מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מתלבט לגבי לוח אם ואני לא יודע ממש מה לבחור. אני רוצה מעבד Core i7-930 (או 920), זיכרון של DDR3 במהירות 1,600, וכרטיס מסך Geforce GTX 470. אני לא מתכנן לעשות OC, והמחשב אמור להריץ משחקים כבדים. אני ראיתי שהלוח אם הכי מומלץ כרגע הוא: ga-x58a-ud3r אבל הוא יקר מדי (1,080 שקל). האם יש לוח אם זול יותר שמתאים לצרכים שלי? (רצוי שהוא יתמוך בUSB 3.0 ובSSD) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז ככה הLPT שבלוח אצלי משום מה לא פועל גם המדפסת שלי פועלת אצל חבר אבל אצלי לא אז טכנאי אחד אמר לי לקנות כרטיס מסויים שיוכל לשים לי LPT הוא הביא לי כרטיס שמתחבר לחיבורים הישנים בלוח בצבע שחור חום שקצת יותר ארוך מPCI אז ניסיתי להתקין אותו וכל מיני שטויות ולא הצלחתי אז נתתי לו שיתקין לי אותו וכל ההגדרות וכו' אז הוא אמר לי שהוא שינה דברים בביוס וגם ג'מפר שעל הכרטיס הזה ואז המדפסת שלי פעלה אבל אני פירמטתי ואז הכרטיס לא פעל ואני רוצה להתקין אותו בכדי שיהיה לי LPT וגם בשביל שאני יוכל להרכיב את הLCD אז הכרטיס עצמו יש לו חיבור של מדפסת ושל איפה שמחברים ג'ויסטיק ישנים זה כל מה שאני יודע או של העכברים הישנים יש בזה כניסה ל9 פינים אז אני מבקש ממכם שתעזרו לי בבקשה איכשהו שאני יצלי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים לבחור: amd xp 2400 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Corsair CMX256A DDR 3200C2 *2 כל זה ב 3000 שקל..! או: intel p4 2.4 Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 512MB 2700/333mhz ב 2600 שקל! והמחשב זה לרוב למשחקים... ואני מחפש לא דווקא את ההכי יקר, אלה את היותר טוב מבחינת כסף\ביצועים... יהיה שווה מבחינת ביצועים להוסיף 400 שקל ולקחת את ה amd?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי המעבדים אלה ראייתי שרשום TRY BOX-CPU BOX יש הבדל במחיר ראיתי.. ורציתי לדעת לאיזה מעבד פנטיום זה משתווה בערך..תודה ואיזה משתיהם מומלץ לקנות..(מטרת משחקים) CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 635.37 ] 1 CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 עכשיו בקשר ללוח אם יש שתי סוגים שהם אותו דבר כמעט שינוי רק בכרטיס קול ויש עוד אחד שהדגם שלו שונה משתי האחרים והוא עולה ב 70 שקל בערך יותר מהם רציתי מה ממומלץ לקחת מתוך שלושתם שיתאים למעבד שלמעלה..(מטרת אינטרנט ומשחקים..) . Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 458.73 ] …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כידוע, לכל מעבד יש מתח עבודה אשר נקבע ע"י היצרן. המתח משפיע על טמפ' המעבד ועל ההספק שלו. כידוע, כאשר מבצעים המהרה למעבד, ניתן להעלות את המתח (VCORE) ולשפר את יציבות המעבד. הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי כיצד המתח משפיע על המעבד וכיצד בעצם הגברת המתח תורמת ליציבותו. כמו כן, מדוע בעצם העלאת המתח מקצרת את חיי המעבד? (אני לומד פיזיקה 2, אם זה משנה לצורך התשובה...למרות שלא נראה לי) כיצד ניתן לדעת מהו המתח המקסימלי הסביר שניתן להגדיר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מהם http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9698 ------ http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6242 או שזה יותר מדיי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מפרט הטכני של ליין חדש של מחשבי Compaq שולחניים, כולל את השורות הבאות. [table][tr][td]Athlon XP/XP+[/td][td]Coprocessor[/td][td]Integrated[/td][/tr] [tr][td][/td][td]CPU Socket Type/Number[/td][td]Socket A[/td][/tr] [tr][td][/td][td]CPU Package[/td][td]FC-PGA[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Front Side Bus Speed[/td][td]266-MHz[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Standard L2 Cache[/td][td]256-KB ECC or 512-KB[/td][/tr] [tr][td][/td][td]L2 Cache Architecture / Speed[/td][td]Full core clock speed[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Cache Upgradeable To[/td][td]Not upgradeable - Integrated into Processor[/td][/tr][/table] אז לפי דברי קומפאק ,גודל זיכרון המטמון של שלב שני יהיה בגודל 256KB א…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת טובה עם Q6600 וכרטיס מסך GTX280. ויש לי הזדמנות לקנות חדש ולגלגל את המחשב הזה הלאה. אני קורא המון בפורום הזה ואני יודע שאתם ממליצים בעיקר על I5-750. אך לא מצאתי בדיוק את כל השיקולים בנושא ומתי ההמלצה היא ללכת על דגם של I7. יש גם כוונה אולי לכרטיס מסך GTX-4XX ( אולי אפילו 480 ) השימוש העיקרי הוא גיימינג כבד על רזולוציה של 1900X1200 עם מסך 24 אינטש של דל. התקציב לא בעייתי כלל אך גם שלא יהיה בזבזני זקוק לעזרתכם המנומקת לקבלת החלטה תודה מראש מנו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. הלוח אם שלי הוא Asus P5W DH Deluxe WiFi. סיפור ארוך אבל הוא מת והוחלף כבר 4 פעמים. אז כבר השלמתי עם העובדה שאני לא יכול לשחזר 610gb של מידע מה - RAID 0 שיש לי שם, ואני שואל עם איזה לוח אם כדאי לי להחליפו. אני מחפש משהו מ-א-ו-ד תקציבי, אבל הוא צריך לתמוך ב: 1) במעבד והזכרונות כמובן 2) כל חיבורי ה SATA שיש לי שם (מפרט בצד) 3) OC בסיסי למעבד (עד 3.0 ~ 3.2) 4) אם הוא מגיע עם WiFi מובנה - אז בכלל אני אהיה שמח, אבל זה לא חובה (יש לי מתאם). בתכלס כל האפשרויות פתוחות כי אני אזמין ואקנה מארה"ב אז הכל הולך. תודה רבה לעוזרים. -HF
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא סגור בדיוק על איך רייד עובד אבל נראה לי שצריך בקר חיצוני בשביל לחבר שני קשיחים שיעבדו ברייד... השאלה שלי היא האם הלוח תומך באיזשהו בקר מובנה כי הסתכלתי באתר שלהם ולא ראיתי משהו לגבי זה או שפספסתי או שלא יודע מה תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel core i5 2400? אם כן, אז בגלל שאני לא יודע לבצע OC אז ראיתי שבניתי מפרט ראיתי שTMS עושים OC בחינם, איזה OC הם עושים? עד כמה אפשר לעשות OC למעבד הנ"ל? תודה וסליחה על החפירות. נ.ב משהו בקשר ללוח אם איזה לוח אם יותר מפוצ'ר ויותר טוב? http://www.tms.co.il/product/10057 http://www.tms.co.il/product/10057 האם יש ללוח אם הזה USB3.0? http://www.tms.co.il/product/10545fכנ"ל חשוב לי שיהיה USB3.0 אז אם יש הצעות אשמח לשמוע עד400 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד שלי נהרס( I5 2500K) ואני רוצה להחליף מעבד והיתה לאבא תהיה אם לא כדאי יותר להיתקדם לדור החדש של המעבדים במקום לקנות מעבד דור קודם (I7 3770K) אחד הדברים שעלו זה לקנות לוח אם המשתווה או עוקף את הלוח אם הנוכחי שלי z77-hd5h-wb איזה לוח אם להמלצתכם משוותה בביצועים\יכולות ללוח זה ואפילו עוקף את הלוח אם הנוכחי שלי,תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI ללוח יש תמיכה בSMART RESPONE וVIRTU MVP?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין cl 2.5 לבין cl 3 וכן אלה ... ( מדובר בזיכרונות) , למה 2.5 יקר יותר מ 3 ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2932&catcode=172 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3396&catcode=172 ???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב המיושן שלי התחיל לעשות בעיות (לא מתאים לו לעבוד- למי שמכיר את הלוחות של DFI ,מציג לי שגיאה 88) אני כבר לא כלכך בקי בתחום כי קרו הרבה שינויים מאז קניית המחשב האחרון שלי ---- עד כאן קשקשת! השילוש יהיה מיועד למשחקים ושאר הדברים הרגילים, רצוי יכולות של OC בינוני מחיפוש שעשיתי חשבתי על הפריטים הבאים: Intel Core i5 3570K ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 או pro4 שהוא טיפה יותר זול וזכרון כל שהוא 8GB או 16GB (עדיין לא החלטתי) יש טעם ל-16GB על מנת לבטל את קובץ ההחלפה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או לקחת מעבד 64 פשוט ב 900 שקל לא רוצה שפשוט עוד חצי שנה אני אגיד חבל שלא קניתי כבר.. * האם אני אוכל בכלל לנצל אותו בשנה הקרובה * האם אני ארגיש שיפור במשחקים תוכנות וינדוס * האם חובה XP 64 (האם כדיי להתקין אותה בכלל ויש דרייבירם לכל הכרטיסים... ) תודה מראש (מה הלוח המומלץ לא ממש צריך SLI חשבתי על MSI Fatal1ty )
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, מזה זמן רב אני "סובל" מ Bsod-ים לא מוסברים שלאחר בדיקות חוזרות ונשנות (שכללו בין היתר, פרמוטים, בדיקות דיאגנוסטיקה/מאמץ לכרטיס מסך, זכרונות, דיסק קשיח וכו') שלחתי את קבצי ה Minidump לחבר שעובד בזה, והוא טען שהבעיה היא או בלוח אם או במעבד. לצורך העניין הרצתי בדיקת מאמץ ב - Prime95 ומה שקורה הוא, שכמה שניות לאחר תחילת הבדיקה ליבה אחת (מתוך 2) "קורסת" ומציגה את ההודעה הבאה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 בעוד שבליבה השניה ה - Test ממשיך. בנוסף מה שמוזר הוא שבניגוד לבדר"כ אני לא יכול לגרום במכוון לבלו סקרין, ז"א זה מאוד משתנה מפעם לפעם אבל תמיד אותו גורם (לפי המינידאמפ) אני יכול לגלוש באינטרנט כמה דקות וזה יקרה, או לשחק במשחק מחשב מסויים שע…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם כן אשמח לדעת דגם :}
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וכן - זה באמת עובד וללא תוספת תשלום. הכל מוסבר בוידיאו הבא (אשתדל לעדכן את הת'רד כשתשוחרר הגירסה הסופית של התוכנה):
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
עבור מעבד 2500K עם לוח אם מסדרה Z עד כמה מגביל חיבור 4 פינים לעומת 8?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי AMD 3200+ TRAY, הוא מורכב והכל, אבל הדבר היחידי שדיי חסר לי זה המדבקה המדבקה: למטה... יש למישהו מושג איך אפשר להשיג אחת? וכן, אני יודע שזה נשמע מאוד מטומטם, אבל בבקשה להתייחס ברצינות.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חשבתי ללכת על הI5 3570, אבל עכשיו יש את הסדרה החדשה של haswell.. להבנתי המעבדים נותנים כ3% יותר ביצועים מivy bridge (לא ברור בהשוואה לאיזה מעבד ivy bridge אבל ניחא) להבנתי הם מתחממים ב15 מעלות יותר. אז לכאורה הם דיי מיותרים לצרכי.. אבל !! ויש פה אבל גדול. אני לא מבין גדול בחומרה, והרושם שאני מקבל זה שעם המעבד החדש צריך לוח אם אחר, והלוח אם האחר תומך בזכרונות מהירים יותר ובעוד כל מני שטויות .. אז אני שואל אתכם, מה בעצם ההבדל מבחינתי כשאני בוחר haswell ולא ivy bridge, לא רק מבחינת מה ההבדל בין המעבדים ,אלא בעיקר מה ההבדל בלוח אם וברכיבים שמתחברים אליו .. ראיתי שיש למעלה בפורום Thread של 16 עמודים על המעבדים האלה אבל לצערי אין שם תשובה לשאלה שלי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט הוא כזה: מעבד i3 8 גגיגה זיכרון דיסק ssd בודד של256 , או דיסק אחד של טרה בודד עוד לא החלטתי. לוח אם של גיגהבייט h81 . מחפש מארז וספק, עדיף שיהיו יחסית שקטים. חשבתי על הננוקסיה דיפ סיילנס אבל נראה לי שזה די יקר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-