עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. העיסוק בדגמי משפחת ה-Renoir של AMD עולה מדרגה נוספת עם מה שנראה כמו אישור רשמי למחצה של שמות הדגם הצפויים לנו בחודשים הקרובים, עם ליבות גראפיות מובנות - לצד פרטים נוספים עבור אלו ממשפחת Vermeer שיגיעו ללא יחידות עיבוד גראפיות בתוכם לכתבה

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  2. יש לי 4 סלוטים בלוח אם 2 מהם תפוסים עם KINGSTON 1GB 800MHZ CL6 עכשיו אני רוצה לשדרג ל4GB ראם אני לא יודע אם שווה לי למכור אותם ולקנות פעמיים 2GB שיצא יותר יקר או פשוט לקנות עוד 2 זכרונות כמו הנ"ל ולמלאות את כל ה4 סלוטים שיוצא יותר זול עכשיו השאלה פה אם כל ה4 סלוטים מלאים זה עדיין יהיה DUAL CAHNNEL?

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by SnakeBite,

מצאתי ציטוט באתר שלהם שרומז על היותו של sli אבל לא כתוב sli תגידו לי אם זה sli או לא הנה הציטוט The Universal PCI Express technology offers utilization flexibility of the Southbridge PCI Express interface. It enables users to plug in an additional PCI Express graphics card to set up a dual graphics card platform on a single motherboard. ASUS own smart quick switch further detects how users installed their PCI Express devices, and intelligently reroutes the PCI Express lanes for optimized bandwidth allocation. והקישור של הדף http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=493&l1=3&l2=11&l3=184

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by shablull,

ברשותי לוח אם מבוסס ציפ של ATI X200 , ברשותי בנוסף כרטיס מסך של NVIDIA . האם ישנה דרך לעדכן את הדרייבר של הלוח אם ללא התקנה של הדרייבר של הכרטיס מסך המובנה על הלוח ?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by tomer_et,

אז איפה אתם קונים את החומרה שלכם???

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by Yaniv.E,

שתומך ב RAID ויש לו כרטיס מסף פשוט עליו. בסביבות 600 ש"ח יש חיה כזו?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  7. המפרט שלי בצד המחשב מריץ ויסטה 32 ומשחקים "כבדים" אני יודע שיש בעיות עם 4GB וויסטה 32 אבל אל תתיחסו לזה עכשיו השאלה אם אני ירגיש את ההבדל בביצועים במשחקים\מערכת הפעלה שיהיה שווה את המחיר? ואני רוצה לקנות זוג זכרונות נוסף כמו שיש לי כרגע האם זה כדאי? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by who_Cares,

צפויות אילו שהן ירידות מחירים בקרוב? (בעקבות תקופת ה"חגים" בארה"ב). או שעדיף לקנות וזה?

9. מעבד ראשון: 800MHZ PENTIUM EB מעבד שני:733MHZ PENTIUM מעבד שלישי: 766MHZ CELERON בכמה אפשר למכור אותם ביחד? עכשיו אני שולח את זה לבחור שהתקשר אליי דרך מודעה שפירסמתי על המעבדים והוא רוצה שאשלח לו אותם דרך שירות גוביינא. לגבי המעבדים אני לא יודע אם הם עובדים או לא ואין לי גם דרך לבדוק אותם. מה שאני כן יודע שכל הפינים שלהם ישרים ונמצאים במקום. האם זאת אינדקציה מספיק טובה כדי לדעת אם הם באמת תקינים או לא? אני חייב לציין שאני לא מכיר את הבן אדם והוא נמצא רחוק ממני. האם זה בטוח כל העסק הזה? או שעדיף להימנע? אני חייב לציין שאת המעבדים לא קניתי אותם אלא מצאתי. ככה שהפסד לא יהיה לי. באמת תודה לכם אם תגיבו על מה שכתבתי כאן ולא תסגרו. אני מאוד מעריך אותכם

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  10. שלום לכולם היו כמה ויכוחים בנוגע לתמיכתו של ה750I בSLI מלא של 16X 16X (במקרה הזה, הASUS P5N-D) באתר אסוס רשום: Hardware ready for x16, x16 היו כאן טענות ש"מוכן" היא הכוונה שבעתיד, ולא בפועל. הם התבססו על כך שבאתר של נוידיה היה רשום: 750I Slot 1: full speed PCI Express 2.0 x16 slot from nForce 200 Slot 2: full speed PCI Express 2.0 x8 slot from nForce 200 אז ככה. אסוס שלחה מייל: Dear customer,We used ASUS unique technology to unleash NV 750i SLI chipset capability to support PCIe 2.0 Dual x16 SLI , user could enjoy superb gaming performance as NV 780i SLI platform without extra cost וטענה שהיא משתמשת בטכנולוגיה מיוחדת ל16X מלא בSLI. מסתבר שהיא צודקת: גם C…

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני אלך כנראה על ה I5 2500K (אלא אם כן אתם מציעים I7), בעיקר לשימוש במשחקים. חשבתי לעשות OC בינוני-גבוה בעתיד, ולכן אני לא יודע איזה לוח אם לקחת. אשמח לקבל המלצות על לוחות, בעיקר של GB (שכן החנות שממנה אני קונה מוכרת GB ולא אסוס), שיהיה בו USB3, ושיהיה במחיר עד 600 ש"ח. בנוסף, אשמח להמלצה על גוף קירור למעבד (שלא יהיה יקר מדי אך יתאים ל OC). בנוסף, רציתי לדעת האם יש קשר בין OC, לבין הספק שיש במחשב (אני רוצה להעביר את ה ENERMAX LIBERTY 400W למחשב החדש). תודה.

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  12. Started by iakovl,

קיבלתי את המחשב היום ואני עדיין לא הרכבתי אותו עשיתי הרצה בגוגל של הזיהויים שיש על הזכרונות (ADATA 500 HYNIX) אבל המעבד (עם סריטה קטנה) נותן רק שתי תשובות שלא אומרות כלום תעזרו: ADA3000DIK4BI LBBID 0512APMW Z623099C51212

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  13. במחשב של אח שלי יש לוח אם שאני לא מכיר. בEVEREST הוא לא מזדהה, בCPU-Z הוא לא מזדהה...גם בBIOS WIZARD כלום! על הלוח לא רשום מודל או חברה...אני משתגע! אני רק יודע שהצ'יפסט זה springdale-g... העלתי כמה תמונות שלו מקווה שזה יפתור את זה: http://www.mediafire.com/?sharekey=ba80aa38b897091b2fb2ca15d7ea42d9e04e75f6e8ebb871

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by levp1,

שלום כולם יש לי שאלה ופה זה נראה המקום המתאים ביותר אז... מה הוא ההבדל (באחוזים) בביצועים של SDRAM וDDR על אותו מחשב (ברמה התיאורטית כי אני לא מאמין שיש לוח שיכול להריץ את כל סוגי הDDR ושיהיו לו גם חריצים לSDRAM) אנא התייחסו לSDRAM במהירויות של 100 ו133 לעומת כל מהירותיו של DDR בקשר לכמות הזכרון אני מניח שעדיף להשוות על כמות קטנה של זכרון כמו 128 MB בגלל שככה הביצועים יהיו בולטים יותר (אני לא קונה פחות מ512 יותר אבל לשם השוואה...) תודה מראש לכל העונים לשאלתי וערב טוב לכולם (גם אלו שלא עונים) נ.ב האם יהיה הבדל בין ביצועי הזכרון במעבד אינטל ומעבד AMD (אני מעדיף אישית AMD)

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  15. AMD שלחה היום בדוא"ל לבכירים בתעשייה הזמנות, למה שהם קוראים, "the most anticipated premiere of 2007". כמובן שכולנו עברנו את גיל 3, ואם נחבר אחד ועוד אחד נבין כי AMD מתכננת להשיק את ברצלונה באירוע הזה. פנום מתוכנן לצאת בין 60 ל-90 יום מאוחר יותר, או בתאריכים: בין אמצע נובמבר לאמצע דצמבר. ההצגה תערך בסן פרנסיסקו, בשש וחצי בערב (זמן המקום). מקור: http://www.tgdaily.com/content/view/33279/135/

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by rikus,

אני לא מוצא! פעם מסתבר שהיו לפני עידן הDDR3 כנראה ואני לא מוצא באף חנות. אני צריך כי אין לי אפשרות לקנות מעבד ולוח אם חדש בשביל DDR3 ואני צריך כמה שיותר זכרון(בגלל תוכנות מאוד זוללות זכרון). יש לי כרגע רק 4 ג'יגה 2X2 של 800MHZ

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by singera,

כשאני מחבר HD לרייד כשהו מכוון בתצורת ATA בזמן האחרון המחשב לא עולה הוא עולה אך ורק מהIDE הרגיל והצורב או הDVD מחוברים לRAID וגם אז עושים לפעמים בעיות הבעיה היא שאני נוסע לזיגזג הבעיה עם ה HD נעלמת ומופיע בעיה עם SYS COMMNDER שיש וירוס וכשאני שם HD אחר אצלו אין בעיה ואצלי (בבית) יש בעיה האם זה יכול להיות עוד משהו פרט מהלוח???

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by adiyanai,

לא יקרים מידי ואמינים תודה

• 17 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by Team2,

אלו מעבדים צפויים לצאת בחודש מרץ אפריל 2003, אם יש כבר תכנון מוכן.

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  20. שלוש לכולם. קיבלתי מחשב שנקנה לפני 4 חודשים לצורכי עבודה המפרט הוא: P4 1760MHZ ליבת NORTHWOOD לוח אם של אינטל דגם D845EBG2 לפרטים על הלוח: http://www.intel.com/design/motherbd/bg2/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d845ebg2& זיכרון PC2100. 256MB של חברה לא ידועה. כרטיס מסך : GIFA 2 MX400 של חברה לא ידועה. 3DMARK 2001: 1322 PCMARK2002: מעבד: קצת יותר מ-4000 זיכרון: גם קצת יותר ב-4000 הארד דיסק : בערך 900. (זה נמחק לי ) עכשיו לשאלתי.... אני מעוניין להפוך את המחשב הזה למכונת משחקים. יש פוטנציאל אתם חושבים? המעבד נראה לי טוב, לגבי הלוח אם אני לא בטוח.... הוא לא בדיוק שיא הטכנולוגיה. AGPX4, 2DIMM תמיכה עד זיכרון 2100. חשבתי לשדרג אותו קצת, השאלה אם כדאי לי…

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by si,

מדובר בלוח M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 Overclocked מ-KSP ב-495 ש"ח. האם יש לוח יותר משתלם : לוח יותר טוב במחיר 495-+ ל-AM2 ? מדובר בלוח למחשב ביתי בינוני בלי OC.

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  22. אינטל פותחת דף חדש במחשבים ניידים באמצעות Tiger Lake - סדרת מעבדים בתהליך ייצור חדש עם שלל טכנולוגיות מתקדמות שחלקן מגיעות לעולם ה-PC לראשונה לכתבה

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  23. Started by deso,

אני הולך לקנות לוח אם P5LD2 לאינטל, ואני קונה זיכרון אחד של 1024MB, אמרו לי שעדיף לקנות שתי זכרונות כדי למלות את הסטיקים, אם לא אמלא את הסטיקים כולם אז זה יירד בביצועים, זה נכון?? תודה

• 17 תגובות
    • 964 צפיות
  24. אני שוקל לשדרג את המעבד שלי, לקראת הפגזת המשחקים הקרובה(BF:BC2, AC2 וההרחבות של GTA4) ורציתי לדעת האם Q9400 או מעבד בטווח המחירים הזה יכול לתת לי שיפור טוב לביצועים(אני מתכנן לעשות לו OC ל-3.0 ככה)? או שאין טעם בכלל לשדרג רק את המעבד? כרגע אני עם E8400 על 3.6 ואמנם הביצועים טובים אבל הייתי רוצה FPS יותר יציב. כמו כן, האם הספק יחזיק את המעבד ביחד עם הכרטיס מסך? יש פה רשימה של מעבדים שנתמכים בלוח אם http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2847 ואני רואה שיש דגמים של מעבדים מרובעי ליבות עם צריכת חשמל דומה לE8400 ככה שהספק אמור להחזיק מעבד כזה, נכון? מפרט בצד, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  25. היצרנית האמריקאית מתחילה לייצר באזז תקשורתי סביב הגירסה החדשה של נייד ה-XPS 13 המפורסם שלה כבר עכשיו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים