עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by napoleon45,

שלום לכולם ראיתי לנכון לפרסם את הידיעה דווקא כאן, כי לא אחת, מובעות כאן אי אילו דאגות למצבה ועתידה של אינטל לאור ההצלחה האחרונה של המתחרה AMD. אז הכל בסדר, תודה ששאלתם. יותר נכון לומר, "טודו בום" ! מבחינתה של אינטל, רק שימשך כך. https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001295037

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  2. בקשר לשאלה השניה: מדובר על Q6600- האם המערכת תזהה 8GB זכרון, למרות שהמעבד הוא 32 ביט והמערכת היא 64 ביט(הגיוני, אגב?) תודה, תודה, תודה!! (:

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by eran256,

חבר שלי רוצה להחליף מעבד מה עדיף ? עם לוח P35DS3L 2G 800MHZ 5CL 8800GT מה עדיף לשניהם יעשו OC אבל הE5200 הוא עם קירור AC FREEZER PRO והE7200 עם הקירור הרגיל של אינטל... תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by Access Denied,

איזה שילוב ייתן את הביצועים הכי טובים לגיימר? מעבד יקר יחסית כמו AMD 3500 וכרטיס מסך כמו ג'יפה 6600GT או מעבד סטייל AMD3000 וכרטיס מסך x800XL ... (בהתחשב בכך ששאר המערכת בנויה אותו דבר..)

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by ORrrr,

היי, הבעיה שלי היא כזאת, יש לוח ג'יגהבייט תומך AGPx4 ובביוס אף מוגדר כ x4 אבל משום מה הוא עדיין בוחר לעבוד ב x2.. שלחתי אי מייל לג'יגהבייט והם אמרו לי שהם לא מכירים את הבעיה הזאת ושאני אלך לברר עם מי שקניתי ממנו... יפה.. אולם לא שאלתי את המוכרים מאיפה שקניתי שדרך אגב זאת חנות טובה בעלת שירות טוב ומחירים טובים והיא בכפר סבא, אבל מתוקף האחריות שלי החלפתי לוח מבעיה קטנה שהספק הישן שלי שרף אותו... עכשיו יש לציין שבלוח הראשון גם לא הייתה בעיה עם חיישן הטמפרטורה, אבל עכשיו בלוח שגם חדש יותר גם ביוס מעודכן אז גם החיישן טמפרטורה מזייף וגם AGP עדיין לא יכול מעבר ל-x2 (!!).. אני אומר את זה כי אני מעוניין בקניית כרטיס מסך חדש.. אחרת זה לא היה חשוב לי.. אהה וגם אני קונה קירור חדש אז …

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  6. אני יודע שהתושבת היא 939, אבל בהיותו DUAL CORE אני מעוניין לקנות לוח אם שתמצה את גבולות היכולות שלו ושלא תהיה לצוואר בקבוק. תודה

• 15 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by PCguy,

זו שאלתי ??? אם יש כאלו התומכים היכן אפשר למצא מידע עליהם?

• 15 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by alfred3,

שלום חברים אני צריך את עזרתכם בסוגיה משונה. בשבוע שעבר המחשב שלי התחיל לעשות בעיות הוינדוס לא עלה והמחשב נתקע. בסוף התברר שהבעיה נובעת מהזכרונות הוצאתי את כולם והשארתי סטיק אחד והבעיה נפתרה. התחלתי לבדוק את הסטיקים שמתי אותם כל אחד בנפרד בכל אחד משלושת הסלוטים כולם עובדים טוב בכל הסלוטים אבל לבד. כל פעם שאני מתקין סטיק נוסף הוינדוס לא עולה והמחשב נתקע. אני משתמש ב3 סטיקים של 128 מגה כל אחד כולם של קינגסטון 133 MHZ,SDRAM ולא היה הבעיות אף פעם עד עכשיו וינדוס XP PRO P3 תודה מראש לכל העוזרים :-\

• 18 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by חובב,

רציתי לשאול האם לוח אם הבא שווה קניה [h=1]Asrock G41C-GS.[/h]לפי הנתונים נראה שיש לו יכולות OC הוא עולה 290 שקלים.

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  10. |שאלה| איך ה core 2 הוא בא עם מארז או ככה אלומיניום? ומתיי אפשר לקנות אותו?

• 17 תגובות
    • 991 צפיות
  11. Started by Bessmertniy,

תגידו באיזה חנות מגיעים מעבדי ה amd אם מאווררי spire? ( מצאתי כבר זה ksp) אני זוכר ראיתי 2500 אם spire ב 560 שקל. (אם יש עוד חנות שמוכרת ככה אז תגידו ) --------------------------------------------------------- תגידו יש איזה חנות אחרת שנותנת מעבד 2500 בסביבות ה 540-560 שקל אם 3 שנים אחריות כמו מרדנית.( גם אם זאת לא חנות אינטרנט גם אם זאת סתם חנות איפה שהוא באיזור המרכז) [הרבה זבל נמחק פה] עוד משהו מעצבן אצלהם שהם לא נותנים 3 שנים אחריות רק אם אתה קנית את המחשב אצלהם והם עושים לך הרכבה (שעולה 190 שקל) רק אז תקבל 3 שנים אחריות על המעבד. ( אבל הם זולים יחסית אפשר לקנות אצלהם את ה 2600 בארטון ב 620 שקל אם מאוורר spire)

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  12. האם משתלם להשקיע ולקנות חלקים (לוח זכרונות ומעבד) של 800MHZ או שעדיף להסתפק ב 400 ו mhz333 של זכרון? אני מחפש לשדרג את המחשב שלי ואני מחליף רק לוח זכרונות ומעבד אני חושב אולי אפילו לכיוון של AMD בגלל המחיר הזול והבנתי שהם לא כ"כ רחוקים מאינטל בביצועים ולדעתי גם יש OC יותר טוב למעבדים של AMD (***תקנו אותי אם אני טועה בבקשה***) **אין לי הרבה תקציב לכל הנושא הזה ככה אני רוצה להשקיע גג 1600 ש"ח אז תביאו בבקשה הצעות אם יש לכם דבר שני, מהי מהירות ב MHZ של מעבד AMD 2500+ ומה ההבדל בין מעבד AMD שיש לו ליבת BARTON לבין מעבד AMD רגיל? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by ATk,

מישהו מוכן לסביר לי מזה מכפלה במעבד? האם המכפלה משפיעה על הביצועים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  14. פנקו את עצמכם בעד ל-128 ג'יגה-בייט של זכרון DDR4 במהירות גבוהה לכתבה

15. Started by Tori19,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי מפרט. אני רוצה לדעת האם הלוח אם תואם את המעבד והזיכרון והאם הלוח אם טוב ואיכותי, כי הוא פשוט זול יחסית לשאר. תודה מראש. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 640 2.9Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN ALL in 1 כמות: 1 - מחיר: ₪93 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T ES3 כמות: 1 - מחיר: ₪376 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪28 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪503 קשיח למ…

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  16. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  17. Started by 3idan,

שלום אני רוצה לקנות מחשב ובוא מעבד 2.8 רציתי לדעת עם יש למישהו מעבד כזה ועם יש איך הוא??? בבקשה תעזרו עידן

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  18. מעבד I5-750 לוח אם INTEL DP55WB זיכרון מסוג G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) F3-12800CL9D-8GBRL והאם שילוב של זיכרון במהירות של DDR3 12800 וDDR3 10666 יכולים לעבוד ביחד על הלוח אם הזה? תודה

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לראות השוואות ביצועים של אינטל מול AMD בהקשר של משחקים כבדים...אני מתכוון לקנות מחשב חדש לפי המחירים אני רואה שיותר עדיף AMD אבל אני לא יודע אם ככה גם התמורה תהייה תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by Dym,

אהלן! אני עובד על AMD Athlon 1GHz 640MB SD-RAM 133MHz Asus A7V האם יש טעם לשדרג את המערכת הזו ?

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  21. האם זה מצדיק?

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by mystikal,

היום התקנתי עוד 2 סטיקים של ג'יגה ראם בנוסף ל2 שהיו לי ביחד זה אמור להיום 4 אבל הוינדוס מזהה לי רק 3 האם יש בעיה פיזית או בוינדוס? איך אפשר לבדוק עוד כמה זכרון יש באמת ?

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by RoverBoy,

האם המעבד הזה טוב לצורך לימודים וכמה משחקים קטנים? ומה ההבדל בינו לבין ה E2160 בציעו לי להוסיף 100 שקל ולקבל את ה 2160 האם כדאי? והמחשב כבר הוזמן ככה שלשנות מעבד כבר לא יכול להיות .. רק לברר אם המעבד הזה נחשב לחדיש .. תודה

• 15 תגובות
    • 990 צפיות
  24. Started by ALTRIPYA,

אני רוצה לקנות מעבד 64 BIT אבל יודע לי שזה כרגע רק לשרתים אני יודע שצריך לצת למחשבים ביתים אבל מתי אולי כבר יצא ולא יודע לי אבל שהיה לשימוש ביתי לא לתעשיה

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by eid101,

שלום . אני מתלבט בין שתי החברות האלו ויש לי אפשרות לרכוש אותם באותו מחיר . אה אני מדבר על זכרונות 2048MB 800MHZ DDR2

• 7 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים