עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. [glow=red,2,300]שלום פורום![/glow] אני מתכוון לשדרג את המחשב ממש בקרוב, ואני רוצה להרחיב את הזיכרון שלי לGB 1 , כרגע יש לי 256 MB שזה כלום... ולשאלה- יש לי רק 3 חריצים של זיכרונות בלוח אם ורציתי לדעת שאם אני יוסיף עוד 2 סטיקים - אחד של 256 והשני של 512 אז זה יחשב כאילו 1024 MB - כי הלוח שלי לא תומך בדיואל.. ועוד משו - האם המעבד שלי - P4 2.4 יוכל לנצל את כל הזיכרון הזה ? או שאני ירגיש את זה רק במשחקים ממש כבדים? או שבכלל לא כדאי לי להשקיע כסף ולהרחיב את זה לGB1 כי זה לא ישנה לי כלום? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by klingon,

שאלה : יש כל מיני לוחות אם וכל אחד בא עם יציאות שונות. לדוגמא : יש סטנדרטיים עם PS1 ויציאה למדפסת וכו' ויש לוחות עם כרטיס רשת, סאונד וכו' שיש להם יציאה נוספת בלוח. נניח שאני קונה רק מארז, לוח, זכרון ומעבד (את השאר יש לי) איך אני יודע שהמארז שאני מקבל מתאים ליציאות רשת וסאונד שהם on board ?

3. Started by Clint Eastwood,

היי, MSI B75MA-E33 vs. Gigabyte GA-B75M-D3V אני מתעניין לגבי ההבדלים ביניהם. חוץ מDVI שבעיני הוא לא רלוונטי כל עוד יש יציאת HDMI יש העדפה מבחינת אמינות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by !elad!,

תגידו יש כיום כבר סטיק אחד של 1024 זיכרון?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. איפה אפשר להשיג בארץ אל לוח האם epox 4g4a plus אם אתם מכירים חנות אינטרנט אז תתנו לי כתובת ואם חנות נורמלית אז שם יספיק ואולי גם עיר שבה נמצאת החנות... אם מישהו יודע איפה בארץ אפשר למצוא גם זכרון של מושקין 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 DDR כי שני אלה זה הדברים היחידים שאני לא מוצא בפנדה.. כתוב באתר של מושקין שהזכרון הזה הוא double sided זה אומר שהוא יתפוס לי שני מקומות בלוח אם? כי אם כן זה בעיה ואיך בדיוק הם מוכרים שמה גם חבילות של 3 זכרונות כאלה ו 2 כשאני בכלל לא בטוח שיש לוחות אם שיש להם מקום ל3 זכרונות אם כל אחד תופס 2 מקומות אבל אני ממש לא יודע מה זה אומר double sided.... עריכה: דרך אגב אני מסתכל עכשיו באתר של מושקין ויש שמה רשימה של לוחות אם שמתאימים לזכרון הזה... …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by numnumnum,

היי. יש לי מחשב נייד lg rd-580, מלפני כ-5 שנים, עם מעבד intel core 2 duo t6600, וזיכרון ddr2 800mhz בנפח 4gb. שני שבבים של 2. האם ניתן להרחיב את הזיכרון במחשב הנייד? כיצד אפשר לדעת מה הזכרון המקסימלי הנתמך? האם ניתן להרחיב ל-8gb (שני שבבים של 4)? אם ניתן להרחבה, הייתי רוצה להחליף אחד השבבים של ה-2 ל-4 (6 סה״כ). מוסיף צילום של הזיכרון אצלי: בנוסף, במידה וניתן להרחבה, האם הזכרונות האלה יתאימו (כולם או לפחות אחד מהם): Patriot Signature 4 GB PC2-6400 DDR2 Notebook Memory PSD24G8002S https://www.amazon.com/dp/B0027IVMBY/ref=cm_sw_r_udp_awd_3H76tb1R8337A Komputerbay 4GB DDR2 SODIMM (200 pin) 800Mhz PC2 6400 / PC2 6300 CL 6.0 https://www.amazon.com/dp/B0032IJBS4/ref=cm…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Bingo,

תגידו בלוחות של הקונרו 975x אפשרי לשים זכרונות 800 כאשר OC לא בתכנון??

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  8. המחשב המיושן שלי התחיל לעשות בעיות (לא מתאים לו לעבוד- למי שמכיר את הלוחות של DFI ,מציג לי שגיאה 88) אני כבר לא כלכך בקי בתחום כי קרו הרבה שינויים מאז קניית המחשב האחרון שלי ---- עד כאן קשקשת! השילוש יהיה מיועד למשחקים ושאר הדברים הרגילים, רצוי יכולות של OC בינוני מחיפוש שעשיתי חשבתי על הפריטים הבאים: Intel Core i5 3570K ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 או pro4 שהוא טיפה יותר זול וזכרון כל שהוא 8GB או 16GB (עדיין לא החלטתי) יש טעם ל-16GB על מנת לבטל את קובץ ההחלפה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. על איזה לוח אתם ממליצים עד המחיר הזה (אפשרי גם עוד כמה שקלים) עדיף עם כרטיס מסך טוב (או מכסימום בלי אבל אם אפשר גם איזה כרטיס מסך עד 300 ש"ח) למחשב הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6400 1066 דיסק קשיח: LG 250GB זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR II 800 MHZ צורב: LG X18 DVD

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Bear Cub,

שלום. קניתי לפני כשבוע מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE 945P S3, עם 2GB זיכרון CL5 של TWINMOS 667MHZ והשאלה היא האם לא תהיה בעיה להוסיף בעתיד 2 סטיקים של ג'גה כל אחד נוספים, והאם זה משנה שזאת תהיה חברה אחרת, ו CL3 לדוגמא? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by kedar38,

שלום, רציתי לדעת מה עדיף למשחקים ובכלל, הלוח של MSI או ג'יגה בייט? והאם ללוח של MSI יש מוניטורים שנותנים טמפ' של לוח, מעבד, צ'יפ ואם הוא תומך ב FIRE WIRE ? כמו הלוח של ג'יגה בייט אני מקונה athlon 64 עם כרטיס מסך ג'יפורס 6600 256MB . בגדול, מה ההבדלים בין הלוחות ואיזה עדיף לקנות? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Paci,

אתמול החלפתי את המעבד E7400 במחשב שלי לQ8200. זאת פעם ראשונה שהחלפתי מעבד אבל מרחתי משחה טרמית (טיפה באמצע) בכמות מספקת והמאוורר מוצמד היטב למעבד. אבל עדיין שאני בודק בתוכנות מדידה (SpeedFan,Core Temp) אני מקבל במנוחה 40-50 במאמץ קל 60 ובמאמץ כבד 90+. שיחקתי BF3 והליבות הגיעו לטמפ' של 90 בערך אבל הוא לא קורס לי באמצע עבודה. אני די בטוח שזה לא טמפ' נורמלית למעבד לכן אני שואל אם יש סיכוי שמרחתי משחה לא כמו שצריך או שדווקא המאוורר שהוא פשוט, לא בנוי לקרר את המעבד הזה היטב מכיוון שקראתי שהE7400 פועל עד 65W והQ8200 עד 95W. תודה מראש. מפרט: Intel Core2 Quad Q8200(2.33Ghz) MSI G31M2 V1 קירור: Alpine 11 GT Rev. 2 (מלפני 3 שנים). ASUS GeForce GTS 450 Direct CU Silent FSP350-60…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by TheRedEye,

p4v533-mx p4s533-mx לראשון ציפ של VIA לשני ציפ של SIS אני מבין ששניהם עושים בעיות עם הציפים והתאימות לכרטיס מסך.. כעיקרון איזה לוח אם יותר טוב לאוברקלוק ולהרצת כרטיס מסך 6600GT AGP על המחשב למה נראה לי שהציפ של הSIS שלי התעייף כבר והכרטיס מקרטע.. (הכול אני צריך להריץ על הכי נמוך) המפרט של המחשב בצד.. [מפרט מחשב]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by gaoshun,

שלום, האם לוח אם MSI G31 M4 +FW הוא מתאים לE7400, האם ידוע לכם מחירו? האם במחיר דומה ניתן לרכוש לוח טוב יותר או מתאים יותר? בתודה דני

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. בבקשה תבדקו!,כי לא מזמן עדכנתי את הביוס ואני חושב שבגלל זה ירדו לי הביצועים של המחשב, הגרסא היא F10 ! אולי כשעידכנתי משהו השתנה אולי בביוס, אם כן מה היה יכול להשתנות ולגרום להורדת הביצועים??? (תכתבו בבקשה באנגלית את מה שיכול להיות שהשתנה). תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by altatrifoti,

שלום אני קונה מחשב ואני רוצה לדעת איזה לוח יותר טוב יותר מיתקדם בטכנולוגייה תודה. זהhttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2962 או זהhttp://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2879 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155 אוASROCK P67 Extreme 4 B3 P67 CHIPSET

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. עכשיו שהוספתי 256mb corsair בנוסף ל512mb kingston שהיו לי לפני זה רשום לי שהמחשב עובד ב single channel ולא בdual רציתי לדעת אם זה הועיל לי במשהו התוספת הזאת ואם המחשב משתמש בזיכרון שבסלוט ה 3 או שסתם [כי יש לי בעייה לעבוד עם ג'יגה זיכרון בדואלי המחשב נתקע נותן הודעת ERROR בכחול או עושה ריסטרט לאחר זמן מה][מעבד:PENTIUM 4 2.8 512KB NORTHWOOD]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Slash87,

אני לא מאמין אבל אני לא מוצא איפה משנים את התזמונים על הלוח הזה!! יש לי XMS2 שאמורים לעבוד על CL4 אבל אני לא מוצא את זה בביוס!!! מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by shaks,

יש לי את הלוח הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3162#ov GA-P55-UD3R (rev. 1.0) ביחד עם 2 זכרונות 2GB 1333 אני מעוניין להוסיף זיכרון כך שיהיה לי לפחות 8 GB (וכניראה אני לא אשתמש ביותר מ8) מה האופציה הכי טובה לעשות זאת כך שייתן לי את מרבית הביצועים: להוסיף עוד 2 של 2 . להוסיף עוד 2 של 4 (במהירות 1600). להחליף ל2 של 4 במהירות יותר גבוהה (1600). מה ייתן לי את מרבית הביצועים? תוך התחשבות בDUAL CHANNEL ובמהירויות הזיכרון? מחשב לשימושי גיימינג ואינטרנט? מעבד I5, INTEL SSD330 וכו' וכו'

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Dima67,

אני לא ממש מבין בזיכרונות ורציתי לשאול מה יותר משתלם ואם מישהו יכול להסביר לי בכלל מה ההבדלים ועד כמה הם משמעותיים: 4GB DDR2 800MHZ http://tms.co.il/product/5362 423 שקל 4GB DDR2 1066MHZ http://tms.co.il/product/5498 538 שקל 2GB DDR3 1333MHZ http://tms.co.il/product/5247 752 שקל אני לא הכי מבין במהירויות וכו'. עד כמה יש הבדלים כין כל אחד ומה הכי משתלם לקנות למחשב שיהיה ל-3/4 שנים? ואם אפשר עם הסבר בבקשה כדי שאני אבין חח.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by שגיב,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הלוח והזיכרון במחשב עכשיו מצעתי דגם מסויים שאני קצת לא בטוח הלוח: ‏P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz DDR3 1333 הזיכרון: 1600Mhz ‏2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel 1.)עכשיו השאלה שלי אם הזיכרון יתאים ללוח 2.)ועוד שאלה באתר של אסוס כתוב שהוא שזיכרון של 1333MHZ זה OC אז השאלה אם זה חל גם על 1600MHZ תודה רבה לעוזרים ושנה טובה

22. אני מחפש לוח מיקרו ATX למארז האריאה של אנטק ואני ממש רוצה שהמחשב (שיהיה סלוני) יהיה מחשב מזק ככל האפשר (יכול להיות מצחיק לשחק על הטלביזיה) לכן החלטתי ללכת על מעבד AMD את'לון 64 בסוקט 939.. וממה שהבנתי ערכת השבבים הטובה ביותר לכך היא ה-nForce4 העכשיו, הלוח היחידי שיש שתומך את כל זה הוא ה- FOXCONNNF4K8MC-RS שעולה פה 527 שח.. השאלה אם משהו מכיר את הלוח הזה?? ויכול לתת עליו חוות דעת או משהו?? אם למשהו יש אלטרנטיבות.. אני ממש רוצה לשמוע!! נ.ב. ביירבונים של שאטל לא באים בחשבון.. הם וואיי יוצאים לי יקרים מדי לתקציב

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ToMeRv32,

איך אפשר לדעת אם כרטיס הזכרון הוא Single Sided או Double Sided? בכרטיס הזה למשל: http://ksp.co.il/?uin=17505 כתוב: "Single Module", זה אומר Single Sided? ובכרטיס הזה: http://ksp.co.il/?uin=14162 לפי איזה נתון אפשר לדעת מה הוא? אפשר לזהות לפי המראה הפיזי של הכרטיס - אם יש לו משני הצדדים "ריבועים השחורים" או רק מצד אחד? (וסליחה על הבורות, אני פשוט לא ממש מבין בזה.)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Satlan,

חברה, שאלה די מעניינת עלתה בראשי, עקב החלטתי לקנות מחשב (מאוד בקרוב) אני כמובן הולך על הדור של ה-64 ביט, אבל אני מאוד מבולבל, ישנם שני סוגים--> הראשון הוא AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice והשני הוא Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 1MB 800MHz 541 64BIT Box שניהם אותם מחירים, עכשיו אני מעוניין לדעת, מי יותר טוב, מי מביא יותר ביצועים, מי עדיף מבחינת לוח אם ובקיצור, AMD או INTEL! בתודה מראש :]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ShaiS3,

אני מחפש לוח אם של סוקט 478 שיש בו חיבור PCI E. יש כאלה בארץ? וכמה הם עולים אם כן? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים