מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש מעבד ולוח אם שיהיו מיועדים לאוברקלוק (אני מקווה להגיע ל3.2 בערך... לא הרבה יותר). חשבתי לקנות את הGigabyte P31 DS3L ביחד עם איזה E6600/E6750 משומש או E4500. מה הכי כדאי לדעתכם? ועוד דבר אחד- האם הFreezer 7 pro טוב מספיק בשביל להביא מעבד לתדר הזה? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהוא התנסה עם זה טכנאי הציע לי לי להחליף את הקבלים בלוח אם לטענתו הם כמעט גמורים המחשב כבה לפעמים ועולה לאט , בינתיים החלפתי ספק כח מדובר על מחשב פנטיום 4 אבל ישן
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
אהלן חברים, שמעו עוד מעט יוצאים מלא משחקים חדשים והמחשב שלי (המפרט בצד) כבר די מקרטע במשחקים החדשים. בדמו של UT3 הFPS הוא בסביבות 30 קבוע על הגדרות הכי גבוהות, ובCOD4 בין 20 ל30. אז אני מחפש את הדרך הכי זולה לשדרג ת'מחשב שלי. לפי מה שהבנתי כדי להריץ את כל המשחקים על הגדרות מקס' צריך לפחות 8800GTS 320 או 2900PRO. אני יודע שאם אני אשים כ.מסך כזה על המערכת הקיימת שלי אז המעבד יגביל אותו בצורה משמעותית ביותר. אז נתקלתי ברשת במעבדי OPTERON למינהם שמתאימים ל939 וזה אומר שאני לא אצתרך לשדרג לוח אם. השאלה שלי היא האם מעבדי הOPTERON יגבילו את את כ.המסך הכי חזקים או לא? או איזה מהם יגבילו ואיזה לא? תודה לכל העוזרים עריכה: מצאתי ביקורת על מעבד OPTERON 165 באתר X-BIT LABS וה…
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לקנות כפול ליבה או לא. מצד אחד אני יותר בכיוון של משחקים, אבל השאיפה היא גם לקודד הרבה סרטים. בעיקרון התקציב יכול לאפשר כפול ליבה עם קצת מאמץ, ככה שזה בהישג יד. אבל עד כמה זה באמת משמעותי ורצוי, אם אני לוקח כפול ליבה אני יכול להיות בראש שקט יחסית להרבה זמן בקטע של שידרוגים של המעבד? אני מדמה את זה כך: אם אני רוצה לקודד סרט ונגיד גם לשחק במשחק בו זמנית, אז האם עדיף להוסיף 1000 ש"ח (שזה סכום לא קטן) בשביל שאני אעשה את שני הדברים האלה יחד או שאני אוותר על משחק ואעשה משהו אחר בזמן הזה ואחסוך 1000 ש"ח אבל אצטרך להיות יותר סבלני עם המשחק ולחכות שזה יסיים לקודד את הסרט. אלה החישובים שאני אמור לעשות פחות או יותר? או שיש עוד הרבה יתרונות לכפול ליבה שכדאי לקחת או…
-
- 17 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אני זקוק ללוח אםשל GIGABYTE בבקשה זה דחוף לי מאוד .... אני ציך שהוא היא בעל תושבת 478 4 הוא 3 יציאות IDE 3-4 הוא יותר של SATA מינימום 5 יציאות PCI מאוד חשוב ציפסט של INTEL בקשה תעזרו לי למצוא אחד קזה ועם אפשר אזש גם מחיר תודה מראש Gold shark
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן אנשים. רציתי לדעת איזה לוח מומלץ מהלוחות הבאים ואם יש הבדל משמעותי בינהם DFI NF4 ULTRA INFINITY Gigabyte GA-K8N Ultra-9 939 ASUS A8N-E MSI K8N Neo4-FI ABIT AN8 ULTRA GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI תודה מראש!!!
-
- 13 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קניתי לוח אם של גיגהבייט מהאינטרנט הם שמו שמה כמה תמונות תמונה אחת היתה של האביזרים אתה יכולים להגיד לי מה זה כל אחד מיספרתי אותם שיהיה נוח להבין [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
סליחה על הבורות ??? , אבל מה זה מכפלה של מעבד? תודה. יאיר.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי את sisoft sandra, האם זה ה-stepping mask? תודה.
-
שלום. יש לי את הלוח של ABIT דגם AI7. באתר שלהם ראיתי שיש עידכון לביוס של הלוח אם שלי. יש לי את גירסה 16 וכיום יש כבר גירסת עידכון לביוס 17. כשאני בא להוריד יש בעיה בלינק, ולא ניתן להוריד את העידכון כבר הרבה זמן.( http://www.abit-usa.com/products/mb/bios.php?categories=1&model=147 ) מישהו (במיוחד מבעלי הלוח הנ"ל) הצליח להוריד את הגירסה החדשה? והאים מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
EPOX 8KDA3J or MSI k8n neo האם ה MSI יותר טוב? בשביל OC גם
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין intel לבין amd אני בטוח שכבר דיברו על זה רבות פה אבל אין לי זמן לחפש (אני צריך תשובה מהר) מישהו יכול להמליץ לי מה כדאי? המחשב לא מיועד למשחקים אלא לעבודה רבה עם תוכנות.
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מה אתם אומרים לבחור: amd xp 2400 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Corsair CMX256A DDR 3200C2 *2 כל זה ב 3000 שקל..! או: intel p4 2.4 Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 512MB 2700/333mhz ב 2600 שקל! והמחשב זה לרוב למשחקים... ואני מחפש לא דווקא את ההכי יקר, אלה את היותר טוב מבחינת כסף\ביצועים... יהיה שווה מבחינת ביצועים להוסיף 400 שקל ולקחת את ה amd?
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט ga-8n-sli ויש עליו כרגע מעבד פנטיום 4 3 גיגההרץ פרסקוט 64 ביט ואני רוצה להחליף למעבד 3.2 גיגהרצץ כפול ליבה עם 4 מגה זיכרון האם הלוח שלי תומך במעבד כזה
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אם אני שם זכרון 1G אם זכרון 256M המחשב יעבוד טוב ?
-
- 21 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום. במיוחד מעניין אותי הנתון של לוח האם - AUXTIN [שאין לי שמץ מה זה אומר], שמצביע על 65 מעלות. תודה
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים יקרים.. החלטתי לפנק את עצמי במעבד חדש, עם הרעיון עלו מספר שאלות. אני מתלבט כבר כמה ימים בין שתי המעבדים 1. intel c2q Q9505 Tray בערך 1200 ש"ח +- 2. intel c2d E8600 Tray בערך 1100 ש"ח +- (אגב אני עם חזק בצד של הQ9505) בשדרוג האחרון שלי, שדרגתי את המפרט כולו חוץ ממעבד ולוח אם מה שאני מצטער עליו מאד היום. הלוח אם פשוט מאד gigabyte g41m-es2l. השאר דווקא סביר + אפילו. זיכרון פנימי 4G DDR2 800MH אל תשאלו למה לא 1333 :'( כרטיס מסך 9500GT 1G DDR3 כעיקרון התקציב שלי מאד מאד מצומצם, ה1000 שקל האלו זה ממש המקסימום אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית ביותר תודה מלאת הערכה..
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ברשותי ארבעה מחשבים נייחים, וברצוני לשדרג את הזכרונות של הישן מביניהם (בן 7) יש לו כרגע 1 ג'יגה ראם מעבד amd athlon 64 x2 dual core processor 3800 לוח אם עליי לבדוק. אני רוצה להרחיב ל4גיגה ראם. איזה זכרונות אתם ממליצים והאם תהיה השפעה גדולה או שהמעבד כבר ישן ואין טעם? תודה מראש, תמיר.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה .. אני לא מצליח לראות טמפרטורת מעבד במחשב .. ניסיתי בתוכנה EVERST אך רשום לי שם N\A בסנסור בטמפרטורה .. כשאני מעלה את המחשב ונכנס לביוס אני רואה את הטמפרטורה של המעבד . כך שהסנסור עובד .. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט P67UD4-B3 ומעבד i5 2500 3.3GHZ מערכת הפעלה WIN7 (אנטרפרייז) אני רואה בתוכנה של האברסט את כל הפרטים על המחשב פרט לטמפרטורת מעבד ... מופיע לי בלשונית של הסנסור גם הטמפרטורה של כרטיס גרפי ואותו אני רואה כמו שצריך . תודה לכולם מראש נ.ב ניסיתי גם בעזרת כל מיני גאדג'טים שמופיעים על השולחן עבודה והם נותנים לי את כל הנתונים חוץ מחום מעבד .......
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
חושב אני להאיץ קצת את העגלה שלי.. רוצה להוסיף זיכרון כפול (כרגע יש 8GB), ולשים כרטיס SSD ועליו להתקין מע' הפעלה הנ"ל. שאלה. איזה נפח דיסק יספיק? אני לא יכול להרשות לעצמי להתפרע.. תודה
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה תקין [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני ממש הסתבכתי בבחירה של זכרונות ובין החברות PATRIOT GSKILL CORSAIR IMUSH? אנא אם יש למישהוא קיט מענין במחיר עד 600 אשמח לכל עזרה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן, שאלה קצת טפשית אבל עדיף לדעת מאשר להיות בספק. במידה ויש X לוח שתומך בDDR3 הוא יוכל לעבוד גם עם DDR2 וDDR1 או שזה לא אפשרי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי לוח אם GIGABYTE GA-880GMA-UD2H וזכרונות G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) F3-10666CL9D-8GBRL http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3424#ov http://www.gskill.com/products.php?index=233 אני הולך להרכיב את המחשב בימים הקרובים, רציתי לדעת אם ישנה איזה שהיא בעיית תאימות מיוחדת, עדיף לי לדעת מראש כדי שאני לא יבזבז זמן לחינם. ועוד שאלה קטנה, יש לי מעבד של AMD 645, לא קיבלתי איתו משחה טרמית, למרות שיש על המאוורר שבא איתו כמין משהו דביק (כנראה זה משחה), אבל זה ריבוע קטן בהשוואה למעבד עצמו, אז ככל הנראה אני אצטרך למרוח משחה עליו, איזה משחה הייתם ממליצים ? (לא מיועד ל OC) תודה רבה, ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא בדילמה לפני רכישה, בתחום הזכרונות כפי שמרמזת הכותרת. ההתבלטות היא בין שניים כאלה של קורסייר - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=11744 לבין הקיט הזה של פטריוט - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=12032 לקורסייר מתח עבודה נמוך יותך (והפרש קל במחיר לטובתו) ולפטריוט תזמונים נמוכים יותר. אלו ההבדלים היחידים שמצאתי על פני השטח, כעת אשמח אם תוכלו לייעץ לי מי מבין השניים עדיף. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-