עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shimon23,

איזה מבין הלוחות הנ"ל עדיף? או יותר נכון האם הלוח של asus בוא טוב, כי הוא בא כחלק ממפרט של ksp וכל שינוי שם די מייקר את העסק. לא איכפת לי מיכולות אוברקלוק וכו... רק איך הלוח מתפקד ביחס ללוחות אחרים.

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by roadrunner,

מה נראה לכם עדיף : להשקיע 1500-1600 ש"ח(לשילוש) בברטון ולחכות שנה-+ לסוקט החדש של הAthlon 64 ול-pci express או להשקיע עכשיו 3200ש"ח-+ ב-Athlon 64 3000 ולהישאר איתו בשנתיים הקרובות לפחות.

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  3. הבנתי שיכולה להיות בעיה בנושא. יש לי כרגע 2X1GB וחשבתי להוסיף עוד 2X1 GB מפאת המחירים הנמוכים. דעתכם/בעיות צפויות?

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  4. קשור לחנות: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=148 מארז מצוין, זכה בזמנו במקום הראשון בסקירה של טום חומרה: http://www6.tomshardware.com/howto/20030804/case-19.html

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  5. שלום ברצוני לעדכן את גרסת הביאוס בלוח אם שלי. הבעיה: אחרי העדכון הלוח יזהה את הזכרונות שלי לפי 1078MHZ למרות שהזכרונות שלי הם 1600MHZ. הזכרונות שברשותי הם : CORSAIR CMT6GX3M3A1600C7‎ רציתי לבקש עזרה בהגדרתם בביאוס. אם למישהו יש מדריך מסודר או שיעזור בפרטי אני ישמח מאוד. תודה לכל העונים.

6. Started by wizzede2,

אהלן יש לי זיכרון 1024MB DDr-2 533 MHZ של SAMSUNG, ואני מעוניין לקנות עוד זיכרון, אבל כל הכרטיסים של סאמסונג שמצאתי הם נורא יקרים. האם אפשר לקנות דגם של KINGSTON 512MB DDr-2 533 MHZ וזה יעבוד ביחד בלי בעיות? או שאסור לערב בין חברות שונות?

7. היי שלום לכולם, היו שדרגתי זכרון ל 12 GB וה WINDOWS אכן מזהה זאת, אבל משום ב TASK MANAGER ההתנהגות היא שונה...מדוע ? הוספתי Screenshot מפרט בצד, אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  8. Started by haim652,

1) איך מעדכנים ביוס ללוח אם P5GC-MX/1333, בדקתי באתר של ASUS לא מצאתי (לוח אם של ASUS) 2) איפה בביוס נצאים המחלקות של הזיכרונות (אני רוצה לשנות למחלק של 1:1) 3) ואני רוצה לדעת המתח של הספק כדי שיספק יותר כח כדי לעשות OC טוב יותר? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  9. ראיתי פרסום באתר על זכרון ע"פ הפרטים הנ"ל, וזה נראה לי זול מדי. אני מציין את האתר, אודה למי שיוכל לומר לי אם יש איזשהו חתול בשק... http://www.omc.co.il/Products.php?id=KS-KHX1600C9D3K2/4G אגב, יש לי זכרון DDR3 666.7 מה"צ, הבנתי פעם שהם יכולים להשתדך, רק ששניהם יעבדו במהירות הנמוכה יותר. א. האם זה נכון? ב. האם זה משמעותי?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by ariebel,

סדרת הSIS? או סדרת ה PE של INTEL? כי לי נאמר שהלוחות של 845PE של INTEL נשרפים וממש גרועים. מה יותר טוב מבחינה של ביצועים, אמינות וOC טוב?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  11. תמיד אומרים ששני הלוחות זהים רק שהאסוס טיפה עדיף ל - OC. האם הכוונה ל P5QL או לגרסא שיש בסוף E או pro ( P5QL - E, P5QL PRO ) ??

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by n00kie,

המפרט שלי - e5200 2gb ram 7800gt (מוחלף בקרוב לGTS250 או HD4770) hec 400w כרגע נשאר עם 32 ביט, כנראה אחליף בעתיד. בעקרון יש לי תקציב של 800~ ש"ח, השאלה אם שווה לקנות כרטיס ב800 או 2 ג'יגה זכרון וכרטיס מאלה שציינתי למעלה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by roKp,

אני צריך מעבד שישמש אותי בעיקר למשחקים.... אני מתלבט בין 2500 Sempron לבין 2500 axp מה ההבדלים?

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by Mind_Reflection,

יש לי מעבד AXP 1800+ 0.18 עם לוח ASUS A7v8x-x שאני עובד ב 133 באס אחרי כמה דקות עבודה בוינדוס או מפעיל בדיקה של CPU ב SANDRA המחשב עושה RESTART שאני עובד ב 100 באס זה לא קורה אז חשבתי שזה הזיכרון אז הפעלתי עליו MEMTEST86 למשך שעתיים והכל רץ חלק בלי שום שגיעה חשבתי שזה המעבד אבל לקחתי אותו ללוח ECS K7S5A שיש לי והוא עבד מצויין שם. אז אני לא מבין מה הבעיה.

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by jambo7,

כמו שיש מדריך לבחירת מעבד, למה שלא יהיה מדריך לבחירת לוח אם .ומדריך לבחירת זכרונות. כך נוכל לעמוד על ההבדלים בין לוןחות האם וההבדלים בן סוגי הזכרונות. תודה עריכה הכוונה שלי הייתה לספק מידע לאלה שמחפשים לוחות אם וזכרונות לדוגמה בנושא לוחות האם מתרכזות השאלות סביב הלוחות של gigabyte msi dfi השוואה פשוטה [ בעזרת טבלה ] הייתה עונה על הרבה שאלות את החומר הדרוש אפשר להוריד מהאינטרנט ולתרגם אותו

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  16. ברצוני לקנות מחשב חדש הכולל בתוכו את הלוח הנ"ל GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 (לא יודע אם זה משנה אך אפרט את כל המפרט.) מעבד Intel Core i7-920 Box לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD4 זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-21 PI כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 285 1024MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כח Seasonic S12 Energy Plus 650W בחנות מסויימת המליצו לי על לוח מחברת BIOSTAR הדגם המדוייק הוא TPower X58 5.x והביאו לי סיקור מבדיקות שנעשו. פער המחירים גדול מאוד. מה דעתכם? קישור לאתר היצר של BIOSTAR http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-power/introduction.php?S_ID=390 [attachment deleted by…

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  17. האם כדאי לי לקנות לוח-אם של Elite לפנטיום 4 עם מערכת שבבים איכותית של sis?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  18. מה המצב אנשים ?.. אני צריך המלצה ממכם ללוח אם שיתמוך במעבדי אינטל בסוקט 478 (וגם למאוורר המקורי שלו) ועם 4 סלוטים של DDR400 (שיתמוך לפחות ב - 2 GB ומעלה) והכי חשוב (לא שהשאר לא) עם סלוט של PCI-E x16 ... זה למחשב ישן, ולא אני לא מתכוון לקנות חדש זה פשוט המחשב של אחי שיכול לסחוב את הכרטיס המסך הישן שלי שאני מחליף אותו (והוא פי 10 יותר טוב מהכרטיס מסך שלו) . ויהיה לו ספק מספיק חזק שיחזיק את המערכת (Enermax 400w Active PFC) אהה וחובה שיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (pandas.co.il) או מ - KSP (ksp.co.il) כי אני קונה באחד מהחנויות האלה ... תודה מראש, משה

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  19. אני צריך 512 SDRAM לפנטיום 3 שיש לנו במשרד כדי שיעלה אקספי ואופיס ושיעלה בלי להתקע מצאתי שתי סטיקים של 256 כל אחד ב 210 שקל שווה?< אין אופציה אחרת ! ב 420 שקל עם אחריות חדש מהחנות...

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by eliXir,

לחבר שלי יש: Intel 1.6GHZ 256RDRAM Radeon9600PRO עם מערכת הפעלה של ווינדוס 2000, ואין לו 100FPS במשחק קאונטר סטרייק, מה שלא אמור להיות. לפי דעתי, זה בגלל הלוח אם: intel D850MV. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by Mister-G,

חבר שלי רוצה להוסיף עוד 256MB (זה סה"כ 512) ........... כמה לדעתכם זה יעלה את השיפורים במשחקים? (P3 1000MHz,GeForce 2 MX 440 64MB) עם מערכת הפעלה:WIN 98 למה אני נותן את כל הפרטים? לא יודע אולי תבקשו תודה מראש ;D

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  22. רציתי לשאול אם מעבד שמיוצר ב-0.13Micron קטן יותר ממעבד שמיוצר ב-0.18Micron? אז מעבד AXP 1700 שמיוצר ב-0.13Micron (לא 2700, 1700), שווה בגודל למעבד Pentium 4 Northwood? אז לדוגמא מעבד של פלאפון שאמור להיות קטן מאוד מאוד, מיוצר ב-0.03? (הערכה), או שהוא מיוצר בשיטת ייצור שונה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by dan1111,

שלום, רציתי לקבל התייעצות לגבי איזה לוח אם עדיף לקנות עבור מחשב חדש עם דואל קור 2 וג'יגה זיכרון. אני ממש לא צריך משהו פצצתי, אבל הבנתי שעדיף לי להשקיע קצת ולקנות Intel P965 במקום ה-945. ABIT AB9 http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 ABIT AW8D http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AW8D GIGABYTE ?965P-S3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321 (שלושתם באותו טווח מחירים פלוס מינוס) בנוסף, גם נתקלתי בלוחות אם של INTEL שהם יותר זולים (די משמעותית) לפי מה שראיתי כמו: DP965LTCK DG965RY…

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by andrei,

אם אני רוצה להחליף למחשב שלי את לוח אם ואת המעבד אז איזה מעבד כדי לי לקחת AMD או ש intel איזה מהם הכי מהיר וחזק ואיזה הכי בטוח

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  25. Started by CyberGod,

שלום חברים ! עכשיו שראיתי שיש כבר מועד מדוייק של יציאה לחנויות לintel prescott חשבתי אולי לחכות... השאלה היא האם המחירים הנקובים באתר הם המחירים המקורבים למה שניראה בחנויות ? אם אני לא טועה אלה הם מחירים לספקים/משווקים. בכל אופן האם ניראה לכם ריאלי לחכות או לא ? תודה דוד .

• 11 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים