מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
לחברי הפורום, איזו מערכת עדיפה מבין שתי אלו: 1. AMD 64 3000 PLUS & GYGABYTE K8NS מול 2. INTEL PENTIUM 4 (NOTHWOOD/PRESCOTT) 3G & ABIT IC7 ואם אפשר עם נימוק בבקשה. בתודה רבה מראש
-
- 17 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני קונה מחשב מבוסס SB, ומקבל התחייבות בכתב להחלפת הלוח בחדש כשהמלאי התקין יגיע וללא תלות בתקלה בלוח הישן.. 1. האם החלפת הלוח תצריך התקנות של מערכת הפעלה / דרייברים (לרבות התקני USB מיוחדים) / תוכנות ? 2. האם תהיה לי בעיה עם רישיון ה- WIN7-OEM ? שכן ולמיטב ידיעתי, נתוני הלוח (עד כדי מספר סידורי ולא רק הדגם) משודכים לרישיון ה- OEM. 3. האם בכלל אפשר להיות בטוח שהלוח יוחלף באותו דגם (REV אחר) או שמא זה יהיה דגם אחר לגמרי, דבר שיקשה עוד יותר בדברים שלעיל ? עזרתכם בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
האם קיימים דגמים של מעבדים שהם אותו דגם רק טכנולוגית ייצור שונה? לדוגמא האם יכול להיות מעבד Q6600 גם מגרסאת CONROE וגם מגרסת PENRYN? האם מעבד YORKSFIELD יכול להיות מגרסאות CONROE או PENRYN?
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כרגע יש לי 1GB ddr2 667 אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של גיגה אני צריך המלצה הזיכרונות הנוכחים הם CL5
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
המעבדים אקסטרים היו אמורים לצאת ביולי 2013 האם לאור דחיית המעבדים Haswell למה אין גם שום מידע למעבדי אקסטרים ? האם יש מקום בארץ לראות מעבדי שרתים של אינטל אקסטרים בפעולה ?
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מה מקל יותר על המחשב כשעובדים עם 60 טאבים פתוחים בגוגל כרום: המעבד או הזיכרון? יש לי מעבד 3220 וזכרון של 4GB DDR3 מה יעזור לי לגלוש בנוחות עם 60 טאבים פתוחים? אני חווה כרגע עומס מאד מאד כבד על המערכת (חלונות 7) תודה!
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
פעם הייתי יכול לצרף תחת דוס לוגו לביוס, עשיתי הרבה עידכוני ביוס שהוסיפו לי הרבה אפשרויות, ואז רציתי להוסיף לוגו והתוכנה תחת דוס רושמת לי שגיעה שאומרת שאין לי מספיק מקום בביוס כדי להוסיף לוגו. נכנסתי לאתר של אסוס וראיתי תוכנה תחת WINDOWS ולא מצאתי שום דרך להוריד אותה ! קישור לדף התוכנה http://www.asus.com/products/mb/mylogo.htm מי שיכול למצוא קישור להורדת התוכנה שיצור לינק להורדה תודה לכל העוזרים לדף התוכנה
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי לכולם . הציעו לי את המפרט הבא ,ויש כאלה שהמליצו על לוחות אם אחרים: 1-ABIT NF7 SL 2-EPOX 8RDA <במפרט המקורי כפי שאתם רואים המליצו לי על ABIT NF7 S2G> השימוש שלי במחשב הוא רק לגלישה באינטרנט הורדת תוכנות וסרטים וצפייה בסרטי DVD. על איזה לוח אתם ממליצים? הנה המפרט שהוצע לי:מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 520 1 520 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-S2G (nFo 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total RADEON 9200 VIVO, DVI 128MB 480 1 480 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 80GB SATA 440 1 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders P…
-
- 20 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרגע במחשב 2 סטיקים של 512 MB TWINMOS DDR ואני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של אותו הדבר ולהוסיף אותם ללוח שלי ככה שיהיה לי 2 GB זיכרון... האם זה אפשרי ? תודה מראש אפשר לראות את המפרט פה: <=====
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להבין על מה מצביע ערך ה AUX בתוכנה AIDA64 תודה!
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רב, אני לפני רכישת מחשב ובאחת ההתיעצויות שלי עם אחד ממוכרי המחשבים, נאמר לי כי התגלה באג בגרסת ה- E של מעבדי אינטל ויש להמתין לדגם זהה מתוקן, או לרכוש את הבעייתי ולהוריד עדכון ל- Bios שפותר את הפקודה הבעייתית. ביקשתי לאשש טענה זו אך טרם נעניתי. האם קיים בסיס לטענה זו? תודה רבה, אורן.
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ראיתי שבביוס האפשרות של mce פועלת אוטומטית עכשיו השאלה אם בשביל מחשב של משחקים נטו כדאי לי להשאיר אותה או לבטל אותה. זה המפרט שלי: i7 8700k noctua nh-d15 asus Z370 maximus x hero(הגרסה בלי הווי פיי כמובן) asus gtx 1080 ti poseidon(בהמשך אני אוסיף קירור נוזלי) 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz CL15-16-16-35-2N - 1.2V - Ripjaws V Series corsair rm750x (coolermaster mastercase pro 6(3 x140mm fans front as intake +2 140 mm top+1 140 rear samsong SSD 850 evo 500gb wd 1tb caviar black כרגע אני לא מתכוון לעשות oc. לפי מה שראיתי ביוטיוב בערוץ של gamers nexus המליצו לכבות אותה כ…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כיצד ניתן להוסיף תמונה או אייקון לbios, כך שבכל הפעלה של המחשב תעלה התמונה עם הדלקת המחשב? תודה
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מדגם ASUS P5L-MX שעושה קצת בעיות המוכר אמר שיש קצת בעיה עם הלוח הזה במלאי והציע לי 2 לוחות חילופיים 1. ASUS P5VD2-MX 2. ASUS P5GZ-MX איזה מהם כדאי לקחת אם בכלל? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש לשדרג את המעבד כרגע יש לי e4500 core 2 dou! הלוח שלי ASUS P5K-VM תומך בC2DOU וגם QUAD קוואד ממש לא בא לי, אז השאלה שלי היא איזה מעבד טוב להרצת משחקים כבדים(יש כבר כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800GTS 512MB) כי מקרטע לי משחקים כמו MAFIA COD MEDAL OF HONOR ASSASIN2 LEFT FOR DEAD ועוד ועוד אני גם מוגבל בכסף מוכן להשקיע עד 800 שקל. איזה core 2 dou ישרת אותי לצרכים שלי??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
חיפשתי משהו כמו ה via4in1 או דרייברים רק לצ'יפ או ל AGP(northbridge) ל SiS 655 Chipset ולא מצאתי... מישהו יודע איפה הם נמצאים ואם יש בכלל ?
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן אנשים..חג שמח.... אז ככה.. יש לי 1GB זיכרון במחשב (או ליתר דיוק 920MB) עכשיו אני רוצה שיהיה לי 2GB אז אני צריך לקנות עוד 1GB או 2GB?? תודה ושוב חג שמח
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מפתחת השבבים האדומה הכריזה כי החלה בקבלת דוגמאות ייצור של דור ה-Threadripper 2000, בדרך לשלב הייצור ההמוני לכתבה
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
- 2 followers
-
-
יותר מחודש לפני מועד ההשקה המיועד - יתכן כי אנחנו כבר יודעים להעריך בכמה יתומחר מוצר הדגל בן 32 הליבות שמכינה לנו AMD לכתבה
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
לי ולחבר שלי היה וויכוח קטן, אני אמרתי שעדיף כרטיסים של ASUS והוא אמר שGigabyte טובים יותר. מה לדעתכם יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
איך אני מבצע עידכון ביוס תחת XP? ללא כונן floppy. לוח חדש של GB. הם נותנים utility ל windows. אבל לא ראיתי שום דוקומנטציה באתר.
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
N מספר טבעי ההנחה הטבעית שלי הייתה שהזכרונות (DDR400) יפעלו במהירות הכי גבוהה שבה הלוח תומך (DDR266). אבל כמובן שלא שווה לי לקחת את הסיכון אם זה יכול לדפוק ת'לוח ו/או ת'זכרונות. אז... יכול להגרם נזק או שמקסימום המחשב לא עולה??
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
איך הם מבחינת איכות, כי בחנות מסויימת ה-2700 מאוד זולים (בסביבות ה-550) ל-256MB.? הם עדיפים על חברות ג'נריקיות אחרות שניתן להשיג במחיר הזה (כולל טרנסנד)
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם הלחפתי לוח + מעבד ...עכשיו הזיכרונות xms2 6400c4 4-4-4-12 איזה מתח הם עובדים מה לתת להם בביוס כי ניראה לי הם עושים בעיות שאני מעתיק קבצים כל המחשב שלי נהיה איטי (עד כדי שיתוק מוחלט כמעט ולא ניתן לבצע פעולות)ויש לי מערכת חזקה מאוד מאוד ניראה לי שהזיכרונות מאטים את המחשב שלי זה המפרט Q6600 4GB xms2 6400c4 4-4-4-12 קורסאייר לוח DFI LANPARTY UT P35-T2R 2X HD2900 CF XFI FATALITY AGEIA PHYSX CARD ספק כוח 1200WAT TT וינדוס ויסטה אולטימיט 32 ביט [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-