מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני לא מבין משהו, מבחינת חומרה, האם ההפרש בין ייצור של זכרון CL5 ו CL4 הוא כל כך משמעותי? יש הבדל של כ 1000 ש"ח בין זכרון מקביל בעל אותו נפח עם CL שונה!! האם זו לא גניבה? האם ההבדל בחומרה כל כך גדול? כנ"ל לגבי מעבדים, האם הגדלת זכרון המטמון כל כך משמעותית מבחינת מחיר?
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/AMD-Athlon-64-FX-60-DUAL-CORE-RETAIL-BOX-NEW-SEALED_W0QQitemZ180013116772QQihZ008QQcategoryZ80140QQrdZ1QQcmdZViewItem למי שבא לו לקנות במחיר ממש זול
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
אני מחפש לוח אם SOCKET 478, עם 4 חריצים לזיכרון DDR1 וAGP X8 וכרטיס רשת מובנה. חברה לא משנה, תקציב בסביבות 500[כמובן עדיף כמה שיותר זול] תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להוסיף עוד 256MB (זה סה"כ 512) ........... כמה לדעתכם זה יעלה את השיפורים במשחקים? (P3 1000MHz,GeForce 2 MX 440 64MB) עם מערכת הפעלה:WIN 98 למה אני נותן את כל הפרטים? לא יודע אולי תבקשו תודה מראש ;D
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כמה עולה מעבד של אינטל 2.4C ? וכמה עולה מעבד של אינטל 2.6C ?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה, יש לי כרגע מחשב עם I7-7700K, וקיבלתי מחבר מעבד I5-10500. השאלה היא אם שווה לי להחליף את הסט אפ ולעבור לאי 5, דור יותר מתקדם, או שזניח ביניהם היכולות, אשמח לעזרתכם..
-
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים ! עכשיו שראיתי שיש כבר מועד מדוייק של יציאה לחנויות לintel prescott חשבתי אולי לחכות... השאלה היא האם המחירים הנקובים באתר הם המחירים המקורבים למה שניראה בחנויות ? אם אני לא טועה אלה הם מחירים לספקים/משווקים. בכל אופן האם ניראה לכם ריאלי לחכות או לא ? תודה דוד .
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי אשמח לשמוע תשובות
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מחשב. יש לי מחשב AMD מלפני 3-4 שנים.. התחלתי לשדרג את המחשב לפני כחצי שנה (קניתי מסך חדש,רמקולים G51 ,מקלדת, עכבר G5 ,דיסק קשיח, כונן וזכרון, בקיצור הכל חוץ מהרכיבים החשובים של המחשב) קניתי כל אחד מהם בנפרד וכבר הגעתי למסקנה שיהיה חכם הרבה יותר אם אני אשקיע עוד קצת ואקנה מחשב חדש.. שזה אומר בשבילי כרטיס מסך, לוח אם ומעבד. כל שאר הרכיבים חדשים אז אני פשוט אוסיף אותם למחשב החדש. אני רוצה לדעת מה יותר טוב לי למשחקים חזקים בעלי דרישות גבוהות? איזה מעבדים יהיו טובים לOC כשאני אצטרך את זה? הזכרון שקניתי הוא של DDR3 אז נא להציע לוח אם תומך(אין צורך שלוח האם יתמוך בCrossFire או בSLI). אני רוצה לדעת אם כדאי לי להשקיע יותר בכרטיס המסך או במעבד. אבל אני מוגבל ב…
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זכרון למחשב i5 3550 3.3 מצב נוכחי עם 4 גיגה זכרון של Trabscend DDR3 1333MHZ CL9 המארז שלי SHARKOON T9 לוח אם :-[h=1]Asus P8H61-M LE[/h] רוצה להוסיף 4 גיגה השאלה איזה כדאי להוסיף והאם הוא יכול להיות שונה בגרסה ? אם אפשר בבקשה מי שממליץ להוסיף את המוצר מ TMS חשבתי על אחד מאלו : http://www.tms.co.il/cat/411/sort:0/394:919 מה ממליצים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
מה דעתכם על בחירת לוח האם הרשום במפרט מתוך אלו של H55 , האם הלוח Gigabyte GA-H55M-S2H גם מתאים ? וזאת לצורכי צפיה בסרטים ושימוש בתוכנות OFFICE ללא משחקים אני מעדיף אינטל מהסיבות הבאות 1. המעבדים פחות מתחממים וזה פרמטר חשוב בתנאים אצלי 2. החנויות ומעבדות המחשבים שדיברתי איתם מכירים יותר ומעדיפים לעבוד עם רכיבי אינטל . Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יח…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב חדש גלישה בעיקר מה יהיה עדיף מעבד חזק כדוגמת I5 או לרדת במעבד I3 ובהפרש לקנות כונן SSD
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אביט החליטה להעביר את כל יצור לוחות האם שלה לחברת ECS(גם יצרנית לוחות אם). בהתחלה המחשבה היתה להעביר רק את הלוחות הזולים, אבל מסקנת מנכ"לי ABIT היתה שכל המפעלים יועברו לחברה זאת. ABIT לא קיימת עוד כפי הנראה :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בשדרוג המעבד לE6750 על DQ965GF של אינטל (בעתיד אני מתכוון גם להחליף את הלוח). רציתי לדעת אם המעבד תומך לגמרי בלוח אם כי באתר של אינטל הוא לא מופיע ברשימת המעבדים התומכים, אבל בכמה אתרים אחרים רשום שהוא כן תומך. איך אפשר לבדוק את בוודאות? האם השוני בין הE6750 לE6700 באמת משמעותי ומורגש? אני יודע שה6750 יותר חדש ומשופר לכן חשבתי לקנות אותו מחו"ל במקום ה6700 (משום מה הוא יותר זול מה6700) אני גם מתעניין בשדרוג הלוח אם, נראה לי שאני צריך MATX כי ה965GF הוא כזה. אני מחפש לוח לא יקר שניתן לעשות בו OC ושיספק את הסחורה. תודה לעזרים! נ.ב האם כדאי קודם להחליף את הלוח אם ואז להזמין מעבד יותר מתקדם? (אני קונה בארה"ב)
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי! האם ניתן להסיר משחה טרמית מעל המעבד ומעל הגוף קירור בעזרת סקרייפר (סכין גילוף) או שקיים חשש לפגיעה במעבד? תודה!
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אתמול הרצתי בדיקה ושמתי לב למשהו מוזר http://up153.siz.co.il/up2/2zmy4ungoqwu.jpg CPU FREQUENCY יותר נמוך מאורגינל.. מה זה אומר
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
התקנתי משחק אחד, ואז בחלון של הדרישות מינימום כשהוא כותב אם המפרט שלי עבר את הדרישות כתוב שיש לי 2 GB, אז בדקתי ב EVEREST וכתוב שTOTAL יש לי 2 GB . למה??? כול להיות ששמו לי רק 2 GB?? תודה. יום טוב.
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב P4 ישן (בן שנתיים וחצי) שנדפק לו ה-CPU ואני שוקל שדרוג וזהו. חשבתי על החלפת לוח אם ומעבד, והשאר במשך הזמן. שימושים - עריכת תמונות בעיקר (פוטושופ בכל הכוח) וריבוי משימות (עובד גם עם תוכנות עיבוד תמונה של ניקון תוך כדי עריכה בפוטושופ). ציוד שיעבור הלאה: --------------- א. כרטיס מסך AGP של MATROX. אני מתכוון להמשיך להשתמש בו כי אני עובד עם 2 מסכים והוא מצוין בשבילי כרגע. ב. 2 מסכים CRT של Viewsonic. ג. 2 כוננים: SATA 120/160GB. ד. זכרונות: 2x256 + 2x512 = 1.5G מסוג DDR I 400 ה. DVD-R/W שאלות: ------ 1. איזה לוח אם ומעבד (אינטל, ליבה כפולה, חשבתי לחכות ל-6320) נכנסים בתקציב של 1500 ש"ח בערך (כאמור - לוח אם עם נתיב AGP אחד). 2. זכרונות - DDR I 400 - האם יעבדו…
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תקשיבו חבר'ה . אני מתכנן לעשות OC משמעותי . ואני זקוק ללוח אם שיחזיק לי תOC על גבוהה מאוד . אני מעוניין לעשות OC ל Q9550 ולהגיע איתו ל4.00GHZ + - . הצעות ? תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני קונה מערכת מבוססת על מעבד Intel Pentium 4, 2A (512kb cache). נעצרתי בעיקרון על שלושה לוחות-אם (+ מחירים שאני יכול להשיג אותם) Gigabyte 8IEX - 120$ Gigabyte 8IEXP - 160$ Intel D845GBV - לא ביררתי מחיר עדיין. כרגע אין לי צורך ב-FireWire או ב-RAID (למרות שיהיה נחמד לנסות ) אז האם שווה לי להשקיע את ה-40$ האלו בזכרון נוסף (עולה לי 75$ ל-256 מגה של סאמסונג או של יונדאי, DDR 266). אגב, שווה לי להשקיע עוד 30$ בערך על זיכרון DDR 333? אני לא הכי רוצה לעשות אוברקלוק, וגם בשביל זיכרון DDR 266, עם המעבד שלי, אני אצטרך לעשות אוברקלוק קטן (לשנות ראטיו). תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 לוחות אם שנעים סביב אותו מחיר: Gigabyte P35-DS3L לבין Abit IP35-E מה ההבדל ביניהם ומי עדיף?
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בעקבות כל מיני פרסומים של באנדלים בגל מיני חנויות אונליין, אני אשמח אם תוכלו להסביר כמה דברים: 1. האם ההבדלים ב- DDR הם רק במהירות הזכרונות? 2. באיזה מהירויות עובדים ה- pc2100, pc2700 וכו'...? 3. מה זה בדיוק FSB? אני שואל כי אני רואה (למשל ב- zigzag2000) פרסום של לוח שה-FSB שלו הוא 200/266, ומגיע עם זכרונות 333... איך זה עובד לעזאזל? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הורדתי את העדכון לביוס שלי ax63pro ועדכנתי אותו (תודות ל6kwar לפני שעדכנתי את הביוס היה לי סטיק של זיכרון שלא הסתדר עם סטיק אחד , החלטתי להשאיר את הסטיק עם הכמת היותר גדולה (128) ואת הסטיק עם ה64 מגה נתתי לחבר שלי . בנתיים החבר שלי עבר דירה ועכשיו הוא גר בתל אביב , והזיכרון אצלו , האם עידכון הביוס יכול לפתור את בעיית חוסר התאימות? אם כן , אני רואה את החבר הזה עוד כמה ימים , האם עלי לבקש ממנו להביא לי את הסטיק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חבר שלי אומר לי שיש פנטיום 5. זה נכון?. או שהוא מתכוון לקונרו ומתבלבל?
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-