מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אהלן, בקרוב ארכוש מערכת חדשה E8400 Gigabyte DS3L אקנה גם שני מודולים של הזכרון הנ"ל. מעולם לא שמעתי על NCP אבל המחיר טוב ואני לא מעוניין ב-OC. האם עלי לחשוש מרכישה של הרכיבים האלה? אם כן, אני ישר הולך לSAMSUNG הבטוחה והזולה קצת פחותץץ
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם הכניסה של CI7 ובקרי זיכרון משולשים, החליטו בקורסאיר לבדוק אם כיום גיימר זקוק ל 3 גיגה זיכרון או שיש צורך אפילו ב 6 גיגה: http://www.corsair.com/_appnotes/AN811_Gaming_Performance%20Analysis_6GB_vs_3GB.PDF
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ביקשתי מפרט בפורום ונתנו לי מעבד הבא: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX חבר אמר לי שבשביל משחקים, עדיף להשקיע את הכסף במעבד רגיל, יותר טוב מאשר 2 מעבדי 2.3 GHz. האם זה נכון? שמעתי גם שיש מעבדים מחוברים, לא מחוברים, מישהו יכול בבקשה להבהיר לי מה עדיף כיום בשביל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה? (אני מדבר רק על מעבד, לא כרטיס מסך). תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנטנה, קניתי לוח של ג'יגה בייט עם 333 FSB, מה זה FSB? מה זה אומר על הביצועים? מה השוני בין הדברים (266 / 333)? והאם אני כבר נהנה מהייתרון של המהירות הזו או שאני צריך לקנפג משהו בביוס?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי ארבעה מחשבים נייחים, וברצוני לשדרג את הזכרונות של הישן מביניהם (בן 7) יש לו כרגע 1 ג'יגה ראם מעבד amd athlon 64 x2 dual core processor 3800 לוח אם עליי לבדוק. אני רוצה להרחיב ל4גיגה ראם. איזה זכרונות אתם ממליצים והאם תהיה השפעה גדולה או שהמעבד כבר ישן ואין טעם? תודה מראש, תמיר.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא סגור בדיוק על איך רייד עובד אבל נראה לי שצריך בקר חיצוני בשביל לחבר שני קשיחים שיעבדו ברייד... השאלה שלי היא האם הלוח תומך באיזשהו בקר מובנה כי הסתכלתי באתר שלהם ולא ראיתי משהו לגבי זה או שפספסתי או שלא יודע מה תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2952#sp
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך DIAMOND RADEON HD 5850 1024mb ואני מאמין שהמעבד עושה לי צוואר בקבוק. מעבד שיש לי עכשיו זה Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz לוח אם asus P5B ספק כוח HX520W זיכרון GB 4 RAM
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר קנה אתמול מחשב, ועכשיו אני מבצע לו מספר הגדרות. העניין הוא שאנחנו משתמשים בכרטיס הגרפי המובנה של המעבד - I5 3470, ללא כ. חיצוני. עכשיו, הקצתי בביוס את הזיכרון של הליבה הגרפית מ-64MB ל-256MB, והמשחק היחיד שמעניין אותו, PES, עובד בעקבות השינוי בצורה טובה. אני רק לא שלם עם השינוי, ולכן אני שואל פה - האם יכולה להיות איזה בעיה? יש סיבות להחזיר את ההגדרות ל-64MB?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו זכרונות של ווינבונד ועכשיו אני רואה שהזכרונות שלי הם מסוג ch 6 (בטוח של ווינבונד) אז אני רוצה לדעת מה יותר טוב ch 6 (מה שיש לי) או bh 5 מה שהייתי אמור לקבל (ואל תגידו הוא עבד עליך כי אני עובד של ואין מצב שהוא עבד עלי אולי הוא התבלבל). בכל אופן אני גם לא עושה אוברקלוק אבל בלי אני רוצה לדעת מה יותר טוב?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות זכרון\זכרונות 8GB DDR3 1600MHZ. האם כדאי בקיט של 4GB X 2 (יקר יותר) או סטיק אחד של - 8GB? (לא מתכוון להוסיף יותר מזה בעתיד הקרוב והרחוק). הלוח שלי הוא GA-P55A-UD3 נראה לי rev 1.0. האם יש בעיית תמיכה בסטיק אחד של 8GB עם הלוח הזה? באתר של gigabyte רשום עד 16GB אך זה בכללי ולא לגבי סטיק בודד. איך אפשר לדעת ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, במחשב הישן שלי - אני לא יודע איזה זכרון ולוח אם יש לו. מה שאני חושב זה זכרון RDRAM 800 מקורי של סאמסונג (ג'יגה ממנו) ולוח אם של אינטל 850GB כלומר גריבלדי אם הבנתי נכון.... מצורפות שתי תמונות כדי שתוכלו לעזור לי אם אתם צריכים תמונות מזוויות שונות או יכולים לתת לי הסבר איך למצוא בתוכנה את המידע הזה זה יעזור לי מאוד.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מחשב ביחד עם בן דודי..ועקב החלטת רכישת לוח האם+המעבד (מעבד נרכש) מהארץ בגלל האחריות נוצרה התלבטות. איזה לוח אם כדאי לבחור לטובת גיימינג,עריכת וידאו,PHOTOSHOP ועוד תוכנות כבדות וכמובן לוח אם שיספיק לעתיד של שנתיים-שלוש תקציב הלוח הינו 800-1000 ש"ח ובראש ובראשונה ביטוי יכולות הOC של המעבד לMAX יכולת. אופציה 1:ASUS P5Q DELUXE אופציה 2:ASUS P5Q-E אופציה 3: GIGABYTE DQ6 X48 שני הלוחות בעלי ציפסט P45 ורציתי בקר יותר מתקדם דוגמת הX48.. האם השינוי ממשי בהנדסת הלוחות (בין הציפסט הישן לחדש) או שP45 ייתן לי יכולות OC טובות? אם יש לוח עדיף על שני לוחות אלו אשמח לראות קישור. *בצירוף עם TT BIG TYPHON LAPPED תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שמכיר יודע והתעסק עם לוח טוב ויציב ... בבקשה תציעו לי דגמים טובים ויציבים ולא אני לא מעונין בduron או ב p4 תודה :>
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד, בוקר טוב לכולם, יש לי מחשב פצצה ואני יכול לקבל או לוח אם H55M-usb 3 או P55-USB 3 מתנה. Intel core i5 760 2.80Ghz GTX 470 4G RAM 500GB x2 אז מה עדיף לי לקחת ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
עצות ללוח אם כי הלוח אם שלי הלך לעולמו. משהו לא יקר בערך עד700 שח מעבד - intel i7 7700K 4.2Ghz כרטיס מסך - gtx 9704gb g1 ספק - antec 750 דיסק קשיח - 128gb SSD +1TB 7200RPM ראם - 16GB (לא יודע מעבר המחשב לא נדלק) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, פתחתי את הדיון הנ"ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424036.0 בפורום מפרטים אך עם הזמן אני מבין שאני יותר בפער מקצועי אשר בדילמה תקציבית. התוכן מפורט בדיון שם. השאלות המקצועיות העיקריות והנוספות שלי הן: האם יש הבדל מהותי בין המעבדים (E6300 וE5300) והלוחות (מבוסס G41 וP3 אקספרס) ? כמו כן, אודה אם מישהו יוכל לעשות לי מעט סדר בין CORE 2 DUA ל DUAL CORE. נדמה שאת המספר 6300 יש ב2 הסדרות ובחנויות יש בלבול בנתוני שלהם האם יש עוד צפי שדרוגים עם צ'יפסטים אלו? האם זכרונות DDR2 800 רלוונטיים עוד לעתיד או שהופכים תוך כמה חודשים למוצר לאספנים? אודה לעזרתכם בשאלות אלו ואלו שעלו בדיון קודם
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני יודע שבגדול עדיף P55 למעבד הזה, אבל אני קצת מצומצם בתקציב כרגע והP55 יותר יקר. השאלה שלי עד כמה ההבדל יהיה מורגש בין שני ערכות השבבים האלה. ואם אפשר להמלצה ללוח אם בתקציב של עד 500 ש"ח ומצורף המפרט שלי (ראו למטה בסוף ההודעה) חשבתי על ה Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET (שמחירו 404ש"ח) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלתי היא מתי יצא CPU של AMD עם פקודות SSE4 +SSE5 ? אלה פקודות שאמורות לשפר מאוד את הצפייה בסרטים וגם את HD עד כמה שהבנתי אמור לצאת המעבד ב-מרץ 2008 עם 4 ליבות ? לשוק הפרטי
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש כמה מעבדים בעלי מחיר מאוד דומה (50 ש"ח לכאן או לכאן) איזה מהם עדיף ומהם ההבדלים? Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 940 ש"ח Core i5 661, 3.33GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 995 ש"ח Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray 935 ש"ח המחשב הינו רב תכליתי אבל בעיקר למשחקים. באיזה מהם אפשר להגיע לביצועים טובים יותר גם בOC (זאת אומרת איזה מהם יתפקד הכי טוב בסטוק ואת איזה מהם אפשר לדחוף הכי רחוק מבחינת OC כדי לקבל ביצועים טובים יותר)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב 2GB DDR2 800Mhz Kingston (שתי כרטיסים של 1GB) ואני חושב להוסיף עוד 2GB. השאלה שלי היא: אם יהיה הבדל כלשהו אם אני אוסיף עוד שתי כרטיסים זהים של 1GB או עוד כרטיס אחד של 2GB? כי יותר משתלם לקנות כרטיס אחד של 2GB. *את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה הLPT שבלוח אצלי משום מה לא פועל גם המדפסת שלי פועלת אצל חבר אבל אצלי לא אז טכנאי אחד אמר לי לקנות כרטיס מסויים שיוכל לשים לי LPT הוא הביא לי כרטיס שמתחבר לחיבורים הישנים בלוח בצבע שחור חום שקצת יותר ארוך מPCI אז ניסיתי להתקין אותו וכל מיני שטויות ולא הצלחתי אז נתתי לו שיתקין לי אותו וכל ההגדרות וכו' אז הוא אמר לי שהוא שינה דברים בביוס וגם ג'מפר שעל הכרטיס הזה ואז המדפסת שלי פעלה אבל אני פירמטתי ואז הכרטיס לא פעל ואני רוצה להתקין אותו בכדי שיהיה לי LPT וגם בשביל שאני יוכל להרכיב את הLCD אז הכרטיס עצמו יש לו חיבור של מדפסת ושל איפה שמחברים ג'ויסטיק ישנים זה כל מה שאני יודע או של העכברים הישנים יש בזה כניסה ל9 פינים אז אני מבקש ממכם שתעזרו לי בבקשה איכשהו שאני יצלי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-