מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
היי, אני משדרג את המחשב בימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422640.0. אני כרגע בהתלבטות אם לשדרג את המעבד - E6600, למעבד מרובע ליבות. המטרה: בעיקר משחקים כבדים. אני יודע שהוא מעבד מצוין, אבל האם השדרוג לא שווה את הכסף במקרה הזה? לא עשיתי ואני לא מתכוון לעשות לו oc. אם אני לא משדרג את המעבד, אני מקווה שאני ארגיש בהבדל כשאני אעבור מ2gb ram ל4. שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
סדרת הSIS? או סדרת ה PE של INTEL? כי לי נאמר שהלוחות של 845PE של INTEL נשרפים וממש גרועים. מה יותר טוב מבחינה של ביצועים, אמינות וOC טוב?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי בשדרוג למערכת שברשותי ורכשתי מעבד אינטל Q9550 חדש. חשוב לציין שכבר עכשיו (לפני השדרוג) אני עובד עם OC די רציני (E2140 1.6 @ 3.2 Ghz) על קירור מים וגם במעבד החדש אני שואף ל OC כמה שיותר גבוה. כרגע אני עובד עם זכרונות OCZ DDR2 2X1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-4-4-15. אני מעוניין לשדרג ל 4GB. ועכשיו השאלות: האם עדיף לי לקנות סט חדש של 2X2GB או שאני יכול באותה מידה פשוט להוסיף סטיק אחד של 2GB למערכת הקיימת? או אולי עוד שניים של 1GB? וגם לגבי הזכרונות עצמם? איזה תדר כדאי לי לקנות? כמה CL? אני מודע לזה שאם אני מוסיף לזכרונות הקיימים עוד מודולים אז תמיד אני אעבוד במהירות הנמוכה ביותר. הערת אגב: בתקופתו, כשביצעתי את ה-OC בפעם הראשונה, כמה חברה פה בפורום א…
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מעבד פנטיום 3 550 סוקט 370 מורכב על מתאם לסלוט 1. כשאני משווה בין המתאם לסלוט עצמו, נראה לי שחסר משהו. מעבדי פנטיום 3 סלוט 1 היו רחבים והוחזקו על הסלוט ע"י שני זרועות. לעומת זאת, המתאם מאד דק ולא ברור לי איך הוא ישאר יציב על הסלוט. חיפשתי באינטרנט תמונה של מתאם כזה ולא מצאתי ולכן אין לי מקור להשוואה. למישהו יש מתאם כזה? מישהו יודע אם המתאם שלם או לא? תודה.
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע 512 מ"ב 3200. שאלתי היא האם כדאי להרחיב לעוד 256/512? האם השיפור יורגש בצורה ניכרת ? תודה רבה וכל טוב.
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
המעבד יכול להקנות בחו"ל בשני האתרים האלו http://www.newegg.com/Store/BrandSubCategory.aspx?Brand=1157&SubCategory=343&name=CPUs-Processors http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2+50001157+40000343+1051707842+1050727216&name=Core+2+Quad והלוח חייב להקנות בארץ המחשב יעבוד בעיקר עם סרטי HD. אם זה פיצול, ניגון ועריכה. אבל בגדול הנושא הוא ניגון 1080P ללא בעיות. יש לומר שאני מצמיד לו HD2400 של ATI. מה שמוריד מהעומס. אבל אני לא רוצה לקנות מחשב חדש ולהתאכזב שהוא מקרטע ב1080P. זה העיקר. אני גם לא רוצה שב90% מאמץ הוא יריץ תכנים כמו 1080P, אלא יתאמץ כמה שפחות. אני יודע שזאת בקשה קצת מוגזמת. אבל אני מאמין שקיים מעבד כזה, במיוחד בטווח מחירים הזה …
-
- 14 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows7 32bit ויש לי לוח GA-965P-S3 ושני זכרונות של 1G. אני רוצה להוסיף זכרון נוסף של 1G, זה אפשרי? והאם זה משנה שהזכרון יהיה 800 או 667 (הזכרונות הנוכחים הם 667)? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מפרט למחשב שנועד להפעיל משחקים וסרטים ורציתי להתייעץ בנוגע למעבד ולוח אם זה המפרט בינתיים : Transcend 2GB DDR3 1333Mhz 2x ATI Radeon HD 5770 (מסך 1680x1050 lg w2220p) איזה מעבד אתם חושבים שמתאים ביותר להרצת משחקים וסרטים ? והאם כפול/משולש/מרובע ליבה ? ואיזה לוח אם יתאים לו ? (שמתאים ל DDR3 ) לא חובה שיהיה בר שידרוג תודה מראש ! התקציב הוא 1200~ (למעבד +לוח אם )
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שאלה בקשר ל GHZ של המעבד Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1. הבנתי שיש 2.39 GHz לכל ליבה ז"א שהמעבד מפיק 4.8? 2. שאלה קצת טיפשית, אבל מסקרנת: משהוא יודע למה מספרי ה GHZ של מעבדי הקונרו לא עגולים?? לדוגמא PD עם GHZ שהם מדויקים: 2.8 , 3.0 , 3.2 , 3.4 , 3.6
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי מעבד AXP 1800+ 0.18 עם לוח ASUS A7v8x-x שאני עובד ב 133 באס אחרי כמה דקות עבודה בוינדוס או מפעיל בדיקה של CPU ב SANDRA המחשב עושה RESTART שאני עובד ב 100 באס זה לא קורה אז חשבתי שזה הזיכרון אז הפעלתי עליו MEMTEST86 למשך שעתיים והכל רץ חלק בלי שום שגיעה חשבתי שזה המעבד אבל לקחתי אותו ללוח ECS K7S5A שיש לי והוא עבד מצויין שם. אז אני לא מבין מה הבעיה.
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בשעה טובה שדרגתי את מחשבי במחשב חדש (חלקים חדשים)...העדפתי להוציא את ההוצאה העיקרי על כרטיס מסך... בכל אופן (ניגש ישר ולעיניין): קניתי את מעבד ה- AMD ATHLON XP 2500 פלוס מסוג ברטון יחד עם הלוח - ABIT NF7-SL V2 יחד עם מערכת הקירור של TT מדגם POLO 735 החדש, עד כאן מובן? מקווה שכן... בכל אופן, התקנתי, הגדרתי הכל...ומה הבעיה? הטמפ' של המעבד מדהימה לרעה (!!) - כאשר המאוורר עובד על 60-70 אחוז מהעוצמה (כ-5500 RPM) המעבד מגיע לחום של כ-52 מעלות בממוצע! (לא בעומס) רק כאשר המזן פועל והמאוורר פועל על כ-70 אחוז עוצמה (מה שגורם לרעש מעיק) אז המעבד מגיע ל-49-50 מעלות...האם המצב תקין? האם זה הגיוני שזו תיהיה הטמפ'? ואם לא-מה יכולה ליהיות הבעיה? מרחתי שכבה דקה טרמית על…
-
- 15 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי . חשבתי לשדרג את המעבד, לוח - אם, הזיכרונות ואם יש צורך גם את הקשיח (רק אם יש צורך בכך, כי הוא בן 4 וחצי שנים) . חשוב לי שהשדרוג יהיה טוב בעיקר לאוברקלוק במיוחד המעבד ולוח האם . כרגע המפרט שלי : מעבד E8400 עם קירור Mugen 3 לוח אם P5Q זיכרונות OCZ 4GB כרטיס מסך HD7850 ספק של קרוסייר 750 וואט (בן 4 וחצי שנים) מסך Delll 23 אינצ' תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שאלה, יש לוחות אם חדשים שתומכים ב-SLI? כי חבר אמר לי שלוחות אם שתומכים ב-SLI הכי חדישים, הןם מלפני 3 שנים... תודה!
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2600+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU שווה למעבד Intel Pentium IV 2.4GHz 1M 533MHz Socket 478 BOX CPU ???? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ומה המקביל שלהם אצל AMD ? כלומר DUAL CORE וגם 64 ביט ? אתלון ? ומה זה בעצם נותן לי שהם 64 ביט ? כמה מקסימום זיכרון אני יכול לחבר היום על לוח אם סטנדרטי וזול שתומך במעבדים אלו ? תודה לכולם,
-
- 14 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם ביום שישי ביקרתי במעבדת מחשבים והחלטתי לקנות מחשב הבעיה שלי מתחילה שאני יושב בממ"ד והקירות אטומים ולא נושמים מה גם שהחום בממ"ד גבוהה מאוד לפני שש שנים בחרתי בלוח אם של חברת GIGABYTE אחרי שש שנים אני יכול לסכם שהלוח עמד בעומס החום הדרוש לוחות אחרים פשוט נפגעו והקבלים בלוחות הישנים התנפחו מהחום אשמח לדעת איך לוח לבחור למעבד I7 בחרתי נתונים מצוינים וחזקים, במקביל הבנתי שיש ציפים ושביבים אשמח לדעת מה כדאי ומה יתן לי את המהירות הכי טובה והניצול הכי טוב לזיכרון DDR4 אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בשביל מחשב משרדי. שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול מובנה. הכי זול שאפשר תודה
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח טוב (תושבת 775). דרישות חובה: תמיכה בRAID 0 ESATA תמיכה בלפחות 8GB RAM בתדר 1066 תקציב:800 שקל
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר אשני מוסיף לזיכרון הקיים במחשב שלי (512MB) עוד זיכרון DDR1 512 MB 400 MHZ איך אני יכול לבדוק אחרי ההוספה את המקום שפנוי ב-RAM? אוקיי אז יש תוכנות כמו EVEREST או SPEED IT UP FOR FREE אבל השאלה שלי היא :האם ההוספה של הזיכרון הזה תשפר לי משמעותית את הביצועים של המערכת או שיש דרך אחרת? מה תפקיד ה- OC? איך מתקינים את הזיכרון הנוסף? תודה
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה פשוטה. בכותרת ציינתי שני לוחות אם עם ערכת השבבים H87. שני הלוחות נמכרים באותו מחיר. בעת הרכבת מחשב, איך אני אמור לבחור בין השניים, האם קיימים הבדלים משמעותיים ? במה הייתם ממליצים לבחור, ולמה ? תודה ויום טוב !
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
Vr-Zone מדווח שYorkfield לא יהיה המרובה ליבה האמיתי הראשון מבית אינטל, כנראה שני ליבות Penryn שיצרו "DIE" אחד ולכן Yorkfield יכיל כ820 מיליון טרנזיסטורים (שני Penryn בדומה לKentsfield) Penryn הכפול ליבה 45NM יכיל כ410 מילון טרנזיסטורים! לעומת 291 מיליון טרנזיסטורים לקונרו. צריכת החשמל 35W לשוק הניידי, 65W לשוק הביתי, 80W לשרתים ואקסטרים (אל תשכחו שהם העלו את התדר שעון בהרבה) Penryn. חבל :-\ דווקא ציפיתי מ Yorkfield, אבל בגלל שהוא לא מרובע האמיתי לא אומר שהוא לא יהיה מתחרה לK8L http://vr-zone.com/?i=4545
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
1) איך מעדכנים ביוס ללוח אם P5GC-MX/1333, בדקתי באתר של ASUS לא מצאתי (לוח אם של ASUS) 2) איפה בביוס נצאים המחלקות של הזיכרונות (אני רוצה לשנות למחלק של 1:1) 3) ואני רוצה לדעת המתח של הספק כדי שיספק יותר כח כדי לעשות OC טוב יותר? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD כפול ליבה וחדש(ראו מיפרט) עובד עם 4 צ'יפים של זיכרונות > כל אחד 1 G חבר שלי אמר לי שישנה בעיה ידועה ? עם AMD שלא מצליח להתמודד עם 4 כרטיסי זיכרון ( ביגלל בקר הזיכרון הפנימי?) והתוצאה תהיה ירידה במהירות ה BUS ? הלוח? הרצתי בדיקת CPU-Z מצורף לינק עם קובץ HTML של הדו"ח המלא ניקרא cpuz.htm http://www.sendspace.com/file/ce7v6h ( צריך להוריד את הקובץ בתחתית הדף / או לפתוח אותו ) אני לא יודע ליקרוא את הנתונים....צריך עזרה בפיענוח : 1. מה המהירות האפקטיבית של הזיכרונות שלי ? 2. מה המהירות האפקטיבית של הלוח שלי ? הBUS ? 3. האם יש בעיה כל זהיא שאפשר ליראות בדו"ח הזה - ביחס למפרט המחשב ? תודה מראש לכל מי שעוזר תודה לכל
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המארז + ספק הכי טובים שאפשר עד 650 שקל ראיתי שיש את הסקורפיו 868 והוא בא עם ספק 420 וואט של ריידמקס + שני מאווררים, השאלה היא האם הוא טוב? אם יש לכם עוד הצעות למארז וספק אנא רישמו תודה
-
- 13 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לפי מה קבעו שהמעבדים האלה זוללים חשמל?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-