עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. במקרה נתקלתי במשהו מאוד מוזר, אני שנה שעברה קניתי זכרונות חדשים (RAM DDR 256X2), עכשיו כשאני בדקתי במקרה את פרטי המחשב עלה לי הדבר הבא: http://img413.imageshack.us/img413/7858/ddxl1.jpg אולי אני לא יודע משהו...? אבל פעם ראשונה שאני רואה - DDR SDRAM ככה ביחד... זה לא אמור להיות רק DDR...? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by אור כהן,

לי בכל אופן יש כרגע 1024MB, ממש לא הרבה, וזה עוד 2 סטיקים של 512MB , כמה לכם יש?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by baruch28,

נתקלתי בהגדרה הזאת לוח תומך HT3.0 או שלא תומך מה זה HT3.0 ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by bluemail,

יש לי שאלה אם אני שם מעבד של מהירות בסיס 800 על לוח התומך רק ב533 ולהיפך מה קורה ???

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by matanyaniv,

קילתי אתמול מחשב חדש. עשיתי סידור חוטים וחיברתי כמה מאווררים.. הדלקתי את המחשב והתקנתי את הווינדואוס. בגלל שלא היו לי דרייברים לכל הדברים(לוגיק לא הביאו לי) ניתקתי את המחשב וחיברתי את הישן כדי להוריד דרייברים ולצרוב , לאחר הצריבה חיברתי את החדש ולאחר החיבור הרחתי ריח של שרוף והלוח ציפצף , על הלוח בלדים הקטנים היה כתוב הקוד P1.... אני לא יודע מזה אומר. חשוב לציין שהמחשב עבד פשוט מצויין ומהר מאוד לפני ההפעלה השניה..., כרגע שאני מדליק אותו כל המאוררים עובדים וגם ההארדיסק והכוננים האופטיים עובדים אבל הלוח מצפצף ולא מדליק את המסך , מה הבעיה כאן? הלוח הוא EPoX 8RGA+ הכרטיס מסך הוא Gigacube RADEON 9800NP יכול להיות שהקוד היה 1P או PI או P1 או IP.... עזרו לי בבקשה , המחשב חדש ל…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Load,

לא רציתי לפתןח ת'ראד חדש על אותו לוח אז ערכתי, יש לי 2 סטיקים של 256MB DDR 400 (SAMSUNG מדוע כאשר הDUAL DDR פועל אני רואה שהבאס של הזיכרון ירד ל333? או שזה לא קשור?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  7. לפני זמן לא רב לוחות אם היו מגיעים עם כ- 5 חריצי הרחבה בתצורת pci . עכשיו הם מגיעים עם פחות מחצי מזה (כ-2 ). אני מבין את היתרון של pci-e בכרטיסי מסך , אבל כלל לא ברור לי מה הצורך בהם בכרטיסי הרחבה רגילים שלא דורשים רוחב "פס " גדול . אז לא מספיק שאנחנו נתקעים עם כרטיסי pci שעלו לנו ממון רב ועכשיו שוכבים כאבן שאין לה הופכין , אלא שגם לעיתים קרובות לא ניתן להשיג את אותם כרטיסי הרחבה בתצורת pci-e , ובמקרים הנדירים שמוצאים כרטיסי pci-e , הם מתברר ,הרבה פעמים ,לא רק שנחותים יותר מאותם כרטיסים ישנים בממשק הישן אלא אף עולים פי 2 עד 3 . לדעתי זה תרגיל מלוכלך וקונספירציה של התאגידים הגדולים במטרה לאלץ אותנו לשדרג ,גם אם אין בכך צורך אמיתי וזאת במטרה לרוקן לנו את הכיסים . אבל עזבו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. השאלה היא לידע כללי אז על תשאלו שאלוצ כמו "אזיה מחשב יש לך" "איזה סוג זיכרון" וכו' נגיד!!! יש לי עכשיו 256MB DDR ואני רוצה להוסיף עוד 128MB DDR מה יקרה? האם סכום הזיכרון שלי במחשב יהיה 384MB? האם המחשב בכלל לא יעלה?? מה יהיה? נ.ב. לא חושב דווקה 256 ו 128 נגידיש לי 512 ואני רוצה להוסיף 256 או 128 לא משנה אבל אני רוצה להיתמקד דווקה בזה שיש לי 256 ואני רוצה להוסיף 128 (שימו לב נגיד ששני היזכרונות יהיו DDR ולא אחד DDR ושני SDRAM)

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by idan,

יש לי זכרון מאפן שקיבלתי של 256 DDR 266Mhz אני רוצה לשדרג ל512 איזה זכרון הכי מומלץ.... תודה מראש עידן

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  10. השאלה בכותרת, שדרגתי סוף סוף את הפנטיום 3 1000 שלי לברטון 2500, הקפיצה בביצועים מורגשת מאוד ב 3DMARK2001 הציון עלה מ 6000 ל 9000 ועוד, הלוח מבוסס NFORCR 2 ותומך בדואל DDR אם אני אשים שני מודולים של זיכרון הביצועים ישתפרו? בנוסף אני יודע שקידודי אודיו ווידאו הם עקב אכילס של AMD אך האם זה כזה גרוע? מה יהיה ההבדל מול נגיד נורטווד 2000 או שפשוט לא כדאי לקודד עם המעבד הזה כי זה יקח הרבה זמן לבצע את העבודה. בברכה.

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  11. אהלן יש לי מחשב נייח בן 6 שהיה מחשב גיימינג חזק בזמנו, מפרט: לוח אם p55-us3l. מעבד: i5 760 2.8ghz 8gb רם ב4 סטיקים ati radeon 5850 1gb ספק 750w Antec ssd 256 + 1 tera hdd וכל ההיקפי כמובן.. הבעיה היא שהלוח אם קצת נדפק עם השנים ונהייתה לי בעיה עם הזיהוי זיכרונות, בהתחלה היה מזהה רק 6gb אח"כ הדרדר למזהה 6 מפעיל 4 ועכשיו כבר הדרדר למזהה 6 מפעיל 2. אין דרך להתגבר על זה ניסיתי הכל, מהחלפה של זיכרונות ועד פירוק של המעבד והרכבה מחדש ומשחק עם מתחים ואיפוס של bios וcmos וכל מה שאפשר לחשוב עליו. בנוסף יש לי עכשיו גם בעיה שהלוח אם מדי פעם לא מזהה פתאום את הכרטיס רשת ודורש איפוס שלוקח איזה 2 דקות וזה מעצבן רצח (וזה הלוח כי ניס…

12. Started by oryrm19,

היי, האם עדיין יש מקום שאפשר לקנות בו מעבדי 939? כרגע יש לי AMD 3000+ והוא לא מספיק חזק להריץ סרטי FHD. תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. Started by Delapro,

שלום רב. אני צריך שילוש לשימושים הבאים: גלישה באינטרנט, הורדות, קצת עבודה משרדית. אני צריך לפחות ג'יגה, שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט ושלא יהיו לגים. תקציב עד 1300+-100 שקל. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by Thunder^,

שלום! לפני כמה זמן הלך לי הלוח אם אז אמרו לי שאני צריך להחליף אותו. היה לי: Gigabyte 8pe800 והם שמו לי: Gigabyte 8iexp הם טוענים שהם שמו לי לוח יותר טוב ואני לא מבין בזה כלום אבל בכל זאת הלכתי לאתר של החברה שמייצרת אותם להשוואה וניראה לי לפי הפיצרים שהחדש יותר טוב אבל חבר שלי שמבין בזה אמר לי שהקודם יותר חדש מבחינה טכנולוגית ואני לא יודע מה לעשות...... בבקשה עזרה מישהו! הנה הלינקים ללוחות בדף הבית שלהם למי שרוצה לעזור: החדש http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-8IEXP(2.0) הישן http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PE800.htm תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  15. אני קונה עוד מעט מחשב חדש שמבוסס על CF 4870וזכרונות OCZ DDR 3 1600 מהוא לוח האם הכי טוב בלי קשר למחיר שמתאים למחשב מסוג זה ;D

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by or_cool,

היציאה כבר משווקת ונכון שהיא יותר מהירה מAGP מישהו יכול לרשום לי מה המהירות שלPCI-Express של AGP וגם של PCI רגיל תודה מראש

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  17. איזה לוח עדיף מבחינת: ASUS A8NE ABIT AN8 1.איזה לוח שקט יותר 2.איזה לוח בעל ביצועים טובים יותר בסטוק 3.איזה לוח אוברקלוקר טוב יותר? 4.איזה חסרונות יש ללוח של אביט? 5.איזה חסרונות יש ללוח של אסוס 6.איזה לוח מומלץ יותר מבחינתכם? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by source,

יש ברשותי פ-4 3.0 ht עם לוח גיגהבייט ציפסט 875 800fsb שאלתי היא האם קיימת אפשרות לבדוק את מהירות המעבד 533 או 800 בלי לפתוח מארז? אלה התוצאות של פיסי באנצ 2002 cpu 7212 7689 memory hdd 1264 עם כרטיס מסך רדאון 8500 128

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by PROSK8,

קבלו http://www.rambus.com/us/products/xdr_xdr2/index.html?campaign=googleuskeyword&gclid=CMyQ-_Sjy4cCFRHgXgodq3S0Gg

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by ami-365,

הלוח שעובד כרגע-asrock h71m-dgs עם מעבד I7 3770...הלוח הנוסף שברשותי הוא של Intel dh61cr ממה שבדקתי מצאתי שהאינטל פחות מהיר מהאסרוק אבל יותר יקר בשוק.... מה השילוב הכי מתאים לדעתכם..? תודה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  21. Started by wiz,

יש כל כך הרבה לוחות אם טובים היום, והאפשרויות כל כך רחבות שזה מבלבלב. בהתחלה חשבתי על ה- Ic7max3 אבל ראיתי עוד ועוד אנשים שמתלוננים על כל מני בעיות בכל מני סוגים. אז החלטתי שאני לא ילך על ה- 875 של Abit. אחר כך, חשבתי על ה- Asus p4p800 Deluxe ונראה שזאת הייתה בחירה טובה, אבל אז חשבתי אולי כבר לקחת את ה- P4C800 למרות שהוא טיפה יקר יותר. את - P4cdeluxe פשוט יקר מדי. ואז חשבתי אולי ללכת על Gigabyte, ה-GA-8KNXP הוא יקר אבל יש לו המון המון תוספות והוא יפה יש לו תמיכה ב-6 כרטיסי זכרונות והוא יציב מאוד ואחלה לא שמעתי עליו שום תלונות. אין בו בעיות לייאוט כמעט והכל. אבל הוא יקר.. אז יש גם את ה- GIGABYE GA-8IPE1000 Pro3 שהוא גם יש לו Dual bios והמון פיצרים נחמדים.. והו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by michmoch,

שלום רב. אני לפני רכישת מחשב חדש ומתלבט ??? בין מעבד 4 ליבות Q9300 למעבד 2 ליבות E8400. הבנתי כי 4 ליבות מתאים לריבוי ישומים. מה הכוונה המעשית ב"ריבוי ישומים" ? פתיחת מס' רב של דפי אקספלורר ? עבודה אקסל, ווורד , אינטרנט וסריקה בתוכנת אנטי וירוס במקביל ?? מה ההבדלים המעשיים בין 2 ל- 4 ליבות ? והאם זה נכון ש- "עדיף לקנות 4 ליבות במחשבה לטווח הרחוק" ?? ( כדי "למשוך" עוד שנה שנתים עד להחלפת המחשב או שדרוגו) לא מתוכנן OC , לכן אין צורך להתייחס לנתון זה בדגמי המעבדים הנ"ל. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by hosham,

שלום וגמר חתימה טובה,מקווה שהיה צום קל לכולם. מתוכנן לקנות בניו יורק מחשב,חשבתי על הלוח ga-965p-s3 ולהתאים לו זיכרון 2X1G בתדר 800MHZ. הבנתי שיש בעיה עם זיכרונות שהמתח עבודה שלהם הוא מעל 1.8V כי זה מה שהלוח נותן ויכול להווצר מצב שהמערכת לא תעלה. מצאתי את הזיכרון החדש של G.SKILL : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231098 שרשום שהוא עובד בין 1.8V ל-2.0V,אני מקווה שהמתח הנומינלי שלו הוא 1.8V והמחשב יעלה בלי בעיות. מה דעתכם,יעבוד חלק?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  24. השבב של הלוח אם יושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך, יש רווח של משהו כמו 1-1.5 ס"מ , אי אפשר לגעת בשבב מרוב חום זה כל כך רותח הכרטיס מגיע ל 66-67 מעלות ללא שום מאמץ.. (נבדק בגרסת דרייבר 91.47 ) השאלה האם השבב באמת משפיע על הכרטיס? ואם זה אפשרי לחבר את הכרטיס מסך ל PCI-E השני (התחתון יותר)?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by shimronfio,

שלום, לצערי בשבועיים האחרונים המחשב שלי קרס, לאחר שלקחתי אותו למעבדה והמחשב חזר וטענו ב-KSP שהייתה בעיה של לכלוך, למרות שנקתי, המחשב קרס שוב, והפעם המחשב באמת נשלח למעבדה שם הודיעו לי כי הלוח אם לא תקין. אשמח לקבל ממכם המלצות ללוח אם חלופי, ככל הנראה הלוח לא יהיה קיים בארץ ואני אצטרך להזמין מחו"ל. האם מישהו יודע גם מה קורה במידה ואני מחליף את הלוח אם מבחינת מערכת ההפעלה?, כאשר פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את וינדוס 10, הוינדוס זיהה את המחשב שלי ללא בעיה ולא הייתי צריך להקליד שוב את המפתח, האם בהחלפת הלוח אם יתכן מצב בו אאבד את הרישיון החוקי שלי? מפרט מצורף: מעבד : intel core i7 2600 לוח אם : gigabyte ga-z68xp-ud3 זיכרונות :…

• 37 תגובות
    • 7.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.