מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
הי זה מתחיל כך, הלוח הנוכחי(KM18G II של Albatron) מת. בלי תמרות עשן או ריח של מנגל, רק מת. May it rest in pieces... :nutty: ואין טעם בשבילי להשתדרג לסוקט עדכני יותר,אז אני מחפש תחליף איכותי במחיר סביר. אז,מה מומלץ היום? *עדיפות לאחד עם ביוס גמיש שייתן קצת יכולות OCינג. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לברר איזה לוח אם יש לי והאם , במידה ולוח האם מאפשר לי, אוכל להחליף את הסטיקים של הזכרון שיש לי (SDRAM) לDDR על אותו לוח אם ? הסיבה שאני שואל היא משום שהמחירים של הסטיקים של SDRAM גבוהים בהגזמה לדעתי (לפחות ביחס לסטיקים של DDR) תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
על לוח 8VM800PMD של ג'יגבייט עם סוקט 775 השאלה היא: האם אפשר לשים מעבד Core 2 Duo לדוגמא: E5200 או E6300 הנה קישור ללוח באתר היצרן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2159 תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ידוע לי שבמעבד Pentuim ישנם 32 קווי כתובת. כמה דפים בגודל של 16KB ניתן למקם בזכרון הפיזי ? ואם אפשר הסבר. ועוד משהו - נניח שאנחנו פונים לדף שכתובתו הלוגית היא 0F3A5h . מהי הכתובת הפיזית של נתון זה לאחר שהוקצה לדף זה מספר מסגרת d10 בזכרון הפיזי ? אם מישהו יכול לעזור אז אני יודה לו מאוד תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הי, ברשותי לוח 775 עם פלטה אחורית של CoolIT ECO שמודבקת אליו (ככה כתוב בהוראות ) ובגלל שקניתי לוח חדש אז הקירור הועבר אליו ואני בונה עם השאריות מחשב, ואני שם עליו קירור אחר. הבעיה היא שאני לא מצליח להסיר את הפלטה האחורית! היא דבוקה כ"כ חזק ואני מפחד לנזוק את הלוח למישהו יש רעיונות והצעות לפתרון?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני זקוק ללוח אם שיתאים לאטלון, כמה שיותר זול ושיכלול כמה שיותר דברים עליו תמורה מקסימלית למחיר מינימלי
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המעבד שלי, לקראת הפגזת המשחקים הקרובה(BF:BC2, AC2 וההרחבות של GTA4) ורציתי לדעת האם Q9400 או מעבד בטווח המחירים הזה יכול לתת לי שיפור טוב לביצועים(אני מתכנן לעשות לו OC ל-3.0 ככה)? או שאין טעם בכלל לשדרג רק את המעבד? כרגע אני עם E8400 על 3.6 ואמנם הביצועים טובים אבל הייתי רוצה FPS יותר יציב. כמו כן, האם הספק יחזיק את המעבד ביחד עם הכרטיס מסך? יש פה רשימה של מעבדים שנתמכים בלוח אם http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2847 ואני רואה שיש דגמים של מעבדים מרובעי ליבות עם צריכת חשמל דומה לE8400 ככה שהספק אמור להחזיק מעבד כזה, נכון? מפרט בצד, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כמו שהבנתם מהת'רדים הישנים שפתחתי יש לי את הלוח אם הנ"ל, אני מנסה לברר כמה דברים אודותיו, אשמח אם תעזרו לי... אז ככה- א. באיזה סוגי AGP הלוח תומך? (x4,x8) ב. אם הלוח תומך למשל עד x4 והכרטיס מסך שלי הוא בx8 אז האם תהיה בעיה? (אני יודע שזה קצת שייך לפורום תלת מימד, אבל נראה לי יותר רלוונטי לפתוח כאן)... ג. האם הוא תומך ב Usb 2.0? ד. מה חוות דעתכם כל הלוח?, אל תתיחסו לאוברקלוקינג עליו, זה לא חשוב לי.. תודה מראש :saint:
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי תקציב מוגבל לכל המחשב וההתלבטות היא האם לקחת מעבד וכ.מסך סבירים (לדוגמא i5 ו-GTX660) או ללכת על מעבד חזק יותר, כדוגמת הi7 4770. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות כמו PS, VEGAS בלבד.
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש וברשותי לוח אם חדש באריזה מדגם MSI Z77A-G43 GAMING אליו עמדתי לחבר מעבד i5-3470 חבר הציע לי לקנות אותו תמורת המחיר של לוח חדש מדגם Gigabyte GA-B85M-D3H שאליו אוכל לחבר מעבד חדש יותר: i5-4570 אני חושב שכדאי לי להחליף לטובת מעבר למעבד מדגם חדש יותר. בכל מקרה, לא מתוכנן OC. אשמח לקבל את עצתכם האם ההחלפה כדאית לי. קישורים: http://www.msi.com/product/mb/Z77A-G43-GAMING.html http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4567#ov
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כאילו מה ההבדל בינו לביו ה-VENICE נניח במה הוא יותר טוב?
-
- 14 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
התקנתי אתמול פעם ראשונה את המעבד. לוח האם הוא GA-H77N-WIFI, קירור Noctua NH-L9i (Low profile. ב- BIOS אני רואה שהטמפ' היא 46 מע' בערך. זה גבוה מאד, לא? אני שם לב שה- BIOS מדווח שכל הליבות ב- 3800MHz, כלומר Turbo boost פועל. אם אני מבטל את ה- TB הטמפר' יורדות לאיזור 41 מעלות והמהירות כמובן ל- 3400GHz. למה המהירות עולה למקסימום כשאני ב- BIOS ואין שום עומס? זה לא אמור לפעול רק בעומס? האם הטמפ' האלו גבוהות מדי ל- IDLE?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש- http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=779 (קונה מKSP) לי יש לוח אם של ABIT IP35-E,רציתי לדעת אם הוא יתאים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב שני בבית עם מעבד פנטיום 4 [ כן כן ישן ] פירמטתי אותו והתקנתי וינדוס 7 ווהכול זורם לאט [ תוכנות עולות לאט דפדפן אינטרנט וכו'] פתחתי את המחשב ומצאתי 2 זכרונות : כ"א 256MB 533 D2 סה"כ 512 MB להערכתי האיטיות נובעת מהזיכרון הנמוך 1. האם יש בסיס להערכה שלי ? 2. איזה זכרונות כדאי לי לרכוש [ אולי אפילו יד 2 ] 3. התקציס- כמה שפחות
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מפרט למחשב ואחרי שסקרתי אתרים בחרתי בE7500 שיעבוד עם כרטיס מסך HD5770 למטרות גיימינג בינוני, אני לא יבצע OC אין לי מושג איזה לוח אם כדאי לבחור ואשמח לשמוע המלצות אגב, כמה זכרון כדי לשים על הלוח 2G או יותר? תודה
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
המעבד AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מקביל לאיזה מעבד של אינטל? (מבחינת תוצאות) תודה mz155
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלה אבל אני לא יודע איזה מהם עדיף,בשלב ראשון אני לא מתכנן O.C אבל אולי בהמשך כן אם למישהו יש דעה מבוססת או איזשהו LINK של השוואה בין הלוחות הייתי מאד מודה לו.(ראיתי השוואה אחת ב TOMS ושם נראה לי שיש יתרון קטן ל-ASUS) המעבד יהיה AMD 3500 תודה רבה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מעבד עדיף, אינטל 2.0 גיגה או AMD ברטון 2500? אני שאול באופן עקרוני ולכן אני לא מתחשב במערכת המחשב הכוללת תודה מראש יורה.
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי כמה אופציות למעבדים: 1)Intel Core 2 Duo E6600 Box 2)Intel Core 2 Duo E6750 BOX 3)Intel Core 2 Duo E6550 BOX או אם יש משהוא יותר מומלץ עד 1000 ש"ח..עוד משהוא קראתי בפורום שמעבד מרובע ליבה כדאי עכשיו לקנות כי כרגע אין לזה שימוש אבל עוד כמה שנים זה יהיה בהחלט משתלם שיצאו משחקים חדשים.. ועוד דבר אני כנראה אקנה כרטיס מסך-8800GT אבל שוב קראתי בפורום שה-8800GTS הרבה יותר כדאי לעתיד כי הוא תומך בDX10 אז מה עליי לעשות אני לא רוצה שוב פעם עוד שנה שנתיים לקנות מחשב מחדש זה בלתי פוסק התופעה הזאת של השדרוגים..אין לזה סוף..אני חייב שתעזרו לי עכשיו בקשר ללוח אם המליצו לי בפורום מפרטים על הלוח- Gigabyte GA-P31-DS3L אבל ראיתי שהוא לא משהוא בכלל כי הוא גם לא תומך בDDR3 ואין לי כוו…
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום האתר The Inquirer כבר הזכיר בעבר את הורדת המחירים שאמורה להיות ב 13 לפברואר... אתמול האתר חיזק את השמועה... המחירים: OPTERON 265 1.8GHZ: מחיר לפני: 690$ מחיר מוזל: 316$ אחוז ההזלה: 54.2% OPTERON 270 2GHZ: מחיר לפני: 851$ מחיר מוזל: 455$ אחוז ההזלה: 46.5% OPTERON 275 2.2GHZ: מחיר לפני: 1051$ מחיר מוזל: 690$ אחוז ההזלה: 34.3% OPTERON 280 2.4GHZ: מחיר לפני: 1299$ מחיר מוזל: 851$ אחוז ההזלה: 34.5% ומעבד OPTERON חדש אמור להופיע... זהו ה OPTERON 285! 2.6GHZ והוא יעלה 1299$ הנחה ענקית לא? רק חבל שקשה להשיג אותם בארץ : :xyxthumbs:
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך פירסמתי פה הודעה שיש לי בעיה עם אי תאימות בין הלוח אם לדרייברים של הכרטיס מסך היום הציעו לי את הלוח +9NDA3 כפתרון וגם שינוי המעבד ל סוקט 939 מה אתם חושבים על הלוח הזה? האם הוא טוב למעט אוורקלוק?
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום. כפי שכתוב בכותרת, אני קונה את המעבד הבא: Intel Pentium D 805 533Mhz FSB. אשמח לשמוע המלצה מפיכם לגבי איזה לוח אם וזכרונות יהלמו אותו. ראיתי כמה לוחות של ג'יגהבייט טובים, אבל יש המון דגמים ואני מבולבל. ראיתי שהצ'יפסט 945P הוא המומלץ. אין לי הרבה בקשות, רק - שהזכרון יהיה ג'יגה (2x512mb), ושהלוח-אם והזכרונות יהיו כשירים לאוברקלוק ל- 800mhz FSB. לא צריך SLI ושטויות. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע זה חיבור אינטרנט כאילו נכון? אים כן מה ההבדל ביניהם ובין אלה DS4 DQ6 DS2R?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום. השאלה נוגעת ספציפית לזכרונות DDR2 800MHZ בנפח של 4GB על שני סטיקים (2X2). מערכת : Q6660 OCZ VENDETTA 2 ASUS P5QL/ EP43 DS3L - אחד משניהם 4GB (2x2GB) DDR2-800 500gb SATA II 16MB Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan CoolerMaster CM 690 Black על המערכת מתוכנן OC שאמור להביא ת'מעבד ל סביבות ה 3.600 . שאלה : האם כדאי לקחת סטיקים של זכרונות בעלי גופי קירור / מבודדי חום ? או שזכרונות דומים ללא גופי קירור / מבודדי חום יביאו את אותם ביצועים? *יש לציין שגם אם יירכשו זכרונות בעלי גופי קירור / מבודדי חום זה יהייה משהו פשוט (300- 310 ש"ח) ולא משהו עם הקירורים המפחידים. החשש העיקרי שלי הוא איטיות בגלל חימום יתר. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-