מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, לאחרונה חיפשתי לוחות אם שתומכים בUSB 3 ושמתי לב באתר של ג'יגהבייט של הלוח שברשותי כביכול תומך USB3. קניתי את הלוח לפני שנה (נראה לי) וזה לא נשמע לי הגיוני.. יש למישהו הסבר לעניין הזה ?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
טוב השאלה בכותרת. איזה AGP אפשר להכניס לו,הצלחתי להכניס בחריץ שלו את הMX 2 GEFORCE,אבל השאלה אם הוא יעבוד. איפה מחברים את הCPU_FAN. כמה זיכרון מקסימום אפשר לשים לו? עד איזה מעבד הוא תומך? תודה לעוזרים!!!
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
המעבד AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מקביל לאיזה מעבד של אינטל? (מבחינת תוצאות) תודה mz155
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
האים הציפסט הזה יצא רק עם לוחות MICRO ATX או שיש גם לוחות ATX רגילים? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לא ממש מבין את הקודים האלו...ומה הם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הפנטיום די 3ג'יגה הרץ לבין הקונרו אי6300 הם עולים בערך אותו הדבר... אין לי בעיה לקנות אי אמ די או משהו יותר חזק שנכנס במחיר אני פשוט לא מכיר אותם, אז אם למישהו יש הצעה או רעיון... חוצמזה אני רוצה שהלוח אם יתמוך בדידיאר 1 ו2 שני סלוטים כל אחד שיתמוך ב64 ביט ומינימום של 1066 באס (אני מעדיף מעבד חזק ולוח זול) תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מדובר בסוקט 939.. למישהו יש הערות בנושא? כדאי לא כדאי ולמה? או אולי מעבד אחר? תודה..
-
- 20 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובביוס הטמ"פ עומדת על 34 מעלות אבל כשאני מסתכל בכל תוכנה אחרת (AIDA32/speed fan) זה כותב לי שהטמ"פ עומדת על 70!!! דבר שבכלל לא הגיוני עם בביוס כתוב שהטמ"פ עומדת על 34 מה יש לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לברר איזה לוח אם יש לי והאם , במידה ולוח האם מאפשר לי, אוכל להחליף את הסטיקים של הזכרון שיש לי (SDRAM) לDDR על אותו לוח אם ? הסיבה שאני שואל היא משום שהמחירים של הסטיקים של SDRAM גבוהים בהגזמה לדעתי (לפחות ביחס לסטיקים של DDR) תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר ללוח אם שלי 1.אני רוצה לדעת עם הלוח אם שלי תומך בדיסק קשיח SATA? 2.אני רוצה לדעת עם אני יכול לחבר שתי זכרונות (אם אפשר אז איזה סוג של זכרונות אני יכול כמה מהירות אני יכול ואיזה טכנולוגיה למשל :DDR,DDR2 וכו')? וזהו הנה התפריט של הלוח אם שלי (EVEREST):
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice Stepping E6 מה זה בעצם :Stepping E6
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף אתלון 2000 פלומינו בסמפרון חדש האם אני חייב להתקין מחדש מערכת הפעלה או שהוא יזהה שינוי חומרה בלבד???
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לוחות זכרונות מעבדים HD ועוד eom2004@013.net
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי לנכון לפרסם את הידיעה דווקא כאן, כי לא אחת, מובעות כאן אי אילו דאגות למצבה ועתידה של אינטל לאור ההצלחה האחרונה של המתחרה AMD. אז הכל בסדר, תודה ששאלתם. יותר נכון לומר, "טודו בום" ! מבחינתה של אינטל, רק שימשך כך. https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001295037
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קראתי שלמעבדי SB מומלץ לעבוד במתח של לא יותר מ1.5 ורציתי לדעת אם הזכרות האלו http://tms.co.il/product/10059 מתאימים? ואיך הם יתפקדו בOC?
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
האם למישהוא יש מושג (הערכת זמן) מתי ייצאו מעבדי Skylake Extreme ??
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. 1. אני מתכנן להחליף לוח אם + מעבד חשבתי על לוח האם הזה: לוח אם Gigabyte B560 AORUS Elite Micro ATX B560M AORUS ELITE (rev. 1.0) Gallery | Motherboard - GIGABYTE Global בלוח האם מצוינת העובדה הבאה: Integrated Graphics Processor-Intel® HD Graphics support: 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096x2160@30 Hz * Support for HDMI 1.4 version and HDCP 2.3. 1 x DisplayPort, supporting a maximum resolution of 4096x2304@60 Hz * Support for DisplayPort 1.2 version, HDCP 2.3 (Graphics specifications may vary depending on CPU support.) 2. האם נדרש מעבד הכולל ליבה גרפית כגון : מעבד Intel® Core™ i…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות את את הזכרון הבא. האם זה נראה Kingston מקורי? או שהמחיר והתמונה מחשידים מידי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מה הבדל בין p67 לZ77 אני יודע שה67 זה דור קודם של מעבדים אבל הוא תומך גם במעבדים החדשים לפי מה שאני רואה אני לא באמת מוצא ביניהם הבדלים קריטיים מישהו יכול לתת לי כל ההבדלים ביניהם בבקשה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר לבדוק מה השם של החברה של הזיכרונות שיש לי במחשב מבלי לפתוח את המארז ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
סליחה אם הנושא כבר נדון, חפשתי ולא מצאתי. אם יש לי לוח שתומך 1333FSB האם זה משנה לו אם המעבד שאני שם לו הוא סדרה 6XXX או 8XXX\9XXX?
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אז המחיר ירד, ובחו"ל מתחילים למכור את הסטפינג החדש של הQ6600 בשם G0. אבל איפה בארץ אפשר לקנות אותו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בעקבות קניה קרובה של אחד הלוחות הנל כנראה (מIQPC) אני רוצה להבין את ההבדלים בינהם והאם שווה לחרוג לDS3 הרגיל אולי. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2546&ProductName=GA-P35-S3 http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2599 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2544&ProductName=GA-P35-DS3 אלו הקישורים ל3 הלוחות: DS3L: *רק 4 חיבורי SATA, אבל זה יספיק לי *אין RAID- אין לי צורך *כרטיס קול 8 Channels ALC888 Audio controller בלבד *טוען לקבלים מוצקים- All solid capacitors design. אבל לא כתוב שהוא עמיד …
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום! אני מחזיק עסק מחשבים ובתור מוכר אמין אני משתדל להשיג תשובות אמינות. אני צריך דעה לגבי זמן תגובה של מעבדי AMD אל מול האינטלים. לצערי לא פעם שמעתי תלונות ובעצמי נוכחתי לגלות שאיטלים מגיבים לאט יותר ולא ממש נותנים לך תחושה של מחשב חזק. לאחרונה הייתי אצל לקוחה שהמפרט שלה עלה לא פחות מ 10,000 ש"ח. הערכה כללה 2GB RAM 800MHZ המחולק ל-4 סלוטים (כל זוג דואלי) לוח מקורי של INTEL ומעבד E6600. לצערי נוכחתי לראות שבזמן תגובה בחלונות שהותקן מחדש עם כל הדרייברים העדכניים המחשב מגיב נורא לאט. המשמעות של מגיב לאט זה למשל חלון של אקספלורר נפת לאט יותר ותוכנות אופיס עולות "בכיף" שלהן. זה לא פעם ראשונה שאני רואה את זה. ולא סוד שאינטל מחזיקים בכתר הביצועים. דרך אגב, הרבה משו…
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
נראה לי שזה כן רלוונטי לפורום, אך במישה ואני טועה... סורי ;D רכשתי לא מזמן P55M-UD2 הוא מגיע עם תוכנות כמו Dynamic Energy Saver™ 2 Smart 6- A Smarter way for PC system Management אתם משתמשים בתוכנות הללו או שמיותר בכלל להתקין אותם? דבר נוסף בנושא, מישהו הבים מה עושה התוכנה הזו (גם מגיע עם הלוח)? AutoGreen- Greening your PC via Bluetooth cellphone תודה!
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-