מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
עם הלוח מחובר רק לספק בלי שום דבר אחר כלומר בלי זכרונות לא מעבד כלום... העם הוא אמור לצפצף בכל זאת ? לעשות סימן או משהו ?
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה האוברקלוק האידיאלי אם קירור AC FREEZER EXTREME למעבד וללוח אם הנ"ל ספק - קורסאייר 550 אם אתם צריכים מפרט מלא תרשמו בהודעה ואני יוסיף כי כרגע זה בגדר שאלה בלבד ?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שידרגתי לאחרונה את המחשב שלי והזמנתי את השילוש הזה: לוח אסוס A7N8X דלוקס V2 (הרבה אמרו לי שהוא לא שווה את המחיר אבל השגתי אותו ב-750 ש"ח) מעבד בארטון 2500 זכרונות ג'ייל גולדן דרגון שני סטיקים של 256MB 400MHZ וכמו כן אודיג'י 2 ורדאון 9800. מה אתם אומרים,שווה?
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי כבל אודיו והכרטיס קול שלי על הלוח אם כאילו לא מחובר לחריץ ויש כזה כבל אוודיו על הכונן והלוח אם שלי זה k8nf-9 של gigabyte לאן אני אמור לחבר בבקשה זה מחשב חדש אני מת כבר לחבר עוד לא הפעלתי את המחשב ....אם אפשר ורצוי מאוד תמונה של שלוח עם החיבור מסומן תודדדדדדדדה :D
-
- 15 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם הזה : http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3311#ov וכרגע יש לי 4 ג'יגה בייט זיכרון ואני רוצה לשדרג את הזכרון. אתם יכולים להמליץ לי בבקשה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המעבד להלן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25545 אבל בזאפ מופיע מהירות שונה של המעבד מאשר שמופיע באתר והם נותנים אותו קישור, אפשר הסבר? http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=454855 ואני רוצה לדעת אם בכלל המעבד יעבוד על הלוח M שלי הנה פרטים: (תלחצו על התמונה, יפתח חלון חדש תעשו שמירה בשם לתמונה ואז תוכלו לראות את כל הפרטים בבירור) תודה! (אני מתכנן גם לקנות HD4770, 2GB RAM, SeaSonic 500W)
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מה דעתכם, שווה להשקיע עוד 100 ש"ח ? מה ההבדלים ? או בכלל אפשר להסתפק ב- EP45 DS3R שעולה כ 200 ש"ח פחות מהיקר. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה להרכיב מחשב ליישומי גרפיקה כמו פוטושופ מאיה 3DMAX וכו' אני מתכוון לקנות מעבד פנטיום D 805 (אני יודע שיש יותר טובים אבל אני לא מתכוון להשקיע יותר מזה) עכשיו ראיתי שב99 אחוז מהודעות בפורום מפרטי מחשב אנשים ממליצים על GIGABYTE GA-8I945PG-RH ואני מתלבט בינו לבין הASUS P5LD2 אני כניראה יתקין במחשב 2 הארדיסקים SATA II 320GB בRAID האם זה נכון שהGIGABYTE GA-8I945PG-RH לא תומך בSATA RAID? הASUS P5LD2 עולה 729 ש"ח והGIGABYTE GA-8I945PG-RH עולה 580 ש"ח האם האסוס שווה את ה149 ש"ח? ואני רוצה גם לקנות 2 כרטיסי זיכרון MB 512 DDR 2 -667MHZ האם זה נכון שכדי שזיכרונות אלו יעבדו באמת ב667 MHZ אני חייב לעשות OC למעבד?- כי אם לא אז הם יעבדו רק ב533 MHZ?
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בתזמונים ואני חושב שזה מה שעוצר אותי יש לי GSKILL FX הנה תמונה מהביוס אני פשוט לו יודע איזה לשנות :-\ תודה מראש לעוזרים טל [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
:s05: האם יש שיטה בכל הצרופיה אותיות שאחרי הציפסט ? (לדוגמא UD1 UD2 UD3- UD2H UD3H למשל אם אני רוצה לראות את כל הלוחות שתומכים ברייד 0 עם USB3 ושיש או אין להם ESTA - האם יש טבלת השוואת פיצרים ותכונוות שכזו ?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה לבדיקת ביצועים של המעבד ... יש 16K = יצא לי 00.291S יש 32K = יצא לי 00.681S יש 1M = יצא לי 46.066S איך התוצאה ? אתלון 3500 64 AM2 אני אריץ אותה על הפרסקוט החביב נראה מה נקבל
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מחפש לוח מתוצרת אינטל שמתאים למעבד כפול ליבה מדגם 805 ושיש בו כרטיסי קול ומסך מובנים וסלוט PCIe עד 600 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
רציתי לשאול: האם ישנה אפשרות להכניס 2 מעבדי CORE 2 במחשב אחד? האם זה דורש דדרישות מיוחדות של ההתקנה? לוח אם מיוחד? דברים כאלה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום! יש לי זכרונות PC2100U על KT333 תוכלו להגיד לי מה זה BANDWIGHT EFFICIENCY בזכרונות ? ואיך אני יכול לשנות את זה ל 100%?? נ.ב יש למטה תמונה
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי, אני קונה שני זיכרונות כאלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=778381 של 1333mhz אם יש לי זיכרון של 668mhz שאני רוצה לשים איתם זה יפריע? אם התזמון שלהם (cl) שונה זה יפריע? מה עלול לקרות אם הם לא תואמים בmhz ובcl? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אני עובד עם סלרון 2.4@2.88 באס 400@480 זיכרון 512 של חברת אינפנאון (333, זה המקסימום של הלוח שלי) אני רואה שעם הזמן זכרונות333 נעלמים מהמדפים של KSP ואני רוצה לדעת אם שווה לי לקנות עוד 512 אם אני יראה בכלל הבדלי ביצועים בין 512 ל 1024.. כמו שאתם יודעים בסלרון יש לי רק 128 קאץ ככה שזה מה שהורס לי את התצוגה במשחקים (וכמובן הכרטיס מסך שיש לי :'() בעבודה רגילה בוינדוס גלישה וכאלה, יש לי לפעמים תקיעות, במיוחד בזמן האחרון עם האייסיקיו לדעתי זה בגלל הפרסומות המעצבנות ששמו למטה, שלפעמים אני כותב כותב מהררר פתאום נתקע לי הסמן ואני צריך לעצור כמה שניות ולהמשיך לכתוב השאלה אם זה באמת בגלל הזיכרון ואם הוספה של עוד 512 ראם תראה הבדלי ביצועים טובים יחסית למחיר
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אני משדרג מחשב ישן ובתקציב לא נכנס כרטיס מסך בנפרד... אני מדגיש שזה לוח אם למעבד אינטל!!!! תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Abit-An8 Ultra nforce4Ultra. אני די בטוח שהביוס הנוכחי שלו הוא לא הכי חדש, כיוון שכשעולה המחשב יש כזה מסך של ABIT וזה מראה שהלוח לא תומך במעבדים כפולי ליבה (אין את האייקון) כרגע המחשב עובד בסדר גמור (טפו טפו טפו) עם הלוח באה מעין תוכנה שמעדכנת את הביוס אוטומטית מהאתר של ABIT כך שלא צריך לעשות כלום חוץ מלאתחל בסוף. האם כדאי לעדכן את הביוס או לעזוב אותו לנפשו? מה הסכנות בעידכון של הביוס בדרך הזאת? (שהבנתי שהיא חדשה יחסית) *יצויין שאני לא עומד לקנות מעבד כפול ליבה בזמן הקרוב סתם שמעתי שעדכון ביוס יגרום ללוח לתמוך במעבדים אלו אז לקחתי זאת כסימן.. תודה על הקריאה.
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי לוח אם H61 ויש לי כמה שאלות לגבי עידכון ביוס 1. יש לביוס כמה גירסאות וליד כל גירסה יש הסבר מה הוא מתקן השאלה מה להתקין את הגרסה האחרונה ? או להסתכל לפי מה הביוס מתקן ? 2. הגרסה האחרונה של הביוס כוללת את כל העידכונים האחרונים של הביוסים הישנים ? או כל ביוס זה עידכון בפני עצמו ? 3. יש לי גרסה של ביוס F9 ויש גרסה חדשה יותר F10B אני מתלבט אם להתקין את זה ,
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע שני סטיקים של 1gb ddr 800, (סה"כ 2 ג') קיבלתי בירושה 2 סטיקים של 512mb ddr400. האם כדאי להוסיף אותם למערכת? האם זה יפגע בביצועים? האם הלוח יעבוד מול סך כל הזכרונות ב 400 ? מה"ע אובונטו 64, ויסטה 64, e6600, intel 965, 8800gts 320mb שימושים עיקריים במחשב - משחקים (oblivion, company of heroes), פיתוח, וכל השאר.
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי לוח מדגם P8Z77-V LX עם תכונת AI CHARGER המטרה שלי היא להטעין את הפלאפון (או לפחות את האייפוד) בזמן שהמחשב כבוי (ואם לא אפשרי כבוי אז מקסימום ישן - אבל המטרה היא כבוי) עכשיו הורדתי את התוכנה של AI CHARGER מהאתר שלהם והוא מזהה את החיבור לכניסת USB 3 למרות שזה כבל רגיל אבל עדיין מזהה קיצר אז למרות הכל הוא לא מטעין לי לא בזמן שינה ולא כשהוא כבוי .. איך אני מגדיר את זה כדי שזה יעבוד לי?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
איפה אפשר לבדוק עד כמה תומך הלוח שלי? אני לא מוצא אותו בשום אתר הוא של PCPARTNER או משהו כזה (זה מה שכתוב בBIOS) יש לו גם SLOT 370 וגם SLOT1 מיהו מיכיר את זה?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הייתי באייבורי מחשבים - וכחלק משידורוג מערכת מחשב הם הציעו לי זכרונות OCZ 800MHZ 1G..עם צלעות קירור.. עד כאן נחמד - אבל למה אני לא מצליח למצוא שום אתר ישראלי שמציע לי לקנות אותם? או איפלו בפורומים ובגוגל... או שאיבורי מנפיצים מוצר חדש? .. למישהו יש חוות דעת עליהם?(הזיכרונות לא אייבורי - זה יש הרבה בפורמים) בראל.
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב קצת עכשיו קשה לי להחליט איזה לוח עדיף לי לקנות GA-P43-ES3G או אחד הלוחות הסדרת הP43 או אפילו P45 או את ה DFI LP BI P43-T34 שמגיע עם 4GB DDR3 1066 ב900 שקל פחות או יותר וחשבתי לקנות E5300 או משהו בסגנון אם יש למישהו עצה על מה עדיף להשקיע זה יהיה נחמד אני מוכן להשקיע עד 1500 שח ואני צריך מעבד לוח וזכרונות יש לי כבר ספק חדש יחסית 650W של THERMALTAKE HDD ומארז יש כבר לא צריך להשקיע תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-