עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by purplehorse,

באתר של אינטל כתוב כי המעבד הוא מסוג C2D http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27250 לעומת זאת בכל מיני אתרים כולל ZAP נכתב שהמעבד הוא dual core http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=768849 אז מה נכון לעזאזל ? תודה מראש לפותר החידה

2. Started by Artist,

ברשותי לוח ASUS P5LD2-VM מדגם שאינו תומך ב Core 2 ומעבד Celeron D 326 - האם כדאי לשדרג למעבד פנטיום 805 במחיר 450 ש"ח? - שאלה נוספת: הדגם של הלוח שלי תומך ב CORE2 רק ב PCB R.2xx ברשותי PCB R.1xx , מה יקרה אם אני יחבר מעבד CORE2? עריכה: קישור לדגם הלוח http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=536&l1=3&l2=11&l3=194

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by roeesnir,

יש לי מערך Raid 0 עם חומרים מאוד חשובים. לוח אם - TYAN Tempest i5400PW (S5397) המחשב משמיע צפצופים ועל הלוח מופיע קוד E1. בחיפוש קצר בMANUAL של הלוח, מסתבר שהתקלה היא BIOS Boot Block. אין לי כ"כ מושג מה זה אומר, אבל חשבתי לנסות לאפס את הביוס. האם מערך הרייד ילך? (אני מניח שכן) אם אגדיר אותו מחדש, הדיסקים יעלו כמו שצריך עם החומרים?

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  4. דגם Threadripper 3960X עם 24 ליבות עיבוד פיזיות יוביל את המתקפה, ולצידו דגם Threadripper 3950X עם 16 ליבות ועוד מספר דגמים מתקדמים יותר שנמצאים בתכנון להמשך לכתבה

5. Started by Guarding angel,

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_sli_ready_edition WTF? אני יודע שOCZ וNV חברים קרובים אבל לא ידעתי שעד כדי כך!

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by eyahalom,

שלום. מהם ההבדלים בין 2 הלוחות של EPOX: Epox 8RDA+ לבין EPOX 8RDA3+ ההבדל הכספי בין השניים די זניח במקרה הזה: משהו כמו 50-70 שקלים. שניהם אמורים לתמוך בFIRMWIRE. תודה.

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  7. שלום, אני צריך לעזור לחבר לקנות את שלושת החלקים. הוא מעוניין בI5 או I3 זכרון 4G DDR 3 של חברה מוכרת,אין צורך בOC לוח אם חייב שיהיה כרטיס מסך מובנה כי אין לו כרטיס מסך... אני מודע לזה שאולי AMD יהיה יותר משתלם אבל הוא רוצה רק אינטל.. אם אפשר בבקשה מפרט אחד של I3 ואחד I5 מהחנות של KSP או RSM תקציב אין בדיוק,אבל הכוונה שהזכרון יהיה 4G רגיל שעולה בסביבות ה200-250 ש"ח לוח אם שיהיה לו כרטיס מסך מובנה והשאר פחות חשוב מעבד I3 החלק בסידרה של הSANDY BRIDGE ואותו דבר לגבי הI5 תודה.

8. Started by nimidee,

יש לי מחשב ותיק יחסית: Pentium D 820 P5LD2 Rev2.0 512MB DDR1 x 2 אני מעוניין להגדיל זיכרון ל- 2GB בעלות קטנה, וחשבתי לרכוש סטיק של 1GB DDR2. רציתי לדעת האם העסק יעבוד בכלל (2xDDR1 + DDR2 + Pentium D)? האם יש דרך מומלצת יותר להגדיל הזיכרון?

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם בקרוב אני הולך ליקנות מחשב חדש ואני רוצה המלצה ללוח אם אני הולך להרכיב בו מעבד Q9450 וכרטיס מסך 9800GTX (אחרי כמה חודשים אני יוסיף עוד אחד ) אני רוצה שהיה לו תמיכה ב SLI ואני הולך לעשות OC מיפלצתי ממולץ שהיה לוח של ASUS האים שווה לחכות לצ'יפסט P45 או של NVIDIA

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by תמיר.......,

בסביבות סמפטבר אני מתכוון לקנות מחשב חדש הייתי רוצה את המלצותיכם בקשר למעבד זיכרון ולוח אם המחשב החדש ישומש בישביל משחקים מוסיקה סרטים אין הגבלת מחיר ובנוסף הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות עם המחשב ישן שלי שהוא פנטיום 2 266 וזיכרון 64 ושאר החלקים... אנא עזרו לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by the_saint,

אני זקוק ללוח אם שיתאים לאטלון, כמה שיותר זול ושיכלול כמה שיותר דברים עליו תמורה מקסימלית למחיר מינימלי

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by IME3,

האם בעתיד יצאו מעבדים לסוקט 1366 ? משהו מהסדרה החדשה בליטוגרפיה 32 חוץ ממעבדי האקסטרים שאני יודע שיש אחד או שניים שעובדים ב 32 NM ומתאימים ל 1366 אם לא אז נראה לי שאני ישאר עם I7 920 לעוד הרבה הרבה שנים כי אין מצב שאני מחליף לוח וזכרונות לא שיש סיבה מיוחדת לשדרג אבל כנראה שיצאו עוד מעבדים ואף אחד לא יהיה מתאים ל 1366

13. שלום לכם אני רוצה לשפר את המחשב של אחי... לקנות לו לוח אם חדש ומעבד חדש.. המערכת חזקה חוץ משתי הדברים האלה.. יש לו 2 ג'יגה זיכרון DDR2 533 (4 זכרונות כל אחד 512) כרטיס מסך readon x1900 gt 512MB הארד דיסק 320 של WD אבל הלוח אם הוא של אינטל מעפן רצח חח ישן... והמעבד הוא פנטיום 4 רגיל לא דואל ולא core 2 dou רגיל 3.0GHZ על איזה לוח ומעבד אתם ממליצים למערכת הזאת?.. אני רוצה לוח ומעבד שיהיו מספיק חזקים כדי להפעיל לי משחקים כבדים כמו crysis וכו.. תודה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by J0HNiE,

יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8ns ויש לי עכשיו! כרגע 512DDR בשתי סטיקים ואני רוצה לקנות עוד 512 אבל בכרטיס אחד ובדקתי בGUIDE של הלוח אם וכתוב שם שאם אני יכניס אשתמש ב3 סטיקים של זיכרונות המחשב לא יעלה ואמרו לי שאם אני משתמש ב4 סטיקים הMHZ של הזיכרון יורד אבל אני רוצה לדעת בכמה והאם זה משפיע ובדקתי בsisoft sandra 2005 תגידו לי על כמה הזיכרון שלי עכשיו MHZ ועל כמה הוא יהיה מתי שיהיה לי 4 סטיקים

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by rosesr,

עם DDR333 עד 980ש"ח לא לOC תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by Shmulikovich,

זה לא בדיוק מפרט, אבל עדין זה מתאים פה לדעתי.... הראם במחשב הישן שלי נהרס, ובגלל שזה RDRAM החלטתי שהגיע הזמן לשדרג (מחשב ישן כמו החיים...) יש לי כל מה שאני צריך במחשב שלי, הדברים היחידים שאני מחליף זה את המעבד, הזכרון והכרטיס מסך (בנוסף למארז חדש) אז.. אני מתלבט בין מערכת מבוססת AMD64 3000+ לבין מערכת עם P4 2.8C המחיר של של מערכת עם מעבד של אינטל יותר זול בערך ב-500 שקל ולכן אני לא בטוח. המחשב ישמש למשחקים אבל גם לדברים אחרים. אני יודע שכמו שקונים אותם, הAMD נותן ביצועים יותר טובים, אבל אני מתכוון לעשות אובקלוקינג והA64 מאוד מוגבל בקטע הזה, לפחות עכשיו. הייתי מת לחכות כמה חודשים לסוקטים הבאים של שתי החברות, אבל זה כבר לא אפשרות. לחכות כמה שבועות בשביל לוח אם מבוסס NF3 25…

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by shay1098,

שלום לכולם . אתמול הלכתי לחנות מחשבים גדולה ומוכרת לקנות זיכרון (DDR3) למחשב הנייד הדנדש שלי. הייתה לי בחירה בין 1333MHZ לבין 1066MHZ. כשהמוכר שאל איזה אני רוצה שאלתי "מה זה משנה?" (לא ידעתי איזה זיכרון קיים כרגע), הרי הם אמורים לעבוד במהירות הנמוכה מבין ה-2, כמו שכתוב בסטיקי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372975.msg3240918#msg3240918 6.3 ג'. המוכר אמר לי להביא את המחשב אליהם, הזיכרונות עלולים לא לעבוד, ידה ידה ידה. שאלתי מכר, גם הוא אמר שהם עלולים לא לעבוד. אז, אודה לכם אם תעזרו לי לרדת לשורש העניין, מי צודק? תודה לכולם, שי.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  18. Started by arieltan,

ברשותי HTPC מבוסס AMD X4 640 GM880-USB3 BOARD וסטיק אחד של 8GB המושאל ממחשב העריכה שלי. המחשב משמש למשחקים בסלון ושימושים כלליים. אני רוצה להתקין זיכרונות 2X4GB. לפי אתר היצרן סוג הזיכרונות המומלץ הוא מסוג: http://ksp.co.il/?uin=15283 בעלות 525 שח רציתי לדעת מה ההבדלים בין הזיכרון הנ"ל לזכרונות הבאים: http://ksp.co.il/?uin=13485 בעלות 425 שח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10402 בעלות 460 שח אציין שהשיקול הכספי לא משמעותי. מה שחשוב לי הוא אמינות מהירות/ביצועים לשימוש עתידי במערכות בעתיד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  19. שלום. אני מנסה להבין מה ההבדלים בין מעבדים של Socket 775, כאשר מצד אחד נמצאים ה Core 2 Quad דוגמת ה Q6600 ועד ה Q9650, ומצב אחר מעבדי ה Extreme דוגמת ה X9775 ועד ל X9770. ההבדלים במחיר גדולים, ולכן אני רציתי לשאול - מה ההבדל בין הסדרות הללו? לעתים ה"מהירות" דומה, והמחיר מאוד שונה בין הסדרות. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by shaulking,

איזה לוח אם בשווי 2000-2500 שקל אני יכול לקנות בשביל להפעיל פנטיום 3.06

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by ofer_mat,

ומה זה CAS2.5 (נרא ךח שראיתי את זה איפה שהוא) איזה זכרון הכי טוב ל OC

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי לוח של אביט IC7 עם צ'יפסט 875 של אינטל. מעבד 2.4C. עם זוג זיכרונות קורסאיר המחשב עובד יופי אבל כשניסיתי להתקין זוג זיכרונות GEIL מסוג GOLDEN DRAGON במהירות 400Mhz התחילו הצרות. עם זוג זיכרונות בשביל DUAL CHANNEL DDR, המחשב עובר יפה את ה-POST אבל נעצר בשלב שבו מערכת ההפעלה אמורה להתחיל להיטען. עם סטיק אחד של הזיכרון, המערכת הפעלה כבר מתחילה לעלות אבל ממש לקראת הסוף, מופיע המסך הכחול והמחשב קורס כל זה בכלל בלי OC ... הפעלה רגילה לגמרי של המחשב... מה זה יכול להיות ? למה זה קורה? ה-GEIL האלה לא אמורים להיות זכרונות טובים מאד ?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by erashel,

שלום, אני מתלבט בין הלוחות האלה: 1. ASUS PRIME B550M A WIFI 2. Gigabyte B550M Aorus PRO לא כ"כ מבין מה ההבדל ביניהם, חוץ מזה שלראשון יש WIFI גם (אני צריך לקנות כרטיס רשת אז זה יכול אולי לחסוך לי אם זה לא בא על חשבון משהו חשוב אחר, זה כרטיס INTEL WIFI 6, אני מניח שזה תומך תקן AC ויאפשר לקבל מהירות טובה, הראוטר שלי גם תומך AC) איזה מהם עדיף? והאם יש הצדקה למחיר שלהם או שאפשר להסתפק במשהו אחר יותר זול? מהבחינה שלהיות מכוסה לעתיד כמה שאפשר במסגרת המחירים האלה. (המחירים של אלה זה הגבול שאני שרוצה להשקיע בלוח) תודה.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by Mafteah,

שלום, אני רואה טמפרטורות של 60 מעלות ומעלה ב-ICH, MCH בביוס. רציתי לדעת אם זה תקין? תודה.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  25. ראיתי באתר של ג'יגהבייט לגבי הלוח ep43 ds3l את זה : ורציתי לשאול איך תמיד מציעים את הלוח הזה עם הזכרונות pk של gskil שראיתי שהם 2.0-2.1v מה אתם אומרים? ודבר שני, איך אפשר 16 ג'יגה בייט ? עם 4 קיטים של 4ג'יגה? אני לא מוצא קיט של 4, מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה?

• 13 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים