עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by xado,

שלום, ובכן מחר אני הולך ל-K.S.P לקנות מעבד לוח אם, ושאר הדברים, למחשב שאני ארכיב מחר. אני מתלבט בין E6700 לבין Q6600, המחיר של ה-Q נמוך יותר מ-E בK.S.P, לכן זה גורם לי לחשוב טיפה. בעקרון ערכתי כבר השוואות באינטרנט, ואני יודע שבמשחקים בעיקר כרגע אין יתרון ל-Q, אבל אני לא בונה מחשב לחודש.. אלא לתקופה ארוכה, ואני בטוח שהמשחקים העתידיים ינצלו את הארבע ליבות יותר. מה שבעקרון חסר לי זה רק המעבד.. יש לי כבר ביד שני דברים, כרטיס מסך X2900XT של Sapphire, וזכרון של Crusial Ballistix 2GB 1066mhz.. שני רכיבים חזקים יחסית. לכן, ההתלבטות היא בין המעבדים הנ"ל. בקשר ללוח אם זה כבר תלוי בזמינות הלוחות בסניף, נכון לכרגע ‏P35-DS4 של GIGABYTE. תודה לעונים. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by amitaihasnes7,

מישהוא יכול להסביר לי בבקשה למה אניטל עומדים לשווק לשוק מעבדי מרובעי ליבה בשלב כל כך מוקדם (יחסית) אם אין בכלל תוכנות שיודעות לעשות שימוש במרובעי ליבה?! כאילו באמת, רוב התוכנות עדיין לא יודעות להישתמש בשתי ליבות אז מה יעזור לי 4 ליבות?!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by אדם לוי,

מה יותר טוב? אני חושב שברור של ה אינטל אבל אולי אני טועה

4. התיעוד מודלף שסיפק לנו פרטים ראשוניים אודות ה-X570 של AMD מספק לנו גם את שמה של ערכת שבבים מסקרנת חדשה מבית אינטל לכתבה

5. Started by DXT,

אני מתכנן לקנות לוח אם EPOX 8K3A+ וגם זכרון של מושקין PC3000 או PC3200. הלוח אם הרי מותאם לזכרונות מקסימום PC2700, זה ידוע. אז השאלה היא איך פועל כל הקטע של זכרונות יותר מהירים על לוח שתומך בפחות מהירים. האם אני אצטרך במיוחד לעשות להם מן אוברקלוק כדי שיגיעו למהירות שקניתי (נגיד ל 400 מה"צ ב- PC3200). ויש במהירות הזאת עליהם אחריות כמובן, נכון? פשוט תסבירו לי את כל הקטע של הזכרונות המהירים, כל מה שאני צריך לדעת על זה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Stroller,

נראה שלחלק מלוחות מבוססי SiS 648 אין בעיה עם זכרונות DDR400 (למשל בAnnadTech מראים לוח יציב עם DDR400 מומהר ל422MHz ) עלות 512MB זכרון DDR400 הוא כ1200 שח (Corsair CMX512-3200C2) האם לדעתכם יש שיפור משמעותי בביצועים לעומת הDDR333 ששווה את העלות הנוספת?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by bennyye1,

שלום, יש לי כרגע זיכרון ראם במחשב הנייח של 4GB אני הבנתי שאם אני רוצה לשדרג זיכרון RAM ל8GB רצוי להביא עוד סלוט של 4GB מאותה חברה של הזיכרון הקודם? זה נכון? או שאין משמעות בכלל? האם זה קריטי? כי יש לי של חברת CEON (לא שמעתי עליה בכלל...) ואני לא מוצא כרטיס נוסף שלה עם אותה מהירות..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by IG,

ביקשו ממני עצה למפרט שאמור להריץ משחקים לא כבדים במיוחד, אבל *קצת* יותר רציניים מסוליטר, אינטרנט וכו... הדבר הכי חשוב, שמחשב אמור להחזיק 4-5 שנים (להריץ משחקים בינוניים...) יש הגבלה של תקציב (מעבד ב2000 ש"ח לא אופצייה...5K עבור כל המערכת- ללא מסך...) השאלה שלי היא אם כדאי לחכות לAM2 או עדיף לתכנן מפרט מחלקים שנמצאים כבר היום במלאי? האים כפולי הליבה או אפילו המעבדים בעלי ליבה אחת, בתקציב הנתון יחזיקו מערכת (עם שידרוגים עתידיים: תוספת זיכרון, שידרוג כ. מסך...), בלי קרטועים במשך הזמן המבוקש? (לא להתחיל לבנות לי עכשו מפרטים כדי שלא יעבירו את הת'ראד הזה לפורום מפרטים...) תודה.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אשמח לחוות דעת על צמד הזיכרונות האלו האם זה קניה טובה והאם הם אמינים בעבור מחשב lenovo v530 intel desktop עם מעבד i5-9400 ו chipset מסוג b365 https://www.amazon.com/dp/B08C4VGJL3/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_C0.VFb8DE1ATX?_encoding=UTF8&psc=1

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. אוקי, בצורה מוזרה למדי יגיעו לידי 3 מעבדי פנטיום 3 800 או אפילו ארבע. עכשיו... מה לעשות איתם??????????????????????? (ועכשיו יש בטח ספאמרים מתחכמים שיגידו: תן לי אותם, אז אל תגידו...) בכל מיקרה, שווה לי לקנות לוח ל4 מעבדים? כמה יעלה בערך? הוא יכול לתמוך גם בDDR או רק בSDRAM? ??? ??? ??? ??? ??? תודה לעוזרים... עריכה: יהיה אפשר לעשות אובר-קלוקינג לFSB ולמעבדים??? פנטיום 3, אחרי הכל 133 FSB.. עריכה 2: מממ... נכנסתי לדובים ולאסלנט ואני רואה לוחות רק ל2 מעבדים בלמעלה מ1500 ש"ח, מעודכן או שזה המחיר?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by 23avri,

מישהוא התנסה עם זה טכנאי הציע לי לי להחליף את הקבלים בלוח אם לטענתו הם כמעט גמורים המחשב כבה לפעמים ועולה לאט , בינתיים החלפתי ספק כח מדובר על מחשב פנטיום 4 אבל ישן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by 11GnR,

היי בכל המעבדים שהרצתי עליהם בעבר מבחני מאמץ כמו INTEL BURN TEST, אופן ההתחממות היה הדרגתי בצורה הבאה (מספרים לדוגמא): מ40 במנוחה - קפיצה ל60 מעלות תוך משהו כמו 2 שניות. משם עלייה של 2 מעלות בשניה. מ70 עד 80 מעלות עלייה איטית במשך כמה דקות. מ80 עד 85 מעלות במשך עשרות דקות (כנראה חימום של המארז כבר). ב3570K שלי ההתחממות מיידית. זאת אומרת אם הוא ב35 במנוחה הוא יקפוץ תוך שניה ל65 (נניח) ואחרי כמה שניות יעלה ל67 וזהו. מישהו נוסף הבחין בזה בIVY BRIDGE ואולי אפילו בSANDY? המעבד הקודם שלי היה I5-750 והיה מתחמם באופן הדרגתי כמו כל מעבד אחר, רק ה3570K עובד ככה. וזה לא משנה איזה תוכנה אני מריץ עליו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by rroonnii,

מפרט בצד. כרגע יש לי 1.5 זכרון, אין בעיה לקנות עוד גיגה? זה יעבוד בדואל? או לקנות 2 גיגה זיכרון ולעגל ל3 גיגה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by israel_0,

z68 - p67 מה ההבדל ביניהם איפה אפשר למצוא הסבר על ההבדלים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכם יש לי במחשב 4 סלוטים של כרטיסי זיכרון יש לי במחשב 2 כרטיסי זכרונות של 2GB כל אחד ושתי סלוטים פנויים ניסיתי לשנות את המיקום של כרטיסי הזיכרון (להחליף לסלוטים השניים) והמחשב לא נידלק. החזרתי את הזיכרונות לסלוטים שהם היו וזה עובד . הלוח שלי הוא ASUS P7P55D EVO מה עושים? ביצעתי עדכון לביוס וזה גם לא עזר יכול להיות ששתי הסלוטים השניים לא תקינים או שצריל להגדיר משהו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by RayZ,

בכמה לדעתכם אני צריך למכור מחשב: Intel Celeron D - 2.8Ghz GIGABYTE (לא זוכר דגם) Chipset SIS (צ'יפסט ישן) nVIDIA GeForce 3 mx 64mb 256MB SPEASTEK 333Mhz ספק ג'נרי , ומארז מאודר ודיי יפה. בכמה למכור?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מעניין אותי לדעת עם הלוח הזה טוב\מומלץ? - ASUS P5ND2-SLI במחיר 760שח.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by BoOoM2008,

הי, קיבלתי שיעורי בית בקורס טכנאי-PC. עכשיו אני צריך לבנות מפרט, אבל אני לא זוכר אם אפשר שרכיב הזיכרון יהיה מהיר מהלוח. לדוגמה: הרכבתי מחשב עם לוח אם תושבת- 1156, עכשיו אני צריך להוסיף רכיבי זיכרון- RAM. אני יודע שמדובר ב- DDR3, אך לא מובן לי איזה מהירות אני יכול. DDR3 במהירות 1156 אני לא מוצא, אך יש מהירים מזה ומהירים פחות מ- 1156. אז במה לבחור? במהירים יותר, או בפחות מהירים מ- 1156?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם חג שמח רציתי לשאול אני עובד עם VISTA 32 ורוב העבודה שלי היום זה פוטושופ + פיירפוקס ברקע עם איזה 20 טאבים אני יודע שכל העיניין צורך זיכרון אבל תמיד שאני מסתכל על מצב הזיכרון הפנוי הוא מראה לי משהו כמו 700-800 מגה פנוי השאלה היא בגלל שאני יודע שהיום מה שהולך זה ה4GB כמה הבדל באמת יהיה לי אם אני יוסיף עוד 2GB? (נתונים כללים Intel e7200 @ 3.8GHz GeForce 9600GT גם באוברקלוק מכובד לא ממש זוכר כמה) תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by gondor,

מקווה שהשאלה לא יותר מדי טפשית אבל אני באמת לא יודע מה הכוונה בלוח אם עם GBL ....

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מה יהיה יותר טוב.......? 128-במהירות של 133 או 192 במהירות של 100? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני קונה עוד מעט מעבד AMD64x2 4200 , ורציתי חוות דעת, והאם במחיר דומה אני יכול לקבל משהו יותר טוב? עריכה:ונא לקרוא גם את זה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=424859 אם זה משנה המחשב נועד למשחקים...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by henb7,

למעבדי AMD 64 3200+ או 3000+ יש מהירות של 2.0 או 2.2 ג'יג'ה הרץ לעמות הפנטיומים עם 3.2 או 3.0 ג'יגה הרץ? מזה אומר?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לכל מבקרי פורום זה שקראו כבר הודעה זו בפורום אחר, התנצלותי הכנה. צמאוני למידע בנושא זה גדול מכדי להסתפק בפורום אחד בלבד... ברצוני להרכיב מחשב חדש. מכיוון שזהו אינו פורום למפרטים, אמקד את שאלותי רק לנושאים הספציפים לפורום זה, אבל אתן את המפרט כולו בכל זאת כנקודת התייחסות: AMD 2600 מחיר 1840 (KSP) ASUS A7N8X Deluxe מחיר 924 (PANDAS) Corsair CMX512-2700LL - CAS 2 מחיר 1082.92 (xx) Gigabyte MAYA II 9700 PRO מחיר 1995 (PANDAS) Zalman CNPS6000Cu מחיר 175 (KSP) Chieftec Dragon DX-01PLD Purple מחיר 460 (PANDAS) Enermax 350W EG 365P VE מחיר 389 (PANDAS) WD 120gb 7200 ATA100 8mb Buffer מחיר 1050 (KSP) Plextor 48/24/48 מחיר 652 (PANDAS) DVD-ROM Asus 16/49 מחיר 300 (KSP) זהו מחשב מה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Mr.wiz,

האים יש דרך לאפשר תמיכה של usb ללוח פנטיום 1,2?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים