עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Meidan2005,

קודם כל תדעו שהרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אז סליחה מראש השאלה שלי היא האם מהירות השעון שרשום בהם היא מהירות לכל ליבה או המהירות הכוללת של שניהם ביחד תודה מראש

2. שלום לכולם, אם אני קונה מחשב מבוסס SB, ומקבל התחייבות בכתב להחלפת הלוח בחדש כשהמלאי התקין יגיע וללא תלות בתקלה בלוח הישן.. 1. האם החלפת הלוח תצריך התקנות של מערכת הפעלה / דרייברים (לרבות התקני USB מיוחדים) / תוכנות ? 2. האם תהיה לי בעיה עם רישיון ה- WIN7-OEM ? שכן ולמיטב ידיעתי, נתוני הלוח (עד כדי מספר סידורי ולא רק הדגם) משודכים לרישיון ה- OEM. 3. האם בכלל אפשר להיות בטוח שהלוח יוחלף באותו דגם (REV אחר) או שמא זה יהיה דגם אחר לגמרי, דבר שיקשה עוד יותר בדברים שלעיל ? עזרתכם בבקשה..

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by udi,

שלום בעמוד הראשי יש כתבה ובה מצויין על nForce4 חדש הכולל כ.מסך משולב והוא מומלץ למגזר העיסקי { למשרד } האם ידוע למשהו מתי השקתו בארץ או בכלל ומה אמורה להיות מחירו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by assaf990,

במפרטי מחשב הממליצו על לוח אם לצפייה ב full hd: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0KyowHKUFAQqH2DO רשום שם שכדי להפעיל את האופציה ל- Hybrid CrossFireX יש להתקין וינדוס ויסטה האם שווה להתקין את ויסטה כדי להרוויח את האופציה הזו (שאינני יודע מהי, אבל אני יודע שאני שונא ויסטה)

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  5. What made you think they should? Just cause the speed in considerably lower it doesn't automatically insure much lower timings, 2-2-2-5 is intense.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  6. MODEL GA-EP43-DS3L (rev. 1.0) CPU 1. Support for an Intel® Core 2 Extreme processor/ Intel® Core 2 Quad processor/Intel® Core 2 Duo processor/ Intel® Pentium® Dual-Core processor/Intel® Celeron® processor in the LGA 775 package (Note) This motherboard is designed with VRD11.1 power phase, and cannot be compatible with VRD10 designed CPU. Please refer to ''CPU Support List'' for details. 2. L2 cache varies with CPU Front Side Bus 1. 1600(O.C.)/1333/1066/800 MHz FSB Chipset 1. North Bridge: Intel® P43 Express Chipset 2. South Bridge: Intel® ICH10 Memory 1. 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory 2. Dual channel memory architecture 3. Support for DD…

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by whowaht,

שלום, שידרגתי את הזיכרון שלי מ 4GB ל 8GB ואני רוצה לדעת אם המחשב מזהה את כל ה 8GB. נתוני מחשב: לוח אם EP43-DS3L מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה אולטימט 64 BIT זיכרונות 2 סטים של G.Skill DDR2 4096MB (2048MBX2) 800 Mhz CK 4-4-4-12 PI שאלות: 1. איך אני יכול לראות ולדעת שהמחשב נמצל את כל ה 8GB זיכרון? 2. האם קיימת אפשרות של memory remap ב BIOS של הלוח אם שלי או שמה איני צריך לעשות memory remap? תודה.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  8. אני בדיוק מסיים לארגן לעצמי את המפרט ואני ממש מתלבט איזה לוח אם לקחת. המפרט כולל מעבד Q9450, זיכרון 4 ג'יגה וכרטיס HD4870 בודד בינתיים שיחוברו למסך ברזולוציה 1680 על 1050 בלי OC (לא עכשיו ולא בעתיד). השאלה היא מה עדיף לי בהנחה ש-CF הוא רק פוטנציאל עתידי ? (שאני מקווה לממש בעוד שנה כשהמחירים יפלו קצת, אבל אי-אפשר לדעת . אולי יצא כרטיס מספיק מוצלח עד אז שישנה את הרעיון...) האפשרויות כמו שאני רואה את זה הן (אגב, הכל עם ספק 700W של OCZ): 1. P45 טוב של Asus (כנראה P5Q-E) - כרגע (בלי CF) הוא לוח מצוין ובעתיד (עם CF) הוא יהיה לוח בסדר,למרות ש-CF של HD4870 יסבול מההגבלה של ה-X8. הנזק - 870 ש"ח. 2. X48 רגיל של DFI (יענו DK X48-T2RS) - לא נותן לי כלום על ה-ASUS כרגע, אבל בעתיד ינצל…

9. Started by Shasoosh,

אני רוצה לקנות מחשב בשבוע הקרוב. אחרי קריאה מרובה ברשת הבנתי שמתוכננים לצאת מעבדים חדשים בחודש יוני & לוחות תואמים. מה הקונצנזיוס? שווה לחכות? לפי דעתכם תיהיה ירידה במחירים? טעות קריטית לרכוש עכשיו מחשב חדש? תודה

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. לא מתכוון לשחק משחקים אלא יותר לעריכה גרפית של תמונות וסרטים והמרות של סרטים. אני לא מאמין גדול ב OC - את המחשבים הקודמים שלי קניתי מתוך מחשבה שאעשה זאת ובסוף לא עשיתי. התקציב למעבד הוא 500 שקל בערך וזה מביא אותי לבחור בין שתי המעבדים הללו.... אני יודע ש AMD זה מעבד אחד פגום אבל זה לא מעניין אותי ממש. מה עדיף לי מבחינת ביצועים גם ליום יום (לא משחק) ולעריכות. תודה.

11. קודם תענו לי על השאלה ששאלתי בכותרת כי משהו פה לא ברור לי. אני לא זוכר אם שלתי את השאלה הזאת כבר אבלי אשאל שוב כי אני רוצה להיות בטוח. Athlon 64 +3000 יותר טוב מהמעבד P4 3.0Ghz ?? ועוד שאלה קטנה: ה-2.0Ghz שיש ב-Athlon הם כמו ה3.0Ghz שיש ב-P4 או שהם כמו ה-800Mhz שיש ב-P4?? תודה לעונים..!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. למעשה 2 שאלות: 1. מה ההפרש בערך בביצועי המערכת בין single channel ל dual channel של 1 ג'יגה? ובמשחקים? (אני מתאר לעצמי שהשאלה כבר נשאלה, אבל מהחיפוש לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה..) 2. אם יש לי כרגע סטיק יחיד של 1GB ואני רוצה להוסיף בעוד כמה חודשים עוד אחד מדגם זהה בשביל Dual, האם יש הבדל מאשר לקנות 2 סטיקים זהים בו זמנית? (הבנתי שסטיקים מאותו דגם לא בדיוק זהים אם הם מיוצרים בהפרש של כמה חודשים אחד מהשני.. האם זה ישפיע על ריצה ב DC ?) תודה

13. Started by compile007,

שלום לכולם, אני עובד במעבדה המכילה ~60 מחשבים שונים (רובם ישנים ו/או לא מתפקדים). ברצוני לשדרג את המחשבים ולקנות מספר מחשבים נוסף - רק ש אין כבר מקום. הציעו לי את ההצעה הבאה: לקנות מחשב המכיל בתוכו מספר מחשבים אישיים וכך לחסוך בנפח. אני מנסה להתעניין בתחום, אבל האינטרנט לא ממש עזר עד כה. אני רוצה שכל מחשב יעמוד בפני עצמו (עם מערכת הפעלה משלו וכרטיס רשת משלו) ובנוסף שהכל יהיה בנוי מודולרית (כלומר, שאם מחשב אחד מתקלקל בתוך המארז, לא אצטרך להחליף את כל המחשבים). אם מישהו יודע על פיתרון שכזה, או שיודע על לינק שמסביר על התחום (עם הסברים על הג'רגון הטכני הקשור לקניית מחשב שכזה) - אני אשמח לקבל מענה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום חברה, התוכלו לרמוז לי איזה סטפינג אני צריך לשאול בחנות שיביאו לי את המתאים לאוברקלוק, ואיך אני בודק שזה באמת מה שהם הביאו לי? תודה, יאן.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by jbkkd,

אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל יש לי זכרון RDRAM ישן מאוד. מצאתי חנות לקנות ממנה עוד כזה, הבעיה היא שאני לא יודע מה מהירות הבאס שלו(ככה קוראים לזה?) ואני לא ממש רוצה להסתכן בלקנות סתם זיכרון. האם יש דרך לבדוק את מהירות הבאס? בביוס\תוכנה כלשהי? תודה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  16. אני ערכתי חיפושים בפורום ולא קיבלתי תשובה מדוייקת לשאלתי, לכן אני פותח נושא חדש. יש לי מחשב כבר 3 שנים אצלי, מעבד AMD Athlon xp +2500 והוא עובד על מהירות של 1.83 ג'יגה הרץ. לפני כמה ימים עשיתי פורמט למחשב (רק על כונן C) והתקנתי ווינדוס וכו' וכאשר אני לוחץ מאפיינים על המחשב שלי הוא רושם לי שהוא עובד על 1.09 ג'יגה הרץ. ואני לא נגעתי בביוס או עידכנתי ביוס, אני לא מבין שום דבר בזה. למישהו יש רעיון למה זה קרה ואיך מתקנים הבעיה? תודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  17. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני חושב מאוד לקנות זיכרון של קורסאיר. עכשיו אני מודאג שזה יהיה בזבוז כסף. יש לי כרגע טווין מוס 3200 זיכרון נחמד, קאז לייטנסי של 2 וחצי. לא משהו מיוחד עכשיו אני צריך ממישהו שבבעלותו קורסאיר לעשות את הבדיקה לממורי בנדוויץ' בסנדרה 04 אם אני אקנה את הקורסאיר יהיה כזה הבדל ענק? אני מדבר כאן בביצועים עם אובר קלוק,וגם בלי. אגב בלי הצעות לזיכרונות אחרים אלא אם כן יש לכם להציע לי קיט של פי סי 3200 מינימום, 512 מגה בייט, בפחות מ 700 שקל.

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  18. אחרי שנתיים שאני עם אותו מעבד ואותו לוח, החלטתי לחדש כמה רכיבים שזה המעבד הלוח והזיכרונות בקשר למעבד אין לי שמץ מה לקחת AMD\Intel אני יודע רק שאני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח בקשר ללוח, מה שלא יהיה ויתאים למעבד(כולל אפשרויות ל oc) כל לוח עד 1000 ש"ח! בקשר לזיכרונות מש אין לי מושג! אבל שיהיה לפחות ג'יגה, של משהו איכותי, מוכן להשקיע בזיכרונות בין 1000-1500 ש"ח כמובן, המחשב נועד למשחקים הכי חדשים שעומדים לצאת, כמו דום והלף לייף! כמו כן שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך: radeon 9800pro שאותו לא ניראה לי שצריך לחדש! תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  19. בעקבות יציאת המעבד 4 ליבות החדש של אינטל יש הוזלות בשוק המעבדים גם אצל אינטל וגם אצל AMD http://images.tomshardware.com/2006/11/18/data.jpg נלקח מהאתר של תום. בכול מקרה, תסתכלו על שורה ראשונה, מה זה הדבר הזה? קיים בשוק? ניתן לקנייה?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by MDK,

לאחר שהסתכלתי על הביקורת בXBITLABS הוא נראה מאוד משתלם.....הוא גם זול (מחיר התחלתי 500~ שקל) וגם בביצועים של AMD Athlon 64 2800+.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  21. היי ובכן אני מתכנן לקנות את המחשב הזה : Athlon 64 3000+ (S-754) 1270 K8VDX (s754) 830 512MB DDR 400 A-DATA 490 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 80GB (8MB) SATA 500 ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 250 עכשיו השאלה שלי היא לגבי לוח האם, יש מספר אנשים שאומרים שלוח האם : EPoX EP-8KDA3J יותר טוב מלוח האם הנ"ל, מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by dd7,

עשיתי פורמט למחשב של אחי הקטן עכשיו אין לי מוסג איזה לוח זה בשביל להתקין לו דרייברים (אין לי את הדיסקים של הדרייברים) תודה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by EAD,

יצאו כבר די מזמן מעבדי 4 ליבות של אינטל, מישהו יודע מתי נוכל לראות שיווק שלהם בארץ?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by gilboag,

TMS (ואולי כבר עוד מקומות ) מוכרים לוחות של BIOSTAR שזולים בעשרות אחוזים ממקביליהם מבית ג'יגבייט ו ASUS . מנסיון העבר (הדי רחוק ..) לא אהבתי את BIOSTAR השאלה איך הם כיום בהשוואה ללוחות המובילים , כמובן שאם משווים דגם מול דגם מקביל בפיצ'רים. ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.