מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
במעבד amd האתלון 64 ביט יש סוג שנקרא טריי ויש סוג שנקראה בוקס מה ההבדל???????? והאם טריי שווה משהו..........
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה זמן נכון לשדרג ללוח אם שתומך בזכרונות DDR4? אני שואל כי אני רואה שהמחירים של הזכרונות ירדו ודי זהים למחירי ה DDR3 וגם כי אני הולך לקנות כרטיס מסך MSI GTX980 מה דעתכם על לוחות האם GAMING של חברת MSI?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לוח asus p8z68 vpro עים כרטיס nvidia 680 gigabyte OC הכרטיס או הלוח גורמים לדרייבר לשחזר את עצמו עדכנתי ביוס ללוח דרייברים כיוונתי מערכת על ביצועים גבוהים יש מישו הלוח הזה עשה לו בעיות כי גם עים GTX 560TI הוא עשה לי את זה המלצות לפני אני מסיים ללוח את חייו הלוח PCI2.0 הכרטיס 3.0
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לא היה פתרון אחר. מזל שאבא יודע להמציא המצאות... כמובן שההרדיסק לא יושב ככה. רק חיברתי לרגע לגבות קבצים לפני מעבר ל2 partitions ומויסטה 64 ל32 ביט. תודה לקרייטיב על הדרייברים הדפוקים ל64
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על הלוח הזה של אסוס ASUS P5E-VM HDMI s775 1333Mhz, Intel G35, DDR2 800, PCI-E, Dual VGA האם הוא מתאים למעבד E8400 אינטל ומה דעתכם על כרטיס המסך עבור משחקים בינוניים לינק http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=584&l4=0&model=1912&modelmenu=2 תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש באיזה לוח אם אני צריך לבחור מבחינת תושבת. אם אני הולך על מעבד I5 6XXX או I7 6700 מה הסטנדרט היום ? איזה תושבת אני צריך ? שאלה היפותטית ,מה יקרה בעתיד שאם ארצה להחליף מעבד( עד כמה התושבת תתמוך במעבד החדש )?
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שאלה לכל המבינים אני רוצה לקנות זיכרונות DDR3 למחשב שלי איזה אתם ממליצים* לנתונים שלי ? יש לי מעבד AMD Phenom II X6 1055T (95W). (am3 socket) ולוח GA-990XA-UD3 (am3/am3+ socket) הערות הארות ללוח : 1) 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory 2)Support for DDR3 2000(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz memory modules.To support a DDR3 1866 MHz (and above) memory, you must install an AMD AM3+ CPU first. 3)Dual channel memory architecture
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד ישן 3500 S939 שמצאתי והוא יותר חזק מ P4 3GHZ S775 זה הגיוני ? יש לשניהם אותו זיכרון 512MB DDR1
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בהמשך לחדשה הזו האם ה DFI nF4-DAGF 939 שאת פרטיו אפשר לראות כאן לא נחשב ללוח Value של החברה? או שיש משהו שמייחד את סדרת ה INFINITY?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לשדרג את לוח האם שלי והמעבד לAMD 64 ביט 2800 ואת הלוח אם GIGABYTE K8NS NF3 האם יש אפשרות לשים 2 סטיקים של 256 זכרון וביחד איתם בסלוט השלישי זכרון אחד של 512 מאותה חברה של השניים שברשותי? פשוט במחשב הנוכחי שלי זה יצר לי בעיה של אתחולים פתאומיים של מערכת ההפעלה (כנראה בגלל לוח אם דפוק אבל אני לא בטוח) ולכן אני חושש. המפרט הנוכחי לפני השדרוג:AMD ATHLON XP 2800,זכרון 256 מגהבייט קינגסטון DDR 400 PC 3200 ,לוח אם EPOX 8K9A9I,שני דיסקים קשיחים אחד מקסטור 60 גיגה והשני סיגייט 120 גיגה, כרטיס מסך ATI RADEON 9800 128 MB . המפרט אחרי השדרוג :מעבד AMD ATHLON 64 2800 , לוח אם כמו שמוזכר למעלה ועוד סטיק של 256 כלומר יהיו לי 2X256 (אני משתמש באחד כרגע בגלל בעיה של זכרונו…
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם סתם המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב שמבוסס על מעבד קונרו E6300 1.86Ghz עכשיו אני צריך להתאים לו לוח אם, המחשב מיועד למשחקים אם זה חשוב... תוכלו להמליץ לי על לוח אם בבקשה... תודה
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי ארבע סלוטים של 256 מגה כפול ארבע, ואין לי מעבד וויניס, יש לי ווינצ'יסטר, מה שאומר לפי מה שהבנתי שהזכרונות אמורים לעבוד במהירות 333 מגהרץ, ושאין דואל צ'אנל. אז בדקתי סתם לראות לפני כמה שבועות, באוורסט, וכתוב שהזכרונות רצים במהירות 400 מגהרץ. אז שאלה ראשונה- איך זה? אם יש לי ארבע סלוטים ואין מעבד ווניס המהירות לא אמורה לרדת ל300? והשאלה השניייה: בדקתי היום באוורסט, וראיתי שכתוב ליד הזכרונות 'דואל'. זה אומר שהם עובדים בדואל צ'אנל? ואם כן, איך? בתודה, שאולי
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113639&highlight=Kentsfield תהנו.. אני לא הבנתי דבר אחד.. הלוח באמת מוגבל ל1300MHZ FSB ?!?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על התכונות הבאות: (ובכלל לא חשובים לי יכולות OVERCLOCKING כי אני לא אשתמש בזה) 1. זול ויציב (שלא יתקע לי לעיתים תכופות) 2. לפחות 4 יציאות USB אחוריות ו- 2 יציאות מקדימה 3. עדיף (אבל לא הכרחי) תמיכה ב SATA 4. כמה שיותר אחריות יצרן 5. השימוש של המחשב יהיה גם למשחקים (גם לתלת מימד - אם כי לא תלת מימד כבד. כרטיס המסך שארכוש (ראו בהמשך) יהיה GIGABYTE RADEON 9200 6. סוג המעבד - עדיין לא נקבע - תלוי בלוח. אני אוהבת אינטל אבל ברור לי שעדיף AMD כי הוא זול יותר כלפי הביצועים שלו הערות: 1. לידיד שלי יש לוח אינטל איסטון. הלוח מצויין. הוא לא נתקע אבל הוא כבר מיושן. הלוחות החדשים של אינטל מאוד יקרים יחסית. האם כדאי להשקיע באינטל בכל זאת? 2. מאחר שחשובים לי יציאות VIVO אז תודות ל…
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב! הום נכנסתי לאתר http://www.isramods.net/isramods/ וקראתי שם שמצאו דרך לפתוח את המכפלה: הנה עוד כמה לינקים: http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=&threadid=283956 http://www.overclockers.ru/news/newsitem.shtml?category=1&id=1072762712 http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=35;t=003859;p=1 http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=&threadid=281060 בבעלותי בארטון של שבוע 42 (נעול) רציתי לדעת מה בדיוק צריך לעשות כדי לפתוח את המכפלה. מה זה יתן והאם אני יכול לשנות את המכפיל ל12 והאם מותר לעשות את זה בכלל? תודה מראש! אם כבר יש תרד כזה אני מצטער.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש תקן sli ללוחת אם שתומכים ב 2 כרטיסי מסך של nvidia אם אני הולך על כרטיסים של ati x800 אני צריך לוח תומך בתקן אחר ? אפשר לקבל המלצה\לינק ללוח כזה ?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
נהרס לי בזיכרון שהיה לי ועכשיו אני רק על 1 ג'יגה חייב בדחיפות עוד ג'יגה עדיף כמו שהיה לי ואם אין [שזה מה שהבנתי עד עכשיו] אשמח לדעת איזה זיכרון אחר יתאים לי לזיכרון הקיים [הג'יגה הנותר] ואם אי אפשר אשמח לדעת איזה זיכרון ישתווה למה שהיה לי ומתאים לי ללוח אם תמונה של המפרט כולו אשמח גם לשמוע בלי קשר חוות דעת על המפרט
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
כרגע כל מה שקיבלתי זה לוח אם הנ"ל שני סטיקים של 1GB DDR 2 667Mhz ושני הארד דיסקים 160GB SATA2 אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ומעבד בעוד חודשיים בערך מקווה שהמחירים יפלו אם אתם רוצים אני יכול לעלות תמונות כמו כן יש הבדל משמעותי בינו ובין ה DS3 כי ביקשתי DS3 והוא הביא לי את זה לא נורא כל כך נכון?
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב. אני רוצה אותו חזק וטוב.... רציתי לדעת האם כדאי לי ללכת אל E6300 1.86 או על am2 3800+ אני רוצה מחשבים למשחקים בעיקר. אני מעוניין לדעת מה ההבדל ומה כדאי לקחת. נ"ב לקחתי את הכרטיס מסך x1950pro256 משחקים לדוגמא: FEAR COD2... וכו' תודה מראש אבישי
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מעבד 3470, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, לכן הבנתי שלא משנה H77 או Z77, אבל אני מעוניין בלוח איכותי מבחינת האמינות שלו אם זה אפשרי, לא משנה לי פ'יצרים כי אני רק עומד להניח שם כרטיס מסך כנראה 7950 או 660, אבל לא מוצא חן בעיניי GIGABYTE GA-H77, לא יודע למה. האם ה-MSI Z77 הוא לוח איכותי ? האם יש לכם המלצה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
נשרף לי לוח האם יש לי מעבד amd athlon xp 2500. השאלה שלי היא האם עדיין ניתן למצוא לוח אם למעבד הנ"ל (חדש או לא, ממש לא חשוב) ואם כן מה המחיר של הלוח בערך?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאול את זה. אני רוצה להבין משהו ואני משתגע, כל הmb gb מה ההבדל בין גודל ומהירות? נגיד כרטיס מסך המהירות שלו היא 1700 ג'יגה וכרטיס זיכרון הגודל שלו הוא 16 ג'יגה, זה אותה משפחה אז למה פה מדברים על מהירות ופה על גודל? או למשל מהירות של מעבד וכו'...... אני קצת לא יודע להסביר מקווה שהבנתם, אשמח להסבר למי שיש כוח או לפחות לאיזה מדריך נורמלי כי לא מצאתי באינטרנט
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בלוח האם הזה (epox 8k5a2 פלוס) יש 2 חיבורי IDE רגילים ועוד 2 חיבורי RAID שהבנתי שהם יכולים לתפקד גם כחיבורי IDE רגילים נוספים. אני חיברתי אל אחד החיבורים האלה 2 דיסקים קשיחים (על כבל אחד של 80 גידים), ג'ימפרטי אותם, ובאתחול ה RAID config utility אפילו מזהה אותם כ primary master ו slave, אבל (!!) שם המערכת נתקעת ולא ממשיכה באתחול... לא מתקדם וגם לא נכנס לקינפוג ה RAID (אמור להיות Ctrl+H). כל מקרה אני כבר אובד עצות. ניסיתי בלי ג'מפרים, עם, על כבלים נפרדים... לא יודע מה עוד. יש לכם עצות? אם זה לא יצליח אצטרך לקנות כרטיס PCI-to-IDE תודה נ.ב. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות לבעיה...
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-