מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
ממצב חברי הקהילה? אני רוצה שתעזרו לי למצוא מעבד טוב,סוס,ושיש לו מהירות של יותר מ 3Ghz או רק ושיהיה גם זול ושיהיה מתאים למשחקים כי אני מחפש כבר די הרבה זמן ואני לא מוצא... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
למערכת הבאה: Q6600 + Gigabyte P35C-DS3R + 8800GTS 640MB שווה לקנות צמד זיכרונות של 2GB במהירות 800MHz או שמספיק בשלב זה (תוספת הביצועים לא גבוהה בהתאם לשינוי המחיר) להסתפק בצמד זיכרונות במהירות של 667MHz ? האם יהיה שווה לעבור ל DDR III בעתיד (ומתי העתיד הזה יהיה) ? המערכת תריץ את Vista 32bit + משחקים ברזולוציה גבוהה. תודה
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ראיתי באתר הבא http://www.yac.mx/iw/pc-tech-tips/desktop-pc/use-ram-disk-speed-up-your-pc-for-free.html שיש תוכנה שמאפשרת להגדיל את הזכרון כדי שקבצים מסוימים יפעלו מתוך דיסקאונקי המחובר למחשב, ברצוני לדעת האם מישהו התנסה בזה? יש לי מערכת 32ביט והזכרון המקסימלי 3ג"ב הוא קטן בשבילי. כמו כן - האם מישהו התנסה במה שוינדוס מציעה להגדיל זכרון בעזרת דיסקאונקי? http://windows.microsoft.com/he-il/windows7/using-memory-in-your-storage-device-to-speed-up-your-computer
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 - 1.6 והטמפ' שלו נעה בין 26-30 מעלות (וזה צלזיוס) כדאי לעשות אוברקלוק או לא ? ???
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כמה עולה מעבד של אינטל 2.4C ? וכמה עולה מעבד של אינטל 2.6C ?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם זיכרון 1G ואני מעוניין להוסיף לו 1G נוספים. איך אני יכל לאתר את סוג הזכרון המותקן אצלי, על מנת לקנות זכרון מתאים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מבקש מפרט ללוח אם זה, מה הוא כולל ואיזסה אפשריותת יש לו.. שאלה לגבי נעבד, מהו המעבד המהיר ביותר של אינטל בטכנולוכיה של 64 ביט כבול ליבה, אבל במחיר סביר משהו כמו 1500 ש"ח? תודה רבה מראש....
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף זכרון נוסף למחשב, אך לפני כן אני מעוניין לדעת בכמה זכרון וירטואלי בממוצע המחשב משתמש. הנתונים בתמונה אינם של המחשב המיועד לשדרוג, אלא רק ע"מ להבין מה אני רואה. אני רואה מהתמונה שיש במחשב ג'יגה זכרון, מתוכו יש 320 מגה פנויים (באותה נקודת זמן שבה צילמתי את המסך), ועוד 390 מגה ב System Cache (מה זה בכלל ?) איך אני יודע בכמה זכרון וירטואלי המחשב משתמש (בכל נקודת זמן) ? האם יש צורך בתוכנה אחרת לשם כך ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני מעוניין לשדרג את הזכרון הפנימי שלי מ 1GB ל2 או ל4, ואני מתלבט בין האפשרויות הבאות: 1) 2x1GB Kingston HyperX CL4 - מחיר: 350 2) שני סטיקים של 2GB Kingston Value - מחיר: 340 שניהם DDR2 800. יש לי מעבד אינטל dualcore 3 ג'יגה, ולוח-האם שלי תומך עד DDR2 800. כפי שציינתי בכותרת, אני לא משתמש ב overclocking. מה אני מפסיד אם אני קונה את ה value? אני יודע שאין לו קירור, אבל האם אני אצטרך קירור בלי OC ? זה נראה די משתלם לחסוך 10 ש"ח ולקבל עוד 2 ג'יגה... חוצמזה, הרי גם אם הביצועים של ה value יותר נמוכים, לא נראה לי שהם נמוכים עד כדי 50%. מה אתם אומרים? תודה מראש, יוני
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איך החיבור הפיזי?על הלוח או מתוך המעבד? לדוגמא מעבד i3+לוחh55 יש על הלוח יציאה vga+hdmi האם זה של הציפסט או של המעבד? תודה
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי עומד לקנות מחשב בזמן הקרוב... הוא מתלבט בין שני זכרונות מהחברות: Mushkin, GEIL. חבר שלי לא יודע איזה זכרונות יותר טובים לאובריקלוק ולאיזה זכרונות יש ביצועים טובים בכלל! הזיכרונות שהוא מתלבט לקנות הם: GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit Mushkin DDR-RAM 1024MB 3200 High Performance II Black Memory *אנשים שיש להם את ה-GeiL מסדרת Golden Dragon אמרו שהזכרונות ממש מעולים וממש עובדים טוב גם באובריקלוק וגם בביצועים. בבקשה תעזרו! תודה רבה...
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הכרטיס הוא בחיבור PCI אך יותקן על לוח שעובד עם USB2 .יש מצב לחוסר תאימות?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
יש לי Q9400 שעובד ב3.2GHZ (עבר OC) מעבד די חזק מריץ הכל חלק. האם הI5 750 חזק יותר משמעותית ששוהה את השקעה לוח חדש ו זכרונות? עזבו אתכם מהננומטר הזה אני מדבר רק על ביצועים המחשב הוא למשחקים.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
למי שיש gigabyte 7rxp , ויש לו הרדיסק שמסוגל לעבוד בUDMA6 (מקסטור) היו בעיות סאונד (הסאונד נקטע , או מרעיש) , עדכנו את הביוס שלכם כדי לתקן את הבעיה הזו (אצלי יש את הקונפגורציה הזו והפכתי עולמות עד היום כדי לגלות למה הכרטיס קול דפוק ...) http://tw.giga-byte.com/support/viakt333.htm#link7vrxp
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם! לצערי אני לא ממש מבין בלוחות אם אז אני זקוק לעזרתכם ב1 בינואר אני קונה מחשב חדש והלכתי על המעבד core i7 950. אני זקוק ללוח אם שיוכל "לעמוד בקצב" שלו וכמו שציינתי, אני לא ממש מבין בלוחות אם אז... בכל מקרה, התקציב שלי ללוח אם עומד על בערך 1000 שקל אבל אני מוכן להתגמש כלפי מעלה עם באמת יש הבדל רציני בתועלת\ביצועים (בכל זאת, ראיתי שהלוח אם הכי יקר בארץ מגיע ל 2000 שקל) המחשב שאני קונה מיועד לעריכה גרפית רצינית, הפעלת כמה וכמה סביבות עבודה במקביל ועוד כמה ישומים שייטחנו לי את המחשב.. אז רצוי שיהיה חזק ;D כמובן שכרטיס מסך וכדומה אני גם אקנה אבל זה לא המקום לשאול גם על זה בכל מקרה, אשמח לשמוע המלצות תודה רבה! עריכה: שכחתי לשאול.. יש כבר לוחות אם שתומכים ב…
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כי כתוב בחדשות שהוא משתמש בNFORCE2 אז זה אומר שהם אותו סוקט?
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מה זה או שזה XT או HT לא ממש זוכר אבל מה זה מה השם המלא ומה הפירוש תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מעבד amd 62 4440 dualcore עכשיו משום מה כל משחק שאני משחק אני חייב לסמן בalt+ctrl+del להשתמש במעבד אחד בלבד כי אם אני משאיר את זה על שתיים כל המשחקים רצים מהר מידי או לאט מידי.. אף משחק בנתיים לא עבד לי טוב על הדיואל קור בלי הטריק הזה של ביטול אחד המעבדים... יש לכם רעיון אולי אם יש דרך יותר טובה לתקן את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
http://img258.imageshack.us/img258/5/85749724jx5.jpg תיראו פה כתוב DDR3 ופה כתוב DDR2 ו PC2 5300 כשה על הקירור של ה REAPER כתוב PC2 8500 וכתוב גם 333 MHZ כשה אמור ליהות 533 כי יש לי 1066 MHZ זה הגיוני?אולי עבדו עלי?
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 4 :2.66G לוח אם : GIGABYTE: GA-8VM800M-775 זכרון: DDR 512MB 400HZ לפי האתר של גיגבייט ניתן להרחיב זכרון עד 2GIGA האם כדאי ? האם זה ישפר את המהירת של המחשב ? האם ההחלפה היא פשוט לשים 2 זכרונות של 1GIGA מבלי צורך בהתקנה\תוכנה נוספת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ערכתי את האשכול בשביל About:blank http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3852,3850 המפרט דומה אחד לאחד אז למה לוח אחד עולה בסביבות 720 ש"ח והלוח Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 עולה בסביבות 820 ש"ח??
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
האם כשמכניסים מודולים חדשים של זיכרון למחשב צריך לעשות איזה כיוון לפני? הרכבתי לניסיון שני מודולים שעל פי הנתונים אמורים לעבוד עם הלוח שלי , והם לא העלו בכלל את שלב הביוס (מסך חשוך) , האם זה אומר שהם לא מתאימים/לא תקינים, או שאני צריך לעשות משהו לפני? לפני כן היו שם שני זיכרונות קודמים שעבדו, וגם עובדים כרגע , אך בדקתי גם בלעדיהם. באחת התגובות שענו לי כאן מישהו כתב שצריך לעשות איזה כיוון עם הסטיק הישן ורק לאחר מכן להכניס את החדש.
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
איזה מעבדים מתאימים ללוח-אם הזה Intel Willow Springs 2 WL810E ????
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מבין משהו, מבחינת חומרה, האם ההפרש בין ייצור של זכרון CL5 ו CL4 הוא כל כך משמעותי? יש הבדל של כ 1000 ש"ח בין זכרון מקביל בעל אותו נפח עם CL שונה!! האם זו לא גניבה? האם ההבדל בחומרה כל כך גדול? כנ"ל לגבי מעבדים, האם הגדלת זכרון המטמון כל כך משמעותית מבחינת מחיר?
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שיתמוך ב SATA 2 שיהיה עם כרטיס קול + רשת מובנה שיהיה עם PCI-E
-
- 17 תגובות
- 918 צפיות
-