עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bigblue,

אחרי שיקולים רבים החלטתי להחליף את הלוח הקיים gigbyte 945gz ללוח של asus p5ne sli השאלה שלי היא איך בדיוק לבצע את ההחלפה בין שני הלוחות? לפרק את הלוח הישן ולהרכיב את החדש? לא יהיו שום בעיות עם הווינדוס, בעיות תאימות ??? אם תוכלו לעזור לי שלב אחרי שלב מה לעשות (יש לי ידע ומיומנות טכניות בסיסיות אז לא לדאוג)... :yelclap:

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  2. השלב השני במתקפה של AMD על השוק הביתי מתחיל - עם היורש של ה-Threadripper 1950X שיוכל לדרבן הוזלת מחירים מפתיעה עבורו לכתבה

3. Started by Yarimiz,

היי כולם, סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz, והפעם: סיקור התכונות העיקריות של הלוח Z97 GAMING 5 של חברת MSI תחרות מגניבה על פד גיימינג של חברת MSI! לכל מי שצפה עד היום בסרטון(ים) שלי, אני רוצה להודות על כל דקה שהקשדתם להם. אם עשיתם לייק, הגבתם או אפילו לחצתם דיסלייק - תודה! צפיה מהנה ובהצלחה!

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  4. Started by NiMo1771,

אני זוכר שכשקניתי את הi5 2500k אמרו שאפשר לשים זכרונות שעובדים עד 1.5v ואסור לעשות אוברלוק גם לbclk קראתי קצת באינטרנט עכשיו וראיתי שיש כאלה שאומרים שאין בעיה לעבוד עם זכרונות של 1.65v ואוברלוק לתדר בסיס אז מה נכון?

5. שלום אני מתכוון לקנות אחד מין הזיכרונות האלו עכשיו אני לא יודע מה עדיף הזיכרונות האלה G.Skill RipJaws-X http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2125 או g.skill sniper http://www.gskill.com/products.php?index=337 1.)מישהו יודע הבדל ביניהם? 2.)ועוד שאלה אחת? האם אני אוכל לחבר אותם ללוח אם הזה: P5G41T-M LX ושלא יהיו על OC

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  6. אהלן, אני מתלבט בין המעבד Intel Core i7 3770K 3.5Ghz לבין Intel Core i5 3570K 3.4Ghz למטרת משחקים. האם ההבדל ביניהם משמעותי וכדאי להוסיף 500 שח כדי לקחת את ה- i7 ? בנוסף אני מחפש לוח אם למשחקים: 1. שיתמוך במעבדים האלה (שניהם s1155) 2. שיתמוך בכרטיס מסך מסוג: Gigabyte GTX670 OC 2GB GDDR5 3. שיהיה איכותי עם שם טוב ושמיוצר ע"י חברה איכותית ושניתן לסמוך עליו בעיניים עצומות. 4. שיהיה כמה שיותר זול אבל יעמוד בשאר התנאים קודם תודה ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by לוח שנה,

שלום לכם. עד מתי נראה לכם שהחריץ הזה יהיה מצוי בשוק בלוחות סטנדרטים, ולא לוחות מיוחדים? תודה.[br]פורסם בתאריך: 16.12.2009 בשעה 23:58:01 הקפצה.

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  8. העליתי צילומים מתוך הCPU-Z שלא ממש הבנתי למה הם ככה , המחשב בOC מ2.8 ל3.5 ללא העלאת מתחים . בתמונה הראשונה מופיע לי זכרונות שהם על 667 במקום 1333 שזה האמיתי שלהם זה הגיוני ? תמונה שניה מראה לי שהמהירות ליבה של הכרטיס היא 250 רק זה הגיוני ? ותמונה אחרונה מזה QPI ולמה הוא רק על 3000 במקום 3500 שזה אמור ליהיות כמו העמבד אם אני לא טועה ? שבוע טוב ..

9. למה אני רואה מהירות נמוכה במעבד AMD Phenom II X6 1055T 2.8Ghz בביוס הוא מראה אחרת Uploaded with ImageShack.us מצאתי למה.איך מבטלים את זה http://www.guru3d.com/article/phenom-ii-x6-1055t-1090t-review/8 טוב אפשר לנעול. צריך לשנות את צריכת החשמל במחשב

10. Started by shai888,

רציתי לדעת אם ללוח הזה יש כרטיס מסך מובנה עליו.. gigabyte ‏H55M-D2H

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by zahi,

שלום רב יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי רכשתי לא מזמן מעבד corei7 920 ויש לי בעיה כאשר ה bios עולה הוא מציג מהירות של 1066mhz במקום 1600mhz המפרט שלי הוא : corei7 920 dfi lanparty x58 ut ocz 3 gb 1600mhz 7-7-7-20 nvidia 8800 gts 640 mb דבר נוסף האם כאשר אני משנה את מהירות הזיכרון אני גורם ל oc למעבד ? והאם עלי לשנות את מתח העבודה של הזיכרון כעת הזיכרון עובד במתח של 1.55v ?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by supercars,

שלום, יש לי כרגע במחשב 2GB DDR2 800Mhz Kingston (שתי כרטיסים של 1GB) ואני חושב להוסיף עוד 2GB. השאלה שלי היא: אם יהיה הבדל כלשהו אם אני אוסיף עוד שתי כרטיסים זהים של 1GB או עוד כרטיס אחד של 2GB? כי יותר משתלם לקנות כרטיס אחד של 2GB. *את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 924 צפיות
  13. שלום יש לי את הלוח אם gigabyte GA880GA UD3H F4 רציתי להוריד לו דרייברים וראיתי באתר של גיג'הבייט שיש לו rev 2.0,2,1,2.2 הורדתי תוכנות ניטור חומרה (pc-wizard ו-everest) ולא מצויין שם את הגירסה שלו יש דרך אחרת לברר? שאלה שנייה לגבי הזכרונות, איך אני מברר את הדגם הספציפי שהותקן מבלי לפתוח את המחשב? אשמח אם תפענחו לי את מה שמופיע בCPU-Z, אני לא ממש מבין בנושא. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 וזיכרון 1 גיגהבייט (512*2) ש kingston במהירות של 667Mhz CL5..בדואל צ'אנל (Windows Xp) אני מעוניין לשדרג את הזיכרון ל3 גיגה כלומר להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה כל אחד. השאלות הן: 1. אם אקנה זיכרונות במהירות של 800Mhz - זה יהיה שווה? כלומר יכול שיפור כלשהו? או שזה יעבוד לפי הזיכרונות האיטיים יותר (צוואר בקבוק?) 2. האם אני חייב (או מומלץ) לקנות זיכרונות של kingston דווקא (לתאימות אולי?!) בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by elidit,

כיצד ניתן להוסיף תמונה או אייקון לbios, כך שבכל הפעלה של המחשב תעלה התמונה עם הדלקת המחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by flatlinE,

שלום לכם פורום נכבד, אני מעוניין ברכישת מחשב ובו מעבד מסדרת I5, עם כ.מסך ATI 4890, וככל שהתעמקתי בניסיון להבין איזה לוח להכניס, כך שקעתי לתוך אי ההבנה.. הלבטים שלי הם בין הלוחות הבאים: INTEL P55 WHITESBURG או איזה לוח תומך של GIGABYTE.. יש לציין כי אינני מעוניין בOC, וחשובים לי מאוד ביצועי המחשב (לצורכי גיימינג). לנוחיותכם אני מצרף המפרט אותו אני מעוניין לרכוש: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1058 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪511 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪437 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1236 זיכרון G.Skill…

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  17. שלום, ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד intel e8400 לוח אם gigabyte ga-ep45-ud3lr זכרונות dominator cm2x2048-8500c5d כ. מסך xfx radeon 4850 מאז שהתקנתי את הקונפיגורציה הנוכחית אני סובל מ bsod שונים, מבדיקת קבצי הdump עולה שחלקם נובעים מהדרייבר של הכ.מסך, חלקם משגיאות זיכרון שונות. עידכנתי את הדרייבר של כ.המסך, ואכן התקלות פחתו במידה מסוימת. הרצתי memtest86+ ב2 קונפיגורציות, single ו dual, הנה התוצאות: Dual Channel Single Channel מה ניתן ללמוד ממהmemtest? האם ניתן לקבל אינד' איזה חלק תקול?

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  18. שלום, כבר מחר אני מזמין את המחשב השולחני הבא שלי, רציתי לשאול האם שווה להשקיע בלוחות עם טריפל צ'נאל וכו'.... עם OPI ועוד... או להתפשר על לוחות אם יותר בסיסיים מהצ'יפסטים של P55. כעיקרון השימושים הם למשחקים כבדים ותוכנות כבדות. האם תוספת הכסף שווה את התמורה?

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  19. לוח סטנדרטי של 4 דימים , קיבולת מקסימלית 16G, ב- DDR3 ז"א שאני צריך 4x4G אבל לא ראיתי עדיין שקיימים דימים של 4G

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by tal147,

אני מתלבט בין המעבדים במעבדים Q8300 או I5 650 מה עדיף יותר או שאתה יכול להמליץ לי על משהו מתקדם טוב וזול רקע אני רוצה לקנות מחשב חדש סכום עד 2500 אני ראיתי את זה בזד מחשבים את המפרטים תודה

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  21. Started by meidan,

המתח שמגיע לי למעבד (Athlon 3000) תמיד עולה ככל שהוא מתאמץ יותר, וזה גורם לו להתחממם. לא עשיתי שום oc. מישהו יכול לחשוב על מקור לבעיה הזאת?

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by sapper,

היי! איך השבוע ה 22? בבקשה תענו זה דחוףףףף

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by tomerbd,

על הלוח אם שלי יש חיבור 1394 זה חיבור FireWire ?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  24. 1. יש לי זיכרון של הינקיס זה זכרונות נורמליים בכלל או ג'נריים? 2. הדגם שלו הוא - Hyundai HYMD264 646B8J-D43 DDR 400 והאידה32 מזהה את ה - CL שלו כ - 3 ובכלל רשום שהתיזמונים שלו הם CL25-4-4R מישהוא יודע מה התיזמונים האמיתיים שלו? 3. הזיכרון השני שלי הוא של גייל בכלל, גם DDR 400 עם היטסינק כחול, דגם הכי פשוט עם CL 2.5 ו היטסינק כחול, השאלה שלי איך הוא יסתדר עם הזיכרון של הינקיס עם ה CL 3 בלי מצב דואלי ועם מצב דואלי...תודה רבה לכל הגולשים...נ.ב. (למנהל לא הצלחתי להעלות את כל השאלות אז אפתח המשך נושא...)

• 10 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.