מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי בחתימה הלוח אם הוא Asus P5KPL-CM והקירור הוא הסטוק .. לכמה אני יכול להגיע? וממתי מתחילים להרגיש הבדל ביצועים? נגיד מ2.8 או מ3.1 סתם דוגמא..
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם היצרנית GIGABYTE הרכיבה הרבה לוחות אם עם כרטיס קול של REALTEK ועכשיו בדגמים האחרונים של לוחות האם הם משתמשים יותר עם כרטיס קול של VIA , במיוחד בדגמים יוקרתיים. רציתי לדעת האם יש סיבה מסויימת לזה ? ומה האיכות של VIA מול REALTEK ? מנסיון אני יודע ש- REALTEK לא רעים בכלל. האיכות סאונד ממש טובה וגם הממשק שלהם טוב. יש למשהו אינפורמציה בנושא ? תודה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מתקין בו מעבד AXP2000 עם ליבה פאלאמינו (בדקתי גם 1800 עם ליבה TBB) ולא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להפעיל את המחשב בבאס של 133 כשאני משנה את ה FSB עם המתגים בלוח אז המחשב נדלק אבל אין תגובה ואין שום ציפצוף כאילו הלוח מת(או בעיה במעבד). ואם אני עושה שם בביוס 133 אז המחשב מזהה אבל הוא לא מעלה את הווינדוס הוא עושה ריסט אחרי כמה שניות שהוא מתחיל לעלות את הווינדוס. ברגע שאני מחזיר ל 100 המחשב עובד בסדר. *המעבד תקין הוא נבדק בלוח אחר. *גרסאת הביוס היא האחרונה שיצאה. ניסיתי לעלות מתחים למעבד וזיכרון זה לא עזר.
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
השימוש מחשב HTPC עם קצת שימושים נוספים (ללא משחקים כבדים) שקט - ושיתחמם כמה שפחות כרטיס HD משולב יעבוד עם 5200 ב OC קל זכרון 4GB והאם יש כרטיס אחר שתמליצו שלא יעבור את המחיר של השניים הללו (להוזיל תמיד טוב...) תודה
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
איזה לוח אם כדאי לי לקנות? Asus A7N8X nVidia nForce 2 או ABIT NF7 v2.0 nForce 2 איזה לוח טוב יותר? הזיכרון MICRON מתאים ללוחות האלו? הלוח מיועד לAMD 2500 לא מיועד לאוברקלוק
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
איך ההצעה הבאה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6587 מחפש זיכרון זול תודה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני קנוה השבוע מחשב חדש, אין לי שמץ של מושג בעניין הלוחות אם לכן איני יודע איזה לוח עדיף ה-Asus או ה-GA? (אם זה משנה המחשב הוא לצרכי משחק) תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כאמור מדובר בכרטיסי זכרון QUAD CHANNEL העניין הוא שערכה של 32GB 16000MHZ וערכה של 16GB 2400MHZ יעלו אותו הדבר. כאמור יש את עניין הOC ללוח האם כשמדובר ב2400 אך את זה כרגע נשאיר בצד. מה יבואו יותר לידי ביטוי בשימושים שלי כמות האחסון של הכרטיס או המהירות שלו? מחשב רב תכליתי חזק במיקוד על גיימינג כבד ועריכת אודיאו I7 3820 מעבד ASROCK X79 CHAMPION לוח אם
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בכל המעבדים שיש וכל הDUAL CORE וה64BIT וקונרו וכל החרטא הזה אני קניתי לפני 3 שבועות מחשב חדש עם מעבד אינטל 3 גיגה דואל קור עכשיו מעניין אותי לדעת האם כשאני משחק רק מעבד אחד מופעל? אפשר להפעיל את שניהם כדי לקבל מהירות גבוהה יותר? הווינדוס החדש שיצא(ה64 ביט) מנצל את המעבד הזה טוב יותר? ואגב איך המעבד בOC? אם אפשר הסבר בשפה פשוטה ולא מסובכת למה חיפשתי הסברים גם בפורום וגם בכל מיני אתרים ורק הסתבכתי
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הGTA IV תקוע עם החומרה הזאת: 6870 1GB ep 45 ud3lr 6GB wastern digital 500 green e7500 ולמישחק עדיין יש תקיעות..למה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להרכיב מחשב להורים שהם משתמשים מאוד בסיסיים ואינם משחקים כמעט בכלל. הגעתי למסקנה שאין טעם להשקיע בכרטיס מסך נפרד , ואני רוצה לוח אם עים כ.מסך שיהיה O.B הבעיה שאני רוצה שתהיה יציאת DVI עבור מסך דק (זה MUST להיות) ולא יודע האים קיימת בלוחות שונים שראיתי כאן בפורום וגם לא יודע כיצד להשוות בין אכויות של כ.המסך שהם O.B (לוח האם יכול להיות עבור אינטל או AMD אין חשיבות ) תודה
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רב , אני לא מוצא המון הבדלים בין שני הלוחות חוץ מהמחיר. האם תוכלו להסביר בקצרה מה ההבדלים ביניהם? האם הפרש המחירים שווה את זה?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני יודע כי הועלתה כאן בעיית הרעש בלוחות הנ"ל בעבר ורציתי לדעת האם יש איזשהוא פיתרון לבעיית רעש הרקע המחריד הזה?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
רגע אם יש לי עכשיו שתי סטיקים של 256 ddr 400 והוספתי עוד אחד 256 מה תרד המהירות או מה? לא הבנתי למה היא תרד בעצם
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ההורים שלי החליטו לפנק את אח שלי הקטן במחשב חדש.. הם רוצים להשקיע במחשב כמה שפחות כנראה משהו ב1700 שקל. לי כרגע יש מחשב סבבה - E6300 2GB 8800GT ENERMAX LIBERTY 400W וחשבתי לעצמי - במקום לקנות E7400 ולוח אם רגיל, להוסיף קצת כסף מעצמי - ולקנות מעבד ולוח אם טובים לOC ולהביא לאח שלי במקומם את הE6300 + הלוח אם שלי (שאינו מתאים לOC) בעבר פחדתי לעשות OC. אבל אני יודע שבלי שינוי מתח זה אמור להיות ממש פשוט.. וכיום אני מעוניין לעשות זאת.. השימוש הוא למשחקים כבדים! התקציב - אני מוכן להשקיע בדבר שהכי שווה ביחס ביצועים/מחיר. אז איזה מעבד אתם ממליצים לי, איזה לוח אם, ואיזה זיכרונות? ואם צריך איזה מאוורר למעבד? המטרה להגיע לOC כמה שיותר גבוה.. בלי שינוי מתח, ובלי סיכון למעבד.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המעבד שלי AMD Athlon 64 X2 4800 גוף קירור Arctic Cooling pro 64 for amd אני אל רואה מהירות מאוור.. וזה עובד על 4 מעלות או 5. בינתיים נאי מחזיק אותו על מאמץ מה לעשות?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שיש שתי סוגים, לי יש את הדגם הראשון ASUS MY LOGO (לא 2..) ובאתר שלהם כתוב שמתקינים ASUS UPDATE מותקן ה ASUS MY LOGO 2 שכנראה לא מותקן בלוח שלי אז מאיפה אני משיג את הראשון, ואיך אני משנה איתו תמונות?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הזיכרונות מהסידרה החדשה של מאשקין מבוססי bh5 החדשים : מערכת בדיקה : amd athlon fx-55 dfi sli-dr bios 5/10-2 tul x850xt phase-charged זיכרון מקורר על ידי 2 מאווררי 120mm טמפרטורת החדר - 25.5c מתחילים להתחמם : 230mhz 1.5-2-2-0 מגיעים למהירות סטוק של 250mhz ב 1.5-2-2-5, ה tras שונה ל 5 שם הוא נותן ביצועים מקסימלים : ממשיכים לעלות : 270mzh 2-2-2-5 זה היה מקסימום ה mhz היציב, במתחים גבוהים יותר הזיכרון כמעט ולא הראה שינויים משמעותים ואפילו להפך, מקסימום mhz הגיע ל 278 -2-2-2-5. סוף שבוע שקט [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז רק שאני אהיה בטוח, מעבד שני ליבות או 4 ליבות לא משנה, עובד בצורה של QUEUE? זאת אם מעבד אחד עובד על 100% אז השני יתחיל לעזור לו לעבד וכך הלאה? או שמלכתחילה ארבעת/שני המעבדים עובדים ביחד? אני מעוניין לקנות מחשב בחודש הקרוב, אבל לא סגור על מעבד ולוח הבנתי שהE8400 מאוד חזק וטוב לOC (שאני רוצה לעשות) אבל אני קצת נרתע מלקנות שני ליבות בשוק שכרגע נשלט ע"י 4 ליבות ומתקדם לעבר הפורמט הזה. וכבר שמעתי את הטיעונים שבמילא עוד שנה יצאו מעבדים הרבה יותר חזקים משניהם, אבל בכל זאת, מי שקנה בזמנו כפול ליבה במקום חד ליבה הרוויח מחשב חזק ליותר זמן... אז, על איזה מעבד אתם ממליצים מבין השניים? או אפילו אחד אחר שבתחום המחירים עד 1200 שטוב לOC? ומה לגבי לוח? מהודעות בפורום ראיתי שג'יגהבייט מא…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
1. האם המעבד עובד טוב עם win xp ? 2. איזה לוח אם מומלץ עבוד מעבד זה? 3. האם נדרש לקנות גוף קירור חיצוני למעבד? 4. האם ישנו הבדל משמעותי בין מעבד זה ל E6600 u E6700 עבוד תוכנות רגילות ומשחקים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן פתחתי נושא בפורום בעיות תכניות בקשר לבעיות איטיות ובעיקת תקיעות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479531.0;topicseen והגעתי למסכנה שהבעיה בלוח אם ואני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב שאפשר לקנות בעד 300 שקלים רצוי לא יותר מידי יקר ובסניף K.S.P בירושלים בגלל שזה לתקופה קצרה של שנה אולי אפילו פחות עד שאני אחליף את המערכת כולה הלוח אם שיש לי כרגע הוא gigabyte 73pvm-S2H את שאר המערכת אתם יכולים לראות בצד. תודה לכל העוזרים. דניאל.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע ברשותי מעבד i5 3550 לוח אם גיגה בייט h77-ds3h זכרונות 2×4 גיגה (סהכ 8 גיגה) קינגסטון גנסיס 1600 mhz בתקציב של 2000 ש"ח האם אפשר להחליף את השילוש למשהו יותר חזק? או שעדיף להשאיר את מה שיש?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפי הכתבה שקראתי באתר מצוין שהDS3 וDS4 וכול הסידרה עבר שידרוג וגם הצדידו בכרטיס מסך מובנה אז ככה עם זה נכון? מתי אפשר להשיג אותם בארץ והעם המחירים יעלו בעקבות זה? וגם העם בשביל Silent-Pipe שווה יותר להשקיעה ב DS4 מאשר DS3?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
-
בתקציב של עד 1000 שקל: ארדיסק של סגייט (SATA2 16MB) +זכרונות(שני סטיקים נוספים של קורסייר כל אחד 1 ג'יגה) זכרונות+קירור אוויר טוב(עדיין לא הוחלט) או ארדיסק + קירור זאת המערכת שעומדת לרשותי כרגע וכן מתוכנן OC . אם זאת אני רוצה למנוע מצב של צוואר בקבוק INTEL C2D E6600 2.4GHZ ASUS COMMANDO CORSAIR XMS2 1GB (2X512) 800MHZ CL4 THERMALTAKE TR2-500W RAIDMAX SMILODON LEADTEK WinFast PX8800 GTS 640MB GDDR3 SEGEAT ST3160023AS 160GB SOUNMAX INTEGRATED DIGITAL HD AUDIO DELL P791
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-