עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by erezMASTER,

המחשב החדש שאני מתכנן לקנות הוא במחיר של 6K. מה דעתכם על ערכת הזיכרון הזאת? OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHZ PC2-8500 PLATINUM 5-5-5-18 OCZ2P10664GK במחיר של 660 ש"ח? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2521&products_id=21607 לדעתי OCZ אחת החברות הכי אמינות. דעתכם? אם אינכם מסכימים איתי אשמח להצעות לערכות נוספות על למחיר הנ"ל. אני מחפש ערכה חזקה, איכותית ולא מתפשרת על כלום.

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by kopler,

אני יודע שנפתחים מלא דיונים על איזה צ'יפסט עדיף. אני רוצה עזרה ספציפית לגבי אני מתכנן לקנות מחשב לעבודה רגילה וקצת למשחקים. עכשיו אני כנראה אקנה את ה- 8800 GTS 320 והשיקול היחיד שלי כרגע בין שני הצ'יפסטים זה האפשרות בעתיד לבצע מערך SLI. בעיקרון אם ה P35 היה תומך ב SLI (אומרים שאולי בעתיד יצאו לוחות אם P35 עם תמיכה ב SLI אך כרגע זה לא קיים) לא הייתי מתלבט. השאלה היא האם זה צריך להיות הגורם המכריע כאן או יש גם שיקולים אחרים?

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by babu,

של חברה טובה כמובן משו חזק ושאלה קטנה עד כמה באמת משפיע קירור של זכרונות על התפוקה שלהם ? איך החברה הזאת?PATRIOT מישו שמע עליה?

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by alord,

שלום הבנתי שהלוח הזה טוב יותר מP5K ו KC מדוע? רשמו משהו דהוא כמו הDELUX רק זול יותר אני לא כל כך מבין בנושא עזרו לי

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  5. יש לי כבר שבועיים מחשב חדש עם לוח אם GA P35C DS3R (ver 1.1) ועליו Q6600 עם קירור של אינפיניטי. המארז הינו פוסידון עם 2 מאווררים (סה"כ יש לי 3 פרט לספק). גם לוח האם (מעודכן עם הגירסה האחרונה שיש באתר של גיגהבייט) מדווח טמפ. של 60-70 מעלות בהתחלה. שמעתי פה ושם שיש טבלאות כיול לטמפ. אך אחרים מדווחים על טמפ. הרבה יותר נמוכות. אז מה קורה אצלי ??? אגב גוף החימום אינו חם במיוחד ואין OC. נראה לי שיש מעבר חום טוב בין המעבד לגוף הקירור. את הבדיקה עשיתי ע"י ניתוק המאוורר של האינפיניטי והרגשתי תוך שניות לא רבות את החום עולה בצלעות הקירור של האינפיניטי. לאחר חידוש פעולת המאוורר (שאגב שקט מאוד) הטמפ. של גוף הקירור ירדה. אז מה קורה עם דיווחי הטמפ. שלי (פרט ללוח האם, אני משתמש ב TAT ו Co…

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by 221122,

שאלתי היא מתי יצא CPU של AMD עם פקודות SSE4 +SSE5 ? אלה פקודות שאמורות לשפר מאוד את הצפייה בסרטים וגם את HD עד כמה שהבנתי אמור לצאת המעבד ב-מרץ 2008 עם 4 ליבות ? לשוק הפרטי

• 16 תגובות
    • 930 צפיות
  7. שאלה מה עדיף לקנות מעבד INTER CORE 2 DUE 1.83 או DUAL CORE 3.0 GHZ?? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  8. האם כרטיס מסך מדגם PCIe 2.0 - XFX 8800GTS 512mb AlphaDog יעבוד על לוח אם מדגם MSI RS480M2 קישור לאתר היצרן של לוח אם : http://global.msi.eu/index.php?func=proddesc&prod_no=167&maincat_no=1 ובנוסף לשאלה, האם ניתן להריץ כרטיסים שהם PCIe 2.0 על לוחות אם ישנות התומכות בגרסה ראשונה של החיבור. תודה.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  9. כותרת, אני מתלבט בין לוחות של ASUS ו GIGABYTE, לא מתכוון להוסיף לו כרטיס מסך נוסף (SLI), מעוניין בעתיד לשדרג לו זכרונות יותר מהירים מ 800MHZ , כך שחשוב שיתמוך בתדר יותר גבוה,(שיהיו גם 4 חריצי הרחבה) OC לא חשוב לי כרגע. RAID לא ממש חשוב גם כן. מעוניין ביציבות אמינות ומהירות! מה המלצתכם? תודה

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  10. שלום, איזה לוח אם יספק לי את הביצועים הכי טובים לכרטיס מסך HD4850 אני חייב תשובה דחוף כי אני קונה יהום את המחשב.. תודה

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  11. אני יודע שזאת שאלה די מטומטמת ומן הסתם כבר שאלו אותה...אבל לא מצאתי תשובה... בעצם ההבדל היחיד בין E5200 לE8400 הוא זכרון הקאש? כמה זה משפיע? [אני לא מדבר על איכות החלקים...נגיד ששניהם על אותה מהירות] ובעצם ההבדל היחיד בין E8200 לE8600 הוא אובר קלוק מסכן מהמפעל? אם ככה אובר קלוק אפילו לא גדול במיוחד אמור לשנות תביצועים בצורה משמעותית למה לא מרגישים בזה כמעט? [אני לא מתייחס פה לכמות ליבות זה ברור שמשנה...]

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by fers,

אוקי מפרט : intel core 2 dou e7300 2.66 geforce 9800gt 512mb 3 gb ram לוח אםIntel G31 BIOS for G31M-S2L F6 חרגיה של 50 אפשר 100 אבל בלחץ!! רציתי להחליף ל q9400 אבל אמרו לי שזה לא מישתלם . מה אתה ממליצים? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by nirp1981,

שלום יש לי מחשב שמשמש לצפייה בסרטים 720p המפרט: לוח ASUS 7125 מעבד AMD ATHELON 64 3000+ זיכרון 1500 DDR400 כ.מסך 9500GT 512MB כמו כן אני משתמש ב CUDA אבל עדיין לא מרוצה לגמרי מחלקות ריצת התמונה האם החלפת המעבד ל3500 או 3700 ייתן לי אפקט משמעותי ? או שלא שווה את ההשקעה של ה100 150 שקל ? תודה

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by felix33,

שלום רב, ברשותי לוח האם ep45-ud3l המכיל בין השאר X4 PCI-Expres x1. (http://ee.giga-byte.com/products/mb/specs/ga-ep45-ud3l_10.html) ברצוני לרכוש את ה- gigabyte e8000 שהוא tv-tuner המתלבש על PCIe. (http://www.gigabyte.eu/Support/Components/Driver_Model.aspx?ProductID=3277) רציתי לדעת האם הכרטיס יתאים ללוח, מכיוון שמבחינה וויזואלית החיבור יתאים ללוח אולם אינני יודע האם דה-פקטו הכרטיס יפעל. תודה על התשובות, חיים.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by Zaquwer,

מחפש לוח-אם H55 קריר - עם כמה שיותר צלעות קירור עליו.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by audi4,

חברים הלכתי היום לקנות מחשב והמוכר שיגע אותי הסביר וניראה לי גם חירטתת אותי יותר מידי קטע של שיווק נכנס גם במחשבים אני רוצה להבין בגדול דבר אחד מהו מעבד בטכנולוגיית דואל קור מה ההבבדל בין קור טו דו לבין הקווד קור אני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה זה בעצם כל המעבדים האלו

17. שלום לכם חברה תותחיםםםםםםםם אני הזוכה המאושר בלוח אם ביג באנג פיוז'ן של MSI בהגרלה שהיתה פה באתר בשיתוף עם אייבורי הלוח אצלי משהו מפלצתי אש רציתי להתיעץ איזה מעבד i5 להביא ואיזה זיכרונות DDR3 4 GB להביא?(זול וטוב לא בשמיים כמו הלוח אם חח) כרטיס מסך יש לי HD4870

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  18. Started by yossi_s1,

אני מחפש משהו כמה שיותר זול כדי לשדרג את המחשב שלי, המפרט בצד מצאתי את שני אלו באותו מחיר: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6689 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2207 צריך עזרה לבחור בין אלו אני נוטה אל הג׳יסקייל הבעייה היחידה שנועה רחוקים ממני.. מאוד.. אראסאמ יש לי קרוב יחסית לבית אבל אפשר להסתדר גם עם רחוק מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  19. שלום המחשב שלי בחתימה למטה.. כרגע יש לי 4 גיגה זיכרון 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד מהדגם ‏2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel ה CAS Latency‎ ‎ 7-8-7-24-2N‎ זכרונות אלו עלו לי לפני שנה 660 שח,כיום עולים 400 שח. יש בקיי אס פי את הזכרונות האלה ‏2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel הCAS Latency‎ ‎ 9-9-9-24-2N‎ שאלתי האם אני אוסיף עוד 4 גיגה של זיכרון ,האם הזיכרון שכתבתי פחות טוב משמעותית ממה שיש לי?וזה יוריד את הביצועים ממה שיש לי כרגע על המחשב?? מה דעתכם?תודה לעוזרים -סהכ הזיכרונות האלו עולים 235 שח לא ייאמן.. עוד דבר..באתר של גיגבייט לא כתוב שהזיכרון הזה תואם..אבל פשט הם כתבו שלא כל סוגי הזיכרון כתובים..האם הזיכרון יתאים ללוח ולמעבד? אני פשוט רוצה ללכת לקנות עכ…

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by farti,

חברה תיראו יש לי מעבד Celeron 1.7 GHZ (עלוב ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!) רציתי לדעת אם אפשר לשדרג את המעבד? ואם כן לאיזה מעבד לשדרג, וכמה זה יעלה לי?

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  21. בהמתנה לקונרו החלטתי לבצע OC למערכת שלי, אבל נראה לי שהלוח אם שלי עוצר אותי בכל הניסיונות. המעבד פנטיום 4 סוקט 478 3 ג'יגה הרץ. לוח אם ג'יגבייט 648FXP-RZ ספק פאוארסטריטם OCZ 520 זכרונות 1 ג'יגה G.SKILL מארז AURORA ג'יגבייט ביג טייפון. OC לא יציב אפילו ב-3.3GHZ ??? עד לשדרוג הגדול המתוכנן בעוד חצי שנה עד שנה חשבתי שכדאי שאחליף את הלוח אם. מצאתי את GIGABYTE 8IPE1000G. כולל דואל צ'נל. 400 שקל נראה לי סביר להשקעה במערכת כזאת. יתאים ל-OC או שעדיף להישאר עם מה שיש לי? מישהו מכיר לוחות אחרים שמתאימים ל-OC בתקציב הזה?

• 19 תגובות
    • 930 צפיות
  22. אני די חש צורך בעוד זכרון במשחקים ובעבודה שוטפת במחשב, יכול להיות שאני מבלבל את זה עם ביצועי המעבד או משהו. בכל מקרה סתכלו מפרט בצד ימין מכרתי את העותק שלי של WOW ב1000 שקל בEBAY ועכשיו אני רוצה לבזבז את הכסף שלי גם באיזושהי צורה מה שמצאתי זה: 512mb ddr pc3200 MICRON CL2.5 http://cgi.ebay.co.uk/MICRON-512MB-DDR-3200-400Mhz-PC3200-512-MB-RAM-184-PIN_W0QQitemZ280010490569QQihZ018QQcategoryZ44938QQrdZ1QQcmdZViewItem שווה ב195 שקל כל סטיק ? (כולל משלוח ועם ביטוח של הדואר) ועד כמה זה ישפר את ביצועי המחשב שלי ?

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  23. עזבו רגע את E4300 שיש לו פוטנציאל OC מעולה. ואת E6600 שאין כרגע מעבד של AMD שמשתווה אליו בביצועים יחסית למחיר. אבל הרי הE6300 וה4600X2 עולים בערך אותו הדבר וה4600 נותן ביצועים טובים יותר. וכנ"ל לגבי 5200X2 וE6400. אז למה אנשים נוטים יותר להמליץ על אינטל(E6300,E6400)?

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by Cilay,

אני רואה רק לוחות שתומכים ב SLI , ובCF אני לא רואה .. למה ? ראיתי לוח של DFI , החברה הזאת טובה ? והבנתי ש CF פועל על כל לוח שיש לו 2 יציאות PCI-E .. אבל הכרטיס השני יפעל על X4 , מישהו מוכן להסביר לי מה הולך פה ? תודה ....

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by lipa,

http://www.sudhian.com/showdocs.cfm?aid=691 [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.