מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מעבד AMD בתושבת AM3, לצערי הוצאתי ושהחזרתי כופפתי פין אחד שנגע בשני. בהדלקה היה רעש של קצר ל-2 שניות ואז מעט עשן לבן. שהוצאתי את המעבד אפשר לראות את הפין המקוצר מפויח קצת וגם פיח על תושבת המעבד במקום בו קוצרו הפינים. השאלה שלי היא האם המעבד מת רק או גם הלוח אם ? שהדלקתי את המחשב ללא המעבד, המאווררים שמחוברים ללוח עובדים ויש חימום של הצלעות קירור של הלוח אם זה מעיד על משהו. אם קריטי אוסיף תמונות. אשמח לתשובה זריזה כי הזמנתי מעבד חלופי מאיביי.
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
ושאלה נוספת מה ההבדל בין הלוחות הללו של גי'גבייט EP45C-DS3R ו ה GA-EP45C-DS3? המעבד : Q9550 2.83 12MB 1333MHZ בעקרון אני מחפש לוח שיאפשר לי לעשות שיפורים בעתיד.
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש וראיתי שללוח אם יש Hyper Transport Bus 2000 MTS. המעבד הוא AMD PHENOM II X4 945. הבנתי שלמעבדי AM3 צריך 5200 MTS. זה יגביל את המהירות של המחשב? אפשר להבחין בכך?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום. במיוחד מעניין אותי הנתון של לוח האם - AUXTIN [שאין לי שמץ מה זה אומר], שמצביע על 65 מעלות. תודה
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזיכרונות ורציתי לשאול מה יותר משתלם ואם מישהו יכול להסביר לי בכלל מה ההבדלים ועד כמה הם משמעותיים: 4GB DDR2 800MHZ http://tms.co.il/product/5362 423 שקל 4GB DDR2 1066MHZ http://tms.co.il/product/5498 538 שקל 2GB DDR3 1333MHZ http://tms.co.il/product/5247 752 שקל אני לא הכי מבין במהירויות וכו'. עד כמה יש הבדלים כין כל אחד ומה הכי משתלם לקנות למחשב שיהיה ל-3/4 שנים? ואם אפשר עם הסבר בבקשה כדי שאני אבין חח.
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי , בזמן האחרון אני שומע על זה הרבה , אז רציתי לעשות סדר בבלגן (לעצמי ;D, ואני משער שלעוד כמה אחרים) ... * האם מהירויות ה DDR - מעל 266 , שימושיות למי שלא מתכוון לבצע OC במערכת שלו (ומשאיר אותה במהירות 133) ? * לוח שתומך ב DDR400 + זכרונות , האם ניתן להמהיר את הלוח ל 200 מה"צ או שרק הזכרונות יעבדו על 200 ? * האם ל DDR יש יתרונות על ה RDRAM חוץ מ OC (ומחיר , כמובן ) ? בתודה מראש , VooDoo3
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/gigabyte-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9c%d7%95%d7%97-%d7%90%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%98%d7%a0%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
1. OCZ 2.או MUSHKIN 3.או G SKILL המחירים מאוד דומים, מדובר בזכרונות במהירות 800 MHZ. דבר שני, אני צריך סטפינג מומלץ עבור I7...למטרות OC כמובן.
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
http://wccftech.com/intel-core-i7-8700k-review/
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
איזה דגם ועל איזה צ'יפסט?
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מדובר על INTEL Luxemburg D915GUXL LGA 775 LAN1000/ INTEL Luxemburg D915GUXL LGA 775 ככולל, פיצ'רים יכולות איכות, הכל, תודה
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין intel לבין amd אני בטוח שכבר דיברו על זה רבות פה אבל אין לי זמן לחפש (אני צריך תשובה מהר) מישהו יכול להמליץ לי מה כדאי? המחשב לא מיועד למשחקים אלא לעבודה רבה עם תוכנות.
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם מעבד P4 3000Mhz עם קאש 512. איך אני יכול לבדוק שלא הביאו לי את המעבד עם ה 1MB? יעני את האי פרסקוט הזה? תודה...
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
הזיכרון הבא של קורסייר : http://www.corsair.com/_datasheets/TW3X4G1333C9DHX.pdf האם הוא מתאים לקור i5 ? כולם אומרים שצריך 1.65 וולט ומטה אבל באתר אינטל רשום בפירוש שמומלץ 1.5 וולט + - 5 אחוז כלומר שזה לא מתאים. באתר קורסייר הזיכרון הזה לא נכלל בקטגוריה ל-i5 גם כן. אני פשוט חושש ממצב שבו המעבד ידפק כי בכל זה מדובר במשהו עדין מאוד ועליית מתח כזאת או אחרת נשמעת לי מסוכנת. מישהו יכול לתת לי מידע מוצק (רצוי רשמי) שזיכרון שכזה למרות שהוא 1.60 וולט - מתאים למעבד i5 ? תודה דין
-
- 13 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב די ישן פנטיניום 4, אני לא יודע את הדגם של הלוח אם אבל ידוע שהוא תומך בזיכרון של DDR2 עד 667MHZ, על מערכת הפעלה של וינדוס 7 (32 ביט). השאלה היא כזאת, בלוח אם יש רק שני סלוטים של זיכרון, האם כדאי לשים שני סטיקים של 2 ג'יגה או שני סטיקים של ג'יגה. האם המערכת תדע לנצל את ה4 ג'יגה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
בהנחה ויש לי כרטיס מסך ממש חזק, ואני בעל המעבד הנ"ל, האם במשחקים מסויימים המשחק לא ינצל את מלוא הכרטיס מסך כיוון שיווצר צוואק בקבוק מהמעבד הנ"ל, ולכן הכרטיס מסך ינוצל רק בחלקו? עד כמה משפיע המעבד על משחקים כבדים? האם E6300 לא מספיק להריץ משחקים כבדים? ועוד שאלה, איך הכרטיס הנ"ל לשימוש של עיבודי תמונות raw בפוטושופ לצלם מקצועי? מספק? צריך מעבד חזק יותר?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי, אני אשמח לקבל חו״ד על הלוח אם GA-H67N-USB3-B3 GIGABYTE האם יש לו מספיק כרטיסי הרחבה, איזה יציאות גרפיות יש לו? חשוב לי שיהיה vga dvi hdmi עדיף גם שיהיה usb 3 תודה! שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
החלטתי להשיב לתחייה את המחשב השרוף שלי (במפרט בצד)... (המחשב אמור ליהיות מחשב למשחקים, כרטיס מסך אני ישדרג גם בקרוב - חשבתי על HD4850, אבל אם יש לכם משהו יותר טוב במחיר זול אני אשמח להמלצות...) אני צריך לקנות לו לוח אם חדש, ואני צריך את העזרה שלכם לבחור את הלוח המתאים. אם אפשר שיהיה מוכן לשדרוג עתידי של המעבד (אם אפשרי בכלל) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח, כמובן שעדיף את הלוח הכי טוב שאפשר למצוא במחיר נמוך ככל הניתן הסתכלתי קצת על לוחות אם בזאפ והגעתי ללוח הבא: GA-MA770-UD3 המחיר סביר, אבל איך הלוח?
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכם, חבריי הגיקים התפנה לי כסף לאחרונה, והבנתי שחלאס, אי אפשר לשחק במחשב עם ג'יגה אחת (מרסנריס כלל לא זז על הרזולוציה הכי נמוכה). כרגע יש לי דואל צ'אנל של 512x2 עם 667 MHZ עכשיו, השאלות שלי הן כדלקמן: מה אתם הייתם עושים? מה יותר חכם כלכלית כרגע\יעיל באופן כללי? לזרוק ג'יגה לפח ולקנות שני סטיקים של ג'יגה? או בכלל עדיף להשתמש בג'יגה ולקנות שני סטיקים של ג'יגה? ומה משחקים צריכים בכלל כרגע, 2 GB או 4 (אני כנראה לא אשדרג עד המחשב הבא שיקנה רק אחרי הצבא (לפני גיוס), כך שצריך לקחת את זה בחשבון)?!האם הDDR3 כבר נכנס לשוק כך שאפשר לקנות אותו במחיר סביר? ממש לא התעדכנתי לאחרונה, כך שאני צריך לסמוך עליכם לתשובות ד''א, גם מחירים משוערים יעזרו בהחלט. תודה רבה לכם עריכה: …
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מה עדיף בשביל משחקים וOC? המערכת תרוץ על E6750 ו8800GTS תודה
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב ללא כרטיס מסך(יש לי Geforce2 MX400) וללא מסך, תמליצו לי בבקשה על מפרט (Intel או AMD). תקציב - 3200 ש"ח. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ההפרש ביניהם הוא 40 ש"ח ואני מעוניין לדעת מה בידיוק ההבדל ביניהם. תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לא קבלתי חוברת על הלוח של המחשב שלי משהוא יכול לעזור? יש לי לוח של אינטל Intel gribaldi 845g
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
סליחה על הבורות ??? , אבל מה זה מכפלה של מעבד? תודה. יאיר.
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-