processor/corei7EE/index.htm?iid=prod_desktopcore+body_corei7-965ex ב KSP המעבד מתומחר ב 5090 ש"ח. אין לי מושג כמה הדברים האלה מבוקשים, ולכן אני פונה אליכם המומחים. האם יש אנשים שקונים מעבדים כאלה?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by jackass,

אתם יכולים לרשום איך הם ואם היו לכם בעיות איתם...? כי אני מתלבט ביניהם תודה עריכה: אל תתייחסו למחיר

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by gggilad13,

MSI K8N Neo4 Platinum GIGABYTE GA-K8NF איזה מבין הלוחות יותר טוב? (לא לאוברקלוקינג) מה ההבדל בתכונות בין הלוחות?

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by Sikamikanico,

טוב, זה הסיפור: התקלקל לי הלוח אם (gigabyte 7vtxh) ואני צריך להחליף אותו. היה עליו מעבד AMD athlon 1.4 (לא XP עם השיטת דירוג, TBird), וזכרון DDR 266 MHZ, 256 MB. אני לא רוצה להחליף מעבד וזכרון, רק לוח אם. אני גם לא מתכוון לעשות OC. יש איזה המלצה למשהו טוב? עריכה: עשיתי קצת מחקר ומצאתי שלושה מועמדים: ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX Gigabyte GA-7VT600 1394 ( KT600 ) - ATX יש משהו מועדף מביניהם (או אולי משהו אחר)?

5. Started by neil4,

ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקע בכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133 עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  6. שלום חברים , אני עובד עם התוכנות CUBASE ו ABLETON והCPU LOAD בשמיים ! זה מה שאוורסט גילה שיש לי : CPU Type Intel Pentium III Xeon CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz יש לי 4 ג'יגא זיכרון אין לי מושג איזה חברה ואם הוא DDR2 או DDR3 , בכל מקרה רציתי לדעת איזה זיכרון כדי לי לקנות באיזה מהירות ואיזה סוג ניסיתי לחקור את הנושא לא הבנתי אותו כל כך ... תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by gargoil,

שלום לכולם! לפני כשנה קבלנו כאן כ 25 מכונות מבוססות מעבדי AMD 64BIT מאז נתקלנו בבעיות להריץ תוכנות כגון PDMS ו EFC400 אשר מבצעות עיבודים כבדים. לאחרונה החליטו להחליף את המכונות למבוססי Intel השאלה שלי היא האם משהוא נתקל בבעיות כאלו?

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by Silver Dragon,

אני לא מעודכן כבר המון זמן... מתעניין להשקיע בחומרה חדשה... מה הכי טוב שאוכל להוציא במקסימום 2000 ש"ח? וממש לא מעניין אותי כמה ליבות וכל הבילבולי ביצים (בציניות,תסלחו לי), אם יש כפול ליבה שרץ יותר טוב מ QUAD אז אני מעדיף... יש לי נטייה לאינטל, אבל אם יש AMD שרץ יותר טוב אני גם אשמח לשמוע! תודה

9. Started by Gritzman,

האם כדאי להוסיף 100 ש"ח בשביל DDR 256MB 400mhz במקום DDR 256mb 333mhz?

10. Started by CoolOne,

יש לי את הלוח ASUS P5B-E. בלוח יש יציאת COM פנימית. בחוברת כתוב שניתן לקנות מודול כזה שמתחבר בכבל ליציאה הפנימית ומוסיף את היציאה הזו מאחורה (במקום כרטיס PCI/PCI-E כלשהו). מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המודול הזה?

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  11. Started by roeiw,

יש לי לוח אם של Abit דגם NF7 עכשיו הייתה לי תקלה בלוח ונתתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו והם אמרו שהם שלחו לחברה.. זאת אומר שהם שלחו אותו לחו"ל? או שיש כאן את היבואן בארץ שמתעסק עם האחריות?

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  12. שלום לכולם לאור יציאת הDX11 חשבתי לשדרג את המחשב שלי ואני צריך יעוץ... אוקי אז נתחיל המערכת שיש לי עכשיו היא.. CPU; INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ MOTHERBOARD; ASUS P-35 P5KR GPU; HD4890 VAPOR-X 1GB ברצוני לשדרג למערכת הבא : Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray M4A785D-M PRO AM2+, AM3, 785G, DDR2 1066, VGA ATI HD4200, HDMI HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כמובן הכול מחנות KSP. מחיר כול המערכת היא 2365 עם יכולת של חריגה ב-200 עד 300 שקל לא יותר השאלה שלי היא העם כדי לי לשדרג או שעדיף כבר לעשות OC למערכת שלי ורק לקנות כרטיס מסך חדש? תודה רבה לעוזרים וזה ממש דחוף לי תודה

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by Naor Metiner,

טוב אז כרגע מחוברים לי למחשב שני כרטיסי ראם של 2GB כל אחד 1600HZ לוח אם ASUS P8P67-mועכשיו השגתיעוד כרטיס של 4GB של חברה אחרת אבל הוא גם DDR3 ופועל על 1600HZ ניסיתי סתם לתקוע אותו באחד הסלוטים אבל כשעשיתי את זה המסך הפסיק לפעולמה הדרך הנכונה לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by Slowpoke,

שלום! יש ברשותי 2 כ.זיכרון של 2 ג'יגה ראם כל אחד, של OCZ, עם 1600MHz, ולוח אם של ג'יגה-בייט, GA-P55A-UD3L. כעקרון אני מאוד מרוצה, אבל אני מעוניין לשדרג לשניים של 4. אשמח לקבל המלצה לכרטיסים עם ביצועים טובים, במחיר שפוי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  15. Started by B.D.B,

Does anybody know a program that check the stability of the memory dimms? because I got some new dimms and I started getting blue screens and I don't know which one is faulty.

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Chaintech 7VJL APOGEE VIA KT333 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1287098246.htm לי הוא נראה ממש יפה וגם נראה לי עם פיצ'רים לא רעים כלל עוד תמונה http://www.chaintech.com.tw/eng/products/socka/images/7vjl_b1.gif ואל תגידו לי אפילו ש Gigabyte יותר טוב או EPOX תגידו מה נראה לכם עקרונית ? אני לא צריך הרבה O/C , שימוש רגיל לא יותר

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  17. Started by ashbit_q,

עשיתי בדיקה במחשב עם התוכנה הזאת משנת 2006 שיש להורדה כאן והתוצאות היו כך. ניקוד כללי 6909 SM 2.0 2685 SM 3.0 2432 CPU - 5059 רזולוציה 1280X1024 ללא AA פילטר אופטימלי! המפרט הוא כדלהלן מעבד I7 860 2.8 8600 GTS 256 מגה 4G RAM האם הניקוד נראה לכם טוב? ואם לא מה לדעתכם גרם לניקוד הזה ( כרטיס מסך יוחלף בזמן הקרוב).

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  18. דור ה-Core התשיעי יגיע לשוק הנייד, בתור תחליף לדגמי ה-Whiskey Lake שרק החלו להופיע בחנויות לכתבה

19. Started by torangadojo,

האם ויסטה תרוץ מהר יותר עם 4 ג'יגה מאשר 2 ג'יגה ?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by Palsar,

והאם כדאי לקנות DDR3 בשביל העתיד? כי אני קונה מחשב ואין לי בעיה להוציא עוד קצת כסף על זכרונות (אני קונה מחול וזה יחסית מחיר בסדר שם)? ואני מתכנן OC רציני. כל זה בא עם QX6800 ו8800GTX שהזמנתי כבר..?

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by בור ועם הספר,

האתר פורוניקס (www.phoronix.com) מעלה סקירה ראשונה של בולדוזר על לינוקס. שורה תחתונה - בעיבוד מקבילי בלינוקס הוא חזק מאד, עדיף על ה-2500K ומתקרב לi7-970/990X של אינטל. - במבחנים על ליבה אחת, הוא חלש יותר מהSB אבל עם ביצועים דומים לנהלים הקודמים 920/970/990X הוא מבטיח להעלות סקירות נוספות: - השוואה בין קומפיילרים שונים על לינוקס (גירסאות שונות של GCC, open64, LLVM) - השוואה עם הקומפיילר שנתמך ע"י AMD עצמה והשוואה אל GCC כאשר מכלילים אופטימיזציות ספציפיות לבולדוזר - השוואה מול קרנל לינוקס עם טלאי עבור הבולדוזר (בדומה למה שמדברים על WIN8) - בדיקה של scalability כלומר הרצה של כל המבחנים ב-1/2/4/6/8 ליבות ובחינת התנהגות המעבד. - סקירה על OC וצריכת הספקים הסקירה המלאה כאן: http…

22. אני מתלבט בין 2 לוחות אם שנעים סביב אותו מחיר: Gigabyte P35-DS3L לבין Abit IP35-E מה ההבדל ביניהם ומי עדיף?

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by kikkler,

המתחרים - Mushkin DDR-RAM 512MB 3500 Memory - 821 DDR CORSAIR CMX512-3500C2 512MB 434MHZ PC3500 - 850 GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory - 816 DDR GEIL 433Mhz 512Mb GOLDEN DRAGON - 915 המטרה היא בסופו של דבר אוברקלוק עצבני עוד משהו- יש משמעות לעובדה שהקורסאיר לא מצויין ב www.pch.co.il כ- XMS ? -עריכה- אוקי עזבו, מסתבר שבלמיר יש את ה XMS ואפילו במעט יותר זול דבר שני, הוספתי את הגולדן דראגון, אבל לצורך העיניין פיצלתי את הקיט לשניים (ז"א המחיר המקורי הוא 1830 בשביל שני סטיקים של 512)

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  24. בעקבות כל מיני פרסומים של באנדלים בגל מיני חנויות אונליין, אני אשמח אם תוכלו להסביר כמה דברים: 1. האם ההבדלים ב- DDR הם רק במהירות הזכרונות? 2. באיזה מהירויות עובדים ה- pc2100, pc2700 וכו'...? 3. מה זה בדיוק FSB? אני שואל כי אני רואה (למשל ב- zigzag2000) פרסום של לוח שה-FSB שלו הוא 200/266, ומגיע עם זכרונות 333... איך זה עובד לעזאזל? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by risbo,

עלמה הוא משפיע? הוא משפיע על משחקים? ומה ההבדל בין הלוחות הוזלים יחסית ליקרים יחסית?נגיד ב- asus אבל לוחות באותה טכנולוגיה של היום שמתאימה למעעבדים החדשים.... תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים