עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום מה הלוח הכי זול שיש לסוקט 478 שיש לו pci-e אני מצאתי ב-640 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים אלי

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by amisha,

אני באמצע OCING והגעתי ל 3.4 והתחילה התופעה שהזכרונות רוצים עוד מתח אני כעת על 2.75 הדרגה מעל היא 2.85 וולט ואני ממש מפחד לתת להם כזה מתח !! האם מישהו כבר נתן להם כזה מתח כאן??

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by Southpark,

http://hardocp.com/news.html?news=MjU2OTYsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= שימו לב שרשום שה SpiderMan 3 HD מרונדר כמעט בזמן אמת X: מעניין איזה פייט המעבדים החדשים יתנו מול ה-CORE2 של אינטל, אבל ללא ספק, אנחנו רק נרויח P:

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by someone,

באיזה מהירות הPENTIUM 4 עוקף בביצועים את הATHLON XP ?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by alice in chains,

שאלות די כלליות 1)האם אני בונה את במחשב שלי לבד זה יוזיל את המחיר שלו 2)מה אני צריך לדעת כדי לבנות מחשב לבד(אני יודע שלחבר את כל המחשב זה די קל כמו לחבר לוח אם ואת כל כרטיסים שיושבים עליו)האם צרכים לשנות הרבה דברים בביוס. תודה alice in chains

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  6. מחיר המקסימום הוא 850 ש"ח איזה לוח יתן את הביצועים הכי טובים? ואני רוצה שגם יתאים לOC. תודה מראש לכל מי שיעזור !

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by shuy,

עבור E6600 ו-DDRII 800, לא צריך יכולות SLI או CF, כמובן בעל PCI-E ועם לפחות 3 חיבורי PCI רגילים. כ.הקול שעל הלוח אינו רלוונטי מכיוון שהולך לשבת עליו כ.קול חיצוני. לא ל-OC. תודה...

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by olegu,

איזה לוח אם כדאי לי לקנות? Asus A7N8X nVidia nForce 2 או ABIT NF7 v2.0 nForce 2 איזה לוח טוב יותר? הזיכרון MICRON מתאים ללוחות האלו? הלוח מיועד לAMD 2500 לא מיועד לאוברקלוק

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  9. יש לי את הלוח הזה למכירה ואני רוצה למכור אותו ביד2 חיפשתי בזאפ לבדוק מחיר "מחירון" ולא מצאתי כלום.... מה לדעתם מחיר הגיוני לבקש עליו? חשבתי 500-400 שקל עלה לי בזמנו 1200 :-\ אפשרות נוספת זה להישאר עם הלוח ...וללכת על מעבד יותר חזק... כרגע אני תקוע עם E2140 1.6ghz כי דיי מיותר לי לוח כזה מטורף למעבד מעפן שכזה.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  10. אני מתלבט לגבי לוחות אם - לוח אם MSI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2585 ב - 326 שקלים, או לוח אם ביוסטאר - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2945 ב - 280 שקלים. שניהם נראים בסך הכל בעלי אותם פיטצ'רים רק הבדל במותג / איכות / מחיר. האם יש סיבה שלא לבחור בלוח אם הזול יותר?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  11. על לוח 8VM800PMD של ג'יגבייט עם סוקט 775 השאלה היא: האם אפשר לשים מעבד Core 2 Duo לדוגמא: E5200 או E6300 הנה קישור ללוח באתר היצרן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2159 תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by CyberBot,

אין לי תקציב מוגדר אבל גם אני לא רוצה יותר מדי להיסחף נגיד בסביבות ה1000? לגיימינג אני מרחרח לבדיקת כדאיות

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  13. אני מצטער על הכותרת, לא הייתי בטוח איך לנסח את הנושא בקצרה. אני הולך לרכוש זיכרון RAM של 4 ג'יגה, כנראה בשני סטיקים של 2 ג'יגה. רציתי לשאול מה ההבדל בין לקנות זיכרון בודד של 2 ג'יגה - פעמיים, כלומר להזמין אותו פעמיים. לבין להזמין סט מוכן של שני סטיקים של שני ג'יגה. נראה לי מוזר, שהם לא אותו דבר, אך אם הם באמת היו אותו דבר - למה בכלל מוכרים אותם בסטים? שימכרו בודדים וכל אחד ייקנה כמה שהוא צריך. לא כך? הינה דוגמא שבילבלה אותי: סטיק בודד עולה 255 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4388 סט של שני סטיקים עולים 721 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6376 אם כן, מהו ההבדל, ואיך אני ניגש לבחירת הזיכרונות? [שאלה נוספת אם אני כבר פותח דיון: במידה והמחשב אמור…

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  14. שלום לכם אני רוצה לשפר את המחשב של אחי... לקנות לו לוח אם חדש ומעבד חדש.. המערכת חזקה חוץ משתי הדברים האלה.. יש לו 2 ג'יגה זיכרון DDR2 533 (4 זכרונות כל אחד 512) כרטיס מסך readon x1900 gt 512MB הארד דיסק 320 של WD אבל הלוח אם הוא של אינטל מעפן רצח חח ישן... והמעבד הוא פנטיום 4 רגיל לא דואל ולא core 2 dou רגיל 3.0GHZ על איזה לוח ומעבד אתם ממליצים למערכת הזאת?.. אני רוצה לוח ומעבד שיהיו מספיק חזקים כדי להפעיל לי משחקים כבדים כמו crysis וכו.. תודה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  15. יש לי מארז עם חיבורי USB 3.0 מלפנים אבל בלוח האם יש רק headers ל-USB 2.0. האם יש כרטיס הרחבה שנותן חיבורים נוספים מאחור ואת ה-headers הרלוונטיים לחיבור מלפנים?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by dvirb,

אהלן חברים, אני רוצה לחבר את ההארד דיסקים שלי לחיבורים ה SATA3 שבלוח אם, קראתי את מה שכתוב בחוברת הדרכה אבל עדין יש לי כמה שאלות: מה זה RAID? איך אני יודע אם הארד דיסק שלי מתאים לחיבור?(או שכולם מתאימים?) לפי מה שהבנתי מהחוברת בשביל שהחיבור יעבוד צריך שיהיו 2 הארד דיסקים מחוברים ביחד, מישהו יכול להסביר לי למה? תודה, דביר

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  17. יש לי מחשב ממש חדש בשווי 10000 שקל אך אני לא מרוצה ממנו... אני חושב שבגלל שהוא מתחמם מאוד אז הביצועים שלו יורדים.... אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שמודדת את טמפרטורת המעבד בזמן אמת של משחק כלשהו? יש לי את riva tuner אבל זה רק לכרטיס מסך... אני רוצה לבדוק למעבד...(ואם אפשר אולי גם להארדיסק ועוד חלקים) האם יש תוכנה שיכולה להראות לי בזמן אמת כמו riva tuner? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by assafovadia,

אני זוכר שאינטל הייתה אמורה להוזיל את המחירים מתישהו בין אמצע ינואר לבין תחילת פברואר. למישהו יש מושג? תודה.

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  19. תסבירו לי את הדבר הבא (מדובר בשתי הצעות מאותה חנות): G.SKILL F2-6400CL5D-4GBPQ DDR2 4GB (2GBx2) 800MHZ CL5 מחיר: 1369 KINGSTON DDR2 667MHZ CL5 4GB (2GBX2) DUAL CHANNEL KIT PACK (KIT) מחיר:1990 GSKILL חברה יותר טובה מ-KINGTON. אז איך כרטיס יותר מהיר שלה עולה 600 שקל פחות??

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by adfx166,

היי אנשים, קניתי מעבד אינטל E6600 בעל שני ליבות של 2.4GHz שאלתי היא האם מהירות המעבד הכוללת של שני הליבות יחד היא 4.8GHz?

• 21 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by abarbotel,

כמה שאלות 1. למה זכרון דידי אר 3 לעומת 2 היעילות היא לא ממש גבוהה ולמה העכבה בדי די אר 3 גבוהה יותר? 2. האם ווינדוס אקס פי תומך במעבדים מרובעי ליבה? ואם לא אז מה עושים? 3. מה זה ספינג G0

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  22. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=520964.30 בעקבות הדיון הנ"ל הזמנתי אתמול מחשב מלוג'יק פיסי. לאחר מכן התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שלוח האם של Asrock שהמלצתם לי עליו אזל מהמלאי אצל היבואן ושהיבואן לא מתכוון לייבא יותר את הדגם הרגיל אלא רק את דגם ה-Extreme. הציעו לי שני דגמים של Gigabyte במקום: Gigabyte GA-Z68A-D3H ו-Gigabyte GA-P67X-UD3. כעקרון נראה לי שה-Z68 עדיף וגם המלצתם לי עליו אבל יש משהו שקורץ לי ב-P67 וזה שיש לו יותר פורטים של SATA ו-USB 2.0. אולי זה נראה כיתרון זניח אבל יש לי הרבה התקני USB (בלוח במחשב הנוכחי שלי יש לי 8 חיבורים מאחור, כולם בשימוש ובנוסף יש לי רכזת עם התקנים נוספים) וגם הרבה התקני SATA (3 דיסקים קשיחים, כונן SSD וצורב ואני גם מעוניינת …

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by TheTeapot,

היי, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב המיועד לשימוש ב 3ds max ו after effects. המחשב מורכב מהמפרט הבא: Scythe Mugen 3 GIGABYTE Z68X-UD3H-B3 Corsair GS 600W DDR3 1333Mhz 2x4GB Kingston CoolerMaster CM 690 II (ללא HD וללא כרטיס מסך, עם OC) האם הוצאה נוספת לרכישת 2600K כדאית במקרה הזה או שכדאי לחסוך ברכישת ה 2500K?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  24. שלום. אני מנסה להבין מה ההבדלים בין מעבדים של Socket 775, כאשר מצד אחד נמצאים ה Core 2 Quad דוגמת ה Q6600 ועד ה Q9650, ומצב אחר מעבדי ה Extreme דוגמת ה X9775 ועד ל X9770. ההבדלים במחיר גדולים, ולכן אני רציתי לשאול - מה ההבדל בין הסדרות הללו? לעתים ה"מהירות" דומה, והמחיר מאוד שונה בין הסדרות. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  25. ביממה האחרונה התפרסמה פירצת אבטחה חדשה במעבדי אינטל בשם BranchScope. אין לי לממש חשק לתרגם את עיקרי הדברים אז הנה ללינק שמסביר פחות או יותר במה מדובר http://www.guru3d.com/news-story/intel-processors-vulnerable-to-new-branchscope-attack.html באינטל כבר הודיעו שההתקפה דומה לפרצות הקודמות שהתגלו ושהפאצ'ים הבאים יסתמו גם את הפירצה הזאת.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים