מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3162#ov GA-P55-UD3R (rev. 1.0) ביחד עם 2 זכרונות 2GB 1333 אני מעוניין להוסיף זיכרון כך שיהיה לי לפחות 8 GB (וכניראה אני לא אשתמש ביותר מ8) מה האופציה הכי טובה לעשות זאת כך שייתן לי את מרבית הביצועים: להוסיף עוד 2 של 2 . להוסיף עוד 2 של 4 (במהירות 1600). להחליף ל2 של 4 במהירות יותר גבוהה (1600). מה ייתן לי את מרבית הביצועים? תוך התחשבות בDUAL CHANNEL ובמהירויות הזיכרון? מחשב לשימושי גיימינג ואינטרנט? מעבד I5, INTEL SSD330 וכו' וכו'
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הלוח והזיכרון במחשב עכשיו מצעתי דגם מסויים שאני קצת לא בטוח הלוח: P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz DDR3 1333 הזיכרון: 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel 1.)עכשיו השאלה שלי אם הזיכרון יתאים ללוח 2.)ועוד שאלה באתר של אסוס כתוב שהוא שזיכרון של 1333MHZ זה OC אז השאלה אם זה חל גם על 1600MHZ תודה רבה לעוזרים ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להגיע לחום המעבד באף תוכנה אוורסט ,ספיד פאן סנדרה וכו' כולן קוראות את חום ההארד דיסק. cpuid קורא גם את חום הכרטיס הגרפי וזהו. אמרו לי שזה קשור ללוח האם. מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מוציא את צלעות הקרור שעל המעבד המעבד יוצא יחד איתם כלומר נדבק אליהם בחוזקה. זה קרה לי כבר פעמיים וזה הבהיל אותי וחששתי שתתלש למעבד רגל עקב כך. יש למישהו רעיון איך להוציא את צלעות הקרור ללא המעבד ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו יש כיום כבר סטיק אחד של 1024 זיכרון?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2467 ומעבד E6600 ויש לי שמה בעיה עם התזמון של הרוחב פס 1066 לא הבנתי כ"כ מה הוא אומר שם בכל מקרה ניסתי לעדכן את הביוס הכי חדש שמה ועכשיו אני עם הביוס הכי הראשון שיש שם ברשימה ועדיין שום דבר לא השתנה
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו לחבר שלי יש amd atlhon 2000 or 2400 ( יותר נכון היה ) המחשב בן 5 שנים עכשו לפני כמה זמן שבועים + אני רואה פתאום שהמעבד במאפינים של המחשב שלי הפך להיות amd atlhon 1800 ו 1.49ghz דבר מוזר ואני מתפדח לשאול שלא תחשבו אני מוזר זה הגיוני מה שהולך פה? אולי משהו נשרף בפנים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגיבו בבקשה , חבר שלי אמר שזאת טכנולוגיה שונה מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה זה ככה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכמה לדעתכם אני צריך למכור מחשב: Intel Celeron D - 2.8Ghz GIGABYTE (לא זוכר דגם) Chipset SIS (צ'יפסט ישן) nVIDIA GeForce 3 mx 64mb 256MB SPEASTEK 333Mhz ספק ג'נרי , ומארז מאודר ודיי יפה. בכמה למכור?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רואה רק לוחות שתומכים ב SLI , ובCF אני לא רואה .. למה ? ראיתי לוח של DFI , החברה הזאת טובה ? והבנתי ש CF פועל על כל לוח שיש לו 2 יציאות PCI-E .. אבל הכרטיס השני יפעל על X4 , מישהו מוכן להסביר לי מה הולך פה ? תודה ....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבול הצניחה במחירי מעבדי AMD, החלטתי לבצע שידרוג משמעותי למחשב שלי (לא שאני לא יכול לחיות בכיף עם הקיים, אבל אני צריך סיבה לשרוץ באתר הזה... 8)). אחרי השדרוג, יהיו לי הרבה חלקים להעביר למחשבים המשניים שלי ושל המשפחה, אבל רכיב אחד נשאר יתום: המעבד, אתלון 64 3200. לא לדאוג, יש לי חבר שעוד משתמש באתלון XP 2200 וישמח לקבל מעבד חזק יותר במתנה. אלא מה, הוא לא יוכל להשתמש במעבד עם הבורד הקיים ואין לו הרבה כסף לבורד חדש. הדרישות: לוח אם תומך סוקט 939, ממשק AGP לכרטיס מסך (או כרטיס מסך מובנה, בתנאי שיש לו tv-out), יותר משני חריצי PCI - וזהו בעצם. אין שום כוונה לנסות המהרה. הוא כבר חשב על כמה אפשרויות. הראשונה, GA-K8U939 של Gigabyte, מבוססת על צ'יפסט ULi M1689, שלפי מה שראיתי כאן…
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לקנות מחשב חדש ורוצה לבצע בו OC קל-בינוני (לא משהו מטורף, לא נראה לי שהתדר המומהר יעלה על 4.2GHZ). עוד לא בטוח אם לקחת אחד מאלו או Gigabyte GA-Z77X-UD5H ואני אשמח לשמוע חוות דעת אבל נחזור לעיקר. Asus P8Z77-V PRO נגד Asus P8Z77-V הבדל של 285 ש"ח במחיר עבור עוד 4 Phase Power Design עבור הCPU, עוד חיבור USB 3 פנימי (2 מול 1) ועוד מחבר מאוורר למארז (4 מול 3), עוד מחבר USB 2 וeSATA. אז רציתי לדעת האם העוד פאזות האלו כ"כ חשובות לOC שצריך להוסיף כמעט עוד 300 שקל (כי חוץ מהדברים הנ"ל הלוחות זהים כמעט לגמרי)? מה זה חיבור eSATA ולמה הוא משמש? אני 99% לא אקנה קירור במים אז אני לא צריך כ"כ הרבה תושבות למאווררים וחשמל עבורם. יש סיבה לדווקא עוד אפשרות קירור? ואני גם ל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וגם מתי יוצא? והאם כל הלוחות תומכי קונרו תומכים גם בחדי ליבה פרסקוט? האם המרובעי ליבה יתמכו בלוחת קונרו שעומדים לצאת?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ראיתי שבskypc יש אחריות לכל החיים על המעבדים של אינטל, לעומת זאת בtms יש אחריות רק לשלוש שנים. קיצור לא הבנתי עם יש אחריות של אינטל או של החנות או גם וגם ??? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 460gtx 768mb ורציתי לדעת אם ישתלם לי להוסיף עוד כרטיס מסך ואיך הלוח שלי יתמוך במערך הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, בעקבות רצון להחלפת כרטיס מסך ל- GTX 770 אני מעוניין לברר עלויות של שדרוג מעבד ולוח אם, כך שלא יווצר צוואר בקבוק. אני ככל הנראה לא מתכוון לבצע OC, אבל זה לא סגור. המערכת הנוכחית שלי מבוססת על AMD Phenom II X4 965.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/carrizo-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. הלוח אם שלי הוא Asus P5W DH Deluxe WiFi. סיפור ארוך אבל הוא מת והוחלף כבר 4 פעמים. אז כבר השלמתי עם העובדה שאני לא יכול לשחזר 610gb של מידע מה - RAID 0 שיש לי שם, ואני שואל עם איזה לוח אם כדאי לי להחליפו. אני מחפש משהו מ-א-ו-ד תקציבי, אבל הוא צריך לתמוך ב: 1) במעבד והזכרונות כמובן 2) כל חיבורי ה SATA שיש לי שם (מפרט בצד) 3) OC בסיסי למעבד (עד 3.0 ~ 3.2) 4) אם הוא מגיע עם WiFi מובנה - אז בכלל אני אהיה שמח, אבל זה לא חובה (יש לי מתאם). בתכלס כל האפשרויות פתוחות כי אני אזמין ואקנה מארה"ב אז הכל הולך. תודה רבה לעוזרים. -HF
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא משנה לי המחיר אני צריך שיהיה בו את כל הפיצ'רים ושאני יכול לעשות בו OC רצחני והוא יעמוד בזה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם למחשב חדש פנטיום 4 2.4 התקציב של 500 ש"ח בערך כמו כן שמעתי על לוח של ABIT SA7 מכירים ? הוא מגיע עם ציפסט של sis איך הם? כמו כן מחפש מסך 17 בתקציב של 1200 ש"ח בתודה מראש על כל עזרה טל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמובן, לקחת את הכל בערבון מוגבל, אחרי הכל הסרטון לא מסופק ממישהו נייטרלי. עדיין, יש לקו המוצרים החדש פוטנציאל מצויין כפי שנראה בסרטון:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עוד לא הצלחתי לקבל תשובה לשאלה הבסיסית מה מגיע עם המעבדים החדשים. 2500K 2600K וה 2500 הרגיל.. למרות השמועות/צפיות לקבל עם ה K את קירור הTOWER המעולה של אינטל - הבנתי שלא מגיע כלום ב BOX של ה K ? אשמח לקבל מעט מידע....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-