מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום, אבקש עזרה בבחירת מעבד בין השניים הבאים מה יותר מומלץ וטוב: INTEL DUAL CORE E6500 או Intel Core 2 Duo E7500 ??? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש 2GB של זיכרון DDR, אך אני תקוע בעניין התאימות. לוח האם שלי הוא של ABIT - דגם AN8. ערכת השבבים היא NForce4. על-פי ספר ההוראות, הלוח מקבל יחידת זיכרון של עד 1GB, כך שמהבחינה הזאת הכול בסדר. כתוב גם בספר ההוראות בנוגע ל-Single Rank ו-Double Rank. מה זה בדיוק? :s05: נוסף לכך, האם קיים עדיין עניין ה-High Density וה-Low Density בזיכרון DDR? במקרה שכן, מה אני צריך ללוח האם הנ"ל? יש את הזיכרון הבא: 1GB PC3200 DDR 400 PC3200 2700 2100 MEMORY RAM DESKTOP אך לאחר התכתבות עם המוכר, הוא אמר כי עלי לרכוש את הזיכרון הבא, אשר יקר יותר: 1GB PC3200 DDR LOW DENSITY UNIVERSAL RAM MEMORY הזיכרונות הם גנריים, אך השימוש הוא משרדי לגמרי, כך שאני מאמין כי אין צו…
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ערב טוב, התחדשתי היום בנייד רק שאני לא בטוח כמה הרצים הזכרונות. הדגם הוא 2GB 2RX8 PC2-6400-666-12-E3 והקוד דגם הוא M470T5663EH3-CF7 תודה רבה על העזרה!! נ.ב אם הנושא שייך לפורום מחשבים ניידים, אשמח אם המנהל יעביר את הדיון.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן, הסתכלתי על הלוח של GigaByte דגם G41M-ES2H. שמתי לב שהוא תומך במעבדים עם FSB הכי נמוך של 800MHZ, כלומר הבאס יכול לרדת עד 200MHZ, כלומר, עד כמה שאני יודע, צריכה להיות תמיכה בזכרונות של DDR2-400. אני כמובן לא מתכנן להשתמש בזכרונות איטיים כאלו, אבל למה במפרט מציינים תמיכה רק ב-667 וב-800MHZ?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
עוד אנחנו מחכים ל-K10 ב-65 ננו, וכבר AMD עושה שרירים לאינטל! 45 ננו נכנס לייצור. http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=zh_en&url=http%3A%2F%2Fwww.hardspell.com%2Fdoc%2Fhardware%2F37138.html [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות עכשיו מחשב? אני לא יודע מה לקנות, האם להתחשב באופציה לשידרוג (k8l) ? האם לחכות ל-am2 65nm, אולי לקחת C2D עם 680i ולסגור סיפור (בהוצאה כספית מופרזת ), האם לוחות עם 3 חריצי PCI-E (שלישי לפיזיקה) אמורים לתמוך ב-AMD בקרוב? אני בדילמה... אני רוצה את הכי טוב שאפשר במחיר שפוי (בעייה, אני יודע). אבל אני לא רוצה להתבאס שפתאום תוך חודשיים תהיה התפתחות רצינית שאני אפספס. אני לא מבקש מפרט, ועדיין אין לי תקציב סופי (אני מניח שלפחות ל-6-7k ). אם אני הולך על אינטל זה יבוא על חשבון איכותם של חלקים אחרים אני מניח... יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מה הכי מומלץ בסביבות המחיר הזה? ואם מישהו יוכל גם להמליץ לי על חנות במרכז שמוכרת את הלוח והמעבד במחיר הזול ביותר (retail box) ועם אחריות אני אודה לו.
-
- 18 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אין לי שום דרישות מיוחדות מהלוח אם. מעבד Q6600(מתכנן OC די נכבד), חריץ PCI-E יחיד, וזכרונות 800 (שאגיע גם אליהם). אני תכננתי ללכת על P35-DS3, אבל לאחר שקראתי ביקורות שמתי לב לכמה בעיות. לפי האתר של גיגהבייט הלוח אמור לתמוך ב-FSB 1333, אבל במציאות הוא לא תומך. ויש בעיה לעבור את באס 325 עם הלוח. מישהו יכול לאמת/לשלול את זה? כמו כן אני מתכוון לקנות 4G ראם (4X1) של OCZ. לפי האתר שלהם הזכרונות דורשים מתח של 1.9-2.1, ולפי מה שהבנתי יש בעיה להגדיר עם הלוח שיתן מתח של יותר מ 1.8? ד"א- הזכרונות דורשים מתח של 1.9-2.1, לפי מה אני אמור לקבוע כמה בדיוק לתת להם? (אני לא מתכוון לעשות OC לזכרונות.) אם לדעתכם יש לוח משתלם יותר עד 700 ש"ח אשמח להמלצות. למרות שאני מעדיף להישאר עם לוח של גיג…
-
- 14 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני כבר מאוד מבולבל-חבר שלי רוצה לקנות hd 4850 cf kit עכשיו הוא לא יודע איזה לוח יתמוך לו בצורה הטובה ביותר הוא שאל אותי אם הלוח ga-ex38-ds4 יתמוך בצורה הטובה ביותר ב cf אם לו אני רוצה לקבל הצעות של לוחות שיתמכו ב cf בצורה הטובה ביותר
-
- 14 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
נתקלתי לאחרונה במושג QDR ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין DDR. תודה.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה הזאת משהו? ואיך הזכרונות שלהם בכלל?
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות ורצון לקחת לוח מבוסס N-FORCE 2 אבל לא יכולתי בגלל התקציב וחשבתי ללכת על GA-7VAXP. החלטתי במפרט שלי לקחת מארז של קומפיוקייס במקום מארז של אנרמקס ובכך לחסוך 400 שקל שאותם נראה לי יותר חכם להשקיע בלוח אם. איזה מלוחות ה-NFORCE 2 ג בשוק הכי כדאי לי לקחת (תקציב עד 1100 ש"ח). אני אישית חשבתי ללכתת על הצ'יינק זנית', עושה רושם של לוח מצויין וגם בא עם באנגל מרשים ביותר. אפשרות 2 היא האסוס ולבסוף הלידטק. מה דעתכם ?...
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
עד 700 ש"ח.(עדיף פחות) רציתי לקנות את הלוח של EPOX אבל אין אותו בKSP. מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב בתקציב הנ"ל שנמצא ב KSP , ואם אין שם לוחות טובים אז תמליצו לי על לוחות טובים שאין שם. שיהיה עם כרטיסי קול ורשת מובנים! עדיף עם FireWire. עריכה:----------------- מה זה RAID??
-
- 17 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת הם המעבד 3500+ עם רק 512K cache שווה ביכולתו ל-FX.. או עם OC קטן ? כי כפי שאני רואה מחירו כרגע הוא 2300 שקל.. בסיבות... ככה שבמידה והוא נותן את ביצועיי הFX זה מעבד שווה במיוחד אפילו עם נדרש OC של כמה הרצים קלים ? אז מה אתם אומרים ?
-
- 16 תגובות
- 950 צפיות
-
-
נותר עוד פחות מחודש וחצי עד שאנחנו עוברים לשנה אזרחית חדשה - אך בענקית השבבים עדיין מבטיחים לנו השקת שבבי Cannon Lake ניידים ראשונים לפני כן לכתבה
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב Dell Vostro 131 מעבד i3 עם 4 גיגה זכרון נכון לעכשיו. אני מעוניין להוסיף זכרון, איך אני יודע איזה סוג זכרון יתאים לי? כמה זכרון אני יכול להוסיף? מה גודל כל סטיק של זכרון? והאם זה בעיה להוסיף זכרון לבד במחשב נייד? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי כולם אני שמח להציג לכם, בפעם הראשונה בישראל ובמקביל להכרזה העולמית, את שני הלוחות החדשים של ASUS לצ'יפסט Z97! Z97-Delux Sabertooth Z97 Mark 1 שני הלוחות הגיעו אליי במיוחד לסיקור בשבילכם, הצופים של Yarimiz. צפו עכשיו לפני כולם! אל תשכחו לתת לייק אם אהבתם ולהירשם לערוץ! אלו מכם שיעשו Subscribe יזכו גם לסיקור של המעבדים החדשים של אינטל שמוכרזים בעוד עשרה ימים!
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/gigabyte-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9c%d7%95%d7%97-%d7%90%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%98%d7%a0%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
בעקבול הצניחה במחירי מעבדי AMD, החלטתי לבצע שידרוג משמעותי למחשב שלי (לא שאני לא יכול לחיות בכיף עם הקיים, אבל אני צריך סיבה לשרוץ באתר הזה... 8)). אחרי השדרוג, יהיו לי הרבה חלקים להעביר למחשבים המשניים שלי ושל המשפחה, אבל רכיב אחד נשאר יתום: המעבד, אתלון 64 3200. לא לדאוג, יש לי חבר שעוד משתמש באתלון XP 2200 וישמח לקבל מעבד חזק יותר במתנה. אלא מה, הוא לא יוכל להשתמש במעבד עם הבורד הקיים ואין לו הרבה כסף לבורד חדש. הדרישות: לוח אם תומך סוקט 939, ממשק AGP לכרטיס מסך (או כרטיס מסך מובנה, בתנאי שיש לו tv-out), יותר משני חריצי PCI - וזהו בעצם. אין שום כוונה לנסות המהרה. הוא כבר חשב על כמה אפשרויות. הראשונה, GA-K8U939 של Gigabyte, מבוססת על צ'יפסט ULi M1689, שלפי מה שראיתי כאן…
-
- 20 תגובות
- 949 צפיות
-
-
להנאתכם: http://www.tomshardware.com/cpu/20050525/pentium4-10.html מעניין יהיה לראות יונה מול 64X2 Summary: With a simple adapter, Intel's Pentium M processor can be used on veteran mainboards based on the i865 and i875 chipsets. Would you believe that this unorthodox combination proves to be so fast that it beats even the Athlon 64 FX and the Pentium 4 Extreme Edition?!
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם Intel Pentium 4 - 2.66 MHz Socket 478 לוח אם - +ECS P4VXASD2 זכרונות - SpecTek - 256MB DDR PC2700 Kingston - 512MB DDR400 PC3200 כרטיס מסך - MSI GeForce FX5900 APG8 וחשבתי לקנות לוח אם חדש: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE1000-G.htm# השאלה שלי היא האם הלוח אם הזה הוא באמת מתאים למעבד שלי ולסוקט 478 כמו שכתוב ב: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBGGB8IPE10G&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1454&aff=Zap והאם הוא יותר טוב מהלוח אם שיש לי עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משדרג את המחשב שלי השבוע לוח: dfi lp ultra-d מעבד - amd opteron 146 כרטיס מסך - leadtek 6800gs הזכרונות הם הבעיה שלי אני לא יודע אם לקחת את ה twinmos עם ה bh-5 או לקחת : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4289 שזה 2 גיגה זכרון הקטע אם הם יגבילו אותי ב oc והאם שווה לי ללכת על יותר זיכרון ופחות איכות? תודה למגיבים
-
- 15 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לאיזה מעבד אטלון משתווה הopteron 144 או ה- 146? בסטוק כמובן, ולאיזה רמה של מעבד הוא יכול להגיע באוברקלוק. דרך אגב אשמח לבנצ'ים שלו לעומת מעבדים "חדישים" בשוק.
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-