עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ומהם מדרגות המכפלה של כל אחד מהמעבדים C2D ?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בעיקר עבור למידת מכונה, פרויקטים קטנים משלי, לא משהו כבד במיוחד אבל רצוי שירוץ מהר. אני מעוניין לקנות מעבד של אינטל 12900 הרגיל. לא k/kf/f. המעבד מתאים לי כי יש לו מעטפת חום נמוכה, כך שאין צורך בקירור מים למשל. אבל גם חזק ובעל הרבה ליבות מה שמתאים לחישובים כבדים. חשבתי לצרף לו את הלוח אם הזה עם ערכת שבבים H670. ASUS TUF GAMING H670-PRO WIFI D4 LGA1700 https://ksp.co.il/web/item/188340 וזה המעבד https://tms.co.il/new?product_id=106844 כרגע לא ראיתי בנצ'מרקים עבור המעבד והלוח אם. לכן אני תוהה האם יתאים. לא מתוכנן אוברקלוקינג והקירור יהיה noctua nh-d15. תודה

3. AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 1024MB 466MHZ EB PLATINUM DUAL CHANNEL

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ה6600 היה על 3.2, ה9550 ללא OC. מה שמוזר לי הוא שכל ההבדל בביצועים הוא 1500 נקודות ב3DM06. הוא נותן לי 15960 עם כרטיס GTX295. האם זה נורמאלי למעבד כזה? האמת ציפיתי ליותר...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום. הבעיה שלי כזאת. רציתי להרחיב את זיכרון המחשב שלי. לוח האם שלי לא תומך בDDR2 וכו'.. אלא רק בDDR DDR266 DDR333 DDR400 . ראיתי שכבר אין הרבה מבחר והרבה מלאי מזכרונות כאלה (דור ישן) וגם הם עולים יקר ביחס למקבילים שלהם בDDR2. לכן רציתי לשאול מה כדאי לעשות לקנות זיכרון DDR שהוא במהירות נמוכה של 400 מגה הרץ ולהסתפק בזה או להשקיע בלוח אם חדש ולקנות זיכרון יותר זול ועם מהירות ונפח גדול יותר? האם יש סיכונים בקניית לוח אם חדש? זה יצרוך התקנות חדשות של דרייברים וכו'? תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש משהו לעשות או ש"כל הזין"

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by darkman,

מישהו יכול להמליץ לי על מעבד+לוח אם+ זיכרון CPU=AMD RAM =256 MB ולוח אם אין לי מושג והתקציב שלי זה 1000nis פחות או יותר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום קניתי זכרון חדש 512mb pc3200 הכנסתי אותו אבל המחשב מסרב לפעול איתו יש לי את הלוח אם gigabyte 8irx שתומך בזכרונות רק עד pc2100 אבל שאלתי על זה ואמרו לי שהזכרון יעבוד פשוט על המהירות הנמוכה... שאני מכניס את הזכרון המחשב לא עולה למישהו יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by kobipk,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה מבין 2 לוחות האם האלו יותר טוב עם אפשר לציין גם מה האחד יותר טוב מהשני ועל איזה לוח מהם אתם ממליצים הראשון הוא Asus Striker II Extreme והשני Asus Maximus Extreme (חשוב לציין= השם של הלוח הוא בדיוק כך ולא 2 3 בסידרה) תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by talash,

שלום לכולם, יש לי היום מחשב נייח לשימוש לימודים+עבודה וגיימינג, המחשב צריך להריץ באופן חלק ועם ביצועים גבוהים תוכנות כמו SolidWorks ותוכנות שונות לתכנות, כמו גם משחקים חדשים. המפרט שלי היום: Gigabyte Z370P D3 Motherboard Intel i5-8400 2.8GHz CPU Palit GeForce GTX 1060 6GB GPU 2x8GB 2400Mhz DDR4 Memory בהנחה שאת הכרטיס מסך אין לי אפשרות לעדכן כרגע, האם השדרוגים הבאים יהיו אפקטיביים ? היום המחשב לא סוחב תוכניות כבדות ומשחקים בצורה חלקה. השדרוגים: Intel i7-9700K 3.6GHz - 4.9GHz Turbo CPU CORSAIR Vengeance LPX 2x16GB 3600MHz DDR4 Memory תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by mickl_kl,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם של חברת GIGABYTE מדגם GA945P-S3 REV:A2 הנני מעוניין לעשות OC למעבד(E6300), אך לפי מה שאני רואה הלוח לא ממש נותן לי לעשות את זה עם הגירסא הקיימת, לכן הורדתי את העידכון ל BIOS הדרוש מהאתר של GIGABYTE. השאלה היא האם יש דרך לעדכן את ה BIOS דרך WINDOWS ? או חובה דרך MS-DOS ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מחפש לוח אם עבור I5 2500 וזכרון Corsair Vengeance. (לינק) חובה שיהיה SATA 3, ותמיכה בSLI\CF. עדיף גם USB 3. תקציב באיזור ה800. מטרה עיקרית היא משחקים כבדים (BF3, SKYRIM, MW3 וכו) לגבי OC אולי יהיה מינמלי במסגרת ההגבלות של המעבד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, נתקלתי בתופעה מעניינת במיוחד ,רציתי לדעת האם עוד מישהו נתקל בזה ומה עושים ? יש ברשותי לוח-אם מדגם ASUS P8Z77-V עם מעבד intel i5 3570k עם קירור מעבד Scythe Grand Kama Cross Rev.B מארז Corsair 400R הטמפרטורות לפני העידכון גירסא היו בממוצע 30-45 מעלות לכל היותר ללא אוברקלוק בעומס עשיתי עידכון גירסא אחרון שהוא גירסא : 1805 שיצא בסוף דצמבר 2012 אחרי העידכון גירסא אני מעביר את ההגדרות של הביוס לבררות מחדל לא משחק עם אוברקלוק כלל. אני מקבל הודעות ללא סוף מה AIasus ( התוכנה שמגיע ביחד עם הלוח ) ומ-RealTemp ובביוס עצמו שהטמפ' של המעבד מגיעות ל 70-80 מעלות במנוחה גם אחרי שניקיתי בייסודיות את כל המחשב מאבק, מהפילטרים, מהמאווררים של המארז והמעבד כמו שצרי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by yousux,

בדור הבא של מעבדי אינטל מסתבר שיהיה יותר מסוקט אחד.. אם עד היום היינו רגילים שמימי Pentium 4 המאוחרים ולכל אורך סידרת ה Core 2 של אינטל יש לשוק הביתי רק סוקט אחד, הלא הוא ה LGA775 אז בדור החדש יהיו 2: האח הגדול - LGA1366 שהוא זה שיצא השנה ויתמוך ב bloomfield (שזה אומר בעיקר PCI-E על הלוח, חיבור מהיר של QPI וכמובן תמיכה ב TRIPLE CHANNEL). ואחיו הקטן - LGA1160 שהוא יצא מתישהו בחצי השני של 2009 ויתמוך ב lynnfield / havendale (שזה אומר PCI-E במעבד עצמו, חיבור איטי יותר של DMI ותמיכה רק ב DUAL CHANNEL ואופציה ל GPU במעבד עצמו כולל פליטת חום נמוכה יותר). ולשוק הניידים יהיה את ה mPGA 989 שיחליף את ה PGA478 (מאפיינים דומים לאח הקטן).

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, רכשתי 4790K מאייבורי ועל הקבלה היה רשום את המשפט הבא: במעבד i7 4790k הזכרון יעבוד בתדר מקסימלי של 1600MHZ מה זה אומר? מה 1866MHZ לא יעבדו עליו (או שיעבדו אבל רק בתדר 1600MHZ)? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ofer_mat,

אני לא מצליח למצא את הגירסת דלוקס שאני מת לקנות ל OC ראיתי שההבדלים הם ב DAID ו SATA ובמשהו שנקרא AL של ASUS השאךה שלי האם כדי להתפשר בנושא כי לפי כל המבחנים שראיתי ה דלוקס הוא ה-OC ולא ראיתי כלום בקשר לדלוקס משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי עד כמה זה התפשרות

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Ruvka94,

יש ברשותי לוח אם: ASUS P5QC (775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066 2xDDR3 1333, PCI-E 2.0HD Audio, 1394a) ועומד אצלי שני כרטיסי זיכרון: Kingston VauleRam 1GB DDR II 800 השאלה שלי היא: האם אוכל לחבר את הכרטיס זיכרון הזה למחשב שלי בשביל שיהיה לי 4GB כולל?: http://www.ebay.com/itm/2GB-Kingston-1066-DDR3-2-GB-PC-8500-PC8500-DIMM-RAM-PC3-/390506180153?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item5aebfb6e39

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מחפש לוח+מעבד בבערך 900 שקל, זיכרון כבר החלטתי אז אני לא צריך בזה עזרה. אני מחפש מקסימום ביצועים במינימום מחיר (כמו כולם), בישביל אני מוכן לעשות אובר, הידע הכללי שלי דיי טוב ואני לא חושב שזה יהיה לא בעיה מה שכן בעיה זה שאני יכול לעלות עד 266 באס משום שיש לי זיכרונות 533 ואני גם לא יכול לעשות להם אובר כי הם סתם VALUE מעפנים. אז מה שאני חשבתי עליו זה P31DS3L ו E2180, ואז אני מגיע עם המעבד עד 2.66 והכול סבבה... שני הבעיות שנודעתי להן לאחרונה הן דבר ראשון שהמעבד לא מספיק חזק לגיימר, דבר שני שיש בעיות אם אני ממלא את כל הסלוטים של הזיכרון בלוח. עכשיו אם שני הטענות הללו הן טענות שקריות אז אין בעיה וזה מה שאני אקנה, מה שאני מפחד זה אם יהיו לי את הבעיות הללו ואז אני או…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. ^ כותרת ^ אם יש לוח Z87 וקונים בנפרד Lucid Virtu GPU הכל יעבוד כמו שצריך ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by hck,

שלום. יש לי את הלוח של ABIT דגם AI7. באתר שלהם ראיתי שיש עידכון לביוס של הלוח אם שלי. יש לי את גירסה 16 וכיום יש כבר גירסת עידכון לביוס 17. כשאני בא להוריד יש בעיה בלינק, ולא ניתן להוריד את העידכון כבר הרבה זמן.( http://www.abit-usa.com/products/mb/bios.php?categories=1&model=147 ) מישהו (במיוחד מבעלי הלוח הנ"ל) הצליח להוריד את הגירסה החדשה? והאים מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by 3pac,

תכננתי לקנות את הלוח Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 ב380ש"ח ,אבל אחרי זה שמעתי הרבה דברים לא טובים על הלוח ,וגם שמעתי שהחברה Abit מפסיקה לייצר לוחות אם . אז החלטי לשנות את הלוח אם . מצאתי את הלוחות האלו : GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=681 GIGABYTE GA-P31-S3G Core 2 Quad Intel P31 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1107 GIGABYTE GA-P31-DS3L Core 2 Quad Intel P31 FSB1333 DDR2-800 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=682 מה כדאי ? המפרט שאני ייקנה עם לוח-אם: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by xzibit,

בSISOFTSANDRA כתוב שיש לי זיכרון DDR-SDRAM מה זאת אומרת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. איך הלוח הזה ??מבחינת ביצועים ופיצ'רים.....ואל תמליצו לי על אחרים אני רוצה לדעת רק על הלוח הצפציפי הזה......ועל החברה שלו היא אמינה בכלל??? http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=271&MenuID=22&LanID=0 ומאיפה אני יכול להשיג אותו בארץ? תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום קניתי היום זכרונות 2X512 מגה של twinmos 533 MHZ ואני לא יודע אם מה שנתנו לי זה באמת מה שביקשתי .. צירפתי כמה תמונות כי זה נראה לי קצת חשוד באחת התמונות של האוורסט זה מראה כאילו הוא מזהה את כל ה4 כרטיסים ובשניה הוא מראה כאילו הוא מזהה רק שניים.. וב CPU-Z זה לא נותן שום פרטים בכלל לעומת הכרטיס השני שיש לי של חברה אחרת. תעזרו לי בבקשה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מעוניין לקנות מעבד מחברת AMD עם חיבור של 939 socket, אבל אני לא מצאתי באתרי השוואת מחירים את הדגם הספציפי שאני מחפש. השאלה שלי היא אם מישהו מכיר חנות כלשהי באזור המרכז שמוכרת מעבדים עם חיבורים כאלה? הדגם שאני מחפש הוא: AMD ATHLON 64 X2 3800+ SOCKET 939 הדגם שיש לי כרגע הוא: AMD Athlon 64 Processor 3500+ ~2.2GHz אם מישהו יודע היכן אוכל לקנות מעבדי 939 בארץ אני אודה לו על השיתוף!

דיונים חדשים בפורומים