עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by A-L-o-n,

מישהו יכול להסביר לי מה התפקיד של המעבד ומה זה GHz?? אם אתם יכולים תודה רבה...

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  2. עריכה: באמת שאני מצטער על ההקפצה, אני פשוט רגיל שזה מותר מפורומים אחרים.... (אל דאגה, אני לא גולש בשום פורום חומרה חוץ מHWZONE) אז בעצם ההתלבטות היא בין: DFI nF4 Ultra-Infinity Socket 939 ABIT KN8 Ultra Socket 939 מחיר אותו מחיר (לפחות מה שראיתי בNEWEGG) אז אני משער שגם בארץ המחירים שלהם שווים פחות או יותר... כאמור, לא מתוכנן OC אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר פחות או יותר אשמח לשמוע Tnx

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by roKp,

אני צריך מעבד שישמש אותי בעיקר למשחקים.... אני מתלבט בין 2500 Sempron לבין 2500 axp מה ההבדלים?

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  4. שלום. לתחנת עבודה שתריץ תוכנות תלת מימד ותרנדר אני רוצה מהירות רינדור פר עלות. עשיתי בדיקה פשוטה וראיתי שהביצועים הגבוהים ביותר שאני יכול להוציא בלי לחסל את הארנק זה משני מעבדי q6600 אני לא רוצה להביא שני מארזים ולהפוך אותם לחוות רינדור כי זה יצא לי מחיר דומה למעבדים הרבה יותר יקרים (עוד 1000 שקל על לוח וזיכרון מהיר למעבד השני). אני צריך לוח שיהיה אפשר לשים בו שני מעבדים. נפרדים עם 4 ליבות. ראיתי לוחות של asus שיש בהם שני סוקט 775 אבל כתוב שהם תומכים במעבדי XEON ולא כתוב שהם גם תומכים במעבדי core due יש לוח כמו שאני מחפש? תודה.

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by zohar678,

לפני מספר שבועות הלך לי הלוח אם, היות והמחשב היה כבר בן מספר שנים לא הי שווה לי לתקנו. פרקתי את חלקיו למיקרה שהזדקק בעתיד. שאלתי היא כזו? אני רוצה להוציא את המעבד ממקומו ולאכסנו, ורציתי לדעת היכן נכון לאכסנו בצורה טובה? שמעתי שאסור למעבד להיות חשוף לאור יום, כך שעלי להוציאו בחושך. האם זה נכון? מדובר על מעבד אינטל סלרון 2.66 ג'יגה הרץ. כרגע הוא מונך בתושבת שלו בתוך לוח האם, ואני רוצה להוציאו ולזרוק את הלוח לפח.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by The Un4givN,

יצא לי לשוטט ברחבי Ebay ונתקלתי במישהו שטוען שהוא מוכר מעבד Core i9 שעשו לו אוברקלוקינג ל4.8 ג'יגה הרץ... בדקתי באתר של אינטל ואין שום איזכור לשום מעבדי core i9... מה הולך פה??? http://cgi.ebay.com/SC-i9-Gulftown-Westmere-ES-Intel-Core-i7-975-Extreme_W0QQitemZ200441255416QQcmdZViewItemQQptZCPUs?hash=item2eab3ad5f8

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  7. Started by exodia,

??

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  8. שלום, אני צריך לקנות זיכרון למחשב חדש (512M) צריך DDR400 ואמח קונה רק סטיק אחד (של 512), בהמשך ארחיב ל 1G. אני לא עושה OVERCLOCKING, לכן תזמון לא משנה (2.5 או 3), אבל חשוב לי DUAL CHANNEL. איך אני יודע שהזיכרון הוא DUAL CHANNEL ועל מה הייתם ממליצים - חשוב שהמחיר יהיה הזול ביותר שאפשר. תודה

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by ngc224,

היי, האם שווה להשקיע ב 2X2GB או שעדיף לקנות סטיק בודד של 4GB ? 2X2 יוצא פי 2 יקר יותר...

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  10. צריך לוח אם חדש, וזכרונות 4GB זכרונות חשבתי על אלה http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1407 לוח אם אני לא יודע. יש לי מעבד CORE2DUO E6750 אני רוצה להחליף לוח אם בגלל שיש לי לוח אם ישן ומעפן, ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש1GBDDR5 ATI HD4870 שאיאפשר לחבר אצלי בלוח אם. תודה.

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  11. אני מחפש לוח אם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257315.0 אבל זה לא העניין כרגע. בכל אופן בחיפוש באתר של GIGABYTE ניתקלתי בשני לוחות האם האלה - http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2310,2373 על פניו הM55SLI היה נראה לי טוב יותר ומתאים יותר לצרכיי, ההבדל הגדול בין השניים לפי הבנתי מעבר לזה שלM61PM יש כרטיס מסך OB זה של M55SLI יש יותר יציאות, בנוסף יש לו 1 4-pin PCIE 12V power connector ו 1 power fan connector שאין לM61PM . בעוד לM61PM ישעוד יציאת COM שאין לM55SLI. בכל אופן, נכנסתי לעמוד שנתתי לכם לינק, שמשווה בין הלוחות ומה שהטריד אותי זה שבMemory socket של הM55SLI מצויין DDR*4 בעוד שבMemory socket של הM61PM…

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  12. הלך לי לוח אם P4VMA-M של biostar שהוא socket 478, עליו יש לי מעבד pentium 4 3.0Ghz (וחוץ מזה שקניתי מחשב חדש עם i5) ואני עדיין רוצה לעבוד עם המחשב הזה, שיש לו HD 120GB + מ"ה + צורב + 2GB sdram + ספק + מארז + מאווררים... שעובדים. ראיתי שאפשר לקנות עדיין לוחות שמתאימים ל-P4, אבל הם socket 775, זה יעבוד לי??! כלומר - יתמוך במעבד ובזכרונות? תודה, idgiv.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by spotnic,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין ה-LATITUDE וה-DOTHAN ? תודה

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by Ashand,

היי איפה אני יכול למצוא את הלוח הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  15. AMD מכריזה - הוא מגיע. מעבד Ryzen 9 3950X בעל 16 הליבות יושק בהמשך החודש ויביא ביצועים חסרי תקדים לתושבת המיינסטרים השולחנית AM4 לכתבה

16. רפרפו לכם על הרשימה... האם הבנתי נכון, שכל מעבד שנכלל ברשימה הזאת מתאים ללוח, או שאני מפספס משהו... http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3024

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  17. מעבד הBE עובד בתדר של 2300, וה5000+ עובד ב2600 שניהם בערך עולים אותו הדבר רציתי לדעת מה השינוי במעבד, אני מעדיף לקנות מחשב מבוסס AMD בגלל המחיר והעובדה שהמחשב יהיה מחשב סרטים ומוסיקה.. ואני כבר לא מעודכן, אז אני אודה לכם על תשובה תודה רבה ויום טוב

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  18. Started by avi15,

אני מחפש לוח אם SOCKET 478, עם 4 חריצים לזיכרון DDR1 וAGP X8 וכרטיס רשת מובנה. חברה לא משנה, תקציב בסביבות 500[כמובן עדיף כמה שיותר זול] תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by STi,

היתעניינתי במחירים של מעבדים וראיתי בפרטים של המעבד את המושג Stepping F2 מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  20. דגמי גיימינג ניידים ראשונים עם מעבדי דור ה-Renoir מבית אסוס ו-MSI מושקים רשמית - ומציבים תחרות חסרת תקדים עבור הדגמים העוצמתיים ביותר של אינטל בקטגוריה לכתבה

21. תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  22. שלום לכם אני רוצה לשפר את המחשב של אחי... לקנות לו לוח אם חדש ומעבד חדש.. המערכת חזקה חוץ משתי הדברים האלה.. יש לו 2 ג'יגה זיכרון DDR2 533 (4 זכרונות כל אחד 512) כרטיס מסך readon x1900 gt 512MB הארד דיסק 320 של WD אבל הלוח אם הוא של אינטל מעפן רצח חח ישן... והמעבד הוא פנטיום 4 רגיל לא דואל ולא core 2 dou רגיל 3.0GHZ על איזה לוח ומעבד אתם ממליצים למערכת הזאת?.. אני רוצה לוח ומעבד שיהיו מספיק חזקים כדי להפעיל לי משחקים כבדים כמו crysis וכו.. תודה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by CyberGod,

שלום חברים ! עכשיו שראיתי שיש כבר מועד מדוייק של יציאה לחנויות לintel prescott חשבתי אולי לחכות... השאלה היא האם המחירים הנקובים באתר הם המחירים המקורבים למה שניראה בחנויות ? אם אני לא טועה אלה הם מחירים לספקים/משווקים. בכל אופן האם ניראה לכם ריאלי לחכות או לא ? תודה דוד .

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב שלי. כרגע יש לי 1GBX2 OCZ 800MHz DDR2 PC2-6400 Platinum (אפשר לראות את המפרט המלא בצד), ואני מתלבט האם להוסיף עוד 1GB או 2GB בהתחשב בעובדה שאני משתמש ב-Windows xp ועל כן מראש מוגבל ל-3GB או 3.5GB אם אני לא טועה. מבחינת עלות/תועלת איזו אופציה עדיפה מבחינתי, ואם הולכים על האופציה של 2GB, האם עדיף מקל זיכרון אחד או שניים של 1GB? בנוסף רציתי לדעת האם זה משנה אם אני מתקין זיכרון של חברה אחרת (שעובד על אותו תדר אבל על מתח שונה) בתוספת לזיכרון שיש לי עכשיו (שעובד על 2.1 Volt)? האם עדיף לקחת דגם אשר דומה לדגם הנוכחי שלי מאותה חברה? אני לא מתכוון לשנות את מערכת ההפעלה שלי, וכן לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים