עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רציתי לדעת אם יש מעבדים חדשים שכדי לחכות להם ?אם לא אז אני רוצה שילוש למטרות גיימינג ותוכנות כמו VISUAL STUDIO וסרטים -רצוי שיהיה סטיק אחד של זכרונות. -אפשרות לOC כבד בעתיד. -האם החברה של הזכרונות זה פרמטר חשוב ? -בזכרונות מה אומר המערך CL האם חשוב להתחשב בזה ? -המארז שאני קונה הוא Lancool PC-K62 ויש לו דלת שקופה אז אם אפשר שהלוח אם יהיה בצבע יפה (שחור או משהו בסגנון ) לא כחול בהיר -האם 8GB RAM מנוצלים היום השאלה החשובה ביותר : האם לקנות את מעבדי הsandy bridge או להתבסס על AMD בגלל הבאג !!! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ואם הוא מתאים למעבד P4 נורטווד תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by netanelam,

היי חברים רציתי לדעת איך המעבד הזה AMD Athlon II X3 435 ? ואיזה מעבד יותר עדיף למשחקים: AMD Athlon II X3 435 או Intel Core 2 Duo E7500

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. תראו לחבר שלי יש amd atlhon 2000 or 2400 ( יותר נכון היה ) המחשב בן 5 שנים עכשו לפני כמה זמן שבועים + אני רואה פתאום שהמעבד במאפינים של המחשב שלי הפך להיות amd atlhon 1800 ו 1.49ghz דבר מוזר ואני מתפדח לשאול שלא תחשבו אני מוזר זה הגיוני מה שהולך פה? אולי משהו נשרף בפנים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by צפיד,

הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם לגבי הלוח: X38-DQ6 s775 C2Q 1333Mhz, Intel X38, DDR2 1066, 2xPCI-E האם מדובר בלוח איכותי יחסית למחירו? ובלי קשר למחיר מה ההיתרונות שלו ולמה הוא כל כך יקר? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. https://www.techspot.com/news/86000-jedec-releases-ddr5-memory-specification.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by hosham,

אני קונה מחשב ויש לי אופציה או לשים 2 סטיקים של 512 667MHZ של Corsair http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VS1GBKIT667D2&cart=11441976561554724〈=heb או להוסיף בערך 100 שקל ולקחת 2 סטיקים של 1 ג'יגה גם 667MHZ של KERSTON http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DDR2-1GB-667-KR&cart=11441976561554724〈=heb אומנם זה תוספת של ג'יגה אבל אני לא מכיר את החברה ואתם בטח מבינים את ההתלבטות שלי. אז מחכה לתשובה..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by darkman,

מישהו יכול להמליץ לי על מעבד+לוח אם+ זיכרון CPU=AMD RAM =256 MB ולוח אם אין לי מושג והתקציב שלי זה 1000nis פחות או יותר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by TheRedEye,

p4v533-mx p4s533-mx לראשון ציפ של VIA לשני ציפ של SIS אני מבין ששניהם עושים בעיות עם הציפים והתאימות לכרטיס מסך.. כעיקרון איזה לוח אם יותר טוב לאוברקלוק ולהרצת כרטיס מסך 6600GT AGP על המחשב למה נראה לי שהציפ של הSIS שלי התעייף כבר והכרטיס מקרטע.. (הכול אני צריך להריץ על הכי נמוך) המפרט של המחשב בצד.. [מפרט מחשב]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by teh1archon,

שלום רב, אני עומד לקנות מחשב חדש ורוצה לבצע בו OC קל-בינוני (לא משהו מטורף, לא נראה לי שהתדר המומהר יעלה על 4.2GHZ). עוד לא בטוח אם לקחת אחד מאלו או Gigabyte GA-Z77X-UD5H ואני אשמח לשמוע חוות דעת אבל נחזור לעיקר. Asus P8Z77-V PRO נגד Asus P8Z77-V הבדל של 285 ש"ח במחיר עבור עוד 4 Phase Power Design עבור הCPU, עוד חיבור USB 3 פנימי (2 מול 1) ועוד מחבר מאוורר למארז (4 מול 3), עוד מחבר USB 2 וeSATA. אז רציתי לדעת האם העוד פאזות האלו כ"כ חשובות לOC שצריך להוסיף כמעט עוד 300 שקל (כי חוץ מהדברים הנ"ל הלוחות זהים כמעט לגמרי)? מה זה חיבור eSATA ולמה הוא משמש? אני 99% לא אקנה קירור במים אז אני לא צריך כ"כ הרבה תושבות למאווררים וחשמל עבורם. יש סיבה לדווקא עוד אפשרות קירור? ואני גם ל…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by rikimaru,

השאלה שלי היא האם מישהו יודע בוודאות האם המעבד Q9550 מתאים או לא מתאים ל-AW9D-MAX? בדקתי באתר של ABIT אבל לא מוסבר שם האם באופן חד משמעי ישנה תאימות בינהם. תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי... מפרט המחשב שלי בצד... אני כרגע עם זכרונות של ADATA על 1333..תזמונים אני לא כ"כ זוכר וניסיתי לקרוא את המאמר ולא כ"כ הבנתי...היה נחמד אם היה מאמר יותר למתחילים בעסק התזמונים של הזכרונות. אני מעוניין להגביר את ה-OC למחשב אך הזכרונות מגבילים אותי.כרגע התדר עומד על 3.54. ומבחינת הקירור אני לא דואג לכלום חוץ ממשהו אחד...הנוקטואה 14D הוא די עצום...וזכרונות עם גוף קירור סטנדרטי הם די גדולים והפחד הוא שהם יתנגשו במאוורר. מעבר לכל זה...האם אני אשים לב לשינוי גדול בין ה-1333 שיש לי כרגע ל-1600 עם תזמונים טובים יותר וCL יותר נמוך? אודה מאוד לכל העוזרים והממליצים. שגיא

13. שלום יש לי כרטיס מסך 460gtx 768mb ורציתי לדעת אם ישתלם לי להוסיף עוד כרטיס מסך ואיך הלוח שלי יתמוך במערך הזה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת מי מבין הלוחות הנ''ל בלבד יותר מתאים למערכת גיימינג ללא OC למעבד כרטיס המסך שיוכלל במערכת הוא HD4870 אני שואל כחלק מויכוח ולא מתכוון לקנות שום לוח חדש... תודה לעונים... הפרש המחיר בין שניהם הוא 10 שקלים ככה שייתרון במחיר אין פה לא לאף אחד

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

באם הנמר שינה חבורבורתיו או לא

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Lirux,

בהנחה שאני יכול להשיג את שתינם באותו מחיר בערך מחו"ל (בערך 1300 שקל)... איזה מעבד יותר עדיף?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Ace-of-spade,

היי לכולם. אני רוצה להחליף את עיקר המערכת שלי שהיא: intel q9550 asus p5q-d transcand ddr2 800mhz. אני משחק משחקים כבדים,ברשותי GTX680, ומתעסק עם מכונות וירטואליות. יש לציין שאני לא מתפשר על איכות,ולא מסתפק במועט. אני הרבה זמן לא עשיתי סקר שוק ולכן אין לי הרבה ידע בנוגע לסוקטים החדשים. על הלוח אני מוכן להשקיע 2000 ש''ח ולגבי השאר תפתיעו אותי. תודה מראש לעוזרים היקרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by weissby,

אז, מה זה? וניסיתי קצת ללמוד על זה במאמרים ולא כל כך הבנתי תכלס מה זה עושה.. מה המשמעות של זה, האם כשאני בוחר לוח אם הצ'יפסט זה דבר שאני צריך לשקול אותו בקנייה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by yonatan.mendelson,

התצוגה המגוונת והמרשימה ביותר של החברה הטאיוואנית ב-CES 2018 לא הייתה בהכרח זו שיועדה למשתמשים הביתיים לכתבה

20. האתר הטכנולוגי Cnet מדווח כי אינטל הורידה את מחירי חלק מהמעבדים מתוצרתה בעשרות אחוזים. בין המעבדים שהוזלו היו ה-Core 2 Quad, Core 2 Duo, Pentium Dual Core, Celeron ומעבדים לשרתים מסדרת Xeon. לפי הדיווח, מעבדי Q9650 ומעבדי X3370 הוזלו ב-40% ממחיר של 530 דולר ל-316 דולר. גם מעבדי ה-E5200, הנפוצים במחשבים ניידים, הוזלו בשיעור של 24% מ-84 דולר ל-64 דולר. בחודש באפריל הורידה אינטל מחירים בשיעורים שבין 10% ל-50%. המעבד למחשב שולחני, שהוזל בשיעור גבוה של 50% הוא מעבד עם ארבע ליבות מדגם Q6700, שמחירו ירד מ-530 דולר למחיר של 266 דולר. דגם נוסף שהוזל בצורה משמעותית הוא E6850, שמחירו ירד ב-31%, ממחיר של 266 דולר ל-183 דולר. באותה העת נראה היה כי ההוזלה נבעה מהתחרות עם AMD. ואולם, ית…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by inglor,

ההבדל יוצא בערך 150 דולר למחשב, יש הבדל משמעותי (לשימוש ביתי) בין Core Solo לבין Celeron M?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Ruvka94,

יש ברשותי לוח אם: ASUS P5QC (775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066 2xDDR3 1333, PCI-E 2.0HD Audio, 1394a) ועומד אצלי שני כרטיסי זיכרון: Kingston VauleRam 1GB DDR II 800 השאלה שלי היא: האם אוכל לחבר את הכרטיס זיכרון הזה למחשב שלי בשביל שיהיה לי 4GB כולל?: http://www.ebay.com/itm/2GB-Kingston-1066-DDR3-2-GB-PC-8500-PC8500-DIMM-RAM-PC3-/390506180153?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item5aebfb6e39

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Pc_freak,

אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב שלי X58a ud3r rev2 I7 950 רציתי לשאול אם משהו ניסה או יודע אם זכרונות של 8 gb עובדים בלוח הזה אני רוצה לקנות שלוש סך הכל 24 gb

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

היי יש לי 2 סלוטים של זכרון, 1 גיגה כ"א DDR2 חשבתי להוסיף עוד 2 גיגה ואני מתלבט אם לקנות אחד של 2 גיגה או 2 של גיגה מה אומרים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מישהו שמע ביקורת על IT7-MAX2 של ABIT

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים