מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
כתוב בפנדה שהוא תומך ב1000FSB+OVERCLOCKED כך כתוב שם עליו מה זאת אומרת והאם מעבד אינטל פנטיום 4 2.4GHZ 800MHZ 512K יעבוד בלוח אם הזה (האם הלוח תומך במעבד) והאם הלוח תומך בזיכרון הזה: CORSAIR TWINX512-3200LL פירוט: 512MB 2 x 256MB XMS3200 32Mx64, non-ECC, 184 Pin DIMM unbuffered, SPD (2-2-2) 32Mx8 DRAMs, Low Latency SPD with Heat Spreader אתם יכולים להסביר לי מה כתוב בפירוט כי אני לא מבין ואני OVERCLOCKER כבד לכן בחרתי בזיכרון הזה האם הוא טוב?????? אני מקווה שתעזרו לי תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
P4 2.4C ABIT IC7 2*256 DDR400 GIEL ULTRA
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ויעבדו ב 1333 או שלא יעבדו בכלל?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מישהו שמע על הזכרונות האלה. בחנות אמרו לי שאלה זכרונות מהירים במיוחד. לא מצאתי ביקורות. מה דעתכם ? שווה 280 שקל ל-256MB ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב P4 2.6 לוח ABIT IS7-V כבר תקופה של כמה חודשים המחשב לא עובד כמו שצריך ופתאום החלה הנורה האדומה(של הריסטרט) לעבוד כמעט באופן קבוע לכן פירמטתי אותו, מה שלא ממש פתר את הבעיה, אחרי זמן מסויים וכמה הפסקות חשמל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל (עוד במסך דוס ) THE CPU IS UNWORKABLE OR CHANGED CHACK THE CPU SOFT אחרי לחיצה על F1 לוקח לו בערך 4 דקות לעלות,עשיתי חיפוש ווירוסים ורוגלות למיניהן וזה בסדר כמו כן איפסתי את ה BIOS ולא עזר בבקשה עזרה ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רונה עוד מעט מחשב ורוצה עזרה בבחירה של לוח אם על בסיס N-פורס 2 400, כלומר שיתמוך בבאס של 400.
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
הזמנתי מחשב לפני יומיים. המעבד שהזמנתי היה +AMD 4800. עכשיו התקשרו מהחנות ואמרו לי שאין להם את הדגם הספציפי הזה אבל הם ייתנו לי את הAMD5000+ באותו מחיר. השאלה שלי האם מדובר באמת במעבד יותר טוב? יכול להיות שהזכרון מטמון של ה-5000 יותר נמוך או שלא קראתי טוב. אם אפשר תשובה מהירה מחכים לאישור שלי בחנות.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני קו נה מחשב חדש כנראה עם 4850X 2 או 4870 .. ( אם מישהו יודע גם מה עדיף אני יישמח לדעת). ואני מחפש מעבד טוב וחזק למשחקים .... שלא יהיה יקר בטירוף ... אבל משהו טוב ( עד 1400 +-).. שמעתי שהi7 החדשים טובים .. אבל תמיד יש דגם אחד שהוא יותר טוב ואחד שהוא יותר מומולץ וכו' ... אשמח לקבל כמה עצות ואם תוכלו גםלהביחא לי לוח אם שיתאים לו זה ייעזור מאוד תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
-
החלפתי את הלוח אם שלי למעבד של אינטל עם צ'יפסט שונה. רציתי לדעת אם אני חייב לבצע פורמט או שאפשר פשוט להתקין את הדרייבר של הלוח אם?
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, ראשית, מה הזיכרון המקסימלי שאני יכול להרכיב על לוח האם הזה (כל הפרטים הטכניים של הזיכרון, אם אפשר בבקשה, כדי שאני אוכל להזמין בקלות באינטרנט). שנית, האם יש טעם להעביר את מערכת ההפעלה לדיסק קשיח SSD? האם המהירות תעלה בצורה משמעותית ואיזה זיכרון SSD לקנות? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לא רק שהטכנולוגיה תעבוד על הלוחות הפרטיים של ATI עם הRS400 או הRD480. מסתבר כי גם הצ'יפסטים האחרונים של אינטל יתמכו בטכנולוגיה גם כן. לאחרונה, ראינו כמה לוחות 955 עם שני חריצי PCIE וכעת שמענו שATI בדקה את הארכיטקטורה החדשה על הצ'יפסטים האישיים שלה וכמו כן גם על של אינטל והתוצאות היו משביעות רצון. מסתבר שATI רצינית מאוד בנוגע להתקפת הדומיננטיות של הSLI של NVIDIA. מכאן, השאלה שנשאלת. האם גם הSLI יעבוד על הלוחות הללו ?? מקור לידיעה : http://www.theinquirer.net/?article=22846 קרדיט : ליאו מנהיג הצבים
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לפני מס' ימים קניתי זיכרון מסוג KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 לאחר בדיקה שערכתי בתוכנת CPU-Z ו- EVEREST הסתבר כי המהירות של הזיכרון היא 667MHZ ולא 800MHZ. האם מצב כזה ייתכן?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
מפרט נוכחי : מעבד - E6750 2.66Ghz LGA775 זכרונות - A-Data 2GB DDR2 800Mhz x2 לוח אם - GA-P35-DS4 rev1.1 Supports1333/1066/800 MHz FSB כ.מסך - Leadtek nVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB GDDR3 תקול, יוצא משירות. Sapphire ATI Radeon 6770 512MB GDDR5 HDMI נקנה אתמול עדיין לא הגיע. ספק - Seasonic S12II 620W Bronze ד.קשיח - wd 320GB 7200 x2 שימושים: אינטרנט סרטים ומשחקים כמו Assassin's creed, The witcher, Dragon Age, Crysis, COD, CnC ועוד. עכשיו אני רואה שבכלל אין חיה כזו ב- 300שח. בעסה אני שונא את המעבד הזה. הוא כזה גרוע ב- OC.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי מעבד P41700 ולוח אם asus p4b-c אם אני לא טועה בכל מקרה אני מאוד מאוכזב ממנו ואני מעוניין להחליף ללוח אם שתומך ב DDR ובמעבד שלי (P4 1700) ובעל תמיכה ב AGP X8 וכמובן כל הפיצרים החדשים כמו יציאות USB ו FIREWIERE מרובות אם למישהו יש לוח אם שתואם לזה או שאלות (אני יודע שפירטתי מעט מאוד זה בגלל שאני קצר בזמן ואני חייב לזוז) אז שישאיר אותן ואני אשמח לענות תודה!
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מניח שזה נשאל כבר הרבה אבל אני לא מוצא את זה בחיפוש. יש לי מעבד AMD 64BIT ו - 2*512 של CROSAIR עכשיו הבנתי שבסוקט 939 כאשר יש שתי זכרונות זהים מרוויחים עוד משהו כמו 10%. השאלה שלי היא אם מספיק לחבר את הזכרונות או שצריך להגדיר משהו בביוס?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מתחיל לבדוק לוחות אם לשדרוג המחשב שלי ויש לי את Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series השאלה האם שווה לי להעביר אותו למחשב החדש או שהצ'יפים של היום כבר ברמה הזאת או יותר טובים.. כאשר זה ישפיע לי על הבחירה האם להסתפק בלוח אם עם Realtek® ALC887 או Realtek® ALC1150 או להשקיע בלוחות אם יותר יקרים (100 שקל הבדל) עם SupremeFX
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה בולבלתי קצת ואבדתי את ההשוואה בסוגיי זיכרונות DDR כלומר אני יודע ש266,333 ו400 אומר בדיוק אותו דבר כמו 2700 ו3200. רק מה זה מה?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם! אמא שלי עובדת עם התוכנה אוטוקאד(AUTOCAD) עם מחשב P4 2.4MHZ ו512MB. השאלה שלי זאת, אם אני יוסיף עוד 512MB השינוי יהיה משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אוקיי זה הדגם P5VD2-MX של ASUS בדקתי באתר היצרן לגבי לוחות אם תומכי קונרו ולפיהם הוא תומך: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=310&model=1200&modelmenu=1 עכשיו, נכנסתי לזאפ וחיפשתי את הדגם הזה, מצאתי את אותו דגם בדיוק, אבל לא רשום שהוא תומך : http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=424702 השאלה שלי היא כזאת: הלוח תומך או לא? (אני מתכוון מה שיש בזאפ) זה אותו לוח או שזה אותו שם אבל סוג שונה?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אוקיי אז אני מתכנן ליבנות לאחי מחשב (שחוזר לארץ מאוסטרלי האיפה שאני גר) ועד היום היתעסקתי בעיקר עם לוחות של AMD מבוסיי NFORCE2 וכו' עכשיו הוא רוצה אינטל(לא לOC) אז החלטתי לחפש לוח אם אז נגיד שאני הולך על הליגה של ASUS או משהו אחר שתמליצו לי (עם הרבה פ'יצרים), אז אני רוצה לדעת קודם כל מה ההבדלים בין ה865 ל875 וב848 (שאני יודע שיהיה לט תמיכה בפרסכות). בתודה דניאל נורמן
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם של ABIT והורדתי לפני איזה 3 חושדים מאוורר קטן שהיה עליו(כמו על כל לוח אם),בגלל שעשה רעשים. חברה לוח אם שלי יכול להישרף? (ואם כן,מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא ישרף,כי זרקתי את המאוור שהיה על הלוח אם לפח)
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה לשרג מחשב יחסית ישן עם הלוח אם הבא: GA-8I915P Duo זה מחשב יחסית מוזר שבא עם 4 תושבות לזיכרון. 2 הם DDR1 ושתיים האחרות זה DDR2 . ב SPEC של היצרנית מופיע ההסבר הבא: DDR : 2 DDR DIMM memory slots (supports up to 2GB memory) Supports 2.5V DDR DIMM Supports dual channel DDR 400/333 DIMM DDR II : 2 DDR II DIMM memory slots (supports up to 2GB memory) Supports 1.8V DDR II DIMM Supports dual channel DDR II 533/400 DIMM בנוסף רשום שאין לערבב זכרונות (או DDR או DDR2) עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. ההגבלה של השתי גי'גה - זה עבור סלוט בודד ? או עבור שני הסלוטים? 2. והיותר חשובה - רשום שזה מקבל DDR2 533. האם זה יקבל לפי דעתכם גם 667 אבל יעבור על התדר הנמוך יותר? אני לא חו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-