עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ace_low,

שלום. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, העניין הוא שאני לא מעוניין לרכוש מחשב שלם, אלא חבילה בסיסית בלבד - לוח אם, מעבד, מאורר, זיכרון, או מה שידוע כ-bundle. מה אני צריך לדעת על המארז/לוח האם החדש, כדי לבטל את האפשרות שאני אקנה את החבילה ולא אוכל להרכיב אותה (אני מתכוון לדברים כגון מתחים, גדלים וכדומה). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by אורי מ.,

במקום עבודתי ישנן כמה תחנות עבודה שולחניות של HP ו-Dell. לאחרונה שמתי לב שכולן הגיעו מהיצרן עם Hyper Threading מכובה בביוס. כאן עולה השאלה שלי, אם ברירת המחדל של היצרן היא שהליבות הלוגיות מכובות האם יש לך סיבה? האם יש איזשהו חסרון בהפעלה של הליבות הלוגיות שגורם ליצרן להעדיף להשאיר אותן מכובות? בניסוי קטן שנעשה על אחת התחנות (Dell 1650, XEON E3-1270(4C/3.4-3.8GHz), 16GB) לא היה שום הבדל ביביצועים של הרצת תוכנת מודלים בין מצב שבו הליבות הלוגיות מכובות למצב שבו הן פועלות. *אותה תחנת עבודה הגיעה לביצועים טובים יותר (עם אותה תוכנת מודלים) מאחרת של HP (דגם Z400) עם מפרט שאמור להיות חזק יותר - XEON W3680 (6C/3.33-3.6GHz), 24GB.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Leo101,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי.... כעת יש לי זכרון- 256 mb ddr 400 mhz אני רוצה להוסיף עוד 512 וחשבתי לקנות של סאמסונג.... רציתי לשאול איך הזכרונות שלהם? רציתי גם לשאול אם זה ישפיע שאני אקנה סטיק אחד של 512 או שני סטיקים של 256....(הלוח שלי תומך אמנם dc אבל אם אני אקנה עוד שני סטיקים של 256 יהיה שלושה סטיקים והdc בכל מקרה לא יעבוד)

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

היי, הבנתי שבלוחות האם של NVIDIA יש כרטיס קול מובנה, עם טכנולוגיה מיוחדת אשר מאפשרת צליל הקיפי אמיתי עם אוזניות. השאלה היא: האים זה נכון? האים אני אקבל את זה עם כל לוח אם שבא עם CHIPSET של NVIDIA או שאני צריך את הNFORCE עצמו? באיזה לוחות מדובר? ואם למישהוא יש ניסיון עם זה, כמה זה שווה באמת... תודה רבה!!, יאיר.

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by magnezion,

http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-d/overview.htm

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  6. האם זיכרון פנימי זה זיכרון פיזי? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. ברצוני להחליף את לוח האם שלי 965p-ds3 rev3.3 ללוח אם מתקדם יותר. חשבתי יותר לכיוון לוח אם בעל יכולת SLI כמו Gigabyte GA-EP35-DS4, רציתי לדעת איך לוח זה מסתדר עם יכולת OC המעבד העתידי המתבקש הוא E8400 שהמטרה שלי להגיע איתו ל-4GHZ. ה-Gigabyte GA-EP35-DS4 לפי מה שהבנתי מתקדם יותר מה-Gigabyte GA-P35-DS4 עם אופציה לחיסכון באנרגיה למרות שהוא עולה קצת פחות. שורה תחתונה, אני מחפש לוח SLI שיהיה איכותי ובעל יכולות OC גבוהות, מה אתם ממליצים בתקציב 800ש"ח(ניתן לחרוג מעט) תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  8. Started by Falcon4g3,

שלום רב רכשתי היום זיכרון 512MB של GEIL שבא עם גוף קירור... כבר היה לי אחד כזה במחשב, ובגלל שיש לי לוח ABIT NF7 , אמרתי שנחבר אותו כ-DUAL... השאלות שלי: 1. שמתי לב שעל הזיכרון החדש יש מספרים גבוהים יותר, למרות שאמרו לי שזה אותו זיכרון בדיוק כמו שלקחתי בפעם שעברה... ולמרות שבאתר שלהם כתוב את המספרים של הזיכרון הישן שלי (!!!) (תמונה #1) א. האם זה זיכרון יותר טוב? ב. האם זה יפגע לי באופצית ה-DUAL ולא יממש אותה? 2. על הזיכרון החדש אין תופסנים כמו על הזיכרון הישן, זה פוגע בקירור? (תמונה #2) 3. שימו לב לתמונה #3, חיברתי את הזכרונות איפה שמוקף בירוק, זה אמור לעבוד ב-DUAL? 4. איך בודקים אם הזכרונות עובדים ב-DUAL באמת? תודה רבה, מצטער על השאלות ה"n00bיות"... [attachment del…

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by Darkone,

בעוד שבוע אני קונה מחשב אני מלבט בין 533 או 800MBS בגלל העלות, אני גיימר ורציתי לדעת על מה בדיוק ישפיע כל אחד מהם?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by motifi,

האם יהיה שינוי גדול במהירויות ? ואם כן מה מומלץ כלוח אם וזיכרונות לוח עד 1000 ש"ח זכרונות 4 גיגה סכום בסביבות 500 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם ההבדל בין E6400 ל E6300 הוא רק התדר?? כי אם זה רק ההבדל אז זה הבדל שאפשר להעלים באוברקלוק קטן.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. http://www.theinquirer.net/inquirer/news/490/1051490/ati-880g-info-surfaces-linux-driver קראתי הרגע. הסיום של זה הצחיק אותי מאוד.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by shay360,

במארז שלי דיי קשה להגיע למעבד כי הוא "מוסתר" עי"ד הספק מה אני יכול לעשות כדי להגיע למעבד כי הוא עושה רעשים ואני רוצה לבדוק מה הבעיה...

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  14. אם אופציית OC טובה ואמין אני עומד להשתמש ב ADATA DDR500 512X2 ושאני יוכל לשחק במכפלה של המעבד תודה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. ומה בדיוק זה צריך להביע: כמעט הכל חמישים חוץ מהלוח אם שלי שהוא 30+ (תמונה מצורפת לדיון) מפרט: ASUS P5B 8800GTS 640MB INTEL CORE 2 DUO 1.86GHZ E6300 ENERMAX LIBERTY 500W 2GB OCZ 800MHZ [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  16. הינה צילום של מה ש cpuz מראה לי... אבל על הלפטופ יש מדבקה ועליה רשום "centrino duo"... אז אני מבולבל... =\ מה יש לי? ומה ההבדל בין centrino ל core? :s05:

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  17. שמתי לב שיש זכרונות שהמהירות שלהם היא 3500 ו3700 שזה 433 ו500 MHZ אם אני לא טועה.... איך אני יודע אם לוח אם או מעבד מסויים תומך במהירות הזאת?

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by al_lot,

שלום אני רוצה לקנות זכרון חדש של 256מגה במהירות333 יש לי כרגע זכרןן 256מגה שלWINBOND במהירות של 333 השאלה שלי על איזה זכרון ללכת אני רוצה ש DUAL DDR ייפעל אם כדיא לי ללכת על הזכרון של Elixir? מKSP הוא הכי זול הוא זכרון של GEIL שהוא גם די זול הוא ללכת על זכרון של WINBOND בשביל שתהיה תאימות מקסמילת אבל הוא יותר יקר הכוונה היא אם זה יכול להיות שתי חברות שונות של זכרון בשביל DUAL DDR

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  19. הרבה כתבות בנושא, למשל: ארכיטקטורה: http://www.anandtech.com/show/3922/intels-sandy-bridge-architecture-exposed או: http://www.pcpro.co.uk/features/361114/sandy-bridge-full-technical-details/1 טורבו: http://apcmag.com/sandy-bridge-cpus-can-turbo-boost-all-four-cores.htm קידוד וידאו: http://www.anandtech.com/show/3916/intel-demos-sandy-bridge-shows-off-video-transcode-engine ועוד ועוד.

20. Started by efee123,

שלום יש לי לוח שתומך ,מחשב מלפני 3 שנים ובהעלה של המחשב זה מראה לי שהוא פועל על בודדת. הזכרונות נמצאים על אותו הצבע בלוח... מה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by yossi051,

אנשים ראשית חג סוכות שמח.... החלטתי לקנות מעבד AMD-2600+ אבל עם הלוח אם התחלתי להתשגע... בהתחלה הייתי נעול על ה MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 אחרי זה ראיתי את ה-Albatron KX18D ProII Nforce 2 Ultra ושקלתי לקנות אותו... לאחר מזה קראתי ביקורות על האי פוקס למיניהם והאביט ושקלתי לקנות אותם בבקשה אנשים למי שבאמת מבין ולא סתם יזרוק לי שמות שיגיד לי איזה לוח הכי משתלם עד 650 שקל פחות או יותר... תודה מראש יוסי

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הציע לי את המפרט הזה ב 125 $ לוח + מעבד זה לא הלחמה ! עם כרטיס רשת,קול,מסך OB ? =חוות דעת= כבר נדפקתי מהקניה של הסלרון D 2.8 אני דיי חושש הפעם האמת לא נראה לי שיש בין השניים כזה הבדל שניהם עם באס דומה עובדים עם זכרונות DDR 333 נראה לי אותו חארטה. אותו נפח של זכרון מטמון 256

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שימו לב לזה! - http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7255&Itemid=35 הסבר: ערכת השבבים היקרה של אינטל למעבדי ה NEHALEM היא ה BLOOMFIELD , אינטל רוצה לאפשר המהרה רק לצרכנים אשר ירכשו את ערכת השבבים היקרה ולכן אינטל הכניסה במעבדי ה-NEHALEM שעון PLL ובמקביל בלוח האם שעון נוסף , כך שאם השעון החיצוני והשעון הפנימי לא עובדים באותו תדר , הרי שהמעבד יעבוד במהירות הרגילה שלו , ללא שום המהרה. סיכום: אינטל הולכת להפסיד בקטנה עקב מהלך זה!,כל המשתמשים ''הביתיים'' המעוניינים ב''אוברקלוק למחצה''/המהרה ''בקטנה'' לא ילכו לשלם עוד כמה מאות שקלים בשביל הלוח שאינטל תשים בו את שעון ה-PLL. לפי דעתי - AMD - זה הזמן לנקום!,אחרי מהלך כזה מצד אינטל (לא שהוא …

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by yuvalaba,

שלום משהו מכיר את הבורד ויכול להמליץ האם כדאי לקנות בורד עם nforce ציפ ולא אינטל 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HD http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by yosi3008,

בין GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ל- GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ל- GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 יותר מדי מבלבל...

• 5 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים