מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
מעניין אותי לדעת עם הלוח הזה טוב\מומלץ? - ASUS P5ND2-SLI במחיר 760שח.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה בימים הקרובים מעבד AMD 64 ביט בסוקט 939 (כנראה 3200). עכשיו לפי מה שהבנתי יש שתי סוגי ליבות למעבד איזו עדיפה ואיך אני יכול לזהות איזו ליבה יש למעבד שאני קונה? שאלתי את התאילנדים אבל בואו נגיד שחכמים הם לא!!! אני אשמח לקבל עזרה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש "צרות" על הראש והוא צריך עזרה בנוגע למחשב שהוא הולך לקנות המפרט הוא כזה: מעבד Intel P4 2.53 GHz לוח אם ????????????? זכרון Kingston DDR 1066 - 1 GIGA כרטיס מסך Asus V8460 Geforce 4 Deluxe כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Platinum דיסק קשיח Seagate 80 GIGA => 4 יחידות צורב Asus 48X16X48 DVD Toshiba 16X48 עכבר ומקלדת Logitech Cordless Desktop - עכבר ומקלדת יחד שחורים ZIP 250 MB internal דיסקט Teac 1.44 מארז Enermax FS710B אני יודע שזה ישמע מוזר אבל אין לו בעית תקציב ;D והוא מוכן להשקיע בו 1)אתם יכולים בבקשה להמליץ על הדברים הכי טובים 2)אם יש משהו שצריך לשנות בבקשה תגידו לי 3)אם…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה הרבה פעמים את המושג הזה T1/T2 הייתי רוצה לדעת מה התפקיד ומה העניין מאחורי 2 המצבים. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה דברים במפרט של לוחות אם שאני לא מבין ואשמח מאוד אם מי שמבין יעזור לי LAN Dual Gigabit LAN controllers, both featuring AI NET2 Support Teaming Technology LAN 1. 2 x RTL8111D chips (10/100/1000 Mbit) 2. Support for Teaming 3. Support for Smart Dual LAN iTE IT8720 chip 1. 1 x floppy disk drive connector supporting up to 1 floppy disk drive IEEE 1394 1. T.I. TSB43AB23 chip 2. Up to 3 IEEE 1394a ports (2 on the back panel, 1 via the IEEE 1394a bracket connected to the internal IEEE 1394a header) I/O Controller 1. iTE IT8720 chip eSATA והאם יש לוח אם שיש בו את הכל (או לפחות את הרוב) וכמובן שבנוסף שיש בו SATA 6GB ו USB 3.0 ? אם…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים כבר לא בעניינים כמה שנים טובות ויש ברשותי 3 מערכות מחשב, רוצה להרכיב מחשב לבן שלי לטובת אינטרנט ומשחקי אינטרנט קלילים ברשותי שלושה מעבדים ואני רוצה לדעת מי מהם החזק ביותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עם לא רשום באתר הבית איפה אני מוצא (דוגמא :TCCD ,BH5 וכו') יש אתר שמציג את הציפים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגלישה מהירה, משחקים בקטנה, לוקח בשיקול גם תוכנות בטווח הרחוק . איזה מעבד עדיף ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הרכבתי מערכת חדשה עם מעבד AMD A-10 5800K. שאני בודק טמפ' עם התוכנה HWMonitor, ניראה לי שהטמפרטורה של המעבד יחסית גבוהה... במצב רגיל (ללא מאמץ) בסביבות 45-55 מעלות, ובזמן מאמץ מגיע ל 80-100 מעלות. שאר הרכיבים בטמפ' תקינה. כרטיסי מסך בסביבות ה 30 מעלות ללא מאמץ, ובמאמץ בסביבות ה 40-50 מעלות. הארד דיסק בסביבות ה 20-25 מעלות. הלוח אם בסבובות ה 20-30 מעלות. יש לי קירור למעבד Arctic freezer 13 pro, וכמובן שהשתמשתי במשחה טרמית (של Zalman). סידרתי חוטים, ויש מספיק מאווררים. http://uploads.upng.co.il/f8aef1504cd18641c94cdd.jpg http://uploads.upng.co.il/38d6677737cab9df0186d5.jpg יש מצב שזאת טמפרטורה תקינה למעבד הזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום משחקים בזמן הארחון התחילו לקרטע אצלי. המפרט שלי: לוח: Asus P5B-VM SE מעבד: E6600 במהירות סטוק. 4GB זיכרון 800mhz וכרטיס מסך: GTX285 המשחקים התחילו לקרטע ואני רוצה להחליף מעבד ולפתור את צוואר בקבוק שהוא יוצר. אני משחק על 1680X1050 איזה מעבד אני יכול לקנות בתקציב של 500-700 שקל שיפתור את הבעיה? (סוקט 775) אני לא מעוניין בOC ואני לא חושב גם שהלוח מספיק טוב בשביל זה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, אוקי, אז זה העיניין, עד שיצא מעבד שיהיה מספיק מהיר בשבל שאני אחליף מחשב בשבלו אבא שלי שיכנע אותי לשדרג למשהוא חדש. הבעיה היא שיש לי RDRAM (521 מגה ממנו( ואני לא רוצה לעבור לDDR כי RDRAM מהיר יותר. אז אני רוצה להחליף רק לוח אם ומעבד בתקציב של 2000-2500. מה חשוב שיהיה בלוח אם: ניתן לאוברקלוק. RDRAM כמובן. שיהיה לו 4 כניסות IDE. AGP X8. כרטיס רשת בילט אין. ואם יש אז כ.קול עם יציאה אופטית. בקשר למעבד רק חשוב שיהיה של אינטל ועם HT. תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הסתכלתי בעיתון מחשבים ואז ראיתי באחד העמודים פרסומת ל A 64 אוקי אמרתי לעצמי מה עם אינטל? עברתי עוד עמוד והופ עוד פרסומת שם ראיתי שכתובת "בעוד אינטל מדשדשת בטכנולוגית 23 ביט AMD כבר מגיעים ל 64 (בערך, לא ביוק כך היה רשום)" בכל מקרה למה באמת אינטל לא מציגה מעבדי 64 ביט ? ולמה איניום 2 עולה כמו איזה מחשב חמוד? (2000+ דולר [רק המעבד])
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 לוחות אם של Gigabyte הראשון Gigabyte GA-MA78LMT-US2H השני Gigabyte GA-880GM-UD2H לפי מה שראיתי אין הבדל גדול בין השתיים(מבחינת תמיכה) חוץ מהעובדה שה-Ghipset שונה עכשיו השאלה האם לקנות את השני(שגם יקר יותר בכ80 שקל) בגלל ששיש לו Ghipset חדש יותר או פשוט ללכת על הזול מבינהם? עד כמה החידוש ב-Ghipset משפיע על הלוח? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהנחה שאני יכול להשיג את שתינם באותו מחיר בערך מחו"ל (בערך 1300 שקל)... איזה מעבד יותר עדיף?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני OCER לא ממש מנוסה, ואני מעדיף פשטות, שכמובן מלווה באיכות וטמפ' טובה. אני מתלבט בין 3 לוחות אם: P35-DS3L, IP35-E ואחרון חביב P35 NEO COMBO החברות הן כמובן GIGABYTE, ABIT וMSI תודה מראש. (זה יהיה במערכת עם E7200, HD4850, DD2 800 וקירור לא מדהים)
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שם לב שGigabyte התחילה להוציא עידכוני BIOS חדשים להרבה מהלוחות שלה שמתהדרים בתמיכה בWindows 8 ,מישהו פה יודע מה באמת כזה מיוחד בהם שמביא את התמיכה בWindows 8 למרות שכבר מההשקה הם התהדרו בתמיכה מושלמת בWindows 8 באותם הלוחות החדשים..?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה תצורה של 512 MB זיכרון תהיה הכי טובה למפרט הבא: מעבד SEMPRON 3000+ 939. לוח אם ASUS A8N-VM CSM אני לא הולך לשדרג למעל לג'יגה זיכרון בעתיד אז לא אכפת לי שיהיו לי 4 סטיקים של 256. השאלה היא האם התצורה של המעבד+לוח תומכים בזיכרון DUAL ואז עדיף לי לקחת 2 סטיקים של 256 עכשיו ובעתיד לשדרג אם אני ארצה, או לקחת סטיק אחד של 512 עכשיו כי זה לא משנה. נ.ב. - אני לא מתכנן OC. נ.נ.ב. - בבקשה שזה יהיה המלצה שאני יכול לקנות מנועה כי אני קונה את המחשב מהם.
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי אין ביניהם הבדל גדול... האם ההבדל ביניהם שווה את המחיר? וגם להתייחס ל-OC...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע זיכרון ראם במחשב הנייח של 4GB אני הבנתי שאם אני רוצה לשדרג זיכרון RAM ל8GB רצוי להביא עוד סלוט של 4GB מאותה חברה של הזיכרון הקודם? זה נכון? או שאין משמעות בכלל? האם זה קריטי? כי יש לי של חברת CEON (לא שמעתי עליה בכלל...) ואני לא מוצא כרטיס נוסף שלה עם אותה מהירות..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5817031
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בכל המעבדים שהרצתי עליהם בעבר מבחני מאמץ כמו INTEL BURN TEST, אופן ההתחממות היה הדרגתי בצורה הבאה (מספרים לדוגמא): מ40 במנוחה - קפיצה ל60 מעלות תוך משהו כמו 2 שניות. משם עלייה של 2 מעלות בשניה. מ70 עד 80 מעלות עלייה איטית במשך כמה דקות. מ80 עד 85 מעלות במשך עשרות דקות (כנראה חימום של המארז כבר). ב3570K שלי ההתחממות מיידית. זאת אומרת אם הוא ב35 במנוחה הוא יקפוץ תוך שניה ל65 (נניח) ואחרי כמה שניות יעלה ל67 וזהו. מישהו נוסף הבחין בזה בIVY BRIDGE ואולי אפילו בSANDY? המעבד הקודם שלי היה I5-750 והיה מתחמם באופן הדרגתי כמו כל מעבד אחר, רק ה3570K עובד ככה. וזה לא משנה איזה תוכנה אני מריץ עליו.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים. החלטתי ללכת על AMD single core. השאלה היא איזה. האם ללכת על 3200 venice או לשדרג ל3500 או 3700?? ההבדל מחירים הוא לא גדול ככה שהמחיר הוא לא השיקול העיקרי אם הם באמת שווים את זה. או ש-3200 הוא המשתלם ביותר?
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום זכרון מתוצרת geil אני מוציא אותו מהקופסה ואני רואה שהוא שיש עליו משהו בצבע כחול ובפנים כנראה נחושת לקירור כי הוא היה קר מאוד שהוא הגיע ok הכנסתי למקום של הזכרון זה עובד ובדקתי את ביצועו יחד אם ה256 שהיו לי כבר והביצועים השתפרו בצורה פנטסטית הפעלתי את gta vice city ועדיין לפעמיים יש לי תקיעות מעצבנות כאלו השאלה שלי האם זה אולי בגלל הכרטיס מסך שלי ועוד שאלה למה הזכרון של geil שמצויד בקירור מתחמם יותר מהזכרון בלי קירור ? בתודה עמית פנטיום 4 1.8 עשיתי oc ל2.4 256 ddr 333 טרה בייט 256 ddr 333 geil אם קירור עלה 236 לוח אם asus p4533-e
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 1024MB 466MHZ EB PLATINUM DUAL CHANNEL
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-