עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ko619,

היי רציתי לדעת מבחינת הפרשים בביצועים, הן במשחקים והן לשימושים כלליים, מה ההבדל באחוזים מבחינת ביצועים בין שני המעבדים הללו? איזה מהם כעיקרון יותר חזק ואיזה יותר משתלם במחירו? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by Nihility,

http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strOSs=All&strTypes=UTL&ProductID=1881&OSFullName=All+Operating+Systems&submit=Go%21 תוכנות לזיהוי המעבד. אני משועשע במיוחד מהיכולת לזהות תכונות כמו VT, EIST, x64,hyperthreading,halt state, SSE, נותן גם באס ומהירות מול באס ומהירות מומלצת. cache וכו. יש גם גרסת בוט שאפשר לעלות מdos שזה משהו נהדר. עליתי על זה במקרה, לא שונה בהרבה מcpuz רק שזה כלי רישמי ויותר מעודכן והוא נותן את תכונות המעבד בצרות יש/אין במקום רק מה יש.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. רוצה לשדרג ל2 ג'יגה - איזה זיכרון הכי טוב לאוברקלוק? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227210 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231032 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820146578 ואיזה צ'יפים יש בכל זיכרון? תודה, לירן.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. התקציב המממממ אין לי מושג כמה עולה מעבד שיתאים ללוח הזה והאם אפשר בכלל להשיג מעבד כזה בארץ.. אם כן איפה?

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  5. הזיכרנות הם Twinmos DDR2 667MHZ וזאת ההודעה שהוא נותן לי http://img151.imageshack.us/img151/8649/dsc01543fk4.jpg איך אני מסדר את זה? ??? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  6. למעבד 12900 יש כמה בעיות חום ומקשה עליו לעשות טורבו או OC לכן אני מבין שאין טעם לעשות OC כי המעבד מגיע ל- 100 מעלות בקלות ? איזה קרור אויר איכותי יש לסוקט הזה ? קרור מים - מרעיש תמיד ( במיוחד לאחר כמה חודשים ) ולכן לא מעוניין ברור מים ! לוח אם ל- 12900 איכותי , מתחבר לרסיבר , אין אוזניות ! 2.5GbE LAN chip x M.2 4 8XSATA USB 3.2 Gen 2 Type-A לעונה נא לספר הסברים למה מציע מוצר כזה או אחר ? לא סתם לזרוק דגם ולברוח , זה לא רציני .

7. Started by tazmnia,

אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  8. Started by Computer24hr,

שלום, אני מחפש לוח שיתאים למעבד i5-2500K בעבור Over Clocking חשבתי על דגמי Z68, אשמח לקבל הצעות (המחיר צריך להיות סביר ולכן אם תציעו לי מספר אפשרויות דגם זול מאוד, עממי, וטוב יותר זה יעזור לי). הדברים שחשוב לי בלוח: - 4 כניסות לSATA2 לפחות - כניסת SATA3 אחת לפחות - יציאת ESATA בפנל אחורי - USB 3 שיהיה לפחות 2 חיבורים - HDMI חובה, גם VGA עדיף. - חריצי USB 2.0 עדיפות לכמה שיותר אבל לא על חשבון מחיר מטורף כי אפשר לרכוש מפצל או פנל במידת הצורך. - אין לי צורך בSLI, ומשחקים זה יהיה אופציונלי עבורי (GTA וכו'...) - כרטיס רשת במהירות 1000 (אומנם יש בכולם אבל עדיין חשבתי שיהיה צורך לציין). - PS/2 גם עדיף שיהיה עדיין יש לי סט אלחוטי שמשתמש לצערי בטכנולוגיה הזאת. אם תוכלו לתת לי מספר…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Dima99,

INTEL CORE 2 DUO E6300 1066מישהו יכול להגיד לי כמה GHZ יש למעבד הזה כי אני רוצה לקנות מחשב עם המעבד הזה(סורי על הנוביות) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by someone,

בהנחה שיש לי כרטיס מסך ולוח אם שתומכים בזה, למה זה טוב (אם לא היום אז בעתיד) שמעתי למשל שהיום רוב המשחקים בקושי משתמשים ב4x אבל DOOM 3 ישתמש ב8X... אז למה זה יהיה טוב בעתיד?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by okitai,

היי לכולם, אני מחפש לוח אם עם כל התכונות הבאות: גודל לוח אם: mATX (זה ה-Case שיש לי כבר) סוקט: Intel 775 (אני לא רוצה להשקיע, גם, בהחלפת ה-CPU) זכרונות: (רצוי) DDR2 (יכול להיות DDR ישנים - עוד יש לי סטיק אחד או שניים) חיבורים: Firewire (אפשר שיהיה רק על לוח האם - לא חייב להיות חיבור אחורי) יציאות: TV Out (או עם היציאה על לוח האם או עם פנל נוסף) * רצוי שיהיה, דיי, זול (באזור ה-500 ש"ח) * צריך שיהיה זמין לקניה באזור המרכז. יש לי לוח כזה של ASUS שמיועד למחשבי HP (ולא היה מיועד למחירה עצמית - ה-BIOS הוא של HP!), אבל יש לו בעיות חומרה כבר כשנה והאחריות שלו נגמרה לפני שנתיים. בתודה מראש, אורי...

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  12. אני לא יודע אם כל זיכרון מתאים לכל מחשב, אך אני צריך זיכרון שיתאים למחשב הבא (של חבר) : Intel Pentium III 450 MHZ Bus Speed : 100 MHZ לוח אם - בדקתי בCPUZ ומשום מה לא היה דגם ולא כלום זה רק מה שהיה כתוב : Chipset : SiS ID5600 South Bridge : SiS ID8 זיכרון - כנ"ל לוח אם היה כתוב רק את הגודל (ללא סוג RDRAM או כד'..) : 64MB החבר מעונין להוסיך עוד 256 MB , שיהיה DDR בבקשה . תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  13. Started by oren11,

שלום אני מתכנן לקנות השבוע מחשב עם I5 2500 האם שווה לי לקנות את הI5 עכשיו ? האם הדור החדש ישנה כל הרבה או שאני עדיין יוכל לשחק משחקים חדשים ב3 שנים הקרובות עם הI5 ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אולי עוד 256 זיכרון שאני יכול להשיג ב-300 ש"ח ועוד משהו נחמד ב-150??? או שאולי עוד 384 זיכרון ואז יהיה לי 640 מגה של DDR 2700 נחמדים...

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by roi286,

שלום רב, לפני רכישה all in one של dell כשהשולחני הופך לטבאלט (גדול מאוד 18.4" ) , כרגע נמכר במעבד דור 3 : 3rd Generation Intel® Core™ i7-3537U processor (4M Cache, up to 3.1 GHz) ומאיץ גרפי של אינטל Intel® HD Graphics 4000, עוד כחודש יתחיל להימכר במעבד דור 4 אבל רק במעבד i5 : 4th Generation Intel Core i5-4210U processor (3M Cache, up to 2.7 GHz) עם מאיץ גרפי של אינטל מעט חזק יותר : Intel® HD Graphics 4400. ראוי לציין שה i5 יהיה כנראה יקר יותר, עדיין לא ידוע בכמה. איזה מעבד חזק יותר האם הi5 דור4 או הi7 דור 3? איזה השקעה טובה יותר ? במידה וה i5, עד כמה נכון להוסיף בעלויות הרכישה ? המון תודה. רועי.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by duk4u,

סילחו לי על בורותי. למה הכוונה ל...Stepping E6 במעבדי - ??AMD Athlon 64 תודה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. איזה זיכרונות לבחור: 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel CL9-9-9-24 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 2x4GB Corsair Vengeance White LP Edition CL9-9-9-24 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 או אם תמליצו לי על משהו בטווח מחיר של עד 350 שקל גם סבבה

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by kobipk,

שלום לכולם ברשותי לוח מדגם ASUS STRIKER 2 EXTREME זכרונות מדגם OCZ 3X2GB/1600MHZ/DDR3/8-8-8 אוקי עכשיו לבעיה כאשר אני ניכנס לביוס ומעלה באפשרות של הזכרון שיזהה לי אותו כ1600MHZ ושומר הגדרות אני עלה מחדש את המחשב הוונדוס עולה והכל ואחרי כמה דקות של קצת מאמץ הווינדוס קורס כבעית MEMORY מסך כחול וכשאר אני מגדיר בביוס שזה יהיה על אוטמטי... והוא מזהה באוטומטי על 1066MHZ את הזיכרון הווינדוס לא קורס רציתי לדעת למה זה קורה הלוח תומך ואין לי מושג למה זה עושה לי בעיות תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by online,

שלום, לאחרונה Gigabyte השיקה גירסה חדשה (Rev 2) של כל הלוחות מסדרת P35. השינויים מעטים אבל נראים לעין. בין היתר, היציאה המקבילית בגב הלוח הוחלפה ביציאות USB, וגוף הקירור העצום של הגשר הצפוני ב-DS3P ו-DS4 הונמך כדי להקל על תאימות עם גופי קירור גדולים. הגירסה החדשה נמכרת כבר כמה חודשים באתר Newegg ובמקומות אחרים ברחבי העולם. מישהו יודע האם היא כבר הגיעה לארץ? ספציפית, אני מתעניין ב-DS3P או DS4. תודה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by Lev-UFO-Child,

בשיטוטי ברשת גיליתי שיש בחנות ישראלית את המעבד הנ"ל אני מצרף לינק המנהלים מוזמנים לצנזר אותו http://www.[צונזר].co.il/docs/pd-1970578378.htm המעבד בא במחיר הנמוך של 4828.92ש"ח בדיוק ד"א באותו אתר יש גם 2.66 עם היפר ת'רדינג וכנ"ל ל2.8 ? ממתי מוכרים את המעבדים האלה עם HT? חשבתי שצריך לעשות שם משהו כדי לפתוח את האפשרות להיפר ת'רדינג

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  21. איזה מבין הלוחות הבאים הכי טוב לאובר קלוקינג מטורף ויציב? יחד עם זכרונות G.SKILL HZ עם ה D9 מיקרון ASUS P5B DELUX 965 או ASUS P5W-DH-Deluxe 975 או P5W64-WS-PRO תודה לעוזרים עקב שדרוג מחשב.

• 61 תגובות
    • 5.3k צפיות
  22. אני מרכיב מחשב אני לא יודע איזה לוח אם לקחת המחשב יעבוד בתוכנות מוזיקה בעיקר איזה לוח הכי ידוע היום ל P4 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by daho,

שלום חברים, יש לי התייעצות רצינית. יש לי בן שהוא בן 10, הוא לא איזה גיימר מטורף אבל כן משחק. נגיד פורטנייט ומיינקראפט. מניח שבעתיד הלא רחוק יבקש אולי משחקים אחרים. קיבלתי מחשב ישן, ממש אבל. מעבד i5 3470 לוח אם h61m-p31/w8 ואיזה כרטיס מסך אינטל גנרי. ספק כוח של 350w לפי מה שראיתי על הספק בגדול, אני חושש שאצטרך להחליף את כל ה4 כדי שיהיה לו משהו נורמלי, העניין הוא שאני עם תקציב מאד נמוך, גם מהסיבה שאני לא מת לשדרג עכשיו למשהו מפוצץ כי הוא עוד קטן ולא באמת איזה גיימר גדול. עכשיו, חשבתי לשים איזה 600 שקל על לוח אם, השאלה אם אני יכול להעביר את המעבד הישן ללוח אם? ועוד שאלה, אצלי בעבודה אנחנו עם z840 ויש לו המון סלוטים, למחשב בי…

24. ממש תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by deso,

אני הולך לקנות לוח אם P5LD2 לאינטל, ואני קונה זיכרון אחד של 1024MB, אמרו לי שעדיף לקנות שתי זכרונות כדי למלות את הסטיקים, אם לא אמלא את הסטיקים כולם אז זה יירד בביצועים, זה נכון?? תודה

• 17 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.