מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
ברוב לוחות האם EP-8RDA+ סוג הזה למשל (epox) האם הnforce chip זה mcp או mcp-t? תודה מראש למי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה דברים במפרט של לוחות אם שאני לא מבין ואשמח מאוד אם מי שמבין יעזור לי LAN Dual Gigabit LAN controllers, both featuring AI NET2 Support Teaming Technology LAN 1. 2 x RTL8111D chips (10/100/1000 Mbit) 2. Support for Teaming 3. Support for Smart Dual LAN iTE IT8720 chip 1. 1 x floppy disk drive connector supporting up to 1 floppy disk drive IEEE 1394 1. T.I. TSB43AB23 chip 2. Up to 3 IEEE 1394a ports (2 on the back panel, 1 via the IEEE 1394a bracket connected to the internal IEEE 1394a header) I/O Controller 1. iTE IT8720 chip eSATA והאם יש לוח אם שיש בו את הכל (או לפחות את הרוב) וכמובן שבנוסף שיש בו SATA 6GB ו USB 3.0 ? אם…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח רציתי לשאול אני עובד עם VISTA 32 ורוב העבודה שלי היום זה פוטושופ + פיירפוקס ברקע עם איזה 20 טאבים אני יודע שכל העיניין צורך זיכרון אבל תמיד שאני מסתכל על מצב הזיכרון הפנוי הוא מראה לי משהו כמו 700-800 מגה פנוי השאלה היא בגלל שאני יודע שהיום מה שהולך זה ה4GB כמה הבדל באמת יהיה לי אם אני יוסיף עוד 2GB? (נתונים כללים Intel e7200 @ 3.8GHz GeForce 9600GT גם באוברקלוק מכובד לא ממש זוכר כמה) תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קורסייר- CORSAIR XMS3 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9 : CMX4GX3M2A1600C9 קינגסטון- KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 אוברקלוק על מערכת מבוססת I5 760, האם אחד מהדגמים עדיף כל השני, או שזה לא משנה ולקחת את הזול מבין שניהם- פער המחיר בין שניהם הוא בסה"כ 69 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה לי: האם לצרכי אינטרנט ומשחקים פשוטים (בעיקר FLASH) ליבה כפולה תועיל או אולי אפילו תאט. נניח השוואה בין 3Ghz ליבה בודדת לבין ליבה כפולה 1.8Ghz. כלומר האם מערכת ההפעלה והתוכנות הרגילות משתמשות בליבה הכפולה או שרק באחת ואז יצא שכרי בהפסדי. תודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לרכוש את הלוח הזה הרבה בגלל שראיתי שהוא מכיל סה"כ 8 חיבורי SATA ויש לי הרבה STORAGE במחשב. באתר של הלוח אני רואה שיש לו 6 חיבורי SATA רגילים ועוד 2 של RAID: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#ov השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות שימוש בחיבורי הRAID הנוספים האלה גם בצורה רגילה ללא הגדרת RAID שכרגע אין לי צורך בו. המון תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 460gtx 768mb ורציתי לדעת אם ישתלם לי להוסיף עוד כרטיס מסך ואיך הלוח שלי יתמוך במערך הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתנצל מראש על הבורות, ובגלל הדחיפות לא חיפשתי לעומק בפורום: אם אקנה זיכרונות ddr2 667mh כאשר הלוח בעל צ'יפסט 965 והמעבד הוא e6300: מה יכולות האוברקלוק של זיכרון כזה ? בתודה.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 לוחות אם של Gigabyte הראשון Gigabyte GA-MA78LMT-US2H השני Gigabyte GA-880GM-UD2H לפי מה שראיתי אין הבדל גדול בין השתיים(מבחינת תמיכה) חוץ מהעובדה שה-Ghipset שונה עכשיו השאלה האם לקנות את השני(שגם יקר יותר בכ80 שקל) בגלל ששיש לו Ghipset חדש יותר או פשוט ללכת על הזול מבינהם? עד כמה החידוש ב-Ghipset משפיע על הלוח? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה לוח אם לקחת? לא SLI או OC, כי אני לא צריך. חשוב שיהיה SATA2, כרטיס קול OB טוב, ויציאת FIREWIRE. תודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהנחה שאני יכול להשיג את שתינם באותו מחיר בערך מחו"ל (בערך 1300 שקל)... איזה מעבד יותר עדיף?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. אני רוצה להחליף את עיקר המערכת שלי שהיא: intel q9550 asus p5q-d transcand ddr2 800mhz. אני משחק משחקים כבדים,ברשותי GTX680, ומתעסק עם מכונות וירטואליות. יש לציין שאני לא מתפשר על איכות,ולא מסתפק במועט. אני הרבה זמן לא עשיתי סקר שוק ולכן אין לי הרבה ידע בנוגע לסוקטים החדשים. על הלוח אני מוכן להשקיע 2000 ש''ח ולגבי השאר תפתיעו אותי. תודה מראש לעוזרים היקרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הלוח הוא: ?939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? הוא באמת יותר כדי מ?AMD GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)? תודה,
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני גולש הרבה באינטרנט פותח לפחות 10 דפדפנים מינימום ולפעמים במקביל משחק משחק מחשב ברשת WORLD OF TANKS צריך המלצה למעבד שיסחוב האם זה נכון שהמהירות של האינטרנט ויישומים אחרים תלויה במהירות יותר של הכונן קשיח ? אני רוצה לשדרג את המחשב לוח אם אני כבר אקח H81 פשוט ב 200 שקל או משהו של AMD באותו סכום
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי באתר שלה החברה ותכוב שזה תומך ב2100 אב ללא כתוב אם ב2700 הדגם הוא shuttle AK31 VIA KT266A DDR Motherboard האם הוא תומך בPC2700?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה: מה זה מעבד פנטיום M? עוד שאלה: מזה מעבד פונטיום D? יעני דאבל קורד (ליבה כפולה?) מה ההבדלים בניהם? מי חזק יותר וכו'? תודה לכל העונים מראש...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תושבת 1156 BOX עולה 470 ש"ח שווה את ההשקעה ? או שעדיף כבר להוסיף ולקנות I3 בעוד 170 שקל ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה http://digma.co.il/shop/popup_image.php?pID=1437&osCsid=81207322f89a8a1bea3d7d35284f4402 ויש לי זיכרון של קורסייר דואל צ'אנל 512 כפול 2 ורציתי לדעת לאן אני מחבר אותם לשני הצהובים או לצהוב הראשון והשחור הראשון אני חדש בזה ואני לא מבין כל כך תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלן חברה! יש לי שאלה מעניינת! מי מהמעבדים הללו יותר טוב: D 925 3.0Ghz 4M Cache או E6600 Dual core 3.06Ghz 2M CaChe אני מתלבט על איזה מהם משחקים ירוצו יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חברים אני זקוק ללוח אם עם כמה שיותר מחברי SATA בלוח הזה לדוגמה http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=5495#sp מופיעה הערה ב-Storage Interface * Refer to "1-7 Internal Connectors," for the supported configurations with the M.2, SATA Express, and SATA connectors. האם הערה מתייחסת רק ל RAID (שלא מעניין אותי בכלל), או שההערה מתייחסת לכמות המחברים שאני יכול להשתמש בהם בו זמנית. בדוגמה שהבאתי - האם אוכל להשתמש בו זמנית רק בשבעה מתוך עשרת המחברים שעל הלוח ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק לפני 18 חודשים אינטל שינתה את הדרך שלה לשמות המעבדים מתדר למספור תלת ספרתי (סדרה 3xx הייתה Celeron D, סדרה 5xx הייתה Prescott 1MB L2, סדרה 6xx הייתה Prescott 2MB L2, סדרה 7xx הייתה Dothan לניידים, וסדרה 8xx הייתה Pentium D כפולי ליבה בתהליך ייצור של 90 נ"מ, וסדרה 9xx הייתה מיועדת לכפולי ליבה בתהליך ייצור של 65 נ"מ) עכשיו אינטל משנה שוב את שיטת השמות והיא תכלול מעתה רצף של 5 תווים התו הראשון יהיה אות באנגלית אשר תסמן את צריכת החשמל של המעבד כאשר E מסמלת צריכת חשמל של 50W ויותר T מסמלת צריכת חשמל בין 25W ל 49W L מסמלת צריכת חשמל בין 15W ל 24W U מסמלת צריכת חשמל של 14W ומטה ארבעת הספרות הבאות יסמנו את משפחת המעבד (בדומה לספרה הראשונה במספור התלת ספרתי), ואת ביצועיו לדוגמה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אינ מתכנן לקנות מחשב עם הרכיבים הבאים: 1 GB זכרון HD 250 GB 16MB 7600GS אני דיי לחוץ בכסף ולא רוצה להשקיע יותר מ3500שח גג4000 ואני מתלבט אם לקחת AMD 3800/AMD3800X2/E6300 עכשיו השאלה מה הכי כדאי? אני יודע שה 6300 יותר חזק מהשאר אבל אולי בכל זאת לחסוך ולקנות משוה יותר זול???? ובדרך תמליצו על לוח טוב לכל המעבדים
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. נמאס לי מהמחשב שלי הסלרון 800 ואני רוצה להחליף: (למרות שהוא עבר OC ל1000 ועובד טוב אבל הוא כבר איטי בשבילי ומעצבן!) המחשב הבא הולך להיות מורכב מ: מה שכבר יש לי: יש לי הארד דיסק W.D 20G ATA100 7200RPM - חדש (קיבלתי חינם מהעבודה של אמא שלי) שעובד טוב מאוד ואני לא צריך חדש בנתיים צורב Teac x40 סי.די מארז צ'יפקט FULL TOWER כונן דיסקטים (חחחחחח) HardCano (לא ממש חשוב אבל כתבתי בכל זאת) וכרטיס מסך חרא ! (GeForce 2mx 400 64mb - אני לא ממש משחק במחשב יותר יוצר ועורך מוזיקה וכמובן מוריד לכן אני בנתיים לא צריך יותר מזה) אני צריך רק זכורנות, מעבד, לוח (לבנתיים): אני חשבתי ללכת על INTEL כי AMD חם מידי בשבילי. זה מה שהרכבתי ותגידו מה אתם חושבים (אין לי תקציב גדול 2500 מקסי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-