עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yagelk,

שלום, אני מחפש לקנות לוח אם חדש עם הדרישות הבאות: 1. שיהיו שני חיבורי לכרטיס מסך. 2. שיהיה בעל חיבור HDMI 3. שיהיו חיבורי USB3 4. ושיתאים למעבד Core 2 Duo (אם ניתן). אם התנאי האחרון לא ניתן אשמח לקבל ייעוץ על המעבד הכי זול שניתן להתאים ללוח.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  2. ברצוני לרכוש- http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=779 (קונה מKSP) לי יש לוח אם של ABIT IP35-E,רציתי לדעת אם הוא יתאים? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  3. אני רוכש מחשב.יעד:משחקים (igi2,cryses,gta4 וכו'),אופציה ל oc. מעבד - E8400 לוח אם - GA-EP43-DS3L אני מנסה להיסגר על עצמי מה לקחת בזיכרונות. קודם כל ההתלבטות היא בין 800 ל 1066 - הפרשי המחיר משמעותיים! ההתלבטות השנייה היא האם באמת יש צורך להרחיק לכת ל 4gb או ש 2gb בהחלט יספיקו? (תוך כדי התחשובות במשחקים שאני מעוניין לשחק בהם בכיף).לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני מתכוון לנסות oc במחשב הזה למרות שאין לי נסיון אבל אני רוצה לנסות לנצל את המירב. עוד משהו חשוב, איך לקחת ת'זיכרון? ב 2 סטיקים? סטיק אחד? מה עדיף ולמה? יש עוד שיקול חוץ מלחסוך מקום על הלוח?יש עדיפות ל2 סטיקים? התחבטות עצמית שבא לי לשתף אותכם בה: שמתי לב שאנשים משום מה לא אוהבים/לא מתלהבים יותר מדי מזכרונות בתדר 1066, …

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by a_a_aa,

שלום, מדובר במחשב שני בבית עם מעבד פנטיום 4 [ כן כן ישן ] פירמטתי אותו והתקנתי וינדוס 7 ווהכול זורם לאט [ תוכנות עולות לאט דפדפן אינטרנט וכו'] פתחתי את המחשב ומצאתי 2 זכרונות : כ"א 256MB 533 D2 סה"כ 512 MB להערכתי האיטיות נובעת מהזיכרון הנמוך 1. האם יש בסיס להערכה שלי ? 2. איזה זכרונות כדאי לי לרכוש [ אולי אפילו יד 2 ] 3. התקציס- כמה שפחות

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by oded6188,

הזמנתי לפני שבוע מפנדה מחשבים מחשב... הלוח אם: Asus P4C800 Intel 875P זיכרון: Kingston 256MB 400Mhz PC 3200 C2.5 - שני סטיקים... כמה ימים אחרי ההזמנה הם התקשרו אלי והציעו לי להחליף את הזכרונות של Kingston בזכרונות של PQI: PQI 256MB DDR 400MHz PC3200 Black 2.5-3-3-7 - שני סטיקים. - זה מה שהם הציעו לי... הם אמרו שהזיכרון הזה נותן בידיוק את אותם ביצועים כמו ה Kingston, ושבסה"כ אני יחסוך לי 300 שקל. אני דחיתי את ההצעה בגלל שאני לא יודע באמת מה עומד מאחורי הדברים שלהם... יכול להיות שהם מנסים להיפטר מהזכרונות של PQI כמה שיותר מהר... יכול להיות מיליון סיבות... בקיצור - בסוף לקחתי את הזכרונות של קינגסטון כמו שמצויין בהתחלה... עכשיו מה הבעיה? "פתאום" אין להם במלאי את הל…

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  6. Started by IDan2013,

שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב ויש כבר מפרט מוכן רק נשאר בעיה אחת לא פתורה וזה עניין הלוח אם. שימוש:גיימינג כבד. זה המפרט בקצרה: Intel I5 3570K Scythe JAPAN mine 2 NZXT PHANTOM 410 Seasonic 520W SPARKLE GTX760 Seagate 2TB אולי יהיה גם SSD הלוח אם שתוכנן להיות בהתחלה זה http://www.tms.co.il/product/10291 היום נודע לי שהוא מוגבל לOC של 3.9 במקסימום בגלל הביוס שלו. לכן צריך לחשוב על אופציה אחרת. דרישות: USB3.0-חובה ועדיפות לכמה שיותר. עדיף שיהיה אוברקלוקר מטורף מה שנקרא-שלא יגביל אותי יותר מידי אבל זה במידה ומתאפשר בתקציב. גודל ATX-לא יודע למה אבל אני מעדיף את הגודל הזה, אני רוצה שיהיה מרווח ולא צפוף. עדיפות שיהיה מפוצ'ר לעת הצורך. תקציב:550 ש…

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  7. א. הכרטיס הגרפי שלי לוקח 64 מגה מסך כל הזיכרון. ב. ביצעתי עדכון דריברים ללוח אם. תוכנת cpu-z מראה לי 2304 מגהבייט, אבל ה-xp מראה 1.8 gb. למה? לוח אם: msi pm8pm-l

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by yuraxp,

שלום, רציתי לדעת איזה מעבד עדיף, אינטל 2.0 גיגה או AMD ברטון 2500? אני שאול באופן עקרוני ולכן אני לא מתחשב במערכת המחשב הכוללת תודה מראש יורה.

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by LIDOR_13,

אז ככה זה ידוע שגוגל מנצלת הרבה מחשבים בייתים בשביל הרבה כוח ומשאבים ואני חשבתי לעצמי,גם אני יכול? יש לי 2 מחשבים בייתיים רגילים ,אפשר להשתמש בשני המחשבים כאחד? ז"א להשתמש במשאבים של שניהם כמחשב אחד?[כונן קשיח אחד] אשמח לתשובות והסברים תודה

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by דנדן,

יש לי לוח אם של GIGABYTE SG800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1612&ProductName=GA-8SG800 יש לי עליו זכרון 256MB עם CL2.5 אני רוצה להרחיב אותו לעוד 512 אז מה עדיף עוד 2*256 או עוד 512? כמו כן, עדיף CL2.5 או 3 או שזה לא משנה ממש? ואיזו חברה מומלצת לפי דעתכם (וגם ממי כדאי לקנות)? ומה כל הקטע של הDC? ואפשר לעשות את זה גם עם 3 כרטיסים?

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  11. אני, כחובב AMD מושבע, לא אהבתי את התמונות הנ"ל. תורידו את הסרט מפה, אתם צריכים divx codec בשביל זה. בקיצור תוודאו שההיטסינק מוחזק ועומד טוב טוב על המעבד. אני אישית הולך לקנות מעבד AMD בעוד כמה ימים. מה לעשות - הם עדיין מהירים וזולים יותר מ intel. אני מקווה שלא הפחדתי יותר מדי אנשים... :-/

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by hunter12,

רשמתי פה כבר ונתנו לי מפרט למשחשב עד 4000 שקל לאולפן אבל הקטע הוא ששמעתי מאנשים שיש להם אולנפים שעדיף AMD ליצירת מוזיקה לעבודה עם גרפיקה וכאלה.. האם זה נכון ? אם כן למה?

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by Dr. n00b,

אני שוקל לקנות מחשב חדש בימים אלה, ומפאת חוסר תקציבהתעניינתי בלוח SAPPHIRE PURE PERFORMANCE שמגיע עם X300SE מובנה וסלוט PCI-E פנוי, במחיר סביר לגמרי, מה שיאפשר לי לקנות כרטיס מסך טוב מאוחר יותר כשיהיה לי כסף או זמן לשחק... לאחר חיפוש ביקורות קראתי את הביקורת על ה-INNOVATION באננדטק, והתרשמתי מהלוח מאוד לטובה, הן מבחינת ביצועים, פיצ'רים, סאונד איכותי אונבורד, אופציות OC וכן הלאה. מה שמצחיק זה שלא ראיתי אותו נמכר בשום מקום בארץ בחנויות המוכרות, אין לי מושג מה המחיר שלו יחסית ללוחות NFORCE 4 ULTRA והאם הוא בכלל כדאי. בנוסף תהיתי על ההבדלים בינו לבין הPURE PERFORMANCE, שכן הגשר הדרומי שלהם שונה, והסאונד אונבורד גם הוא שונה, וגוגל לא הניב תוצאות כשחיפשתי ביקורות. האם מישה…

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  14. http://www.maximumpc.com/article/features/exclusive_we_build_first_nehalem_system_dont_tell_intel?page=0%2C0 A Bloomfield chip compared to a Core 2 Quad 6700

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  15. שלום, קניתי זכרונות שמסתבר שאני אמור לפתוח אותם מ-1333 ל-1600 ולא הבנתי מאיפה בביוס אני אמור לעשות זאת. את מה שראיתי לא הצלחתי לערוך\לשנות. לוח האם הוא Gigabyte GA-B75-D3V. בתודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by Keman,

אתמול אינטל דיווחה על השקה רשמית של הפלטפורמה היוקרתית לגיימרים שלהם - SCULLTRAIL. ההשקה כללה השקת לוח האם בעל שני סוקטים LGA771 התומכים במעבדים QX9775 ואת המעבדים עצמם. המעבדים בעלי 12 מגה זכרון מטמון כל אחד מהם ועובדים על תדר 3.2 גיגה-הרץ. מחיר של המעבד שכזה לפרטיה מעל 1000 יחידות הינו 1499 $. לוח האם יתמוך גם בCROSSFIRE וגם בSLI, בעל האפיק של עד 1600 מגה-הרץ, תומך בSATA II כ. רשת גיגה-ביט, עד 8 מגה SSR2 - 800. מחיר של הלוח ל1000 יחידות ינוע סביב 650$ התמונות של המפלצת : [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by procaine,

[h=1]Intel Core i7 4820K 3.7Ghz 10MB L3 Cache s2011 - Box[/h] זה מעבד טוב ?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by yotam.m,

יש לי שאלה קטנה מה ההבדל בין שתי הליבות האלו במעבדי AMD. ולמה ליבת san diego נמצאת רק במעבדים גבוהים מ AMD 3500+ ביצועים, בקרי זכרונות, או מה שלא יהיה. תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  19. ממה שאני הבנתי ווינדוס שבע תומך עד 16 גיגה של זכרון .. אם ככה למה יש לוחות אם שיכולים להכיל עד 32 גיגה??

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by Lumber_Jack Jim,

הי זה מתחיל כך, הלוח הנוכחי(KM18G II של Albatron) מת. בלי תמרות עשן או ריח של מנגל, רק מת. May it rest in pieces... :nutty: ואין טעם בשבילי להשתדרג לסוקט עדכני יותר,אז אני מחפש תחליף איכותי במחיר סביר. אז,מה מומלץ היום? *עדיפות לאחד עם ביוס גמיש שייתן קצת יכולות OCינג. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by Shay2111,

שלום ללכולם בבקשה שלום לכולם מחפש את החוות דעת שלכם לגבי המפרטים שבנתי אם הם מאוזנים מה כדי לשנות התקציב לא ניתן לשינוי התקציב הוא 6600 ש"ח מה שיש במפרט זה מה שצריך להגיע איזה מהמפרטי יותר כדי זה מחשב לילד שיכלול לימודים אופיס סרטים משחקים מפרט ראשון אינטל : https://ksp.co.il/t/Lm68bQ מפרט שני של AMD : https://ksp.co.il/t/4A2uqG תנו את החוות דעת שלכם בכייף

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  22. Started by thegodx,

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=181&aff=zap פשוט לא יכולתי להתאפק...עוד לא ראיתי כאלה גנבים.

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  23. מפתחת השבבים האמריקאית וחברת Cray יבנו יחד את מחשב העל הראשון בעידן ה-Exa עבור מחלקת האנרגיה של ממשלת ארצות הברית לכתבה

24. Started by shai02002,

יש בשרותי מחשב עם 2X2GB ראם אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון (ש לי בלוח אם 4 סלוטים) האם נדרש משהו פרט לזה שהחדשים יהיו באותו תדר של 1333? ה-CL משנה אם הוא אותו הדבר או לא? אם אני מוסיף עוד 2 כרטיסים, זה משנה אם הם גיעים כ-kit או לא? תודה

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  25. אני זקוק ליעוץ בבחירת לוח אם למפרט הבא: מעבד: intel core 2 duo E6420 2.13 Ghz conroe 4MB cache זיכרון: g.skill2048MB (1024MBX2) DDR2 667Mhz הארד דיסק: seagate 250 GB SATA II 16 MB 7200RPM צורב: asus DRW-1814BLT lightscribe חיבור sata כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe מארז - HEC Compucase CI-6A19 Black and Silver + ספק 500W מסך - ViewSonic VP 930 b לא מעוניין ב OC אין צורך גם בלוח עם SLI. תודה!

• 10 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים