מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מחפש לוח אם של GIGABYTE SOCKET AM3 ומעבד AMD כפול ליבה שמתאים ל-SOCKET AM3 והאים זיכרונות DDR2 667 MHZ מתאימים ללוח-אם SOCKET AM3 ובמידה ולא אבקש המלצה לזיכרונות שכן מתאימים תודה משה
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מקור : X-Bit Labs אם כבר, קצת על הארכיטקטורה (לא מצאתי בחיפוש איזכורים עליה, מלבד קצת בשירשור הזה); Fully Buffered DIMMs, או FB-DIMMS, היא ארכיטקטורת זיכרון חדשה יחסית שפותחה ע"י אינטל במטרה (או לפחות נסיון) להתגבר על ה-tradeoff שיש כיום בין מהירות(או תיזמונים נמוכים) וכמות (נפח מודולי הזיכרונות). כידוע, ככל שיש יותר שבבי זיכרון, יש פגיעה באיכות האות שמועבר ויש צורך להגדיל תיזמונים ו/או להקטין את מהירותם. לשוק הביתי הדבר לא הכי רלוונטי מאחר ואין צורך בכמויות זיכרון גדולה כמו בשרתים - תוך שמירה על מהירות ותיזמונים ברמה סבירה. זאת עוד בהתחשב בעובדה שזיכרונות Registered/Buffered גם ככה איטיים יותר מאלו ה"רגילים" לפחות במחזור Latency אחד. מערכת זיכרון FB-DIMM היא PTP - אין מכ…
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני בונה מפרט למחשב ואחרי שסקרתי אתרים בחרתי בE7500 שיעבוד עם כרטיס מסך HD5770 למטרות גיימינג בינוני, אני לא יבצע OC אין לי מושג איזה לוח אם כדאי לבחור ואשמח לשמוע המלצות אגב, כמה זכרון כדי לשים על הלוח 2G או יותר? תודה
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב המיועד לשימוש ב 3ds max ו after effects. המחשב מורכב מהמפרט הבא: Scythe Mugen 3 GIGABYTE Z68X-UD3H-B3 Corsair GS 600W DDR3 1333Mhz 2x4GB Kingston CoolerMaster CM 690 II (ללא HD וללא כרטיס מסך, עם OC) האם הוצאה נוספת לרכישת 2600K כדאית במקרה הזה או שכדאי לחסוך ברכישת ה 2500K?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
צהריים טובים, ברצוני להגדיל את הזיכרון במחשב שלי. המחשב נקנה ב 2009 . לוח האם שלי הוא : msi 2a78h מעבד : Intel Pentium E5200 Dual Core (כן.. ישן) http://www.mrmemory.co.uk/memory-ram-upgrades/model/MSI+(Micro-Star)~Motherboard~2A78h כרגע עם 2GB זיכרון כאשר ישנם בלוח האם 2 סטיקים של 1GB כל אחד. יש 2 סולטים בלבד של זכרון בלוח האם. יש לציין שאני עם Win 7 64bit שאלות שנובעות מהלינק שנתתי: 1. למה התכוון המשורר : Maximum memory 4gb? לדוגמא, איני יכול לקנות כרטיס יחיד של 8GB ? 2. מה אתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 500 שח פחות או יותר, ישנם 2 סלוטים בלבד של זכרון בלוח האם. אני גם צריך לקחת בחשבון כי אני אצטרך בעתיד הקרוב לשדרג ל SSD דבר שיצטרך זיכרון מספק (ראפיד מוד או משהו כזה?)…
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
איזה לוח אם בשווי 2000-2500 שקל אני יכול לקנות בשביל להפעיל פנטיום 3.06
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ומה זה CAS2.5 (נרא ךח שראיתי את זה איפה שהוא) איזה זכרון הכי טוב ל OC
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מתלבט בן 2 מעבדים,איזה מהם עדיף למשחקי מחשב,ואגב אני לא מתכנן OC ואין בעיה מבחינה תקציבית . מה המומלץ: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX או INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ?
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
טוב אחרי שחלק מאיתנו יודעים, נפחה נשמתו של הלוח שלי (P5ND2-SLI), ההלוויה תתקים במארז המנוח שכרגע מושבת :'( בעזרת השם אני קונה לוח חדש, אשמח להמלצות (צריכים להסתכל על חצי הכוס המלאה, עדיין יש זכרונות כרטיס מסך HD ומעבד ) אבקש רק לוחות שתומכים ב C2D, בשביל אפשרות שדרוג עתידי. אשמח גם כן להצעות ל AMD (לוח + מעבד) אבל בלי קירור. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לא ממש מבין את הקודים האלו...ומה הם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לגוגל יש טאבלט יוקרתי חדש משלה, שמריץ מערכת Chrome OS בהתבסס על שבבי אינטל - וידרוש מכם תשלום בנפרד עבור כיסוי-מקלדת ועבור עט מגע תואם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רואה טמפרטורות של 60 מעלות ומעלה ב-ICH, MCH בביוס. רציתי לדעת אם זה תקין? תודה.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש המלצות בבקשה על אתרים בחו"ל לקניית חומרה? (אני מחפש לוח-אם עם תושבת 939 למעבד AMD והמחירים של לוחות-אם יד שנייה בארץ דיי דומים למחירי לוחות-אם חדשים באתרים בחו"ל) תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התחילה אצלי תופעה שברגע שאני מפעיל תוכנה או משחק כבד, המחשב נתקע (אני מניח שזה המעבד) או מאתחל את עצמו. אם אני מוריד את הבאס ל100Mhz (במקום 133) התופעה לא מתרחשת יותר. ניסיתי לבדוק בתוכנה של הלוח אם והטמפ' הממוצעת היא 48-50. אחרי 52 המחשב פשוט נתקע (בבאס 100 היא בסביביות ה45). במקרים אחרים (לדוגמא כשאני מפעיל את התוכנה CPUBURN שאמורה לאמץ את הממעבד), המחשב פשוט עושה לעצמו reset. כשאני מריץ את התוכנה superPI, לאחר כמה שניות ריצה (פחות מחצי דקה) מופיעות שגיאות. האם זאת יכולה להיות בעיה של ספק? שמתי לב שה 12V שלו עומד על 12.54 והVcoreA על 1.74 (אין לי מושג על כמה הוא באמת צריך להיות). אני מניח שזאת לא בעיה של קירור מפני ש50~ זאת טמפ' נורמאלית למעבד. זאת גם לא בע…
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כשאני מפעיל PAT דרך הביוס המחשב לא יציב תחת חלונות ואפילו נתקע בדרך. מה אפשר לנסות?
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
intel - Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1193.53 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP-P,1394,Dual DDR,RAID,S-ATA,Intel LAN,USB 2) [ ¤ 896.89 ] 1 (לא סגור עליו,יש למישהו הצעה?) Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory [ ¤ 504.9 ] 1 amd- CPU : AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU [ ¤ 513.97 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 699.58 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory [ ¤ 504.9 ] 1 השאלה שלי היא מה יתן ביצועים יותר טובים לאחר OC לAMD? ההבדל בינהם מבחינה כספית הוא 600+- שקל. על INTEL יהיה אפש…
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם קיבלתי זיכרונות ממחשב שלא בשימוש 2 סלוטים של 1GB כרגע יש לי Q6600 ארבע ליבות זיכרון 2 סלוטים של 1GB כרטיס מסך TI5600 אם אני זוכר נכון 1GB זיכרון אני חייב להגיד שאין לי נסיון כלל בעבודה מול 4GB - כל החיים עבדתי עם 2GB עבודה עיקרית עם מחשב אינטרנט אופיס ומשחקים אני לא מתכנת או עובד עם גרפיקה אפשר הסבר פשוט לפני שאני מגבה מפרמט ומתקין 64 ביט איך תראה עבודה עם 4GB זיכרון תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי מה דעתכם כדי לקנות מחשב חדש שיתבסס על מעבד A3850 או פשוט להשקיע עוד ולקנות איזה מעבד CORE I5 2500 או אפילו 2600 לא גירסת ה-K
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום... כאשר קניתי את המעבד הנ"ל (לפני כמה שעות ) אמרו לי שמגיעה איתו מישחה טרמית להפתעתי הרבה הגיעה פד טרמי... רציתי שתמליצו לי על משחה טובה והאם כדאי לי להשתמש במדריך באתר?
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
באתר של אינטל כתוב כי המעבד הוא מסוג C2D http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27250 לעומת זאת בכל מיני אתרים כולל ZAP נכתב שהמעבד הוא dual core http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=768849 אז מה נכון לעזאזל ? תודה מראש לפותר החידה
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מעבד I7 בן שנתיים. לפי מה שהבנתי הוא לא תומך 64 ביט. האם זה נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם.יש ידע בחומרה והחלפה. השאלה השניה היא לגבי החלפת מעבד עם זה קיים לנייד שלי מדובר ב lenovo g550 כן קצת ישן.הייתי מעוניין לשדרג תמעבד למינימום i3 קיים דבר כזה ועם כן אשמח לדעת איזה מעבד יתאים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
- 1 follower
-
-
עם מדבקה על הזיכרון שרשום בה שהזיכרון הוא PC-6400. בדקתי בCPU-Z,MEMSET והן מצביעות על כך שהזיכרון עובד ב667MHZ. יש לי עוד סטיק של זיכרון במחשב שהוא DDR2800MHZ וכשנכנסתי לביוס והחלתי הגדרות אופטימליות ראיתי שהזיכרונות עובדים במהירות 667MHZ עקב זאת שהזיכרון שהחליפו לי הוא כנראה עובד בתדר DDR2667MHZ. האם ניתן לעשות עוד בדיקות כדי לוודא במאה אחוז שהזיכרון הוא אכן 667 ולא 800? או שמתוך הבדיקות שעשיתי לעיל זה מספיק בדוק. תודה רבה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי 3 התלבטויות אחרונות: DFI NF4 SLI INFINITY - רשום עליו באתר היצרן: "In SLI mode, the bandwidth of each x16 slot works at the bandwidth of x8. When the graphics cards are connected via the SLI bridge, it runs at x16 bandwidth. " מה זה בדיוק אומר לא הבנתי כל כך... הבנתי את התירגום, אבל נגיד אני אשים רק כרטיס אחד בלי SLI, זה יעבוד בX8?.. וזה רק בלוח הזה?. ABIT AN8 SLI Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - מה ההבדל בינו לבין הGA-K8NXP-9 ULTRA. הULTRA בעצם עולה יותר משום מה.. מה ההבדלים בדיוק?.. תראו אני לא לוקח SLI. אז אולי כדאי ללכת על ULTRA? תודה.
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-