מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מה שאני מתכנן לעשות אני רוצה לקנות מעבד כפול ליבה האם אני ירגיש הבדל בין המעבד שיש לי עכשיו(athlon 3000s939 עושה 2700) לבין הכפול ליבה?
-
- 15 תגובות
- 948 צפיות
-
-
המוצר אינו נמצא באתר הרשמי של החברה אבל נמצא בכמה חנויות ... למישהו יש מידע עליו ? מצאתי את זה ... תודה !
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הנה לינק לזה: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray משהו יכול להגיד לי מה זה אומר ה- BW-E6 ומה ההבדל בינו ובין הגרסה הרגילה?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם + סטיק אחד של 512 איכותי מעבד כנראה הוא פנטיום D803 אני צריך לוח אם ושישאר כסף ל: מארז,ספק,צורב,דיסק קשיח. תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהיעוד היחידי שלו הוא עריכה. העריכה היא לא למטרת פרנסה- אני לומד קולנוע ומעוניין לערוך פעם בשבוע, שבועיים- עריכה רבה ומרוכזת. (סרטונים של 5- 10 דקות...). בעיקרון חשבתי על המעבד q6600 (הבנתי שפרמייר תומך ב-4 ליבות) אבל אז חשבתי אולי על q8200.... מה כדאי לשימושים שלי? תודה, גיא
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
על מה משפיע ה FSB CPU MEMORY HARDISK CPU MEMORY AND PCI HOLS 2 איזה התקן הוא המהיר ביותר PCIX AGPX AGPX8 PCI חשוב לציין שזה לא PCIEX כמו שכולם בטח רצו להגיד זה PCI של שרתים תודה על העזרה ..
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי ברשותי לוח אם ex58-extreme של גיגאבייט יש לי שאלה לגבי הסטארטאפ של הלוח האם אפשר לדלג עליו ?או לפחות להאיץ אותו. בהתחלה רואים תתמונה של הלוח איזה 10 שניות ואז כל העלייה של הBOOT ממש איטי אז אם קיימת דרך אשמח לשמוע תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
זה יותר דיון והשקפה על מה שנעשה כיום בתעשייה ובעולם המחשבים. אם פעם הדבר הכי חשוב במעבד (בעצם לפני 10 שנים ויותר אולי הדבר הכי חשוב), זה היה איזה מעבד יש לך במחשב. ברגע שאמרת למישהו שיש לך 486 DX2 שפועל על 66 מגה הרץ, זה היה הכי חשוב. כל השאר היה פחות חשוב או משנה בכלל לכל היותר אנשים התעניינו אם יש לך 4 מגה זכרון והיו כאלו שרצו להתפרע אז קנו 8 (לא היה אפילו חשיבות לסוג הזכרון וכו') ובטח שאף אחד לא התעניין יותר מידי בלוח האם. כרטיסי מסך היו חסרי חשיבות לחלוטין. וכו'. אבל כיום אני שם לב לתהליך הפוך, כל מעבד בשוק כיום בין אם זה E8400 או E8200 (שעולה איזה 600 סה"כ ?!) או מרובעי ליבות כמו Q9300 (שעולה 1200 בערך?!) עושים את העבודה מעל ומעבר! גם מעבדים שניתן להשיג כיום…
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שבת שלום חברים תגידו יש לי לוח אם של AMD AM2 והמעבד שלו נשרף.. עכשיו ראיתי שיש חנוית שמוכרות עוד מעבדים מסוג AM2+ מרובעי ליבות ותלת ליבות.. לא ממש הצלחתי לזהות את הדגם של הלוח מה שכן אני יודעה שהמעבד שישב עליו היה חד ליבה ישן ועל הלוח היה רשום שיש גם תמיכה ב מעבד שתי ליבות החברה זה ASROCK! http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF6G-GLAN&s= ב99% זה הדגם יש מצב שהלוח יכול לתמוך בAM2+ בערת איזה עידכון אולי? ואם כן אז גם במעבד שיות משתי ליבות?[br]פורסם בתאריך: 29.08.2009 בשעה 12:59:24 כרגע בדקתי וכן יש תמיכה..השאלה איך זה יעבוד? ואיך אני עושה את השידרוג ביוס כשאין לי מעבד שעובד רק בשביל העדכון..
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם עדיף מאד עם כרטיס מסך וקול מובנים ושיתאים למעבד athlon xp 1.16GH (לא זוכר איפה רשום המודל אבל נראה לי 1200) עלות כמה שיותר נמוכה והכרטיס מסך לא משמש לשום דבר רציני אז לא צריך משהו יותר מדי טוב . לגבי מעבד צריך מעבד שמתאים ללוח אם פה : http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7VT600.htm לא משהו יקר 650 שקל ופחות לגבי זכרון אני מניח ש 512MB זה מה שמומלץ וצריך ל WIN XP רציתי לדעת אם מומלץ חברה מסוימת או משהו כזה (גם ללוח שמעל gigabyte GA-7VT600) . אני חושב שכל השדרוג צריך לצאת בסביבות 1500 (תקנו אותי אם אני טועה )
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של gigabyte (כן כבר מובן שמדובר במאורר הקטן והמציק) הדגם הוא--->מפרט בקיצור המאורר הקטן הזה שכתוב עליו agp x8 מרעיש בטירוף וכבר אי אפשר לסבול את זה אז האם מותר לי לנתק אותו מהלוח? או שאסור כי אז הצי'פ יתחמם יותר מדיי או משהו אחר? תודה..וכן ניסיתי לפרק אותו והלרכיב אותו מחדש או לנקות אבק והכול אבל עדיין הוא מרעיש....
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם! לצערי אני לא ממש מבין בלוחות אם אז אני זקוק לעזרתכם ב1 בינואר אני קונה מחשב חדש והלכתי על המעבד core i7 950. אני זקוק ללוח אם שיוכל "לעמוד בקצב" שלו וכמו שציינתי, אני לא ממש מבין בלוחות אם אז... בכל מקרה, התקציב שלי ללוח אם עומד על בערך 1000 שקל אבל אני מוכן להתגמש כלפי מעלה עם באמת יש הבדל רציני בתועלת\ביצועים (בכל זאת, ראיתי שהלוח אם הכי יקר בארץ מגיע ל 2000 שקל) המחשב שאני קונה מיועד לעריכה גרפית רצינית, הפעלת כמה וכמה סביבות עבודה במקביל ועוד כמה ישומים שייטחנו לי את המחשב.. אז רצוי שיהיה חזק ;D כמובן שכרטיס מסך וכדומה אני גם אקנה אבל זה לא המקום לשאול גם על זה בכל מקרה, אשמח לשמוע המלצות תודה רבה! עריכה: שכחתי לשאול.. יש כבר לוחות אם שתומכים ב…
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אך הלוח שלי לא תומך בPCI-E,חבר שלי המליץ לי לקנות את הלוח הזה asrock 775Dual-880Pro שיש בו PCI-E והוא עולה 250-350 שקל,מה אתם חושבים על הלוח הזה? הוא יותר טוב מהלוח שיש לי עכשיו (חוץ מהעניין של הAGP)? יש עוד לוח מומלץ בטווח מחירים הזה? הוא מתאים לשאר חלקי המחשב שלי? מפרט בחתימה. בתודה מראש,דן.
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
GA-M59SLI-S4 ASUS P5W DH Deluxe רציתי לדעת מה ההבדל בניהם מה יותר טוב יתרונות וחסרונות האם לשניהם בSLI יש X8 מה יותר חזק יותר טוב איזה ביוס יותר טוב וכו'
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
עם מדבקה על הזיכרון שרשום בה שהזיכרון הוא PC-6400. בדקתי בCPU-Z,MEMSET והן מצביעות על כך שהזיכרון עובד ב667MHZ. יש לי עוד סטיק של זיכרון במחשב שהוא DDR2800MHZ וכשנכנסתי לביוס והחלתי הגדרות אופטימליות ראיתי שהזיכרונות עובדים במהירות 667MHZ עקב זאת שהזיכרון שהחליפו לי הוא כנראה עובד בתדר DDR2667MHZ. האם ניתן לעשות עוד בדיקות כדי לוודא במאה אחוז שהזיכרון הוא אכן 667 ולא 800? או שמתוך הבדיקות שעשיתי לעיל זה מספיק בדוק. תודה רבה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
כן כן,אתם שומעים נכון.. אינטל מורידה את מחירי הפנטיום D בעד 50 אחוז! http://www.reghardware.co.uk/2006/05/05/intel_price_cuts/
-
- 14 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
-
אני יודע שבזמנו דווח בחדשה על הלוח biostar NF4ST-A9. אני מהמסכנים עם כרטיס מסך חזק בAGP שלא יכולים להרשות לעצמם לקנות כ.מסך חזק חדש בPCI-EX... נ.ב אם כבר דיברו על הנושא הזה כאן אני מתנצל מראש.
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. כרגע יש לי במחשב 4GB זכרון מדגם: G.skill 2x2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit F3-10666CL9D-4GBNQ רציתי להרחיב את הזכרון ורכשתי : G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 השאלה שלי האם אני יכול לחבר את כל הזכרונות (ארבעתם) ושיהיה לי 12GB או שבגלל שהSNIPER הם Dual channel זה יגרום לבעיות בניהם וכדאי לחבר רק את ה2x4GB. לפי מה שאני מבין שגם הזכרונות הישנים שלי הם dual channel אבל אני לא יודע אם חיבור 2 סוגים של dual channel יכול לגרום לבעיה וזה מה שרציתי שתגידו לי. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G…
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היום הרכבתי עגלה נוספת לבייתי, הכוללת את הפנטי 3.0 (Packing Date 16.1.04 Rev. D1). לאחר מס' נסיונות להביא אותה ב POST, בסופו של דבר הבחנתי בכך שהמעבד יושב "עקום" בסלוט... (אין לי מושג איך הפינים לא התעקמו, אבל סבבה), שיחקתי איתו קצת לצדדים עד שנכנס במלואו, החזרתי את הסינק והופ, יש פוסט! מחבר את ההארדיסק מהעמאד שלי ישירות ללוח, חלונות XP מתחיל לרוץ (בשלב הזה כבר מוכנים ל BSOD), אבל לא! הדגנרט פשוט עלה, זיהה את החומרה הדנדשה (חלקית) והתעלם מהישנה, כמובן שלאחר מכן הסרתי אותה מתפריט "הוספה/הסרת תוכניות", מיד רצתי להתקין את כל הדרייברים הנוגעים לרכיבי הלוח ווואלה... Works like a charm. קצת נתונים מהשטח (עם סינק סטוק) : לוח 22-25 מעלות. מעבד 25-29 מעלות Idle. 34 Full Load. 8) …
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בעצם מדובר בשתי שאלות: אז בעצם מהו הלוח הכי טוב לאובקלוק ל Core 2 Duo ? ומהו הלוח האידיאלי לאובקלוק ל Core 2 Duo מבחינת יחס תועלת-מחיר? אצל Tom's הכתירו את ה Abit AB9 Pro (לפחות בקשר לשאלה השניה). מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מעדיף AMD אבל מי שמבין אני רוצה ממש לדעת מבחינה טכנית מה עדיף סתם מעניין אותי לדעת
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קשור לחנות: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=148 מארז מצוין, זכה בזמנו במקום הראשון בסקירה של טום חומרה: http://www6.tomshardware.com/howto/20030804/case-19.html
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-