עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Mister-G,

חבר שלי רוצה להוסיף עוד 256MB (זה סה"כ 512) ........... כמה לדעתכם זה יעלה את השיפורים במשחקים? (P3 1000MHz,GeForce 2 MX 440 64MB) עם מערכת הפעלה:WIN 98 למה אני נותן את כל הפרטים? לא יודע אולי תבקשו תודה מראש ;D

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  2. רציתי לשאול אם מעבד שמיוצר ב-0.13Micron קטן יותר ממעבד שמיוצר ב-0.18Micron? אז מעבד AXP 1700 שמיוצר ב-0.13Micron (לא 2700, 1700), שווה בגודל למעבד Pentium 4 Northwood? אז לדוגמא מעבד של פלאפון שאמור להיות קטן מאוד מאוד, מיוצר ב-0.03? (הערכה), או שהוא מיוצר בשיטת ייצור שונה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by shimon23,

איזה מבין הלוחות הנ"ל עדיף? או יותר נכון האם הלוח של asus בוא טוב, כי הוא בא כחלק ממפרט של ksp וכל שינוי שם די מייקר את העסק. לא איכפת לי מיכולות אוברקלוק וכו... רק איך הלוח מתפקד ביחס ללוחות אחרים.

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by andrei,

אם אני רוצה להחליף למחשב שלי את לוח אם ואת המעבד אז איזה מעבד כדי לי לקחת AMD או ש intel איזה מהם הכי מהיר וחזק ואיזה הכי בטוח

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  5. מבחינת המעבד אני חושב שאני אלך על E4500 והשאלה שלי היא לגבי לוח וזכרונות הלוח צריך להיות עם כרטיס קול מובנה ושני חיבורי IDE זכרונות 800 והבנתי של OCZ יש זכרונות עם חיבור לקירור מים. עד כמה זה פרקטי ושימושי או שאפשר להסתפק במשהו יותר פשוט וזול? תודה.

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by AlcaTeL,

שאלתי היא מה זה " CL " ומה ההבדל בין שתי הזכרונות שהצגתי בכותרת לפי מה שקראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים ממליצים על KINGSTON .. אז החלטתי שאני הולך עליה אבל מהו הנתוןן0" CL " ועד כמה הוא חשוב לי ?

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  7. Started by Mortar,

http://www.intel.com/support/platform/ht/os.htm לפי אינטל לHYPERTHREADING AKA HT יש תמיכה אך ורק בWINDOWS XP (ללא LINUX, שם יש תמיכה במספר מערכות), האם לדעתכם זוהי מזימה בין שתי החברות ? האם הייתם עובדים רק עם WINDOWS XP עם מעבד בעל HT ? והאם נראה לכם שעם מערכת הפעלה כמו WIN2K PRO הטכנולוגיה תעבוד ? זה מוסיף הרבה בכלל ?

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by BobCaT,

אני מתכנן להוסיף למחשב שלי עוד 256 mb , ואני לא יודע איזה חברה עדיפה הקינגסטון עולה 200 ש"ח יותר האם הוא שווה אותם? ואיזה חברה יותר טובה בכלליות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  9. אתמול ברוב טמטומי החלטתי לעדכן ביוס. כנראה שמשמתי ביוס לא נכון או שהביוס לא מתאים ללוח. הצריבה הסתיימה בהצלחה והמחשב התאתחל, ואז כלום מסך ריק וצפצופים. הצפצופים, צפצוף בודד שחוזר על עצמו. האם יש דרך לצרוב מחדש ביוס מתאים? האם זה אפשרי לשים את השבב בלוח של גיגהבייט בעל ביוס כפול ולצרוב משמה שוב(והפעם אחד נכון?) תודה וזה באמת דחוף!

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by nec_000,

AMD’s Ryzen 5 Is The Most Well-Received CPU Launch In Nearly a Decade, Survey Reveals http://wccftech.com/amds-ryzen-5-well-received-cpu-launch-nearly-decade-survey-reveals/?utm_source=wccftech&utm_medium=related זה מאד מעניין מה שכתוב שם, ממליץ בחום לקרוא. למעשה השקת Ryzen 5 (וגם Ryzen 7 שבמקום השני) הצליחו להתקבל באהדה הגדולה ביותר, מעל אפילו סנדי ברידג' המהולל של 2011, שהיתה ההשקה השלישית בדרוג. להערכתי הזהירה, מה שמייחד את ההשקה של ryzen היא העובדה, שלראשונה חוצים את רף 4 הליבות ונותנים לצרכן הכפלת יכולת עיבוד לרוחב (8 ליבות). לתכונה הזו של הכפלת הכח החישובי ישנו אלמנט משיכה מאד חזק כלפי הקהילה. משהו שאפילו סנדי ברידג' המו…

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by NeoTrix,

קניתי בדיוק כרטיס מסך חדש GTS 250 את המפרט תוכלו לראות בצד... אבל המעבד הוא Intel Core 2 Due E6750 @ 2.66ghz שתכלס מעבד סבבה לגמרי וגם חזק. בנוסף לכך פה כמה חבר'ה אמרו לי שאין מצב שיהיה לי צוואר בקבוק.. אבל כשהרצתי GTA IV זה הפעיל לי בגרפיקה מעולה... אבל עם תקיעות כאלה נוראיות מצד שני COD4 הפעיל לי על הכי גבוה מן הסתם... אבל לכו תשוו עכשיו COD4 ל GTA IV... בקיצור מה דעתכם? האם יש מצב שזה צוואר בקבוק? או שמשהו דפוק אחר קורה פה? יש איזו דרך לבדוק? אני יושב פה עכשיו ואוכל ת'לב :\ הוצאתי כסף על כרטיס חדש וספק כוח חדש אני תכף קורע ת'וריד חח

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by stardust,

אני לפני קניית מחשב חדש של AMD, ואני מתלבט איזה לקנות. פרט לצריכת האנרגיה האם יש איזה יתרון בקניית מעבד 65NM ? המעבד הכי חזק שמצאתי היה 4800 , מישהו יודע איפה אפשר לקנות את ה 5000 ?

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  13. לצערי נישרף לי הלוח ואני רוצה לשדרג. התקציב עד 1000 שח +- 300 וגמיש עד 500 עכשיו---- מה לדעתכם עדיף(אמין) AMD או אינטל ביחס של עלות מול תועלת השימושים העיקריים הם למשחקים כבדים ועבודה משרדית מפרט נוכחי: מסך --(עקב אכילס קיבלתי במתנה ) - proview 22 inch ספק -- ‏PRO82+ 525W Active PFC - ‎Enermax ראם --זכרונות ‏DDR II 800Mhz‎ - ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL4‎ גוף קרור -- ‏Zalman‎ - ‏CNPS9500A LED‎ כרטיס מסך -- 9800GTX+ מארז --coolermaster 6800 מערכת הפעלה --vista black תודה רבה המעבד -- ישן AMD 3600 Athlon( רוצה להחליף)

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  14. איזה מעבד פנטיום ניתן להשוות ל celeron d 2.26 256KB ליבת פרסקוט בביצועים?

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  15. כן אני יודע שבמחירים האלו אין לי הרבה מה לצפות... אבל אשמח אם תוכלו להמליץ על לוח נחמד. ל dual core של AMD.

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by Enable,

הלוח הזה GA-MA785GM-US2H תומף במעבד הזה? AMD Athlon II X2 250 Box תודה מראש

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by bad-sector,

יש לי פנטיום 4 1.7GHZ, מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל כולם להוטים כל כך לעשות OC למעבד שלהם??? מה כל כך רע במהירות שלו? ולמה צריך להתאמץ ולהשקיע במאווררים ולסכן את אורך חיי המעבד בשביל לקבל תוצאות לא כל כך משמעותיות???

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by Dan1919,

אהלן חברה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אך הלוח שלי לא תומך בPCI-E,חבר שלי המליץ לי לקנות את הלוח הזה asrock 775Dual-880Pro שיש בו PCI-E והוא עולה 250-350 שקל,מה אתם חושבים על הלוח הזה? הוא יותר טוב מהלוח שיש לי עכשיו (חוץ מהעניין של הAGP)? יש עוד לוח מומלץ בטווח מחירים הזה? הוא מתאים לשאר חלקי המחשב שלי? מפרט בחתימה. בתודה מראש,דן.

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by Offset,

הציעו לי מעבד Intel Core I7 2600 ולוח אם http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dh77eb.html יד 2, כמעט ולא היו בשימוש ב1000 שקל שניהם ביחד. שווה לקחת? נ"ב - ספק כוח של 650W של SEASONIC וזיכרון אני קונה בנפרד.

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  20. הי, אני מעוניין לקנות לוח אם Intel DH57DD שאין לו יציאת S/PDIF coaxial שאני צריך, אבל ראיתי שיש תמיכה בלוח, רק צריך חיבור ל-Bracket עם יציאת coax. ראיתי שיש להשיג דרך ebay, אבל אני מחפש בארץ (לא רוצה לחכות למשלוח..), מישהו מכיר בארץ איפה אפשר למצוא S/PDIF Bracket? תודה

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  21. החברה הטאיוואנית משיקה שלושה לוחות תחת המיתוג X299X - עם תאימות מיועדת לדור ה-Core-X הבא של אינטל שיגיע בחודש הבא לכתבה

22. Started by cKb,

מאז שהורדתי את עדכון הביוס האחרון - F7, המחשב משמיע 3 צפצופים קצרים, ממש לפני העלאת מערכת ההפעלה. מה זה אומר? cKb

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  23. דגם Threadripper 3960X עם 24 ליבות עיבוד פיזיות יוביל את המתקפה, ולצידו דגם Threadripper 3950X עם 16 ליבות ועוד מספר דגמים מתקדמים יותר שנמצאים בתכנון להמשך לכתבה

24. ואם אפשר גם להראות לי איפה להסתכל בתוכנה אני אודה לכם. תודה

• 10 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים