עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Grave Digger,

מה זה RAID ומה זה עוזר לי אם יש לי את זה על הלוח?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  2. אז ככה יש לי ביוס של phonix והבנתי שבגלל שזאת גירסה ישנה הוא לא מזה הרדיסקים בגדלים גדולים מ 80 גיגה ומעלה ובלל זה הוא מראה לי שיש לי רק 75 גיגה. אז מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לעדכן את ה ביוס שלי ( הפוניקס ו לא של הלוח) http://www.phoenix.com/en/home/ מישהו יכול להגיד לי גם בדיוק מה אני צריך יש שם הרבה גירסאות הלוח שיש לי הוא ה abit nf7 ver 2.0 http://www.phoenix.com/en/products/phoenix+cme+firstbios/desktop/ הנה עוד ? אני ישמח עם מישהו יכול להסביר לי איך אני מעדכן את זה.

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  3. אני חשבתי ללכת על הI5 3570, אבל עכשיו יש את הסדרה החדשה של haswell.. להבנתי המעבדים נותנים כ3% יותר ביצועים מivy bridge (לא ברור בהשוואה לאיזה מעבד ivy bridge אבל ניחא) להבנתי הם מתחממים ב15 מעלות יותר. אז לכאורה הם דיי מיותרים לצרכי.. אבל !! ויש פה אבל גדול. אני לא מבין גדול בחומרה, והרושם שאני מקבל זה שעם המעבד החדש צריך לוח אם אחר, והלוח אם האחר תומך בזכרונות מהירים יותר ובעוד כל מני שטויות .. אז אני שואל אתכם, מה בעצם ההבדל מבחינתי כשאני בוחר haswell ולא ivy bridge, לא רק מבחינת מה ההבדל בין המעבדים ,אלא בעיקר מה ההבדל בלוח אם וברכיבים שמתחברים אליו .. ראיתי שיש למעלה בפורום Thread של 16 עמודים על המעבדים האלה אבל לצערי אין שם תשובה לשאלה שלי

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by doldol360,

אז ככה יש כמה מעבדים בעלי מחיר מאוד דומה (50 ש"ח לכאן או לכאן) איזה מהם עדיף ומהם ההבדלים? Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 940 ש"ח Core i5 661, 3.33GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 995 ש"ח Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray‎ 935 ש"ח המחשב הינו רב תכליתי אבל בעיקר למשחקים. באיזה מהם אפשר להגיע לביצועים טובים יותר גם בOC (זאת אומרת איזה מהם יתפקד הכי טוב בסטוק ואת איזה מהם אפשר לדחוף הכי רחוק מבחינת OC כדי לקבל ביצועים טובים יותר)

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by dimashk,

לפי מפרט הטכני של ליין חדש של מחשבי Compaq שולחניים, כולל את השורות הבאות. [table][tr][td]Athlon XP/XP+[/td][td]Coprocessor[/td][td]Integrated[/td][/tr] [tr][td][/td][td]CPU Socket Type/Number[/td][td]Socket A[/td][/tr] [tr][td][/td][td]CPU Package[/td][td]FC-PGA[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Front Side Bus Speed[/td][td]266-MHz[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Standard L2 Cache[/td][td]256-KB ECC or 512-KB[/td][/tr] [tr][td][/td][td]L2 Cache Architecture / Speed[/td][td]Full core clock speed[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Cache Upgradeable To[/td][td]Not upgradeable - Integrated into Processor[/td][/tr][/table] אז לפי דברי קומפאק ,גודל זיכרון המטמון של שלב שני יהיה בגודל 256KB א…

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  6. שלום, אני רוצה להחליף את המעבד של המחשב כי הוא די ישן..וסה"כ כל שאר המפרט הוא בסדר..לא פצצה אבל יכול להסתדר. זה המפרט שלי: מעבד - intel pentium 4 , 3Ghz כ. מסך - geforce 8500GT זיכרון - kingston 2gb הארד דיסק - 250gb WD לוח אם - Asus p5ld2 צ'יפסט לא יודע אם זה קשור אבל שיהיה intel lakeport i945p כ. קול - realtek HD ALC882 ספק - משהו ג'נרי דפוק כזה..אבל מחזיק מעמד יופי תמליצו לי בקשה על מעבד טוב!! משהו עם 2 ליבות שיתאים ללוח אם שלא יעבור את ה800 שקל. וכמובן שיתמוך במפרט הנ"ל. פשוט הבעיה שלי שמשחקים בקושי זזים על המחשב חח נגיד קוד5 או פאר קריי 2 פאקק עד שזה זז..עכשיו הזיכרון טוב , הכרטיס מסך לא כזה רע, רק המעבד הורס. בנוסף אם אפשר חוות דעת על המחשב בכללי..הוא כזה גרוע? חח …

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  7. האם יש הבדל בין לוחות האם השונים בנוגע לסטנדרט החיבור לכרטיס המסך המובנה? (כבל המסך שלי הוא זכר ואני מקווה שסטנדרט החיבור הוא נקבה)

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by oozy,

קניתי כרטיס מסך DIAMOND RADEON HD 5850 1024mb ואני מאמין שהמעבד עושה לי צוואר בקבוק. מעבד שיש לי עכשיו זה Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz לוח אם asus P5B ספק כוח HX520W זיכרון GB 4 RAM

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by guylederer0,

שלום אני מתלבט בין 2 המעבדים Q6600 Q8200 רציתי לדעת איזה מהם יותר טוב למשחקים ונותן ביצועים טובים יותר ... הQ6600 המהירות שלו היא 2.4 ו1066Mhz וזכרון מטמון 8 והQ8200 מהירות 2.3 ו1333Mhz וזכרון מטמון 4 רציתי לדעת האם שווה לקחת ת 8200 למרות שהוא במהירות קצת חלשה אבל הוא בגרסא מעל ה6600 ? אני מתלבט ולא יודע מה להחליט למרות שהמחירים שלהם ממש צמודים ! תעזרו לי להחליט ... ( לא מדבר בקשר ל OC )

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  10. Started by kakolokia,

תקשיבו אני קונה השבוע מחשב ואני לא סגור על הלוח אם.. בעיקרון אני צריך לוח בתקציב של עד 600 ש"ח.. עכשיו אני רוצה לדעת אם הלוח ep45-ds3l יצליח לעשות בקלות oc של עד 3.4 ghz? (skypc עושים את ה oc..) וגם אני רוצה לדעת איך הקירור שלו, מקרר טוב או מעפאן? חלקים חשובים במפרט: מעבד intel q6600, זכרונות g.skill 4gb 900 mhz, קירור אוויר scythe ninja ii. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by IG,

ביקשו ממני עצה למפרט שאמור להריץ משחקים לא כבדים במיוחד, אבל *קצת* יותר רציניים מסוליטר, אינטרנט וכו... הדבר הכי חשוב, שמחשב אמור להחזיק 4-5 שנים (להריץ משחקים בינוניים...) יש הגבלה של תקציב (מעבד ב2000 ש"ח לא אופצייה...5K עבור כל המערכת- ללא מסך...) השאלה שלי היא אם כדאי לחכות לAM2 או עדיף לתכנן מפרט מחלקים שנמצאים כבר היום במלאי? האים כפולי הליבה או אפילו המעבדים בעלי ליבה אחת, בתקציב הנתון יחזיקו מערכת (עם שידרוגים עתידיים: תוספת זיכרון, שידרוג כ. מסך...), בלי קרטועים במשך הזמן המבוקש? (לא להתחיל לבנות לי עכשו מפרטים כדי שלא יעבירו את הת'ראד הזה לפורום מפרטים...) תודה.

• 15 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by IDan2012,

Intel core i5 2400? אם כן, אז בגלל שאני לא יודע לבצע OC אז ראיתי שבניתי מפרט ראיתי שTMS עושים OC בחינם, איזה OC הם עושים? עד כמה אפשר לעשות OC למעבד הנ"ל? תודה וסליחה על החפירות. נ.ב משהו בקשר ללוח אם איזה לוח אם יותר מפוצ'ר ויותר טוב? http://www.tms.co.il/product/10057 http://www.tms.co.il/product/10057 האם יש ללוח אם הזה USB3.0? http://www.tms.co.il/product/10545fכנ"ל חשוב לי שיהיה USB3.0 אז אם יש הצעות אשמח לשמוע עד400 ש"ח

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by AFIK10000,

אני רוצה לדעת את ההבדל בין מעבד רגיל לבין סלרון ?

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by Predator,

אני לא מבין נראה לי שיש בעיה עם המחשב שלי, PC ALERT מראה שהמתח של ה 3.3V יורד ל 2.76 אני לא מבין למה ? המקלדת USB שלי מאבדת קשר למחשב כשזה קורה... מה הבעיה הספק יכול לגרום לבעיה הזאת ? יש לי ANTEC 400W

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by tzolerguy,

אז ככה יש מעט כסף וכמה דרישות המעבד כנראה יהיה 2140 צריך כרטיס מסך מובנה ורוצה שיאפשר OC תקציב מקווה שלא לחרוג מ400 ש"ח משהו?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by poraraid,

שלום שוב כולם, אני עומד על סף קניית מחשב ואני עדיין מתלבט בקשר ללוח אם, זהו שאר המפרט שלי (הדברים שחשבתי שחשובים לציין בבחירת לוח אם): מעבד INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 870 סט זיכרונות G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL כ.מסך SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 מארז ANTEC P182-B w/o PSU ספק כוח ENERMAX ECO80+ 500W : EES500AWT נראה לי שחשוב לציין שאני לא מתכוון לעשות OC. חשוב לי שיהיו יציאות USB3, ואני מעדיף שיהיה יציאת eSata. המליצו לי על הלוח GIGABYTE GA-P55-USB3 שעולה 662 ש"ח http://www.skypc.co.il/pl_product~950240~10~0.htm ומצאתי את הלוח GIGABYTE GA-P55A-UD3R שעולה 831 ש"ח http://www.skypc.co.il/pl_product~950204~10~0.htm ניסיתי לחפש, אבל חוץ מיציאת ה eSata שאני רוצה,…

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  17. אני אוטטו קונה לאח שלי מחשב חדש אז רציתי לשאול! מה אתם אומרים אנשים כדאי לי לקנות עכשיו a64 לסקוט 745 או לחכות ולקנות a64 ל939 אז השאלות? מה היה הבדל במחיר ? מתי אמור להגיע לארץ מעבדי אתלון 64 לסוקט הזה ? ומה ההבדלים בינהם כי אם זה זניח אז לא לחכות?

• 13 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by Pythagoras,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד מחשב גימיינג חדש ובדיוק בשלב בניית מפרט. אני סגור כמעט באופן מלא על כל הרכיבים חוץ מלוח אם... במחשב יהיה מעבד I5 4670, זכרון של 16GB וכרטיס מסך GTX660 ומעלה (עוד לא החלטתי). אין לי צורך בריבוי כרטיסים גרפיים, לא מתכוון לעשות אובר קלוקינג כלשהוא, צריך 4-6 כניסות USB3 מאחורה ו 1-2 מקדימה תקציב עד סביבות ה 600 ש"ח ללוח, אשמח לשמוע רעיון שלכם. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by kedar38,

שלום, רציתי לדעת מה עדיף למשחקים ובכלל, הלוח של MSI או ג'יגה בייט? והאם ללוח של MSI יש מוניטורים שנותנים טמפ' של לוח, מעבד, צ'יפ ואם הוא תומך ב FIRE WIRE ? כמו הלוח של ג'יגה בייט אני מקונה athlon 64 עם כרטיס מסך ג'יפורס 6600 256MB . בגדול, מה ההבדלים בין הלוחות ואיזה עדיף לקנות? תודה

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  20. http://www.macmall.com/macmall/shop/detail.asp?Redir=1&description=Advanced+Micro+Devices%2DPHENOM+II+X4+910+AM3+2%2E6G+8MB%2DBoxed+Processors&store=macmall&dpno=7744102&source=ZWB11939&srccode=cii_13736960&cpncode=20-9627120-2&adcampaign=email,ZWB11939&wt.mc_id=ZWB11939 http://www.pcnation.com/web/details.asp?affid=305&item=T25946 בהרבה אתרים בחו"ל רשום 8 MB וגם 6 MB עפ"י AMD 6MB http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=525&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10= משהו יודע מתי בארץ "תאריך " ( לא בקרוב ) ???

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  21. היה לי פעם כונן IDE אז הייתי מפרמט וישר מתקין וינדוס מהדיסק שאני במצב דוס(לא צריך להגדיר כלום לכונן) השאלה: עכשיו שיש לי כונן SATA האם תהליך הפירמוט נשאר אותו דבר (מפרמטים כרגיל לא צריך להגדיר שום דבר ויש מתקנים וינדוס) ?? או האם צריך להגדיר משהו בכונן ? איך עושים זאת? ומתי בדיוק?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  22. Started by tom_k85,

1.יש לו תמיכה לSATA2? 2.כמה ערוצים הכרטיס קול המובנה שלו ואך הכרטיס הזה? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by telzur,

אני ממש מתלבט בין שני לוחות אם msi platinum 975 או asus p5b delux [glow=red,2,300]בבבבבבקשה תעזרו לייייייייייייי[/glow]

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by ybe,

קניתי 256M זכרון שאמור להיות DDR266 .יש לי תחושה שבחנות "עבדו" עליי ומדובר למעשה בSDRAM .כיצד אני יכול לבדוק את מהירות הזכרון?

25. Started by henb7,

למעבדי AMD 64 3200+ או 3000+ יש מהירות של 2.0 או 2.2 ג'יג'ה הרץ לעמות הפנטיומים עם 3.2 או 3.0 ג'יגה הרץ? מזה אומר?

• 13 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים