מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
סיפור יפה עם שיעור מאחוריו: I blew up a CPU while benchmarking... FAIL https://www.youtube.com/watch?v=ys24AJh42xA
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הייתי שמח לדעת כמה הפרמטר של זכרון מעבד חשוב לביצועים של המחשב או ש צוואר הבקבוק נמצא בכל מקרה ברכיב אחר תודה ויום טוב atedgi
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מספר חודשים אחרי שראינו את מוצרי ה-APU השולחניים של מפתחת השבבים האדומה הופכים זמינים בגרסאות בלעדיות ליצרניות של מערכות מורכבות - בקרוב גם הצרכנים הביתיים הממוצעים יוכלו ליהנות משמונה ליבות Zen 3 שיפעלו ללא דרישה לכרטיסי מסך חיצוניים שעולים הון תועפות בעידן הנוכחילכתבה
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
- 1 follower
-
-
אולי לחלקכם זה ישמע שאלה טריוויאלית אבל בכל זאת, אני רוצה לדעת אם לוח אם של למשל 800 שקל ולוח אם של 400 שקל (בוא נגיד שהחיבורים השונים לא מעניינים אותי) יציגו ביצועים שונים במשחקים? או שהFPS זה לא issue של לוח האם בכלל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום שימושים : 1. כרטיס מסך 1 חיצוני חזק 5870HD 1.1 כלומר אני סוגר את הכרטיס מסך של הלוח בלוח GA-890GPA-UD3H 2. אין לי עוד כרטיסים להתקין ולא צריך 3או 6 כרטיסי PCI-E 3. מבצע אובר קלוק למעבד 6 ליבות AMD האם הלוח GA-890GPA-UD3H יחזיק מעמד באובר קלוקינג ??? 4. מתקין קולר Thermalright ULTRA 120 האם לוח GA-890GPA-UD3H ניתן להתקין עליו קולר כי יש לו חלקים גבוהים ??? 5. שימוש משחקים השאלה בהיתחשב בשימושים שלי בלבד מה ההבדל בין הלוחות ??? לגבי ??? האם ללוח GA-890FXA-UD7 יש יתרון טכני ??? כלשהו על הלוח GA-890GPA-UD3H הרי זה לא יתכן שלוח שעולה פי 2 אין לו עוד יתרונות טכניים חוץ מ- 6 PCI-E אני חייב לציין שלוח שעולה חצי מחיר מכיל אותם יתרונות כמו לוח שעולה פי 2 ועוד נותן לי כר…
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך קצת חומר לימודי כללי על לוחות אם . אין צורך להפנות אותי לט'רד הדבוק שקיים בפורום על לוחות אם כי קראתי את כולו ולא באתי על סיפוקי. החומר הלימודי שאני צריך הוא כזה : 1. רקע כללי על לוחות אם ושימושים שונים 2. לימוד סכימה כללית של לוח אם. - איפה ממקום כל דבר ומה תפקידו (כולל הכל - גם ג'אמפרים) 3. סוגים נפוצים של לוחות אם ושימושם (amd intel וכו) 4. איך אפשר לזהות (ויזואלית) סוגי סוקטים 5. כל דבר שקשור לעניין. בקשתי המון ואני אודה למי שיעזור לי תודה ואחלה לילה שיהיה לנו
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שמתי לב שרוב הלוחות היום מגיעים עם כרטיס מסך מובנה. האם הוספה של כרטיס מסך סטנדרטי יכולה ליצור בעיות כלשהן? האם ניתן לכבות בביוס את הכרטיס המובנה? כמו כן, שמתי לב שדווקא לוחות ללא כרטיס מובנה עולים בדרך כלל יותר כסף מלוחות שמגיעים עם כרטיס. מדוע זה כך?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!!! טוב ככה..חבר שלי רוצה להחליף את הלוח אם שלו והמעבד.. הוא רוצה מעבד AMD 64bit ולוח אם לבחירתכם...רק שהכרטיס מסך הוא בתושבת AGP ולכן הלוח צריך לתמוך בזה...(קצת מעפן..) תנו לי רק את המחיר של כל מוצר וחנות בבקשה.. תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לפי מה שנודע רק היום לספקי הלוחות מהסידרה החדשה של אינטל, קיים פגם במשפחת הצ'יפסט Cougar Point לפי אינטל, משמעות הפגם היא שעם הזמן ביצועי הפורט SATA2 שמחבר את ההתקן אל הלוח ירדו בהדרגה. המושפעים בעיקר יהיו אלו המשתמשים בפורטים לעבודה עמוסה, ולצערנו על מנת לתקן את הפגם יש צורך בתיקון סיליקון שכמובן רק היצרן יכול לספק! נכון להיום אינטל עוצרת את כל המשלוחים של הלוחות עד שהבעיה תפתר (צפוי עד אפריל - מאי). לאלו שכבר קנו לוחות מהסדרה ניתן יהיה לנצל את יכולת ההחלפה במסגרת האחריות, או לפי הנחיות החלפה של אינטל לספקי הלוחות (בעקבות המקרה) שטרם פורסמה לקהל הרחב... אלו שמתכננים קניה של מערכת מבוססת צ'יפסט חדש - מומלץ להמתין ולעקוב אחר ההודעות של אינטל! ניתן לקרוא ביתר פירוט כאן וכ…
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
אלו מעבדים צפויים לצאת בחודש מרץ אפריל 2003, אם יש כבר תכנון מוכן.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
לוח האם שלי:Gigabyte 8SQ800 Ultra המעבד:P4 2.4Ghz 533Mhz FSB הזיכרון:Corsair Twinx Dual channel DDR 400Mhz 256X2 באיזו תדירות (frequency) אמור לעבוד הזיכרון שלי?.. אני לא שואל את השאלה הזאת סתם.. כאשר אני מפעיל אותו בביוס על Default של 400Mhz המערכת עובדת באופן לא תקין לגמרי המחשב מתכבה לבד, לעיתים מערכת ההתקנה לא עולה, המחשב מתכבה לרוב באמצע משחקים. בחנות מחשבים כלשהי מכרו לי סיפור שהמעבד חייב לעבוד על 800FSB (כלומר שאני צריך לקנות מעבד חדש בכדי שהמערכת תעבוד תקין במהירות זיכרון של 400Mhz) ושעם מעבד בעל 533Mhz FSB המקסימום שאני יכול להפיק מן הזיכרון ללא אוברקוק הוא 333Mhz אני לא יודע אם להאמין לזה או לא. בדקתי את רשימת עדכוני הביוס ללוח שלי ב www.giga-byte.com ומצאתי…
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול מחשב חדש. במפרט קניתי זיכרון מסוג kingston hyperx pc8500 1066MHZ cl5 4GB שעלה 355 שקל וזאת משום שנגמר להם ה ocz htc reaper 800MZH cl4 שרציתי. אני לא שקט עם הבחירה הזאת..וחושב שאולי עדיף שהייתי לוקח : 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 במהירות 800 שעולה רק 20 שקל יותר או OCZ Blade Edition Dual Channel 1066 שעולה 10 שקל יותר מה אתם אומרים ? תודה!! אגב לוח אם : gigabye GA-EP43-UD3L ומעבד e7400
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המעבד הקיים בלוח האם MSI P4M890M. המעבד שמורכב עכשיו בלוח הוא Pentium D 935 3.2GHZ ולפי האתר של MSI, לוח האם תומך ב-C2D והמעבד היחידי מהרשימה שנמצאת שם שאני רואה שהוא עדיין נמכר בארץ, הוא E6300 1.8GHZ (לא 2.8GHZ). האם אני ארגיש בהבדל בין שני המעבדים (אני לא מעוניין ב-OC)? השימושים העיקריים במחשב הם מדיה סנטר ואינטרנט. על המחשב מותקן ויסטה כנראה ברשיון OEM ולמרות פירמוט והתקנה מחדש הויסטה עדיין איטית. האם אני אצטרך להתקין מערכת הפעלה אחרת אם אני אחליף את המעבד? תודה
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב בן 5 שנים,די מרוצה שהחזיק יפה עד עכשיו,מבחינת שימושי המחשב מדובר על שימושי מדיה,סרטים,טלויזיה,הורדות,וצריבות.לאחרונה המחשב כבר ממש "חנוק" וכל חלון שנפתח בנוסף די תוקע את המחשב. אני מתכנן טיפול יסודי למחשב,וכרגע מבחינת התקציב מה שאפשרי זה קניית זכרון נוסף של 1GB. מפרט המחשב כדלקמן:P4-HT-2.8GHZ Intel Rock Lake D865 זכרון - 2X256 של יונדאי בדואל צ'אנל בתזמון של 3-3-3-8 ממה שראיתי על הלוח אם,ניתן להרחיב זכרון עד ל4GB ויש 4 תושבות שכרגע 2 מהם תפוסות ע"י זכרון קיים. אני מעוניין להשאיר את הזוג של ה256 ולהוסיף כרגע עוד 1 ג'יגה זכרון,שבעתיד(ברגע שיהיה תקציב) יצטרף אליו עוד 1 ג'יגה. השאלה שלי האם כדאי להוסיף את הקיט של OCZ GOLD,מבחינת ביצועים מדובר על תזמון נמו…
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד אינטל סלרון 1000 - נאמר לי שלמעבד יש 256k cache ולכן לא כל לוח אם יעשה את העבודה... מה אני צריך לבדוק במיוחד בלוח אם כדי שיתאים למעבד הזה ? יש לי לוח אם - Elitegroup-ECS P6S5AT שלפי המפרט שמופיע באתר היצרן תומך במעבד סלרון 1000 אבל אין שום ציון בנושא ה 256k cache. למישהו יש מושג / רעיון בנושא ? מה בודקים ? מה עושים ? (אין לי אפשרות לנסות ולראות כי אני צריך לקנות את הכל...) תודה.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
האם הוא דורש התקנת התקן נוסף לטובת הפעלת הפיירוויר ? ממה שהבנתי הוא תומך בפיירוויר וב manual שלהם כתוב שזה דורש מודול מיוחד ??? לבנתיים אני לא מצליח להתקין את הדרייבר כמו שצריך
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אם כרגע יש ברשותי כרטיס זיכרון אחד של CEON בנפח 4GB 1333MHZ, כדאי לקנות סטיק נוסף של 4GB מיצרנית אחרת או שעדיף לקנות כבר 2 סטיקים של חברה איכותית כמו GSKILL? רוצה שבסה"ה יהיה 8GB.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי לוחות אם - לוח אם MSI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2585 ב - 326 שקלים, או לוח אם ביוסטאר - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2945 ב - 280 שקלים. שניהם נראים בסך הכל בעלי אותם פיטצ'רים רק הבדל במותג / איכות / מחיר. האם יש סיבה שלא לבחור בלוח אם הזול יותר?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם הלחפתי לוח + מעבד ...עכשיו הזיכרונות xms2 6400c4 4-4-4-12 איזה מתח הם עובדים מה לתת להם בביוס כי ניראה לי הם עושים בעיות שאני מעתיק קבצים כל המחשב שלי נהיה איטי (עד כדי שיתוק מוחלט כמעט ולא ניתן לבצע פעולות)ויש לי מערכת חזקה מאוד מאוד ניראה לי שהזיכרונות מאטים את המחשב שלי זה המפרט Q6600 4GB xms2 6400c4 4-4-4-12 קורסאייר לוח DFI LANPARTY UT P35-T2R 2X HD2900 CF XFI FATALITY AGEIA PHYSX CARD ספק כוח 1200WAT TT וינדוס ויסטה אולטימיט 32 ביט [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מי יותר חזק פחות מתחמם יותר טוב למשחקים גרפיקה (לא מדובר בכסף) הוא יותר טוב מיבחינת ביצועים
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות AMD DURON ומחפש לוח אם בשביל מעבד זה שירוץ אם זכרונות sdram only בגלל שעכשיו יש לי p3 ו 384 sdram והייתי רוצה להשאיר אותם למעבד. אז בקיצור כל מה שאני רוצה לדעת זה, 1:האם המעבד הנ"ל תומך בsdram והאם יש לוח אם למעבד זה שיעבוד אם זכרונות sdram.
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
נגיד שיש לי לוח דואל .. אני חייב ששתי המעבדים יהיו אותו הדבר (דגם..) או שאני יכול לדוגמא Athlon MP 1800 & Athlon MP 2000 ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה קונה כרטיס מסך של EVGA מארה"ב ועל הדרך ראיתי באתר שלהם את הלוח הזה שדי קרץ לי מכיוון שאני מחפש לוח mini\micro. ידוע לי שהחיבורים בלוח הם מינימאלים, אבל כמו שאמרתי - זה מה שאני מחפש. ללוח יחובר כרטיס מסך GTX 680 ומעבד i5 3570K. http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=111-IB-E692-KR מעולם לא היה לי מחשב עם לוח של EVGA, וגם היה קשה למצוא ביקורות על הלוח (מצאתי רק 1), אודה לכם אם תתנו את דעתכם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
נראה לי שזה כן רלוונטי לפורום, אך במישה ואני טועה... סורי ;D רכשתי לא מזמן P55M-UD2 הוא מגיע עם תוכנות כמו Dynamic Energy Saver™ 2 Smart 6- A Smarter way for PC system Management אתם משתמשים בתוכנות הללו או שמיותר בכלל להתקין אותם? דבר נוסף בנושא, מישהו הבים מה עושה התוכנה הזו (גם מגיע עם הלוח)? AutoGreen- Greening your PC via Bluetooth cellphone תודה!
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
דור המעבדים החדש מ-AMD ב-7 ננומטר יציע לא רק שיפור ביעילות ובביצועים המירביים של כל ליבה וליבה - אלא גם סידור ייחודי וחדשני עבורן שמשלב טכנולוגיות ייצור מדורות שונים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-