עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כיסוי מברזל שפעם ראשונה אני רואה על זיכרונות שאלתי היא אם כן , האם צריך להוריד את הכיסוי מברזל הזה או להשאיר אותו?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  2. צריך לוח אם עד 600 ש"ח במקור רציתי את GA-MA790X-DS4 אבל מפני שלאף אחד לא היה במלאי אמרו לי שעדיף לי לקחת את GA-MA790FX-DS5 בגלל הקירור, התקשרתי לכל החנויות שיש להם אותו (ע"פ זאפ) אך גם אותו אין להם. המפרט: מעבד: AMD Phenom II X3 710 2.6GHz 3 x 512KB L2 Cache זכרון: Kingston KVR800D2N5/2G x2 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 4770 512 mb DDR5 PCI-E Retail HDMI PCI-E S477512D5 ספק: OCZ 600W מסך: 2443BW תודה רבה

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  3. שלום, קניתי זכרונות שמסתבר שאני אמור לפתוח אותם מ-1333 ל-1600 ולא הבנתי מאיפה בביוס אני אמור לעשות זאת. את מה שראיתי לא הצלחתי לערוך\לשנות. לוח האם הוא Gigabyte GA-B75-D3V. בתודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by buuhaa,

אהלן. יש לי מעבד I7 בן שנתיים. לפי מה שהבנתי הוא לא תומך 64 ביט. האם זה נכון? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by who_Cares,

יש להם כמה דגמים: 2700 2700C2 2700C2PT 3000 3000C2 3000C2PT 3200 3200C2 3200C2PT מה ההבדלים ביניהם?(PT???) לפי מה שהבנתי 2700=333MHz 3000=366MHz 3200=400MHz ואם אני קונה לוח KT333 אז מה שמתאים זה ה2700 אבל אמרו לי שהאחרים יותר טובים לOC האם ז"א ש 3200 מגיע לFSB של 200 בלי בעיות (400=200*2)?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  6. ל-AMD יש מעבד חדש בעל ליבה גרפית מובנית, והיא רוצה שתאהבו אותו על אף השימוש בארכיטקטורה גרפית שאינה חדשה כלל - אז יצאנו לבדוק האם השילוב הזה מצליח להוכיח את עצמו בעולם האמיתילכתבה

7. Started by Omer DA,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E עם סטיק אחד של 2GB אני רוצה להוסיף עוד 4 גי'גה בשני סטיקים נוספים של 2(זהים לראשון) יכולה להיווצר איזושהיא בעיה?

8. אינטל פותחת דף חדש במחשבים ניידים באמצעות Tiger Lake - סדרת מעבדים בתהליך ייצור חדש עם שלל טכנולוגיות מתקדמות שחלקן מגיעות לעולם ה-PC לראשונה לכתבה

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  9. Started by shai02002,

יש בשרותי מחשב עם 2X2GB ראם אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון (ש לי בלוח אם 4 סלוטים) האם נדרש משהו פרט לזה שהחדשים יהיו באותו תדר של 1333? ה-CL משנה אם הוא אותו הדבר או לא? אם אני מוסיף עוד 2 כרטיסים, זה משנה אם הם גיעים כ-kit או לא? תודה

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  10. Started by danshimsh,

שלום לכולם, אני עומד לרכוש מחשב מבוסס האסוול. אני רוצה מחשב שיוכל לבצע בזריזות קימפול של קרנל של לינוקס. אני בפירוש לא גיימר, כך שהוא כלל *לא* מיועד למשחקים. שאלתי היא: ראיתי שיש מחשבים מבוססי האסוול עם i5 ועם i7 האם ההבדל הוא משמעותי ? אל מה כדאי ללכת ? בנוסף אשמח לקבל טיפים בנושא של רכישת מחשב מבוסס האסוול בברכה, דן

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by EEstudent,

:-\במחשב הישן הייתי לוחץ על DEL ישר שאני מפעיל את המחשב והיה נכנס להגדרות עכשיו במחשב החדש יחסית זה לא נכנס,אני לא רואה כלום עד שהווינדוס עולה,זה פשוט מחליף מסכים מהר מאוד

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by גדעון,

יש לי התלבטות בין 2 במעבדים מחיר לביצועים (שניהם כמעט אותו מחיר) ל-Q8200 יש 4 ליבות אבל זכרון מטמון קטן ל-E8500 יש 2 ליבות עם זכרון מטמון גדול יותר אבל תדר שעון גבוהה יותר מה כדאי יותר לשימוש גיימר/עיבוד תמונה וכד' ????

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by arieltan,

ברשותי HTPC מבוסס AMD X4 640 GM880-USB3 BOARD וסטיק אחד של 8GB המושאל ממחשב העריכה שלי. המחשב משמש למשחקים בסלון ושימושים כלליים. אני רוצה להתקין זיכרונות 2X4GB. לפי אתר היצרן סוג הזיכרונות המומלץ הוא מסוג: http://ksp.co.il/?uin=15283 בעלות 525 שח רציתי לדעת מה ההבדלים בין הזיכרון הנ"ל לזכרונות הבאים: http://ksp.co.il/?uin=13485 בעלות 425 שח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10402 בעלות 460 שח אציין שהשיקול הכספי לא משמעותי. מה שחשוב לי הוא אמינות מהירות/ביצועים לשימוש עתידי במערכות בעתיד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  14. יש לי מחשב עם לוח אם Intel Maryville D850MV (מעבד פנטיום 4 1700 מגה"צ), עם 4 חריצי זיכרון, ששניים מהם תפוסים ע"י שני מודולים של סמסונג 128 מ"ב כל אחד מסוג RDRAM. (נראה לי שדואל צ'אנל אבל לא בטוח). עכשיו: כשקניתי את המחשב (לפני 4-5שנים), המוכר אמר לי שRDRAM זה הכי טוב, אבל עכשיו אני רואה שלשדרג עם עוד מודול כזה זה ממש יקר לעומת DDR. ואני גם מבין שאי אפשר להוסיף זכרון DDR, וצריך RDRAM, זה נכון? קיצר: מה כדאי, לוותר על השדרוג, או לשלם הרבה כסף על 256 מ"ב RDRAM? (או שאולי כדאי כבר לקנות 512 DDR ולהחליף...) תודה למי שעוזר...

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  15. למה החברות לא יכולות להוסיף תוספת פשוטה של חישני טמפרטורה מובנים??? חיבורים כמו לד של מארז. אי אפשר להוסיף תוספת פשוטה כזו של מספר חיבורים עם חישנים נגיד כניסה לכרטיס מסך דיסק קשיח ועוד??? זה דבר פשוט מאוד והשאלה הזאתי מרגיזה אותי...

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  16. היי לכולם לפני כמה ימים התקנתי מחדש על המערכת את ה- WIN7 ובעקבותיו כמובן את שלל הדרייברים. התעוררו מספר בעיות וכאשר ביקשתי עזרה, קבלתי תשובה שהשאירה אותי עם מספר שאלות בנושא: אשמח אם תוכלו להסביר לי מעט דברים 1. דרייברים ללוח האם את הדרייברים הקשורים ללוח הורדתי והתקנתי מהעמוד של לוח האם (GA-870A-UD3) בנוסף, במערכת מותקן מעברד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. נאמר לי שיכולתי להוריד דרייברים חדשים יותר לערכת השבבים מהאתר של לוח האם http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx נכנסתי לשם אולם היה לי מעט מוזר לגלות שמוצעת חבילת דרייברים זהה לכל ערכות השבבים מסדרה 700 ומעלה (במערכת מותקן מעברד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core.) כלומר, אם ה…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by lipa,

http://www.tweaktown.com/articles/914/ http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=832&cid=1 הרשת מתחילה להיות מוצפת בביקורות על הקונרו , אבל בכל מצב זה עדיין מרתק , הקפיצה של אינטל בביצועים כולל משחקים , וכמובן המחיר

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  18. אהלן יש לי מחשב ישן, כנראה עם מעבד פנטיום 4 (רק ביום ראשון אדע בדיוק איזה מעבד, אבל נראה לי שזה פנטיום 4) האם אפשר לשדרג את המעבד בלבד למעבד דואל קור או קור 2 דואו? (בהנחה שהתושבת היא אותה תושבת - נראה לי 775) או שבכלל לוחות שמתאימים למעבד פנטיום לא יכולים לתמוך במעבדי כפולי ליבה? עוד משהו הייתי מעוניין לקנות מחשב ישן ממישהו, אני זקוק למחשב עם מעבד דואל קור או קור 2 דואו. מבחינתי שהמחשב יהיה ללא כונן אופטי ודיסק קשיח. אם יש למישהו מחשב כזה שהוא לא משתמש בו עקב שדרוג או משהו אחר, אשמח לשמוע. אני גר במרכז ונייד. תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by .AloN,

מישהו יכול להסביר לי מה זה PC3200/PC2700/PC2100/PC1600 שמצוין ליד הזכרונות ? והאם זכרונות מתחת ל 3200 מתאימים ללוח A7N8X ? ועוד משהו קטן, אני לא מתכוון לעשות OC אז זכרונות של סמסונג טובים ? תודה לכם.

20. לא לא לא !! זה לא שלי יצא S פשוט שיש דגם כזה שהוא יותר טוב מינורית מה SL .

• 14 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by AMITOC,

שלום! לאחר שבעיה ברשת החשמל בביתי גרמה לשריפה של מחשבי האהוב. נשאר לי רק המחשב של אבי (פנטיום 3 1000) עכשיו לבעיה: במחשב יש לוח אם של MSI הוא נראה קברי למדי והדגם שלו על פי כל מה שהצלחתי לגלות הוא MS6323 REV2 באתר של MSI ניתקלתי בהרבה בעיות במציאת ביוסים וחומר על הלוח. (נראה שהלוח הוא OEM) ועוד בעיה שפתאום נתגלתה היא העובדה שהארדיסקים גדולים לא מזוהים בכלל... (120 גיגה) בביוס אין כלום מלבד בחירה בין מהירות זיכרון של 100 ל133 אין אפשרות לקביעת תזמונים FSB או כל דבר אחר אשמח לקבל תשובה. תודה מראש ע.ע

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by iakovl,

קיבלתי את המחשב היום ואני עדיין לא הרכבתי אותו עשיתי הרצה בגוגל של הזיהויים שיש על הזכרונות (ADATA 500 HYNIX) אבל המעבד (עם סריטה קטנה) נותן רק שתי תשובות שלא אומרות כלום תעזרו: ADA3000DIK4BI LBBID 0512APMW Z623099C51212

• 14 תגובות
    • 923 צפיות
  23. אני מדבר על מצב של שני סטיקים בלוח NF2 ...... בעצם יהיה לי זכרון 512MB 800MHZ??? ועוד שאלה, עד 600 שקל איזה סטיק 256MB הכי שווה לקנות?

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by off-the-lip,

שאלווווווום, קבלו את הדילמה יש לי עכשיו מעבד 1.6 ולוח אם asus p4b עם 384 sdram מה עדיף לשדרג מעבד לathelon 2500 + לוח אם חדש+ זכרונות ddr חדשים? או פשוט מחשב חדש...אם לשדרג שלחו לי לינקים בבקשהההה לחנויות שירכיבו צוות לעניין! אגב יש לי כרטיס מסך radeon 9600xt ההתלבטות היא מהסיבה הפשוטה שעשיתי לאחרונה מודינג למארז ויש לי חלון צידי בצורת בילבונג ונאונים ומאווררים ואין לי כח לעשות הכל במארז חדש... (אגב תמונות בקרוב... היכונו להיגנב) מה עדיף אחים שלי??

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  25. אני, כחובב AMD מושבע, לא אהבתי את התמונות הנ"ל. תורידו את הסרט מפה, אתם צריכים divx codec בשביל זה. בקיצור תוודאו שההיטסינק מוחזק ועומד טוב טוב על המעבד. אני אישית הולך לקנות מעבד AMD בעוד כמה ימים. מה לעשות - הם עדיין מהירים וזולים יותר מ intel. אני מקווה שלא הפחדתי יותר מדי אנשים... :-/

• 3 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים