מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=249&var2=0 אם זה נכון, זה פשוט חוצפה... מה החוכמה להשיג תוספת ביצועים בכל ה BENCHMARK באינטרנט, ע"י תוספת קטנה ל CLOCK באופן נסתר ??? מסתבר שהם גם עושים OC ל FSB גם ל MEM וגם לתזומני זכרון (למרות שנקבעו על MANUAL על משהו אחר, ASUS בפועל עושים משהו אחר !!!)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי 2 סלוטים של זכרון, 1 גיגה כ"א DDR2 חשבתי להוסיף עוד 2 גיגה ואני מתלבט אם לקנות אחד של 2 גיגה או 2 של גיגה מה אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מניח שלפחות באובר קלוק זה יעזור נכון?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קימים מספר ציפסטים שתומכים בAM3+ מה האיתרונות של כל ציפסט 800 ו900 והאם אני לא מעוניין בSLI או CF עדיף לי לקחת 870 או שהעבודה יותר יעילה עם 970 או 990 תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם AMD 4200 כפול ליבה משתווה לCORE של אינטל בסטוק? האם שווה לקנות עכשיו AMD יד שנייה או שנחכה ונקנה חדש אחרי ירידת המחירים הקרובה של אינטל OC אולי בעתיד אני פשוט יושב עכשוי עם מישהו שיש לו יד שנייה ואני ממש צריך מחשב חדש רק שאין מספיק מזומן
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.hardcoreware.net/reviews/review-341-1.htm
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה חבר'ה[ד"א אני חדש טוב להיות פה] נמאס לי מהמחשב הישן[הוא לא כל כך ישן אבל] אז החלטתי להוסיף לו ראמ,יש לי SDRAM והבנתי שבשביל להחליף לDDRAM או RDRAM אני צריך לוח אם מסויים,והבנתי שגם צריך להחליף מעבד. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל[קצת יותר] הדבר שהכי חשוב לי זה משחקים.מבחינת כרטיס גרפי אני דיי מסודר, Gforce 5200 FX 128ddr הוא טוב מאוד. ושיפר לי הרבה משחקים אבל יש הרבה שעובדים באיטיות[יש לי פנטיום 4 1.4 256SDRAM] חשוב לי שזה יהיה בטכנולוגיית HT כי הבנתי שהיא מאוד טובה. איזה אפשרויות יש ל3 הדברים שאני צריך לקנות?[מעבד,לוח אם,זכרון] וכמה בערך הכל יעלה. תודה רבה על זמנכם. ;D
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לקנות מחשב חדש ורוצה לבצע בו OC קל-בינוני (לא משהו מטורף, לא נראה לי שהתדר המומהר יעלה על 4.2GHZ). עוד לא בטוח אם לקחת אחד מאלו או Gigabyte GA-Z77X-UD5H ואני אשמח לשמוע חוות דעת אבל נחזור לעיקר. Asus P8Z77-V PRO נגד Asus P8Z77-V הבדל של 285 ש"ח במחיר עבור עוד 4 Phase Power Design עבור הCPU, עוד חיבור USB 3 פנימי (2 מול 1) ועוד מחבר מאוורר למארז (4 מול 3), עוד מחבר USB 2 וeSATA. אז רציתי לדעת האם העוד פאזות האלו כ"כ חשובות לOC שצריך להוסיף כמעט עוד 300 שקל (כי חוץ מהדברים הנ"ל הלוחות זהים כמעט לגמרי)? מה זה חיבור eSATA ולמה הוא משמש? אני 99% לא אקנה קירור במים אז אני לא צריך כ"כ הרבה תושבות למאווררים וחשמל עבורם. יש סיבה לדווקא עוד אפשרות קירור? ואני גם ל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך ללוח אם כמה שיותר פשוט למשחקים ל-CELERON D כי כנראה SAMEPRON ישרתו פחות טוב תחת משחקים... יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי... מפרט המחשב שלי בצד... אני כרגע עם זכרונות של ADATA על 1333..תזמונים אני לא כ"כ זוכר וניסיתי לקרוא את המאמר ולא כ"כ הבנתי...היה נחמד אם היה מאמר יותר למתחילים בעסק התזמונים של הזכרונות. אני מעוניין להגביר את ה-OC למחשב אך הזכרונות מגבילים אותי.כרגע התדר עומד על 3.54. ומבחינת הקירור אני לא דואג לכלום חוץ ממשהו אחד...הנוקטואה 14D הוא די עצום...וזכרונות עם גוף קירור סטנדרטי הם די גדולים והפחד הוא שהם יתנגשו במאוורר. מעבר לכל זה...האם אני אשים לב לשינוי גדול בין ה-1333 שיש לי כרגע ל-1600 עם תזמונים טובים יותר וCL יותר נמוך? אודה מאוד לכל העוזרים והממליצים. שגיא
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שב939 הוא 90 נמ משהו כזה? מזה הדבר הזה?? למה זה טוב??? וצריך לזה לוח אם מיוחד או משהו ?? הקיצר תגידו כל מה שצריך לדעעעתתת
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב מותג לנובו V520 זיכרון 8 GB של חב' TEAM מהירות 2133 דיסק SSD SAMSUNG EVO 850 500 GB דיסק 1 טרה של WD מעבד i5-7400 הלוח מקבל מקסימום זיכרונות במהירות 2400 האם החלפת זכרונות/מעבד/דיסק או שילוב רכיבים יגדילו את המהירות בצורה מוחשית?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום 8) אני צריך להחליט לגבי זכרונות למערכת חדשה שאני בונה. מיועדים לאוברקלוק קל מה עדיף www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 או אולי עדיף משהו אחר בכלל? www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 (תזמונים איטיים יותר) מעדיף להוציא כמה שפחות $ תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי ביוס של phonix והבנתי שבגלל שזאת גירסה ישנה הוא לא מזה הרדיסקים בגדלים גדולים מ 80 גיגה ומעלה ובלל זה הוא מראה לי שיש לי רק 75 גיגה. אז מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לעדכן את ה ביוס שלי ( הפוניקס ו לא של הלוח) http://www.phoenix.com/en/home/ מישהו יכול להגיד לי גם בדיוק מה אני צריך יש שם הרבה גירסאות הלוח שיש לי הוא ה abit nf7 ver 2.0 http://www.phoenix.com/en/products/phoenix+cme+firstbios/desktop/ הנה עוד ? אני ישמח עם מישהו יכול להסביר לי איך אני מעדכן את זה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חשבתי ללכת על הI5 3570, אבל עכשיו יש את הסדרה החדשה של haswell.. להבנתי המעבדים נותנים כ3% יותר ביצועים מivy bridge (לא ברור בהשוואה לאיזה מעבד ivy bridge אבל ניחא) להבנתי הם מתחממים ב15 מעלות יותר. אז לכאורה הם דיי מיותרים לצרכי.. אבל !! ויש פה אבל גדול. אני לא מבין גדול בחומרה, והרושם שאני מקבל זה שעם המעבד החדש צריך לוח אם אחר, והלוח אם האחר תומך בזכרונות מהירים יותר ובעוד כל מני שטויות .. אז אני שואל אתכם, מה בעצם ההבדל מבחינתי כשאני בוחר haswell ולא ivy bridge, לא רק מבחינת מה ההבדל בין המעבדים ,אלא בעיקר מה ההבדל בלוח אם וברכיבים שמתחברים אליו .. ראיתי שיש למעלה בפורום Thread של 16 עמודים על המעבדים האלה אבל לצערי אין שם תשובה לשאלה שלי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , בקשר לדיון שפתחתי בתת פורום אחר :(כנראה לפה הדיון יותר מתאים )
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה, ולמרות שבבדיקות הכול נראה תקין, אני לא מצליח לסיים התקנת חלונות XP בהצלחה.. המעבד שהתקנתי הוא מעבד Semperon 2800+ הזיכרון הוא של ProMos/Mosel - שני סטיקים של 256 מגה כל אחד - PC2700 דיסק קשיח שכבר עבד במערכת אחרת - מקסטור 40 גיגה צורב של פיליפס, כונן דיסקטים, וזהו בערך. הוידאו הוא אונבורד, כך גם הרשת, כרטיס הקול, והמודם. ניסיתי כבר עדכון ביוס לגרסה האחרונה, החלפתי ספק, ביטלתי את כל התוספות בביוס (רשת, קול, מודם, הכול חוץ מוידאו) ועדיין.. הוא מתחיל את ההתקנה, והכול רץ, עד שהוא בא לעשות את האתחול הראשון, ואז הוא לא מצליח לעלות, אלא פשוט מאתחל אחרי זמן מה. אם מעלים במצב בטוח, הוא מתחיל לעלות, ואחרי זמן קצר (שמגיעים לשולחן עבודה והמערכת כמעט מתייצבת) הוא נו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי המעבדים אלה ראייתי שרשום TRY BOX-CPU BOX יש הבדל במחיר ראיתי.. ורציתי לדעת לאיזה מעבד פנטיום זה משתווה בערך..תודה ואיזה משתיהם מומלץ לקנות..(מטרת משחקים) CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 635.37 ] 1 CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 עכשיו בקשר ללוח אם יש שתי סוגים שהם אותו דבר כמעט שינוי רק בכרטיס קול ויש עוד אחד שהדגם שלו שונה משתי האחרים והוא עולה ב 70 שקל בערך יותר מהם רציתי מה ממומלץ לקחת מתוך שלושתם שיתאים למעבד שלמעלה..(מטרת אינטרנט ומשחקים..) . Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 458.73 ] …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כידוע, לכל מעבד יש מתח עבודה אשר נקבע ע"י היצרן. המתח משפיע על טמפ' המעבד ועל ההספק שלו. כידוע, כאשר מבצעים המהרה למעבד, ניתן להעלות את המתח (VCORE) ולשפר את יציבות המעבד. הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי כיצד המתח משפיע על המעבד וכיצד בעצם הגברת המתח תורמת ליציבותו. כמו כן, מדוע בעצם העלאת המתח מקצרת את חיי המעבד? (אני לומד פיזיקה 2, אם זה משנה לצורך התשובה...למרות שלא נראה לי) כיצד ניתן לדעת מהו המתח המקסימלי הסביר שניתן להגדיר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי... יש לי לוח אם Asus P4S800D-X, דיי ישן בכל מקרה, אני רוצה לשדרג את הזכרון (כרגע יש לי סטיק אחד של 512MB) האם יש סטיקים של 2GB שיתאימו ללוח אם? אם כן, אני אשמח להצעות.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי מחשב שיש בו לוח שבו שני סלוטים של DDR ושני סלוטים של SDRAM, עכשיו יש עליו סטיק אחד של DDR, אם אני משיג זכרון SDRAM ואני אחבר אותו ללוח, שני הסטיקים יוכלו לעבוד ביחד ?? תודה !! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימוש בתוכנה System Information SIW מוצא שלוח אם הוא של ג'יגהבייט דגם 7VMM כרגע יש לי זיכרון 256 ואמרו לי בזמנו שאפשר להוסיף עוד 256 התוכנה מזהה שיש 256 ואומרת שניתן לשים 2* 512 עוד נתונים על הזיכרון SDRAM , DIMM1, RAS 3 0 איזה זיכרון לשים וכמה כדאי?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב שלי X58a ud3r rev2 I7 950 רציתי לשאול אם משהו ניסה או יודע אם זכרונות של 8 gb עובדים בלוח הזה אני רוצה לקנות שלוש סך הכל 24 gb
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מעבדים חזקים כמו ה 980X וה Phenom ii X6 - במה הם מועילים ולמי? אני מאוד מתעניין לדעת למי המעבדים הללו באמת מועילים - ומה זה ה hyper threading של אינטל? היום - בעודי בבניין משרדים - צוטטתי לשיחה שהתקיימה בין אדם אחד לשני, כאשר אחד מהם אמר שהוא קיבל השבוע את ה 980X. לא היה לי שום מושג מה הוא עושה במקצועו (אבל זה כן המחשב של המשרד). אשמח ללמוד. האם רק תוכנות מסוימות עושות שימוש במעבד המפלצתי הזה, או שהוא בא לידי ביטוי בכל "מטלה" (תכנית)? האם הוא נבנה מראש תוך כדי מחשבה על עורכי הווידאו למינהם, או עבור כל משתמש? שאלה אחרונה שמעניינת אותי: האם מעבד בעל, נניח, 6 ליבות ו hyper threading (כמו ה 980X) הוא באמת שקול למעבד בן 12 ליבות ללא hyper threading? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יהיו שלושה סדרות של אופטרונים: 8000,1000,2000. 8000 ו 2000 יהיו לסקוט F ו 1000 יחליף את 100 לסקוט AM2 שישה מעבדי אופטרונים לסוקט F x210, x212, x214, x216, x218, x220 1.8, 2.0 , 2.2, 2.4, 2.6 2.8 GHZ. ולא ידוע עדיין פרטים על הסדרה הזאת אבל כתוב ש Opteron Model 1220 SE כנראה יהיה ספינת הדגל ל AM2 (אם אני לא טועה) לעוד פרטים על האופטרונים: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2971
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-