מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני יכול לקנות Q6600 ב200$ כולל משלוח ומיסים עד הדלת ואני מנסה לברר פרטים לגבי האחריות. באיסטרוניקס כנראה עסוקים ולא עונים לטלפון.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה חבר'ה[ד"א אני חדש טוב להיות פה] נמאס לי מהמחשב הישן[הוא לא כל כך ישן אבל] אז החלטתי להוסיף לו ראמ,יש לי SDRAM והבנתי שבשביל להחליף לDDRAM או RDRAM אני צריך לוח אם מסויים,והבנתי שגם צריך להחליף מעבד. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל[קצת יותר] הדבר שהכי חשוב לי זה משחקים.מבחינת כרטיס גרפי אני דיי מסודר, Gforce 5200 FX 128ddr הוא טוב מאוד. ושיפר לי הרבה משחקים אבל יש הרבה שעובדים באיטיות[יש לי פנטיום 4 1.4 256SDRAM] חשוב לי שזה יהיה בטכנולוגיית HT כי הבנתי שהיא מאוד טובה. איזה אפשרויות יש ל3 הדברים שאני צריך לקנות?[מעבד,לוח אם,זכרון] וכמה בערך הכל יעלה. תודה רבה על זמנכם. ;D
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי כרגע הוא זה: לוח Z68P-DS3 מעבד - Intel Core i5 2500K כרטיס מסך - 980ti Gigabyte זכרונות - 2X4GB 667Mhz השאלה שלי האם כדאי/ארגיש הבדל בביצועים במידה ואשדרג את הזכרונות ל 1066 (שני סלוטים) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב החדש שלי הותקנו 2 סטיקים שכל אחד מהם 2GB אבל משום מה במחשב עצמו (כשלוחצים על המחשב שלי >> מאפיינים) רשום שיש רק 3.25GB מה הסיבה לכך? האם זה הגיוני או שיכול להיות ששמו זכרונות שונים? אלה הזכורונות שמותקנים במחשב: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=48 אגב, הם נקנו באותה חנות ביחד עם כל המערכת.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד שיש לי מעבד: CPU Type Intel Pentium 4HT, 2400 MHz (3 x 800) ואני מעדיף כרטיס עם PCI-E תקציב עד 600 שקל... תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים וגרפיקה. חשבתי על INTEL 6700 כרטיס מסך 8800 וכו' בעיקרון אני לא סגור על לוח אם..... אשמח להמלצות. חשבתי על ASUS STRIKER אבל הוא יקר...... אני לא מבין מה ההבדלים המשמעותיים בינו לבין ASUS COMMANDO ו ASUS P5N-E SLI אשמח לקבל המלצות על לוחות אחרים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו אנשים קניתי זיכרון של SAMSUNG DDR 400MHZ 1GB סטיק 1 ובמחשב כבר היה לי 1 GB עם 2 סטיקים של 512 של KINGSTON עכשיו ששמתי את ה SAMSUNG לא רק שזה לא קורא אותו גם עכשיו מראה לי שיש לי 512MB. מה יכולה להיות הבעייה? http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=436562 אבל בכל מקום במחשב וגם ב3DM5 זה הראה 1.5GB
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הגעתי לאייבורי והם אמרו לי שהם עובדים רק עם הזיכרון הנ"ל. הם אומנם מתחייבים לאחריות לכל החיים אבל נשמע לי קצת מוזר. מישהו מכיר? האם איכותי?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה ASUS P5W DH Deluxe עכשיו מחווברים אליו כבר כמה HD ראיתי פה שכבר דיברו על כרטיסי הרחבה יש לי עוד איזה 4 דיסקים קשיחים שאני צריך לחבר יש איזה כרטיס הרחבה של 4 ? ומה כל העיניין הזה של הבוט? ומה העיניין עם המיהירות שעדיף לחבר ל PCIE ולא לPCI רגיל? ראיתי את זה בנתיים איך הוא ? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3176
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Epox EP-8K9AI -או- Gigabyte GA-7VAX הכוונה היא מבחינת OC, יציבות, אמינות ומהירות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וחשבתי ליקנות את לוח האם Asrock z77 Extreme4 ובירצוני לחבר אליו שלושה כונני SSD ברייד השאלה היא האם זה אפשרי ועד כמה כוננים אפשר לחבר בלוח הזה ב-RAID? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3162#ov GA-P55-UD3R (rev. 1.0) ביחד עם 2 זכרונות 2GB 1333 אני מעוניין להוסיף זיכרון כך שיהיה לי לפחות 8 GB (וכניראה אני לא אשתמש ביותר מ8) מה האופציה הכי טובה לעשות זאת כך שייתן לי את מרבית הביצועים: להוסיף עוד 2 של 2 . להוסיף עוד 2 של 4 (במהירות 1600). להחליף ל2 של 4 במהירות יותר גבוהה (1600). מה ייתן לי את מרבית הביצועים? תוך התחשבות בDUAL CHANNEL ובמהירויות הזיכרון? מחשב לשימושי גיימינג ואינטרנט? מעבד I5, INTEL SSD330 וכו' וכו'
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להגיע לחום המעבד באף תוכנה אוורסט ,ספיד פאן סנדרה וכו' כולן קוראות את חום ההארד דיסק. cpuid קורא גם את חום הכרטיס הגרפי וזהו. אמרו לי שזה קשור ללוח האם. מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין לוחות האם השונים בנוגע לסטנדרט החיבור לכרטיס המסך המובנה? (כבל המסך שלי הוא זכר ואני מקווה שסטנדרט החיבור הוא נקבה)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצה ללוח-אם, עד 600ש"ח חשבתי ללכת לכיוון ה-ASUS, המלצות? או כל לום-אם מצוין אחר, בבקשה המלצות. לום-אם של אינטל, לא מיועד ל-OC, אבל שיתמוך אם אני ירצה בעתיד. לא צריך חיית OC.
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו יש כיום כבר סטיק אחד של 1024 זיכרון?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
והאם אפשר להגדיר בלוח אם להשתמשבכרטיס מסך או במובנה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב.. בחרתי בהתחלה ב: Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 2 2 סטיקים כלומר... קראתי קצת בפורום..והבנתי שזה לא מספיק טוב למרות שאני לא מתכנן OC.. קודם כל אני מחפש המלצה ל2 סטיקים של 515 עד 1500 ש"ח..בערך..של כל חברה לא רק של גייל שנית כל..באתר של PCH, יש אפשרות לקנות את הזיכרונות בערכות...מה בעצם ההבדל?! http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1189448672_5.htm יש ערכות של Golden Dragon Series מה זה אומר?! אני גם לא מבין למה: 400 Mhz , 32x8 Low Density CAS 2 6-3-3 1T, hand picked 5ns, 2.5-2.9V, 6 Layer Ultra Low Noise Shielded PCB יותר יקר מ: 433 Mhz, CAS 2 6-3-3 1T, hand picked 4.5ns, 2.6-2.9V, 6 Layer Lower Noise PCB, Tin Coated Copper Hea…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מחשב ביחד עם בן דודי..ועקב החלטת רכישת לוח האם+המעבד (מעבד נרכש) מהארץ בגלל האחריות נוצרה התלבטות. איזה לוח אם כדאי לבחור לטובת גיימינג,עריכת וידאו,PHOTOSHOP ועוד תוכנות כבדות וכמובן לוח אם שיספיק לעתיד של שנתיים-שלוש תקציב הלוח הינו 800-1000 ש"ח ובראש ובראשונה ביטוי יכולות הOC של המעבד לMAX יכולת. אופציה 1:ASUS P5Q DELUXE אופציה 2:ASUS P5Q-E אופציה 3: GIGABYTE DQ6 X48 שני הלוחות בעלי ציפסט P45 ורציתי בקר יותר מתקדם דוגמת הX48.. האם השינוי ממשי בהנדסת הלוחות (בין הציפסט הישן לחדש) או שP45 ייתן לי יכולות OC טובות? אם יש לוח עדיף על שני לוחות אלו אשמח לראות קישור. *בצירוף עם TT BIG TYPHON LAPPED תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברוב לוחות האם EP-8RDA+ סוג הזה למשל (epox) האם הnforce chip זה mcp או mcp-t? תודה מראש למי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כעיקרון, התקציב שלי ללוח אם הוא 600-650 ש"ח. הP35 עולה כ730 ש"ח. וה P965 עולה כ640 ש"ח. עד כמה שווה החריגה לטובת הP35? המחשב הוא E6600, 8800GTS, המחשב הוא מחשב לתקופה ארוכה, ויש סיכוי לOC קטן.. מה היתרונות/חסרונות של כל לוח, ואם יש המלצה ללוח אחר אשמח לשמוע, תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, פתחתי את הדיון הנ"ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424036.0 בפורום מפרטים אך עם הזמן אני מבין שאני יותר בפער מקצועי אשר בדילמה תקציבית. התוכן מפורט בדיון שם. השאלות המקצועיות העיקריות והנוספות שלי הן: האם יש הבדל מהותי בין המעבדים (E6300 וE5300) והלוחות (מבוסס G41 וP3 אקספרס) ? כמו כן, אודה אם מישהו יוכל לעשות לי מעט סדר בין CORE 2 DUA ל DUAL CORE. נדמה שאת המספר 6300 יש ב2 הסדרות ובחנויות יש בלבול בנתוני שלהם האם יש עוד צפי שדרוגים עם צ'יפסטים אלו? האם זכרונות DDR2 800 רלוונטיים עוד לעתיד או שהופכים תוך כמה חודשים למוצר לאספנים? אודה לעזרתכם בשאלות אלו ואלו שעלו בדיון קודם
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לפי הכותרת ואן תקציב תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי בעיה ששידרגתי את המעבד שלי מהדגמים שבכותרת שהם כמובן שניהם סוקט 775 ואחר כך הפעלתי את המחשב ושם דבר לא עולה המסך איננו מראה כלום אבל המחשב מופעל. אנא עיזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-