מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום לא ידעתי לאיזה פורום להפנות את השאלה אז בחרתי בזה .. אני מתכנן מלא זמן לקנות מחשב הגעתי למחיר שאני בערך תיכננתי 6K + מסך 22 אינץ הבעיה שלי היא המחשב עולה 6K עם כרטיס מסך Club3D ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ומעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray זה בהתחלה מה שחשבתי אבל רציתי דעה מאנשים אחרים האם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל HD4850 ואת המעבד ל Q9550 ? המחיר יוצא זהה גם באפשרות הזו ובאחרות ככה שזה קשה להחליט ... המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו כל המשחקים שיצאו ויוצאים עכשיו ... + שימוש בסרטים ובתוכנות ( בגלל זה QUAD ) אם אתם יכולים להאיר את פני סעו ...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לקנות כפול ליבה או לא. מצד אחד אני יותר בכיוון של משחקים, אבל השאיפה היא גם לקודד הרבה סרטים. בעיקרון התקציב יכול לאפשר כפול ליבה עם קצת מאמץ, ככה שזה בהישג יד. אבל עד כמה זה באמת משמעותי ורצוי, אם אני לוקח כפול ליבה אני יכול להיות בראש שקט יחסית להרבה זמן בקטע של שידרוגים של המעבד? אני מדמה את זה כך: אם אני רוצה לקודד סרט ונגיד גם לשחק במשחק בו זמנית, אז האם עדיף להוסיף 1000 ש"ח (שזה סכום לא קטן) בשביל שאני אעשה את שני הדברים האלה יחד או שאני אוותר על משחק ואעשה משהו אחר בזמן הזה ואחסוך 1000 ש"ח אבל אצטרך להיות יותר סבלני עם המשחק ולחכות שזה יסיים לקודד את הסרט. אלה החישובים שאני אמור לעשות פחות או יותר? או שיש עוד הרבה יתרונות לכפול ליבה שכדאי לקחת או…
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה בשם SMACH מצהירה כי תנצל את הדגמים המוטמעים החדשים מבית AMD בכדי לספק לנו מוצר מסקרן מאוד שלא דומה לאף אחד אחר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב שהולך לעניין אוניברסיטאות, גופי מחקר, יחידות בתחום הביטחון, תעשיית הביוכימיה, והזרוע נטויה עם אינספור שימושים בשוק:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי את הלוח ASUS P4P800 865PE. שמעתי שעל ידי עדכון ביוס, טכנולוגיית הPAT מתאפשרת כמו בלוחות 875P. עכשיו השאלה שלי היא האם יש סיכון בזה שאני יפעיל את הPAT? זה ישפיע על הלוח כמו שOC משפיע? (מחמם) האם הוא עלול להרס? אני יודע שאינטל איימה שהיא תבטל את האחריות למי שמפעיל את הPAT, אבל זה לא ממש מטריד אותי. תודה מראש ;D
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבי PC שמריצים VISTA ULTIMATE. עם 4 מעבדים שונים והתוצאות הן: 1. פנטיום 4 2.8GHZ NORTHWOOD בסוקט S478. מוציא 4.2. 2. פנטיום 4 3GHZ PRESSCOT בסוקט S775 מוציא 4.2. 3. "פנטיום" E2160 בOC ל3GHZ מוציא 5.7. והאחרון והבעייתי: 4. פנטיום D בתדר 2.8GHZ סוקט S775 כמובן. שבסטוק משום מה מוציא 3.1!? ובOC ל3.26GHZ הוא עדיין מוציא רק ל3.4. איך יכול להיות שPENTIUM D מוציא תוצאה כל כך נמוכה, נמוכה יותר מפנטיום 4 ישן באותו תדר (אבל חד ליבתי) ומפנטיום 4 3GHZ גם כן חד ליבתי? מעבד מעפן או בדיקה סתומה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הציעו לי את המחשב הבא: AMD Athlon XP 2000 Gigabyte GA - 7VA עם צ'יפסט של KT400 דבר שאני בחיים לא שמעתי עליו זיכרון 333 DDr 256 Micron כל זה ב 1400 שקל התפטטי להוציא את הכסף מהכיס ולקנות אבל בגלל שאני לא מכיר את הלוח אם הזה החלטתי להתייעץ אתכם קודם אז מה אתם חושבים על הלוח אם הזה ? ובכלל זה שווה במחיר הזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בשביל משחקים..... אני לא גיימר או משהו...פשוט רק שיעלה לי משחקים באופן סביר.... איזה מעבד עדיף לי לקחת..?? Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray או Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB Tray
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בין 2 אלו AMD 64 3000+ או P4 3000 מה טוב יותר למשחקים !?!? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש שיפור בשני סלוטים בזכרונות כאלה ישנים? ובנוסף מה זה זכרונות Double sided שהם יותר יקרים, והאם הם מהירים יותר? אם מישהו יודע....
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, מצורפת תמונה עם המפרט של המחשב שלי, סך הכל יש לי 2 זכרונות של 1024 כל אחד, DDR 2. יש לי עוד שני סלוטים פנויים ואני לא יודע איזה זיכרון להתאים ככה שזה יעבוד על הלוח אם ביחד עם הזכרונות הקיימים, כאילו ברור שאני צריך לקנות DDR 2 אבל של כמה ג'יגה ואיזה מהירות? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש הבדל גדול בביצועים בין E6300 לE6400 ??? נגיד כמו ההבדל בין E6400 ל E6600 ובערך בכמה אחוזים יותר טוב בביצועים הE6400 מ E6300 אני מתכוון בסטוק לא ב-OC
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. איזה לוח היתם מעדיפים מבין שניהם ולמה? FOXCONN Bloodrage GTI Intel x58 שעולה 1400 DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 עולה 1260 למי מהם פוטנציאל האצה גבוה יותר? מחלות, בעיות וכל מה שידוע לכם אשמח אם תשתפו אותי. המפרט הוא הבא: Core i7 920 D0 GTX260 Gainward Corsair TX750W G.Skill 1333MHz 6GB תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע בלוח אם עם DUAL DDR באטלון?+נימוק? והאם זה עוזר בכלל ??? נ.ב איך זה משפיע על מעבדים של אינטל?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי P5N-D ואין אותו עכשיו אני צריך כרטיס SLI במקומו ושהמחיר לא יהיה בשמיים ועוד שאלה לגבי זכרונות הזמנתי 4 סטיקים של 1GB של קורסייר DHX כי חבר אמר לי ש4 סטיקים עדיפים על 2 ועכשיו ראיתי ט'רד שעדיף 2 סטיקים ויכול להיות שהלוח לא יתמוך ב4 סטיקים למרות שיש 4 חריצים, משהו כזה...... שהלוח יתאים ל- Q6600 SLI 9600GT בבקשה עזרה דחוף!!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הלוח P55A-UD4P של GBבעייתי מבחינת התושבת? (או מכל בחינה אחרת) אני מפחד שמשהו יהרס לי, כי אני ממש לא מאלה שקונים מחשב או חלק כל יומים ניסתי לחפש במפרט את אחד התושבות Foxconn, LOTES, Tyco AMP ולא מצאתי זה המפרט : GIGABYTE - P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E Warranty 3 Years Warranty Model GA-P55A-UD4P CPU 1. Support for an Intel® Core™ i7 series processor/Intel® Core™ i5 series processor in the LGA1156 package (Go to GIGABYTE's website for the latest CPU support list.) 2. L3 cache varies with CPU Chipset 1. Intel® P55 Express Chipset Memory 1. 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד כמה ה6400 יותר חזק מהamd 64 3000 מבחינת ביצועים במשחקים? האם המושג "6400" הוא אינדיקטור להשוואת מהירויות, כמו "3000"? אם כן, אפשר להסיק שהוא פי שניים יותר חזק?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים כבר לא בעניינים כמה שנים טובות ויש ברשותי 3 מערכות מחשב, רוצה להרכיב מחשב לבן שלי לטובת אינטרנט ומשחקי אינטרנט קלילים ברשותי שלושה מעבדים ואני רוצה לדעת מי מהם החזק ביותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עם לא רשום באתר הבית איפה אני מוצא (דוגמא :TCCD ,BH5 וכו') יש אתר שמציג את הציפים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם לדעתכם מעבדים אלו יתפשו את מקומם של מעבדים ה 32 ביט גם בשוק הביתי? ומה היתרונות של מעבדי ה 64BIT על ה 32BIT? והאם מעבד64 ביט 1GHZ שווה למעבד 32 ביט במהירות 2GHZ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום משחקים בזמן הארחון התחילו לקרטע אצלי. המפרט שלי: לוח: Asus P5B-VM SE מעבד: E6600 במהירות סטוק. 4GB זיכרון 800mhz וכרטיס מסך: GTX285 המשחקים התחילו לקרטע ואני רוצה להחליף מעבד ולפתור את צוואר בקבוק שהוא יוצר. אני משחק על 1680X1050 איזה מעבד אני יכול לקנות בתקציב של 500-700 שקל שיפתור את הבעיה? (סוקט 775) אני לא מעוניין בOC ואני לא חושב גם שהלוח מספיק טוב בשביל זה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא משנה לי המחיר אני צריך שיהיה בו את כל הפיצ'רים ושאני יכול לעשות בו OC רצחני והוא יעמוד בזה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואיך "מנקדים" אותם? למשל יש FX-51 FX-53 .... אז איך זה באופטרון ואיטניום?
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכסנתי להסתכל ב-PCH ולהפתעתי מחירים ירדו בצור הניכרת ביותר גם של המעבדים וגם של הזכרונות... now the question is: Axp 2700 (333mhz VS axp 2500 barton איך ה-2700 ל-O/C ? ומה ההבדלים בביצועים בין שניהם ? תודה רבה, התשובה דחופה לי, תכננתי להזמין את המחשב כבר מחר אבל עכישו לאחר ירדית המחירים העצומה אני אדחה את זה בעוד כיום יומיים. אז על איזה מעבד ללכת ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, האם זיכרונות שפועלים במתח 1.35V יעבדו על לוח האם Gigabyte GA-H87M-D3H ? קישור ל-specs של לוח האם. דוגמא לזיכרונות: http://www.crucial.com/store/partspecs.aspx?imodule=BLS2K4G3D1609ES2LX0 תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-