עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הבנתי שיכולה להיות בעיה בנושא. יש לי כרגע 2X1GB וחשבתי להוסיף עוד 2X1 GB מפאת המחירים הנמוכים. דעתכם/בעיות צפויות?

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by shaharo,

שלום לכולם קניתי מפנדס לפני כשבועיים מעבד 2500+ אין להם משהו נמוך מזה Barton 1.83GHZ 512kb עשיתי צילומים של Everest Cpu-z וזה מה שקיבלתי everest cpu-z רשום שם שקיבלתי מעבד 2200+ עם ליבת טורטון וכתוב שם שיש לו אוברקלוק למהירות של 2500+ כלומר עשו לו אובר קלוק 1.83 דיברתי איתם והם אמרו לי שהתוכנה יכולה לטעות והם אמרו לי להוציא את המעבד שלי ולהגיד להם מה כתוב עליו עכשיו השאלה מה כתוב על מעבד בארטון ומה כתוב על מעבד טורטון כמו שיש לי כדי שיוכיח להם שזה באמת טורטון

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי לוח Asus p6t ורציתי לדעת אם אני יוכל לשים סטיקים של 8 gb על הלוח שלי כי בזמנו שבדקתי אז אמרו לי שאפשר לשים רק סטיקים של 1 gb או gb 2 או 3gb ואני רוצה עכשיו להוציא את מה שיש לי כרגע(1x3) ולשים שתי סטיקים של 8gb תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by amit_flame,

שלום האם ה Aopen AK73 PRO יתמוך ב Athlon XP/Duron morgan ? (הלוח פועל לי ב bus 133)

5. אני קונה מחשב חדש (יותר נכון כמה חלקים) הרכבתי לי משהו מה אתם אומרים על החלקים ועל המחיר Gigabyte GA-8PE667 pro 760 nis Intel P-4 1.8A 478PIN 512k 914 nis ועכשיו אני לא יודע איזה זכרון לקחת Samsung 256 MB DDR 333 Mhz 510 nis או Micron 256 DDR 333 Mhz 360 nis ועוד דבר משהו פעם קנה בחנות פנדה(PANDA.CO.IL שקיסריה כי זול שם אבל אני מפחד שיהיו לי בעיות עם המשלוח תןדה מראש

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  6. לפי מה קבעו שהמעבדים האלה זוללים חשמל?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  7. שלום, בערך אחרי פסח אני מתכוון לקנות את המחשב החדש שלי, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק וגם אם כן אז משהו קטן מקסימום של 150MHZ FSB וגם אותם לעשות עם מכפלה נמוכה מהמקור. אז רציתי לדעת אם יש סיבה מיוחדת להשקיע ב-8RDA+ של Epox? {אולי כרטיס קול יותר איכותי.... לא יודע} או שמספיק ה-Nforce2 הפשוט של Leadtek, והאם הוא יתן את אותם ביצועים? גם מבחינת הבקר קול המובנה. תודה מראש, מתן.

• 14 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by FatherBoard,

אם יש רק סטיק אחד של זכרון (נאמר DDR) - אז זה משנה אם הוא יהיה ב-DIMM 1 או ב-DIMM 2 מבחינת מהירות הגישה לזכרון ו\או משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  9. ראיתי פרסום באתר על זכרון ע"פ הפרטים הנ"ל, וזה נראה לי זול מדי. אני מציין את האתר, אודה למי שיוכל לומר לי אם יש איזשהו חתול בשק... http://www.omc.co.il/Products.php?id=KS-KHX1600C9D3K2/4G אגב, יש לי זכרון DDR3 666.7 מה"צ, הבנתי פעם שהם יכולים להשתדך, רק ששניהם יעבדו במהירות הנמוכה יותר. א. האם זה נכון? ב. האם זה משמעותי?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by INFERNO,

המוצר אינו נמצא באתר הרשמי של החברה אבל נמצא בכמה חנויות ... למישהו יש מידע עליו ? מצאתי את זה ... תודה !

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  11. שלום, קראתי הרבה מדריכים בקשר לבחירת לוח אם ומדריכים על גופי קירור וכיוצא בזה, ולא מצאתי שום מדריך שמסביר מה צריך לכלול הלוח אם כדי שיהיה יציב לOC? אני יודע שבגלל שכשעושים OC למעבד ולזכרונות המתח עולה, ולכן זה יכול לשרוף את החלקים שמובילים את המתח בלוח אם. אז מה אני צריך שיהיה לי על הלוח אם כדי שאדע שהוא טוב ויציב לOC? מה כתוב במפרט הלוח אם שמסביר את זה? אשמח גם שתראו לי לוחות אם לדוגמה. תודה נ.ב. קראתי וחיפשתי הרבה חומר על זה לפני ששאלתי כאן בפורום.. באמת!

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by rafi1212,

שלום . לפני כמה חודשים עשו לי OC למעבד והעלו לי את התדר מ 3.0 ל 4.0 והכל עבד מעולה .. לפני כמה ימים נדהמתי לראות שהתדר ירד ל 3.0 בחזרה , ואין לי מושג איך זה קרה . השאלה שלי אם יש אפשרות להחזיר את התדר ל 4.0 בלי לעשות O.C מחדש ?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by ace_low,

שלום. יש לי כרגע 512 מ"ב 3200. שאלתי היא האם כדאי להרחיב לעוד 256/512? האם השיפור יורגש בצורה ניכרת ? תודה רבה וכל טוב.

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by ScreameR,

למפרט חדש שאני מרכיב.. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל, יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by jambo7,

כמו שיש מדריך לבחירת מעבד, למה שלא יהיה מדריך לבחירת לוח אם .ומדריך לבחירת זכרונות. כך נוכל לעמוד על ההבדלים בין לוןחות האם וההבדלים בן סוגי הזכרונות. תודה עריכה הכוונה שלי הייתה לספק מידע לאלה שמחפשים לוחות אם וזכרונות לדוגמה בנושא לוחות האם מתרכזות השאלות סביב הלוחות של gigabyte msi dfi השוואה פשוטה [ בעזרת טבלה ] הייתה עונה על הרבה שאלות את החומר הדרוש אפשר להוריד מהאינטרנט ולתרגם אותו

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by benadi,

שלום רב, ברשותי מחשב ישן(מאוד..) עם לוח MSI דגם p4mam-v. רשום במפרט שלו את הדברים הבאים: Main Memory Supports Four memory banks using two 184-pin unbuffered DDR200/266 DIMM. Supports up to 2GB memory size. Supports 2.5v DDR SDRAM. כרגע יש על המחשב שבב זכרון אחד של 256 מגה, עם מהירות DDR של 333 (pc 2700). אני מעוניין להוסיף לו (או אפילו להחליף את הנוכחי ב-) שבב של ג'יגה. ראיתי שבבים של 1 ג'יגה DDR 333, PC 2700 שנתמכים לאחור ב- PC 2100 ויש לציין שהם הרבה יותר זולים מהשבבים הישנים של DDR 266 2100. האם אני יכול לקנות אחד כזה והוא יעבוד לי(כזכור , יש לי כבר אחד כזה של 256MB)? ואם כן, האם מעניין אותי מאפייני הזכרון- LOW DENSITY, HIGH DENSITY, מס' ה- BANKS וכו'? (ועוד הרב…

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  17. אני לא מוצא שום מידע באתר שלהם.

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by hq4ever,

תגידו מה ההבדל ב AMD בין BOX ל Tray ? אני מחפש לקנות מעבד חדש ומשום מה אותו מעבד בגרסת BOX יותר יקר, האם זה כמו OEM ו Retail ?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  19. שלום לכם יש לי מעבד amd 62 4440 dualcore עכשיו משום מה כל משחק שאני משחק אני חייב לסמן בalt+ctrl+del להשתמש במעבד אחד בלבד כי אם אני משאיר את זה על שתיים כל המשחקים רצים מהר מידי או לאט מידי.. אף משחק בנתיים לא עבד לי טוב על הדיואל קור בלי הטריק הזה של ביטול אחד המעבדים... יש לכם רעיון אולי אם יש דרך יותר טובה לתקן את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  20. דגם Threadripper 3960X עם 24 ליבות עיבוד פיזיות יוביל את המתקפה, ולצידו דגם Threadripper 3950X עם 16 ליבות ועוד מספר דגמים מתקדמים יותר שנמצאים בתכנון להמשך לכתבה

21. השאלה בכותרת... תודה!

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by jungle-man,

אני בטוח שאם תסתכלו על המפרט מחשב שלי גיחוך קל יעלה על פניכם. "מה הוא מחזיק 670 עם מעבד עתיק כמו ה8400 שאמנם מומהר קלות אבל לא ברור לו שזה צוואר בקבוק עצבני?". אז מן הסתם זה ברור, התכנון היה לשלב את ה670 עם 3470 אולם מטעמים כלכליים זה עוד לא קרה ואולי גם לא יקרה בזמן הקרוב. מה שכן ניתן לעשות כרגע זה להחליף את ה8400 בQ6600. והשאלה כאן האם בסופו של יום יורגש הבדל משמעותי בביצועים. הטרחה מבחינת ה6600 היא רק לאסוף ולהביא אותו הביתה ולהתקין במחשב, אין עלות כלשהיא. תודה

23. אני קונה מחשב ב3650....שבעיקרון זה מה שיהיה בו (טיפה שינויים של ספק ומארז אבל לא בהספק) Intel Core 2 Duo E7400 Tray GIGABYTE GA-EP43-S3L kingstone DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E hard disk 7200 SATA II 160 DVDRW Sata II CoolerMaster Elite 334 HEC Raptor 450W רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים של הלוחות אם ומה זה אומר ה D ...ומה המשמעויות? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by Sarm1x,

ערב טוב לכולם! אני מחפש הרבה זמן קירור למעבד I7 תושבת 1150 ולא מוצא משהו טוב וכמובן משתלם. אני אשמח להמלצות ורצוי שיהיה בסכום 200 - 350 ש"ח תודה ענקית לעוזרים!

25. Started by pohn2000,

שלום רציתי לדעת כמה ליבות יש למעבד הנ"ל ??

• 2 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים