מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי פנטיום 4 :2.66G לוח אם : GIGABYTE: GA-8VM800M-775 זכרון: DDR 512MB 400HZ לפי האתר של גיגבייט ניתן להרחיב זכרון עד 2GIGA האם כדאי ? האם זה ישפר את המהירת של המחשב ? האם ההחלפה היא פשוט לשים 2 זכרונות של 1GIGA מבלי צורך בהתקנה\תוכנה נוספת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורום ואני מקווה שאני במקום הנכון. אני מתעתד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט ברמה העקרונית בין לוח H81 לבין B85. המחשב יהיה בשלב הזה עם כרטיס מסך אונבורד אבל אני חושב להוסיף לו בעתיד כרטיס מסך בסדר גודל של 7750 או R7 250 ולכן רציתי לדעת האם יש הבדל בין PCI-E בסטנדרט 2 שיש בלוח H81 לבין PCI-E בסטנדרט 3 שיש ב- B85. אני יודע ברמה התאורטית שההבדל הוא ברוחב הפס אבל מה שרציתי לדעת האם כרטיסי מסך בסדר גודל כזה יכולים לנצל את מה שהסלוט של ה- PCI-E יכול לתת והאם זה שיקול שצריך לקחת בחשבון כאשר אני בוחר לוח.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב ב3650....שבעיקרון זה מה שיהיה בו (טיפה שינויים של ספק ומארז אבל לא בהספק) Intel Core 2 Duo E7400 Tray GIGABYTE GA-EP43-S3L kingstone DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E hard disk 7200 SATA II 160 DVDRW Sata II CoolerMaster Elite 334 HEC Raptor 450W רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים של הלוחות אם ומה זה אומר ה D ...ומה המשמעויות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הזמנתי אתמול מנועה את ה PK ואחרי כמה שעות אמרתי להם שיחליפו לי לה HK השאלה מה יותר טוב מבניהם ? ולמה אני לא מוצא את ה HK באתר שלהם http://www.gskill.de/indexen.html ?
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מתלבט בין 2 הלוחות הבאים. איזה מהם עדיף לOC, מה יותר משתלם ומה ההבדל בין 965 לP35? אני אקח את הגרסא של הDDR2 מכיוון שיש בידי כבר זכרונות. המחיר של הלוחות הוא +- אותו דבר. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב עם לוח אם של ABIT ( מסדרת NF7). המאוורר שלו התקלקל לא מזמן (הפסיק להסתובב), ושלחתי אותו לתיקון במסגרת האחריות. החברה שקניתי ממנה את המחשב אמרה לי את הדברים הבאים: א. המאוורר לא במסגרת האחריות. ב. זו בעייה ידועה, וגם אם נחליף לך את לוח האם ללוח אם זהה, הבעייה תחזור על עצמה תוך 2-3 חודשים. ג. החלפת לוח אם עשויה להזיק לשאר רכבי המחשב. הם הציעו לי לוח אם אחר, מדגם שונה מזה שקניתי. אין לי מושג איזה דגם זה (אם הוא שקול, פחות טוב, או יותר טוב). ההרגשה שלי היא שאין להם לוח אם מהסוג שלי במלאי, והם מנסים לתת לי משהו פחות טוב. השאלה היא עד כמה התירוצים שלהם אמינים, ועד כמה שירות של חנות כזו שווה משהו (שקלתי לקנות מהם חומרה נוספת בעתיד).…
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלוםם אני צריך לוח שיתמוך לי SLI המעבד שברשותי E6600.. התקציב הוא עד 1000 לא עושה OC...
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם למישהו יש את השילוב הנ''ל כי אני לא בטוח שהו יעבוד לי ...
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני מחפש הרבה זמן קירור למעבד I7 תושבת 1150 ולא מוצא משהו טוב וכמובן משתלם. אני אשמח להמלצות ורצוי שיהיה בסכום 200 - 350 ש"ח תודה ענקית לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
- 1 follower
-
-
בכל מקום אומרים לי משהו אחר.....אני מדבר על שני סטיקים של 256MB, אל תתייחסו לכסף כי זה לא הפרש עד כדי כך קריטי, אני לא עושה ש-ו-ם OC וגם לא אעשה בעתיד.. תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אז ככה , אני רוצה לדעת איזו מערכת יותר חזקה : P4 2.4B שעובד ב-3 ג'יגה (OC) + זכרונות 512 מגהבייט OCZ DDR PC 2700 שעובדים במהירות יותר גבוהה בהתאם ל-OC המערכת הכללי (לא יודע בדיוק את המהירות שלהם , קיוויתי שתוכלו להגיד לי את זה ) . VS AMD BARTON 2500 + 256 MB PC 3200 . *אין לי אפשרות לעשות OC למערכת ה-AMD . אז מה יותר חזק ? ועם מה אתם ממליצים להשאר (*לקחת) ?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש את הלוח הבא: http://www.asrock.com/product/939NF4G-SATA2.htm אני מבקש מאנשים לתת את דעתם על הלוח כדי שאני אדע אם כדאי לקנות אותו.. בנוסך באתר היצרן לא כתוב אם הלוח תומך במערכת הפעלה לינוקס...יכולה להיות בעיה בעבודה עם לינוקס במחשב שמבוסס על הלוח הנ"ל ? תודה !
-
- 14 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני מעוניין לשדרג את הזכרון הפנימי שלי מ 1GB ל2 או ל4, ואני מתלבט בין האפשרויות הבאות: 1) 2x1GB Kingston HyperX CL4 - מחיר: 350 2) שני סטיקים של 2GB Kingston Value - מחיר: 340 שניהם DDR2 800. יש לי מעבד אינטל dualcore 3 ג'יגה, ולוח-האם שלי תומך עד DDR2 800. כפי שציינתי בכותרת, אני לא משתמש ב overclocking. מה אני מפסיד אם אני קונה את ה value? אני יודע שאין לו קירור, אבל האם אני אצטרך קירור בלי OC ? זה נראה די משתלם לחסוך 10 ש"ח ולקבל עוד 2 ג'יגה... חוצמזה, הרי גם אם הביצועים של ה value יותר נמוכים, לא נראה לי שהם נמוכים עד כדי 50%. מה אתם אומרים? תודה מראש, יוני
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן אנשים , חבר שלי מעוניין לקנות מחשב במחיר מינימלי , הוא רוצה סלרון , והוא קיבל הצעה הכוללת לוח אם של חברת מטסוניק עם כרטיסי הרחבה אונבורד... השאלה שלי היא האם הלוחות של MATSONIC מאפשרים אוברקלוקינג? אל תציעו לי לוחות ודברים אחרים , ענו לי על השאלה , אם אתם מכירים את החברה הנ"ל http://www.matsonic.com
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שוטטתי בדברים החדשים שהחנות הזו קיבלה (עוד לא ברור לי אם מותר להזכיר שמות או לא) ונתקלתי בזכרונות הללו שעל פניהם נראים כמציאה לא נורמלית: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10221 מה דעתכם? טעות במחיר שתתוקן במהרה או סוף סוף 2 ג'יגה במחיר שווה?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יהיה זמין הסטיפינג החדש G0 של ה Q6600 בחנויות בבקשה ? אם כן תגידו איזה חנות בבקשה תודה חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
רכשתי לוח אם ביום ראשון MA770-UD3B הרכבתי הכל אבל המחשב סירב לעלות, ברגע ההדלקה נשמע צפצוף ארוך שמפסיק וחוזר על עצמו. הזזתי את הזכרונות לסלוטים אחרים והמחשב עלה בלי בעיות. סלוט DDR1 וDDR3 כרגע מאוכלסים ע"י הזכרונות שאצלי במפרט (בצד) אם אני מאכלס את אחד הסלוטים DDR2/DDR4 בסטיק, המחשב מסרב לעלות. ניסיתי סטיקים שונים של זכרונות, ולצערי המערך כרגע הוא ערוץ יחיד, אולי אם המקרה היה ששני סלוטים פגומים היו מאפשרים לי ערוץ כפול הייתי מוותר כי אני כרגע ברצף של מזל נאחס.. בכל מקרה - TMS הציעו לשלוח לי שליח של יום למחורת ואני צריך את המחשב עד לסופ"ש. אם יעלה בבדיקה כי הלוח תקין יחייבו אותי ב100 שקלים. האם באמת יש בעיה או שאפשר לבדוק את זה בלי לפרק את הלוח? רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
כשאני מחבר מכשיר כלשהו לUSB (ניסיתי גם פסיביים וגם אקטיביים - חשמל) המחשב או לא מגיב כלל, או מתחיל לזהות את הרכיב המחובר, ואז מראה כאילו הוא התנתק, בלי שהדבר קרה בפועל. מוצגת הודעה הבאה באנגלית. POWER SURGE ON HUB PORT A USB device has exceeded the power limits of its hub port. For assistance in solving the problem , click this message. עלי לציין שלא מדובר בחיבור HUB והחיבור ישיר ליציאת USB של המחשב ללא שום תיווך. האם מישהו נתקל עם דבר כזה ? יש לזה פתרון ? ניסיתי להכנס דרך מערכת הפעלה אחרת, והדבר חוזר על עצמו באופן זהה, כאשר אני די מיואש כי העכבר והמקלדת שלי מחוברים בUSB ומתנתקים בלי שום שליטה .... תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
המפרט שלי - e5200 2gb ram 7800gt (מוחלף בקרוב לGTS250 או HD4770) hec 400w כרגע נשאר עם 32 ביט, כנראה אחליף בעתיד. בעקרון יש לי תקציב של 800~ ש"ח, השאלה אם שווה לקנות כרטיס ב800 או 2 ג'יגה זכרון וכרטיס מאלה שציינתי למעלה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
חיפשתי בדביק תשובות לכך ולא מצאתי. מה ההבדלים בין הצ'יפסטים השונים? (Intel, Via, SiS) מה חשיבות בחירת הצ'יפסט על פני יצרן הלוח? עד כמה חשוב יצרן הלוח אם או שבכלל לא חשוב אם יש צ'יפסט טוב? הכוונה שבוחרים לוח צריך להתייחס לצ'יפסט ואחריי זה ליצרן או שהיצרן זניח בהשוואה לצ'יפסט? (דוגמא: עדיף לוח Gigabyte עם צ'יפסט SiS או לוח עלום שם עם צ'יפסט Intel?)
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב ישן(מאוד..) עם לוח MSI דגם p4mam-v. רשום במפרט שלו את הדברים הבאים: Main Memory Supports Four memory banks using two 184-pin unbuffered DDR200/266 DIMM. Supports up to 2GB memory size. Supports 2.5v DDR SDRAM. כרגע יש על המחשב שבב זכרון אחד של 256 מגה, עם מהירות DDR של 333 (pc 2700). אני מעוניין להוסיף לו (או אפילו להחליף את הנוכחי ב-) שבב של ג'יגה. ראיתי שבבים של 1 ג'יגה DDR 333, PC 2700 שנתמכים לאחור ב- PC 2100 ויש לציין שהם הרבה יותר זולים מהשבבים הישנים של DDR 266 2100. האם אני יכול לקנות אחד כזה והוא יעבוד לי(כזכור , יש לי כבר אחד כזה של 256MB)? ואם כן, האם מעניין אותי מאפייני הזכרון- LOW DENSITY, HIGH DENSITY, מס' ה- BANKS וכו'? (ועוד הרב…
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול משהו איך זה יכול להיות שלאחר שהתקנתי ווינדוס ויסטה התוצאות של המעבד שלי 6300 נופלים לפי התוכנה sisoft sandra כאשר היה לי אקס פי המעבד קיבל 17500 ואילו עכשיו לפי אותה תוכנה הוא מקבל 13600 יכול להיות שזה משהו שקשור למערכת הפעלה התומכת ב64 ביט? לא הייתי בטוח כלכך היכן לכתוב את זה אז סליחה מראש למהנלים מחכה לתשובות ושיהיה לכם יום טוב
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
בחנות הציעו לי את המעבד AMD 3800 Dual-Core בלי פרטים נוספים ב- ZAP ראיתי הרבה סוגים ומחירים שונים משמעותית האם כולם אותו מעבד? איך יודעים איזה מהם יגיע אלי בסוף?
-
- 15 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי אני חדש פה אני מחפש לוח- אם עם צ'יפסט 965 ושתמוך בSLI ולא בCrossfire רצוי של Gigabyte חיפשתי ולא מצאתי נ.ב. יצא מתי שהוא כרטיס מסך של ATI-AMD שתומך בDirectX10
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות לוח-אם של Elite לפנטיום 4 עם מערכת שבבים איכותית של sis?