מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שנים המסך הכחול המשעמם ליווה אותנו והרבה פרמטרים שם היו ונשארו לא מובנים. התחילו לעבוד על כך אי שם בשנות ה90, בשנות ה2000 המוקדמות דובר על כך בעיקר בפורומים של אינטל ואם לא MSI זה היה נשכח לגמרי. MSI הודיעה שניתן לשלב את הביוס החדש בשלושת לוחות P45 שלה ע"י עדכון ביוס. מדובר בביוס צבעוני עם ממשק גרפי וידידותי למשתמש שמשלב גם קול ועפ"י שמו ניתן לנחש שניתן גם לעבוד עם העכבר. לסקירה על הביוס ותמונות: http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/msi-click-bios.html
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אילו זיכרונות אופטימלים ללוח הזה? ה 2700 לא הכי יעילים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה הרבה פעמים את המושג הזה T1/T2 הייתי רוצה לדעת מה התפקיד ומה העניין מאחורי 2 המצבים. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון 512 מגה ורציתי לשאול האם החברה הזו טובה קבלו לינק http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1162
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הרכבתי מערכת חדשה עם מעבד AMD A-10 5800K. שאני בודק טמפ' עם התוכנה HWMonitor, ניראה לי שהטמפרטורה של המעבד יחסית גבוהה... במצב רגיל (ללא מאמץ) בסביבות 45-55 מעלות, ובזמן מאמץ מגיע ל 80-100 מעלות. שאר הרכיבים בטמפ' תקינה. כרטיסי מסך בסביבות ה 30 מעלות ללא מאמץ, ובמאמץ בסביבות ה 40-50 מעלות. הארד דיסק בסביבות ה 20-25 מעלות. הלוח אם בסבובות ה 20-30 מעלות. יש לי קירור למעבד Arctic freezer 13 pro, וכמובן שהשתמשתי במשחה טרמית (של Zalman). סידרתי חוטים, ויש מספיק מאווררים. http://uploads.upng.co.il/f8aef1504cd18641c94cdd.jpg http://uploads.upng.co.il/38d6677737cab9df0186d5.jpg יש מצב שזאת טמפרטורה תקינה למעבד הזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הכי מומלץ בסביבות המחיר הזה? ואם מישהו יוכל גם להמליץ לי על חנות במרכז שמוכרת את הלוח והמעבד במחיר הזול ביותר (retail box) ועם אחריות אני אודה לו.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מבין הזכרונות עדיפים? מי מספק יותר ביצועים? ועוד שאלה - יש HYNIX ORIGINAL ויש SAMSUNG ORIGINAL תחת הקטגוריה של SAMSUNG & HYNIX , כשהHYNIX יותר זול ב20 שקל. מה מבין כל הזכרונות הנ"ל עדיף?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם שבינתיים יהיה עליו מעבד פשוט(פנטיום d בסביבות ה300 שח) אבל שבעתיד אני יוכל לשדרג ל core 2/פניטיום 4. מחיר זה בערך 400-450 ורצוי גודל atx תודה על כל עזרה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואיך "מנקדים" אותם? למשל יש FX-51 FX-53 .... אז איך זה באופטרון ואיטניום?
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין מעוניין במחשב למשחקים ובינתיים בתקציב של 3K הציעו לי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪556 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪233 ספק כוח: FSP 500W FSP500-60HCN , 120mm FAN, A.PFC, SATA X 3, PCI-E , 78-80% Efficiency bulk כמות: 1 - מחיר: ₪235 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪340 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=249&var2=0 אם זה נכון, זה פשוט חוצפה... מה החוכמה להשיג תוספת ביצועים בכל ה BENCHMARK באינטרנט, ע"י תוספת קטנה ל CLOCK באופן נסתר ??? מסתבר שהם גם עושים OC ל FSB גם ל MEM וגם לתזומני זכרון (למרות שנקבעו על MANUAL על משהו אחר, ASUS בפועל עושים משהו אחר !!!)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בכל המעבדים שהרצתי עליהם בעבר מבחני מאמץ כמו INTEL BURN TEST, אופן ההתחממות היה הדרגתי בצורה הבאה (מספרים לדוגמא): מ40 במנוחה - קפיצה ל60 מעלות תוך משהו כמו 2 שניות. משם עלייה של 2 מעלות בשניה. מ70 עד 80 מעלות עלייה איטית במשך כמה דקות. מ80 עד 85 מעלות במשך עשרות דקות (כנראה חימום של המארז כבר). ב3570K שלי ההתחממות מיידית. זאת אומרת אם הוא ב35 במנוחה הוא יקפוץ תוך שניה ל65 (נניח) ואחרי כמה שניות יעלה ל67 וזהו. מישהו נוסף הבחין בזה בIVY BRIDGE ואולי אפילו בSANDY? המעבד הקודם שלי היה I5-750 והיה מתחמם באופן הדרגתי כמו כל מעבד אחר, רק ה3570K עובד ככה. וזה לא משנה איזה תוכנה אני מריץ עליו.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
תגידו יש כיום כבר סטיק אחד של 1024 זיכרון?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם ניתן לקנות בארץ רכיב bois במקום אחד אחר ? אני צריך רכיב ל- abit nf7s ver. 2 עידכנתי בטעות קובץ לא נכון . מוכן לקנות אפילו משומש מלוח ישן . צריך תשובה דחוף. תודה .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים רציתי לדעת איך המעבד הזה AMD Athlon II X3 435 ? ואיזה מעבד יותר עדיף למשחקים: AMD Athlon II X3 435 או Intel Core 2 Duo E7500
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 7VRXP כאשר התקנתי את הדריברים ללוח האם הופיע לי אפשרות "במחשב שלי" כ עוד הרדיסק שהשם שלו הוא "removabel disk" או משהו כזה מה זה??????? ואם אתם מקירים עוד אופציות טובות שיש ללוח הזה אז תגידו ותגידו הכל !!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת עם הלוח הזה טוב\מומלץ? - ASUS P5ND2-SLI במחיר 760שח.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אנו קרבים להשקת דור רענן של מעבדים לתושבת LGA1700 של אינטל אשר יחליף את Alder Lake - וכמה מבחני ביצועים מהימים האחרונים מציגים פוטנציאל לשיפור ביצועים נאה במסגרת המהלךלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני זוכר פה חדשה בזון שבה מציינים שהמעבדים זמינים, אבל אני לא יודע בדיוק מה הכוונה. הם זמינים, כלומר אני יכול עכשיו להזמין אותם באחת החנויות בארץ? או שזה רק pre-order. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי... מפרט המחשב שלי בצד... אני כרגע עם זכרונות של ADATA על 1333..תזמונים אני לא כ"כ זוכר וניסיתי לקרוא את המאמר ולא כ"כ הבנתי...היה נחמד אם היה מאמר יותר למתחילים בעסק התזמונים של הזכרונות. אני מעוניין להגביר את ה-OC למחשב אך הזכרונות מגבילים אותי.כרגע התדר עומד על 3.54. ומבחינת הקירור אני לא דואג לכלום חוץ ממשהו אחד...הנוקטואה 14D הוא די עצום...וזכרונות עם גוף קירור סטנדרטי הם די גדולים והפחד הוא שהם יתנגשו במאוורר. מעבר לכל זה...האם אני אשים לב לשינוי גדול בין ה-1333 שיש לי כרגע ל-1600 עם תזמונים טובים יותר וCL יותר נמוך? אודה מאוד לכל העוזרים והממליצים. שגיא
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל המעשי בינהם? אפל משתמשת במעבדי Xeon לסדרת ה-Mac Pro שלהם. האם יש הגיון מאחורי השימוש שלהם ב-W3520 ולא ב-Core i7 920? השוואה בין המעבדים, במערכת ההשוואה באתר של אינטל, מראה בדיוק אותם פרמטרים. האם מדובר באותו מעבד רק עם שם ויעוד שונים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 460gtx 768mb ורציתי לדעת אם ישתלם לי להוסיף עוד כרטיס מסך ואיך הלוח שלי יתמוך במערך הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבי PC שמריצים VISTA ULTIMATE. עם 4 מעבדים שונים והתוצאות הן: 1. פנטיום 4 2.8GHZ NORTHWOOD בסוקט S478. מוציא 4.2. 2. פנטיום 4 3GHZ PRESSCOT בסוקט S775 מוציא 4.2. 3. "פנטיום" E2160 בOC ל3GHZ מוציא 5.7. והאחרון והבעייתי: 4. פנטיום D בתדר 2.8GHZ סוקט S775 כמובן. שבסטוק משום מה מוציא 3.1!? ובOC ל3.26GHZ הוא עדיין מוציא רק ל3.4. איך יכול להיות שPENTIUM D מוציא תוצאה כל כך נמוכה, נמוכה יותר מפנטיום 4 ישן באותו תדר (אבל חד ליבתי) ומפנטיום 4 3GHZ גם כן חד ליבתי? מעבד מעפן או בדיקה סתומה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-