עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ‏Core i7 920, s1366, 8MB Tray‎ או ‏Core i7 860, s1156, 8MB Tray‎ ?

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by pazlazar,

מחר אני סוף סוף מקבל את החלקים האחרונים למחשב שלי וכמו ילד קטן אני כבר רוצה להרכיב הכל. הבעיה היא שיש רק עוד חלק אחרון וזה הכרטיס מסך שיגיע רק עוד שבוע וחצי. לכן השאלה שלי היא האם ניתן להרכיב את radeon x1950 הממש ישן שלי על asus x99 deluxe בינתיים?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  3. שלום אני צריך לוח אם וזכרונות למעבד phenom ii 1090 (יש לי כרטיס מסך hd4650 ), לא מתוכנן OC ,רמת השקט לא רלוונטית.היציבות היא הדבר החשוב ביותר עבורי . כמו כן חשוב שללוח יהיו יציאות USB3 ,יהא מותאם בחומרה (ולא רק בביוס) למעבדים בסוקט AM3+ (עבור שידרוג עתידי) ועם 4 סלוטים לזכרונות. עבור צרכי אני גם זקוק ל 8gb זכרון. השימושים העיקריים : מולטי טסקינג אינטנסיבי הרצה במקביל של תוכנות המהודרות עם GCC(תחת לינוקס) בעלי זמן ריצה ארוך ,וירטואליזציה של מערכות הפעלה עם VMWARE. הרצה מקבילה של אפליקציות ב COMSOL . אני מתכוון לרכוש מזיגזג, חשבתי על : http://www.zigzag2000.co.il/2p/ GIGABYTE GA-990XA-UD3 - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15846 כמות: 1 …

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by Venom_IL,

אני יודע שאני קרציה אבל אני מתווכח עם גורמים *אהמ* קצת עקשנים, שמאמינים לאתר העלוב הזה motherboards.org שנותן ל MSI 645 Utra, אני לא האמנתי - 4 מתוך 15 בביצועים !! שקרנים עלובים !! ב tomshardware הוא היה הכי מהיר מבין כל ה SIS שנבדקו, וזה ידוע שה SIS לוקחים את אינטל. אז מישהו יכול לתת לי כמה אתרים (לא הצלחתי למצוא) שמראים פעם אחת ולתמיד שהצ'יפסטים של SIS יותר טובים ויותר זולים מאלה של אינטל ? מן השוואה ראש בראש בין, הכי עדיף בין שני הלוחות שציינתי בכותרת, או משהו דומה אני רוצה לסיים סופסוף את הוויכוח האדיוטי הזה אני כבר מתייאש אנשים, בבקשה תעזרו לי !! תודה קישורים לספציפיקציות של הלוחות : http://www.msi.com.tw/products/mainboard/mainboard.php?mode…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  5. Started by Mr.Act,

היום הייתי בחנות מחשבים אח"צ לגבי קניה של מחשב והמוכר בחנות אמר לי שAMD לא תומך במשחקים מסוימים ושבווינדוס אקס פי הוא תומך רק בגרסה מיוחדת, הוא אמר שזה בכלל לא מומלץ ושאין הרבה לוחות אם שמתאימים לו ושצריך בשבילו חלקים מיוחדים... ואני לא יודע מה לעשות ??? ??? אודה לכם על עזרתכם!!! כי פשוט אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by JediMaster,

שלום לכולם! קודם כל, אני לא יודע אם הדיון שייך לכאן או לווינדוס, אבל אני מהמר. אוקיי, אז ככה: בן דוד שלי רצה לפרמט את המחשב שלו. יש לו לוח אם OptiPlex GX270 של Dell. הכל טוב ויפה הוא הכניס דיסק (מקורי) של ווינדוס שהיה גם מותאם במיוחד ללוח אם של דל שיש לו (מסתבר שיש משהו כזה). בגלל שהיה לו Service Pack 2 הוא לא הצליח להפעיל את ההתקנה מווינדוס אז הוא פשוט ניסה דרך הבוט. ההתקנה מאתחלת את עצמה וכו', ובדיוק כאשר היא עומדת להתחיל ולשאול אותך שאלות אם אתה רוצה Recovery Console או התקנה חדשה וכל שאר הדברים, בום, מסך כחול ועליו UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME. אני לא זוכר את כל ההודעה בע"פ אבל זה המליץ לנסות לבטל Caching או Shadowing. אחרי זה באתי אליו, וניסיתי הכל, אבל באמת הכל. בתור התח…

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  7. שלום, יש לי מעבד AMD בתושבת AM3, לצערי הוצאתי ושהחזרתי כופפתי פין אחד שנגע בשני. בהדלקה היה רעש של קצר ל-2 שניות ואז מעט עשן לבן. שהוצאתי את המעבד אפשר לראות את הפין המקוצר מפויח קצת וגם פיח על תושבת המעבד במקום בו קוצרו הפינים. השאלה שלי היא האם המעבד מת רק או גם הלוח אם ? שהדלקתי את המחשב ללא המעבד, המאווררים שמחוברים ללוח עובדים ויש חימום של הצלעות קירור של הלוח אם זה מעיד על משהו. אם קריטי אוסיף תמונות. אשמח לתשובה זריזה כי הזמנתי מעבד חלופי מאיביי.

8. Started by deso,

יש לי עוד שאלות.. קודם כל, מה ההבדל בין לוח אם P5LD2 לP5LD2 Deluxe? שמתי לב שהסוקט של P5LD2 תומך ב Intel Pentium 4, מה זה אומר? שהוא תומך בכל מעבד של PENTIUM 4 כולל כפולי ליבה? תודה

• 20 תגובות
    • 996 צפיות
  9. הכותרת מדברת בעד עצמה.

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  10. יש לי את sisoft sandra, האם זה ה-stepping mask? תודה.

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by ofer40,

היי אני מנסה להרכיב מחשב חדש שישמש בעיקר לניגון סרטי HD שהם מאוד קשים להרצה על מחשב לא חזק מספיק. נכון שאינטל יותר יקר מ AMD אבל מה עדיף לצורך זה AMD או אינטל? תודה

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  12. בהמתנה לקונרו החלטתי לבצע OC למערכת שלי, אבל נראה לי שהלוח אם שלי עוצר אותי בכל הניסיונות. המעבד פנטיום 4 סוקט 478 3 ג'יגה הרץ. לוח אם ג'יגבייט 648FXP-RZ ספק פאוארסטריטם OCZ 520 זכרונות 1 ג'יגה G.SKILL מארז AURORA ג'יגבייט ביג טייפון. OC לא יציב אפילו ב-3.3GHZ ??? עד לשדרוג הגדול המתוכנן בעוד חצי שנה עד שנה חשבתי שכדאי שאחליף את הלוח אם. מצאתי את GIGABYTE 8IPE1000G. כולל דואל צ'נל. 400 שקל נראה לי סביר להשקעה במערכת כזאת. יתאים ל-OC או שעדיף להישאר עם מה שיש לי? מישהו מכיר לוחות אחרים שמתאימים ל-OC בתקציב הזה?

• 19 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by Duckman_911,

אני סקרן לדעת, האם יש דרך לגלות את הדירוג של המעבד לפי הקלוקספיד בלבד (לאחר OC הכוונה). למשל במקרה שלי יש לי מובייל 2600+, והבאתי אותו ל-2.5Ghz. כמה זה מבחינת הדירוג של AMD? ובאופן כללי, איך מחשבים את זה?

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by aviv00,

https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103341&search=4000+cl18 הוא זול מאוד יחסית למפרט שלו

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by XCG120,

איזה מעבד הכי מומלץ לכרטיז הזה ממשפחת Core 2 Quad ,וממשפחת Dual Core ?

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  16. לוח כפול שקעי 940 מבוסס NF4 PRO כאשר בכל שקע כפול ליבות דגם 866 במהירות שעון של 2.2 גיגה הרץ. א. Opteron 248 x 2 מול Opteron 866 x 1 האופטרון כפול הליבות משיג באופן שיטתי ביצועים יותר טובים ! ב. יחס תוספת הביצועים במעבר מ 2 ל 4 ליבות הוא ביחס ישר לכמות הליבות (במבחני ביצועים שזה רלוונטי לגביהם) ! מקור: http://www.hkepc.com/hwdb/dualcore-opteron-4.htm הערה: על פניו נראה טוב מאוד, נחכה למבחני ביצועים נוספים, רצוי באנגלית. זה הלוח של TYAN עליו בוצעה הסקירה, מבוסס NF4 PRO עם SLI של 2 * PCI-E * 16 ושני שקעי 940 שמאפשרים כעת 4 ליבות, זה הלוח הכי טוב כנראה בעולם לתחנות עבודה לכל מטרה שהיא: הלוח הזה נמכר בארץ - מחיר 3400 שקל, לדוגמא: http://www.zigzag2000.co.il/c…

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  17. Started by miki891,

לפני כמה ימים כתבתי אותו שאלה בפורום. אני חוזר על זה ומספר לך פרטים מלאים מהם השלבים עשיתי בדיקה למחשב שלי. אני משתמש בחלונות 2000 פרו בעברית + 2 תוכנות משולבות אנטי וירוס+ firewall בחברה פנדה. יש לי מחשב פנטיום 2.6 זיכרון (400) 2X256=512 MB כרטיס מסך AGP G-4 128MB Ti דיסק קשיח 80GB אני מדליק את המחשב שלי, בעליה רואים סמל לוגו : WINDOWS 2000 PRO...... ולמטה יש פס כחול עולה ועולה, ופתאום באמצע רואים ההודעה שגיאת מופיעה לי המסך כחול הוא: *** stop: 0X0000007F (0X00000008, 0X00000000, 0X00000000,0X00000000) UNEXPECTED_KERNER_MODE_TRAP אני נסיתי ליפתור את הבעיה הזאת בעצמי. כמה שלבים לאתר תקלה הם: 1. הוצאתי זיכרון אחד לבדוק אחד מיהם מי לא תקין בזיכרון. וגליתי שניהם תקינים. 2. י…

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  18. שלום לכולם. אני לפני רכישת מחשב ויש לי מס שאלות. לוח אם ASUS P5W DH DELUX או P5B DELUX. הציעו לי את הזכרונות הבאים :GEIL 2048MB ?1024X2? DDR2 800MHZ DUAL CHANEL KIT WITH COOLING CL4-4-4-12 המעבד יהיה C2D בעתיד אולי אעשה OC. המחשב הוא ל 5 שנים לפחות לעבודה כללית , עיבודי תמונות 8MB ותוכנות CAD מזדמנות האם הזכרונות הנ"ל מספיק טובים וחברה טובה ? ואם לא תיהיה לי בעיית תאימות עם לוח האם מאיזושהי סיבה כמו שקראתי בפורומים לגבי סוגים אחרים של זכרונות ? תודה

• 20 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by dovik,

חושב אני להאיץ קצת את העגלה שלי.. רוצה להוסיף זיכרון כפול (כרגע יש 8GB), ולשים כרטיס SSD ועליו להתקין מע' הפעלה הנ"ל. שאלה. איזה נפח דיסק יספיק? אני לא יכול להרשות לעצמי להתפרע.. תודה

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by cha_had,

ערב טוב, קיבלתי היום בדואר כרטיס זכרון שקניתי באיביי מסוג ddr3 1333 8gb, ושמתי לב שהוא קטן בהרבה מכרטיס ddr1 שיש ברשותי ותהיתי אם זה תקין משום ש-ddr3מכיל יותר פינים מ-ddr1. אבקש את עזרתכם כיוון שאין לי זמן לפתוח את המחשב ולבדוק. רק לידיעתכם, הלוח אם תומך ב-ddr3. תודה על העזרה, חיים

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by lmlm,

לכתבה המלאה: http://arstechnica.com/news.ars/post/20060411-6581.html ויש לי שאלה : מה זה הK8L של AMD :s05:

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  22. אני יודע שבגדול עדיף P55 למעבד הזה, אבל אני קצת מצומצם בתקציב כרגע והP55 יותר יקר. השאלה שלי עד כמה ההבדל יהיה מורגש בין שני ערכות השבבים האלה. ואם אפשר להמלצה ללוח אם בתקציב של עד 500 ש"ח ומצורף המפרט שלי (ראו למטה בסוף ההודעה) חשבתי על ה Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET (שמחירו 404ש"ח) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by k6_3m,

כמו שרשום בכותרת, האם חיבור ה PCI עומד להיעלם הוא שהוא ימשיך איתנו גם בדורות הבאים (או לפחות בדור הבא )? רקע אני מעוניין לקנות כרטיס קול XONAR D1 (שלי שבק חיים). אני הולך עליו ולא על ה DX (בחיבור PCIE) כי כרטיס המסך שלי מכסה את חיבורי ה PCIE.

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  24. אני מתלבט בין לוחות האם: Asus H87-PRO Gigabyte GA-H87M-D3H לא מוצא ביניהם הבדל מיוחד. יש סיבה להעדיף את הלוח של ASUS שעולה 100 ש"ח יותר מ-GB? (לא מבצע OC!)

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  25. Started by ORrrr,

נתקלתי לאחרונה במושג QDR ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין DDR. תודה.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים