עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by jingel,

כמה שיותר זול - אבל לא זבל סיני - ושיהיה לו כרטיס מסך מובנה אין לי מושג האם להעדיף AGP או PCIE / הלוח יכנס לאנטק אריה מחשב להורים - כך שהכרטיס מסך יקנה בהמשך במידת הצורך תודה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום שלך אותי מחפש מעבד 4 ליבות איכותי ל- OC זיכרונות 4 GB ל- OC לוח ל- OC לויסטה 64

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אוקיי אתמול הוא קנה את הפריטים הבאים: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 והוא קנה גם HD SATA 8MB - 160GB.. וגם AMD 3200 - 939 אז בקיצור הוא אומר שהוא מכניס דיסק של Windows XP- PRO. והוא מתחיל לעשות את הבוט ואז שהוא נגמר הוא מתחיל מהתחלה, כנראה כי הוא לא מזהה את הHD?.. מישהו יכול לעזור לו איך להגדיר את הHD בלוח החדש? תמונות המחשה: כאשר הוא מסיים את זה: הוא אמור להגיע לתמונה הזאת, התקנת ווינדוס: אבל במקום זה הוא מגיע לפה, חוזר אחורה!!..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by alianyn,

התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???

5. Started by Clint Eastwood,

סורי על הבורות אבל מה זה כל ה Dual chanel? אממ... ואיך אני עושה את זה? יש לי שתי סטיקים של 256 2700 של קינגסטון.. תודה לכל העונה! ;D

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by VooDoo3,

היי , בזמן האחרון אני שומע על זה הרבה , אז רציתי לעשות סדר בבלגן (לעצמי ;D, ואני משער שלעוד כמה אחרים) ... * האם מהירויות ה DDR - מעל 266 , שימושיות למי שלא מתכוון לבצע OC במערכת שלו (ומשאיר אותה במהירות 133) ? * לוח שתומך ב DDR400 + זכרונות , האם ניתן להמהיר את הלוח ל 200 מה"צ או שרק הזכרונות יעבדו על 200 ? * האם ל DDR יש יתרונות על ה RDRAM חוץ מ OC (ומחיר , כמובן ) ? בתודה מראש , VooDoo3

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. איפה ניתן לקנות GA-990FXA-UD7 או Crosshair V Formula-Z

8. אהלן אנשים, ברשותי כיום כפי שניתן לראות במפרט בצד - לוח אם DFI LANPARTY UT n4 Ultra-D ו-1GB של זכרונות: OCZ EL DDR 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 בשני מודולים של 512 כ"א. אני מעוניין להרחיב ל 2GB, ולהשאר באותם תזמונים ולהשאר ב DC. (אלא אם כן זה לא ממש קריטי? תגידו אתם, אין לי מושג..) השאלה שלי, היא האם במידה ואני קונה 2 מודולים נוספים זהים כאלה, האם כל ה 4 יעבדו ב DC, ובאותם תזמונים כמו המצב הנוכחי? (factory defaults) או שיש מגבלה כלשהי (באופן כללי או מגבלה של הלוח) שאני צריך להיות מודע אליה לפני שאני קונה את הסט התאום היחיד שמצאתי ב ebay? (זה) תודה,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הבנתי שזה מקטין את הרוחב פס בין המעבד לשאר החלקים. השאלה היא אם הירידה בביצעיום היא משמעותית. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by MDK,

שלום! ידידי היקרים, לפני כשבוע נהרס לי הלוח אם, gigabyte 7vrxp. מכיוון שהחנות לא מצאה את אותו הלוח בדיוק להחלפה, אני יכול לדרוש עכשיו לוח של חברה אחרת. אני צריך לוח אם שיתאים למעבד athlon xp 1800 palomino יש לי 2 סטיקים של 256 ראם DDR333 איזה לוח אתם מציעים? אני צריך כרטיס רשת מובנה... בתודה מראש, חברכם המתוסכל מתן נ.ב. (אגב, זה די דחוף אבא שלי לוחץ עלי לסכם איזה לוח עד מחר בבוקר. ואנ צריך מחשב דחוף לעבודה באקסס...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by amitbatito,

יש לי מעבד e6400 וזיכרונות 2 ג'יגה 667 של corsair ולוח אם של asus p5b לכמה אני יצליח להגיע אם אוברקלוק אם המעבד???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Titan777,

לחבר שלי יש את המעבד הנ"ל השאלה אם עדיף לו לקנות קירור אוויר איכותי ולבצע OC למעבד או שעדיף כבר לקנות מעבד חדש טוב יותר? כמובן שהכל נדרש לשיפור ביצועים(משחקים בעיקר). תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. קיבלתי בארקט עם 2 חיבורי USB אחד FIREWARE ועוד חיבור מרובע ממש ממש קטן, מה זה?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by aviv00,

https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103341&search=4000+cl18 הוא זול מאוד יחסית למפרט שלו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by roeiw,

יש לי דיסק קשיח WD 80GB SATA 8MB 7200RPM עכשיו החלפתי מאורר למעבד ועכשיו המחשב ממש שקט ושמתי לב שכשההרד דיסק כותב או קורא הוא עושה רעשים כאלו כמו בהרדיסקים הישנים רק פה זה בעוצמה נמוכה יותר. זה נורמלי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by AtR,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=9019 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=18847 http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=GA-X38-DQ6&affiliate=zap http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3450 -אין לי מושג למי מהם יש את הלוח במלאי אבל המחירים נראים סבירים יחסית

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. טוב אז ככה, הכל התחיל שהוצאתי את המעבד, ופתאום ראיתי שהפינים של הסוקט התעקמו (LGA775), ניסיתי לישר אותם עם קיסם ולא הצלחתי בסו ףהתיאשתי והרכבתי את המעבד, הפעלתי את המחשב ואין POST, כיביתי את המחשב, נתקתי את הקירור, הוצאתי את המעבד והחזרתי אותו לסוקט, שמתי את הקירור והפעלתי, שוב אין POST. עכשיו אני כבר מיואש, אני מפחד שהסוקט הלך, אשמח לעצות לישור הסוקט :-\ אם זה לא אפשרי אשמח לעצות ללחוח חדש. הלוח המדובר: ASUS P5ND2-SLI מעבד: INTEL PENTIUM D 805 עזרה

18. שלום קניתי היום זכרונות 2X512 מגה של twinmos 533 MHZ ואני לא יודע אם מה שנתנו לי זה באמת מה שביקשתי .. צירפתי כמה תמונות כי זה נראה לי קצת חשוד באחת התמונות של האוורסט זה מראה כאילו הוא מזהה את כל ה4 כרטיסים ובשניה הוא מראה כאילו הוא מזהה רק שניים.. וב CPU-Z זה לא נותן שום פרטים בכלל לעומת הכרטיס השני שיש לי של חברה אחרת. תעזרו לי בבקשה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני גם קונה AMD Athlon 64 3800 Dual Core אז מה אתם אומרים ,זה ילך טוב ביחד?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם. אני לפני רכישת מחשב ויש לי מס שאלות. לוח אם ASUS P5W DH DELUX או P5B DELUX. הציעו לי את הזכרונות הבאים :GEIL 2048MB ?1024X2? DDR2 800MHZ DUAL CHANEL KIT WITH COOLING CL4-4-4-12 המעבד יהיה C2D בעתיד אולי אעשה OC. המחשב הוא ל 5 שנים לפחות לעבודה כללית , עיבודי תמונות 8MB ותוכנות CAD מזדמנות האם הזכרונות הנ"ל מספיק טובים וחברה טובה ? ואם לא תיהיה לי בעיית תאימות עם לוח האם מאיזושהי סיבה כמו שקראתי בפורומים לגבי סוגים אחרים של זכרונות ? תודה

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, איזה לוח אם מומלץ למעבד Q9550, תכנון עתידי בעוד כחצי שנה/שנה ל CF עם OC. הבנתי שיש איזה לוח של DFI שמאוד מומלץ? או שכדאי לדבוק באיזה לוח אם של GIGABYTE? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. איזה מעבד עדיף מבחינת אמינות, ביצועים, תועלת לכסף ואפשרות לOC??? Q9550 או Q6700

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by dovik,

חושב אני להאיץ קצת את העגלה שלי.. רוצה להוסיף זיכרון כפול (כרגע יש 8GB), ולשים כרטיס SSD ועליו להתקין מע' הפעלה הנ"ל. שאלה. איזה נפח דיסק יספיק? אני לא יכול להרשות לעצמי להתפרע.. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מה עדיף מבין שתי האפשרויות האלה מבחינת ביצועים: RADEON 9600XT 128MB+512MB PC3200 VS RADEON 9550 128MB+1gb PC3200 ???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by roei_b,

מה עדיף בשביל משחקים וOC? המערכת תרוץ על E6750 ו8800GTS תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים