מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם עד עכשיו השתמשתי במערכת 32BIT, עם 2GB זכרון, מאחר וחלק מהתוכנות והמשחקים שבהם אני משחק צורכים 64BIT, שדרגתי את מערכת ההפעלה בעיה שנוצרה - המערכת הפעלה זוללת את הזכרון ומשחקים נתקעים. אני מעוניין לשדרג את הזכרון, בפניי דילמה: לרכוש 8GB זכרון או לרכוש 4GB ולהוסיף SSD 120GB לצורך שיפור ביצועי מהירות בתוכנות שאני משתמש. מה דעתכם? במידה וכן - להשתמש ב2GB הקיימים שלי או שזה עלול ליצור בעיה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אף פעם לא הבנתי למה לא ראיתי עדיין לוח אם למשתמש ביתי שיש בו יותר משתי חריצי IDE שמספיקים רק ל4 התקנים. האם יש איזה שהיא בעיה טכנולוגית שלא מאפשרת עוד חריצים? או שחברות לוחות האם חושבות שהמשתמש הביתי לא צריך יותר מ4? אם כן ,זה קצת מוזר , למה הם שמים 6 חריצי PCI שיש הרבה אנשים שלא משתמשים ב2 מהם ולא שמים עוד IDE. תודה.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם אז מאז שקניתי את ה E2800 שלי לא ממש התעדכנית בחידושים האחרונים אז מה נחמד מתקדם יותר בסדרות החדשות I3,5,7? האם לכולם אפשר לשים שלושה סלוטים של זיכרון (אני אצטרך להחליף את ה DDR2 שלי כמובן) איזה מעבד הכי משתלם מבחינת עלות תועלת? איזה שילוב הכי טוב לי בנגיד עד 2000 שח של מעבד+לוח אם+זכרונות למטרות משחקים סרטים וכו' אם יש בקצת פחות בכלל טוב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2736&p=1 לא מאוד מקיפה, ומדידת הפריימרייט במשחקים נעשתה ברזולוציה נמוכה מדי לטעמי אבל עדיין מדגים מצויין למה מקומם של חדי הליבה בפח. עריכה: אגב, מה שמאוד מפתיע הוא צריכה ההספק הגבוהה יותר מאשר המעבדים המהירים יותר.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm ל ALBATRON K8X890 PRO II http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=186 אין בינהם הבדל מחיר משמעותי יש למישהוא מושג איך ביצועי הOC של שניהם , אני מחפש OC בינוני ולא קיצוני מידי
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
-
מרכיבים בקרוב במשפוחה שני מחשבים בסיסים לצרכים כללים. ה-E2180 ישתלב בהן יופי לדעתי.. למרות שאני מתקשה למצוא עליו ביקורות.. יש כאלו? מלבד הביקורת המיושנת על ה-E2160 ב-XBIT. מעניין להשוות אותו מול ה-AMD X2 4200+, אני מאמין שהוא יותר מוצלח (כמובן גם מבחינת OC עתידי אם אי פעם יתעורר הצורך). אני רואה שברוב החנויות מחירו באיזור ה-460 ש"ח. אך ב-Wellcom המחיר כ-353 ש"ח בלבד. מדובר במעבד TRAY - האם עלי להניח שמדובר ביבוא אפור עם אחריות של שנה בלבד? יש כאן במקרה כאלו שקנו כבר את המעבד בחנות זו ומאשרים שהכל תקין? יש עוד חנויות עם מחיר קורץ שכזה?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: AMD Athlon "Barton" 2500 @ 3200 לוח אם Abit 512mb DDR 400Mhz Geforce 5900XT מה יתן לי שיפור משמעותי יותר בביצועים במשחקים? שדרוג א: שדרוג מעבד + לוח אם שדרוג ב: שדרוג כרטיס מסך + הוספת 512 מגה זיכרון פנימי
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממש נואש לחוות דעת חד משמעית... תודה רבה לכל העוזרים ועוד שאלה האם אני אוכל לבצע OC למעבד 4 ליבות על לוח זה...
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איפה ואיך בדיוק בא לידי ביטוי ההבדל בין זיכרון במהירות 667 cl5 לבין מהירות 800 cl4 ?? ללא OC
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט שתומך במעבדים עד athlon 2600 266mhz fsb ומה שמוכרים היום בחניות זה מינימום 333mhz fsb אז השאלה האם זה אפשרי לשים ללוח מעבד שעובד על מהירות יותר גבוהה והלוח פשוט יעשה לו הנחתה במהירות או שזה פשוט לא יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
על לוח 8VM800PMD של ג'יגבייט עם סוקט 775 השאלה היא: האם אפשר לשים מעבד Core 2 Duo לדוגמא: E5200 או E6300 הנה קישור ללוח באתר היצרן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2159 תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את המעבד ב4200 כפול הליבה. זה יתן לי שיפור ביצועים רציני? הליבה הכפולה מכפילה את הביצועים פי 2? מישהו אמר לי שהמעבד לא תומך בDDR1 על הלוח, הגיוני? (הלוח עם אותו סוקט לשניהם)
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם EPOX 8RGA+ , איך אני יכול לבדוק האם הוא פעל כרגע ב DCDDR או לא?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג DFI Lanparty UT NF4 Ultra D החלטתי שצריך לעדכן לו את הביוס בכל מקרה אני לא כל כך מצליח להבין איך לעדכן ביוס דרך דיסק כל מה שראיתי באתר של DFI זה דרך האינטרנט ודרך דיסקט אם יש למשהו מושג אשמח לעזרה בנושא
-
- 32 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה בדיוק אומר שהמעבד מגיע עם 8mb או עם 4mb ...? מה בדיוק ההשפעה של זה על המערכת...? יש הבדל כלשהו משמעותי ...? תודה לעוזרים...!
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
רצ"ב מפרט בבניה: 1. מעבד: E6600 + 2G DDR2 667 2. לוח: GB-DS3 3. כ"מ: EVGA8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400 שימוש עיקרי: מחשחקים בנוסף ללימודים ועבודה. שאלתי לגבי המעבד: 1 האם ההבדלים (עפ"י Benchmarks ואו מדדים אחרים) מצביעים על הבדלים גדולים בביצועים בין E6600 ל E64XX ? 2. האם המחיר של E6600 אמור לרדת לאיזור של AMD6000+?
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הביוס שלי הוא מגרסה 1010 וקראתי בפורומים שיש עדכון לגרסה 1011 והיא מוסיפה כל מני אפשרויות לאוברקלוק וכאלה.. כאשר אני מנסה לעדכן את הביוס באמצעות ASUSUpdate v5.06 הוא מראה לי שהגרסה הכי חדשה של הביוס היא זו שברשותי. מאיפה אפשר להוריד את הגרסה 1011 ואיך אפשר להתקין אותה?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 353 צפיות
-
-
-
הי, השמות על הכבלים ליציאת וכניסת אודיו במארז שלי (HJA-7610 של KSP) שונים ממה שיש על לוח האם (ASUS M2V-MX). עזרו לי להתאים מה הולך למה: חוטים: mic bias mic in GRD GRD L IN L OUT R IN R OUT בלוח: mic2_L mic2_R HP_R Jack Sense HP_L HP_HD mic2_JD Presense AGND תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות זכרון 1600Mhz CL9, או לקנות זכרון יותר איטי עם פחות latency (יש לזה מילה בעברית..? 8) )? שימו לב שאני מתכוון לעשות OC למעבד ואולי לזכרונות (כדאי בכלל..?) 2. אם אני קונה זכרון במהירות 1600, ועם צלעות קירור, לאיזה OC אני אוכל להגיע מבלי להעלות מתח? 3. שמעתי שאם אני עושה OC למעבד, אני צריך לקנות זכרון עם מהירות גבוהה. האם זה באמת יכול ליצור צוואר בקבוק למעבד? ואיזו מהירות תספיק למעבד 3570K מומהר?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
עומדים מולי 2 זכרונות, שניהם 4-4-4-12, 4GB 2X2048, של Corsair וG.Skill. יש הבדלים מהותיים בין החברות, או שאפשר להתפשר על הG.Skill ולחסוך 200~ ש"ח? ומנגד, יש חשיבות כ"כ גדולה לתזמונים, או שאפשר להתפשר על 5-5-5-15? תודה.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-