מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
רקע - החלפת לוח אם, מעבד, ומארז למחשב. לגבי הלוח אם: ========= מה לדעתכם לוח האם שיתאים לצרכיי שהם: - יותר מ 2 מקומות לזיכרון (רצוי 4) - מהירות FSB 533MHZ - 512kb cache - נועד לפנטיום 4. - של ASUS, INTEL, וכדומה. - מחיר סביבות 500-600 ש"ח. אני לא מבין גדול בתחום, אבל האם יש אפשרות שהזיכרון הקיים אצלי (SDRAM 133MHZ) יתאים גם ללוח האם החדש? יש לי כ 512MB אז לא רציתי להשקיע בזיכרון חדש... אם בכל זאת אני צריך זיכרון חדש אז מה תוכלו להמליץ ומה המחירים? (גודל ~ 256-512MB) לגבי המעבד: ========= האם Intel P4 2.4MHz 533MHz FSB 512MB cache ב 1392 ש"ח בפלונטר זה טוב? (מבחינת המעבד, התאימות ללוח אם, והמחיר) בכל מקרה אודה על המלצות על חומרה אחרת מזה שכתבתי. סה"כ הדרישות של משתמש מקצ…
-
שיהיה סוקט 478 צ'יפסט לא ממש משנה לי און בורד סאונד והכי חשוב FireWire וכמעט שחכתי תקציב של 700 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי כרגע מעבד 1.4 G של אינטל ובסך הכל הוא לא רע והלוח שלי הוא אינטל גריבלדי 850 (הצי'פ) רציתי לדעת האם הלוח הזה מתאים לקבל מעבד 2 גיגה של אינטל?? והאם באמת כדאי לשדרג? יש לי כרגע 256 זיכרון RDRAM וכרטיס מסך GF4 של אסוס האם באמת יהיה כזה הבדל גדול בינהם???? תודה גל
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ומה זה CAS2.5 (נרא ךח שראיתי את זה איפה שהוא) איזה זכרון הכי טוב ל OC
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לוח האם שלי:Gigabyte 8SQ800 Ultra המעבד:P4 2.4Ghz 533Mhz FSB הזיכרון:Corsair Twinx Dual channel DDR 400Mhz 256X2 באיזו תדירות (frequency) אמור לעבוד הזיכרון שלי?.. אני לא שואל את השאלה הזאת סתם.. כאשר אני מפעיל אותו בביוס על Default של 400Mhz המערכת עובדת באופן לא תקין לגמרי המחשב מתכבה לבד, לעיתים מערכת ההתקנה לא עולה, המחשב מתכבה לרוב באמצע משחקים. בחנות מחשבים כלשהי מכרו לי סיפור שהמעבד חייב לעבוד על 800FSB (כלומר שאני צריך לקנות מעבד חדש בכדי שהמערכת תעבוד תקין במהירות זיכרון של 400Mhz) ושעם מעבד בעל 533Mhz FSB המקסימום שאני יכול להפיק מן הזיכרון ללא אוברקוק הוא 333Mhz אני לא יודע אם להאמין לזה או לא. בדקתי את רשימת עדכוני הביוס ללוח שלי ב www.giga-byte.com ומצאתי…
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המעבד להלן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25545 אבל בזאפ מופיע מהירות שונה של המעבד מאשר שמופיע באתר והם נותנים אותו קישור, אפשר הסבר? http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=454855 ואני רוצה לדעת אם בכלל המעבד יעבוד על הלוח M שלי הנה פרטים: (תלחצו על התמונה, יפתח חלון חדש תעשו שמירה בשם לתמונה ואז תוכלו לראות את כל הפרטים בבירור) תודה! (אני מתכנן גם לקנות HD4770, 2GB RAM, SeaSonic 500W)
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי לכולם... אני בונה מחשב לרכב ואני צריך לוח אם שיהיה קטן כמו Micro ATX עם מעבד שיקח גם כן מעט וואטים. כחלק מבנית המחשב לרכב אני צריך לקנות: לוח אם, שיהיה Micro ATX, עם כרטיס מסך מובנה. מעבד, שיקח מעט ואטים. זיכרון 1GB RAM, שוב שיקח כמה שפחות חשמל. ארד דיסק נייד. כל אלו + כרטיס מסך Audigy2 שיש לי כבר יכנס למארז, צריכים להחזיק על ספק M2 שהוא 160W. ניסיתי לבנות מחשב ויצא לי זה בינתיים: לוח אם עם ציפסט של AMD 740G תומך DX9 Gigabyte GA-MA74GM יש גם לוח אם אחר עם nForce 630a דגם GA-M68SM-S2L ומעבד שלוקח רק 45W- AMD Athlon 64 X2 4850e האם יש המלצה ללוח אם + מעבד אחר? אולי לעבור לאינטל?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שבודקת את העניין או מציגה אותו ?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
החבר'ה של Overclocking TV היו במפעל של GIGABYTE לייצור לוחות אם והסריטו את הביקור שלהם. וידיאו מאוד נחמד למי שאוהב את התחום: http://www.overclocking-tv.com/content/news/5633/how-to-make-a-motherboard-a-visit-in-a-gigabyte-factory.html
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
המערכת שלי היא XP SP3 על AMD ATHLON XP 2500+ (1.83GHZ), 1.5GB RAM עם GeForce6600 LE 128MB. לאחרונה אני משתמש בתוכנה דיי כבדה (תוכנת פוקר מבוססת פלאש..) וכשאני משתמש בה בצורה אנטנסיבית (מספר שולחנות משחק במקביל), יחד עם תוכנות אחרות ברקע, המחשב מתחיל לקרטע מאוד. בזמן השימוש אני רואה שהתוכנה משתמשת בבין %30 ל%90 מה-CPU RESOURCES, בנוסף לעיתים נדירות יותר אני מקבל הודעת מערכת שהזכרון הוירטואלי שלי נמוך. התקנתי MEMINFO ובבדיקה חפוזה במהלך שימוש בתוכנה השימוש של הזכרון הפיזי היה 1000/1600 וקובץ הפייג 1300/2170 (עיגלתי את הערכים כמובן). עוד מחשבה שיש לי זה שלמחשב שלי יש בעיה אישית עם פלאש (או עם פוקר) כי גם לדוגמא שאני משחק פוקר בפייסבוק, הפיירפוקס מקרטע. אני תוהה האם תוספת זכר…
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, הזמנתי (מאחת החנויות המוכרות) זיכרון KVR800D2N5 DDR II 2GB 800Mhz KINGSTON וקיבלתי KVR800D2N6. האם ההבדל משמעותי? יש סיבה לבקש שיחליפו? או שעדיף לוותר על כל הבלאגן? תודה
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
א. הכרטיס הגרפי שלי לוקח 64 מגה מסך כל הזיכרון. ב. ביצעתי עדכון דריברים ללוח אם. תוכנת cpu-z מראה לי 2304 מגהבייט, אבל ה-xp מראה 1.8 gb. למה? לוח אם: msi pm8pm-l
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי ברשותי לוח אם ex58-extreme של גיגאבייט יש לי שאלה לגבי הסטארטאפ של הלוח האם אפשר לדלג עליו ?או לפחות להאיץ אותו. בהתחלה רואים תתמונה של הלוח איזה 10 שניות ואז כל העלייה של הBOOT ממש איטי אז אם קיימת דרך אשמח לשמוע תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ידוע לי שבמעבד Pentuim ישנם 32 קווי כתובת. כמה דפים בגודל של 16KB ניתן למקם בזכרון הפיזי ? ואם אפשר הסבר. ועוד משהו - נניח שאנחנו פונים לדף שכתובתו הלוגית היא 0F3A5h . מהי הכתובת הפיזית של נתון זה לאחר שהוקצה לדף זה מספר מסגרת d10 בזכרון הפיזי ? אם מישהו יכול לעזור אז אני יודה לו מאוד תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
רציתי לדעת אחת ולתמיד איזה לוח אם משתלם יותר גם ביצועית וגם כלכלית ואם אני רוצה לשים Sparkle Geforce 9500GT 256MB DDR3 Passive Cooling HDMI Retail במקום Sparkle Geforce 9500GT 512MB DDR2 Passive Cooling HDMI Retail האם אני צריך לשדרג לג'יגבייט או ששניהם תומכים בDDR3 והאם יש בכלל הבדל בביצועים בינהם או רק הDDR3?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לוח GA-MA78GM-S2H מעבד ATHLON 64 4850e זיכרון DDR2 800 EasyTune מראה שהזיכרונות עובדים ב 800MHz ב CPU-Z DRAM Frequency=357MHz - לא צריך להיות 400 (הבנתי שזה 2500/7) ? FSB:DRAM=CPU/7 - היחס הזה בין המעבד לזיכרון, למה (לא מצאתי בביוס נתון כזה) ? תקנו אותי אם אני טועה, צירפתי תמונה עם פרטים מלאים תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת i5 , וזוג זכרונות 4GB שעובדים בדואל צ'אנל, הזכרונות מנוצלים ב- 30% . אם אני אוסיף עוד זוג זכרונות כאלה בדיוק שיהיה 8GB , תהיה ירידה כלשהי בביצועים?! תודה
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם GTA IV יכול לרוץ חלק על 2GB זיכרון 8800GT כרטיס מסך ומעבד E2160 800FSB 1.8Ghz חבר שלי התערב איתי שמעבד לא קשור בכלל למשחקים ואמר שבמצב כזה IV יזוז בלי בעיות. מה אתם המומחים אומרים?
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מבחינת הפרשים בביצועים, הן במשחקים והן לשימושים כלליים, מה ההבדל באחוזים מבחינת ביצועים בין שני המעבדים הללו? איזה מהם כעיקרון יותר חזק ואיזה יותר משתלם במחירו? תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מבין שני הלוחות הבאים באיזה לוח יש כרטיס מסך מובנה יותר טוב ואיזה לוח יותר טוב בכללי זה http://www.skypc.co.il/pl_product~950035~10~0.htm או זה http://www.skypc.co.il/pl_product~39360~10~0.htm המחשב הוא בשביל אינטרנט וסרטים זה המפרט מעבד: E5300 זיכרון: G. Skill 2MB 800Mhz שני דיסקים קשיחים אחד 80 והשני 320 של SATA שני צורבים: אחד IDE השני SATA ספק: Cooler Master Extreme Power Plus 500W תודה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש המלצות בבקשה על אתרים בחו"ל לקניית חומרה? (אני מחפש לוח-אם עם תושבת 939 למעבד AMD והמחירים של לוחות-אם יד שנייה בארץ דיי דומים למחירי לוחות-אם חדשים באתרים בחו"ל) תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות [asus]יש לי מעבד i7 860 ואני משתמש במחשב לעריכת וידאו האם יש הבדל ומה מומלץ תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש- http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=779 (קונה מKSP) לי יש לוח אם של ABIT IP35-E,רציתי לדעת אם הוא יתאים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת יש לי לוח אם asus p5kc יש לי עכשיו 2gb זיכרון של corsair xms2 אני רוצה להרחיב את הזיכרון אז רציתי לדעת, מה המהירות המקסימלית שהלוח הז תומך? האם שווה לשים עליו DDR3? אני יודע שבלוח הזה יש 4 סלוטים ל וDDR2 ועוד 2 סלוטים ל DDR3 לא הבנתי בדיוק איך זה עובד, אני יכול למשל להוסיף ל2 ג'יגה האלה שני סטיקים של DDR3 ? זה מבלבל אותי לגמרי, אני רוצה שיהיה סך הכל 4 GB מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
המלצה למעבד זול עד 500 ש''ח למשחקים. כולל אתר שממנו ניתן לקנות.
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-