עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ariebel,

סדרת הSIS? או סדרת ה PE של INTEL? כי לי נאמר שהלוחות של 845PE של INTEL נשרפים וממש גרועים. מה יותר טוב מבחינה של ביצועים, אמינות וOC טוב?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by skyhawlk,

אהלן, יש ברשותי מחשב P4 1.4Ghz בן כמעט שנה. יש לו לוח אם "גאריבלדי" של Intel שעושה רק צרות (לא מסתדר עם כרטיס המסך, בקר USBמתנתק ועוד ועוד...) וכנראה שהגיע הזמן להחליף אותו בלוח אם "פנתר" שישרת אותי לפחות שלוש שנים . איזה לוח אם הייתם ממליצים לי? התקציב שלי הוא 120 דולרים ירקרקים.

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by bad-sector,

יש לי פנטיום 4 1.7GHZ, מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל כולם להוטים כל כך לעשות OC למעבד שלהם??? מה כל כך רע במהירות שלו? ולמה צריך להתאמץ ולהשקיע במאווררים ולסכן את אורך חיי המעבד בשביל לקבל תוצאות לא כל כך משמעותיות???

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by oshri,

מבקש את עזרתכם בהמלצה על לוח אם אני רוכש מחשב עם מעבד AMD2400 xp רציתי לדעת איזה לוח הכי מומלץ gigabite 7vax asus a7v8x kt-400 או abit nf7 nforce2 אודה לכם מאוד על המלצותיכם - אושרי דיין

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by Mind_Reflection,

יש לי מעבד AXP 1800+ 0.18 עם לוח ASUS A7v8x-x שאני עובד ב 133 באס אחרי כמה דקות עבודה בוינדוס או מפעיל בדיקה של CPU ב SANDRA המחשב עושה RESTART שאני עובד ב 100 באס זה לא קורה אז חשבתי שזה הזיכרון אז הפעלתי עליו MEMTEST86 למשך שעתיים והכל רץ חלק בלי שום שגיעה חשבתי שזה המעבד אבל לקחתי אותו ללוח ECS K7S5A שיש לי והוא עבד מצויין שם. אז אני לא מבין מה הבעיה.

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by moshe_91,

מה המצב חבר'ה ?.. יש לי לוח אם שלצערי פין אחד התעקם ופין אחד נשבר בתושבת של המעבד בלוח עצמו וזה נותן לי מסכים כחולים .. הגיע הזמן לקנות לוח אם חדש אבל אני מתלבט בין שתי דגמים שהמחיר שלהם כמעט אותו דבר (הבדל של 8 שקל) .. תעזרו לי בבקשה להחליט איזה מהם לקחת ... הדגמים הם: Gigabyte GA-EP41-UD3L Intel® G41 + ICH7 Chipset LGA 775 Model 950020 ו - Gigabyte GA-P43-ES3G Intel P43 + ICH10 Socket 775. כבר בדקתי ושניהם תומכים בחומרה שיש לי אבל אני צריך את הטוב ביותר מביניהם לאוברקלוק ... אני מתכוון לעשות OC ל - 3.7 (כבר הצלחתי פשוט נהרסו לי הפינים בתושבת של המעבד בלוח אם כמו שכבר הזכרתי למעלה) החומרה שלי: Intel Core 2 Duo E5200 Big Typhoon HIS HD 4870 512MB OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by ran-erez,

חצי שעה קראתי ולא ממש הבנתי בסוף, הבעייה ב SATA 2 הי אם מחברים 3 התקנים ומעלה או שיכולה להיות בעייה אפילו אם יש לי רק הארד דיסק אחד וצורב ?

8. Started by ScreameR,

למפרט חדש שאני מרכיב.. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל, יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by טל קורקוס,

P4 3.0GHZ 775 L2 2MB או ? SEMPRON 3000+ AM2 256KB יש לאחי מעבד פרסקוט ואני מתלבט אם לקנות לו גוף קירור נורמלי כי הביצועים שלו דיי עלובים ( זה קשור בכלל לטמפרטורה ? 40 מעלות ) או לקנות לוח אם של AMD 7100/630 ולשים לו פרסקוט 3000 עם גוף קירור BOX .

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  10. מה עדיף ? ‏3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel‎ Extreme Performance PC3-10666 (1333MHz) Low Latency (7-7-7-20) 780 ש"ח או ‏3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel‎ xtreme Performance PC3-12800 (1600MHz) Low Latency (8-8-8-24) 785 ש"ח

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by shaharb,

בס"ד שלום האם זה משנה לאיזה כיוון אני מרכיב את גוף הקירור על המעבד, (אפשר לשני הכיוונים וזה יושב אותו הדבר), אשמח לקבל תשובה. תודה מראש שחר. MSN shaharmix@gmail.com

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  12. אני מתלבט בין 2 לוחות אם שנעים סביב אותו מחיר: Gigabyte P35-DS3L לבין Abit IP35-E מה ההבדל ביניהם ומי עדיף?

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  13. המערכת שלי היא: AMD Athlon 64 Processor 3000+. Speed : 1.81GHz Gigabyte ga-k8nf-9 nForce 4 chipset motherboard 2GB DDR - SDRAM 400 אני מתכוון לקנות כרטיס מסך 8800GT והמחשב הוא בעיקר למשחקים אני צריך לשדרג את המערכת שלי בהתאם או שאני יכול לרוץ עם הלוח והמעבד הזה בזמן הקרוב? *או אולי לשדרג רק את המעבד אם זה אפשרי

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  14. אני לא יודע מה לעשות קניתי עוד זיכרון כי חשבתי שיש במחשב שלי כרטיס זיכרון של 512 רגיל שזה מה שכתוב במפרט מסתבר שהיצרן עשה קומבינה ושם לי 2 זכרונות של 256 כל אחד ואין מקום לעוד זיכרון חייבים להוציא אחד ולשים את ה512 החדש במקומו אני עצבני רצח כי קודם כל נדפקתי רק עם 750 מגה במקום 1024 דבר שני אני לא יודע איזה מהם להוציא כי הווינדוס יפול לי וצריך שוב לפרמט? מה עושים? איזה מהזכרונות להוציא.?אפשר בכלל להוציא אחד של 256? חייב עזרה אני כאן עם המחשב פתוח ולא יודע מה לעשות\ חשבתי שזה כרטיס אחד רגיל של 512 שקיבלתי עם המחשב, אף פעם לא יצא לי לבדוק את זה בעבר ועכשיו מסתבר שדפקו אותי אני מרגיש פראאייר

• 14 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by arik100,

איזה מבין המעבדים הבאים יותר טוב לדברים הבאים: צורך פחות חשמל פחות חם ביצועים יותר טובים בSTOCK ביצועים יותר טובים בOC מה מומלץ בכללי ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by tintin,

אני יודע שהוא תומך ב PENERYN השאלה שלי אם הוא תומך גם ב NEHALEM שיש בוא בקר זכרון מובנה?

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by epiknx,

שלום רציתי לשאול עם למישהו מחברי הפורם יש מושג איפו אפשר לקנות את הדבר הזה בארץ. אני פשוט חייב להשיג אותו . אתר:http://www.via.com.tw/en/products/mainboards/motherboards.jsp?motherboard_id=470

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by Palsar,

והאם כדאי לקנות DDR3 בשביל העתיד? כי אני קונה מחשב ואין לי בעיה להוציא עוד קצת כסף על זכרונות (אני קונה מחול וזה יחסית מחיר בסדר שם)? ואני מתכנן OC רציני. כל זה בא עם QX6800 ו8800GTX שהזמנתי כבר..?

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by dror1723,

טוב קניתי לוח של ABIT IP35 PRO מהאיביי ממש בזול 140$ כולל משלוח...(כרגע הוא בדרך) עכשיו אני מתלבט לגבי המעבד .... שבכותרת.. קראתי כבר את כל הפורום ואף אחד לא נותן דעה חורצת... אני אציין שהשימושים של המחשב הם משחקים 60% ועבודה בתוכנות. AUTOCAD 3DMAX REVIT ARTLANTIS וכו'... אני אדריכל צעיר במקצועי אבל מכור מושבע למחשבים ;D

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  20. אם אכן יש הבדל ביניהם איך הQ6700 ביחס לQ9300. אם אין הבדל ביניהם איך הם ביחס לQ9300?

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by PrefaceAlumni,

הבדל של 70 שקל....כדאי לשדרג? מטרת המחשב משחקים כרטיס מסך 8800GT Zotac לוח אם Abit IP35P תודה

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  22. ב-22 ליולי אמורים לרדת מחירי מעבדי ה-Core 2 Duo, השאלה שלי היא האם גם ה-E6420 או ה-E6320 ירדו במחירים? האם יהיו להם אלטרנטיבות טובות יותר באותו מחיר? תודה.

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  23. חיפשתי בדביק תשובות לכך ולא מצאתי. מה ההבדלים בין הצ'יפסטים השונים? (Intel, Via, SiS) מה חשיבות בחירת הצ'יפסט על פני יצרן הלוח? עד כמה חשוב יצרן הלוח אם או שבכלל לא חשוב אם יש צ'יפסט טוב? הכוונה שבוחרים לוח צריך להתייחס לצ'יפסט ואחריי זה ליצרן או שהיצרן זניח בהשוואה לצ'יפסט? (דוגמא: עדיף לוח Gigabyte עם צ'יפסט SiS או לוח עלום שם עם צ'יפסט Intel?)

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  24. מעבד הBE עובד בתדר של 2300, וה5000+ עובד ב2600 שניהם בערך עולים אותו הדבר רציתי לדעת מה השינוי במעבד, אני מעדיף לקנות מחשב מבוסס AMD בגלל המחיר והעובדה שהמחשב יהיה מחשב סרטים ומוסיקה.. ואני כבר לא מעודכן, אז אני אודה לכם על תשובה תודה רבה ויום טוב

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by asaf812,

קניתי לפני שבועיים משחב חדש. יש לי 3 כניסות USB 3 במארז- אחד מקדימה ו2 מאחורה. הUSB 3 הקדמי לא עובד!! (לידו יש 2 USB 2 שכן עובדים) אתם יכולים להגיד לי בבקשה אם הלוח אם בכלל תומך בUSB 3 קדמי? (ה USB 3 האחורי עובדים) מדובר בלוח אם: ASRock H67M ddr3 1155 micro ATX http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H67M

• 1 תגובה
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.