עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולכם! אני מבקש ממש שתעזרו לי ליבחור בין זיכרונות אני כל כך מיתלבט. יש אותם שהבנתי שהם חיות : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3199 וגם הם מצויינים הבנתי : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186 ואותם - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1454 של GEIL איך הם אני חייב לדעת דחוף!!! GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 או אחרונים שהם פחות טובים ניראה לי - CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 תודה לכולכם ותעזרו לי בבקשה OCELOT

• 15 תגובות
    • 979 צפיות
  2. אורח איתי
    Started by אורח איתי,

היי חברים , המחשב המדובר : מעבד רייזן 1600X לוח אסוס X370 PRIME PRO16GB זיכרון קרוסייר 16GB 3200 כרטיס מסך 980TI ספק 1050 אנרמרק החלפתי מ סמסונג 840 SSD 256 , ל m,2 samsung PM961 משחק ב playerunknown's battlegrounds אני יודע שלמשחק יש דרישות תובעניות , בדיסק הישן ה840 יש פחות נפילות FPSהדרייבר של ה HDD הישן לא מעודכן (כאן רץ חלק יותר ) , וניסיתי להתקין את הגירסא הישנה יותר ב M.2 אבל עדין נפילות , חלונות 10 עודכן הדרייבר של ה M.2 לאחד עם NVME , ב 840 יש דרייבר MAGIAN השתגעתי , מה יכול להיות , תודה איתי

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  3. Started by KingYes,

שלום לכולם.. יש לי מחשב עם 2GB זיכרון מחולק ל-1X2. זה DDR2 במהירות 1066MHZ. הנה המפרט: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2044532 השאלה שלי, האם זה אכן כדי לקנות עוד 2GB במהירות כזו או אפשר להתפשר על 800MHZ.. כי זה ממש שמים וארץ המחיר. וגם, כמה מקום פנוי בסלוטים יש לי ועד כמה GB זכרון אפשר להגיע? תודה רבה לכם.

4. האם אני ירגיש הבדל גדול בין BARTON 2500, לבין 2.4C ומדובר אך ורק במשחקים!

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by Wolf-Net,

שלום שמי זאב, אני ממש צריך את עזרתכם בקשר לבחירה אז בבקשה תרשמו לי בכנות תודה רציתי לדעת איזה לוח אם, הוא הכי מומלץ - אבל בעיקרון שיהיה לו: AGP 8X, FSB 800Mhz, שיתאים למעבדי Intel בלבד (לא משנה איזה מהירות מעבד), *ואם אין לוח אם בלי Sound, LAN זה לא חובה ממש. המחיר ממש לא משנה לי (אני מסודר ) והלוח אם מיועד למשחקים ולגלישה ברשת. אז בבקשה תרשמו לי את סוג הדגם, החברה שמייצרת, ואם אפשר גם מחיר, ואם יש לכם איזה המלצות בבקשה. תודה תודה תודה רבה זאביק 8)

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by idanpc,

מה אתם אומרים על זיכרון של HTL

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by yonik,

אני קונה מחשב לדודה שלי ושמתי עין על המעבד הזה,כמובן שהמחשב מיועד לילדים ויותר לישומים ואינטרנט ורציתי לשאול האם זה בסדר ש system bus הוא רק 533?ואם אפשר להמליץ על איזה איזה לוח וזיכרונות בשבילו אני אשמח

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  8. לפי הכתבה מחירי המעבדים ירדו החודש... אבל השאלה אם ההנחה תגיע אלינו באותם תאריכים?

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  9. רייזן 3XXX יצאו וראינו הרבה בנצ'ים. רובם הגדול אם לא כולם הם תוכנה שלא עברה אופטימיזציה למעבד הספציפי הזה שיצא. ובכל זאת אפשר להשוות אופטימיזציות ספציפיות למעבדים החדשים ע"י בנייה מחדש של בנצ'מרקים. בעולם הקוד הפתוח ברוב הבנצ'ים, התוכנה נבנית ("מקומפלת") כחלק מהבנצ'מרק. אתר הבדיקות פורוניקס phoronix.com מבצע בדיקות שכאלה ובדק את רייזן 2 עם קומפיילר שכן תומך באופטימיזציות למעבד החדש. כל בנצ'מרק נבנה בשלוש גירסאות: גירסה גנרית של x86_64 גירסה עם אופטימיזציות לרייזן דור 1 גירסה עם אופטימיזציות לרייזן דור 2. התוצאות לא מפתיעות, יש יתרון לאופטימיזציות ספציפיות, משהו עד 5% תוספת ביצועים בממוצ…

10. Started by mrraz,

למוצר הזה משתחררים ביוסים חדשים בקצב מסחרר כמו שאני אוהב! http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_List.htm

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by gizap2,

שלום. אני בקרוב קונה מחשב חדש. ובמפרט שאני מסתכל על המעבד שמתי לב לשני דברים. 1)שיש מעבד מהיר 2)ויש מעבד מרובה ליבות איך אני יכול לדעת מה יותר חשוב לי ? שהמעבד יהיה מהיר יותר או מעבד מרובה ליבות? מה יותר טוב? מה יותר כדאי? מה הבדל בכלל? כי אני לא מבין בזה כל כך. ואני הולך לקנות מחשב מחברת אייבורי. האם אתם ממליצים עליהם? אם לא, יש איזה חברות אחרות יותר טובות..? תודה.

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by Shasoosh,

חיפשתי באתר של אינטל על הלוח אם שלי בכדי לראות אם הוא תומך בזכרונות RDRAM עם 1066 MHZ אבל אני לא ממש בטוח. מה שמצאתי שם היה: PC800 or PC1066 (D850EMVR SKUs only) שלא ממש הבנתי מה זה.. עזרה מישהו? האם אני יכול לרכוש עכשיו שני סטיקים של 256 במהירות 1066?

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  13. Started by club_501,

מה זה IEEE 1394? ???

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by pcupgrade,

ברשותי מחשב נייד של Gateway. לאחרונה נדפק משהו בבטריה או בהגדרות צריכת החשמל ממנה. לרוב האיקון מראה שהבטריה על 0% ולפעמים על 99%. בכל מקרה, תמיד הסטטוס הוא X% available (plugged in. not charging). נאמר לי שכדי לפתור את הבעיה יש כנראה לעדכן את ה-Bios, אלא שלא הצלחתי למצוא מהיכן. אגב, ב-Bios נתקלתי בהגדרה בשם Battery Auto Learning. הפעלתי אותה אך לא הבנתי כיצד היא פועלת.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  15. יש לי מעבד 6320 במהירות 1.86 2 GB זיכרון 800 MHZ לוח אם gigabyte 965p-s3 כרטיס מסך NX8800GTS-T2D320E-HD OC מהירות GPU: 575MHz Memory: 1700MHz WINDOWS XP אני משחק במשחקים על הגדרות גבוהות ולפעמים המשחק נתקע לי ואחרי שניה ממשיך כשאני מוריד קצת את ההגדרות המשחק רץ בצורה חלקה שאלתי היא אני חושב לשדרג את המעבד בלבד ל-E8500 במהירות 3GHZ במחיר 1100 שח+- שמתי לב שמשחקים מעדיפים 2.6 GHZ אני לא מעוניין ב-4 ליבות אז בבקשה לא להציע אני לא חושב לשדרג את כרטיס המסך שלי כרגע אלא אם כן תראו לי אחרת תודה

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  16. יש לי את הלוח וגם את המעבד של intel dual-core 930 3.0MHz האם אני צריך לעדכן את הביוס כדי שהוא יעבוד ?? או שהביוס שמותקן עכשיו על הלוח מספיק בשביל המעבד ?? דרך אגב באמת מותקן ביוס על הלוח שלי אפילו שהוא חדש ?? אני לא צריך להתקין בעצמי ??

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  17. לאחר שראיתי את הביקורת הזו על ה-OCZ 1GB PC4000 (2x512MB/500MHz) EL DUAL CHANNEL DDR MEMORY KIT GOLD VX: http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2369&p=12 נראה שהוא יהיה אידיאלי בזיווג עם הDFI ULTRA-D שרכשתי כאן בארהב. אמנם לא TCCD אבל כמצוטט: "In the end, OCZ VX Gold is the best performing memory that we have tested on the Athlon 64 platform. At the same speed and same timings, it significantly outperforms any other memory that we have tested on A64. VX does not run at the fastest memory speeds that we have found in our benchmarks - quite a few memories based on Samsung TCCD or Hynix memory chips reach significantly higher speeds than the DDR538 of OCZ VX Gold.…

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by oshoman,

איזה לוח בתושבת הזו הכי מומלץ? בתקציב הנ"ל אולי קצת פחות תודה

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  19. Started by ar2r,

המעבד שלי מתחמם סתם המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by zohare62,

כשאני מדליק את המחשב ההודעה הזאת מופיעה לי לפעמים באמצע שחלונות xp pro עובד מסך כחול שמודיע שיש בעית חומרה וחלונות עצר כדי למנוע נזק למחשב החלפתי את כל הכרטיסים החלפתי כבלide החלפתי זיכרון וגם הרד דיסק עדיין אותה בעיה עוד בעיה שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הואלא מזהה לי את ההרד דיסק בכלל. הבלפפתי מעבד אותה בעיה לבסוף החלפתי לוח וזה פתר לי את כל הבעיות מסתבר שהלוח דפוק .הלוח בן שנתיים ואין אחריות יותר. נו מה אתם אומרים עשיתי נכון???

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by MONORAIL,

אהלן! הרצתי בדיקת זכרון בSANDRA וקיבלתי את הטיפ הבא: מסתבר שתזמוני הזכרון שלי לא נכונים ואני צריך להוריד אותם כדי לשפר ביצועים... איך אפשר לעשות את זה, ומה בדיוק אני צריך לשנות? מפרט: P3-800MHZ, לוח אם MSI-6309, עם ערכת שבבים של VIA, 256 MB SDRAM.

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  22. שלום לכולם! היום הגעתי לעבודה ו... הפתעה!!! על שולחני ועל שולחנות עמיתי לעבודה (בכל המחלקה) החליפו את המחשבים למחשבים חדשים (נו... הגיע הזמן להחליף את ה-Celeron 466 שהיו עד עכשיו). ממש לא ברור לאף אחד למה לא הודיעו לנו מראש, שמחליפים את המחשבים (הלכתי אתמול ב-17:00 הבייתה, הגעתי היום ב-9:00 ויש מחשבים חדשים). כמובן שלא טרחו להעביר את החומר מהמחשבים הישנים למחשבים החדשים (סתם חלמאות), אבל הדבר נפתר בקלות, על ידי שחזור החומר מהגיבוי (אצלנו מגבים על בסיס יומי). המחשבים נראים מדהים! מארז קטן, מסך LCD של 18.1 אינץ'! בקיצור השקיעו מאוד! ואחרי ההתלהבות לעניין... כמובן שבתור חובב מחשבים עניין אותי מאוד לדעת מה יש במחשבי ה-HP הקטנים שקיבלנו. אז הרצתי את AIDA32 (גרסה 3.85) וגיליתי …

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by arield,

שלום, יש לי i5 ,מערך 2 כרטיסי 570 וddr3 1600 של kingston. אני רוצה לקנות לוח אם רק של asus והדרישות שלי שהוא יהיה בעל כל החיבורים החדשים,USB3,SATA3וכ"ד. שיתמוך בraid והכי חשוב שיהיה מערכת חשמל טובה. אני גיימר ועושה OC כבד לכן אני צריך לוח חזק שיתמוך בOC בצורה מיטבית. התקציב הוא עד 1000 שקלים. וגם אני רוצה שזה יהיה z68 האם יש המלצות כלשהן?

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by sxs,

הוא קיים רק בגירסת 533Mhz או גם ב 400Mhz ? והאם 478PIN אומר משהו לגבי הסוג ?

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  25. היי. הלוח שלי הוא : Asus m2n-mx לאחרונה רכשתי כרטיס רשת בתקן PCI, והמחשב מזהה אותו אך לא יכול לגרום לו להתחיל לעבוד. יש לידי מחשב אחר, פנטיום 4 עתיק, שבו שמתי את הכרטיס והכל תקין. האם יש בביוס איזו אופציה שצריכה להיות מופעלת ? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים