עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Inzagi,

מה דעתכם על הלוח הנ"ל? מה ההבדלים בין הערכות G35 לP35?

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by SeRial_KiLLeR,

אז ככה... יש לי מעבד פנטיום 4 עם לוח אם עם כניסת AGP 8X. כרטיס המסך שלי הוא GeForce 5700 FX ויש לי על המחשב ג'יגה ראם . אני משחק הרבה במשחקים... אבל כל מי שמבין מעט מאוד במחשבים יוכל להבין שאני כבר לא ממש יכול לשחק בכל משחק חדש... לCRYSIS אין לי אפילו את הדרישות מינימום. אז הגעתי למסקנה שאני צריך להחליף כרטיס מסך... אבל מסתבר שכל הדור החדש של כרטיסי המסך יוצא כבר רק בPCI-E. מכאן נובע שאני צריך להחליף גם לוח אם וכדאי מאוד גם להחליף מעבד. סליחה על ההקדמה הארוכה אבל עכשיו מגיע העיקר: אני צריך המלצה למעבד ולוח אם... בתקציב של עד 3000 שקל... בהנחה שאני קונה את הGeForce 8800 GT והמחיר שלו לא כלול ב3000 שקל וגם לא העוד ג'יגה ראם שאני מוסיף... אני לא צריך יותר מזה כי רמקולים י…

• 16 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by ahbarush,

הלוח אם שלי הוא: http://www.msi.com/product/mb/P43-C51.html#/?div=Basic האם מעבדי i5 יתמכו?

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  4. המחשב המיושן שלי התחיל לעשות בעיות (לא מתאים לו לעבוד- למי שמכיר את הלוחות של DFI ,מציג לי שגיאה 88) אני כבר לא כלכך בקי בתחום כי קרו הרבה שינויים מאז קניית המחשב האחרון שלי ---- עד כאן קשקשת! השילוש יהיה מיועד למשחקים ושאר הדברים הרגילים, רצוי יכולות של OC בינוני מחיפוש שעשיתי חשבתי על הפריטים הבאים: Intel Core i5 3570K ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 או pro4 שהוא טיפה יותר זול וזכרון כל שהוא 8GB או 16GB (עדיין לא החלטתי) יש טעם ל-16GB על מנת לבטל את קובץ ההחלפה?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by Pc_freak,

אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב שלי X58a ud3r rev2 I7 950 רציתי לשאול אם משהו ניסה או יודע אם זכרונות של 8 gb עובדים בלוח הזה אני רוצה לקנות שלוש סך הכל 24 gb

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by deelad,

שלום. התחדשתי בלוח g1.sniper2 תושבת 1155 ,רציתי לדעת לאיפה לחבר את הארדיסקים השונים ואת הצורב DVD, ואת ה ESATA. ההתקנים שברצוני לחבר: 1 SSD SATA-3 2 הארדיסקים של 1TB SATA-2 1 הארדיסק SATA-2 320GB 1 צורב DVD SATA-2 2 חיבורי ESATA הכניסות שיש לי בלוח אם: 2 SATA-3 של הציפסט. 2 SATA-3 של מרבל. 3 SATA-2 של הציפסט. אני מבין שה SATA-3 של הציפסט עדיף על מרבל, אז מה כדאי לחבר למה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  7. אני חשבתי ללכת על הI5 3570, אבל עכשיו יש את הסדרה החדשה של haswell.. להבנתי המעבדים נותנים כ3% יותר ביצועים מivy bridge (לא ברור בהשוואה לאיזה מעבד ivy bridge אבל ניחא) להבנתי הם מתחממים ב15 מעלות יותר. אז לכאורה הם דיי מיותרים לצרכי.. אבל !! ויש פה אבל גדול. אני לא מבין גדול בחומרה, והרושם שאני מקבל זה שעם המעבד החדש צריך לוח אם אחר, והלוח אם האחר תומך בזכרונות מהירים יותר ובעוד כל מני שטויות .. אז אני שואל אתכם, מה בעצם ההבדל מבחינתי כשאני בוחר haswell ולא ivy bridge, לא רק מבחינת מה ההבדל בין המעבדים ,אלא בעיקר מה ההבדל בלוח אם וברכיבים שמתחברים אליו .. ראיתי שיש למעלה בפורום Thread של 16 עמודים על המעבדים האלה אבל לצערי אין שם תשובה לשאלה שלי

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  8. אני מתלבט בין לוחות האם: Asus H87-PRO Gigabyte GA-H87M-D3H לא מוצא ביניהם הבדל מיוחד. יש סיבה להעדיף את הלוח של ASUS שעולה 100 ש"ח יותר מ-GB? (לא מבצע OC!)

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  9. סיפור קטן שקרה לי עם הלוח אם שפשוט הייתי חייב לשתף ! נתחיל, לפני תקופה קצרה עדכנתי את ה BIOS של הלוח אם לגירסא חדשה שככל הניראה גרמה לי לבעיות עם ה POST אתמול במקרה ראיתי BIOS חדש שלא מופיע באתר GIGABYTE, ככל הניראה BIOS לא רשמי אני לא יודע מה חשבתי לעצמי שהחלטתי להתקין אותו אבל עשיתי את זה, הפלאש הסתיים בהצלחה. ברגע שהדלקתי את המחשב ואחרי שאפסתי את הביוס, המחשב לא עלה. ה BIOS היה דפוק אני וחבר ניסינו להתקין את ה BIOS מחדש דרך כונן פלופי ישן שהוא הביא, ללא הצלחה לאחר קצת חיפושים בגוגל, מצאנו פיתרון שככל הניראה בעזרתו דפקנו את ה BIOS השני חבר שלי פשוט גיבה את ה BIOS הנוכחי (הדפוק!!!) לביוס הגיובי !!! פה אמרתי לעצמי, זהו. בזה הרגע הרגנו את הלוח אם ! (שאגב, נגמרה האחריות לפ…

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by Yoni Badash,

אהלן חבר'ה מעבד מלפני עשר שנים i7 930 2.8ghz נראה לכם שיהיה בסדר גם עכשיו לאחיין שלי הוא משחק בפורטנייט ועושה סטרימינג ביוטיוב וגם משתמש בתוכנות העריכה של אדובי (תמונות וסרטים) תודה

11. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני מתכוון להחליף שילוש בימים הקרובים. אני יכול להשיג INTEL 3.2 NORTHWOOD ב 1300 שקל. ה AMD יעלה לי אותו דבר. הבעייה שלי היא שהמחשב הוא לא רק למטרת משחקים.. אני יודע ש AMD עדיפה למטרה הזו. אני עובד גם עם תוכנות עריכה מדי פעם ( קידודי ווידאו ואודיו ) אז לא איכפת לי שהוא יהיה קצת פחות טוב למשחקים. איזה מעבד יתן לי לדעתכם את התמורה המלאה והטובה ביותר לכל המטרות ? תודה.

• 16 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by DooM Man,

האתלון החדש הוכרז (3200+ עם 400MHZ): http://www.tech-report.com/reviews/2003q2/athlonxp-3200/index.x?pg=1 נראה ממש טוב! אבל האמת אין הרבה הבדל בינו לבין ה-3000+, חוץ מה-400MHZ...

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  13. שלום לכם, חבריי הגיקים התפנה לי כסף לאחרונה, והבנתי שחלאס, אי אפשר לשחק במחשב עם ג'יגה אחת (מרסנריס כלל לא זז על הרזולוציה הכי נמוכה). כרגע יש לי דואל צ'אנל של 512x2 עם 667 MHZ עכשיו, השאלות שלי הן כדלקמן: מה אתם הייתם עושים? מה יותר חכם כלכלית כרגע\יעיל באופן כללי? לזרוק ג'יגה לפח ולקנות שני סטיקים של ג'יגה? או בכלל עדיף להשתמש בג'יגה ולקנות שני סטיקים של ג'יגה? ומה משחקים צריכים בכלל כרגע, 2 GB או 4 (אני כנראה לא אשדרג עד המחשב הבא שיקנה רק אחרי הצבא (לפני גיוס), כך שצריך לקחת את זה בחשבון)?!האם הDDR3 כבר נכנס לשוק כך שאפשר לקנות אותו במחיר סביר? ממש לא התעדכנתי לאחרונה, כך שאני צריך לסמוך עליכם לתשובות ד''א, גם מחירים משוערים יעזרו בהחלט. תודה רבה לכם עריכה: …

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by Cha0stAlker,

לדעתכם הוא יהווה צוואר בקבוק גדול/בינוני/כמעט לא משמעותי ל E4300? מה עם אוברקלוקינג למעבד, עד כמה הוא ישפר את הביצועים?

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by hen1235,

שמתי לב שהמחירים ללוחות אם תומכי DDR3 והזיכרון עצמו, ירדו משמעותית ואפשר לקנות אותם במחיר זהה ל-DDR2. מעבד: AMD Athlon II X3 425 Processor 2.7Ghz 1.5Mb BOX AM3 (אנסה לשחרר את הליבה ה-4) לוח אם: GA-MA785GM-US2H תואם DDR2 או GA-MA785GMT-UD2H תואם DDR3 הפרש המחירים בין הלוחות הוא 30 ש"ח לכל היותר. הפרש המחירים בין סט זיכרון בנפח 4G של DDR2 לבין DDR3 עומד על 60-70 ש"ח. הסטים הנבחרים הם הפשוטים ביותר. DDR2 במהירות 800MHZ CL5 ו-DDR3 במהירות 1333MHZ CL9 סה"כ שילוש מבוסס DDR3 מתייקר בכ-100 ש"ח. מה אתם אומרים? שווה לקנות DDR3 או שעדיין לא בשל?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  16. שלום באתר של הלוח אם שאני רוצה לשים יש טבלה של הזיכרונות שמתאימים http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/mb_memory_ga-ma770-ud3_v.2.0.pdf וגם אני לא רואה שכתוב שהזיכרון שאני רוצה לשים מופיע שם (כתוב 1G ולא 2G) ש אמרו לי שזה שטויות לא יכול להיות וזה מתאים וגם כתוב Note: Due to AMD AM3/ AM2+ CPU limitation, memory module of DDR2 1066 or above speed is only supported by 1 dimm per channel מה זה אומר שאני לא יכול לשים זכרונות שהם Dual channel שאלה אחרונה האם הזכרונות שאני רוצה לשים הם Dual channel Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Blade Edition CL5, יחידות 1 ₪466 http:…

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  17. ושאלה נוספת מה ההבדל בין הלוחות הללו של גי'גבייט EP45C-DS3R ו ה GA-EP45C-DS3? המעבד : Q9550 2.83 12MB 1333MHZ בעקרון אני מחפש לוח שיאפשר לי לעשות שיפורים בעתיד.

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by silverpist,

מה ההבדלים בין הדגמים הבאים של לוחות M מבית גיגבייט GIGABYTE GA-P55-UD3R או GIGABYTE GA-P55M-UD2 ההבדל הוא 200 שקל בערך, ואני רואה שעל 2 הדגמים האלה ממליצים בעיקר, מה ההבדלים בניהם??? המפרט # Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz1100 # גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 # זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3500 # כונן קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ420 HD Redon 5850 # מארזANTEC THREE HUNDRED300 # ספק כחSEASONIC S12II 500W BRONZE לא מתוכנן אוברקלוק, ואני באמת לא מבין בלוחות M, רק אם תציינו את ההבדלים בינהם אני יוכל להחליט, תודה

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  19. שלום. אני מבקש לרכוש לוח אם למעבד 2600K. לא ברור אם יעבור המהרה, אבל קרוב לוודאי שכן - למהירות של 4.6. בין הלוחות הבאים: P8p67 LE של ASUS או אולי גרסת ה P8P67-M Pro (מה החסרון בגרסת המיקרו?) Gigabyte P67 - UD3? ויש גם את הזול של MSI, אבל הביקורות לא בשמים.... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by mekaya,

לא מצאתי באתרים השוואה אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  21. איזה מעבד עדיף מבחינת אמינות, ביצועים, תועלת לכסף ואפשרות לOC??? Q9550 או Q6700

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  22. DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard איפה רשום איזה יציאות ?

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by oba3k,

לאחרונה רכשתי 3 זיכרונות 1GB DDR 400MHZ, להוסיף ל1GB הקיים שלי. אחרי שבדקתי שכל ה3 זיכרונות תקינים (לא הרצתי MEMTEST עדיין אלא רק בדקתי שהBIOS מזהה כל אחד מהם בנפרד), ניסיתי לחברת את כל ה4. הלוח אם רשם שהוא 4GB INSTALLED אבל שהוא שרק 3USABLE. הוצאתי כל אחד מה 3 החדשים והיה רשום ש3 INSTALLED ו3USABLE. יש לכם מושג?

24. חבר לי קיבל מתנה מדוד שלו מעבד אי 5 2500 והוא שאל אותי איזה לוח כדאי לקנות , ראיתי באתר של RSM שיש להם מבצעים על לוחות אם ישנים קצת לכן אני שואל אותכם מה כדאי / עדיף לקחת ASROCK Z68 Extreme4 B3 Z68 CHIPSET שעולה 599 ש"ח או ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 CHIPSET שעולה 882 ש"ח כדאי להשקיע עוד 283 ש"ח על לוח אם שיש לו צ'יפסטים מתקדמים יותר? הבנתי שבשביל המעבד שיש לו הוא לא ירגיש הבדלים ולא שווה להשקיע . מה אתה אומרים שכדאי לעשות , או יש לכם לוח אחר שאתם ממליצים לקנות ? מבין-גדול

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  25. יש ברשותי מחשב (ישן ) אך תקין כם לוח של DFI P55 T3EH9 (פנטיום I5 750) ללוח יציאות של SB על הכרטיס קניתי כרטיס קול חדש וברצוני להתקין אותו במחשב האם צריך לגמפר או פשוט לתקוע את הכרטיס ? עברתי על ההוראות שבאות עם הלוח ולא ראיתי שום הוראה לגבי זה למישהו יש עצות ? קובי

• 3 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.