מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אהלן המחשב עשה דקה ושני INTEL 2.4 פרסקוט 1 מגה קאש לוח גיגה כלשהו 256 זיכרון והמשחב שלי- אינטל 2.4B 512 קאש לוח אינטל 512 זיכרון עשה דקה ושבע שניות
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הלוח אם הזה Gigabyte GA-M57SLI-S4 תומך במעבד הזה Athlon II x2 Dual Core 260 3.2Ghz Socket AM3 Box ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את הלוח רכשתי מחברת מרדנית שכרגע נמצאת תחת כונס נכסים את הלוח אני רוצה לשלוח בעצמי לתיקון רק שאיני יודע למי לשלוח הכוונה היא אינני יודע תחת איזה מפיץ מרדנית קנתה את הלוח האם מישהו יודע או יכול לשער מאיפה מרדנית קנתה את הלוחות ? למנהלים אני מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם את המודעה הזו כי פשוט אין לי למי לפנות בברכה ארז
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אינני מבין זאת... רכשתי סטיק טווינמוס אחד (TMD-50B) בנפח חצי ג'יגהבייט PC3200. תזמונים 2.5-3-3-8, מתח 2.6 וולט. DIMM 1 - מסכים כחולים, קריסות עם טעינת חלונות. DIMM 2 - כנ"ל. DIMM 3 - הכל איכותי! : Ratio 3/3 גירסת ביוס עדכנית (גירסה 18) מתח למעבד 1.65 וולט. 200x10 = 2 Ghz CPU Interface - Enabled Cpu Disc. - Enabled משונה ביותר... קשה לי להאמין ששני הדימים דפוקים ורק השלישי מתפקד כראוי... בוצעו גם בדיקות עם ה Memtest, המצב היה נואש עד כדי כך שה Memtest פשוט נתקעה באמצע המבחנים. רצה חלק עם הסטיק ב DIMM 3. עיצות כלשהן? ד.א, גם עם גרסאות ביוס קודמות המצב נשאר כפי שהוא.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ובכן מחר אני הולך ל-K.S.P לקנות מעבד לוח אם, ושאר הדברים, למחשב שאני ארכיב מחר. אני מתלבט בין E6700 לבין Q6600, המחיר של ה-Q נמוך יותר מ-E בK.S.P, לכן זה גורם לי לחשוב טיפה. בעקרון ערכתי כבר השוואות באינטרנט, ואני יודע שבמשחקים בעיקר כרגע אין יתרון ל-Q, אבל אני לא בונה מחשב לחודש.. אלא לתקופה ארוכה, ואני בטוח שהמשחקים העתידיים ינצלו את הארבע ליבות יותר. מה שבעקרון חסר לי זה רק המעבד.. יש לי כבר ביד שני דברים, כרטיס מסך X2900XT של Sapphire, וזכרון של Crusial Ballistix 2GB 1066mhz.. שני רכיבים חזקים יחסית. לכן, ההתלבטות היא בין המעבדים הנ"ל. בקשר ללוח אם זה כבר תלוי בזמינות הלוחות בסניף, נכון לכרגע P35-DS4 של GIGABYTE. תודה לעונים. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד כמה ה6400 יותר חזק מהamd 64 3000 מבחינת ביצועים במשחקים? האם המושג "6400" הוא אינדיקטור להשוואת מהירויות, כמו "3000"? אם כן, אפשר להסיק שהוא פי שניים יותר חזק?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/knights-hill-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו אנשים קניתי זיכרון של SAMSUNG DDR 400MHZ 1GB סטיק 1 ובמחשב כבר היה לי 1 GB עם 2 סטיקים של 512 של KINGSTON עכשיו ששמתי את ה SAMSUNG לא רק שזה לא קורא אותו גם עכשיו מראה לי שיש לי 512MB. מה יכולה להיות הבעייה? http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=436562 אבל בכל מקום במחשב וגם ב3DM5 זה הראה 1.5GB
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! ב-ksp נותנים על מעבדי אינטל אחריות ל-3 שנים בלבד. זה אומר שהמעבדים אולי לא מקוריים ? בבקשה תעזרו לי...כבר הזמנתי משם ואולי אני אבטל ברגע האחרון... תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לוח אם מסוג ASUS P8Z68 DELUXE באייבורי כחלק ממחשב שלם,כרגע אין להם את הדגם עם ה-PCIE3 האם להתעקש ולחפש לוח אם בעל פונקציה זאת או שזה לא יהיה משמעותי כלכך,עליי לציין שאני רוכש GTX580 כך שלא נראה לי שאני אחליף כרטיס מסךבשנה וחצי הבאות. תודה מראש לעונים גיל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לילדים שלי, הוא ישמש גם למשחקים בינוניים. התלבטתי לגבי מעבד+לוח אם+זיכרון אופצייה 1 : Intel Core i3 530 BOX לוח Intel H55TC DDR3 1333 2GBx2 Kit אופציה 2: Phenom II x3 720 2.8Ghz Box לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 DDR2 800 2GBx2 Kit החלטתי על האופציה ה-2 מאחר והיא זולה בכ-200 שקלים (שילכו לכיוון כרטיס מסך חזק יותר) ואני חושב שתהיה בעלת ביצועים טובים יותר. האם למישהו יש השגות לגבי הבחירה שלי באופן כללי? מה לגבי לוח האם. הוא די בסיסי אבל לדעתי מספק, אנא יידעו אותי אם לדעתכם כדאי לי להשקיע בגירסא יותר יקרה. האם מישהו יודע אם ניתן להישתמש בלוח הזה בשביל OC של המעבד כדי להפוך אותו ל-4 ליבות? תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר שיש כזו תוכנה כי השתמשתי בה פעם הרבה אבל מחקתי ואין לי מושג מה השם שלה עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/carrizo-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת הם המעבד 3500+ עם רק 512K cache שווה ביכולתו ל-FX.. או עם OC קטן ? כי כפי שאני רואה מחירו כרגע הוא 2300 שקל.. בסיבות... ככה שבמידה והוא נותן את ביצועיי הFX זה מעבד שווה במיוחד אפילו עם נדרש OC של כמה הרצים קלים ? אז מה אתם אומרים ?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק להמלצה ללוח אם בשביל +Athlon 64 X2 6000. יש כמה דברים שהם ממש חשובים לי בלוח והם: SLI PCI Express שיהיה עם צ'יפ של Nvidia סוקט AM2 (מן הסתם) 4 תושבות זיכרון (עם תמיכה ב-800MHz ועם Dual Channel) ללא כרטיס מסך מובנה עם SATA2 ו-RAID 1 ושיוכל לתמוך ב- Windows VIsta התקציב הוא 600 ש''ח עם גמישות של 50 ש''ח וזהו, בתודה רבה מראש, MuTaTiOn.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע זיכרון ראם במחשב הנייח של 4GB אני הבנתי שאם אני רוצה לשדרג זיכרון RAM ל8GB רצוי להביא עוד סלוט של 4GB מאותה חברה של הזיכרון הקודם? זה נכון? או שאין משמעות בכלל? האם זה קריטי? כי יש לי של חברת CEON (לא שמעתי עליה בכלל...) ואני לא מוצא כרטיס נוסף שלה עם אותה מהירות..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי, בצורה מוזרה למדי יגיעו לידי 3 מעבדי פנטיום 3 800 או אפילו ארבע. עכשיו... מה לעשות איתם??????????????????????? (ועכשיו יש בטח ספאמרים מתחכמים שיגידו: תן לי אותם, אז אל תגידו...) בכל מיקרה, שווה לי לקנות לוח ל4 מעבדים? כמה יעלה בערך? הוא יכול לתמוך גם בDDR או רק בSDRAM? ??? ??? ??? ??? ??? תודה לעוזרים... עריכה: יהיה אפשר לעשות אובר-קלוקינג לFSB ולמעבדים??? פנטיום 3, אחרי הכל 133 FSB.. עריכה 2: מממ... נכנסתי לדובים ולאסלנט ואני רואה לוחות רק ל2 מעבדים בלמעלה מ1500 ש"ח, מעודכן או שזה המחיר?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ECS P4VMM2 וכרטיס מסך גיפורס 2 64 מגה עכשיו קניתי כרטיס מסך חדש גיפורס FX 128 מגה והמחשב לא עולה הטכנאי אומר לי שזה בגלל הלוח אם שהוא לא סוחב עשינו בדיקות וגם גיפורס 4 הוא לא עולה רק בגיפורס 2 עכשיו יש משהו לעשות או שצריך להעיף את המחשב לעזאזל? כי אני מת לשחק בגי' טי אי החדש אבל אני לא יכול להרשות לעצמי להיכנס להוצאה גדולה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte ga-p35-ds3l REV2, אני מעונין לקנות זיכרון בנפח 4GB. כמה שאלות: זה משנה אם אתקין 4 כרטיסים של 1GB לעומת 2 של 2GB? מבחינת מהירות, ביצועים. האם יש זיכרונות שלא יתמכו בלוח? 1066MHZ עדיף מבחינת התמורה על 800MHZ? אשמח להמלצות לזיכרון, התקציב שלי עד 450 ש"ח. תודה לכם, ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין cl 2.5 לבין cl 3 וכן אלה ... ( מדובר בזיכרונות) , למה 2.5 יקר יותר מ 3 ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הלוח הזה ??מבחינת ביצועים ופיצ'רים.....ואל תמליצו לי על אחרים אני רוצה לדעת רק על הלוח הצפציפי הזה......ועל החברה שלו היא אמינה בכלל??? http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=271&MenuID=22&LanID=0 ומאיפה אני יכול להשיג אותו בארץ? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הבעיה שלי כזאת. רציתי להרחיב את זיכרון המחשב שלי. לוח האם שלי לא תומך בDDR2 וכו'.. אלא רק בDDR DDR266 DDR333 DDR400 . ראיתי שכבר אין הרבה מבחר והרבה מלאי מזכרונות כאלה (דור ישן) וגם הם עולים יקר ביחס למקבילים שלהם בDDR2. לכן רציתי לשאול מה כדאי לעשות לקנות זיכרון DDR שהוא במהירות נמוכה של 400 מגה הרץ ולהסתפק בזה או להשקיע בלוח אם חדש ולקנות זיכרון יותר זול ועם מהירות ונפח גדול יותר? האם יש סיכונים בקניית לוח אם חדש? זה יצרוך התקנות חדשות של דרייברים וכו'? תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הלוח הזה טוב ל O .C ולמשחקים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! תגידו האם זה תוצאה טובה ל: ATHLON XP 2200 PC2100 266MHZ CPU:5350 MEMORY:3420
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה בימים הקרובים מעבד AMD 64 ביט בסוקט 939 (כנראה 3200). עכשיו לפי מה שהבנתי יש שתי סוגי ליבות למעבד איזו עדיפה ואיך אני יכול לזהות איזו ליבה יש למעבד שאני קונה? שאלתי את התאילנדים אבל בואו נגיד שחכמים הם לא!!! אני אשמח לקבל עזרה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-