מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקחת במחשב החדש, מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX לוח אם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS מה דעתכם על הלוח אם? מומלץ יותר לקחת GIGABYTE 965P-DS3 s775 ? תודה
-
- 15 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח Gigabyte GA-945GZME-S2 ומעבד intel pentium D 3.2ghz dual core חשבתי על לשדרג את המעבד. איזה סדרת מעבדים או דגם אני יכול לשים? תקציב באיזור 800 ש"ח לא הולך לעשות לו OC ואם יש למישהו מדריך איך מחליפים אשמח
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הזמנתי לחבר את המעבד שהיה במבצע http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=121 לפני שפותחים איזה סטפינג הוא? ואיזה לוח טוב יש ל-OC.. אין לו תקציב להכל ביחד, אז הליצן הזה כל פעם קונה משהו.. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום אני לא ממש מבין בזה אבל יש לי כרגע 256 ראם זיכרון פנימי שבתוכנה Cpu-z כתוב שזה SDRAM ואני לא שמעתי על זה אז אני לא בטוח שזה באמת ככה אני מצאתי באתר ksp זיכרון פנימי 512 של קינגסטון ב-580 שקל שהסוג שלו זה DDR400 ואני לא יודע אם זה יעבוד ביחד או לא או מה כדאי לי לקנות אני רוצה לאחד את שני הזיכרון ככה שיהיה לי 768 זיכרון פנימי אז תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 20 תגובות
- 879 צפיות
-
-
צריך עזרה במציאת ביוס ועדכונים ללוח אם ניסיתי גוגל ובדקתי כבר באתר של החברה וניסיתי מלא מלא מלא אפשרויות כבר איזה חצי שנה אני מחפש ולא מוצא וגם שאלתי פה והביאו לי קישור לאתר שכבר ראיתי שיש בו את השם של הלוח אבל אי אפשר להוריד משם כלום אז תבדקו לפני שאתם נותנים קישור הלוח הוא של חברת OCTEK הדגם הוא P4X266A/E-823-6A6LWPRXC-00 או בשם אחר שלו P4X266A-A4P זה מה שרשום באוורסט: Motherboard ID 11/20/2002-P4X266A/E-823-6A6LWPRXC-00 Motherboard Name Octek Rhino P4X266A-A4P תודה ענקית למי שיעזור לי לחפש וגם למי שלא ימצא
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
התקנתי היום ת'לוח ויש עליו 2 נורות אדומות דולקות: אחת ליד הסלוטים של הזכרונות ואחת ממש ליד הסלוט PCI הגבוה. כאמור שניהן דולקות. למישהו יש מושג מה זה אומר? עוד שאלה, הלוח מזהה את הכרטיס מסך רק כ- PCIeX8, ובמנהל ההתקנים יש 8 התקני PCI לא מזוהים. מאיפה אני משיג דרייבר מתאים? נ.ב. אין לי משהו מתאים על הדיסק של הלוח.
-
- 21 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הרכבתי מפרט אבל אני עדיין מתלבט בקשר לזיכרונות. אני צריך שתמליצו לי על זיכרונות שיתנו לי ביצועים טובים בכללי ויכולת OC טובה ! המפרט הוא: מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA D LANPARTY thermaltake w0062RU silent purepower 420W v2.0 התקציב הוא 700 ש"ח אפשר לחרוג קצת ל-512X2 זיכרון שחשבתי הוא Twinmos Speed Premium BH5 pc3500 שמגיע אם צ'יפים BH5 שהבתי שהם טובים ! יש עלהם ביקורת כאן - http://www.vr-zone.com/?i=2179&s=1 עוד זיכרון שחשבתי הוא G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL דגם - F1-3200PHU2-1GBZX על מה אתם ממליצים ? ושהזיכרון היה מנעה מחשבים ! תו…
-
- 19 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בשביל מחשב משרדי. שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול מובנה. הכי זול שאפשר תודה
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול מחשב שהפסיקו את השימוש בו, ותכננתי להחזיר אותו לחיים ולתת אותו לאחותי שיהיה לה בחדר, כשקיבלתי אותו גיליתי שהוא ללא זכרונות בתוכו, ולכן לקחתי 2 צ'יפים של זיכרון SDRAM ממחשבים ישנים שהיו לי פעם וכבר לא בשימוש וכשניסיתי להכניס אותם זה לא הלך, הSDRAM לא מתאים... איך אני יכול לזהות את סוג הזיכרון המתאים? מה שאני יכול לומר זה שיש רק מחיצת פלסטיק אחת (מה שמפריע לזיכרון להיכנס) בעוד שבSDRAM אני יודע שצריכות ליהיות 2 כאלה... לפי התמונה שראיתי עכשיו בקישור לכתבה באחד ה"נעוצים" למעלה, לדעתי זה DDR... כי יש לו רק כניסה אחת והיא לא בידיוק באמצע, כמו בלוח אם ההוא. אשמח אם תוכלו לעזור ! תודה.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מוצר קמעונאי (BOX) חנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2501 דף המוצר: ADD3500CNBOX http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADD3500IAA4CN טוב למי שרוצה פזור חום סביל לחלוטין, כלומר ללא מאוורר.
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בעצם מדובר בשתי שאלות: אז בעצם מהו הלוח הכי טוב לאובקלוק ל Core 2 Duo ? ומהו הלוח האידיאלי לאובקלוק ל Core 2 Duo מבחינת יחס תועלת-מחיר? אצל Tom's הכתירו את ה Abit AB9 Pro (לפחות בקשר לשאלה השניה). מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
מעוניין לקנות לעצמי עוד כרטיס זכרון אחד, רוצה לקנות 512 כי אין לי אפשרות יותר, הלוח אם פשוט לא תומך אז ככה אני מתלבט בין 512MB Kingston HyperX (CL2) ל 512MB Corsair (CMX) CL2 בKSP שניהם עולים 350 אז אני שואל בתכלס מה עדיף לא מעוניין לבצע OC על הזכרון דרך אגב שניהם DDR 400 תודה מראש על העזרה
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. אני חושב כרגע לקנות מחשב חדש ללא מסך, ומוכן להוציא 3000 ש"ח או קצת יותר. אני בעצמי לא כל כך מבין במעבדים, והייתי רוצה לשאול כמה דברים בקשר לנושא. למשל אני יקח מעבד אחד של INTEL ואחד של AMD במחירים כמעט זהים: ?P4 3.0Ghz, s775, 2MB Cache, (65nm)?] Model Number: Pentium IV 631 Frequency (MHz): 3.0 L2 Cache Size: 2MB Socket: 775 System Bus (MHz): 800 המחיר: 845 ש"ח ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore? Model Number: X2 3800+ Frequency (MHz): 2000 L2 Cache Size: 2x512KB Socket: AM2 Process Type 90nm Voltage 1.30/1.35V System Bus (MHz): 2000 המחיר: 855 ש"ח הייתי קודם כל רוצה לדעת מי מביניהם טוב יותר, ויותר טוב למשחקים. בנוסף גם הייתי רוצה לקבל הסבר על כל …
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE SG800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1612&ProductName=GA-8SG800 יש לי עליו זכרון 256MB עם CL2.5 אני רוצה להרחיב אותו לעוד 512 אז מה עדיף עוד 2*256 או עוד 512? כמו כן, עדיף CL2.5 או 3 או שזה לא משנה ממש? ואיזו חברה מומלצת לפי דעתכם (וגם ממי כדאי לקנות)? ומה כל הקטע של הDC? ואפשר לעשות את זה גם עם 3 כרטיסים?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם,זיכרון ומעבד בתקופה הקרובה וחשבתי שאולי בצאת K10 תתכן ירידת מחירים\יהיה שווה לקנות אותו כי הוא כבר "הדור הבא".. אז, מישהו יודע מתי הוא יוצא ואם כן שווה לחכות לו? המחיר שלו יהיה מחיר סביר?
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להוסיף עוד 256MB (זה סה"כ 512) ........... כמה לדעתכם זה יעלה את השיפורים במשחקים? (P3 1000MHz,GeForce 2 MX 440 64MB) עם מערכת הפעלה:WIN 98 למה אני נותן את כל הפרטים? לא יודע אולי תבקשו תודה מראש ;D
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי עומד לקנות מחשב בזמן הקרוב... הוא מתלבט בין שני זכרונות מהחברות: Mushkin, GEIL. חבר שלי לא יודע איזה זכרונות יותר טובים לאובריקלוק ולאיזה זכרונות יש ביצועים טובים בכלל! הזיכרונות שהוא מתלבט לקנות הם: GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit Mushkin DDR-RAM 1024MB 3200 High Performance II Black Memory *אנשים שיש להם את ה-GeiL מסדרת Golden Dragon אמרו שהזכרונות ממש מעולים וממש עובדים טוב גם באובריקלוק וגם בביצועים. בבקשה תעזרו! תודה רבה...
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי לוחgigabyte ga-7vx via kx133 עם מעבד 750 אני רוצה להוריד את המעבד ולהסים חדש עד איזה מהירות אני יכול להסים על הלוח הזה? ואם הוא תומך במעבדי amd xp? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אם אני רוצה להחליף למחשב שלי את לוח אם ואת המעבד אז איזה מעבד כדי לי לקחת AMD או ש intel איזה מהם הכי מהיר וחזק ואיזה הכי בטוח
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
מתי צריכה להיות מורגשת הירידה הבאה במחירים של מעבדי AMD?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שמתי לב שבלוחות החדשים כתוב שיש מאיץ גראפי מובנה בצ'יפסט וגם במעבד אינטאל החדש יש מאיץ גראפי.(h67+i5 2500) איזה מהם יעבוד דרך היציאת וידאו? יש לוח בלי מאיץ גראפי כדי לחסוך בעלויות? בנוסף אפשרי לחבר 2 מסכים בDVI במערך כזה?(ללא תוספת כ.מסך)
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=kpT6JUeGZkMlOjQQ
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
היי כולם חיפשתי הרבה, ולא מצאתי תשובה חיובית, וחשבתי אולי לשאול כאן- אולי בכל זאת אמצא דרך לתפעל DDR3 ו- DDR2 ביחד.. יש לי לוח אם עם 2 סלוטים של DDR2 עם 2 ג'יגה על כל אחד מהם ועוד 4 סלוטים של DDR3. אני רוצה לשדרג את הזכון, ולקנות הכל מחדש ב- DDR3 זו קצת קפיצה כלכלית מעל הפופיק בשבילי. האם יש בכל זאת איזושהי דרך להוסיף רק עוד DDR3?? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם זה אפשרי לשלב שני מעבדים, אחד של AMD sempron והשני אני אדע היום.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-