עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 890iu,

לאור שוק חלש בשוק הזכרונות RAM OCZ עוזבת את השוק לטובת התמקדות בארדיסקים SSD החברה תפסיק את יצור הזכרונות ב- פברואר 2011 http://www.fudzilla.com/memory/item/21538-ocz-to-leave-dram-market

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by chris_u16,

מה יותר טוב מבחינת ביצועים באוברקלוק? מה יותר כדאי לי לקנות? Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader או GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory עריכה: שמתי לב שלGeIL אין Heat Spreader, האם זה יפגע בביצועים? תודה.

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  3. אני לא מוצא שום מידע באתר שלהם.

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  4. האם יש תוכנה שבודקת את העניין או מציגה אותו ?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  5. Started by aerocool,

מה נותן ביצועים ורוחב פס של זיכרון טוב יותר ללא הבט תקציבי: לוח מבוסס 850E עים זיכרון 512 PC1066 HDR או לוח מבוסס 875 עים 2*256 PC3200 DDR -DC צריך תשובה דחוף יש לי היתערבות. ERO

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by computer_freak,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה כל העניין עם הסינכרון? והאם זה באמת משנה משהו?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  7. Started by Pc gool,

שלום לכולם.יש ידע בחומרה והחלפה. השאלה השניה היא לגבי החלפת מעבד עם זה קיים לנייד שלי מדובר ב lenovo g550 כן קצת ישן.הייתי מעוניין לשדרג תמעבד למינימום i3 קיים דבר כזה ועם כן אשמח לדעת איזה מעבד יתאים תודה רבה

8. Started by nicirnTAL,

שלום לכולם, מתכנן לקנות מעבד g2030 ומחפש לוח-אם - אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי למצוא לוח אם זול ומתאים. אין כוונה ל-OC או משחקים. (יש לי כבר vengeance 8gbX1 ו-Samsung 840 120gb-רגיל). בעזרת המפרטים המומלצים הגעתי ללוח הבא: Gigabyte GB75MD3V. אהבתי את המחיר (300~), אבל- האם הוא מתאים לתמיכה "עתידית" (כמה שאפשר כמובן...) וכו'. תודה, טל

9. Started by avivi85,

קניתי 4GB ראם חדשים,(G.skill 2X2GB DDR2 1066MHz)הם עובדים כמו שצריך,, אבל אם אני מנסה לחבר את ה2 האחרים (G.skill DDR2 2048MB1066Mhz) כ6GB זה מגיע למסך של ההתחלה של הווינדוס, אני מכניס את הסיסמא למשתמש שלי בווינדוס, וזה עושה ריסטרט.. כבר עידכנתי את הביוס, ואני כבר נואש אני לא יודע מה לעשות.. מישהו יכול לעזור לי? מצאתי איזה משהו באינטרנט אבל אני מפחד לנסות..אני לא יודע כי אולי זה יגרום לבעיות..: Firstly, try to chnage your swap file, Press [WINDOWS]+[PAUSE BREAK] to Advanced Tab and Go to Performance Settings>Advanced>Virtual Memory>Settings Click on Change, and Remove the Previous SWAP File and Set it to a new partition. Restart and see if the Error Occurs or not.…

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  10. AMD מכריזה - הוא מגיע. מעבד Ryzen 9 3950X בעל 16 הליבות יושק בהמשך החודש ויביא ביצועים חסרי תקדים לתושבת המיינסטרים השולחנית AM4 לכתבה

11. הממ... כידוע, (למי שכן יודע ;D), שני המעבדים הללו הם מתחרים ישירים. לפנטיום 4 נורת'ווד, יש 512KB ב L2 שלו כשרוחב הפס של ה L2 הזה הוא 256ביט. לאת'לון XP יש 256KB ב L2 שלו כשרוחב הפס של ה L2 הזה הוא 64ביט. כתוצאה ישירה מכך, ה Latency של ה L2 של האת'לון לוקה בחסר לעומת ה L2 בנורת'ווד, והמעבד נדרש לבזבז יותר "מחזורי עיבוד" כדי לגשת למידע אשר נמצא שם. ממבט ראשון נראה שהאת'לון נחות מאד לעומת הפנטיום 4 באספקט הזה...וזה נכון. מקריאות רבות שעשיתי ומהידע שצברתי הגעתי למסקנה היחסית פשוטה שהפנטיום 4 נשען מאד בביצועיו על ה L2, והוא חיוני לו יותר משה L2 של האת'לון חיוני לו. האת'לון מסתמך על המטמון האקסקלוסיבי אשר האפקטיביות שלו עולה על זו של המתחרה שלו, ויש לו L1 בגודל של 128K…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  12. שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לברר איזה לוח אם יש לי והאם , במידה ולוח האם מאפשר לי, אוכל להחליף את הסטיקים של הזכרון שיש לי (SDRAM) לDDR על אותו לוח אם ? הסיבה שאני שואל היא משום שהמחירים של הסטיקים של SDRAM גבוהים בהגזמה לדעתי (לפחות ביחס לסטיקים של DDR) תודה לכולם.

13. Started by Ymac,

הי, ברשותי לוח 775 עם פלטה אחורית של CoolIT ECO שמודבקת אליו (ככה כתוב בהוראות ) ובגלל שקניתי לוח חדש אז הקירור הועבר אליו ואני בונה עם השאריות מחשב, ואני שם עליו קירור אחר. הבעיה היא שאני לא מצליח להסיר את הפלטה האחורית! היא דבוקה כ"כ חזק ואני מפחד לנזוק את הלוח למישהו יש רעיונות והצעות לפתרון?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by david86,

מי יותר חזק פחות מתחמם יותר טוב למשחקים גרפיקה (לא מדובר בכסף) הוא יותר טוב מיבחינת ביצועים

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by Shmulikovich,

זה לא בדיוק מפרט, אבל עדין זה מתאים פה לדעתי.... הראם במחשב הישן שלי נהרס, ובגלל שזה RDRAM החלטתי שהגיע הזמן לשדרג (מחשב ישן כמו החיים...) יש לי כל מה שאני צריך במחשב שלי, הדברים היחידים שאני מחליף זה את המעבד, הזכרון והכרטיס מסך (בנוסף למארז חדש) אז.. אני מתלבט בין מערכת מבוססת AMD64 3000+ לבין מערכת עם P4 2.8C המחיר של של מערכת עם מעבד של אינטל יותר זול בערך ב-500 שקל ולכן אני לא בטוח. המחשב ישמש למשחקים אבל גם לדברים אחרים. אני יודע שכמו שקונים אותם, הAMD נותן ביצועים יותר טובים, אבל אני מתכוון לעשות אובקלוקינג והA64 מאוד מוגבל בקטע הזה, לפחות עכשיו. הייתי מת לחכות כמה חודשים לסוקטים הבאים של שתי החברות, אבל זה כבר לא אפשרות. לחכות כמה שבועות בשביל לוח אם מבוסס NF3 25…

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by Orillion,

אני הולך לקנות סט זיכרון של 2x8 להרכבה כחלק ממחשב חדש. נתקלתי ב-2 הסטים הבאים: http://ksp.co.il/?uin=17562 לעומת http://ksp.co.il/?uin=16277 ההבדל במחיר הוא די עצום. השאלה שלי היא - למה בדיוק? מבחינת מהירות ותזמונים הם זהים. הסט של קינגסטון הוא יותר fancy עם היטסינק שחור וכו'...אבל האם הם באמת גובים כל כך הרבה כסף על עיצוב ועל זה שרשום על זה "קינגסטון"? הרי ההבדלי ביצועים ביניהם בגיימינג, למשל, יהיו מזעריים עד לא קיימים אם אני לא טועה. מצד שני האינסטינקט הראשוני שלי בתור צרכן הוא לחשוב שאם המחיר כל כך זול, כנראה שמשהו "לא בסדר". ובתור ישראלי אני לא מוכן לצאת פראייר אשמח להסבר ודעות!

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by koby058,

אין לי תקציב מסויים אני רוצה לוח אמין וטוב ל oc (אין לי כסף ל lan party )

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by orgoto,

שלום לכולם, אני מתכנן קנייה של מחשב חדש, ורציתי לדעת איזו מערכת תיתן את יחס הביצועים / עלות היותר משתלם כרגע, מערכת מבוססת AMD או אינטל? אני יודע שזה משתנה כל הזמן, אבל אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה המצב כרגע. הצורך הוא למחשב לשימוש ביתי, עם מעבד כפול ליבה. אם למישהו יש המלצה על דגם ספציפי של לוח אם ומעבד זה יהיה בכלל מעולה

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  19. אהלן יש לאמא שלי מחשב ישן , שמשמש אותה כעת בסדר יחסית. התלונה היחידה היא שהוא די איטי ואם הוא יהיה מהיר יותר זה יהיה מעולה. הוא משמש כמחשב לעבודה משרדית, אינטרנט ואופיס בעיקר. חשבתי אולי לתת לו bost קטן אם אני אשדרג אותו ל-2gb ראם. זה נראה לכם יהווה שידרוג מהותי ביחס למה שיש לה עכשיו? מה עוד אפשר לדעתכם לעשות? חוץ מלקנות מחשב חדש כמובן. [attachment deleted by admin]

20. Started by A-L-o-n,

מישהו יכול להסביר לי מה התפקיד של המעבד ומה זה GHz?? אם אתם יכולים תודה רבה...

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by asafasaf29,

אני מתלבט בן 2 מעבדים,איזה מהם עדיף למשחקי מחשב,ואגב אני לא מתכנן OC ואין בעיה מבחינה תקציבית . מה המומלץ: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX או INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ?

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by -LosNir-,

טוב אחרי שחלק מאיתנו יודעים, נפחה נשמתו של הלוח שלי (P5ND2-SLI), ההלוויה תתקים במארז המנוח שכרגע מושבת :'( בעזרת השם אני קונה לוח חדש, אשמח להמלצות (צריכים להסתכל על חצי הכוס המלאה, עדיין יש זכרונות כרטיס מסך HD ומעבד ) אבקש רק לוחות שתומכים ב C2D, בשביל אפשרות שדרוג עתידי. אשמח גם כן להצעות ל AMD (לוח + מעבד) אבל בלי קירור. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  23. כנס עיתונאים מספק לנו הצהרה מפי רוברט האלוק של AMD כי אנו נראה את מעבדי Zen 3 החדשים בקרוב מאוד, בניגוד לשמועות מהתקופה האחרונה לכתבה

24. שלום, בדף הזה: http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=33869&familyID=1&culture=en-US מצויין שהמעבד E8400 שאני מתכוון לקנות לא תומך בצ'יפסט P45, שזה בדיוק הצ'יפסט של הלוח P5Q שאני מתכוון לקנות... ברור לי שזה לא תומך אבל אני בכל זאת רוצה לברר פה... פשוט לא העליתי על הדעת שאם כתוב באתר של הלוח אם שהוא תומך במעבדי C2D אז הוא לא יתמוך בחלקם... סתם מסקרנות, מה יקרה אם אני אחבר את המעבד הזה ללוח הזה? יעבוד? יעבוד גרוע? יישרף?

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by hunter12,

רשמתי פה כבר ונתנו לי מפרט למשחשב עד 4000 שקל לאולפן אבל הקטע הוא ששמעתי מאנשים שיש להם אולנפים שעדיף AMD ליצירת מוזיקה לעבודה עם גרפיקה וכאלה.. האם זה נכון ? אם כן למה?

• 9 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים