עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Enable,

הלוח הזה GA-MA785GM-US2H תומף במעבד הזה? AMD Athlon II X2 250 Box תודה מראש

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by efee123,

שלום, אחרי שאלות מרובות בפורום הבנתי איך כל עיניין ה-dual עובד. אבל עכשיו כשאני מקבל את המחשב, איך אני יודע שבאמת הוא עובד בטכנולוגיה הזאת ולא כל אחד בנפרד? תודה!

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  3. אבקש את עזרתכם המקצועית: אני מעוניין לקנות לוח אם Asus P5B Delux או Asus P5W DH Delux. 1. בשניהם מצאתי במדריך ההפעלה את ההודעה המצורפת לגבי מגבלות כרטיסי הזיכרון. האם מישהו נתקל בבעיה זו שASUS מפרטת? 2. ישנם בשוק עשרות חברות, עם עשרות כרטיסי זיכרון למחשבים. איזה כרטיסי זיכרון של 1024MB, תוכלו להמליץ שיעבדו על לוחות-אם אלו ( ביצועים הכי טובים ביחס לעלות , BandWidth : CL ) רב תודות. נ.ב: אינני מתכנן לעשות OC. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  4. שלום לפני שאני קונה ssd חדש רציתי לדעת כמה ssd וכמה דיסקים אפשר לחבר ללוח הזה. ? אנגלית שפה קשה. תודה

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by Alon_Solo,

בסטיקי ממליצים על Gigabyte GA-MA78GM-S2H ובהמשך גם נטען שאין לוחות ASUS שעדיפים מבחינת ביצועים ו/או מחיר. אני דווקא מצאתי לוח אם ASUS M3A78-EM שנראה לי עדיף. אני לא מומחה בתחום וחוץ מיציאות בפאנל האחורי (שכאן לדעתי ל-ASUS יש היתרון גדול) אני לא ממש יכול להשוות. בהפרשי מחירים שיש בין הכרטיסים העלות היא באמת לא פקטור ולכן אני מחפש את לוח האם שמציע הכי הרבה פיצ'רים. מה דעתכם בעיניין? מה ההבדלים בין שני לוחות האם שעלי לקחת בחשבון כשאני בוחר אחד (פרט ל-DisplayPort ול-6 USB HUBS שיש ל-ASUS)? האם קיים לוח אם שלישי שעלי לקחת בחשבון? נ.ב: אני מרכיב מחשב פשוט לא לגיימינג. מקסימום איזה סרט HD...

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by arik100,

איזה מבין המעבדים הבאים יותר טוב לדברים הבאים: צורך פחות חשמל פחות חם ביצועים יותר טובים בSTOCK ביצועים יותר טובים בOC מה מומלץ בכללי ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by rosesr,

כי כתוב בחדשות שהוא משתמש בNFORCE2 אז זה אומר שהם אותו סוקט?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by danieltal,

ומה יהיה חדש ?

9. Started by Fabian,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט אם כדאי לקנות את ה-AMD XP 2200+ או את הפנטיום 4 2 GHZ. אני משתמש במחשב בעיקר למדיה ומשחקים. ???

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by YAK33,

מה אתם אומרים על הסדרה של המעבדים E2160 שמחליפה את סדרת הD של INTEL ?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  11. מעבד הBE עובד בתדר של 2300, וה5000+ עובד ב2600 שניהם בערך עולים אותו הדבר רציתי לדעת מה השינוי במעבד, אני מעדיף לקנות מחשב מבוסס AMD בגלל המחיר והעובדה שהמחשב יהיה מחשב סרטים ומוסיקה.. ואני כבר לא מעודכן, אז אני אודה לכם על תשובה תודה רבה ויום טוב

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  12. טוב אז ככה.. בעבודה של אבא שלי זרקו מחשבים.. הוא הביא לי מחשב אחד שלם שרק הוציאו לו את ה HDD ואת ה RAM. בדקתי איזה לוח זה וזה EPOX EP-6VABA http://www.mainboard.cz/mb/epox/EP-6VBA.htm לפי מה שהבנתי מהנתונים שם ה 66/100MHz Front Side Bus. 3x DIMM Slots for SDRAM. זה אומר שצריך זיכרון במהירות 100 MHz עכשיו אני לא יודע למה אבל 100 עולה יותר מ 133.. אם אני אשים 133 MHz זה יפעל? ויש איזה משהו עוד שאני צריך לבדוק על הזיכרון לפני שאני קונה? (אם הםא מתאים או משהו) והאם 256MB יספיק בשביל שרת לינוקס קטן? או שכבר כדאי לקנות 512? או שבכלל אולי 128 יספיק? תודה לעוזרים עריכה: אם אני רוצה להתקין עליו Windows Media Center ולהוך אותו ל HTPC, 256 מגה זיכרון יספיק? והמעבד מספיק חזק? אי לא…

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by 00Amir,

במחשב שלי היום יש מערך של 2 כוננים ברייד1 שיושבים על הבקר של הלוח אם, אני רוצה לשדרג את המערכת שלי ולהחליף לוח אם ומעבד, אם אני שומר על המערך רייד 1 בלוח אם החדש? בדר"כ צריך למחוק את הכוננים בהגדרת מערך חדש.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by ATk,

יש לי לוח אם GIGABYTE P35-DS3L והחום של הלוח אם(chipset ) מגיע ל 55C בעבודה זה לא קצת חם בשביל לוח אם?? אצל חברים שלי החום בלוח אם לא עובר את ה 30C (לא אותו לוח אם) השאלה שלי היא האם חום זה נורמלי ללוח אם ?והאם זה משפיע על הביצועים של המערכת ?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by quantoM,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=755 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4141 מי עדיף?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by ko619,

היי רציתי לדעת מבחינת הפרשים בביצועים, הן במשחקים והן לשימושים כלליים, מה ההבדל באחוזים מבחינת ביצועים בין שני המעבדים הללו? איזה מהם כעיקרון יותר חזק ואיזה יותר משתלם במחירו? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by EEstudent,

:-\במחשב הישן הייתי לוחץ על DEL ישר שאני מפעיל את המחשב והיה נכנס להגדרות עכשיו במחשב החדש יחסית זה לא נכנס,אני לא רואה כלום עד שהווינדוס עולה,זה פשוט מחליף מסכים מהר מאוד

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  18. שלום לכולם לאחר אשני מוסיף לזיכרון הקיים במחשב שלי (512MB) עוד זיכרון DDR1 512 MB 400 MHZ איך אני יכול לבדוק אחרי ההוספה את המקום שפנוי ב-RAM? אוקיי אז יש תוכנות כמו EVEREST או SPEED IT UP FOR FREE אבל השאלה שלי היא :האם ההוספה של הזיכרון הזה תשפר לי משמעותית את הביצועים של המערכת או שיש דרך אחרת? מה תפקיד ה- OC? איך מתקינים את הזיכרון הנוסף? תודה

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Vr-Zone מדווח שYorkfield לא יהיה המרובה ליבה האמיתי הראשון מבית אינטל, כנראה שני ליבות Penryn שיצרו "DIE" אחד ולכן Yorkfield יכיל כ820 מיליון טרנזיסטורים (שני Penryn בדומה לKentsfield) Penryn הכפול ליבה 45NM יכיל כ410 מילון טרנזיסטורים! לעומת 291 מיליון טרנזיסטורים לקונרו. צריכת החשמל 35W לשוק הניידי, 65W לשוק הביתי, 80W לשרתים ואקסטרים (אל תשכחו שהם העלו את התדר שעון בהרבה) Penryn. חבל :-\ דווקא ציפיתי מ Yorkfield, אבל בגלל שהוא לא מרובע האמיתי לא אומר שהוא לא יהיה מתחרה לK8L http://vr-zone.com/?i=4545

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  20. היי שלום לכולם, היו שדרגתי זכרון ל 12 GB וה WINDOWS אכן מזהה זאת, אבל משום ב TASK MANAGER ההתנהגות היא שונה...מדוע ? הוספתי Screenshot מפרט בצד, אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by tomer_bond,

אהלן, יש לי לוח של MSI 915G COMBO עם כרטיס מסך משולב.... הוספתי עוד כרטיס מסך PCI Express - MSI RX300HM אני מעוניין לחבר שני מסכים - אחד למשולב ואחד לנוסף. בBIOS לא ראיתי אופציה של לאפשר את שניהם אלא רק את הPRIMARY בינהם כלומר (PEG/IGD, IGD, PEG/PCI וכו'). כאשר אני בוחר PEG/IGD אני לא רואה את הכרטיס המשולב(הוא בDISABLE) , אם אני בוחר IGD אני לא רואה את החיצוני..... יש לכם איזה רעיון ?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  22. הכרטיס הוא בחיבור PCI אך יותקן על לוח שעובד עם USB2 .יש מצב לחוסר תאימות?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  23. Started by redti,

הטכנאי צריך לחזור אלי אוטוטו ואני צריך לתת לו תשובה..הכל מוכן זה שינוי שלי של הדקה ה90. שמתי לב שE7300 עולה מאה שקל יותר והוא מציע רק מהירות שעון גבוהה ב100MHZ שווה את זה בכלל ? או שמסתתר שם עוד משהו ? נא לא להציע הצעות אחרות אני סגור על העניין.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by FatherBoard,

אם יש רק סטיק אחד של זכרון (נאמר DDR) - אז זה משנה אם הוא יהיה ב-DIMM 1 או ב-DIMM 2 מבחינת מהירות הגישה לזכרון ו\או משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  25. Started by emmanuel,

בוקר טוב לכולם תהיתי אם מישהו יודע מהי בדיוק הטכנולוגיה החדשה שמופיעה בE8600 החדש נוספה שם פונקציה בשם VIRTUALIZATION TECHNOLOGY מה זה בדיוק ומה שונה בה משני חבריו 8400 ו8500:) תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים