עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by beber,

הלוח נקרא INTEL BILLINGS 845 DDR + SB מתאים לפנטיום 4 כמובן... חיפשתי באתר של אינטל אך לא מצאתי דבר...תוכלו לעזור בבקשה? ולתת עליו את דעתכם

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  2. Started by ofir123,

איך הזיכרון הזה DDR 2100 256BM של LD?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  3. טוב אז החלטתי להעיף את המארז HP PAVILLION P6 שלי ולקנות artec 902 מאוורר וסקסי , ובשל כך אני חייב לקנות לוח אם חדש כי מה לעשות הלוח אם של ה HP הפוך ולא נכנס בשום מקום פרט למארזי HP . אין כוונה לעשות OC או CFX אבל מומלץ לוח אם שתומך אם אפשר אז אני רוצה המלצות ללוח אם טוב לגיימינג נתוני המחשב שלי : בנוסף ספק כוח חדש של seasonic ss-550rt הצרכים שלי הם בעיקר גיימינג , וכמו שאמרתי התקציב הוא 500 - 600 אם יש משהו טוב בפחות גם סבבה

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by Ghtm,

אני צריך לוח אם למעבד אינטל P4 775 LGA עם PCI E ולפחות שני סלוטים של PCI רגיל, בעד מקס' 650 ש"ח. תודה מראש. עריכה: לוחות אם אחלה נתתם לי, תודה, אבל מצאתי אחד מתאים לי...

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  5. שלום לכולם ראיתי באתר באחד הימים הסבל על איך להתקין ארדיסק בגודל 40 ג'יגה על לוח אם ישן שיכול לקרוא עד 30 ג'יגה ואני לא מוצא את אותו הסבר. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך עושים זאת או יותר פשוט לשלוח לי את הקישור להסבר באתר תודה רבה אוהד :

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by efee123,

זה מה שכתוב לי בeverst תחת הכותרת OC: CPU Clock 1199.1 MHz (original: 2800 MHz) בהתחלה זה לא היה ככה! היה כתוב: CPU Clock 2800 MHz (original: 2800 MHz) עזרה בבקשה! נ.ב- לא עשיתי OC!

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by Elelon,

אהלן, רציתי לדעת, מה ההבדל נניח בין E5400 לבין E7500/8500 או בין E4300 לבין E6600... האם מדובר על אותו מבנה פיזי? על אותה ליבה? האם כפי ששמעתי הC2D מחולקים ל2 ליבות שונות והDC הם ליבה אחת המחולקת ל2 ?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  8. אני מבין פה בפורום שההבדל במישחקים זה רק הכרטיס מסך ולכן אני חושב למה לא לקנות מערכת מבוססת AMD -2-3-4 ליבות שה-4 ליבות במחיר של 2 ליבות של אינטל?? אני יודע ששאלתי את זה כבר והחלטתי פשוט אולי נחסוך עוד כמה שקלים ונשים אותם במסך?? תודה חברה

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by NiMo1771,

אני זוכר שכשקניתי את הi5 2500k אמרו שאפשר לשים זכרונות שעובדים עד 1.5v ואסור לעשות אוברלוק גם לbclk קראתי קצת באינטרנט עכשיו וראיתי שיש כאלה שאומרים שאין בעיה לעבוד עם זכרונות של 1.65v ואוברלוק לתדר בסיס אז מה נכון?

10. Started by YahavIL,

שלום חברים כרגע יש לי Intel Core i5-2500 Sandy Bridge-DT GIGABYTE H67MA-D2H-B3 Sapphire Radeon R9 280X 8GB RAM RAIDER 550W ואני רוצה לשדרג אותם למערכת יותר מתקדמת (במקביל אני גם משדרג את הזכרון ל16GB, ואת המארז לCorsair Carbide 300R Black Compact ). אשמח להצעות לשילוג לוח אם ומעבד טובים (אולי I7?) מבחינת דרישות מהלוח, חשוב שיהיה יציאה אופטית לסאונד, USB3, SATA3 וכל הדברים האלה. כמובן שלא צריך להזכיר שבמחיר הזול ביותר שניתן - אני לא באמת יודע למה לצפות מבחינת מחיר כך שאין לי מושג איך לתקצב את הרכישה. תודה יהב

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by abarbotel,

מה ההבדלים? לפי מה שקראתי שניהם בעלי 4 ליבות ו8 נימים ובשניהם בקר הזיכרון על המעבד עצמו אז במה בתכלס טוב יותר ה7?

12. שלום. יש לי לוח אם מדגם P8P67-M היום לפתע הוא לא נדלק לי, פשוט עשה ריסטארטים (2 או3) בהדלקה. אחרי הריסטארט האחרון המשיך לעבוד אבל בלי שום תצוגה על המסך. בזמן התקלה דלקה נורת ה DRAM LED על הלוח אם. אחרי שניתקתי את אחד מכרטיסי הזכרון שלי המחשב כן נדלק רגיל בלי שום בעיה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בכרטיס זכרון אבל כחיברתי את הזכרון "הדפוק" והוצאתי את ה"תקין" הבעיה המשיכה. והיה נראה שהלוח פשוט לא מוכן לקבל את שניהם ביחד. בסופו של דבר מה שעשיתי זה לשים את 2 הכרטיסי זכרון על הסלוטים השחורים ולא על הכחולים וזה כן עבד משום מה בצורה הזו. האם זה אומר שיש לי בעיה בכרטיסי זכרון ? האם הבעיה היא בלוח ? אולי בכלל אין בעיה והלוח רוצה שישתמשו בכחולים רק אחרי השימוש בשחורים מסיבה כלשהי…

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  13. אני כבר הרבה זמן תוהה עד כמה המעבד שלי (i5 2500k) מעקב את כרטיס המסך שלי (GTX 970) בביצועים במשחקי מחשב.. כמובן שאין יחידת מידה לצוואר בקבוק אבל אשמח לקבל הצעות למעבדים שימצו את הכרטיס מסך שלי בצורה הטובה ביותר זאת על מנת לצמצם את גודל הצוואר בקבוק ככל האפשר *השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים, BF4 ,GTA V ,FALLOUT 4 ועוד משחקים בנויי גרפיקה משובחת (אני כבר ישווה את המעבדים שהבאתם למעבד שלי כדי לדעת כמה אני מאחור) (אם יש איזה מושג שלא השתמשתי בו נכון אשמח אם תתקנו אותי, אני לא הכי מבין בעולם החומרה) תודה מראש, אלדור

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by hadar84,

לכל מומחי זכרון שלום רב, לפני כמה ימים רכשתי בחו"ל (E-BAY) זכרון של MUSHKIN אך כאשר הגיע הזכרון לביתי לא הצלחתי לגרום לו לעבוד על הזכרון רשום 2GB HP2-8500. עכשיו שאלת המיליון דולר מה משמעות של 8500? ןהאם יש סיכוי שהלוח אם לא תומך בו או שקיבלתי זכרון פגום? נ.ב הבנתי שSKYPC הם יבואנית רשמית של MUSHKIN בארץ, האם יש סיכוי להחלפה כי לזכרון יש LIFE TIME WARRANTY או שחייבים את הקבלה? אגב זה הלינק של הקניה ותודה מראש על שיטוף הפעולה... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=280336028023 לינק לאתר היצרן http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=632

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  15. למשחקים נטו. המעבד הזה : http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/23482/cat/24 צריך להדאיג אותי שהוא הוריד את הHS הפנימי? זה פוגע או הורס משהו?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by felix33,

שלום רב, ברשותי לוח האם ep45-ud3l המכיל בין השאר X4 PCI-Expres x1. (http://ee.giga-byte.com/products/mb/specs/ga-ep45-ud3l_10.html) ברצוני לרכוש את ה- gigabyte e8000 שהוא tv-tuner המתלבש על PCIe. (http://www.gigabyte.eu/Support/Components/Driver_Model.aspx?ProductID=3277) רציתי לדעת האם הכרטיס יתאים ללוח, מכיוון שמבחינה וויזואלית החיבור יתאים ללוח אולם אינני יודע האם דה-פקטו הכרטיס יפעל. תודה על התשובות, חיים.

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  17. Started by Guy Hershko,

שלום לכולם ברשותי מחשב עם לוח אם intel d945gcpe ותושבת 775 הלוח התקלקל וברצוני להחליפו רק אני לא בטוח איזה לוחות יתאימו אשמח לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  18. חבר שלי בחר סיסמא לפני שנה ללוח אם שלו שככה רק הוא יוכל לגשת לשם, עברה שנה שהוא לא נגע בביוס וכעת הוא שכח את הסיסמא, אם מוציאים את הסוללה מהלוח הביוס יפתח שוב?

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  19. מצאתי בעקבות נקיון פה, את המחשב הרציני השולחני הראשון שקנינו. (אומנם היה לנו כמה מחשבים לפני כן, זה המחשב השולחני הראשון הרציני שרכשנו). התמונה הראשונה זה לוח אם שלו, XT, 8086, שימו לב ל 640K על הלוח עצמו, מישהו מזהה את המעבד או CHIPSET ? אחרי זה, יש תוספת כמו הספק הישן וענקי, ההארד דיסק הענקי של פעם, ושלל כרטיסי SERIAL PORT, JOYSTICK ומה עוד. ולבסוף גולת הכותרת, כרטיס מסך HERCULES שחור לבן ששימש אותי שנים רבות.. אחרי זה יש את הקונסולת משחקים הראשונה שלי (הרבה לפני ה XT), הידועה בשם SPECTRUM ZX80 SINCLER, פשוט תענוג של פעם.. המשחקים נתענו ממערכת רשמקול ישנה על קסטות של מוזיקה... עכשיו השאלה היא, האם למישהו פה יש כרטיס מסך ISA שיעבוד עם חיבור SVGA, כדי שאני יוכל להפע…

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by Adir88,

טוב אז לאחר הפסק חשמל ולאחר שהספק שלי הלך קניתי ספק חדש. עכשיו מתברר לי שגם הלוח אם שלי הלך. אני צריך לוח לא יקר שיתאים למפרט הנל עם אופציה לשדרוג בעתיד הלא רחוק. (כנראה אשרג בעוד כחצי שנה). אוברקלוק לא מעניין אותי. תודה מראש לעוזרים. E6300 GA-945P-US2U GEGORCE 5700 GT WD 250GB AUDIGO 2 ZS צורב דיודי עם חיבור ATA ישן. kingstorm 1024*2 667MHZ ENERMAX thomaock 405W COMPUCASE 6A19

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  21. אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד מסוג INTEL CORE2 E7400 בתקציב של עד 25 דולר. (עדיף מEBAY) יד שניה וגם שיתאים לזכרונות DDR2800 + DDR2667 עם כרטיס מסך מובנה.. יש לי ספק כח EZCOOL450W המחשב יהיה לצורך חיבור לטלוויזיה בעיקר לסרטים , עבודה, גלישה וצריבות. אשמח לקבל הצעות ללוחות טובים .

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  22. יש לי מארז עם חיבורי USB 3.0 מלפנים אבל בלוח האם יש רק headers ל-USB 2.0. האם יש כרטיס הרחבה שנותן חיבורים נוספים מאחור ואת ה-headers הרלוונטיים לחיבור מלפנים?

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  23. איך הדגם? INTEL DQ965GF תודה לכם

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by nissim tr,

שלום לכולם כשחיפשתי חומר על אובקלוק ל-OPTERON 165 נתקלתי בזה: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=26642 זה נשמע טיפה מפחיד, בהתחשב שהזמנתי לוח DFI ומעבד אופטרון... אני מבין מזה שאם יהיו לי בעיות אני יכול לשכוח מתמיכה של DFI? :kopfpatsch: מה דעתכם? יש עצות?

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  25. יש לי את המחשב שלי שקניתי אותו לפני 3 שנים ואני רוצה לחזק אותו אז קניתי לו כרטיס מסך טוב (HD4850) ועכשיו יש לי בעיה רק עם המעבד אז לאחותי יש מחשב והיא משתמשת בו לאופיס פעם בשבוע בערך אז חשבתי לקחתי אותו ופשוט להתקין עליו את הכרטיס מסך החדש ורציתי רק לשאול אם זה כדאי לי בכלל המחשב שלי: לוח אם : ASUS P5N32-SLI DELUXE מעבד: PENTIUM 4 3GHZ HT ספק כוח: HEC 550 ושל אחותי: Motherboard Name Hewlett-Packard HP Compaq dc7700 Convertible Minitower - זה הלוח אם זה המעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (12 x 250) המחשב של אחותי זה מחשב קומפלט של HP הדבר שהכי מדאיג אותי זה שאני לא חושב שיש ללוח אם חיבור של PCI EXPRESS בשביל הכרטיס מסך.

• 7 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים