עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yanivchik,

מבקש מפרט ללוח אם זה, מה הוא כולל ואיזסה אפשריותת יש לו.. שאלה לגבי נעבד, מהו המעבד המהיר ביותר של אינטל בטכנולוכיה של 64 ביט כבול ליבה, אבל במחיר סביר משהו כמו 1500 ש"ח? תודה רבה מראש....

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  2. אתמול ברוב טמטומי החלטתי לעדכן ביוס. כנראה שמשמתי ביוס לא נכון או שהביוס לא מתאים ללוח. הצריבה הסתיימה בהצלחה והמחשב התאתחל, ואז כלום מסך ריק וצפצופים. הצפצופים, צפצוף בודד שחוזר על עצמו. האם יש דרך לצרוב מחדש ביוס מתאים? האם זה אפשרי לשים את השבב בלוח של גיגהבייט בעל ביוס כפול ולצרוב משמה שוב(והפעם אחד נכון?) תודה וזה באמת דחוף!

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by LazyCat,

שלום, אני מתלבט בין 2 לוחות האם הללו, אני מעוניין שהלוח יתמוך ב- FW ויהיה טוב בשבילי גם ב- eSATA. חוץ מזה שיאפשר OC מכובד... האם ל- DS4 יש איזשהו חיסרון על ה- DS3P (חוץ מ- 2 חיבורי SATA יותר לאחרון)? תודה.

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  4. שלום לכולם, המחשב שלי מבצע ריסטרטים, ואני מניח שהבעיה נמצאת בלוח אם או במעבד, מאחר ושללתי את שאר החלקים חוץ מהספק. אני מניח שהספק הוא לא הגורם לבעיה כי מדובר בספק enermax 82 pro, וחוץ מזה נראה לי שהגיע הזמן לעבור לסדרה החדשה של המעבדים. הייתי רוצה לוח אם, מעבד מסוג i5 או i7 שיעבדו בצורה טובה עם הכרטיס מסך gtx260 וזכרונות. אני פחות משחק במחשב בימים אלו אבל הייתי רוצה שcrysis ו-gta4 למשל יעבדו עליו בצורה אופטימלית, התקציב לכל השלושה הוא 2000 ש"ח ואשמח לקבל גם המלצה על מקום לרכוש ממנו את הרכיבים, תודה.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  5. למישהו יש ניסיון עם הלוח אם M2N-E? שמעתי שיש לו בעיות תאימות לחלק מזיכרונות ואני רוצה לקנות זיכרון טווינמוס והזיכרון הזה לא מופיע רשימת הזיכרונות התומכים של אסוס. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by Turbine,

רציתי לדעת אם אפשר לשים 2 סטיקים של KINGSTON 2.5 DDR 400 MHZ 512 MB שיתפקדו כדואל סה"כ 1 ג'יגה ועוד 2 סטיקים של כל אחד 256 גם 400MHZ DDR סה"כ 512 אין לי מושג של איזה חברה הם, ומה התזמונים... השאלה אם זה יפגע בביצועים ? או בכל דבר אחר? ואם בכלל זה אפשרי לשים אותם ככה?

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  7. תמיד אומרים ששני הלוחות זהים רק שהאסוס טיפה עדיף ל - OC. האם הכוונה ל P5QL או לגרסא שיש בסוף E או pro ( P5QL - E, P5QL PRO ) ??

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by Zeev86,

היי. התקנתי קירור Freezer7 pro rev2 על לוחם אם Asus M2N-E, זאת הפעם הראשונה שאני מתקין גוף קירור נפרד, וארצה לשאול מספר שאלות נוביות: 1. גוף הקירור שעליו נמצאת משחה טרמית קטן יותר מהCPU עצמו, כלומר, הקצוות של הCPU בולטים מבחוץ. זה בסדר? 2. עד כמה תהיה לי אפשרות לעשות OC למעבד 5600+ ADM עם הקירור הנל? האם חוץ מהטמפרטורה (שלא אמורה לעבור 65-70 מעלות (כרגע על 28) אני צריך לבדוק עוד משהו כדי להיות בטוח שהOC תקין? תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by Pc_freak,

יש לי Q9400 שעובד ב3.2GHZ (עבר OC) מעבד די חזק מריץ הכל חלק. האם הI5 750 חזק יותר משמעותית ששוהה את השקעה לוח חדש ו זכרונות? עזבו אתכם מהננומטר הזה אני מדבר רק על ביצועים המחשב הוא למשחקים.

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by moskitos,

הזמנתי לוח אם אסוס A7N8X דלוקס. 1 האם הוא תומך בבארטונים 2 הגוף קירור שאני רוצה להזמין הוא Thermalright SLK-600 Cooler for AMD או Thermalright SK-7,האם תהיה בעיה לחבר אותו ללוח או שזה מותאם ללוח ?

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  11. למי שיש gigabyte 7rxp , ויש לו הרדיסק שמסוגל לעבוד בUDMA6 (מקסטור) היו בעיות סאונד (הסאונד נקטע , או מרעיש) , עדכנו את הביוס שלכם כדי לתקן את הבעיה הזו (אצלי יש את הקונפגורציה הזו והפכתי עולמות עד היום כדי לגלות למה הכרטיס קול דפוק ...) http://tw.giga-byte.com/support/viakt333.htm#link7vrxp

12. ראיתי באתר של ג'יגהבייט לגבי הלוח ep43 ds3l את זה : ורציתי לשאול איך תמיד מציעים את הלוח הזה עם הזכרונות pk של gskil שראיתי שהם 2.0-2.1v מה אתם אומרים? ודבר שני, איך אפשר 16 ג'יגה בייט ? עם 4 קיטים של 4ג'יגה? אני לא מוצא קיט של 4, מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה?

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by Sunny Jim,

סוף סוף גיליתי את הבעיה, אבל אני לא יודע איך לטפל בה... הזכרון שלי במהירות 667, וכשאני עושה אוברקלוק למעבד, אז משום מה המהירות של הזכרון גם עולה... ניסיתי לשים את הזכרון גם על AUTO וגם לשים על מהירות של 667, אבל בכל זאת מהירות הזכרון עולה. מה שמעניין זה שהמהירות עולה כך שהיחס בין המעבד לזכרון נשאר 4:5, שזה אומר שהיחס הזה איכשהו נעול אצלי. אז איך אני יכול לעשות כך שהיחס יהפוך ל1:1? עוד דבר, כשאני לוחץ על TAB במהלך הBOOT בשביל שזה יראה לי את המסך הראשון הזה שבו זה מחשב לך את כמות הזכרון, מהירות המעבד ומהירות הזכרון, זה מראה לי שמהירות הזכרון היא 166 בDUAL CHANNEL... ככה זה אמור להיות? זה לא אמור להראות לי 333? עריכה: אין יותר בעיה עם הזכרון, מצאתי את הפתרון, צריך לשים את …

• 14 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by Dan1919,

אהלן חברה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אך הלוח שלי לא תומך בPCI-E,חבר שלי המליץ לי לקנות את הלוח הזה asrock 775Dual-880Pro שיש בו PCI-E והוא עולה 250-350 שקל,מה אתם חושבים על הלוח הזה? הוא יותר טוב מהלוח שיש לי עכשיו (חוץ מהעניין של הAGP)? יש עוד לוח מומלץ בטווח מחירים הזה? הוא מתאים לשאר חלקי המחשב שלי? מפרט בחתימה. בתודה מראש,דן.

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  15. כל אחד מהם הוא 256 מגה עכשיו רציתי לדעת אם הם לא מאותה חברה יהיה אפשר להשים את שניהם ביחד?

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  16. יש לי מחשב סמסונג N150 עם מעבד N450 ואני משתמש בו בעיקר לדברים בסיסים כמו אינטרנט וסרטים באיכות עד 720P...מערכת הפעלה XP האם ביטול של האופציה של Hyper-Threading יעזור לי בשימושים אלה ,יגרע או שלא ישנה כלל?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  17. http://firingsquad.com/hardware/fear_cpu_performance/page4.asp מסתבר שלא כל המשחקים פועלים פחות פחות טוב ממעבדים רגילים על מעבדים כפולי ליבה. מסתבר שבמנוע החדש של MONOLITH, העיקר הוא כרטיס המסך וכמעט כל המעבדים מציגים תוצאות זהות, בלי קשר לסוג (למרות ש AMD קצת יותר טובים)...

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by exodia,

??

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  19. הי, אני מעוניין לקנות לוח אם Intel DH57DD שאין לו יציאת S/PDIF coaxial שאני צריך, אבל ראיתי שיש תמיכה בלוח, רק צריך חיבור ל-Bracket עם יציאת coax. ראיתי שיש להשיג דרך ebay, אבל אני מחפש בארץ (לא רוצה לחכות למשלוח..), מישהו מכיר בארץ איפה אפשר למצוא S/PDIF Bracket? תודה

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by OuTsIDe,

מה זה או שזה XT או HT לא ממש זוכר אבל מה זה מה השם המלא ומה הפירוש תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by gshhar,

הם נחשבים טובים אבל הם פשוט יקרים או מה כי שמתי לב שכל ההמלצות על מפרטים הם בד"כ עם לוחות של ABIT או MSI .

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  22. מה המצב אנשים ?.. אני צריך המלצה ממכם ללוח אם שיתמוך במעבדי אינטל בסוקט 478 (וגם למאוורר המקורי שלו) ועם 4 סלוטים של DDR400 (שיתמוך לפחות ב - 2 GB ומעלה) והכי חשוב (לא שהשאר לא) עם סלוט של PCI-E x16 ... זה למחשב ישן, ולא אני לא מתכוון לקנות חדש זה פשוט המחשב של אחי שיכול לסחוב את הכרטיס המסך הישן שלי שאני מחליף אותו (והוא פי 10 יותר טוב מהכרטיס מסך שלו) . ויהיה לו ספק מספיק חזק שיחזיק את המערכת (Enermax 400w Active PFC) אהה וחובה שיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (pandas.co.il) או מ - KSP (ksp.co.il) כי אני קונה באחד מהחנויות האלה ... תודה מראש, משה

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by רז33,

שלום יש לי פנטיום 4 :2.66G לוח אם : GIGABYTE: GA-8VM800M-775 זכרון: DDR 512MB 400HZ לפי האתר של גיגבייט ניתן להרחיב זכרון עד 2GIGA האם כדאי ? האם זה ישפר את המהירת של המחשב ? האם ההחלפה היא פשוט לשים 2 זכרונות של 1GIGA מבלי צורך בהתקנה\תוכנה נוספת ? תודה

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by felixb,

שלום, מה הטמפרטורה הנורמלית שצריכה להיות במקרה של מעבד intel pentium 4 3.0 mhz?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  25. שלום לכולם אני לא מבין משהו, מבחינת חומרה, האם ההפרש בין ייצור של זכרון CL5 ו CL4 הוא כל כך משמעותי? יש הבדל של כ 1000 ש"ח בין זכרון מקביל בעל אותו נפח עם CL שונה!! האם זו לא גניבה? האם ההבדל בחומרה כל כך גדול? כנ"ל לגבי מעבדים, האם הגדלת זכרון המטמון כל כך משמעותית מבחינת מחיר?

• 9 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים