עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sPoiled,

*** עוד שאלה *** למה משמש ה- 2 PCI Express x1 slots??

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by ofeky1,

שלום! הגיע לידי מחשב עם לוח gigabyte GA-H55M-D2H שאני מדליק את המחשב כאשר רק הלוח מחובר לספק הוא נדלק ואחרי כמה שניות נכבה וחוזר חלילה בקיצור הבנתי שהלוח הנ"ל תקול ואני רוצה לקנות לוח כזה חדש והחנויות הגדולות לא מחזיקות לוחות כאלה(חוץ מTMS שהלוחות שלהם לא מתאימים לצרכים שלי) משהו יודע איפה אפשר לקנות לוח כזה? תודה לעזרים!

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by ori24,

האם יש הבדל בין זכרונות DDR3 במהירות 1600 לבין זכרונות במהירות 2000 למחשב שמיועד למשחקים כבדים? מה זה XMP? האם הוא משפר ביצועים בזכרונות? ואם אני לוקח לוח אם עם צ'פסט Z87 וזכרונות במהירות 2000MHZ אבל לא עושה OC למעבד אז עדיין הזכרונות יעבדו עד 1600MHZ? תודה!

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by al_lot,

AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU - [705 NIS] Thermaltake Volcano 2 CPU Cooler for AMD - [58 NIS] Leadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard (128bit Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0,SCR) - [604 NIS] DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - [409 NIS] כרטיס מסך לא צריך אותו יחליף אותו יותר מאחור

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  5. מישהו מכיר בכלל?

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by 890iu,

לאור שוק חלש בשוק הזכרונות RAM OCZ עוזבת את השוק לטובת התמקדות בארדיסקים SSD החברה תפסיק את יצור הזכרונות ב- פברואר 2011 http://www.fudzilla.com/memory/item/21538-ocz-to-leave-dram-market

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by below_z,

קראתי שלמעבדי SB מומלץ לעבוד במתח של לא יותר מ1.5 ורציתי לדעת אם הזכרות האלו http://tms.co.il/product/10059 מתאימים? ואיך הם יתפקדו בOC?

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  8. שלום, יש לי לוח אם gigabyte z390 ud עם כונן אחד SSD של 512GB להתקנות ובנוסף כונן SATA של 1T לאחסון. רציתי להוסיף עוד כונן SSD של 512GB להתקנות, השאלה אם יש עוד אפשרות לחבר ללוח האם שיש לי? אם לא איזה עוד דרך יש לחבר כונן נוסף לא דרך USB? תודה לעוזרים

9. http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/default.asp http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/images/amd1280.gif http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/images/intel1280.gif ולסיכום Biased or not, beta or no, theres a lot to like about the latest patch for Quake 4, whether you have an Athlon 64 X2 or a dual-core/Hyper-Threaded Intel chip. The two architectures each pick up phenomenal performance gains. Naturally, youll see the biggest difference at resolutions where youre not bottlenecked by a graphics card. With our Radeon X1800 XT, the sweet spot seemed to be 1280x1024 on both platforms. Even 16…

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  10. מפתחת השבבים האדומה הכריזה כי החלה בקבלת דוגמאות ייצור של דור ה-Threadripper 2000, בדרך לשלב הייצור ההמוני לכתבה

11. Started by BlackDiablo,

כן כן כבר אפשר לקנות את הCOMBO של GIGABYTE בנועה ב3600ש"ח הנה דוגמא למפרט הכי פשוט שאפשר להרכיב עם זה: דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 990 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 120/7200 SATA 8MB 535 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NXP SLI + 3D1 6600GTX2 3670 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 410 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7110

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  12. יש לי 512 כמה יעלה לעלות לגיגה או אפילו 2? וצריך תכנאי שיסדר את זה או אני יכול ומאיפה קונים חוץ מאינטרנט

• 16 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by The-Devil,

אני לא יודע איזה צ'יפ לקנות האם Nforce 2 כי הוא נראה לי הכי יציב שיש אם אפשר דגם וחברה.. עדיף גם עם Dual DDR והוא אמור להיות ל AMD 2500+ כול עזרה תתקבל בברכה עריכה: תרשמו לי פה גם שמות של חניות מחשבים, תמיד קניתי דרך PCH ואני לא יודע מה נסגר איתם, הם לא מתעדכנים כבר הרבה זמן. הם סגרו??

• 18 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by makakit,

איזה מהלוחות הבאים עדיפים לי? דבר ראשון הכי חשוב שהוא יהיה יציב שמעתי שלג'יגה בייט יש לא מעט בעיות. דבר שני שיהיה אופציה לשדרוג עתידי למרובע ליבות דבר שלישי שיתאים ל OC עתידי כשהמחשב יתחיל לפגר. המפרט יכלול E6300 כרטיס גרפי 8600 שיצא בקרוב ג'יגה או שניים זיכרון 667. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  15. חברים שלום, לפני כמה ימים הלוח-אם שלי שווק חיים כאשר הסלוטים של הזיכרון נשרפו כאשר החלפתי משחה תרמית למעבד (אני יודע שלא קשור) למרות שהייתי זהיר . ברשותי המפרט הבא: Q6600 GTX 295 SEASONIC 650W GA-965P-DS3 ז"ל ניגש לעניין אני מעונין לרכוש לוח-אם חדש למטרת OC גיימינג כבד וביצועים ראיתי שהמחירים של ה DDR3 כמעט זהים ל DDR2 1) האם היחס של עלות מול תמורה בלוח-אם התומך בDDR2 לעומת DDR3 מצדיק? *יש לציין מדובר בהפרש של החל מ- 150 ש"ח תלוי בלוח ויש להתחשב בעובדה שמדובר במעבד Q6600 ולא בi7 2) אני צריך המלצה ללוח-אם (גם לDDR2 וגם לDDR3) בטווח עד מקסימום 600 ש"ח ללא חריגות ועדיף כמה שפחות *עדיף ומומלץ שיהיה GIGABYTE וצ'פסט המתאים ל-OC (שמעתי ש- P45 וP43 הם מומלצים לתחום) אני…

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by itzik_vip,

אני צריך להזמין מחשב מבוסס צי'פסט nvidia לצורך בדיקות חומרה. שמתי לב שההיצע ממש קטן כי רוב הלוחות מצויידים בצי'פסט של AMD . אין בעייה עם תקציב ואת שאר החלקים אתאים אח"כ. אנא המליצו כי אולי אני מפספס :-) תודה

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by GRiM,

AMD Athlon 64 3700+ San Diego 2.2GHz 1MB L2 Cache Socket 939 Patriot 1GB (2 x 512MB) DDR 400 (PC 3200) Dual Channel DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI 1600 ש"ח, משומש - כדאי? התקציב שלי מאוד נמוך, עם השילוש הנ"ל אוכל לקנות כרטיס מסך 7900GS.

• 15 תגובות
    • 940 צפיות
  18. היצרנית האמריקאית מתחילה לייצר באזז תקשורתי סביב הגירסה החדשה של נייד ה-XPS 13 המפורסם שלה כבר עכשיו לכתבה

19. נראה לי שזה כן רלוונטי לפורום, אך במישה ואני טועה... סורי ;D רכשתי לא מזמן P55M-UD2 הוא מגיע עם תוכנות כמו Dynamic Energy Saver™ 2 Smart 6- A Smarter way for PC system Management אתם משתמשים בתוכנות הללו או שמיותר בכלל להתקין אותם? דבר נוסף בנושא, מישהו הבים מה עושה התוכנה הזו (גם מגיע עם הלוח)? AutoGreen- Greening your PC via Bluetooth cellphone תודה!

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by amit22,

יש לי פנטיום 4 1.8 עשיתי oc ל2.4 וזה נראה לי הרבה מאוד לפעמים שקזזה ושירים והרבה משחקים פתוחים אז המחשב פשוט קורס יש לוח אם של asus p4533-e תנו לי בבקשה קישור לתוכנה

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  21. שלום.. כבר הזמנתי את רכיבי המחשב אבל אני מתלבט אם לשנות את לוח האם. מה שהוזמן במפרט זה P8H61-M LE/USB3 http://www.asus.com/Motherboards/Int...P8H61M_LEUSB3/ אבל אני מתלבט אם להחליף ל GA-H61M-D2H-USB3 (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=4004#ov . מה אומרים מה יותר טוב? שניהם usb3 בגיגבייט יש 4 מקומות לזיכרון, באסוס רק 2 . בגיגבייט יש גם hdmi באסוס לא. אני חייב עזרה ממקצוענים. בבקשה אם אפשר עד הבוקר כי אני חושש שהלוח אם שהזמנתי כבר יגיע ואז יעשו לי בעיות. מעבד : i5 DDR : 4gb ddr3 מחיר : 350-400 ש"ח שימושים : מוסיקה ,סרטי full hd אינטרנט וכו' מארז: coolermaster elite 334 black

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  22. יש לי מעבד AMD Phenom X4 9550 Socket AM2-plus ואני רוצה לרכוש עכשיו לוח אם חדש בתקציב של כ- 1000 ש"ח וכמה שפחות יותר טוב אלא אם כן יש סיבה טובה להשקיע אז יכול להיות גם יותר. עיקר סיבת השדרוג כי אני רוצה הרבה (6?) יציאות של SATA לצורך שימוש ב-RAID. אבל אם אני כבר קונה לוח, אני רוצה שיהיה לוח מתקדם בעל ביצועים טובים ותכונות חדשות ומתקדמות. ולכן חשוב לי צ'יפסט טוב. אני לא משתמש בכרטיס מסך מתקדם ואין לי בעיה שיהיה כרטיס מסך על הלוח. מה שחשוב לי שיהיה חזק כי אני מריץ עליו כוננים וירטואליים לצורך מעבדת בדיקות. על מה עלי לשים לב כשקונים לוח? שם חברה, סוג צ'יפסט ומה עוד? יש למישהו משהו ספציפי להמליץ לי? ואגב, אם יש עוד היום כרטיסי SCSI לחבר אליו כמה כוננים קשיחים אני גם מעונין לק…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by aviad91,

איך אני יכול לבדוק כמה CL יש לזכרונות שלי? ואם אני צריך אותו CL וגם אותה חברה כדי שיעבדו בדואל?. תודה

• 17 תגובות
    • 940 צפיות
  24. :jump: לא יודע מה להחליט! יש לי תקציב של 1700-2000 ש''ח. אני צריך לדחוף שם מעבד,לוח אם, ספק, וזכרונות. מה עוד שאין לי כרטיס מסך אז אני מחפש כרטיס מסך שמובנה על לוח אם. 1) יש הבדל באיכות תמונה בסרטי HDTV על המחשב, בין כרטיס מובנה , לבין כרטיס רגיל? לא משחקים --- סרטים. 2) מה עדיף? אינטל או AMD, אני צופה בהרבה סרטי HDTV , יש לי את ביג טייפון שאני ארכיב על המעבד, לכן יש מצב גדול לאוברקלוק. מה עדיף? 3) ואם בחרתי מעבד ^^ , איזה לוח עדיך לו? מבחינת פי'צרים, משתלם למחיר - אוברקלוק & כרטיס מסך מובנה, 3א. או שלא שווה לקחת לוח אם עם כרטיס מובנה, עדיף לקנות כרטיס יחסית "חמוד" ב200-300 שקל. מה זה מערך\בקר רייד? צריך את זה? כדאי לקחת תמיכה של DDR3 כבר? או שזה סתם עוד כ…

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by thegodx,

אנשים איך אני יכול לבדוק כמה FSB המעבד שלי 3000A64 אני יודע שהוא 1600 אבל אני רוצה לראות שרשום ועוד משהו איך אני יכול לבדוק כמה ביט כרטיס המסך שלי יש לי רדיון 9800 פרו אבל בשום מקום לא רשון כמה ביט הוא טענו לי בבקשה..גם בשום תוכנה אני לא רואה את הנתונים האלה. ???

• 11 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים