מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . אני מעוניין לקנות לוח אם , וראיתי לוח אם יד שנייה ECS X48T-A . מה דעתכם עליו ? הוא משתווה לקמה של הגיגה בייט X48-DQ6 ? ועוד אחרים עם ציפסט X48. אני יכול לקנות אותו במחיר של 500 ש"ח כולל אחריות מהיבואן , המחיר משתלם ? והלוח הזה יהיה יותר טוב מהלוח ASUS COMMANDO , נכון ? תודה רבה לעוזרים והמשך יום טוב . הנה סיקור קטן : http://www.guru3d.com/article/ecs-x48ta-review-mainboard/11
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי מג'ון ברייס מותקן לוח אם BIOSTAR 945GC M7-TE,ואם משדרגים לו את הביוס, הוא יכול לתמוך במעבדי 45 ננומטר. אם קונים לו רכיבים, חובה לשדרג את המעבד (כי שמו לנו מעבד סלרון), הזכרון (שמו לנו ddr2 256mb ram 667mhz), הארד דיסק (שמו לנו WD 80GB IDE. ה- dvdrom ששמו לנו היה בחיבור SATA. בלוח שלי יש 4 יציאות של SATA2 ואחת שלIDE, סלוט שלPCIEx16 וצריך לשים גם צורב DVD. השאלה היא האםכאי לשדרג ללוח תומך ב- LGA1366 (תומך במעבדי core i7) או להישאר רק עם הלוח הזה. אשמח לשמוע דעה על הכרטיסים החדשים שלnvidia, שזה ה- gtx260 ו- gtx280. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום. זה שוב אני. הפעם מעט חקרתי את השאלות תשובות. וככה. יש לי את לוח האם GIGABYTE X58A-UD5 REV2.0 יש לי טריפל צ'אנל של 6GB http://www.gskill.com/en/product/f3-10666cl9t-6gbnq ואני מתכנן להכניס אליו את הדואל צ'אנל הזה http://ksp.co.il/?uin=14039 עכשיו. שניהם בעלי מתח זהה תדירות דומה אחד לאחד. אבל. אחד טריפל והשני דואל בכלל. 1. זה לא יפגע בביצועים ויגרום לעבוד כמודול יחיד או דואל צ'אנל? 2. זה בכלל יזהה את הזיכרון ויעבוד איתו רגיל? אני מצפה לתשובה מעט יותר מפורטת ומנומקת הגיונית באופן נרחב. יותר מתגובה של "כן".
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
טוב אז נמאס לי מה 512 שלי, לא שהוא לא טוב, OCZ אחרי הכל סוחב עד איזה 270, אבל מאז שהוא נקנה ישנם דברים זולים וטובים יותר, בנתיים יש אפשרות להביא מחו"ל זכרונות, אז אני רוצה להחליף את מה שיש לי כרגע וגם שיהיה 2X 512. טוב אז הדרישות הן כאלה: תצורה של 2X 512 , עושה לפחות 250 MHZ. בעיות: הלוח נותן מקסימום 2.9V לזכרונות, מה שאומר: תשכחו מ Bh-5 ו UTT. לגבי BOOSTER בדקתי באתר ואי אפשר להשתמש ב BOOSTER ו Dual Channel ואפשר לתת מקסימום 3.4V. אז ככה שאני מעדיף שלא להתעסק עם ה BOOSTER. אופציות שיש לי זה TCCD, אבל זה יחסית יקר, התיזמונים טובים לפחות. עוד אופציה זה סטיקים מבוססים D43. תיזמונים לא משהו. הקניה תעשה בחו"ל אז אם אתם רוצים להמליץ על משהו שיהיה מחנויות בחו"ל בבקשה. בנתיים חש…
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
חברים שלום, לפני כמה ימים הלוח-אם שלי שווק חיים כאשר הסלוטים של הזיכרון נשרפו כאשר החלפתי משחה תרמית למעבד (אני יודע שלא קשור) למרות שהייתי זהיר . ברשותי המפרט הבא: Q6600 GTX 295 SEASONIC 650W GA-965P-DS3 ז"ל ניגש לעניין אני מעונין לרכוש לוח-אם חדש למטרת OC גיימינג כבד וביצועים ראיתי שהמחירים של ה DDR3 כמעט זהים ל DDR2 1) האם היחס של עלות מול תמורה בלוח-אם התומך בDDR2 לעומת DDR3 מצדיק? *יש לציין מדובר בהפרש של החל מ- 150 ש"ח תלוי בלוח ויש להתחשב בעובדה שמדובר במעבד Q6600 ולא בi7 2) אני צריך המלצה ללוח-אם (גם לDDR2 וגם לDDR3) בטווח עד מקסימום 600 ש"ח ללא חריגות ועדיף כמה שפחות *עדיף ומומלץ שיהיה GIGABYTE וצ'פסט המתאים ל-OC (שמעתי ש- P45 וP43 הם מומלצים לתחום) אני…
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שאלות די כלליות 1)האם אני בונה את במחשב שלי לבד זה יוזיל את המחיר שלו 2)מה אני צריך לדעת כדי לבנות מחשב לבד(אני יודע שלחבר את כל המחשב זה די קל כמו לחבר לוח אם ואת כל כרטיסים שיושבים עליו)האם צרכים לשנות הרבה דברים בביוס. תודה alice in chains
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
על איזה מן המעבדים כדאי לבסס מחשב חדש המיועד לרמת גיימינג נמוכה (NBA2K, FIFA 2010)+ זקוק להמלצה ללוחות המתאימים למעבדים. Intel QUAD CORE , Q 8300 או Intel Core i3 -530 תקציב מעבד+לוח כ-1000 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני רונה עוד מעט מחשב ורוצה עזרה בבחירה של לוח אם על בסיס N-פורס 2 400, כלומר שיתמוך בבאס של 400.
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האם קיימים דגמים של מעבדים שהם אותו דגם רק טכנולוגית ייצור שונה? לדוגמא האם יכול להיות מעבד Q6600 גם מגרסאת CONROE וגם מגרסת PENRYN? האם מעבד YORKSFIELD יכול להיות מגרסאות CONROE או PENRYN?
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מה מקל יותר על המחשב כשעובדים עם 60 טאבים פתוחים בגוגל כרום: המעבד או הזיכרון? יש לי מעבד 3220 וזכרון של 4GB DDR3 מה יעזור לי לגלוש בנוחות עם 60 טאבים פתוחים? אני חווה כרגע עומס מאד מאד כבד על המערכת (חלונות 7) תודה!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה מה שיש לי עכשיו: PATRIOT PVT36G1600LLK Viper I 6GB 3X2GB) DDR3 TRI Channel 1600Mhz) CL8 על לוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R INTEL X58 ואני מעוניין לשדרג אותו, בוא נאמר ל16GB עם כל הTri-Channel לא הבנתי איך אני משדרג באופן יעיל בלי לאבד מהירות או סטיק... אשמח מאד לעזרה, יונתן
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לחבר את ההארד דיסקים שלי לחיבורים ה SATA3 שבלוח אם, קראתי את מה שכתוב בחוברת הדרכה אבל עדין יש לי כמה שאלות: מה זה RAID? איך אני יודע אם הארד דיסק שלי מתאים לחיבור?(או שכולם מתאימים?) לפי מה שהבנתי מהחוברת בשביל שהחיבור יעבוד צריך שיהיו 2 הארד דיסקים מחוברים ביחד, מישהו יכול להסביר לי למה? תודה, דביר
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי מחשב ממש חדש בשווי 10000 שקל אך אני לא מרוצה ממנו... אני חושב שבגלל שהוא מתחמם מאוד אז הביצועים שלו יורדים.... אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שמודדת את טמפרטורת המעבד בזמן אמת של משחק כלשהו? יש לי את riva tuner אבל זה רק לכרטיס מסך... אני רוצה לבדוק למעבד...(ואם אפשר אולי גם להארדיסק ועוד חלקים) האם יש תוכנה שיכולה להראות לי בזמן אמת כמו riva tuner? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
http://www.pcpartner.com.hk/bios/viabios.htm#pro133 Apollo Pro133 תבדקו שמה לפי הפרטים שלי מה אני צריך להוריד: SiSoftware Sandra Computer System Manufacturer : VIA Technologies, Inc. Model : VT82C692BX Unique ID : FFFFFFFF-FFFFFFFF-FFFFFFFF-FFFFFFFF System Mainboard Manufacturer : Vtech MP Support : No Model : 693-596B-8671 BIOS ID : 03/28/2000-693-596B-8671-2A6LGV3DC-00 System Chipset : VIA VT82C693 Apollo Pro Plus Chipset System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 512MB Bank0/1 - BANK_0 : Empty Bank2/3 - BANK_1 : Empty Bank4/5 - BANK_2 : DIMM EDRAM 128MB Bank6/7 - BANK_3 : Empt…
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום.. כבר הזמנתי את רכיבי המחשב אבל אני מתלבט אם לשנות את לוח האם. מה שהוזמן במפרט זה P8H61-M LE/USB3 http://www.asus.com/Motherboards/Int...P8H61M_LEUSB3/ אבל אני מתלבט אם להחליף ל GA-H61M-D2H-USB3 (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=4004#ov . מה אומרים מה יותר טוב? שניהם usb3 בגיגבייט יש 4 מקומות לזיכרון, באסוס רק 2 . בגיגבייט יש גם hdmi באסוס לא. אני חייב עזרה ממקצוענים. בבקשה אם אפשר עד הבוקר כי אני חושש שהלוח אם שהזמנתי כבר יגיע ואז יעשו לי בעיות. מעבד : i5 DDR : 4gb ddr3 מחיר : 350-400 ש"ח שימושים : מוסיקה ,סרטי full hd אינטרנט וכו' מארז: coolermaster elite 334 black
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום: יש לי לוח אסוס - P4T533-C יש 2 פרמטרים שאין לי מושג על מה לשים אותם: 1. פרמטר של RDRAM TURBO - ? ENABLE או DISABLE? 2. VIDEO MEMORY CACHE MODE ? ( טכנולוגיה חדשה כביכול לזכרון כרטיס מסך - וכתוב לא להשתמש במידה והכרטיס לא תומך כי המערכת עלולה לא להדלק ) . - UC או USWC? נתוני הרכיבים הרלוונטים: 1. זיכרון קינגסטון - 1066 2. כרטיס מסך צ'ינטק - ג'י פורס טיטניום 4200 - 64 מגה זיכרון. בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מתי יגיעו המעבדים החדשים ואיתם הלוחות-אם מסדרת AM3. הם צפויים להגיע בקרוב? ידוע על תמחור כלשהו? לפי מה שהבנתי בארה"ב כבריש X3 810 וכאלה...[br]פורסם בתאריך: 11.03.2009 בשעה 15:08:12 נערך
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האם מישהו התנסה בלוח אם זה של Gigabyte ?
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה חיפשתי לוחות אם שתומכים בUSB 3 ושמתי לב באתר של ג'יגהבייט של הלוח שברשותי כביכול תומך USB3. קניתי את הלוח לפני שנה (נראה לי) וזה לא נשמע לי הגיוני.. יש למישהו הסבר לעניין הזה ?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
Hey guys. wanted to know about this mobo, is he good for A64? he contains : S754/FSB1600/DDR400/6USB/2SATA/4PATA/LAN/LAN/RAID/AGP8X. Or better to take the Asus K8V Deluxe ? Cause someone in the forum said there was many reports on him that he`s a problems... My friend gonna buy new pc so i need your help.. Thanks for Info.
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 כ"א גולדן דרגון 3500 CAS 2-6-3-3 . ואני מעוניין להחליף אותם בסטיק אחד ויש לי כמה אפשרויות באיזור ה900 ש"ח. אפשרות ראשונה: כמובן סטיק בודד של אותו גולדן דרגון 512 מגה. 2-6-3-3 אפשרות שנייה: סטיק מושקין בלאק 3500 7-4-4-CAS 2.5 (האלו שלפני ה LEVEL ) אפשרות שלישית: סטיק מושקין LEVEL 1 3200 . קאס 232 אפשרות רביעית: OCZ 512MB DDR-RAM 3500 EL Platinium Edition קאס 2-3-2 אפשרות חמישית: Corsair 512MB PC3200 CAS 2 . שימו לב מה אני מחליף ומה אני מקבל, הזכרון לא למטרות אוברקלוקינג כבד: מקסימום באס 200. דגש על ביצועים, איכות ויציבות מושלמים. ניתן להציע כל זכרון של עד 910 ש"ח מקסימום, לא יכול שקל יותר. ושיהיה סטיק אחד.. המפרט בצד להתאמות. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האם שווה לשלם 300 שקל בשביל לקחת 2.6 ולא 2.4 גיגה הרץ ?
-
בכללי, לא צריך להתייחס למחיר, השאלה מה עדיף מביניהם, לABIT יש קרוספייר ולP35C יש DDR3, האם יש גם הבדל בביצועים? בתודה, אור כהן.
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, בדף הזה: http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=33869&familyID=1&culture=en-US מצויין שהמעבד E8400 שאני מתכוון לקנות לא תומך בצ'יפסט P45, שזה בדיוק הצ'יפסט של הלוח P5Q שאני מתכוון לקנות... ברור לי שזה לא תומך אבל אני בכל זאת רוצה לברר פה... פשוט לא העליתי על הדעת שאם כתוב באתר של הלוח אם שהוא תומך במעבדי C2D אז הוא לא יתמוך בחלקם... סתם מסקרנות, מה יקרה אם אני אחבר את המעבד הזה ללוח הזה? יעבוד? יעבוד גרוע? יישרף?
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-