עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Nitro Viper,

היה לי קצר בלוח, איזה חלקים יכולים להשרף ואיך הם יראו?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  2. אוקיי הזכרונות שלי הם של סמסונג 667 מגהרץ, אז למה זה רושם לי 333 מגהרץ??? תודה מראש (:

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by of1978,

מחפש המלצה ללוח מעבד וזכרונות למטרת תוכנת אוטוקאד-דו מימד( מה חשוב יותר מעבד או כרטיס מסך?) וכמובן גלישה ואופיס... חשוב לי בלוח אם לפחות 3 כניסות usb מאחורה ו 2 מקדימה לפחות usb3 אחד מקדימה ואחד מאחורה hdmi

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by arield,

שלום רב, יש לי 3 שאלות שרציתי לשאול לגבי זיכרונות: א.הבנתי שאין הבדל בביצועים בתדר של הזכרונות כלומר אם יש לי זיכרון שרץ ב1333 או ב2133 לא ארגיש הבדל ובמיוחד לא במשחקים, האם הדבר נכון? ב.האם הCL הוא מאוד משמעותי בביצועים? כלומר זיכרון למשל DDR3 1600 שיש לו CL7 וזיכרון DDR3 1600 שיש לו CL9 האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?(ללא קשר לעלות-תועלת אלא רק בהתחשב בביצועים) ג.וזאת השאלה הכי חשובה אם נזניח לרגע את עניין תקציב לקניית זיכרון האם יש באמת הבדל בין זיכרון שנקנה מחברה יקרה יותר(ניקח לדוגמה את g.skill) או מחברה זולה יותר(למשל kingston)? האם ארגיש הבדלים בינהם בזמן העבודה והרצת משחקים כבדים?אם כן יש הבדל אז האם הוא יתבטא בOC יותר יציב וטוב?כי אני מתכנן לעשות OC למעבד ולזכרונ…

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by A-L-o-n,

מישהו יכול להסביר לי מה התפקיד של המעבד ומה זה GHz?? אם אתם יכולים תודה רבה...

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by JohnnyBravo,

i7 2600k זה הסימון של sb(לדוג'), איך נזהה את המעבדים החדשים?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  7. אני מחפש מעבד ולוח אם בעקבות סיום חייו של הלוח אם יש כרטיס מסך (nvidia 6600) התקציב בערך 500 ש"ח למעבד ולוח-אם השימושים הם רק לגלישה באינטרנט עבודה באופיס וכו' חשבתי על לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L שעולה בסביבות 260 ש"ח האם ישנם עוד המלצות ללוח אם? כמו כן איזה מעבד כדאי לקחת? תודה

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by jhracham,

שלום לכולם. מה שקורה הוא כזה יש לי לוח P965-S3 של גיגהבייט אבל REV 1 וזיכרונות 667 גנריים לא משהו מיוחד השאלה היא בעקבות הביקורות על E4300 האם כדאי לי לקנות אותו או מעבד E6420-E6320? מבחינת קירור אני מניח שאני אשים קירור סטנדרטי ולא משהו מיוחד אבל הבנתי שאפשר להגיע למהירות טובה גם ככה עם ה E4300 ושאלה נוספת שאומרים שהעלו E4300 ל 3Ghz זה אומר שכל Core הוא על 3 גיגה? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by sigald,

בעת עדכון הביוס המחשב נתקע, וכעת הוא לא עובד כלל. מה עושים? אפשר לתקן או להחליף את הביוס או שצריך לקנות לוח אם חדש?

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  10. מעוניין לקנות קיט של 2GB - DDRII למחשב חדש צריך את הכי טוב שאפר בטווח ה-1000 ש"ח. המערכת מבוססת על ASUS P5B DELUXE + CORE2DUO e6700

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by stas4000,

Intel Quad Core i7 860 2.8 GHz 1156 CPU Processor B1 Lynnfield BV80605001908AK אני יכול קנות אותו ב175 דולר. אני צריך את המעבד בשביל 3 battlefield אילוסטרייטור ופוטושופ

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום, בשעה טובה שדרגתי את מחשבי במחשב חדש (חלקים חדשים)...העדפתי להוציא את ההוצאה העיקרי על כרטיס מסך... בכל אופן (ניגש ישר ולעיניין): קניתי את מעבד ה- AMD ATHLON XP 2500 פלוס מסוג ברטון יחד עם הלוח - ABIT NF7-SL V2 יחד עם מערכת הקירור של TT מדגם POLO 735 החדש, עד כאן מובן? מקווה שכן... בכל אופן, התקנתי, הגדרתי הכל...ומה הבעיה? הטמפ' של המעבד מדהימה לרעה (!!) - כאשר המאוורר עובד על 60-70 אחוז מהעוצמה (כ-5500 RPM) המעבד מגיע לחום של כ-52 מעלות בממוצע! (לא בעומס) רק כאשר המזן פועל והמאוורר פועל על כ-70 אחוז עוצמה (מה שגורם לרעש מעיק) אז המעבד מגיע ל-49-50 מעלות...האם המצב תקין? האם זה הגיוני שזו תיהיה הטמפ'? ואם לא-מה יכולה ליהיות הבעיה? מרחתי שכבה דקה טרמית על…

• 15 תגובות
    • 899 צפיות
  13. http://www.engadget.com/2011/01/03/intels-2nd-generation-core-processor-family-announced-includes/

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by davokado,

שלום לכולם!!! קניתי לא מזמן את הכרטיס 4870X2 ואני מחפש מעבד חזק שיעבוד איתו... השאלה איזה מעבד כדאי לקנות..? Q6700, Q9550...? את אלה יש לי באופצייה לקנות, אז מה ההבדל ביניהם? מי הכי כדאי? אם תאכלו לפרט בהרחבה אני אשמח... תודה רבה לעוזרים!!!!

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by amitaihasnes7,

חבר שלי אומר לי שיש פנטיום 5. זה נכון?. או שהוא מתכוון לקונרו ומתבלבל?

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by ofer_mat,

אך אני יודע אם יש לי PAT ?

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by nec_000,

קצת היסטוריה לצעירים שלא הכירו את העבר, שנות ה- 80 וה- 90 שהובילו למהפכת המעבד התקציבי של ימנו, מעבד שלא נולד אילולי Cyrix דאז: **ברשותי היתה בשעתו מערכת מבוססת מעבד זה - בתקופה שבין 486 לפנטיום MMX

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by esaly,

היי רציתי את התייעצותכם, אני מעוניין לשדרג את המערכת מ4 ל8. מדובר על DDR2 800. ראיתי בספסיפיקציה של הלוח שהוא תומך בעד 8GB וכרגע יש לי 2X2. האם אני יכול לרכוש עוד זוג 2X2 וזה אמור לעבוד? יש לציין שהמערכת שלי לא בOC ולא מתוכננת להיות. זה פשוט כדי למשוך עוד קצת לפני שדרוג רציני של לוח, מעבד וזיכרונות. מדובר על לוח GIGABYTE 965P-DS3 3.3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2456#bios אשמח לתגובתכם בעניין גם אם הדבר בכלל כדאי. תודה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  19. ספקית מוצרי מחשוב ארגוניים מגרמניה מספקת לנו אישור, לכאורה, לשלל שמועות אודות מוצרי העתיד שמסתובבות להן במרשתת לכתבה

20. Started by DXT,

יש לי הרד דיסק שפועל על ATA33.... לפי האתר של גיגה: 4 x UDMA ATA133/100/66 Bus Master IDE ports מה??? ההרד דיסק שלי לא יעבוד בלוח אם הזה??? זה ההרד דיסק היחיד שלי...

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by wares2002,

תודה מראש

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  22. Started by asilic,

היי ברשותי 256 מגה זכרון של CRUCIAL PC2100 שעובד על CAS2 בלי בעיות. אני מעוניין להוסיף עוד 256 מגה של זכרון כי אני חש שהמחשב איטי ובעיקר במשחקים החדשים של היום. ראיתי באתר מסוים שרוצים על זכרון MICRON PC2100 256 MEG 250 שקל. שאלתי היא האם אוכל לעבוד איתו על CAS 2 בלי בעיות והאם כדאי להשקיע עוד קצת ולקנות PC2700? ועוד משהו על איזה זכרון אתם ממליצים לי? חשוב עד 300 ש"ח עוד שאלה די קשורה איך למיר? אין תלונות לגבי השירות והמוצרים?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  23. המעבד AMD ATHLON IIX2 250 מקבל מתח גבוה למרות שאני לא ב O.C הגדרתי בביוס הכל על AUTO ולמרות זאת המתח הוא 1.47 וגם ביצעתי איפוס לביוס +עידכון ביוס גירסה F8 ל F9E ועדיין אותו המתח [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  24. היי כולם חיפשתי הרבה, ולא מצאתי תשובה חיובית, וחשבתי אולי לשאול כאן- אולי בכל זאת אמצא דרך לתפעל DDR3 ו- DDR2 ביחד.. יש לי לוח אם עם 2 סלוטים של DDR2 עם 2 ג'יגה על כל אחד מהם ועוד 4 סלוטים של DDR3. אני רוצה לשדרג את הזכון, ולקנות הכל מחדש ב- DDR3 זו קצת קפיצה כלכלית מעל הפופיק בשבילי. האם יש בכל זאת איזושהי דרך להוסיף רק עוד DDR3?? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by parAzoid,

כמו שכתוב בכותרת, אני מתלבט בין 2 הלוחות הבאים. איזה מהם עדיף לOC, מה יותר משתלם ומה ההבדל בין 965 לP35? אני אקח את הגרסא של הDDR2 מכיוון שיש בידי כבר זכרונות. המחיר של הלוחות הוא +- אותו דבר. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים