עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by תמיר.......,

בסביבות סמפטבר אני מתכוון לקנות מחשב חדש הייתי רוצה את המלצותיכם בקשר למעבד זיכרון ולוח אם המחשב החדש ישומש בישביל משחקים מוסיקה סרטים אין הגבלת מחיר ובנוסף הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות עם המחשב ישן שלי שהוא פנטיום 2 266 וזיכרון 64 ושאר החלקים... אנא עזרו לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. יש עליו כרטיס קול AC97, לא משנה עם איזה דרייברים לא הצלחתי להוציא שום סאונד מהכרטיס קול, היציאה הירוקה פשוט דפוקה. למרות זאת היציאה של המיקרופון כן עובדת ואפשר להקליט אז אני חושב שהבעיה פיזית. יש עוד אפשרויות?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by 14renegade,

היי רציתי לקחת את הלוח אם אפוקס kda3j. תציעו לי בבקשה תחליף ללוח אם הזה לא פחות טוב ובמחיר נמוך מ700 שקלים שאפשר להשיג בחנות. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  4. כי שמעתי שלוחות הNF4 החדשים תומכים PCI-E (מתאים לסדרת ה 6600).... (מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט שאלתי על הלוח M ....)

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by NIRAN,

אז ככה יש כמה לוחות אם שנראים מצויינים אבל איזה עדיף אני לא יודע ולכן אני שואל אותכם, כמו כן אשמח אם תציינו מדוע לוח אחד עדיף על משנהו תודה ASUS P6T Deluxe http://www.skypc.co.il/pl_product~31300~10~0.htm DFI LanParty UT X58 MSI X58 Platinum או Eclipse http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2385&CatCode=411 GIGABYTE GA-EX58-UD5 (EX58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_724_886&products_id=8842 כבר הזמנתי מסך, כרטיס מסך וספק כוח: Gecube Radeon HD4870X2 2GB PCIe Cooler Master 700W Silent Pro Asus 22" LCD VW222U זה אוברקיל לעכשיו אבל לא לעוד כמה שנים, ולכל אלו שממליצים לשדרג בעתיד ולקנות עכשיו כרטיס פחות טוב אני לא א…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. לדוגמא xp 2000+ עובד במהירות שעון של 1600mhz. השאלה שלי היא האם הוא "מטייל" לפי צורכי המערכת (או מכל סיבה שהיא) בין 1600-2000?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. דרכה הארוכה והמוצלחת של תושבת AM4 מתקרבת לסופה - אבל במפתחת השבבים מצהירים על כך שגם המחליפה שלה נועדה לשרת אותנו במשך פרק זמן ארוך ככל הניתן, לצד תאימות לאחור לגופי קירור קיימיםלכתבה

8. שלום לכולם. המקרה הוא כזה: יש לי מחשב ישן, ואני רוצה להחליף לו רכיבים, להלן המפרט: Motherboard Name ASRock 775VM800 CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) ראם: לא מצאתי איפה בEVEREST אני רואה את שם הדגם אבל יש לי 2 של חצי ג'יגה כונן CD: צורב DVD וכונן DVD רגיל, שניהם חיבור IDE כונן קשיח: 80 ג'יגה ו160 ג'יגה, שניהם חיבור IDE. כרטיס מסך מובנה בלוח אם. ספק כוח: 300W העינין הוא כזה: אני רוצה להחליף רכיבים, אלו השאלות שלי: א) האם יש מציאות שלוח אם חדש (שמתאים למעבד בסיגנון i3 או i5) יוכל להתחבר לדיסק הקשיח\כונן DVD\הראם שיש לי (בין ע"י חיבור IDE בלוח עצמו, בין ע"י מתאם? (שני הראשונים כדי לחסוך בכסף, האחרון כדי לקנות יותר מאוחר, להשאר עם ראם גרוע וכרטיס מסך חדש יתן לי …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום אני מחפש כבר זמן מה משהו כזה וגם שיהיה במחיר סביר (עד 1700 ש"ח) הייתי מוכן בהתחלה להשקיע בבליסטקס Z503 שעלו הרבה מעבר לזה אבל הבנתי שכבר לא מייצרים אותם יש סיבה כלשהיא שזה קרה והאם הם יחזרו לפס היצור ? ובלי קשר לבליסטיקס אשמח לשמוע אם יש זיכרון כלשהוא שאתם ממליצים עליו שעומד בהגדרות שלי? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by udist,

לפי מה שכתוב כשהמחשב עולה, הזכרונות אצלי בדואל במצב 128X1 ביט. בדקתי בתוכנה cpuz האם הזכרונות שלי נמצאים בדואל... ובעיה, הchannels# פשוט ריק, לא כתוב לא דואל ולא סינגל...! בעיה או לא? אם כן, איך לתקן? ועוד שאלה, יש לי מעבד פרסקוט עם קירור סטוק של אינטל ללא OC, הטמפ' ללא מאמץ 40-44 ועם הרבה מאמץ 52-55, עכשיו אני יודע שאלה טמפ' סבירות בהחלט למעבד הזה אבל הייתי רוצה להוריד אותן קצת מבלי להחליף את המאוורר, אלא רק להעלות את הRPM של המאוורר, שמשום מה גם ללא מאמץ וגם עם מאמץ נשאר קבוע על 2250 סיבובים... ניסיתי את speedfan, אבל המאוורר כבר על 100% ולא עולה מעליו (וככל שאני מוריד את האחוזים המהירות שלו כן יורדת, אפילו על לעצירה ב0%...) יש תוכנה אחרת או אפילו עם speedfan להעלות א…

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by ilan4i,

יש לי מחשב נייד ישן. פנטיום 2 233 MMX המחשב יוצר על ידי חברת EVEREX ואני רוצה לשרג את המעבד שלו למעבד פנטיום 2 חדיש יותר (400 מגה הרץ). יש אפשרות כזאת ? ואיזה סוג מעבד בדיוק אני צריך ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by gll,

האם יש משמעות למקום שאני שם את הזיכרון באיזה חריץ? היה לי קודם 4 זיכרונות אז הכל היה תפוס אבל שיניתי עכשיו שיש לי 2 סטיקים, יש לי לוח אם של ג'יגה בייט שמתי בחריץ 1 ו-3. האם יש משמעות למיקום? האם עדיף שיהיו צמודים אחד לשני בלי רווח של חריץ? כלומר לשים ב-1 וב-2? תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  13. היי קיבלתי סמפרון 2200 ולוח אם K7VTA3 של ECS והוא רץ רק ב 900 מה"ז במקום 1500 מה"ז לפי הרשום באתר AMD. בהתחלה הוא זוהה כ אתלון, אבל לאחר עדכון הביוס הוא מזוהה כסמפרון אבל בשני המקרים המהירות לא השתנתה. לא מצאתי איפה לשנות את ה FSB (לפי מה שהבנתי שצריל לשנות) בביוס. אין תיעוד מספיק בחוברת לגבי זה. איך אני מריץ אותו במהירות הנכונה??? תודה זכרון 256 MB DDR 400 (הלוח תומך רק ב 333) WIN XP , 40GB MAXTOR

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה צ'יפים הזכרון הזה כולל הדגם הוא CMX512-3200C2PT והם 512X2 DUAL CHANEEL תודה מראש. ברק.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  15. Started by nati86,

שלום לכולם, הלוח במחשב שלי הלך לו לעולמו ובמסגרת האחריות צריך להחליף לי לוח. הלכתי למעבדה בה רכשתי את המחשב (לפי הMSI בטח תבינו מאיזה חנות), והוא שם לי לוח של MSI במקום הGIGABYTE שהיה לי, ואמר שאם ארצה ישים לי GIGABAYE רק שצריך להזמין. קראתי על הלוח באתר של MSI (הדגמים של שני הלוחות בכותרת) ויש לו יותר פיצ'רים מהGIGABYTE. השאלה היא אם כדאי להישאר עם הMSI או להחליף לGIGABYTE המקורי שהיה לי? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  16. תערוכת CES 2023 בלאס וגאס - אינטל מכריזה על קבוצת מעבדים נוספת בדור 13 לתושבת LGA1700 החדשה, בניהם מעבדים בעלי מעטפת חום נמוכה מזאת שראינו ומחירים תחרותיים לדרגות השונותלכתבה

17. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37821

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by shaithebest,

שניהם של אסוס 1) Asus P5L-VM 1394 2)Asus P5L-MX תכלס המחשב הזה שאני רוצה לבנות הוא לא בשבילי,זה לילדה שרק רוצה לגלוש באינטרנט וצאטים(אחותי) אז אני מחפש לוח זול כדי אחכ לקנות מעבד core 2 dou,זכרונות והארדיסק צורב וכו אם מישהו מכם מכיר מארז זול שמתאים לאחד מהלוחות האלה אני אשמח תודה

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  19. שלום יש לי מחשב , מעבד AMD +3500 athlon תושבת AM2 לוח אם של gigabyte דגם: ga-m55sli-s4 . הבעיה היא שניסיתי להחליף מעבד ל 4600+X2 דואל קור ATHLON כי אני צריך מעבד חזק יותר( למטרת הרצת מכונות וירטואליות ) אבל כשהחלפתי למעבד 4600 +, הלוח השמיע ציפצופים והמסך לא נדלק. כבר עשיתי שדרוג לביוס והדגם של המעבד אמור להתאים,(לפי האתר של הלוח אם). גם חיברתי את המחבר של ספק הכח ללוח אם עם 24 מגעים, לפני כן זה היה מחובר רק ב 20 מגעים. תודה למבינים

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  20. יש לי ביצועים חלשים לדוגמא בפתיחת תקיות, גלילה של תמונות, שירים, אינטרנט וכו' אני מרגיש שיפור במשחקים הכל טס ויש לי FPS ממש טוב גם בתוכנות הכל עובד ממש מהר למה בעבודה רגילה על המחשב הוא לא מהיר ?

• 47 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. היי חברים יש לי מחשב עם R5 3600 ומעבד 1660SUPER אני משתמש בו לעבודה (ריבוי טאבים בכרום, אקסל, מסמכי PDF כבדים של מתכננים ועוד) ולמשחקים על 1440P לאחרונה שדרגתי ל4070. אני תוהה אם לשדרג את המעבד ל5700X נטו בשביל עבודה חלקה יותר בעבודה - כי התמורה שלו למשחקים בלבד לא מצדיקה את זה. אני שואל כי לדוגמא- העבודה שלי במחשב הנייח כיום, משמעותית יותר חלקה ומהירה ביחס לעבודה עם המחשב הנייד בו יש R5 3500U . אז אם יש תוספת בביצועים (מהירות הפעלה של תוכנות, פחות לגים בקפיצה בין תכנות וטאבים), אני אחליף. אם לא- כרגע אשאר עם ה3600.

22. Started by HAIM1979,

אהלן חבר'ה יש לי שאלה שלא ברורה לי כל כך והיא, כש-AMD מוציאים מעבד וקוראים לו 2000+ הם מתכוונים שהוא עובד כמו ה 2000 של INTEL?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  23. מחפש לוח שיתאים למעבד ולכ.מסך שציינתי והכי חשוב שיהיה טוב לoc די גדול שיעבור למעבד תקציב 1000שח עם חריגה לא גדולה תלוי בלוח אם

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  24. ??? מה ההבדל בין סוגי הזכרונות DDR-RAM, SDRAM, RDRAM ? ומה הכי כדי ? ? ? (אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב)

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by ybe,

אני שוקל לשדרג את המעבד של המחשב שלי -כרגע athlonxp 1700 ל-athlonxp2700 (בעוד זמן קצר לאחר ירידת מחירים).המעבד שלי עובד בFSB133 ויושב על לוח אם gigabyte-ga7vtxh (צי'פסט KT266A). athlonxp2700 עובד בFSB166 . האם athlonxp2700 יפעל על הלוח אם לעיל?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.