עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NuXeR,

יש לי לוח אם Epox 8RGA+ וחשוב לי מאוד האחריות , אני לא יכול לוותר עליה. רציתי לדעת , אם אני אעדכן את הביוס , האם האחריות נתבטל ? האם זה תלוי בחנות ? תודה.

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by alexbmw,

האם יש למעבדי ה xeon מיכפלה פתוחה ? ואיזה מעבד יותר טוב Xeon X3220 או ה q6600 ?

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by yogev s,

אני מתכנן לקנות מחשב והמעבד הוא הדבר הראשי שאני רוצה להשקיע, ובוא נגיד שהתקציב זאת לא הבעיה. מה כדאי לי לקנות, את הפנטיום של אינטל 3.2 או את הדגם של amd??? הסבירו לי פחות או יותר על זה שכדאי לקחת בחשבון את האמינות של intel והחשיפה החלשה שיש לamd בישראל, אבל אני קורא כאן שכדאי לקחת מעבדים של amd. ודרך אגב, מה הוא בערך המחיר של כל אחד מהם ואיך הביצועים?? תודה רבה רבה

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  4. שלום, המחשב שלי איטי מאוד בחודשים האחרונים ואני לא הבנתי למה יצא לי לברר וכנראה שמצאתי את שורש הבעייה - הזיכרון במחשב יש לי מערכת ווינדוס 7 עם מעבד אינטל Core i5 ויש לי זיכרון של 4GB אבל כשבדקתי עכשיו בMy Computer זה ציין את הדבר הבא: Installed memory (RAM): 4.00GB (2.00GB usable) בדקתי בPerfomance ובאמת יש לי הגבלה של 2GB זיכרון, למה? בציון של ווינדוס 7 המערכת שלי מקבלת 7+ אבל הזיכרון קיבל 5.5 ומשהו פה לא מסתדר לי האם הזיכרון שלי פגום??? אני אשמח מאוד לתגובות שיעזרו!

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by bikram,

שלום, אשמח לקבל הסבר קצר על: 1. מזה בדיוק FSB והאם יש איזשהוא קשר בינו לבין מהירות הזיכרון? 2. מה ההבדל בין זכרון של 1 גיגה לבין 2*512? תודה...

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by benadi,

שלום רב, ברשותי מחשב ישן(מאוד..) עם לוח MSI דגם p4mam-v. רשום במפרט שלו את הדברים הבאים: Main Memory Supports Four memory banks using two 184-pin unbuffered DDR200/266 DIMM. Supports up to 2GB memory size. Supports 2.5v DDR SDRAM. כרגע יש על המחשב שבב זכרון אחד של 256 מגה, עם מהירות DDR של 333 (pc 2700). אני מעוניין להוסיף לו (או אפילו להחליף את הנוכחי ב-) שבב של ג'יגה. ראיתי שבבים של 1 ג'יגה DDR 333, PC 2700 שנתמכים לאחור ב- PC 2100 ויש לציין שהם הרבה יותר זולים מהשבבים הישנים של DDR 266 2100. האם אני יכול לקנות אחד כזה והוא יעבוד לי(כזכור , יש לי כבר אחד כזה של 256MB)? ואם כן, האם מעניין אותי מאפייני הזכרון- LOW DENSITY, HIGH DENSITY, מס' ה- BANKS וכו'? (ועוד הרב…

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by hellyeahmofo,

המחשב בבית הוריי הלא צעירים החל לעשות אתחולים מחדש בתדירות הולכת וגדלה. הוא לקח את המחשב ל"מעבדת המחשבים שהוא מכיר", האם אבחנו את הבעיה כ"תקלה בלוח אם" והחליפו אותו בחדש. נתן לו קבלה רגילה של 420 ש"ח ללא שום פירוט על טיב העבודה. מה שנעשה נעשה, אני כרגע מנסה למזער נזקים, השוק הזה הוא כידוע ג'ונגל שלם ללא שום פיקוח, כל אחד היום הוא טכנאי מחשבים. האם אני יכול לדרוש ממנו חשבונית מפורטת העבודה שנעשתה ולא קבלה רגילה? לוח האם שהותקן הוא Manufacturer : ACER Product : EG31M Version : R01-B4 אני מניח שזה לוח אם מאוד ישן, אבל האם אני יכול לדרוש תעודת אחריות, manual ודיסק דרייברים? (האחרון אני מניח שלא ניתן בכוונה כדי להיות תלויים בהם). בחיפוש אגב לא ברור האם לוח האם הוא של ג'יגהבי…

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by dp92,

על לוח האם שלי ga-z87-hd3 יש 4 מקומות לשים זכרונות 2 בצבע שחור ו2 בצבע אפור יש לי 2 זכרונות איך למקם אותם? אחד על כל צבע? שניהם על אותו צבע? רחוק/קרוב להמעבד? או שזה בכלל לא משנה?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by sroolik,

אני צריך לוח תומך: 939 PCI E רצוי nf 4 או תמיכה ב- SATA I/II והכי חשוב: אני צריך שהוא יהיה אוברקלוקר טוב התקציב שלי הוא עד 700 שקל חשבתי ללכת על ASUS A8N E למישהו יש הצעות? תודה !

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  10. בחנות הציעו לי את המעבד AMD 3800 Dual-Core בלי פרטים נוספים ב- ZAP ראיתי הרבה סוגים ומחירים שונים משמעותית האם כולם אותו מעבד? איך יודעים איזה מהם יגיע אלי בסוף?

• 15 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by benor,

Pentium 4 1.4 Ghz Arithmetich Benchmark Multimedia Benchmark Amd Barton 2500 Arithmetich Benchmark Multimedia Benchmark

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by gal1,

מה ההבדל בין ddram rdram ו sdram?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  13. Started by liav12,

אהלן, השתגעתי כבר מרוב נסיונות לדעת מה טוב לי למחשב. כרגע 2GB במערכת על ארבעת הסלוטים. מעוניין להוסיף עוד זכרון שיהיה 4 גיגה ומעלה. חשבתי על רעיון לקנות עוד 2GBX2, ואז יצא לי 5G על המערכת אך יעבדו על 667MHZ. או שפשוט לקנות 4G רגילים וזהו, מה ישנה עוד גיגה אחד? עכשיו מה מומלץ לקנייה? בדקתי ב KSP וראיתי שיש להם ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC‎ או כאלו ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition‎ אני מבצע OC על המערכת, אך לא מפוצץ... דעתכם? תודה

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by roeiw,

תודה.

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  15. האם הפרש המחירים בין KIT של נניח 920 מסדרת הCoreI7, שלושה ג'יגה של זיכרון במהירות 1600MHZ ולוח אם P6T של אסוס לעומת Q9550 וP5Q PRO יחד עם 4 ג'יגה זיכרון במהירות 1066MHZ משתלם? שימו לב שמדובר בכבערך 1200-1300 שקלים. אה כן - מדובר בשימוש גיימינג כבד, עריכה גרפית דו-מימדית, תוכנות קלות ורבות שפועלות בו זמנית וגלישה מרובת לשוניות.

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by si,

מדובר בלוח M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 Overclocked מ-KSP ב-495 ש"ח. האם יש לוח יותר משתלם : לוח יותר טוב במחיר 495-+ ל-AM2 ? מדובר בלוח למחשב ביתי בינוני בלי OC.

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by ATk,

יש לי לוח אם GIGABYTE P35-DS3L והחום של הלוח אם(chipset ) מגיע ל 55C בעבודה זה לא קצת חם בשביל לוח אם?? אצל חברים שלי החום בלוח אם לא עובר את ה 30C (לא אותו לוח אם) השאלה שלי היא האם חום זה נורמלי ללוח אם ?והאם זה משפיע על הביצועים של המערכת ?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by liiight,

אני יודע שבזמנו דווח בחדשה על הלוח biostar NF4ST-A9. אני מהמסכנים עם כרטיס מסך חזק בAGP שלא יכולים להרשות לעצמם לקנות כ.מסך חזק חדש בPCI-EX... נ.ב אם כבר דיברו על הנושא הזה כאן אני מתנצל מראש.

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  19. היי, אני רוצה להוסיף עוד כרטיס RAM למחשב. זה הלוח אם שלי: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications ואני לא בטוח איזה RAM לקנות. ה-RAM שיש לי עכשיו הוא DDR2 1GB 400MHZ, שלא ברור לי כ"כ איך הוא עובד, אם 400MHZ לא מופיע כנתמך בלוח אם. לפי התשובה שלכם לגבי הזיכרון הנוכחי שלי, אדע איזה RAM לקנות. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  20. אני רוצה לדעת אם למישהו יש את השילוב הנ''ל כי אני לא בטוח שהו יעבוד לי ...

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  21. בוקר טוב , אני עומד בפני אפשרות , שייתכן שאני צריך לקנות מחשב נייח חדש לביתי הקט . (יש לי כרגע בבית e7300 לא מומהר שמזדקן לאיטו ) עכשיו כמו תמיד לפני שאני קונה מחשב (או משהו אחר) נכנסתי לאתר של אינטל לראות איזה מעבדים יש ומה ההבדלים . זוהי טבלת ההשוואות מהאתר של אינטל ( בחרתי מעבדים שנראים לי הכי חזקים ) לא זיהיתי שיפור מלבד צריכת חשמל יותר קטנה , 22 נמ במקום 32 נמ (פיזית יותר קטן ) ומעבד גרפי מובנה יותר חזק . עכשיו ברוב המחשבים הביתיים יש מעבד גרפי חיצוני , הגודל לא ממש משנה כי הרי הכונן לא נהיה יותר קטן .. ובקשר לצריכת חשמל - לא נראה לי ממש אקטואלי (הרי עוד שעתיים של מזגן , נראה לי , מגיעה להבדל של הצריכה השנתית בין המעבדים ) האם בתור צרכן עדיף לי לקנות משומש מדור 2 , ע…

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  22. אתמול בשעה טובה שדרגתי את המחשב,,,, הלוח זה GIGABYTE P55A-UD3 REV1 המעבד I7 860 עם הקירור של מוגן 2 הזיכרון של G.SKILL 1600MHZ ארבעה סלוטים של 2 ג"ב וכרטיס מסך של ספייר מדגם 4830. מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ההרכבה וההתקנה הלכו חלק עד ש,,,,,הפעלתי את המחשב ונכנסתי לביוס הביוס מזהה את כל ארבעת הזכרונות אבל משתמש רק ב4 ג"ב הווינדוס עצמו רושם 8gb (3.99 usable) עשיתי עדכון לביוס ועדיין אין חדש,,,,,יש למישהו רעיון בפתירת התעלומה? בברכה, אורי [br]פורסם בתאריך: 12.07.2010 בשעה 17:14:45 עוד שתי תמונות מהביוס [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by roeiw,

יש לי לוח אם של Abit דגם NF7 עכשיו הייתה לי תקלה בלוח ונתתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו והם אמרו שהם שלחו לחברה.. זאת אומר שהם שלחו אותו לחו"ל? או שיש כאן את היבואן בארץ שמתעסק עם האחריות?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  24. ה939 של AMD עולה על ה754 בdual channel. אבל זה לא ממש אפקטיבי אז מה ההיגיון במערכתשל 939? גם ב754 יש תמיכה ב64 ביט ומעבדים עם תדרים גבוהים ואם הכוונה היא לשדרג למעבדים העתידיים אז רובם מן הסתם יבנו לתושבת החדשה M2 אז מה ההיגיון?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by GOVNER_T.S.Y,

איך הלוח הזה , האם הוא עדיין סוס או שכבר נחשב מיושן ?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים