עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amitaihasnes7,

מישהוא יכול להסביר לי בבקשה למה אניטל עומדים לשווק לשוק מעבדי מרובעי ליבה בשלב כל כך מוקדם (יחסית) אם אין בכלל תוכנות שיודעות לעשות שימוש במרובעי ליבה?! כאילו באמת, רוב התוכנות עדיין לא יודעות להישתמש בשתי ליבות אז מה יעזור לי 4 ליבות?!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by OmriF,

יש ברשותי מחשב נייד עם לוח אם גמור ומעבד תקין מסוג t4400 dual core. חבר הציע לי לוח אם שיש לו שמתאים לשלי ומגיע עם מעבד t8100. הוא אומר שהמעבד שלו טוב יותר למרות שמחיפושים ברשת ראיתי שדווקא שלי חדש וחזק יותר למרות שלפי השם זה לא הגיוני. האם שווה לשדרג או שבעצם לא מדובר בשדרוג?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ראו תמונה: נראה לי כמו איזה חיישן. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Life.exe,

כותרת :

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לכל מבקרי פורום זה שקראו כבר הודעה זו בפורום אחר, התנצלותי הכנה. צמאוני למידע בנושא זה גדול מכדי להסתפק בפורום אחד בלבד... ברצוני להרכיב מחשב חדש. מכיוון שזהו אינו פורום למפרטים, אמקד את שאלותי רק לנושאים הספציפים לפורום זה, אבל אתן את המפרט כולו בכל זאת כנקודת התייחסות: AMD 2600 מחיר 1840 (KSP) ASUS A7N8X Deluxe מחיר 924 (PANDAS) Corsair CMX512-2700LL - CAS 2 מחיר 1082.92 (xx) Gigabyte MAYA II 9700 PRO מחיר 1995 (PANDAS) Zalman CNPS6000Cu מחיר 175 (KSP) Chieftec Dragon DX-01PLD Purple מחיר 460 (PANDAS) Enermax 350W EG 365P VE מחיר 389 (PANDAS) WD 120gb 7200 ATA100 8mb Buffer מחיר 1050 (KSP) Plextor 48/24/48 מחיר 652 (PANDAS) DVD-ROM Asus 16/49 מחיר 300 (KSP) זהו מחשב מה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. תסבירו לי בבקשה...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by lmlm,

3 סלוטים של PCIE תודות ל : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=114818 :errrr: :eek2: אני אוהב את הלוח הזה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Ramboli,

שלום יש לי לוח אם Gigabyte ga-p35-ds3l REV2, אני מעונין לקנות זיכרון בנפח 4GB. כמה שאלות: זה משנה אם אתקין 4 כרטיסים של 1GB לעומת 2 של 2GB? מבחינת מהירות, ביצועים. האם יש זיכרונות שלא יתמכו בלוח? 1066MHZ עדיף מבחינת התמורה על 800MHZ? אשמח להמלצות לזיכרון, התקציב שלי עד 450 ש"ח. תודה לכם, ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Astrix-D,

מה זה CL בזיכרונות ,לדוגמא:CL5,CL4,וכל זה ,מה זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Omri4u,

איזה לוח מבוסס הציפסט 645dx הוא הכי טוב כיום? ואיזה לוח מבוסס על הציספט i845g הוא הכי טוב כיום? אם אפשר גם השוואה בין הלוח הכי טוב שמבוסס על ה645dx לבין הלוח הכי טוב שמבוסס על ה i845g תודה רבה זה דחוף מאוד קונים לי מחשב בעוד כמה ימים תודהז

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום אני משתמש בזיכרון של 2G 800 ורוצה להוסיף אליו 1G שיש לי בבית במהירות של 533 האם זה יתרום למהירות הכללית של המחשב ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Gil80,

אהלן. אני מחפש לקנות את הסוג הזה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_platinum_4gb_edition_dual_channel אבל אני לא מוצא. אולי מישהו יכול לעזור לי? כרגע יש לי במחשב: OCZ Titanium 2x2GB @ 1150MHz FSB432x8.0 אני מחפש את אותו הסוג. אם אי אפשר למצוא אז איזה סוג של זיכרון כדי לי להוסיף להרחבה? הנתונים הם: CAS/RAS= 5 5 5 18 התדר של הזיכרון הוא 1150MHZ אחרי OC. ללא OC התדר הוא 800MHZ. מדובר בזכרונות DDR2.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. המחשב המיושן שלי התחיל לעשות בעיות (לא מתאים לו לעבוד- למי שמכיר את הלוחות של DFI ,מציג לי שגיאה 88) אני כבר לא כלכך בקי בתחום כי קרו הרבה שינויים מאז קניית המחשב האחרון שלי ---- עד כאן קשקשת! השילוש יהיה מיועד למשחקים ושאר הדברים הרגילים, רצוי יכולות של OC בינוני מחיפוש שעשיתי חשבתי על הפריטים הבאים: Intel Core i5 3570K ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 או pro4 שהוא טיפה יותר זול וזכרון כל שהוא 8GB או 16GB (עדיין לא החלטתי) יש טעם ל-16GB על מנת לבטל את קובץ ההחלפה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ar2r,

אני רוצה להוריד ביוס מעודכן ונתקלתי בגרסאות שונות של ביוס כמו שאפשר לראות בלינק תגררו למטה קצת ,אני לא יודע איזה גרסה להוריד מה שידוע לי על הלוח אם שלי זה GA-MA770-UD3 (rev. 2.0) וזהו בספר של הלוח אם קראתי על הביוס ולא מצאתי זכר לגרסאות FKB FJ FI FG וכו' שמופיעות לי פה בלינק של האתר הרשמי מה להוריד??יש לכם מושג אולי לאחד מכם יש אותו לוח כמו לי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3097&dl=1#bios

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, כרגע יש לי G.Skill F3-10600CL9 DDR3 2GBx2(4GB) 1333MHz בחריצים מספר 1 ו3(כחול). דגם לוח האם הוא DP55WB חשבתי לקנות ולהוסיף בחריץ מספר 2(שחור שמאלי) את Kingston HyperX blu מTMS ב207ש"ח, המתח(1.5V) והתזמונים זהים(CL9) ורק התדר ירד בהתאם לזיכרון עם התדר הנמוך. מחיפוש קצר בZap מצאתי את Kingston KVR1333D3N9/4G אצל Ivory/KSP ב220ש"ח וזה דגם שנבדק כבר לפי אינטל על לוח האם שלי(DP55WB) . האם אמורה להיות בעיה שאני מוסיף זיכרון אחד נוסף רק לחריץ מספר 2? ואני קצת לא בטוח איזה מהזכרונות עדיף לקחת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by tzolerguy,

אז ככה יש מעט כסף וכמה דרישות המעבד כנראה יהיה 2140 צריך כרטיס מסך מובנה ורוצה שיאפשר OC תקציב מקווה שלא לחרוג מ400 ש"ח משהו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by lipa,

http://www.hardcoreware.net/reviews/review-341-1.htm

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Ibrow-Now,

מתי יצא PCI-X לקהל הרחב?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מה עדיף מבין שתי האפשרויות האלה מבחינת ביצועים: RADEON 9600XT 128MB+512MB PC3200 VS RADEON 9550 128MB+1gb PC3200 ???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. -------------------------------------------------------------------------------- שלום מצאתי לפני זמן מה, חנות מאוד זולה באינטרנט אשר מתמחה בזכרונות למחשב מישהו יודע את הכתובת שלה? זאת חנות אשר אינה ישראלית במקור, אבל יש לה סניף בישראל.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by LIDOR_13,

אוקיי אז ככה הדלקתי תמחשב ואני שומע צפצופים מעצבנים באוזניה.... אני יודע שללוח אם קורה משהו הוא מתחיל עם הצפצופים האלה איך אני מזהה מה הצפצופים אומרים? הורדתי איזה חוברת הפעלה אבל אני לא מוצא שם כלום.... אם הייתי מכיר תוכנה הייתי מקליט לכם אבל אני לא... בקיצור איך אני מזהה את זבעיה של הצליל? תודה לעוזרים...! עריכה:תקשיבו חיברתי USB[MP] וזה הפסיק.... מה זה היה?

22. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BLT8G3D1608ET3LX0 מצאתי ראם ממש מהיר יש משהו דומה רק CAS7 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני חשבתי ללכת על הI5 3570, אבל עכשיו יש את הסדרה החדשה של haswell.. להבנתי המעבדים נותנים כ3% יותר ביצועים מivy bridge (לא ברור בהשוואה לאיזה מעבד ivy bridge אבל ניחא) להבנתי הם מתחממים ב15 מעלות יותר. אז לכאורה הם דיי מיותרים לצרכי.. אבל !! ויש פה אבל גדול. אני לא מבין גדול בחומרה, והרושם שאני מקבל זה שעם המעבד החדש צריך לוח אם אחר, והלוח אם האחר תומך בזכרונות מהירים יותר ובעוד כל מני שטויות .. אז אני שואל אתכם, מה בעצם ההבדל מבחינתי כשאני בוחר haswell ולא ivy bridge, לא רק מבחינת מה ההבדל בין המעבדים ,אלא בעיקר מה ההבדל בלוח אם וברכיבים שמתחברים אליו .. ראיתי שיש למעלה בפורום Thread של 16 עמודים על המעבדים האלה אבל לצערי אין שם תשובה לשאלה שלי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. המפרט הוא כזה: מעבד i3 8 גגיגה זיכרון דיסק ssd בודד של256 , או דיסק אחד של טרה בודד עוד לא החלטתי. לוח אם של גיגהבייט h81 . מחפש מארז וספק, עדיף שיהיו יחסית שקטים. חשבתי על הננוקסיה דיפ סיילנס אבל נראה לי שזה די יקר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by VegansXe,

סתם פירסום או מה? האם זה OVERCLOCKING? אשמח להסבר http://cgi.ebay.com/SUPERCHARGED-985-Intel-Core-i7-Extreme-7-3-GT-PRO-NEW-/190399920442?cmd=ViewItem&pt=CPUs&hash=item2c54b8393a

דיונים חדשים בפורומים