עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zoyaniv,

שלום אני מחפש לוח טוב ואמין למעבד פנטיום 1000

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by tal147,

אני מתלבט בין המעבדים במעבדים Q8300 או I5 650 מה עדיף יותר או שאתה יכול להמליץ לי על משהו מתקדם טוב וזול רקע אני רוצה לקנות מחשב חדש סכום עד 2500 אני ראיתי את זה בזד מחשבים את המפרטים תודה

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  3. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

מה יותר טוב ויותר מהיר ?: Asus cusl2-c + p3 1000Mhz או AOpen ak73 pro + AMD T-Bird 950 Mhz איזה מהם יותר טוב לאוברקלוק? הבנתי שהאסוס מוגבל מבחינת סוג הזכרון (non-ECC SDRAM ) מה זאת אומרת? האם יש את אותה הגבלה בלוח של AOPEN? פירוט לוחות האם: Asus cusl2-c AOpen ak73 pro תודה מראש, RnGKay.

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by yossibe,

שלום, יש לי זיכרון מסוג - 1gb ddr2 800MHZ ceon הייתי רוצה הלרחיב את הזיכרון בנוסף לזיכרון שיש לי כיום. האם ניתן להשתמש בזיכרון הנוכחי ולהוסיף אליו עוד 1G כך שיהיה לי 2G? האם אני יכול להשאיר את הזיכרון הנוכחי ולקנות זיכרון חדש של 2GB ואז ביחד יהיה לי 3? אני אשמח בנוסף לקבל המלצה על זיכרון שמתאים לזיכרון שלי וקישור לרכישה באתר EBAY תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by NiMo1771,

אני זוכר שכשקניתי את הi5 2500k אמרו שאפשר לשים זכרונות שעובדים עד 1.5v ואסור לעשות אוברלוק גם לbclk קראתי קצת באינטרנט עכשיו וראיתי שיש כאלה שאומרים שאין בעיה לעבוד עם זכרונות של 1.65v ואוברלוק לתדר בסיס אז מה נכון?

6. Started by D.J.C,

ה-cd והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי ב- dvice manager מופיע עליהם סימן קריאה מישהו יכול לעזור לע? נ.ב יש לי xp לאחרונה מחקתי את nero והתקנתי את easy cd creator

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by abarbotel,

מה ההבדלים? לפי מה שקראתי שניהם בעלי 4 ליבות ו8 נימים ובשניהם בקר הזיכרון על המעבד עצמו אז במה בתכלס טוב יותר ה7?

8. אהלן אנשים..חג שמח.... אז ככה.. יש לי 1GB זיכרון במחשב (או ליתר דיוק 920MB) עכשיו אני רוצה שיהיה לי 2GB אז אני צריך לקנות עוד 1GB או 2GB?? תודה ושוב חג שמח

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by michmoch,

מה ההבדלים בין הלוח הזה ASUS P5QL-E המבוסס על צ'יפ 43 של אינטל ללוח הזה ASUS P5Q PRO המבוסס על צ'יפ 45 של אינטל. מה ההבדל המעשי ביניהם? הנה קישור ללוחות מאתר היצרן http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2272&modelmenu=2 והשני http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2269&modelmenu=2 תודה.

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by Blah,

אוקיי אז מישהו יכול לתת הסבר קצר או ארוך על מה בעצם לוח אם עושה ? דבר שני, תמיד ראיתי בפירוט של הלוח אם מילים כמו - Socket, PC2100, DDR up to 3GB מישהו יכול להסביר מה כל דבר ? ועל איזה חברה שמייצרת לוחות אם אתם הכי סומכים\ממליצים ? סליחה על הבורות :-X ותודה מראש !

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  11. שלום צריך עזרה במפרט מחשב לתוכנת ARCHICAD. דרישות חומרה מאתר התוכנה Recommended hardware Processor: 64-bit processor with four or more cores RAM: 16 GB or more is recommended; for complex, detailed models 32 GB or more may be required Hard disk: installing ARCHICAD on a SSD (or Fusion) drive is recommended; 5 GB free disk space is required for the installation, 10 GB or more is required per active project Graphics card: Dedicated OpenGL 3.2 compatible graphics card with on board memory of 1024 MB or more is recommended to fully exploit hardware acceleration capabilities. You can find a list of recommended graphics cards at: http://www.graphi…

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  12. כותרת, אני מתלבט בין לוחות של ASUS ו GIGABYTE, לא מתכוון להוסיף לו כרטיס מסך נוסף (SLI), מעוניין בעתיד לשדרג לו זכרונות יותר מהירים מ 800MHZ , כך שחשוב שיתמוך בתדר יותר גבוה,(שיהיו גם 4 חריצי הרחבה) OC לא חשוב לי כרגע. RAID לא ממש חשוב גם כן. מעוניין ביציבות אמינות ומהירות! מה המלצתכם? תודה

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by FatherBoard,

ניסיתי לבדוק אצל חבר שלי (שהתעקש בכל תוקף שאני לא אפתח לו את המחשב), איזה מעבד יש לו. ניסיתי לעשות את זה דרך המחשב שלי => מאפיינים אבל מה שכתוב שם זה משהו כמו genuineintel family # step ## (ה-# זה בגלל שאני לא זוכר בדיוק את המספרים). האם זה נכון שהמעבד הוא מתחת לפנטיום 4 (3 ומטה), כי אמרו לי שבמעבדי פנטיום 4 כבר התחילו לרשום את סוג המעבד בצורה נורמלית ובמהירות המגהרצים. לפחות אני יודע שזה ככה עם ווינדוס XP ופנטיום 4, אבל השאלה היא אם גם בווינדוס 98 לדוגמא (כמו לחבר שלי) זה היה רושם גם כאלה נתונים מוזרים עם פנטיום 4. יכול להיות שזה קשור לווינדוס XP שמפענח את הנתונים המוזרים האלה? או שזה בכלל לא קשור לווינדוס וזה קשור למעבד, כמו שאמרו לי? אני צריך תשובות דחוף כי אני מב…

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  14. בעיקרון הביקורות טובות אבל רציתי לדעת אם יש לכם מה להוסיף . תודה

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by Nihility,

מעבד חדש של אינטל, מבוסס alendale - core 2 duo כפול ליבה, 1.6 Ghz עם 512 קילובייט זכרון מטמון. כרגע אפשר להשיג אותו ב260 ש"ח. ביקןרת של xbit http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/celeron-e1200.html הם עשו לו אוברקלוק ובדקו את הביצועים שלו. אז האם זה מלך ה low end החדש? הקטע הוא שבמהירות סטוק הוא טיפה יותר איטי מ althalon x2 4000+ אבל אפשר לעשות לו אוברקלוק ל 3200 שזה 100% יותר והוא גם זול יותר (מישהו יודע איפה יש 4000 זול יותר?).

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  16. תודה!! יש לי את הkingston וניראה לי שיש לי בעיה איתו כי אני מקבל איתו ציונים ממש נמוכים

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by zohare62,

כשאני מדליק את המחשב ההודעה הזאת מופיעה לי לפעמים באמצע שחלונות xp pro עובד מסך כחול שמודיע שיש בעית חומרה וחלונות עצר כדי למנוע נזק למחשב החלפתי את כל הכרטיסים החלפתי כבלide החלפתי זיכרון וגם הרד דיסק עדיין אותה בעיה עוד בעיה שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הואלא מזהה לי את ההרד דיסק בכלל. הבלפפתי מעבד אותה בעיה לבסוף החלפתי לוח וזה פתר לי את כל הבעיות מסתבר שהלוח דפוק .הלוח בן שנתיים ואין אחריות יותר. נו מה אתם אומרים עשיתי נכון???

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by whowaht,

שלום, שידרגתי את הזיכרון שלי מ 4GB ל 8GB ואני רוצה לדעת אם המחשב מזהה את כל ה 8GB. נתוני מחשב: לוח אם EP43-DS3L מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה אולטימט 64 BIT זיכרונות 2 סטים של G.Skill DDR2 4096MB (2048MBX2) 800 Mhz CK 4-4-4-12 PI שאלות: 1. איך אני יכול לראות ולדעת שהמחשב נמצל את כל ה 8GB זיכרון? 2. האם קיימת אפשרות של memory remap ב BIOS של הלוח אם שלי או שמה איני צריך לעשות memory remap? תודה.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by MONORAIL,

אהלן! הרצתי בדיקת זכרון בSANDRA וקיבלתי את הטיפ הבא: מסתבר שתזמוני הזכרון שלי לא נכונים ואני צריך להוריד אותם כדי לשפר ביצועים... איך אפשר לעשות את זה, ומה בדיוק אני צריך לשנות? מפרט: P3-800MHZ, לוח אם MSI-6309, עם ערכת שבבים של VIA, 256 MB SDRAM.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  20. שלום לכולכם! אני מבקש ממש שתעזרו לי ליבחור בין זיכרונות אני כל כך מיתלבט. יש אותם שהבנתי שהם חיות : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3199 וגם הם מצויינים הבנתי : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186 ואותם - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1454 של GEIL איך הם אני חייב לדעת דחוף!!! GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 או אחרונים שהם פחות טובים ניראה לי - CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 תודה לכולכם ותעזרו לי בבקשה OCELOT

• 15 תגובות
    • 952 צפיות
  21. שאלה רצינית בהחלט.. שמעתי דברים לא טובים..

22. Started by Bone-Breaker,

אם למישהו יש מידע עליו או איפה אפשר לראות השוואות או גרפים או כל מיני דברים רק אני רוצה לדעת עליו יותר.. תודה

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by amit123,

יש לי שתי סטיקים של 512 במהירות 667. אם אני רוצה להוסיף עוד סטיק של ג'יגה מה אני צריך כדי שהוא יתאים?חובה שהוא יהיה של אותה חברה או שמספיק שרק המהירות תהיה אותו דבר?ותגידו אם צריך עוד משהו.. תודה.

• 23 תגובות
    • 952 צפיות
  24. http://www.gdhardware.com/hardware/cpus/amd/athlon64/fx57/001.htm בבקשה

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  25. כרגע יש לי ג'יגה, מה כדאי סטיק של 1 או של 2 ג'יגה? תוכנות שבשימוש ברקע: מסנג'ר, ווינאמפ, פיירפוקס, JDOWNLOADER, ולפעמים גם MPC תודה

• 9 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים