מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום, מדובר במחשב שני בבית עם מעבד פנטיום 4 [ כן כן ישן ] פירמטתי אותו והתקנתי וינדוס 7 ווהכול זורם לאט [ תוכנות עולות לאט דפדפן אינטרנט וכו'] פתחתי את המחשב ומצאתי 2 זכרונות : כ"א 256MB 533 D2 סה"כ 512 MB להערכתי האיטיות נובעת מהזיכרון הנמוך 1. האם יש בסיס להערכה שלי ? 2. איזה זכרונות כדאי לי לרכוש [ אולי אפילו יד 2 ] 3. התקציס- כמה שפחות
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האם הvcore מושפע מטמפרטורת המעבד? כלומר נניח מעבד i5-6600k רץ על 4.6MHz בVcore של 1.290 וב1.285 נניח הוא כבר לא יציב. האם ככל שהטמפרטורה תרד כך הvcore יוכל לרדת גם כן? ( כמובן עד גבול מסויים)
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הפנטיום די 3ג'יגה הרץ לבין הקונרו אי6300 הם עולים בערך אותו הדבר... אין לי בעיה לקנות אי אמ די או משהו יותר חזק שנכנס במחיר אני פשוט לא מכיר אותם, אז אם למישהו יש הצעה או רעיון... חוצמזה אני רוצה שהלוח אם יתמוך בדידיאר 1 ו2 שני סלוטים כל אחד שיתמוך ב64 ביט ומינימום של 1066 באס (אני מעדיף מעבד חזק ולוח זול) תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ברשותי זכרון קינגסטון מדגם Kingston 8GB DDR3 1600MHz KVR16N11H/8 שידרגתי והוספתי זכרון "זהה" נוסף אבל המחשב מתרסק בלי סוף אני שוקל להחליף לזכרון של- Corsair מדגם CMZ8GX3M1A1600C10 בגלל שהוא מופיע ברשימת זכרונות תואמים באתר גיגהבייט זמן אחזור / תזמונים שלו הוא 10-10-10-27 לעומת CL-11 ??? של קינגסטון http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=6818,10322 שאלה ראשונה CL10 מהיר יותר מCL11 - או להיפך ? האם הם יעבדו יחד ? [ על פי הנמוך מבינהם ] או שזה עלול לגרום לתקיעות רבות ועדיף שיהיו 2-4 זכרונות זהים ? ובכלל איך הזכרונות של Corsair ?
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלה אבל אני לא יודע איזה מהם עדיף,בשלב ראשון אני לא מתכנן O.C אבל אולי בהמשך כן אם למישהו יש דעה מבוססת או איזשהו LINK של השוואה בין הלוחות הייתי מאד מודה לו.(ראיתי השוואה אחת ב TOMS ושם נראה לי שיש יתרון קטן ל-ASUS) המעבד יהיה AMD 3500 תודה רבה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, האם להזמין היום\מחר מחו"ל 64GB DDR4 איכותי ,מהיר ויעיל או PCIe3 NVMe 500\1TB לscratch disk .יש כבר כנראה מספיק אחסון. ל5600G \5700G או להמתין 1-4 חודשים להוזלות מחיר או לדגם חדש? מעדיף מאמזון אלא אם יש יותר זול. עדיף 2x 32GB DC וכמה שווה להוסיף בשביל זה? כנראה שאשתמש בתוכנות תלת מימד כגון זיבראש ,חלק מהתוכנות של אדובי - פוטושופ ואילוסטרייטור ובעוד תוכנות ישנות של 1-4 ליבות... מתכנן לבנות מערכת ל~4 שנים בקרוב ,בחנות באזור פה אך אוכל להשתמש במערכת בינתיים בזיכרון וSSD שיש לי... ללא כ"מ. מתכנן אולי OC קל+, כל עוד הטמפ' של הרכיב בOC לא תעלה הרבה.. מתלבט בין 12600 (לא K) לבין 5600G \5700G ?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור למכר שלי, מכיוון שהמעבד שלו מגיע לטמפרטורות גבוהות מדי ואז נותן לו מעין Blue Screen of Death מיוחד של Intel. אשמח גם לקבל המלצה לגוף קירור טוב. (בפעם האחרונה שהייתי אצלו הטמפרטורות במנוחה הגיעו ל-80 מעלות ובמאמץ ל-95-100~)
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרה בבניית מחשב שרת אלו הנתונים פחות או יותר 2TB נפח אחסון מערכת הפעלה win 2008 standard server מדיניות הגנה על הנתונים בשרת כוללת : -הגנה על מערכת הפעלה עם RAID1 -הגנה על כונן הנתונים עם RAID5 -הגנה מפני הפסקות חשמל באמצעות UPS -הגנה מפני אובדן נתונים באמצעות גיבוי על גיבוי טייפ אשמח לעזרה אני לא כ"כ מבינה בשרתים .. איזה לוח אם מפלצתי יתמוך לי בזה?איזה מעבדים?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כן אני יודע שבמחירים האלו אין לי הרבה מה לצפות... אבל אשמח אם תוכלו להמליץ על לוח נחמד. ל dual core של AMD.
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אז ככה, אני כל החיים שלי עובד עם מעבדי אינטל ומרוצה, והנה עכשיו הגיע הזמן לשדרג. אז התחלתי לבדוק אתרים, והנה, למרות השנאה שלי למעבדי AMD, שביצועיהם לא היו מצדיקים מעבר, אהבתי את ה- ATHLON 64! אני קונה בתקציב 1400 ש"ח, ו A64 3000 הוא המיקוד שלי. אבל מה, אני פשוט קצת "מפחד" לקנות AMD, כאילו מה זה המוזרות הזאת שביצועים לא נקבעים ע"י מהירות השעות והFSB. ושמעתי גם שהוא מגיע ל 70 מעלות חום, ואיך אפשר להגיע לכאלה תוצאות עם באס של 400 מגהרץ?! מה עם היציבות שלו? האם הוא אמין? כי סך הכל אינטל מפתחת צ'יפים משנות ה-70, ויש להם ניסיון הרבה יותר רחב בתחום ויותר אמינות, או שאני טועה? והכי חשוב, האם אני אי פעם אמצא שימוש ב- 64 ביט, דהיינו, האם יש או עתידים לצאת משחקים שיש להם אופציה ל-…
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני קונה מערכת מחשב חדשה שתכלול Q9450 ו HD4870 אני מעוניין בלוח אם כמה שיותר טוב למערכת הזאת (כמובן גם OC מכובד) שיהיה אפשרות לRAID וכל הפיצ'רים הטובים האלו. לא משנה לי איזה חברה העיקר חוץ מMSI. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם 2* 512MB של זכרונות מסוג .WINBOND 3200 BH-5 כמובן שאני עובד במצב של DUAL DDR. 1. רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף רק סטיק אחד של 512 ועדיין לשמור על הDAUL DDR, או שDUAL DDR עובד רק בזוגות? 2. ואם אני חייב להוסיף עוד זוג, אז זה חיב להיות מאותו נפח ואותו סוג/צ'יפ? או שכל זכרון במהירות 3200 יעשה את העבודה? מה המלצתכם לשדרוג זכרונות לא יקרים שיתאימו לאלה שיש לי היום? עקרונית הייתי שמח לא להשתולל כספית ופשוט רק להוסיף סטיק אחד של 512, אבל יש לי הרגשה שזה יבטל את הDUAL DDR, ואולי רק יפחית את הביצועים.
-
- 15 תגובות
- 950 צפיות
-
-
AMD?? אני מתכוון למדבקה שחוסמת את אפשרות האוברקלוק. תודה לעוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בס"ד מה עדיף לי E5300 או E6550 במה ההבדל מה יותר טוב למשחקים? (אני מעדיף לא OC) ויש הבדל בין C2D ו DC במשחקים שהתדר שווה? (לא מדבר על זיכרון מטמון) ולמה ? ואם אפשר לוח יחסית זול לCF של 4670 (יש לי כבר אחד) תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הלוח הבא - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6986 יתאים לשימוש של MC צפיית סרטי HD 720P/1080P ולהרצת תוכנת XBMC . האם המעבד וכרטיס המסך המובנים מספיק חזקים?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מה שרשמתי בכותרת הלוח אם שלי רשום במפרט עוד שאלה האם עידכון ביוס יכול לתמוך בזכרונות יותר מהירים?
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT IP35-E עם סטיק אחד של 2GB אני רוצה להוסיף עוד 4 גי'גה בשני סטיקים נוספים של 2(זהים לראשון) יכולה להיווצר איזושהיא בעיה?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הצ'יפ שאמור לתמוך בכל הפיצ'רים החדשים שהגיעו עם H וB 370 ואמורים לאפשר OC בדומה לצ'יפ Z. למישהו מידע מבוסס?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום. ברצוני להרכיב מחשב על בסיס מעבד Core i5 במארז MicroATX Antec P180 MINI. כרטיס מסך - ATI HD5850. מהי הבחירה האופטימלית ? לי חשובה יכולת OC מקסימלית.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שווה לי להוסיף 256 מ"ב SDRAM למפרט שלי ? , האם זה יעזור ?
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לפי מיטב הבנתי הלוח MSI "K8N Neo2 Platinum תומך רק בזכרונות מסויימים אם הלוח הזה אני רוצה לקנות את הזכרונות Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology Retail האם הלוח הנ"ל תומך בצורה מלאה בזכרונות האלו
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ה939 של AMD עולה על ה754 בdual channel. אבל זה לא ממש אפקטיבי אז מה ההיגיון במערכתשל 939? גם ב754 יש תמיכה ב64 ביט ומעבדים עם תדרים גבוהים ואם הכוונה היא לשדרג למעבדים העתידיים אז רובם מן הסתם יבנו לתושבת החדשה M2 אז מה ההיגיון?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שואל בשם חבר שלי : יש לו לוח אם P5Q PRO 4 גיגה זכרון כרטיס מסך 9800GT מסך יהיה לו או 20 או 22 אינץ . יש לו בעיה תקציבית והוא רוצה לחסוך השאלה היא כמה משמעותי למשחקים המעבד? אני הצעתי לו את E8400 , האם הוא יוכל להסתדר טוב עם E7200 למשחקים כמו קרייסיס פארקייר, COD 4 וכו.. אולי אציע לו לבצע OC שיוכל להגדיל את מהירות המעבד. עוד משהו.. כמה חשוב הקאש של המעבד למשחקים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
האם ההבדל מהותי? האם שווה לחכות למעבד החדש יותר במידה והוא באותו המחיר?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים אני מתעניין ביבוא לארץ של מעבדים (לא סדרות חדשות) דוגמת E8400 E8500 E8600 לאחר התעניינות קצרה עם מפעלים בסין התקבלו הצעות מחיר מאוד זולות מהצד הסיני. פחות מחצי ממחירן בארץ. - האם מעבדי אינטל מיוצרים בסין? - האם ניתן בכלל לחקות טכנולוגיה שכזאת? - איך ניתן לבדוק דברים כאלה בכלל? אשמח לתשובות, תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-