עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asilbob,

שמעו יש לי מעבד AMD 2500 עכשיו אני רוצה להחליף מעבד בלי להחליף לוח ...... משהו קצת יותר נורמלי ...... אני לא יוכל להחליף לINTEL כי אז אני צריך להחליף את כול המחשב ......... כרטיס מסך לוח מעבד זיכרון כבד אליי להחליף את כול אלו ... אז רק מעבד קיים היום מעבד נורמלי יותר מי הAMD2500 שיתאים לאותו סקוט בלוח ......... יום טוב

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. האם הלוח יעדיף כרטיסי ATI או שאין הבדל ואני יכול לבחור בין שתי החברות? (הלוח בצד) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  3. ראיתי לפני כמה זמן מישהו פה שאל אם קיובייס תומכת למעבד בריבויי ליבות... כדי לדעת אם כדאי לקנות.. מאחר וגם אני הייתי מעוניין במידע הזה התחלתי לחפש מידע..... לא מצאתי כלום, אפילו מייל לא מצאתי כדי לשלוח להם שאלה.. היום אחרי כמה חפירות ארכיאולוגיות באתר, מצאתי פיסת מידע, שעלולה להיות שימושית... אם תשימו לב, הביצועים בc2q הם ++, ואילו בc2d זה +... אז אני מניח מזה שהתוכנה אכן תומכת בריבוי ליבות.. אז מומלץ עוד מידע אודות דרישות המערכת לקיובייס: http://www.steinberg.net/547+M52087573ab0.html לגבי פרוטי לופס.. אני מעוניין במידע הזה בעצמי... אמשיך לחפש. אם אמצא תשובה אחזור אליכם בהקדם..

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Asus P7P55D le אפשר לעשות כדי שהלוח יתמוך בSLI ? אם לא שתי החריצים תומכים בX16 או שאחד בX8

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  5. היי, מעוניין להחליף את המחשב הישן שלי במשהו קצת יותר מודרני יש לי היום i7 920 12gb 1600 gigabyte ud-4p מעוניין לשדרג לדור חדש של i7 או i5 מדובר במחשב המרכזי בבית שמשמש כשרת PLEX לשיתוף מדייה לכל שאר המחשבים בבית וכמובן לגיימינג גבוה (כיום יש לי 670GTX שגם קצת זקן) יש לי הזדמנות להזמין מארה"ב מעבד וזיכרון (שהם חלקים שלרוב אין איתם בעיות ותקלות) את הלוח אני חושב לקנות בארץ. מה אתם ממליצים, בסדר גודל של עד 2500-3000שח רצוי פחות

6. Started by theone89,

כעיקרון חשבתי על השילוב הבא, נכון שהוא עם קירור BOX אבל אני יקנה יותר בהמשך קירור נורמלי לבנתיים מה אתם אומרים על השילוב הזה ? AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪750 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2223 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1484 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ מתוכנן OC לכן הזיכרונות האלה, השילוב יתחבר לחלקים הבאים: כרטיס מסך GTX275 ספק כוח HEC WIN+ 700W החלקים יורכבו לתוך מארז Cooler Master Elite 334 שקיים אצלי כרגע, מה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by benyben,

שלום. מעבדים חזקים כמו ה 980X וה Phenom ii X6 - במה הם מועילים ולמי? אני מאוד מתעניין לדעת למי המעבדים הללו באמת מועילים - ומה זה ה hyper threading של אינטל? היום - בעודי בבניין משרדים - צוטטתי לשיחה שהתקיימה בין אדם אחד לשני, כאשר אחד מהם אמר שהוא קיבל השבוע את ה 980X. לא היה לי שום מושג מה הוא עושה במקצועו (אבל זה כן המחשב של המשרד). אשמח ללמוד. האם רק תוכנות מסוימות עושות שימוש במעבד המפלצתי הזה, או שהוא בא לידי ביטוי בכל "מטלה" (תכנית)? האם הוא נבנה מראש תוך כדי מחשבה על עורכי הווידאו למינהם, או עבור כל משתמש? שאלה אחרונה שמעניינת אותי: האם מעבד בעל, נניח, 6 ליבות ו hyper threading (כמו ה 980X) הוא באמת שקול למעבד בן 12 ליבות ללא hyper threading? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

שלום אני מחפש לוח אמ עד 600 שקל.. בידי יש 4 סטיקים ש512X2 ו1024X2 זאת אומרת סה"כ 3GB זכרון אז חייבת להיות לו תמיכה לאחור אבל אני גם רוצה שיתמוך לDDR3. יש לי כרטיס PCI-E ומעבד 775 (E6300) יש תיכנון לOC.. וזה חובה להיות P35 (או שיש משהו יותר טוב) תודה )

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  9. Started by erez999,

אני רואה שבעבור מחשב של ~2000 ש"ח לעבודה משרדית רבים כאן ממליצים לקנות מעבד intel E6300 שהוא Pentium Dual-Core. לפי מה שאני יודע זהו מעבר יחסית ישן בן כמה שנים. האם כשקונים היום מחשב חדש לא עדיף להשקיע עוד לא הרבה ולקנות מעבד core 2 due שהוא מדור יותר חדש? האם באמת לא יהיה הבדל בין מעבדים משני הדורות האלו לא היום ולא בעוד נניח 3-4 שנים? ארז.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

אני כנראה מחזיר את הזיכרונות שיש ברשותי(ראו מפרט) ויקח כנראה זכרונות חדשים ההתלבטות הפעם תהיה קשה ותיבחר בקפידה הזיכרונות שאני רוצה לקנות יהיו במהירות 1066MHZ אני מתבלט כרגע האם לקחת את OCZ Reaper

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  11. Started by miki20008,

רציתי לישאול מה יותר טובhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_679_1718&products_id=4243 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=9042 אני חושב יותר על ה פטריות אבל תגידו לי מה אתם ממליצים מה אומר תימונים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ShoX,

איך הוא בכללי? וגם יכולות OC ואמינות אף פעם לא היה לי לוח של ABIT או חבר עם לוח אם של ABIT אז אני לא יודע עליהם הרבה. איך הפיצ'רים?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by nati246,

שלום לכולם! יש לי מעבד prescott 3.0MHz ,אוורסט מראה לי Field Value CPU Clock 3012.53 MHz (original: 3000 MHz) אני לא כל כך מתמצא בזה ורציתי לדעת מדוע המהירות עוברת את ה3.0, האם זה מצב נורמלי?

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by amitaihasnes7,

מה אתם אומרים על לוח האם הזה MSI K9N NEO nForce 550. הוא טוב. ואיך יכולות האוברקלוק של המעבד הזה AMD athlon64 3800Mhz AM2 dual core winsdor.

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by shloosh,

שלום אני קונה בקרוב מאוד לוח אם ומעבד חדש. הלוח שבחרתי הוא:Epox 8RDA+ והמעבד AMD Barton XP 2600+ יש ברשותי 2*256 זיכרון 2700 במהירות 333mhz שאותם אני שם כמובן ב-dual ddr של הלוח. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב ואני חושב שאי אפשר להוסיף עוד סטיק 1 של 256 כי זהלא עובד ב-dual או משהו כזה...נכון?? לכן חשבתי לקנות 2 סטיקים של 128 במהירות 333Mhz כמו מה שיש לי עכשיו,האם אני אוכל לשים את זה??? האם יש אפשרות להוסיף 256 מגה זיכרון למחשב שלי??? לעומת זאת ראיתי בלוח של גיגהבייט 7n400 שיש 4 מקומות לסטיקים של זיכרון... אז אני אוכל לשים 2 של 256 ועוד 2 של 128 לא??? בלוח של גיגהבייט אם אני אקנה אותו אני מתכוון.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  16. Started by hck,

היי. רציתי בבקשה לברר האים בלוחות החדשים יש פחות יציאות ATA? כלומר הסתכלתי על הלוח הזה, ולפי מה שראיתי (לא כתוב כלום) יש רק יציאת ATA אחת. אם כן זה אומר שבשידרוג אני לא אוכל להעביר את שני הכוננים הקשיחים שלי בחיבור ATA + שני כונני DVD (אחד צורב) ללוח החדש? ואם ככה, האם יש לכם המלצה ללוח חדש ומתקדם במחיר סביר שתומך גם ב8CH , וגם יש לו שתי יציאות ATA ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  17. אהלן. כשקיבלתי את המחשב החדש שלי, זה קרה לפני חודש וחצי בערך, הייתי נכנס לביוס בודק את הטמפרטורה, והיא עמדה אז על 34 מעלות. כעבור כמה שבועות מאז, המחשב גרם לקצר בבית, מה שאני יודע זה שהספק נשרף (ספק איכותי, כנראה הגיע תקול מההתחלה). לקחתי אותו לחנות והחליפו לי אותו. מאז, כאשר אני נכנס לביוס הטמפרטורה עומדת על 48-52 מעלות!!! (כמובן שכשאני ב-Windows, אני בודק בתוכנה של ג'יגה בייט והטמפרטורה היא על 44 מעלות, אבל זה בגלל שכאשר המחשב נמצא במצב ביוס הוא מאומץ יותר). בדוק. [אם הייתי בודק את הטמפ' של המעבד אז, לפני שהספק נשרף, דרך הווינדוס (ולא דרך הביוס, כמו שעשיתי אז) - הטמפ' הייתה צריכה להיות בערך 29 מעלות.] עכשיו אני לא יודע האם מה שקרה עם הספק, גרם להעלאה של הטמפרטורה, או שז…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כי יש לי זיכרון של rdr על הלוח אם...וממש מעט זיכרון יש לי 128 ואני רוצה לדעת אם כדאי לשפר את הזיכרון ובכמה...ואם מישהו יכול לתת לי קישור לאיזה זיכרון טוב במחיר נחמד כי גם ככה הארדיראם הזה עולה פי 2 מדידיראם, או שאולי אני יכול להחליף לוח אם ואם זה כדאי אז עד 600 שקל. ומישהו יכול להגיד לי למה לעזאזל ארדיראם עולה פי 2 מדידיראם?? שלפי מה שראיתי הדידיראם מהיר ממנו זה ממש לא הגיוני. תודה..!!

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by ZenMaster,

חברה אני הולך לרכוש מחשב חדש, רציתי לדעת איזה מהלוחות יותר טוב (עם אופציה לאובר עתידי) בפנדה טוענים שהQuad מעביר מתח יותר יציב למעבד מאשר הP5B, יש עיניין בדבר ?

• 50 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by איתמר,

אני צריך לוח אם ב700 שקל של החברות או אסוס או אינטל אם אפשר הצעות

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  21. תודה לעזוריםםם ;D

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

אני רוצה לקנות ATHLON 3000+... עכשיו אני לא יודע מה עדיף.. מצב אחד, את כל המחשב כמעט אני קונה מKSP אז אולי עדיף לקנות מהם ב840 את המעבד עם מאוורר DEFAULT שבא איתו.. או להזמין מLOGICPC את הTRAY שהוא גם סטפינג E6 (שאין לי מושג אם זה מKSP הוא גם כזה) + המאורר 7200 השקט של IGLOO מה אתם ממליצים ? אני מפחד שיקרה לזה משהו במשלוח לTRAY... הוא נראה חסר הגנה כזה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  23. אני קונה בקרוב מחשב, חדש, את המעבד והכ. מסך כבר יש לי (A64 3200+, BB ATI 9800 Pro) וצריך עזרה בקשר ללוח אם וזכרונות: לוח אם, אני חושב לחכות עד שהלוח של גיגהבייט, ה GA-K8NS-Pro, מבוסס NF3-250 יגיע לארץ. הדובים אמרו לי שהוא יגיע בשבוע-שבועיים הקרובים. אני חשבתי אולי לחכות ללוח אם של DFI ל A64, ה Lanparty. הם ממש יפים, זוהרים ב UV, וגם יש להם באנדל ממש עשיר. הבעיה היא שהם יצאו לארה"ב רק בסוף יוני, בערך אותו הדבר בארץ. הוא אמור לתת מתחים יותר טובים לזכרונות, מעבד, ציפסט וכו', ול DFI יש מוניטין מעולה עם הלוח ל NF2, שהוא הלוח הכי טוב ל OC לNF2. אז לדעתכם שווה לי לחכות, או לא? בקשר לזכרונות, אני הולך על 2x512, אחרי שראיתי דברים רעים על גייל אני חושב על Mushkin PC4000. איך הם? רא…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  24. שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לברר איזה לוח אם יש לי והאם , במידה ולוח האם מאפשר לי, אוכל להחליף את הסטיקים של הזכרון שיש לי (SDRAM) לDDR על אותו לוח אם ? הסיבה שאני שואל היא משום שהמחירים של הסטיקים של SDRAM גבוהים בהגזמה לדעתי (לפחות ביחס לסטיקים של DDR) תודה לכולם.

25. Started by TGA,

טוב, (סליחה שאני פתחתי מספר אשכולות זה כי יש מצב שמחר על הבוקר אני קונה) האם ההרכב הזה מספיק טוב? זיכרון:‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ לוחות אם למעבדי אינטל ‏GIGABYTE‎ - ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ ‏מעבדי אינטל‎ - ‏Core i7 920, s1366, 8MB Box‎

• 1 תגובה
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.