עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by doldol360,

אז ככה יש כמה מעבדים בעלי מחיר מאוד דומה (50 ש"ח לכאן או לכאן) איזה מהם עדיף ומהם ההבדלים? Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 940 ש"ח Core i5 661, 3.33GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 995 ש"ח Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray‎ 935 ש"ח המחשב הינו רב תכליתי אבל בעיקר למשחקים. באיזה מהם אפשר להגיע לביצועים טובים יותר גם בOC (זאת אומרת איזה מהם יתפקד הכי טוב בסטוק ואת איזה מהם אפשר לדחוף הכי רחוק מבחינת OC כדי לקבל ביצועים טובים יותר)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by jingel,

כמה שיותר זול - אבל לא זבל סיני - ושיהיה לו כרטיס מסך מובנה אין לי מושג האם להעדיף AGP או PCIE / הלוח יכנס לאנטק אריה מחשב להורים - כך שהכרטיס מסך יקנה בהמשך במידת הצורך תודה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Markis,

אני מתנצל מראש על הבורות, ובגלל הדחיפות לא חיפשתי לעומק בפורום: אם אקנה זיכרונות ddr2 667mh כאשר הלוח בעל צ'יפסט 965 והמעבד הוא e6300: מה יכולות האוברקלוק של זיכרון כזה ? בתודה.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ybe,

קניתי 256M זכרון שאמור להיות DDR266 .יש לי תחושה שבחנות "עבדו" עליי ומדובר למעשה בSDRAM .כיצד אני יכול לבדוק את מהירות הזכרון?

5. Started by J0HNiE,

יש לי לוח אם של Gigabyte GA-K8NS-939 עכשיו הנה התמונה שלו http://tw.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_k8ns-939_big.jpg כמו שאתם רואים יש לי 4 סלוטים ויש לי שתי זיכרונות בהתחלה הכנסתי אחד בכתום ואחד בכחול ואז שמדליקים את המחשב ממש בהפעלה שלו כתוב לי במובלט memory not optimezd - check manual עכשיו בביוס הגדרתי לו defualt וגם top preforments וזה לא עזר ואז החלפתי תא המיקום של הזיכרונות שתיהם בכחולים ואז אני מדלךיק את המחשב וכתוב לי DDR dual is enabled עכשיו אני לא ממש יודע אם אני עובד עכשיו דרך הDUAL כי אני לא ממש מרגיש את השינוי שהוא אמור לעבוד דרך DUAL מה אני צריך לעשות?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by kkffiirr,

שלום. בתור מחשב משני בבית יש לי AMD Athlon 3100+ Thoronton על גבי לוח ECS 741 כמדומני (מבוסס על SIS741) את המחשב הזה קיבלתי מחבר ששידרג. שמתי עליו זיכרון 1 ג'יגה WIFI USB, כרטיס GEFORCE 4 MX 440, והתקנתי עליו WIN7 ועבד יופי (כמובן, כשכל האפקטים הויזואלים מכובים). אתמול קיבלתי מאדם אחר לוח אםD845PESV עם מעבד פנטיום 4 שאיני מזהה (כתוב עליו intel01, pentium 4, 2.40 ghz 512/533 1.5v) וכרטיס GEFORCE 6600. כמובן שאת כרטיס המסך החלפתי, שאלתי היא האם כדאי להחליף גם את הלוחות אם (בהנחה שאין לי בעיה לעשות UNIVERSAL RESTORE ולשים עליו את אותה מערכת מותקנת). ברור לי שמדובר בענתיקות, אבל זה בתור מחשב משני בבית, ואם עובד, אז למה לא? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by loopsteron,

שלום לכום, בשעה טובה החלטתי לקנות מחשב חדש. ציוד הקפי\מארז\ספק\דיסק קשיח\כרטיס מסך\מסך כבר יש לי. אני רוצה לקנות מעבד + קירור למעבד+ לוח אם טוב ל - OC + זכרונות ל - OC. זה מה שהצלחתי להרכיב: Core 2 Duo E6300 BOX - 1050 NIS Gigabyte GA965PS3 - 702 NIS SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 - 255 NIS מה כדאי לקחת מהזכרונות? G.Skill DDR 2048MB 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBHK 4-4-3-5 - 1500 NIS Super Talent DDR2 2GB 800MHz PC6400 CL4 DUAL PACK 2x1Gb T800UX2GC4 CL 4-3-4-8 - 1757 NIS 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz CS2221041 - 1739 NIS 1. מה דעתכם על המפרט? הייתם משנים משהו? אולי לוח אם אחר? 2. איזה זכרון לקחת? 3. כמה רחוק אוכל להגיע ב - OC ללא יותר מדי מאמץ ובקירור אווי…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, יש לי מעבד AMD בתושבת AM3, לצערי הוצאתי ושהחזרתי כופפתי פין אחד שנגע בשני. בהדלקה היה רעש של קצר ל-2 שניות ואז מעט עשן לבן. שהוצאתי את המעבד אפשר לראות את הפין המקוצר מפויח קצת וגם פיח על תושבת המעבד במקום בו קוצרו הפינים. השאלה שלי היא האם המעבד מת רק או גם הלוח אם ? שהדלקתי את המחשב ללא המעבד, המאווררים שמחוברים ללוח עובדים ויש חימום של הצלעות קירור של הלוח אם זה מעיד על משהו. אם קריטי אוסיף תמונות. אשמח לתשובה זריזה כי הזמנתי מעבד חלופי מאיביי.

9. תודה...לא מצאתי את זה דרך המגה באנצמארק של...יש שם סלרון 2.4 עם FSB של 400 ולא 533...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Peri228,

היום אני מזמין את המחשב החדש שלי מ PCH , וכבר סגרתי על Barton 2500+ & Epox 8RDA+ Rev 2.1 . עכשיו אני מתלבט בין הזכרונות , שמיועדים ל OC רציני ( בקרוב קירור מים =] ) . יש לי שתי אפשרויות בעיקרון , והן - 1) שני סטיקים של Twimnos Twister 256MB PC4000 ( מאחר ואין אותם בסטיק יחיד ) . לינק - http://pch.co.il/docs/pd1648364900.htm . 2) סטיק אחד של Mushkin 512MB PC3200 Black Level II . לינק - http://pch.co.il/docs/pd-1349876472.htm . יש לי עוד אפשרות , אבל אני ממש לא בטוח לגביה - CORSAIR 512MB PC4000 PRO Memory לינק - http://pch.co.il/docs/pd-1250386769.htm . המחיר לא משנה , אבל אני רוצה מקסימום ביצועים ל OC . איזה מהזכרונות יוביל אותי הכי רחוק ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Aviram,

יש לי מחשב AMD Athlon 64bit 3000+, וכשאני בודק את מאפייני המחשב (לחצן ימני על המחשב שלי ומאפיינים), כתוב את השם המלא של המעבד, כולל 3000+, אבל מתחת לזה כתוב: 2.1Ghz. אמרו לי שAMD64 יותר טוב למשחקים אפילו ממחשב INTEL 3.06Ghz, אבל אם באמת יש לי 2.1Ghz, זה 1000Mhz פחות ממה שיש למעבד INTEL! אז איך זה יכול להיות? שמישהו רק יסביר לי את ההגיון!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום כשאני מדליק את המחשב ומשחק במשחקים המעלות של המעבד מגיעות עד 60!! כשאני סתם גולש באינטרנט המעלות הם 47-49 אז הלכתי לחנות שאלתי אותם למה זה והם אומרים שכנראה הלוח אם מתחמם יותר מדי אז קניתי שני מאווררים למארז והמעלות נשארו בערך אותו דבר ולפעמים כשאני משחק פתאום יש לי ריסט בגלל שהמעבד מגיע ל60 מעלות אז היום כשאני גולש באינטרנט אני מסתכל על המעלות והם 50 ואני נגעתי בצד של המארז והוא היה רותח והכרטיס מסך בכלל נהייתה לי קוויה אז פתחתי את הצד של המארז והדלקתי מזגן ואז המעלות צנחו ל37 בזמן רגיל ו45 במאמץ והמחשב קריר ושמח אז מה אני יכול לעשות כדי שיהיו לי מעלות כאלו בלי לפתוח את המארז ולהדליק מזגן המאוורר של המעבד הוא אינטל מקורי

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by MrAlex,

האם מסדרה לסדרה יש שיפורים בגיימינג שהם מורגשים? אם אני קונה נגיד I5 מהסדרה הזאת ובאותו תדר מהסדרה HASWELL כיצד בא לידי ביטוי השיפור בביצועים,ואיפה? האם משתלם לשלם 100 שקל יותר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by MotoCross,

אלו מבין הלוחות הבאים עדיפים לקנייה (בביצועים, לא לפי השתלמות בקנייה). Neo2 865PE ASUS P4P800 Gigabyte 8KNXP 875P ABIT IC7-G

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by SHOOTER8,

חברים אני זקוק ללוח אם עם כמה שיותר מחברי SATA בלוח הזה לדוגמה http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=5495#sp מופיעה הערה ב-Storage Interface * Refer to "1-7 Internal Connectors," for the supported configurations with the M.2, SATA Express, and SATA connectors. האם הערה מתייחסת רק ל RAID (שלא מעניין אותי בכלל), או שההערה מתייחסת לכמות המחברים שאני יכול להשתמש בהם בו זמנית. בדוגמה שהבאתי - האם אוכל להשתמש בו זמנית רק בשבעה מתוך עשרת המחברים שעל הלוח ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום אני משתמש בזיכרון של 2G 800 ורוצה להוסיף אליו 1G שיש לי בבית במהירות של 533 האם זה יתרום למהירות הכללית של המחשב ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ברצוני לשדרג את לוח האם שלי ואני מבקש המלצה לחיית FSB, אני מתכוון לרכוש את הלוח Abit IP35 Pro XE הביקורות על הלוח הזה מעולות ואיכותו הולכת בפניו. השאלה שלי האם יש לוח שיכול להתחרות איתו בסכום 900ש"ח. ? אני מעוניין גם להחליף את הזכרונות שלי ל-OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 שמחירם 690ש"ח, האם יש לכם המלצה לזכרונות מתחרים בטווח מחיר זהה - דגש על 4ג'יגה ו-1066MHZ ? המטרה שלי היא לסחוט את ה-E8400 באוברקלוק מרבי. תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. במידה ויש נא ציינו קישור מתאים תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום קניתי היום זכרונות 2X512 מגה של twinmos 533 MHZ ואני לא יודע אם מה שנתנו לי זה באמת מה שביקשתי .. צירפתי כמה תמונות כי זה נראה לי קצת חשוד באחת התמונות של האוורסט זה מראה כאילו הוא מזהה את כל ה4 כרטיסים ובשניה הוא מראה כאילו הוא מזהה רק שניים.. וב CPU-Z זה לא נותן שום פרטים בכלל לעומת הכרטיס השני שיש לי של חברה אחרת. תעזרו לי בבקשה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by TomB,

יש לי לוח GigaByte 8irxp ויש עליו חיבור של 10 פינים לחיבור משדר/מקלט אינפרא אדום. יש למישהו שמץ של מושג איפה משיגים דבר כזה? וכמה עולה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by BlackLight,

מאז ומתמיד קניתי מחשבים עם מעבדי אינטל. לאחרונה לאחר מחקר וייעוץ מאנשים שונים לחלוטין שיעזרו לי לבנות מפרט, כולם או רובם במפתיע אמרו לי לקנות את המעבד הבא AMD Athlon II x4 630 AM3 Box יכול להיות שיש לזה קשר לתקציב שלי [3200~ ש"ח] ויכול להיות שלא. אין לי מושג איך הביצועים של מעבדי AMD מאחר ואף פעם לא השתמשתי באחד. המעבר קצת "מפחיד" אותי, ואני לא סגור על עצמי. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא.... האם יש סיבה לחשוש? איך מעבדי AMD בניגוד לאינטל? איך המעבד הנ"ל שהמליצו לי עליו? או שעדיף להישאר עם אינטל? תודה רבה לעוזרים, קצת דחוף כי זה קשור למחשב שאני הולך לקנות עוד בימים הקרובים. הנה לינק לדיון עם המפרט שאני כנראה אקנה בקרוב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. http://www.macmall.com/macmall/shop/detail.asp?Redir=1&description=Advanced+Micro+Devices%2DPHENOM+II+X4+910+AM3+2%2E6G+8MB%2DBoxed+Processors&store=macmall&dpno=7744102&source=ZWB11939&srccode=cii_13736960&cpncode=20-9627120-2&adcampaign=email,ZWB11939&wt.mc_id=ZWB11939 http://www.pcnation.com/web/details.asp?affid=305&item=T25946 בהרבה אתרים בחו"ל רשום 8 MB וגם 6 MB עפ"י AMD 6MB http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=525&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10= משהו יודע מתי בארץ "תאריך " ( לא בקרוב ) ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קורסייר- CORSAIR XMS3 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9 : CMX4GX3M2A1600C9 קינגסטון- KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 אוברקלוק על מערכת מבוססת I5 760, האם אחד מהדגמים עדיף כל השני, או שזה לא משנה ולקחת את הזול מבין שניהם- פער המחיר בין שניהם הוא בסה"כ 69 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אחרי שוטטות קטנה באינטרנט מגלים במהרה שאפשר למצוא זיכרונות של CORSAIR בחצי מחיר מהמחיר בארץ (תבדקו ב AMAZON וב NEWEGG) ,הבעיה שאתרים מחול בד"כ לא שולחים לישראל , אם מישהו מכיר חנות בחול ששולחת לארץ והמחירים בה טובים כמו המחירים של AMAZON וNEWEGG בבקשה שתפו אותי ואת הקהל הרחב. תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום! במסגרת שדרוג המחשב שלי קניתי מעבד I5 3450, לוח Gigabyte GA-Z77X-D3H, וזוג סטיקים נוסף של DDR3 2GBx2 1333 9-9-9-24 (דאגתי שהזכרונות החדשים יהיו באותם התזמונים בדיוק כמו הזכרון הקודם שלי). יחד עם זאת, שמתי לב שהזכרונות החדשים (Rendition) הם בתצורת Single Sided, והזכרונות הקיימים שלי (Kingston) הם Double Sided. האם הם בכלל יוכלו לעבוד יחדיו כרביעיה, על הלוח שלי, ואם כן, האם יהיה לי Dual Channel? אני יודע שבעבר לוחות אם לא תמכו בערבוב של שני הסוגים, אבל במדריך הלוח כתוב לי שבתצורת רביעיה הלוח יכול לעבוד: Four Modules: DD/SS | DD/SS | DD/SS | DD/SS ואני לא מבין איך לקרוא את זה (האם כל הרביעיה צריכה להיות זהה או שאפשר לערבב). אני מודע שהדרך הכי קלה לדעת היא פשוט לנסות, אב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים