עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מחפש מעבד ולוח אם בעקבות סיום חייו של הלוח אם יש כרטיס מסך (nvidia 6600) התקציב בערך 500 ש"ח למעבד ולוח-אם השימושים הם רק לגלישה באינטרנט עבודה באופיס וכו' חשבתי על לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L שעולה בסביבות 260 ש"ח האם ישנם עוד המלצות ללוח אם? כמו כן איזה מעבד כדאי לקחת? תודה

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  2. הנידרשות וכו ,האם מישהו יודע איזה סוג של בדיקות עושים שם ,כלומר האם מדובר בבדיקות בעזרת תוכנות בלבד או עם מכשירים חיצוניים ? והאם יש באפשרותי לבצע לבד בבית את אותם הבדיקות ?

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by arielb1,

הגיע הזמן באמת.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389029,00.html

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  4. http://www.tomshardware.com/2007/05/04/which_is_the_best_mainstream_cpu/page11.html רואים בהבדל משמעותי שמעבדי AMD עדיפים במחיר ובביצועים על מעבדי INTEL למשתמש הממוצע וההפתעה הכי גדולה היא שהתכנולוגיה המיושנת של AMD מבזבזת םחות חשמל וצורכת פחות WATS דבר שהייה נראה לא הגיוני ... תיתווכחו עם תום ;D

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by dan1111,

שלום, רציתי לקבל התייעצות לגבי איזה לוח אם עדיף לקנות עבור מחשב חדש עם דואל קור 2 וג'יגה זיכרון. אני ממש לא צריך משהו פצצתי, אבל הבנתי שעדיף לי להשקיע קצת ולקנות Intel P965 במקום ה-945. ABIT AB9 http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 ABIT AW8D http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AW8D GIGABYTE ?965P-S3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321 (שלושתם באותו טווח מחירים פלוס מינוס) בנוסף, גם נתקלתי בלוחות אם של INTEL שהם יותר זולים (די משמעותית) לפי מה שראיתי כמו: DP965LTCK DG965RY…

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by manga05,

MSI 865PE MAX, 4 DIMM SLOTS, 2 green 2 blue. 2 memory chips 400 mhz twinmos 512mb each ניסיתי את כל הקומבינציות וזה לא עובד ב DUAL (לפי EVEREST) התיזמונים שהם תומכים : הראשון : 3-3-3-8 השני 3-4-4-8 שניהם עובדים כרגע ב SINGLE MODE, יש לי סהכ 1 גיגה כרגע (ויש רק את שני ה DIMM של 512 מגה כל אחד - הזיכרונות לא פגומים) אציין שלפני כל העסק הזה היו לי 2x256mb והם כן עבדו ב DUAL

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by Ameralis Zaiir,

המעבדים של אינטל עובדים בסוקט 423 478 וכד' אבל לסוקט A יש מספר גם לא? מישהו יודע מהו?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by yogev s,

אני מתכנן לקנות מחשב והמעבד הוא הדבר הראשי שאני רוצה להשקיע, ובוא נגיד שהתקציב זאת לא הבעיה. מה כדאי לי לקנות, את הפנטיום של אינטל 3.2 או את הדגם של amd??? הסבירו לי פחות או יותר על זה שכדאי לקחת בחשבון את האמינות של intel והחשיפה החלשה שיש לamd בישראל, אבל אני קורא כאן שכדאי לקחת מעבדים של amd. ודרך אגב, מה הוא בערך המחיר של כל אחד מהם ואיך הביצועים?? תודה רבה רבה

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by RazorJunior,

האם כדאי להשקיע עוד (הרבה) כסף ולקנות זכרונות 512MB כדוגמת OCZ 512MB DDR-RAM 4000 Performance Series Memory 500 Mhz, 3-4-4-8 או אפילו OCZ 512MB DDR-RAM 4000 EL Memory 500Mhz, Enhanced Latency, 3-4-4-8 או שבכסף הזה כבר עדיף לקנות 1024MB של PC3200 ? תודה נ.ב. מיועד ל AN7 AMD Barton 2500+

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by BobCaT,

אני מתכנן להוסיף למחשב שלי עוד 256 mb , ואני לא יודע איזה חברה עדיפה הקינגסטון עולה 200 ש"ח יותר האם הוא שווה אותם? ואיזה חברה יותר טובה בכלליות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by NIR-T,

בכל מקום אומרים לי משהו אחר.....אני מדבר על שני סטיקים של 256MB, אל תתייחסו לכסף כי זה לא הפרש עד כדי כך קריטי, אני לא עושה ש-ו-ם OC וגם לא אעשה בעתיד.. תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  12. תודה אני רוצה לקנות GEIL 3200 256MB

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by roeiw,

תודה.

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  14. אוקיי הזכרונות שלי הם של סמסונג 667 מגהרץ, אז למה זה רושם לי 333 מגהרץ??? תודה מראש (:

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  15. בארצות הברית ה3200 עולה 900 שקל!!! לארץ הוא עדיין לא הגיע מישהו יודע מתי הוא אמור להגיע או באיזה חנות אני יכול למצא אותו? תודה. ועוד שאלה: אם יש לי את האפשרות האם כדי לי להביא אחד כזה מחול? האם אני יסתכן שאולי תוך שבוע יקרה משהו ואז המעבד הלך קפיש כי אין לי אחריות בארץ האם אפשר להשיג אחריות בארץ? תודה

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by stingeR-,

אוקיי , חבר שלי קונה לוח DFI NF4-ULTRA-D ומתלבט בין שני הזיכרונות , הטווינמוס עולים 80שקל יותר , הלוח כידוע נותן עד 4V לזיכרונות ככה שמתח הוא לא הבעיה , הבעיה היא , שהטווינמוס לפי הביקורות עושים 500MHZ על 2-2-2 , אבל לא הרבה יותר מזה(מקסימום שראיתי זה 530 וגם זה בקושי) , הADATA לרוב מגיעים ל550MHZ בקלות , אבל על 4-4-3 , עכשיו תלוי מה עדיף , התיזמונים או עוד 20\30MHZ לזיכרונות...

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  17. טוב אז נמאס לי מה 512 שלי, לא שהוא לא טוב, OCZ אחרי הכל סוחב עד איזה 270, אבל מאז שהוא נקנה ישנם דברים זולים וטובים יותר, בנתיים יש אפשרות להביא מחו"ל זכרונות, אז אני רוצה להחליף את מה שיש לי כרגע וגם שיהיה 2X 512. טוב אז הדרישות הן כאלה: תצורה של 2X 512 , עושה לפחות 250 MHZ. בעיות: הלוח נותן מקסימום 2.9V לזכרונות, מה שאומר: תשכחו מ Bh-5 ו UTT. לגבי BOOSTER בדקתי באתר ואי אפשר להשתמש ב BOOSTER ו Dual Channel ואפשר לתת מקסימום 3.4V. אז ככה שאני מעדיף שלא להתעסק עם ה BOOSTER. אופציות שיש לי זה TCCD, אבל זה יחסית יקר, התיזמונים טובים לפחות. עוד אופציה זה סטיקים מבוססים D43. תיזמונים לא משהו. הקניה תעשה בחו"ל אז אם אתם רוצים להמליץ על משהו שיהיה מחנויות בחו"ל בבקשה. בנתיים חש…

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  18. שאלה, יש לוחות אם חדשים שתומכים ב-SLI? כי חבר אמר לי שלוחות אם שתומכים ב-SLI הכי חדישים, הןם מלפני 3 שנים... תודה!

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  19. לקחנו לסיבוב את אמצע השוק הרותח של GIGABYTE - ערכת שבבים חדשה ודור נוסף מנסה את מזלו מול מגוון רחב של משתמשיםלכתבה

20. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בעיקר עבור למידת מכונה, פרויקטים קטנים משלי, לא משהו כבד במיוחד אבל רצוי שירוץ מהר. אני מעוניין לקנות מעבד של אינטל 12900 הרגיל. לא k/kf/f. המעבד מתאים לי כי יש לו מעטפת חום נמוכה, כך שאין צורך בקירור מים למשל. אבל גם חזק ובעל הרבה ליבות מה שמתאים לחישובים כבדים. חשבתי לצרף לו את הלוח אם הזה עם ערכת שבבים H670. ASUS TUF GAMING H670-PRO WIFI D4 LGA1700 https://ksp.co.il/web/item/188340 וזה המעבד https://tms.co.il/new?product_id=106844 כרגע לא ראיתי בנצ'מרקים עבור המעבד והלוח אם. לכן אני תוהה האם יתאים. לא מתוכנן אוברקלוקינג והקירור יהיה noctua nh-d15. תודה

21. Started by omery000,

אני מתכנן לבנות מחשב גיימיג High End והחלטתי ללכת על מחשב שולחני קטן במיוחד (Mini-ITX) מצאתי את המארז הזה: Lian Li PC-Q18 והלוח אם היחיד שהצלחתי למצוא הוא של אסוס ונורא יקר (1100 ש"ח) Asus P8Z77-I (קישור) רציתי לדעת אם יש עוד לוחות בארץ דומים לזה או עדיף לי בכלל לקנות אחד מאיביי?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by avraham711,

שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הזכרונות האלה:2 כאלה : http://www.tms.co.il/product/103921 כזה : http://www.tms.co.il/product/11866אשמח להסבר עליהם שניהם מתאימים ללוח אם שאלה נוספת והכי חשובה נאמר לי שהHYPER X עובד במתח לא טוב ולכן לא כדאי לקנות אותו האם זה נכון ובאמת יש איתו בעיות מסוימות? ודבר נוסף הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הלוח אם הבא: Gigabyte GA-Z77-DS3H לא יבוצע מערך כרטיסים אך יבוצע OC למעבד (3570K) Gigabyte GA-Z77-DS3H אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  23. Started by Torian,

האם ההבדל מהותי? האם שווה לחכות למעבד החדש יותר במידה והוא באותו המחיר?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  24. היי . לאחרונה שדרגתי את הזכרונות מ2GB ל4GB. היה לי זכרון של CEON 800וקניתי מEBAY זכרונות לטענת המשווק של "סמסונג" 2GBX2 . קודם כל מבחינה פיזית הזכרונות קטנים בחצי(בגבוה). לא יודע כמה זה משנה. שנית משום מה 3DMARK13 לא מראה שיפור בביצועים (בנקודות) אפילו קיבלתי כמה נקודות בודדות פחות!. בכלל התוכנה מזהה את הזכרונות כKINGSTON 400MHZ על אף שקניתי 800MHZ. המחשב עצמו מזה את זה 800MHZ והתוכנה ASTRA32 גם מזה את זה כKINGSTON אבל 800MHZ. אז למי להאמין בסוף? ושדרוג זכרונות לא אמור לשפר ביצועים?

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  25. היי אנשים קניתי עוד כרטיס זיכרון למחשב וחיברתי אותו בנוסף לכרטיס שכבר קיים. הדלקתי את המחשב והוא נתקע על המסך של הביוס.. אוקיי מוזר ניסיתי סלוטים אחרים ואותה בעיה. אמרתי אולי הבעיה היא בסלוטים וניסיתי להעלות רק עם כרטיס אחד בכל סלוט. המחשב עלה ועבד כמו שצריך בכל סלוט. שללתי תקלה בסלוטים. אמרתי אולי הכרטיס תקול, אבל הכרטיס כשהוא לבד גם עבד. איפסתי את הביוס בעזרת סוללת ה CMOS, ואז דרך הביוס עצמו ב reset factory defaults, ואז נהייתה התקדמות, המחשב עבר את ה POST והגיע לעיגול המסתובב הראשוני של המערכת ההפעלה, שם אחרי 3 שניות בערך או שנתקע או שעשה ריסטרט רק כדי לחזור לאותו מצב. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? למה המחשב לא מצליח לעבוד עם 2 כרטיסים ורק עם 1? אגב הזכרונות הם…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.