עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה ההבדל בין ביוס לביוס היברידי {של גיגהבייט} לבין uefi אני יודע שהשניים האחרונים באו להחליף את הביוס הרגיל חוץ מהתמיכה בדיסקים מעל 2.2 גיגה מה ההבדל בין ביוס היברידי ל uefi ??? :jump: :jump:

2. אילו זכרונות יתנו ביצועים טובים יותר ? PC 2700 CAS 2 או PC 3200 CAS 2.5 (אם צריך אפשר להציץ במפרט שלי, הוא מעודכן) (כרגע לא מתוכנן שום OC) תודה HF

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by ghadad,

האם הוא דורש התקנת התקן נוסף לטובת הפעלת הפיירוויר ? ממה שהבנתי הוא תומך בפיירוויר וב manual שלהם כתוב שזה דורש מודול מיוחד ??? לבנתיים אני לא מצליח להתקין את הדרייבר כמו שצריך

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by guya2007,

היי, כנראה שאני אקנה מעבד של AMD אבל אני רואה שיש הרבה סוגים של תושבות, 939, 940,AM2 וכו'. מה ההבדלים ביניהם?? מה אתם יכולים להמליץ לי, הכי מתאים למחשב שאני יעבוד איתו בגרפיקה, המרות אינטרנט, משחקי מחשב אבל לא רציני.. חפיף.. אבל שיהיה חזק. אני מדבר עד סכום של 1200 ש''ח. תודה..

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  5. ניקח לדוגמא את הלוח אם GA-Z87-HD3, קראתי שהזכרון שהלוח אם הזה יכול לעבוד איתו הוא 1600 Mhz In Nominal Mode – Up To 3000 Mhz In Overclock. עכשיו אני רוצה לדעת האם רק זכרונות של1600MHZ יעבדו איתו או שאפשר להשתמש גם ב1866-2400? תודה.

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by tg,

שאלתי אבל לא קיבלתי תשובה ,אז אשאל שוב. בלוח של ABIT IS-7 האם הביוס אמור לזהות מעבד עם HT כ פעמים מהירות המעבד (למשל שני מעבדים של 2400) או שאמור לזהות מעבד 2.4 כ 2 מעבדים של 1200 אשמח אם משהו יגיד לי , איך זה אצלו ??? :

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by alienboo,

Hi, ppl im looking for this mobo for an old tualatin P3 1400 cpu, if any1 knows whr i can get this board or recommend an alternative i'll be vary happy Thank you

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by stingeR-,

האם זה מסוכן ? הצעות ? זה היה אחרי יום שלם של עבודה על המחשב ומשחקים.... 64 מעלות.. לרוב הוא על -50-60

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי במחשב ישן עם לוח ASRock P4VM8 כרגע המעבד שנמצא במחשב הוא סלרון 2.4GHZ . רציתי לדעת עם מעבד פנטיום 4 בתדר 3.2 יתאים ללוח הזה תודה מראש YOXO

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  10. זה המחשב: http://www.msi.com/product/nb/M520.html#?div=Specification ולעניין החשוב(הזכרון), כך כתוב שם: Two SO-DIMM Sockets for expansion up to 2GB support DDR 200 / 266 / 333 SDRAM ראיתי את המוצר הזה(איביי): http://goo.gl/PpmQz לכאורה המוצר מתאים למחשב, למיטב הבנתי. כל אחד יהיה על שקע משלו ומקסימום 2 גיגה כמו שכתוב. כמו כן, ניראה שזה ddr1 (שלחתי למוכר שאלה בנידון) וגם המהירות תואמת למה שכתוב כאן למעלה. אני מבקש אישוש או הפרכה למחשבתי, כי אני מעוניין לקנות את המוצר הזה. אגב, כרגע יש למחשב הזה רק 512 מגה, כך שזה יהיה אחלה של שדרוג :-). תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by Yellow,

איך אני יכול לדעת עם המעבד שלי 32 BIT או 64 BIT,לא כתוב לי במפרט של המחשב שלי. מישהו יכול להביא תוכנה או שיטה איך לדעת זאת?

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  12. אתמול ברוב טמטומי החלטתי לעדכן ביוס. כנראה שמשמתי ביוס לא נכון או שהביוס לא מתאים ללוח. הצריבה הסתיימה בהצלחה והמחשב התאתחל, ואז כלום מסך ריק וצפצופים. הצפצופים, צפצוף בודד שחוזר על עצמו. האם יש דרך לצרוב מחדש ביוס מתאים? האם זה אפשרי לשים את השבב בלוח של גיגהבייט בעל ביוס כפול ולצרוב משמה שוב(והפעם אחד נכון?) תודה וזה באמת דחוף!

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  13. אין לי מושג איזה לוח זה. הסתכלתי עליו, לא כתוב כלום חוץ ממספר קצר שכתבתי בגוגל ולא קיבלתי כלום. בEVEREST כתוב UNKNOWN בDXDIAG כתוב AWRDACPI בBIOS WIZARD גם כתוב UNKNOWN כשנפתח המחשב כתוב INTEL 865G ואחרי זה כל מיני דברים שלא הספקתי לקלוט... יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by oded6188,

הזמנתי לפני שבוע מפנדה מחשבים מחשב... הלוח אם: Asus P4C800 Intel 875P זיכרון: Kingston 256MB 400Mhz PC 3200 C2.5 - שני סטיקים... כמה ימים אחרי ההזמנה הם התקשרו אלי והציעו לי להחליף את הזכרונות של Kingston בזכרונות של PQI: PQI 256MB DDR 400MHz PC3200 Black 2.5-3-3-7 - שני סטיקים. - זה מה שהם הציעו לי... הם אמרו שהזיכרון הזה נותן בידיוק את אותם ביצועים כמו ה Kingston, ושבסה"כ אני יחסוך לי 300 שקל. אני דחיתי את ההצעה בגלל שאני לא יודע באמת מה עומד מאחורי הדברים שלהם... יכול להיות שהם מנסים להיפטר מהזכרונות של PQI כמה שיותר מהר... יכול להיות מיליון סיבות... בקיצור - בסוף לקחתי את הזכרונות של קינגסטון כמו שמצויין בהתחלה... עכשיו מה הבעיה? "פתאום" אין להם במלאי את הל…

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  15. חברת Zotac מרחיבה את קו מחשבי ה-Magnus המתקדם שלה, ומעניקה לנו סיבה נוספת לתקווה עבור הגלגול החדש של AMD לכתבה

16. Started by segevon,

שלום.. אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב של חבר שלי.. ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יש לו.. עכשיו מה שגיליתי זה שהוא של Intel ושהדגם שלו זה D11020M אני צריך פרטים על החיבורים בלוח... ותמיכה בזיכרון... תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  17. עולם החומרה מתכנס דיגיטלית בשביל לחגוג חדשנות בקומפיוטקס 2021 - ואינטל היא מהראשונות שמעדכנת לגבי כל מה שחדש אצלהלכתבה

18. Started by fox95,

שלום. לאחרונה ראיתי שעל כל הכרטיסי מסך החדשים כתוב שהם חיבור PCI-E גירסה 2 (למשל ב8800 GT, בHD3870). חפשתי במפרטים של לוחות אם בכל מיני מקומות (בעיקר חנויות כמו SKYPC ו KSP ובאתרי החברות שהקישורים מהאתרי מחשבים מובילים אליהם) ורק על חלק מאוד קטן מצויין שהם PCIE גירסה 2..איך אניי יכול לדעת אם הלוח אם תומך או לא?ותכלס-זה באמת משנה או שאני יכול לחבר כרטיס מסך חדש יחסית ללוח אם קצת ישן אבל הוא יעבוד בסדר?(למשל הלוח אם שלי- ASUS M2N-VM)? ממש תודה! אם מישהו יכול גם להביא לי רשימה של לוחות בתקציב של עד 450 עדיף מKSP אני קונה בעיקר שם ולא משנה אינטל או AMD..) תודה!

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  19. אני מדבר על מצב של שני סטיקים בלוח NF2 ...... בעצם יהיה לי זכרון 512MB 800MHZ??? ועוד שאלה, עד 600 שקל איזה סטיק 256MB הכי שווה לקנות?

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  20. ConRoeXFire-eSATA2 של אסרוק עם כרטיס מסך מובנה?

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by Sango,

שלום לכולם, תגידו יש הבדל כלשהו בין הלוח: DFI nF4-DAGF 939 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3427 לבין: DFI NF4 ULTRA INFINITY http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3996 מבחינת: 1. יכולת הOC 2. ביצועים בכללי? 3. יש דרך לבדוק איזה לוח יש לי? תודה.

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by lipa,

http://www.legionhardware.com/document.php?id=689&p=0

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by xDa,

מה נשמע ? ככה לבלאק פריידי הייתי רוצה לעלות את הראמ שלי ל -32. יש לי כרגע 16 עם סטיקים של 8. רוצה לקנות שוב את אותם הסטיקים מ 2018, מוצא אותו דגם עם סיומת אחרת... איך אני יודע אם יש לזה השפעה ? הבנתי שאם שמים ראם לא מתאים, הם פשוט לא מתקשרים אחד עם השני האם זה נכון ?< זה מה שיש לי כרגע: https://www.gskill.com/product/165/1...5V16GB-(2x8GB) זה מה שאני מוצא רק לקנייה במחיר טוב: https://www.gskill.com/specification...-Specification או שמא עדיף לי לקנות כבר סטיקים חדשים עד 32 אבל זה קצת יקר לי ולא כלכלי...

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by roKp,

אני צריך מעבד שישמש אותי בעיקר למשחקים.... אני מתלבט בין 2500 Sempron לבין 2500 axp מה ההבדלים?

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  25. הי, אני מעוניין לקנות לוח אם Intel DH57DD שאין לו יציאת S/PDIF coaxial שאני צריך, אבל ראיתי שיש תמיכה בלוח, רק צריך חיבור ל-Bracket עם יציאת coax. ראיתי שיש להשיג דרך ebay, אבל אני מחפש בארץ (לא רוצה לחכות למשלוח..), מישהו מכיר בארץ איפה אפשר למצוא S/PDIF Bracket? תודה

• 3 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים