עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by teh1archon,

שלום רב, אני עומד לקנות מחשב חדש ורוצה לבצע בו OC קל-בינוני (לא משהו מטורף, לא נראה לי שהתדר המומהר יעלה על 4.2GHZ). עוד לא בטוח אם לקחת אחד מאלו או Gigabyte GA-Z77X-UD5H ואני אשמח לשמוע חוות דעת אבל נחזור לעיקר. Asus P8Z77-V PRO נגד Asus P8Z77-V הבדל של 285 ש"ח במחיר עבור עוד 4 Phase Power Design עבור הCPU, עוד חיבור USB 3 פנימי (2 מול 1) ועוד מחבר מאוורר למארז (4 מול 3), עוד מחבר USB 2 וeSATA. אז רציתי לדעת האם העוד פאזות האלו כ"כ חשובות לOC שצריך להוסיף כמעט עוד 300 שקל (כי חוץ מהדברים הנ"ל הלוחות זהים כמעט לגמרי)? מה זה חיבור eSATA ולמה הוא משמש? אני 99% לא אקנה קירור במים אז אני לא צריך כ"כ הרבה תושבות למאווררים וחשמל עבורם. יש סיבה לדווקא עוד אפשרות קירור? ואני גם ל…

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  2. היי אני מעוניין מעוניין במחשב למשחקים ובינתיים בתקציב של 3K הציעו לי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪556 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪233 ספק כוח: FSP 500W FSP500-60HCN , 120mm FAN, A.PFC, SATA X 3, PCI-E , 78-80% Efficiency bulk כמות: 1 - מחיר: ₪235 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪340 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  3. תודה רבה לכל העוזרים !!!!

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  4. היי תסתכלו בפמרט שלי בפרופיל יש לי מעבד 875K I7 אני רוצה להגיעה איתו ל4 גיגה אוברקלוק עם קירור אויר/מים איכותי שעוד לא החלטתי עליו משו באזור ה 400 שקל מבקש כמה הצעות ללוחות אם איכותיים - חשבתי לקנות לוח אם של אסוס פרמיום מי שמכיר עולה 1570 שקל יש עוד הצעות כאלו או אחרות?

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by Cha,

קודם כל רציתי להגיד לפורום הזה תודה על התגובה המהירה שקיבלתי לשאלתי הקודמת.. אני רשום בעוד כמה פורמים, וזה המקום היחידי שקיבלתי מענה אמיתי.. אז שוב תודה! ויש לי שאלה חדש.. עקב חברה לאמקצועית שקניתי ממנה רכיבים למחשב הביאו לי מעבד שלא תואם ללוח אם.. בעת ניסיון ההרכבה ניראה לי שנגעתי ממש קלות בכרטיס של המעבד (עקב תיסכול כי לא הבנתי למה הוא לא מתאים) אגה לא בטוח שממש נגעתי רק חשש .. מה לעשות? לרסס עם ספריי חמצן? הלוח אם החדש של גיגה בייט GA-X57A-UD7 יגיע רק בעוד מספר ימים ואני חרד למעבד שלי.. תודה ענקית למי שיענה...

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by rony1880,

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2952#sp

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  7. Started by orel176,

שנים המסך הכחול המשעמם ליווה אותנו והרבה פרמטרים שם היו ונשארו לא מובנים. התחילו לעבוד על כך אי שם בשנות ה90, בשנות ה2000 המוקדמות דובר על כך בעיקר בפורומים של אינטל ואם לא MSI זה היה נשכח לגמרי. MSI הודיעה שניתן לשלב את הביוס החדש בשלושת לוחות P45 שלה ע"י עדכון ביוס. מדובר בביוס צבעוני עם ממשק גרפי וידידותי למשתמש שמשלב גם קול ועפ"י שמו ניתן לנחש שניתן גם לעבוד עם העכבר. לסקירה על הביוס ותמונות: http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/msi-click-bios.html

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  8. שלום, רציתי לדעת מי מבין הלוחות הנ''ל בלבד יותר מתאים למערכת גיימינג ללא OC למעבד כרטיס המסך שיוכלל במערכת הוא HD4870 אני שואל כחלק מויכוח ולא מתכוון לקנות שום לוח חדש... תודה לעונים... הפרש המחיר בין שניהם הוא 10 שקלים ככה שייתרון במחיר אין פה לא לאף אחד

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  9. לאינטל יש צ'יפסטים שמתחילים באות Q. אני מניח שאלו מותאמים מגזר "עסקי" או "תאגידי". אבל מה באמת מיוחד בהם? במה הם עדיפים או לא עדיפים על ה P וה- G ?

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  10. בקיצור, יש לי מחשב מטורף שעומד בכל הדרישות האפשרויות לכל המשחקים נראה לי. מפרט: Intel Core i7 920 2.66GHz Asus Rampage II Extreme Gigabyte ATI Readon HD4870 512MB @ Crossfire Corsair 3x2GB DDR3 XMS3 1600MHz Crosair 1000W CMPSU-1000HX המשחק הוא COD:BO FPS: 70~125 (כמובן ה-cg_maxfps 125 ,אם זה על 250 אז כמובן יותר FPS אבל עדיין דרופים ענקיים) היה לי OC של: 4 אבל בגלל בעיות כאלה ואחרות הוא ירד ולא החזרתי אותו. לפי מה שהבנתי מעבד הוא הדבר המשמעותי ביותר במשחק אבל זה מעבד חזק שלא אמור להזיז לו cod7. הרבה אנשים שדברתי איתם אומרים שהמשחק ,הדבר המשמעותי ביותר (אפילו בכרטיס מסך) זה מעבד ואמרו לי שאני אקבל ביצועים הרבה יותר טובים עם OC. מה דעתכם בעניין? ומה אני יכול לעשות על מנת לש…

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  11. שלום אני משתמש בזיכרון של 2G 800 ורוצה להוסיף אליו 1G שיש לי בבית במהירות של 533 האם זה יתרום למהירות הכללית של המחשב ?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by kobipk,

שלום לכולם ברשותי לוח מדגם ASUS STRIKER 2 EXTREME זכרונות מדגם OCZ 3X2GB/1600MHZ/DDR3/8-8-8 אוקי עכשיו לבעיה כאשר אני ניכנס לביוס ומעלה באפשרות של הזכרון שיזהה לי אותו כ1600MHZ ושומר הגדרות אני עלה מחדש את המחשב הוונדוס עולה והכל ואחרי כמה דקות של קצת מאמץ הווינדוס קורס כבעית MEMORY מסך כחול וכשאר אני מגדיר בביוס שזה יהיה על אוטמטי... והוא מזהה באוטומטי על 1066MHZ את הזיכרון הווינדוס לא קורס רציתי לדעת למה זה קורה הלוח תומך ואין לי מושג למה זה עושה לי בעיות תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by shahar07,

אני חושב ברצינות לקנות את הלוח, לא אשתמש בו ב OC אבל אני נדלקתי על כל הפיצ'רים שלו ובטח אחבר אותו גם בסלון, כידול לי יש לו צ'יפ של אינטל 975 אבל משום מה באתר של asus הוא מופיע כמי שיש לו 965 http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1179&modelmenu=2 הכיצד?

• 16 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by RobiNooB,

בן דוד שלי קנה מחשב ..שמו לו שם את הקונרו ואת הASUS אסטרוק ב 380 שקל מה שיישר הדליק לי נורה כי אני יודע שלוחות קונרו רק מתחילים ב550 שקל בקיצור מה לא בסדר בלוח הזה ? אם הוא לא מתכנן לגעת אפילו ב OC אז הוא יכול להיות בשקט וללכת על בלוח הזול הזה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  15. מה לדעתכם יהיה השיפור בביצועים במשחקים ובבנצ'מרקים שבודקים את עוצמת המחשב באופן כללי? intel 2.0ghz ל AMD3200 ו- AMD3200 לעומת 3800X2 ?

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  16. אהלן, הנה כל הביוסים האחרונים שיצאו [גרסאות BETA!!! השימוש על אחריות המשתמש בלבד!!!], ומה חדש בהם. אני אעדכן כאן כל פעם שאני אראה ביוס חדש שיוצא, קרדיט לXTREME SYSTEMS, משם אני מקבל את החדשות. אז הנה הביוסים! תהנו, כל הבעלים של הלוחות : S3[לגבי הביוס שלו אני לא כל כך סגור עם הRETAIL F3 טוב יותר או לא, תנסו, מקסימום תלכו על הRETAIL מהאתר של ג'יגה בייט ] http://rapidshare.de/files/27991966/965PS3.F3C.html מצטער, אין לי מושג. DS3 http://www.jzelectronic.de/jz2/Download2/965pds3f4.exe 1. Update CPU ID 2. Improve memory and VGA compatibility DS4 http://ggts.gigabyte.com.tw/FileList/385644/965pds4.f4b 1. Fix OC problems related to DDR II PC800 DQ6 http://w…

17. GA-EP45-DS4 או P5Q Deluxe לא מתוכנן אובר קלוק המעבד הוא Q9450 כ.מסך 8800 GTX OC2 BFG והאם כדאי לשדרג ל4 G זיכרון(כרגע רק 2G)

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by X-BLADE,

מפרט: liberty 500 q6600 gskill 2048 800mhz cl4 8800gt הלוח הנוכחי שלי התפגר.... אני צריך לוח אחר שיהיה טוב לOC [שאני אוכל להגיע לפחות ל3.0GHZ בקלות]. חוץ מזה לא צריך משהו מיוחד בלוח. אני מעדיף שלא יהיה ג'יגהבייט למה היו לי כבר שלוש לוחות שלהם ושלושתם התפגרו וגם geforce 6600 של החברה הזו נהרס לי. אם אין משהו משתלם אחר אז שיהיה ג'יגה בייט. תקציב עדיף לחסוך כל שקל ועדיף שלא יעבור את ה450 אבל אם זה ממש משתלם אז שלא יעבור את ה500. תודה רבה מראש לעוזרים....

• 16 תגובות
    • 971 צפיות
  19. והאם יש מע"מ על חומרה?

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  20. Started by Aviram,

יש לי מחשב AMD Athlon 64bit 3000+, וכשאני בודק את מאפייני המחשב (לחצן ימני על המחשב שלי ומאפיינים), כתוב את השם המלא של המעבד, כולל 3000+, אבל מתחת לזה כתוב: 2.1Ghz. אמרו לי שAMD64 יותר טוב למשחקים אפילו ממחשב INTEL 3.06Ghz, אבל אם באמת יש לי 2.1Ghz, זה 1000Mhz פחות ממה שיש למעבד INTEL! אז איך זה יכול להיות? שמישהו רק יסביר לי את ההגיון!

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by bilbo,

אילו זיכרונות אופטימלים ללוח הזה? ה 2700 לא הכי יעילים?

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by BUNNY,

שלום לפני מספר שבועות הופיע באתר הכתבה הזו: http://hwzone.co.il/news/132872 על לוח של EVGA עם יכולת להכיל עליו שני מעבדי 1366 לPC הביתי. מישהוא יודע אם יש כבר תאריך השקה ? מאוד מעניין

23. שלום, אבקש חוות דעת על לוח האם Gigabyte GA-EP31-DS3L עבור מחשב מבוסס Intel Core 2 Duo E7300 לעבודה משרדית וסרטים. (2GB זיכרון וכרטיס מסך Sapphire RADEON 2400XT 256MB DDR3 ). תודה...

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by LIDOR_13,

אוקיי אז ככה הדלקתי תמחשב ואני שומע צפצופים מעצבנים באוזניה.... אני יודע שללוח אם קורה משהו הוא מתחיל עם הצפצופים האלה איך אני מזהה מה הצפצופים אומרים? הורדתי איזה חוברת הפעלה אבל אני לא מוצא שם כלום.... אם הייתי מכיר תוכנה הייתי מקליט לכם אבל אני לא... בקיצור איך אני מזהה את זבעיה של הצליל? תודה לעוזרים...! עריכה:תקשיבו חיברתי USB[MP] וזה הפסיק.... מה זה היה?

25. Started by vipersh,

שלום, קבלתי לאחרונה כרטיס מסך HD5750 לאחר שהכרטיס הישן שלי (8800GT) התקלקל, רציתי לדעת במידה ואני אעשה לכרטיס מסך OC האם המעבד שלי יגביל אותי מבחינת ביצועים במשחקים, ואם כן לאיזה מעבד הייתם ממליצים לי לעדכן כמובן בהתחשב ביחס עלות/תועלת. נ.ב: המפרט שלי בצד, אבל יש לי לוח אם MSI P45 Neo-F שאמור לחזור מתיקון ויתן יותר אפשרויות מבחינת המעבדים שאוכל להשתמש בהם. במידה ופרסמתי את הפוסט בפורום הלא נכון אבקש מהמנהלים להעביר אותו תודה מראש על העזרה

• 8 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.