מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
האם מעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor מגיע עם מאורר קירור ( כמו במעבדי אינטל ), או שצריך לקנות אחד בנפרד... ואם צריך לקנות בנפרד, איזה מומלץ ? איך ה Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus ?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
what is the best mobo for the continuous hardcore overclocking of the Core 2 E6600 ? key parameters: maximum tested supported FSB frequency maximum cpu/VDDR/chipset voltages current Mobos being considered: Gigabyte GA-965P-S3 / Abit IP35-E GA-965P-S3 maximum supported FSB: 500 Mhz (*9 = 4500 Mhz) according to http://www.www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-965p-s3_6.html#sect0 which appears to be good but according to http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/abit-ip35-pro_9.html#sect0 it is not stable for continuous overclocking Abit IP35-E maximum supported FSB: 488 Mhz (*9 = 4392 Mhz) http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=29&thread…
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לוח: Gigabyte GA-965P-DS3 ממה שקראתי ברשת הלוח הזה חיית O\C, לא יקר מדי ונראה לי אחלה אופצייה לאחר שABIT שאיהת הלכתי עד היום קצת הדרדרה.. מעבד: Intel Core 2 Duo E6300, מתלבט אם לקנות אותו או את ה-6400, מה דעתכם? לא נראה לי שההפרש של ה-300 שקל שווה את זה באמת. זיכרון: 2X TWINMOS DDRII 667 1 GB שאלה לגבי הזיכרון, מישהו יכול לומר מניסיון ששני הזכרונות האלה יעברו בסדר בתיאום? אני מעדיף זיכרון של טווינמוס מאשר קיט DUAL VALUE של קורסאייר\קינגסטון. מה דעתכם? הצעות למשהו עדיף? תודה.
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי. פתחתי כאן ת'רד ליפני חודש או פחות. יש לי מעבד סלרון. כולם אמרו לי שסלרון הוא מעבד בעיתי. רק רציתי לדעת. מה הבעיות בסלרון? ומה טוב במעבד פנטיום?
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בבקשה תענו לי בדחיפות על השאלה שבכותרת ...... ותודה מראש לעונים ..... וליתר דיוק התכוונתי ל - Hynix 512MB 400MHz [הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום]
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי לוח האם ep45-ud3l המכיל בין השאר X4 PCI-Expres x1. (http://ee.giga-byte.com/products/mb/specs/ga-ep45-ud3l_10.html) ברצוני לרכוש את ה- gigabyte e8000 שהוא tv-tuner המתלבש על PCIe. (http://www.gigabyte.eu/Support/Components/Driver_Model.aspx?ProductID=3277) רציתי לדעת האם הכרטיס יתאים ללוח, מכיוון שמבחינה וויזואלית החיבור יתאים ללוח אולם אינני יודע האם דה-פקטו הכרטיס יפעל. תודה על התשובות, חיים.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב נייח של HP מספר דגמים שמצאתי מבוססים על המעבד Core 2 Quad Q9300 אלא, שכאשר בדקתי מספר אתרים של חנויות מחשבים, אני לא מוצא את המעבד הספציפי הזה ברשימת כל המעבדים הזמינים לרכישה. כמובן שלקחתי בחשבון שכנראה שמדובר בדגם מיושן ובכל זאת עובדה זה מעוררת אצלי חשד. האם יתכן שהמעבד הזה בעייתי? ובהנחה שאכן מדובר בדגם ישן, האם הוא נחשב עדיין למעבד חזק מאוד שיתמודד עם תכני FHD כבדים, ללא שום מאמץ? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי dual Channel זה שני זיכרונות שהם אותו דבר שפועלים על פי אותו ערוץ ושאם אני רוצה זיכרון dual Channel במהירות של 500Mhz אני צריך שני קיטים במהירות 250Mhz הבנתי נכון?????????? אם לא הבנתי נכון אז תתקנו אותי
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי לכולם לחבר שלי יש מחשב עם מעבד AMD ATHLON 64 X2 4400 בסוקט 939.לאחר בירורים שהוא עשה הוא החליט ללכת על המעבד של אינטל Q9300 .הוא ביקש ממני לברר לו בכמה אחוזים המעבד הנ"ל יותר חזק ממה שיש לו כעת. נכנסתי לאתר של טומס הארדבר כדי לעשות את ההשוואה בין השניים אבל משום מה לא ראיתי את ה-Q9300 ברשימה. מישהו יכול להפנות אותי לאתר שיש לו את ההשוואה בין שני המעבדים הנ"ל? בתודה מראש שי. נ.ב-אם בכל זאת עדיין ה-Q9300 לא הגיע לאתרי מבחן בחו"ל,רציתי לדעת איזה מעבד הכי "קרוב" אליו על מנת שאוכל לעשות את ההשוואה בינו לבין ה-AMD 4400. העניין הוא שחבר שלי משתמש בתוכנות כבדות שנשענות ישירות על המעבד,ולכן הוא רוצה מעבד אחר שייתן לפחותחמישים אחוז יותר ביצועים מהמעבד הנוכחי שיש לו.כמה שיותר י…
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חברי HWZONE היקרים שלום! השאלה שהכי מטרידה אותי היא איך בוחרים לוח אם? לפי איזה קריטריונים? מה צריך להיות בלוח אם טוב? אשמח לקבל את העצות שלכם! תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מחפש מדר בורד כולל כרטיס מסך סביר האם כדאי ללכת על המדר בורד הזה או לקנות אחד זול יותר וכרטיס מסך בניפרד?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כרגע יש לי 1GB ddr2 667 אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של גיגה אני צריך המלצה הזיכרונות הנוכחים הם CL5
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
המחירים בארץ פשוט גבוהים פי 2 מהמחירים בחו"ל, אני מעוניין לקנות מעבד AMD64 X2 DUAL-CORE 939 וגם זכרונות DDR400, האם מישהו שקנה מאתר בחו"ל יכול להמליץ לי? ועד כמה שידוע לי אין על זה מכס, נכון? תודה.
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם GA-P35-DS3L בתוספת 50 ש"ח אני יכול לקנות את GA-P35C-DS3 שזהה לקודם רק עם 2 סלוטים של DDR3. מה אתם חושבים ? ועוד דבר: כתוב ב-GA-P35-DS3L: CPU Supports 1333/1066/800 MHZ FSB MEMORY Supports DDR2 1066/800/667 למה ההבדלים האלה ? אם אני קונה זכרונות 667 אז הCPU לא יכול להריץ אותם ?
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי חברים , המחשב המדובר : מעבד רייזן 1600X לוח אסוס X370 PRIME PRO16GB זיכרון קרוסייר 16GB 3200 כרטיס מסך 980TI ספק 1050 אנרמרק החלפתי מ סמסונג 840 SSD 256 , ל m,2 samsung PM961 משחק ב playerunknown's battlegrounds אני יודע שלמשחק יש דרישות תובעניות , בדיסק הישן ה840 יש פחות נפילות FPSהדרייבר של ה HDD הישן לא מעודכן (כאן רץ חלק יותר ) , וניסיתי להתקין את הגירסא הישנה יותר ב M.2 אבל עדין נפילות , חלונות 10 עודכן הדרייבר של ה M.2 לאחד עם NVME , ב 840 יש דרייבר MAGIAN השתגעתי , מה יכול להיות , תודה איתי
-
האם לוח האם INFINITY NF4 ULTRA מתאים לזכרון DDR II 533?? וכמה זכרונות אני יכול להכניס שם? (2 3 או 4?)
-
- 17 תגובות
- 960 צפיות
-
-
משחקים קידוד סרטים יצרית עריכה מוזיקה עבודה בפוטו שופ המחשב יתחלק לעבודה שווה בשווה בנושאים אלו הוא לא יהיה מיועד למשחקים רק וכשיזדמן לקודד ולעבוד בפוטו שופ.. לכן הבחירה של המעבד מבלבלת אותי מאוד..לעתיד אני מתכוון לעבוד על פוטו שופ הרבה וגם יצרת מוזיקה.. ומשחקים בין השאר .. אז מה לקחת בתקציב של עד 1000-1300 שקל פלוס מינוס..? AMD64 3000 או P 2.8C 3C מה ההבדלים אם אני יקודד 10 סרטים רצוף במעבד AMD64 3000 לבין P 2.8C 3C מה ההבדלים שאני יראה... חום מהירות יציבות?.. אפשר לדעת.. ?
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מעבד DURON של AMD , במהירות של 1GHz , לאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה מבחינת ביצועים ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת, מה ההבדל נניח בין E5400 לבין E7500/8500 או בין E4300 לבין E6600... האם מדובר על אותו מבנה פיזי? על אותה ליבה? האם כפי ששמעתי הC2D מחולקים ל2 ליבות שונות והDC הם ליבה אחת המחולקת ל2 ?
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בעיה דיי מוזרה: למחשב יש איזה 12 IRQ שונים אבל משום מה הוא מתעקש לחלק את כל ההתקנים שלי על פסיקות 5 ו 11 בעיקר. ככה יוצא שהכרטיס מסך שלי והכרטיס רשת משתמשים באותה פסיקה, והכרטיס קול ו USB משתמשים גם הם באותה פסיקה אני לא חושב שיש לי בעיה של פסיקות כי עשיתי בדיקה ורובן ריקות יש אפשרות לסדר את הענ יין? בדקתי בביוס ואי אפשר לעשות את זה שם
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מזמין מחשב עם מעבד i5 עכשיו אני מתלבט בין שתי לוחות אם האחד asus p7p55d asus p7p55d deluxe מה ההבדל בין הdeluxe לשני?
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הלוח שמופיע בחתימה שלי למטה שבק חיים סופית . אני מצליח למצוא לוחות מבוססי via בלבד (כמו kv7vt4a pro מבית asrock ) שלא מאפשרים ככול הידוע לי את ה-overclock שאני רגיל מהלוח הישן שלי (ה-barton 2500xp עבד אצלי בצורה יציבה לחלוטין במהירות של barton xp 3200) חשבתי להזמין מ-ebay לוח זהה לשלי בעלות של 40$ אולם היבנתי שעד שזה יגיע לארץ זה עלול לקחת חודשיים ולכן אני מעדיף להוסיף כסף ולקנות בארץ ,אבל אני פשוט לא מוצא מקורות. עצות לינקים לרכישה והערות יתקבלו בברכה.
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד שלי ל 2.8C אז התקשרתי לחנות והם אמרו לי שיש מעבד חדש 2.8C פרסקוט שהוא עובד על 1024KB ולא על 512KB מכו כל השאר ואני רוצה לדעת מה זה נותן לי כפול למה זה עוזר לי נ.ב אח שלי רוצה לקנות זיכרון RDRAM יד שניה אולי אתם יכולים להביא לי מקום שיש לו יד שניה בבקשה שלחו לי הודעה כי אני יודע שאסור לבצע מחירות בפורום
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
של חברה טובה כמובן משו חזק ושאלה קטנה עד כמה באמת משפיע קירור של זכרונות על התפוקה שלהם ? איך החברה הזאת?PATRIOT מישו שמע עליה?
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-