מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
על איזה מן המעבדים כדאי לבסס מחשב חדש המיועד לרמת גיימינג נמוכה (NBA2K, FIFA 2010)+ זקוק להמלצה ללוחות המתאימים למעבדים. Intel QUAD CORE , Q 8300 או Intel Core i3 -530 תקציב מעבד+לוח כ-1000 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קודם כל אני לא ידעתי לאיזה פורום זה שייך אז אני אני מתנצל אם אני במקום הלא נכון. לבעיה. יש לי 3 סטיקים של זיכרון: אחד 256MB ומהירות 266MHz השני 256MB ומהירות 400MHz והשלישי 512MB ומהירות 400MHz. דבר ראשון האם יש דרך לחבר את שני הכרטיסים של ה256MB בdual channel. כל דרך שאני מנסה CPU-Z אומר שזה single. חוץ מזה הCPU-Z אומר לי שהמהירות (timing) שלי היא 130MHz כלומר כאילו הלוח אם אוריד את המהירות של כל הזכרונות למהירות של הסטיק הכי איטי. אני לא כל כך מבין בזכרונות אבל אני מניח שיש הבדל משמעותי בביצועים בין 130MHz ל200MHz כמו שצריך להיות. האם הבעיה הזאת רצינית? ואם כן, יש דרך לסדר אותה? (חוץ מלקנות זכרון חדש כי אני מתכנן לקנות ברגע שאני אעבוד ויהיה לי כסף) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש מבוסס 3570K. אני רוצה להמשיך להשתמש במחשב הישן. הלוח הוא DFI Infinity NF UltraII-M2. מבחינת זיכרון 2 סטיקים של 1GB. מה האפשרויות שיש לי היום מבחינת שדרוג המעבד?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
תראו, יש איזה סיפור מסובך שאני עובר עם איזה טכנאי שדי עשה לי בלגן במחשב... עכשיו... היה לי לוח אם עם Socket A... אז לסיכום, אני רוצה לשדרג לוח אם ומעבד... יש לי תקציב של 1400 שקל לשניהם... עכשיו עוד דבר, לטכנאי הזה יש מלאי קצת מוגבל... אז מה שאני בעצם מבקש זה שתייעצו לי בנוגע לאיזה לוח אם ואיזה מעבד כדאי לרכוש במחיר הזה (1400... אפשר לחרוג טיפה באיזה 100)... שצריכים להיות במלאי של כל טכנאי ממוצע... תודה רבה מראש! בן =)
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית מחשב חדש, לצרכים של אינטרנט וסרטים (בלי משחקים ובלי OC) ונסגרתי על הכל חוץ מלוח אם... מעבד E7400, זיכרון 2X1GB קינגסטון, וכרטיס מסך GIGABYTE GV-N95TOC-1GI בהצעה בפורום מפרטים, הציעו לי את GA-G31M-S2C של Gigabyte. אבל הבנתי שזה צ'יפסט ישן ולוח פשוט וזול (הם גם הציעו לי מעבד Dual Core, ולמרות שאני יודע שזה כנראה overkill לצרכים שלי, אני עדיין רוצה C2D ולוח אם טוב יותר שיחזיקו הרבה שנים). המוכר שאני קונה ממנו הציע לי את DG41TY של אינטל, הוא אמר שהוא ממליץ רק על אינטל כי האמינות שלהם היא הכי גבוהה ויש אצלם 0 תקלות. מצד שני זה נראה לי לוח יותר מדי יקר לצרכים שלי, עם כרטיס מסך טוב שאני בכלל לא אשתמש בו (אני לוקח חיצוני כי חשוב לי תמיכה ב-HD ויציאת TV OUT שא…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מוכר לחבר את הלוח שלי הזכרונות והמעבד..... רציתי לשאול אם שווה לו לקנות במחיר הזה? לא אם שווה לי למכור אלא אם שווה לו לקנות! לוח אם : GIGABYTE 8SQ800 זכרונות : GEIL VALUE 256 MB 333 X2 מעבד:1.5 INTEL PENTIUM 4 הכל ב750! שווה לו?
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה... בן דוד של חבר שלי קנה מחשב עם מעבד AMD 64 3000+ וחבר שלי מקנא בו אז הוא אמר לי לפרסם חלקים למכירה כדי לקנות AMD בקיצר יש לו P4 2.6C ואני אומר לו שפירסמתי (יש לו רק 256MB זיכרון ואמרתי לו שזה מה שעושה את המחשב איטי אבל הוא רוצה AMD מי אני שיתווכח איתו) פתאום הוא אומר לי:"אל תפרסם אח שלי (אח שלו למד אלקטרוניקה ועובד באמדוקס והוא חכם אני מכיר אותו) אמר לי שזה סתם מיותר כי אין הבדל בין מעבד ברמה של P4 3GHZ (במקרה הזה AMD 64 3000+) לבין ה-2.6C שלו ואפילו אין הבדל בינו לבין 1Ghz!!!" על פי הדברים של אחיו הגדול המעבד עובד במהירות 400MHz כי ככה עובדים הזיכרונות וזה לא משנה אם יש לך יותר זה מעין צוור בקבוק כזה שלא משנה איזה מעבד יהיה! אפילו אם היה 1GHZ בסוקט 478 למש…
-
- 13 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני משתגע כבר עם המחשב שלי, ואני חייב לשדרג לשני ג'יגה כמה שיותר מהר. אני רוצה שני סטיקים של ג'יגה, ושיהיו כמה שיותר זולים כי אין צורך ב-OC... העיקר שיתנו תמורה טובה לכסף, וביצועים טובים. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב והתכוונתי להשתמש ב - GIGABYTE EG45M-DS2H http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2877 (אלא אם למשהו יש משהו ממש רע להגיד על הלוח) אבל זה לא השאלה, שמתי לב שבהמון לוחות יש יציאת HDMI, אז מה זה אומר שהם כולם תומכים ב HD? אם כן אז מה מיחד את הלוח הזה לעומת הדורות הקודמים למשל G41, G43?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בסביבות ה600 700 שקל עדיף כמה שיותר נמוך יש כזה דבר בכזה מחיר?!?! מעבד Conroe 1066MHz זיכרון DDR2 667MHZ עם 4 סלוטים כרטיס מסך סלוט PCI EXPRESSX16 כונן קשיח SATA 2
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
היי.. שמתי לב שבמשחקים יש לי 100% ניצול של המעבד (עם perfomence ב task manager ) יש לי AXP 1700+ 0.13 מיקרון עם GF 3 TI200 64M ו 512M 333DDR זה נורמלי?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3GB זכרון של KINGSTONE DDR31333MHZ מדגם:KVR1333D3N9/1G - TRIPLE לא ידוע למה יש לי הרגשה כאילו הלוח אם לא מנצל את המהירות הזאת ואולי זה מכוון על פחות מ 1333MHZ יש אפשרות לבדוק את זה? ואם כן איך אני יכול לשנות בכדי שמהערכת שלי תעבוד במקסימום.. ד"א. המפרט רשום בצד.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה אודה לו מאוד יש לציין שכרגע יש לי פנטיום 4 2.4 533 לוח אינטל סילבר כרטיס מסך ATI 9700 PRO זיכרון 512 MB קינגסטון SB LIVE 5.1 ואם יש טעם לשדרג את המחשב ל פנטיום 2.4 באס 800 HT
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
667 בCL4 עדיף מ533בCL3,אז זה אומר שעדיף 800 בCL5 מאשר 667 בCL4 לא? שאלה די קשה..
-
- 48 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המפרט מחשב הזה 600 שקל - לוח אם Asus P5ND2-SLI 1100 שקל - מעבד Intel Pentium D 945 3.4GHz 1000 שקל - כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 או ב 600 שקל - כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GS TD256M 450 שקל - זיכרון Twinmos DDR2 1024MB 667MHZ 200 שקל גג - צורב DVD ( אין לי מושג איזה אבל הרוב עולים 200 שקל תמליצו בבקשה!) 250שקל גג -מארז גם אין מושג איזה תמליצו אבל משהו זול אם ספק כוח חזק תודה! דיסק קשיח יש לי 80 גיגה מהמחשב הישן אבל עכשיו שיצא הקונרו אני קצת מתלבט יש את ה E6300 שהוא דיי זול כמו שראיתי כמו המחיר של Intel Pentium D 945 3.4GHz יש הבדל משמעותי בין המעבדים האילו ובמה? והאם הלוח אם הזה תומך בקונרו Asus P5ND2-SLI ? ואם הוא לא תומ…
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכם. שמעתי על ירידת המחירים הצפויה ב22 ביולי, ורציתי לדעת אם היא תכלול רק את אותם מעבדים שרשומים ב"תמונה" ההיא שמודבקת פה בפורום, או שהיא אמורה להכיל גם את המעבדים הקיימים, כמו למשל E6420? ועוד שאלה, מחירים הזכרונות נחשבים כעת בתחתית, או שיש סכוי שיירדו עוד? תתודה מראש על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תמונות מתוך מצגת ההשקה הרשמית לדור ה-Broadwell-E החדש של אינטל מאשרות את כל מה שידענו, ומוסיפות עוד כמה וכמה פרטים חדשים מעניינים אין וויכוח על כך שאחד מהאירועים הבולטים בתערוכת Computex 2016, שתיפתח בעוד כיומיים בטאיוואן, יהיה החשיפה וההשקה הרשמיים של דור מעבדי ה-Broadwell-E של אינטל, אשר יציע את הביצועים המירביים בהחלט עבור הצרכנים הביתיים, לראשונה בהתבסס על ליטוגרפיה של 14 ננומטר. פרטים רבים על אותם מעבדי אקסטרים חדשים כבר שמענו במהלך החודשים האחרונים, אך כעת נראה שכל הקלפים נחשפו, קצת יותר מדי מוקדם – התמונות המרכזיות מתוך מצגת ההשקה הרשמית הגיעו לידיהם של לא אחרים מאנשי האתר videocardz, ופורסמו כמובן לרווחת הכלל, ימים ספורים לפני מועד ההצגה המעשי. …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולקנות מעבד, לוחאם, זיכרון, ואם ישאר כסף אז מארז ומאווררים. כרגע יש לי p4 1500mhz ולוח אם ישן... משהו גאריבאלדי של אינטל..... ו256RDRAM. אני רוצה להחליף את זה (אחרי חשיבה ארווווככככההה בין amd ל-pentium) החלטתי לקחת פנטיום 4 3.2ghz ואני לא יודע איזה לוח אם לקחת, אני מחפש משהו מהיר שיעבוד טוב וישאר לאורך זמן. חשבתי על ה-ABIT IC7 Intel 875P Motherboard, אם למישהוא יש דעה או משהו אחר אני ישמח לשמוע. אני גם כנראה יאלץ להחליף את הזיכרון שלי כי כיום לא תומכים כבר ב-RDRAM אז חשבתי על CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit השאלה הנוספת: אמרו לי שבפנטיום עדיף לעשות כאילו 2 צ'יפים של זיכרון במקום אחד גדול כי זה עובד יותר …
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האם תמיד 4 ערוצי זכרון טובים משני ערוצים הכוונה ללוחות של מעבדים 4 ערוצים כמו 3930 מול לוחות עם 2 ערוצים כמו 3770 לדוגמא
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי יש כמה אפשרויות... קודם כל חשוב שיהיה 1GB בקיט של 512*2 יש את האפשרויות הבאות : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1356215&sku=G28-5010 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=618631 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1356217 המטרה היא OC (לא משהו שובר שיאים בשביל זה הייתי לקוח OCZ PLATINUM REV2) שיהיה גדול יחסית (600-700MHZ) אבל שלא יהרוס יותר מדי את התזמונים (או שזה לא ממש משנה ?) הלוח אם הוא DFI NF4 ULTRA-D והמעבד AMD 3200 VENICE BOX אני צריך את הזכרון שיתן לי מקסימום ביצועים עם OC בלי OC לא משנה... (אני חושב שOC יהיה יותר טוב אבל…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קראתי מאמרים ושאלות נפוצות שהעלתם, כל הכבוד על ההשקעה. ישנו משהוא אחד שאני מתלבט עליו בגלל קניית מחשב. אני מתכוון לרכוש לוח אם של gigabyte וישנם כל מיני מחירים. מה ההבדל בין הלוחות שמייקר אותם? הרי בדגמים הפשוט יותר יש גם כרטיס גרפי מובנה, ואילו בחדשים לפי מה שראיתי אין. אז מה באמת ההבדל בין לוח אם שעולה 250 שח ל-1300 שח. הרי לויסטה ולווינדוס 7 לא ראיתי שיש דרישות ללוח אם ספציפי. אשמח לקבל הסבר מקיף לנושא. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה, 2 דברים האחד זה שסתם ככה כיוון שאני לא מתכוון להשתמש בגרוטאה שלי זמן רב התחלתי לעשות ניסויים נכנסתי ל ביוס הקפצתי את ה CPU SPEED מ 100 ל 120 זה שיפר לי את המגהרז (לא יודע אם חל שינוי של ממש) מ 856 ל 1020 העיניין הוא שבתוכנה CPU Z זה טוען שיש לי מאבד של CELRON 560 בכלל!!! ושהכפילות זה 8.5 יכול ליהיות ש"עבדו" עלי בחנות ומכרו לי מעבד בזמנון שעבר OC קטן מ 560 ל 850? העיניין השני יש לי כרטיס מסך GeForce MX 400 64 MB זה AGP x4 נכון? ויש לי לוח אם VIA's Apollo Pro 133A, VT82C694X שאמור לתמוך בזה ונראה לי זה גם מאז ולתמיד תמך, אבל קיום יש לי בעיות רבות משחקי של 3D לא פועלים אצלי פשוט ויש קפיצות נוראיות והאטות רבות גם בסרטים ובשולחן העבודה בכללי להפתעתי רשו…
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חיפשתי פה ובגוגול ומצאתי רק דגמים בודדים אני רוצה לדעת מה המהירות/מכפלה/באס של כל המעבד מ-1600 עד ה-64 ביט מקווה שזה לא יותר מידי
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-