עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. והאם בULTRA2 הLAN תומך ב10/100/1000? המחשב מיועד לסבא רוצה רק אינטל המחשב צריך להחזיק מספר שנים רבות בלי שידרוגים תודה לכל העונים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. האם משפחת מעבדי ה-Core-G החדשה סוף כל סוף תאפשר גיימינג ראוי במוצר ממשפחת ה-NUC? לכתבה

3. כרגע יש לי 2 ג'יגה בDUEL CHANNEL כרטיס 5850 מעבד E8200 באוברקלוק ל 3.7 ספק 550 HEC ULTRA QUIT והמישחקים עובדים לי טוב אבל לא חלק. האם כדי לי להחליף את הזכרונות ל 2X2048 800MHZ ??? האם התוספת בבצועים תהיה שווה?כי יש לי עסקה טובה להחליף את אותם במחיר טוב... תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gggil,

אני צריך המלצה למעבד אינטל, השימושים במחשב הם 60% סרטים מוזיקה אינטרנט ותוכנות 3D, והשאר משחקים. איזה מעבד עדיף לי לשנים הבאות? E8400-500 או מעבד ארבע ליבות כמו Q6600 או Q9400 Q8200 Q9300? בעקרון אני לא מחפש את המעבד הכי טוב ב1300 שקל, אני מעדיף למצוא את המעבד שמתאים לי בדיוק, עד 1300 שקל. תודה, גיל

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shloosh,

קניתי amd לפני כשנה,ואני מאוכזב ממנו! א.הוא מתחמם וצריך כל הזמן להוסיף או לשנות דברים ב.השירות בארץ לא טוב והכי חשוב!: ג.אמרו לי שה-amd 2000 שלי יתפקד כמו פנטיום 4 2000 ב-windows ובמשחקים! אולי לווינדו זה נכון אבל למשחקים זה ממש לא נכון!! ואפליו הוכחה: בקובץ readme של משחקים יש את הדרישות המומלצות לכל משחק ותמיד רשום מעבד 1000mhz אינטל/amd תואם. זה אומר מעבד או של אינטל או של amd שיש לו 1000 Mhz!! לכן ה-amd שלי נראה כבר זקן.! ואני מאוכזב. לעומת זאת חבר שלי שקנה מחשב עם כרטיס מסך הרבה פחות טוב משלי(R9700)יוכל פשוט לקנות היום כרטיס מסך חדש,בעוד אני מעבד לוח אם וכו'... אם אני טועה ,תקנו אותי!!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לוח כפול שקעי 940 מבוסס NF4 PRO כאשר בכל שקע כפול ליבות דגם 866 במהירות שעון של 2.2 גיגה הרץ. א. Opteron 248 x 2 מול Opteron 866 x 1 האופטרון כפול הליבות משיג באופן שיטתי ביצועים יותר טובים ! ב. יחס תוספת הביצועים במעבר מ 2 ל 4 ליבות הוא ביחס ישר לכמות הליבות (במבחני ביצועים שזה רלוונטי לגביהם) ! מקור: http://www.hkepc.com/hwdb/dualcore-opteron-4.htm הערה: על פניו נראה טוב מאוד, נחכה למבחני ביצועים נוספים, רצוי באנגלית. זה הלוח של TYAN עליו בוצעה הסקירה, מבוסס NF4 PRO עם SLI של 2 * PCI-E * 16 ושני שקעי 940 שמאפשרים כעת 4 ליבות, זה הלוח הכי טוב כנראה בעולם לתחנות עבודה לכל מטרה שהיא: הלוח הזה נמכר בארץ - מחיר 3400 שקל, לדוגמא: http://www.zigzag2000.co.il/c…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. דגם חדש ממשפחת ה-Kaby Lake-R הניידת של יצרנית השבבים מספק לנו הצצה לשיפורים הצפויים בגזרת המעבדים התקציביים לכתבה

8. Started by ORrrr,

נתקלתי לאחרונה במושג QDR ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין DDR. תודה.

9. במקום אחד אני שומע אי אם די שהם יותר זולים ובמקום אחר אינטל כשמדובר בלוח עם שני מעבדים השאלה למסקנה מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by zahi,

שלום לי יש amd fx-8120 כתוב אצל היצרן שהוא צורך 125 w מדוע מופיע אצלי בתוכנת hwmonitor ב packeges 192w

11. אם יש לכם לוח-אם בעל צ'יפסט מהסדרה החדשה של אנוידיה (750i/780i/790i וכו') אתם בוודאי מודעים לבעייה בניגון סרטים, אם אתם לא מודעים, סביר להניח שלא הרצתם מספיק קבצי וידאו בזמן האחרון... בזמן ניגון הוידאו, בכל תוכנה שהיא, רנדומאלית (תוך כמה דקות או שעות) פתאום יופיעו פסים שמנים אנכיים בצבעי הקשת על גבי התמונה, מהר מאוד יופיעו נקודות מסביב לסמן העכבר, ולקינוח, תקיעה מוחלטת של המחשב (HALT). * הבעייה תקפה לגבי וידאו בלבד (כל השאר - משחקים \ תוכנות מאמץ וכו' עובדים מצויין) לאחר קריאה מתמשכת על הבעייה, נתקלתי בפיתרון זמני (עד שיצא תיקון רשמי לדריברים או whatever). * מורידים את נגן המדייה: VideoLAN (ידוע כ-VLC) * Settings / preferences / Video / Output Modules יש לסמן Adv…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי את 1007 ו 1008 בטא. אני מחפש את גרסאות 1006 ואחורה. מי שיש לו שישלח בבקשה ל: (תופים). maphisto101@hotmail.com תודה מראש. נב ממש היתה לי התלבטות לגבי - איפה לכתוב את התרד מקווה שתסכימו עם הבחירה. לילה שקט

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ShayGTi,

אני מתכוון לרכוש לוח אם חדש למחשב שלי (פנטיום 3) האם כדאי לנסות להרכיב אותו לבד או לתת למעבדה? כמה לוקחים על דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ^^^^^^^^^^^

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אוקיי אתמול הוא קנה את הפריטים הבאים: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 והוא קנה גם HD SATA 8MB - 160GB.. וגם AMD 3200 - 939 אז בקיצור הוא אומר שהוא מכניס דיסק של Windows XP- PRO. והוא מתחיל לעשות את הבוט ואז שהוא נגמר הוא מתחיל מהתחלה, כנראה כי הוא לא מזהה את הHD?.. מישהו יכול לעזור לו איך להגדיר את הHD בלוח החדש? תמונות המחשה: כאשר הוא מסיים את זה: הוא אמור להגיע לתמונה הזאת, התקנת ווינדוס: אבל במקום זה הוא מגיע לפה, חוזר אחורה!!..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יכול להיות שהמאורר של המעבד יפסיק וימשיך או שיעבוד לאט בגלל שהמעבד לא צריך קור? שהמחשב שלי היה בתיקון המאורר של המעבד הפסיק לעבוד והמשיך..או שעבד מהר ואז לאט שאלתי אותו למה המאורר עובד ככה והוא אמר לי בגלל שהמעבד כל כך טוב שהוא לא צריך קור משהו כזה הגיוני? יש לי מעבד E6300 לוח 965 S-3 עם עוד 3 מאוררים יכול להיות שהוא שיקר לי והמאוורר בכלל דפוק?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by eozeri,

אהלן, קניתי מחשב חדש, מעבד i5 3570, לוח של GigaByte עם צ'יפסט H77, ו 4 GB זכרון. בסופו של דבר התקנתי ווינדוס 7 64 ביט, ועכשיו אני תוהה האם הוספת זכרון יכולה להאיץ את המחשב. כרגע נצילות הזכרון היא בסביבות 60%. אם אוסיף זכרון, האם המחשב ישתמש ביותר זכרוןRAצ ופחות ב paging file? האם אפשר למזער שימוש ב Paging file? תודה, אייל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. עקב תקלה בעליית המחשב (המחשב עולה ומהסך לא נדלק), עשיתי איפוס לביוס. הבעיה שהעברתי את הג'אמפר למצב של האיפוס ובמקום להחזיר אותו לאחר כמה שניות למצב הראשון ואז להדליק את המחשב, הדלקתי את המחשב כשהוא עדיין במצב השני (מי שעשה את זה מבין מה אני אומר...) כשעשיתי את זה המסך עדיין לא נדלק, אבל אח"כ ניסיתי לנתק את ההארידסק ואז המחשב עלה והמסך נדלק אבל המחשבים עושה צפצופים של סירנה ויש הודעת שגיאה CMOS Checksum Error Defaults loaded ניסיתי לעשות שוב איפוס לביוס אבל זה לא עוזר. האם יכול להיות שהרסתי את הלוח אם ע"י האיפוס בצורה הלא נכונה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by croetro,

שלום, לצורך הרכבת גוף קירור חדש הייתי צריך לנתק את כל הכבלים מהלוח-אם. לאחר שסיימתי חיברתי הכל בחזרה אבל כשלוחצים על כפתור ההדלקה שבמארז הוא לא מגיב. כשאני מדליק את המחשב עם הלחצן שיש על הלוח אם הוא נדלק. ואם אני אלחץ לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה שבמארז כאשר המחשב דלוק כבר אז הוא מתכבה.. החיבור של הכפתור טוב כי הוא מכבה את המחשב אבל לא מדליק אותו. מה צריך לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, אבקש חוות דעת על לוח האם Gigabyte GA-EP31-DS3L עבור מחשב מבוסס Intel Core 2 Duo E7300 לעבודה משרדית וסרטים. (2GB זיכרון וכרטיס מסך Sapphire RADEON 2400XT 256MB DDR3 ). תודה...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. צ\'יפזילה הכריזה על ארבעה דגמים חדשים ומשודרגים קלות לסדרת מוצרי ה-14 ננומטר הראשונה שלה, שכבר הספיקה לגרום להרמתן של כמה גבות בעקבות ביצועים פחותים מאלו של הדורות הקודמים אשר נצפו בביקורות ראשוניות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-broadwell-core-m-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9c%d7%aa%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%a9%d7%9d-%d7%94%d7%a8/

22. אהלן אנשים, ברשותי כיום כפי שניתן לראות במפרט בצד - לוח אם DFI LANPARTY UT n4 Ultra-D ו-1GB של זכרונות: OCZ EL DDR 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 בשני מודולים של 512 כ"א. אני מעוניין להרחיב ל 2GB, ולהשאר באותם תזמונים ולהשאר ב DC. (אלא אם כן זה לא ממש קריטי? תגידו אתם, אין לי מושג..) השאלה שלי, היא האם במידה ואני קונה 2 מודולים נוספים זהים כאלה, האם כל ה 4 יעבדו ב DC, ובאותם תזמונים כמו המצב הנוכחי? (factory defaults) או שיש מגבלה כלשהי (באופן כללי או מגבלה של הלוח) שאני צריך להיות מודע אליה לפני שאני קונה את הסט התאום היחיד שמצאתי ב ebay? (זה) תודה,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ofer40,

היי אני מנסה להרכיב מחשב חדש שישמש בעיקר לניגון סרטי HD שהם מאוד קשים להרצה על מחשב לא חזק מספיק. נכון שאינטל יותר יקר מ AMD אבל מה עדיף לצורך זה AMD או אינטל? תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מתכנן להוסיף זכרונות למחשב ויש לי 3 שאלות: אחרי הקנייה יהיו לי 4 סטיקים שונים של זכרונות(כולם ddr1 400 ghz): 2 זהים של 256 עם cl 2.5, ו2 זהים של ג'יגה עם תזמונים cl 3. 1. זוג יעבוד בתזמונים שלו או שכולם יעבדו בתזמונים הגרועים יותר? 2. האם 2 הזוגות יעבדו ב dual (כל זוג בנפרד מותאם ל dual, הכוונה אם אפשר 2 דואלים)? 3. האם לקנות זיכרון יד שנייה זה מומלץ? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים