עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הכותרת מדברת בעד עצמה.

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by Jack_g,

הדגם:1G (512Mbx2) KIT EL GOLD Voltage eXtreme רציתי לדעת אם הזיכרונות האלו הם טובים ל OC ולפי מה שהבנתי הם עובדים במתח גבוה אז השאלה שלי אם הם עובדים רק במתח גבוה שזה 3.2V או שהם יכולים לעבוד במהירות DEFAULT במתח של 2.7V?. הלוח שיהיה לי הוא DFI LANPART NF4 ULRTA-D עם מעבד 3000 VENICE STEPPING E6 תודה.

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  3. והאם בULTRA2 הLAN תומך ב10/100/1000? המחשב מיועד לסבא רוצה רק אינטל המחשב צריך להחזיק מספר שנים רבות בלי שידרוגים תודה לכל העונים!

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by Avib b1234,

יש לי בתקרה בחדר 4 חוטים צהוב כחול שחור חום קניתי מנורות לד,מה מחבר למה ,יש בלד 3 חוטים צהוב לבן ו שחור ,לרשום לי בבקשה צבע בצבע מה צריך ,ולא פלוס מינוס אך שלא קוראים לזה ,תודה מראש !!!

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

אני רק יודע שזה ראשי תיבות של FRON SIDE BUS.. ועוד קצת אבל אשמח אם מישהו יסביר לי על זה יותר D: וכן, חיפשתי בנעוץ ובאמת שלא מצאתי ואם יש שם תוכלו לעשות לי או העתק הדבק בבקשה או שתפנו אותי לאיזה מס' תגובה זה נכתב.. תודה ענקית מראש =]

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by jupiter,

טוב אחרי שסיימתי לבחור כמעט את כל הרכיבים נשאר לי בחירה של לוח: החומרה: E6600 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 Corsair HX 620W PSU כרטיס נוסף של 8800GTS אני התלבטתי בין כמה לוחות ולכן אמרתי נשאל את דעתכם, בנוסף כמה שאלות\ברורים.. אני צריך שבלוח יהיה 3X PCI-E שני כרטיס מסך (כרגע 8800GTS) וכרטיס נוסף בהמשך ככרטיס פיזיקלי. כמו כן אני צריך PCI אחד לפחות שיהיה פנוי, בשביל כרטיס ה-RADEON 7000 שמחובר לצג LCD 5" OC יתבצע על קרור אויר בלבד ולכן לא צריך לוח מדהים ביכולות ה-OC ובנוסף אני לא משאיר OC על מצב קבוע. יש לי צורך ב-6 חיבורי SATA. ואחרון... מה דעתכם על זכרונות אלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 תקציב לעקשנים.…

• 15 תגובות
    • 985 צפיות
  7. שלום חברים, מזה זמן רב אני "סובל" מ Bsod-ים לא מוסברים שלאחר בדיקות חוזרות ונשנות (שכללו בין היתר, פרמוטים, בדיקות דיאגנוסטיקה/מאמץ לכרטיס מסך, זכרונות, דיסק קשיח וכו') שלחתי את קבצי ה Minidump לחבר שעובד בזה, והוא טען שהבעיה היא או בלוח אם או במעבד. לצורך העניין הרצתי בדיקת מאמץ ב - Prime95 ומה שקורה הוא, שכמה שניות לאחר תחילת הבדיקה ליבה אחת (מתוך 2) "קורסת" ומציגה את ההודעה הבאה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 בעוד שבליבה השניה ה - Test ממשיך. בנוסף מה שמוזר הוא שבניגוד לבדר"כ אני לא יכול לגרום במכוון לבלו סקרין, ז"א זה מאוד משתנה מפעם לפעם אבל תמיד אותו גורם (לפי המינידאמפ) אני יכול לגלוש באינטרנט כמה דקות וזה יקרה, או לשחק במשחק מחשב מסויים שע…

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by kreeki,

למה אנשים לא קונים למשל PentiumD925 שזה ליבה כפולה וכל ליבה 3 ג'יגה הרץ במחיר של 450 ובמקום זה קונים E שאולי מגיע ל2.6 ועולה לפחות פי 2 יותר? בקיצר, מה הבעיה עם הפנטיום D?

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by Menuval,

שלום, יש ברשותי מחשב עם לוח אם p7p55-m יש בו כרגע שני סטיקים של 2GB, הייתי רוצה לשדרג את הזיכרון ל8 או אפילו ל16. זה המפרט של הזיכרון בלוח: 4 x DIMM, Max. 16 GB, DDR3 2200(O.C.)*/1600/1333/1066 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory architecture Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP) *Refer to www.asus.com or this user manual for the Memory QVL (Qualified Vendors Lists). אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  10. אהלן חבר'ה מקווה שלא יהיו ריבים אבל השאלה כדלקמן: אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (לוח אם, מעבד, זכרונות). הבחירה הטבעית הייתה כמובן Core i5 750 של אינטל אבל בדקתי קצת benchmarks וראיתי את ה Phenom II 6-Core 1055T של AMD - שאני יכול להביא באותו מחיר כמו של האינטל השאלה היא - על מה ללכת? אשמח אם תספקו גם הסברים ולא רק תשובות יבשות ;D תודה מראש ושיהיה לכם אחלה שבוע! sUP.

11. Started by Ghosthunter,

מה יותתר טוב?(זכרונות)

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by amitaihasnes7,

מישהוא יכול להסביר לי בבקשה למה אניטל עומדים לשווק לשוק מעבדי מרובעי ליבה בשלב כל כך מוקדם (יחסית) אם אין בכלל תוכנות שיודעות לעשות שימוש במרובעי ליבה?! כאילו באמת, רוב התוכנות עדיין לא יודעות להישתמש בשתי ליבות אז מה יעזור לי 4 ליבות?!

• 18 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by zvi nayer,

שימוש עקרי FORTNITE

14. חוות דעת ?..

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by Dutchy,

אוקיי אז ככה היום פתחתי את המארז כי להוציא את הכבל חשמל של הסי די רום ובדרך אמרתי נראה אם הזיכרון חם, נגעתי בו והרגשתי חישמול קל (הספק לא היה מחובר לחשמל), האם הפעלתי חשמל סטטי על הזכרון? כי לא פירקתי חשמל סטטי לפני.... וואי אני מפחד

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  16. Started by Slash87,

אני לא מאמין אבל אני לא מוצא איפה משנים את התזמונים על הלוח הזה!! יש לי XMS2 שאמורים לעבוד על CL4 אבל אני לא מוצא את זה בביוס!!! מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by SinfuL-,

מאז שקניתי את המחשב לא עידכנתי את הביוס (6 שנים בערך) ואני רוצה לעדכן אותו עכשיו חיפשתי בגוגל ובכל מיני אתרים עידכון ביוס בשבילי וזה מה שמצאתי http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1669&ProductName=GA-7VT600-Lהשאלה היא מה אני צריך להוריד, איזה F להוריד אם למישהו יש דריבר יותר מסודר שיתן לי בבקשה הלוח שלי: Gigabyte GA-7VT600-L

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by tehnodrom,

צריך מעבד ולוח אם עד 700 שקל עדיף אינטל...

• 17 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by shainov,

שלום לכולם, אני לפני רכישה של ASUS X48 P5E-DELUXE ומעבד E8400 קודם כל השימושים שלי הם לפי סדר יורד: 1.PHOTOSHOP,DREAMWEVRE,ILLUSTRATOR 2.משחקים 3.מולטי-טאסקינג כמובן (אינטרנט והפעלת תוכנות במקביל) וזהו לפי דעתי אלא אם כן חברי הפורום יחדשו לי משהו,מעבר לזה יש לי מס' שאלות: 1.יתרונות ציפ'סט הX48 לעומת X38?במשחקים/תוכנות.מה הוסיפו ואם שווה לקחת את הP5E בתצורת הX38 אז אני ישמח 2.לגבי המעבד אני די סגור ויולבש עליו TT BT 3.יש לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W ואני מתכנן OC די מסיבי גם ללוח וגם למעבד אז רציתי להתייעץ האם להוסיף מאווררים ואם כן איזה? יש לציין שהמארז שלי הוא TT VIKING SB4000. אם ישנה אפשרות לסט זכרונות של 2GB אשמח כיוון שכרגע יש לי 2GB GSKILL HZ 800MHZ.

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by eozeri,

אהלן, קניתי מחשב חדש, מעבד i5 3570, לוח של GigaByte עם צ'יפסט H77, ו 4 GB זכרון. בסופו של דבר התקנתי ווינדוס 7 64 ביט, ועכשיו אני תוהה האם הוספת זכרון יכולה להאיץ את המחשב. כרגע נצילות הזכרון היא בסביבות 60%. אם אוסיף זכרון, האם המחשב ישתמש ביותר זכרוןRAצ ופחות ב paging file? האם אפשר למזער שימוש ב Paging file? תודה, אייל

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by d.c.n,

אנשים עדיין מחפשים כאלה? כי הבנתי שדי קשה למצוא אותם כי הם ישנים וגם עם כן הם יקרים. יש לי קרוב ל 20 כאלה מי שמעוניין לקנות.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  22. עקב תקלה בעליית המחשב (המחשב עולה ומהסך לא נדלק), עשיתי איפוס לביוס. הבעיה שהעברתי את הג'אמפר למצב של האיפוס ובמקום להחזיר אותו לאחר כמה שניות למצב הראשון ואז להדליק את המחשב, הדלקתי את המחשב כשהוא עדיין במצב השני (מי שעשה את זה מבין מה אני אומר...) כשעשיתי את זה המסך עדיין לא נדלק, אבל אח"כ ניסיתי לנתק את ההארידסק ואז המחשב עלה והמסך נדלק אבל המחשבים עושה צפצופים של סירנה ויש הודעת שגיאה CMOS Checksum Error Defaults loaded ניסיתי לעשות שוב איפוס לביוס אבל זה לא עוזר. האם יכול להיות שהרסתי את הלוח אם ע"י האיפוס בצורה הלא נכונה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by andrei21,

הבנתי שההבדל היחיד הוא שלא ניתן להאיץ מעבד, ולשים 2 כרטיסי מסך השאלה אם אני רוצה לשים gtx650OC האם יש צורך ב Z77 , הרי כשמאיצים מאיצים גם לוח. תודה

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  24. Started by ilanb0,

לא מזמן קראתי באתר כאן שכבר מייצרים לוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים שהינם ברמה גבוהה - שיכולים להיות טובים לגיימר הבינוני. האם הדבר תופש תאוצה? לאחרונה קניתי כרטיס ATI Radeon 9550 . האם הלוחות המדוברים הינם עם כרטיסים ברמה כזו?

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  25. Started by Inzagi,

מה דעתכם על הלוח הנ"ל? מה ההבדלים בין הערכות G35 לP35?

• 8 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים