עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ariel-ro,

שלום לכם! אחרי הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403693.new הבנתי שהלך לי הלוח אם ובגלל שאין אחריות אז אני רוצה המלצה לשילוש חדש במחיר הכי זול שניתן. ובנוסף בכמה אפשר למכור את החלקים הבאים- מעבד AMD THLON 3200+ AMD ATHLON 3800*2 זכרונות 4 סטיקים של 512MB שניים של קרוסאייר ושניים של OCZ. רצוי שיהיה כרטיס מסך מובנה למרות שיש לי כרטיס מסך. אריאל

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by motogt,

אז לפני שאני קונה מחשב התלבטות אחרונה(אני מקווה) אני רוצה לקנות את הQ6600 הוא עולה בסביבות ה1450. אבא(שממן לי חצי מהמחשב) שלי טוען שזה בזבוז כסף ואפשר להסתדר טוב עם E6750 שעולה כ1020 ש"ח בלי להרגיש בהבדל. אז ככה. מצד אחד נראה לי אבא שלי צודק כי אינטל ממשיכה לפתח מעבדים עם 2 ליבות ז"א ש4 ליבות זה קצת מיותר. ועם OC אפשר לעלות את המעבד ל3 ג'יגהרץ. ושנה הבאה אני הולך לצבא כך שיכול להיות שהמחשב ישמש אותי רק בסופ"שים, החל משנה הבאה. מצד שני עוד שנה שנתיים לא יהיו מעבדי 2 ליבות חדשים, וכל המשחקים יתמכו ב4 ליבות גם מע' ויסטה, והמחשב שלי לא יתמוך בצורה טובה ב כל במחשקים החדשים. ואני פוחד שהFPS במשחקים כבדים ירדו ולא יהיה כיף לשחק. במשחקים כבדים אני ירגיש הבדל בFPS ? זה מה שהכי חשו…

• 14 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by TC,

הזמנתי מהאינטרנט מעבד ולוח אם חדש P3 3.0Ghz 800FSB + ASUS P4C800 שתומך בDual DDR 400 איזה וכמה זכרון כדאי לי לקחת שיהיה הדבר הכי טוב ? תקציב של 200 דולר לזכרון ואני מבקש מחירים של חו"ל ולא של הארץ ... כי אני מזמין מחול

• 14 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by stingeR-,

האם זה מסוכן ? הצעות ? זה היה אחרי יום שלם של עבודה על המחשב ומשחקים.... 64 מעלות.. לרוב הוא על -50-60

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  5. אני מתכוון לקנות בין 6-8 כרטיסי מסך ומחפש לוח אם אמין שיסחוב אותם שחיפשתי באינטרנט מצאתי כמה דברים אבל יש בינהם הבדל מחיר של פי שתיים למשל: http://motherboard.findthebest.com/l/627/ASRock-X79-Extreme11 עולה 600-700 דולר ויש לו 7 חיבורים http://motherboard.findthebest.com/l/35/ASUS-P9X79-PRO עולה 280-310 דולר ויש לו 8 חיבורים אולי אני מפספס משהו אבל מישהו יודע למה ההבדל מחיר הענקי הזה?

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  6. הבנתי שב 22 לחודש אמורה להיות הורדה של מחירי מעבדים. מישהוא יכול לפרט על איזה מעבדים מדובר ? והאם אמורות להיות עוד הורדת מחירים צפויה מתישהוא? בעיקרון אני מתכנן לקנות AMD X2 .

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by alia,

איך החיבור הפיזי?על הלוח או מתוך המעבד? לדוגמא מעבד i3+לוחh55 יש על הלוח יציאה vga+hdmi האם זה של הציפסט או של המעבד? תודה

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  8. שלום לכולם עד עכשיו היה ברשותי AXP והמריחה הייתה פשוטה, וכרגע יש לי מעבד 64 ביט ורציתי לדעת מה השיטה למרוח עליו משחה טרמית בצורה בטובה ביותר ? כי הבנתי שצריך לשים את הסינק ולסובב אותו על המעבד ??? ועוד שאלה אחת שאוליי לא הכי קשורה םשוט לא רציתי לפתוח נושא חדש... יש לי DFI LAN PARTY UT NFORCE 3... עכשיו יש שם המון המון המון !!! אפשרויות לשחק עם התיזמונים ( שלא כמו ה NF7 הקודם שלי ) 2.2.2.5 היצלחתי לשים, השאלה איזה מהאפשרויות הכוונה ל T ? ( כאילו T1 אתם יודעים ) תודה מראש. ;D

9. Started by pro system bus,

שלום אני רוצה ליקנות לוח אם ואני לא יודע איך זה הולך למה כי:אני לא יודע האם הלוח הוא קבר בא ישר עם המעבד או שצריח לקנות לוח ומעבד לחוד

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  10. חברת Zotac מרחיבה את קו מחשבי ה-Magnus המתקדם שלה, ומעניקה לנו סיבה נוספת לתקווה עבור הגלגול החדש של AMD לכתבה

11. אז ככה, אני כל החיים שלי עובד עם מעבדי אינטל ומרוצה, והנה עכשיו הגיע הזמן לשדרג. אז התחלתי לבדוק אתרים, והנה, למרות השנאה שלי למעבדי AMD, שביצועיהם לא היו מצדיקים מעבר, אהבתי את ה- ATHLON 64! אני קונה בתקציב 1400 ש"ח, ו A64 3000 הוא המיקוד שלי. אבל מה, אני פשוט קצת "מפחד" לקנות AMD, כאילו מה זה המוזרות הזאת שביצועים לא נקבעים ע"י מהירות השעות והFSB. ושמעתי גם שהוא מגיע ל 70 מעלות חום, ואיך אפשר להגיע לכאלה תוצאות עם באס של 400 מגהרץ?! מה עם היציבות שלו? האם הוא אמין? כי סך הכל אינטל מפתחת צ'יפים משנות ה-70, ויש להם ניסיון הרבה יותר רחב בתחום ויותר אמינות, או שאני טועה? והכי חשוב, האם אני אי פעם אמצא שימוש ב- 64 ביט, דהיינו, האם יש או עתידים לצאת משחקים שיש להם אופציה ל-…

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by Enable,

הלוח הזה GA-MA785GM-US2H תומף במעבד הזה? AMD Athlon II X2 250 Box תודה מראש

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  13. למשל E6600 ו E6700 - יש להם אותו CACHE, ואותה ליבה. אז אלה בעצם בדיוק אותם מעבדים שהוגדרו לעבוד במהירויות שונות, או שיש ביניהם הבדל פיזי כלשהו שמאפשר ל E6700 לרוץ במהירות גבוהה יותר?

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by xDa,

מה נשמע ? ככה לבלאק פריידי הייתי רוצה לעלות את הראמ שלי ל -32. יש לי כרגע 16 עם סטיקים של 8. רוצה לקנות שוב את אותם הסטיקים מ 2018, מוצא אותו דגם עם סיומת אחרת... איך אני יודע אם יש לזה השפעה ? הבנתי שאם שמים ראם לא מתאים, הם פשוט לא מתקשרים אחד עם השני האם זה נכון ?< זה מה שיש לי כרגע: https://www.gskill.com/product/165/1...5V16GB-(2x8GB) זה מה שאני מוצא רק לקנייה במחיר טוב: https://www.gskill.com/specification...-Specification או שמא עדיף לי לקנות כבר סטיקים חדשים עד 32 אבל זה קצת יקר לי ולא כלכלי...

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by Ameralis Zaiir,

המעבדים של אינטל עובדים בסוקט 423 478 וכד' אבל לסוקט A יש מספר גם לא? מישהו יודע מהו?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by Dan1919,

אהלן חברה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אך הלוח שלי לא תומך בPCI-E,חבר שלי המליץ לי לקנות את הלוח הזה asrock 775Dual-880Pro שיש בו PCI-E והוא עולה 250-350 שקל,מה אתם חושבים על הלוח הזה? הוא יותר טוב מהלוח שיש לי עכשיו (חוץ מהעניין של הAGP)? יש עוד לוח מומלץ בטווח מחירים הזה? הוא מתאים לשאר חלקי המחשב שלי? מפרט בחתימה. בתודה מראש,דן.

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  17. יש לי מחשב סמסונג N150 עם מעבד N450 ואני משתמש בו בעיקר לדברים בסיסים כמו אינטרנט וסרטים באיכות עד 720P...מערכת הפעלה XP האם ביטול של האופציה של Hyper-Threading יעזור לי בשימושים אלה ,יגרע או שלא ישנה כלל?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by Holy,

לוח אם - Gigabyte 7VAXP מעבד - AMD 2000+ בעיקרון אני מחפש זיכרון איכותי ולא משהו גנרי זול כרגע לא חשבתי על OC על הזיכרון להיות לפחות 333MHz חשבתי בהתחלה ללכת על ה-Kingston 512MB 333MHz CL2 אבל לא כל כך מצאתי אותו (במלאי) Corsair קצת יקר לי GEIL הבנתי שיש מלא בעיות עם AMD למישהו יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  19. Started by The Un4givN,

יצא לי לשוטט ברחבי Ebay ונתקלתי במישהו שטוען שהוא מוכר מעבד Core i9 שעשו לו אוברקלוקינג ל4.8 ג'יגה הרץ... בדקתי באתר של אינטל ואין שום איזכור לשום מעבדי core i9... מה הולך פה??? http://cgi.ebay.com/SC-i9-Gulftown-Westmere-ES-Intel-Core-i7-975-Extreme_W0QQitemZ200441255416QQcmdZViewItemQQptZCPUs?hash=item2eab3ad5f8

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  20. הי, אני מעוניין לקנות לוח אם Intel DH57DD שאין לו יציאת S/PDIF coaxial שאני צריך, אבל ראיתי שיש תמיכה בלוח, רק צריך חיבור ל-Bracket עם יציאת coax. ראיתי שיש להשיג דרך ebay, אבל אני מחפש בארץ (לא רוצה לחכות למשלוח..), מישהו מכיר בארץ איפה אפשר למצוא S/PDIF Bracket? תודה

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  21. איך זה ייתכן ומה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  22. Started by M-a-T-a-N,

GA-M59SLI-S4 ASUS P5W DH Deluxe רציתי לדעת מה ההבדל בניהם מה יותר טוב יתרונות וחסרונות האם לשניהם בSLI יש X8 מה יותר חזק יותר טוב איזה ביוס יותר טוב וכו'

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by yesman,

עבור מחשב לשימוש כללי ומשחקים מה ההבדל בין AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray ובין פנום 2 משולש ליבות 710/720 ההפרש במחיר הוא של 200-300 ש"ח האם מוצדק? שאלה נוספת לגבי i3 מי המתחרה המקביל ב AMD?

24. Started by gooz,

שלום יש לי זוג ג'י סקיל HZ 6400 800 ובCPUZ רשום עליהם שהם עובדים על תדר של 400 והם אמורים להיות 800, ובSPD רשום שאחד עובד על 5-5-5-15 ורק השני עובד על 4-4-4-12 כמו שכתוב, ככה זה צריך להיות? צריך לעשות משהו כדי שהם יעבדו על תדר של 800? ובכלל איך זה עובד בדואל? כל אחד צריך להיות על 400 מגה הרץ וביחד הם 800? כי בכל מקרה אחד עובד על 400 והשני רשום 266. מפרט תכני שימושי - מעבד E6600 לוח אם P5B DLX תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  25. מצאתי לקנות כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה שהוא בעצם בנוי מ-2 כרטיסי ג'יגה . עכשיו אני רוצה לדעת אם הוא מתאים למחשב זה הכרטיס:GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2.5-3-3-6 זה הלוח אם שלי: ASUS P4VP-MX לי יש 2 כרטיסי זיכרון של 256MB (PC3200 DDR SDRAM האם הכרטיסים יעבדו לי בלוח הזה? מאוד חשוב לי שתענו כי אני חייבת לשדרג תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים