עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by arikbaron,

הי 1ץ האם יש הבדל חוץ מהמחיר בין זכרונות בעלי אותם תזמונים בין החברות coarsair &g.skill ? 2מה החשיבות האמיתית של התזמונים(למשל בין 5-5-5-15 ו 4-4-4-12? 3.למה הם הרבה יותר זולים בחול(ebay) תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by iveco,

ב GEEKBENCH ה 14900 חזק מ 7700X ב 4 אחוז וב PASSMARK ה 14900 חזק מה 7700X ב 29.55 אחוז איך אפשר לדעת מה האמת ? מה נכון ? כל אתר כותב משהו אחר , ב USERBENCMARK ההבדל הוא בערך 15 אחוז לטובת אינטל .

3. Started by kaikov,

שלום לכולם, מצ"ב PDF עם הנתונים של המחשב שלי כפי שיצא בדו"ח של CPUZ. המחשב בקושי מריץ FIFA 2018 ו- PES 2018 על הגדרות התצוגה הגבוהות ביותר. המון תקיעות... הכל בקושי זז. אני חייב להוריד רזולוציה וקצב רענון בשביל לשחק. יכולים להגיד לי האם המעבד חזק מספיק? האם חסר זכרון? האם צריך להחליף כרטיס מסך? תודה רבה DESKTOP-1TQANTS (1).pdf

4. תערוכת המחשבים הגדולה בעולם היא הזדמנות נהדרת עבור יצרנית לוחות האם אסרוק להדגים מה אפשר לעשות עם לוח מודפס בגודל Mini ITX ותושבת האקסטרים החדשה של אינטל לכתבה

5. Started by ryacov,

על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8ns ויש לי עכשיו! כרגע 512DDR בשתי סטיקים ואני רוצה לקנות עוד 512 אבל בכרטיס אחד ובדקתי בGUIDE של הלוח אם וכתוב שם שאם אני יכניס אשתמש ב3 סטיקים של זיכרונות המחשב לא יעלה ואמרו לי שאם אני משתמש ב4 סטיקים הMHZ של הזיכרון יורד אבל אני רוצה לדעת בכמה והאם זה משפיע ובדקתי בsisoft sandra 2005 תגידו לי על כמה הזיכרון שלי עכשיו MHZ ועל כמה הוא יהיה מתי שיהיה לי 4 סטיקים

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by BUNG,

כמו שזה נראה כאן אנוידיאה הוציאו סדרה חדשה של ערכות השבבים. מקור: http://www.online-translator.com/url/tran_url.asp?lang=en&url=http%3A%2F%2Fwww.ixbt.com%2Fnews%2Fhard%2Findex.shtml%3F05%2F68%2F90&direction=re&template=General&cp1=NO&cp2=NO&autotranslate=on&transliterate=on&psubmit2.x=38&psubmit2.y=21

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  8. http://www.gdhardware.com/hardware/cpus/amd/athlon64/fx57/001.htm בבקשה

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by Or ei,

האם אפוקס הולכים לייצר לוח עם NFORCE2 ?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  10. איזה זכרונות יותר טובים TRANSCEND או SAMSUNG כמובן ש-DDR 2700 ???

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by OR007,

איך הם מבחינת איכות, כי בחנות מסויימת ה-2700 מאוד זולים (בסביבות ה-550) ל-256MB.? הם עדיפים על חברות ג'נריקיות אחרות שניתן להשיג במחיר הזה (כולל טרנסנד)

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  12. שלום. יש לי לוח אם שתומך בAGP *4 . בחוברת כתוב שהוא תומך בAGP *4 ו1.5V. לפי מה שהבנתי כרטיסי מסך שפועלים בAGP *8 פועלים ב 3.3V. האם זה ימנע ממני לקנות טי4400 עם AGP*8? או שזה בכלל לא קשור? תודה.

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by adamginz,

MSI KT4V KT 400 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=2492 ואם יש למישהו משהו טוב יותר בתקציב הזה שיפרט למה ויגיד אני לא מתחמן אובר קלוקינג מה שיהיה בנוי עליו זה: amd 1.7 micron 0.13 + volcano 9 winbond 256ddram 400mgh radeon 9000 pro / geforce 4 mx460 גם כאן אני צריך עזרה מארז עם חלון ספק 350 וזהו ... בבקשה עזרה

14. Started by MiniMizer,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by bilbo,

איך אני מבצע עידכון ביוס תחת XP? ללא כונן floppy. לוח חדש של GB. הם נותנים utility ל windows. אבל לא ראיתי שום דוקומנטציה באתר.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by T_A,

אני שוקל על שידרוג מעבד אבל רוצה לדעת אם זה יעבוד בכלל אם לא אז אני יוותר כי הלוח שלי יחסית חדש ועלה מספיק לפני כמה חודשים...

• 14 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by Nitro Viper,

אני לא מתכנו אוברקלוק, ואני רוצה לדעת אם הזכרון הזה טוב הנה קישור http://www.pchardware.co.il/docs/pd771898813.htm אני יכול לקנות אותו ב490 שקל

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by e-d-a,

לאחר סיבוכים רבים והרבה חלקים שנשרפו (הארד דיסק לעזאזל!!! חומר של 8 חודש!, כרטיס מסך אני עכשיו עם אחד עלוב וצורב) הגיעו לי כל החלקים החיונים להפעלת המחשב (חוץ מהכרטיס מסך אז לא נשחק חודש ביג דיל) הגיע לי גם שתי סטיקים של הזיכרון שהזמנתי אבל אני לא בטוח שה-dual ddr פועל איך אני יכול להיות בטח???

• 14 תגובות
    • 918 צפיות
  19. http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632116004835424340-untitled.jpg מה זה כל מה שרשום פה ? יש לי על הלוח מסך כזה שרשום עליו מספרים לפעמים רשום לי 4.8 משהו כזה מה זה אומר בכלל המסך הזה ומה אומר לי כל מספר ? ??? עכשיו היה לי כמה תוכנות כמו ADIA שראיתי את המעלות שלי שם עכשיו הוא לא מראה לי למה ??????? ובכלל מה יש לי עוד על הלוח שאני צריך לדעת ?

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by Los,

שבוע טוב .. אז כך הכנתי לאחי מפרט שכבר "תחת" הזמנה אני יכול אם אני רוצה עד מחר אם אני לא טועה לשנות את המפרט בו לקחת לו E8400 איני יודע עם עדיף לו ארבע ליבות או להישאר עם מה שנתתי לו. לרוב השימושים שלו זה לא משחקים או כל מיני תוכנות עריכה וכו'. למרות שאולי הוא ירצה לשחק בעתיד במשחקים או שתיים . תודה לכול העונים

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  21. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103650 מתי יגיע 910 לארץ ?

• 14 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by zaq1,

יש לי asus p5b-delux וברשימה של אסוס לגבי תאימות זכרונות אין קיטים של 4gb . יכול להיות שהם פשוט לא מעדכנים כי הרשימה שם מאד קצרה . האם תוכלו להמליץ לי על קיט 2x2gb 800mhz שיעבוד ב- 1:1 fsb400 . המעבד הוא q9550s ואני רוצה להמהיר את ה- fsb מ-333 ל-400. (אם השאלה מתאימה יותר לאוברקלוקינג וקירור אז סליחה ואנא העבירו לשם ).

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  23. שלום! האם ה- Turbo Boost של ה Core i5 מופעל מההתחלה ועובד באופן אוטומטי לחלוטין? האם יש צורך לשנות הגדרות בביוס? האם יש צורך לבדוק שהוא עובד על מעבד חדש שקניתי? במדה וכן, ראיתי בנושא אחר שהבחור השתמש ב-Prime כדי לאמץ את המעבד ולהכריח אותו להיכנס ל Turbo Boost, השאלה היא, האם משהו כזה יכול להשפיע לרעה על המעבד? לקצר את אורך החיים שלו? לשרוף או לשבור משהו? מאוד מצטער על השאלות המגוכחות, אני משדרג את המחשב שלי בפעם הראשונה מזה 5-6 שנים ואיני מעודכן כלכך בדברים החדשים כיום

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  24. חברים רבים ש"מבינים" במחשבים ברמה שעוברת את שלי בהרבה על כל פנים המליצו לי בחום לברוח ממעבדי AMD, אך כאן בפורומים אני מוצא מפרטים שכוללים מעבדים אלו בלי הרבה חששות... אם אפשר אשמח לקבל הסבר מדוע מעבדי AMD נחשבים לפחות אמינים או מדוע שמם מוחתם לשוו... אני איש מחשבים שמתעסק הרבה בתוכנה פשוט איני מבין דבר בחומרה, אז בהסבר אין צורך להסביר לי ארוך ומיגע למרות שממני לחומרה יש קילומטרים של אי וודאות תודה מראש על העזרה.

25. Started by srul666,

שלום, אני רוצה להרחיב את הזיכרון ויש לי שאלה. כרגע יש לי במחשב 512 DDR, אני מעוניין לקנות כנראה 2048 , מכיוון שאני לא גיימר ואיני מחפש משהו יותר חזק. עכשיו כשמתמכוונים ל- DDR2 זה אומר שהנפח כפול, למשל DDR2 של 512 זה אומר שהנפח בו יהיה 1024 או שהכוונה שסוג הטכנולוגיה משתנה? מישהו כאן מכיר מקום טוב לקנות זיכרון כזה במחיר זול? ועוד שאלה שלא קשורה, כאשר אני לוחץ לחצן ימני על המחשב שלי נפתח לי חלון שמראה רכיבים של המחשב. אז בלשונית כללי רשום מחשב ובעבר היה רשום לי את מהירות המעבד, אבל כעת משהו השתנה שם ורשום לי רק הרחבת כתובת פיזית. איך אני יכול להחזיר את זה לקדמותו? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.