עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. נכסנתי להסתכל ב-PCH ולהפתעתי מחירים ירדו בצור הניכרת ביותר גם של המעבדים וגם של הזכרונות... now the question is: Axp 2700 (333mhz VS axp 2500 barton איך ה-2700 ל-O/C ? ומה ההבדלים בביצועים בין שניהם ? תודה רבה, התשובה דחופה לי, תכננתי להזמין את המחשב כבר מחר אבל עכישו לאחר ירדית המחירים העצומה אני אדחה את זה בעוד כיום יומיים. אז על איזה מעבד ללכת ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by benisty2,

אני רוצה המלצה על מחשבים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by motorishta,

קניתי 2 זכרונות של קינגסטון כל אחד 256, 400 MHz יש לי לוח ASUS PAS800D זה דואל עכשיו הורדתי את התוכנה cpu z ומראה לי 200 MHz איך אני יכול לדעת שזה באמת 200? ולמה לא 400? הרי אם הלוח הוא דואל אז צריך להיות לי 800 MHz לא? תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  4. עד 700 ש"ח.(עדיף פחות) רציתי לקנות את הלוח של EPOX אבל אין אותו בKSP. מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב בתקציב הנ"ל שנמצא ב KSP , ואם אין שם לוחות טובים אז תמליצו לי על לוחות טובים שאין שם. שיהיה עם כרטיסי קול ורשת מובנים! עדיף עם FireWire. עריכה:----------------- מה זה RAID??

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by itaysk,

על מה זה משפיע? האם ההבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. או'קי , אז אני ימספר את השאלות , שיהיה לכם יותר קל לענות 1) כדי לשנות מהירות באס\מכפלה\וולטג למעבד , אני עושה את זה דרך ג'מפרים? תוכנה? או ביוס? 2) אני צריך לעשות משהו כדי לפתוח את המכפלה? 3) מה אלו בדיוק יציאות ה Firewire ? למה הם משמשות? 4) השאלה הכי חשובה , יש לי כרגע כרטיס קול מסוג Creative live 5.1 עם סראונד. ראיתי שאני מקבל עם הלוח כרטיס קול מובנה , מסוג sound storm 6 chan's רציתי לדעת מה יותר טוב מבינהם? ובמה כדי לי להשתמש . ואם גם בכרטיס קול המובנה יש לי סראונד , או יציאה רק לרמקולים קידמיים. תודה רבה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dino,

יש לי כסף לקנות את שתיהם, אבל השאלה את מי? עם אני קונה אינטל הלוח הוא פחות טוב, וגם אין צורב. עם אני קונה AMD יש לי לוח הכי טוב EPOX 8K5A3, ומעבד XP 2000. אבל המהירויות שעון של AMD נמוכות מאוד, השיטת ייצור היא 0.18 מיקרון, ה-FSB הוא נמוך גם, וגם יש להם חצי מהכמות של הזיכרון המטמון שיש באינטל. לאומת זאת באינטל יש גם FSB של 533mhz, הוא מיוצר ב-0.13 מיקרון, יש לו 512kb של זיכרון מטמון, ויש מהירויות שעון גבוהות מאוד מאוד. לעכשיו ה-AMD מספיק מאוד, אבל מה יקרה בעוד שנתיים שכל משחק ידרוש 2000mhz? אז מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by maorbr,

אם יש הבדל גדול בביצועים בין E6300 לE6400 ??? נגיד כמו ההבדל בין E6400 ל E6600 ובערך בכמה אחוזים יותר טוב בביצועים הE6400 מ E6300 אני מתכוון בסטוק לא ב-OC

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Denton,

שלום ראיתי עכשיו שההבדל בין 2 המעבדים עומד על 107ש"ח בIQPC. השאלה היא האם שווה להשקיעה את ה107ש"ח האלה בE8500 במערכת חדשה שאני מרכיב לי? (משחקים,סרטים,אינטרנט וOC) עריכה: התבלבלתי זה לא 107 אלה 90ש"ח

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לא, אני לא הולך לקנות את הזכרונות האלה. כבר יש לי אותם ואני רוצה להוציא מהם את המיטב. אז ככה: כמו שאמרתי, מדובר בזכרונות ג'נריים של קינגסטון, במהירות 400mhz ובתזמונים 3-3-3-8 (סטוק). מישהו יודע מה המתח המקסימלי שנחשב בטוח בשבילם? ועל איזה באס?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by natan805,

קניתי מעבד i5‎ ‎750‎ ‎2.6‎ ghz ‎עם קירור של אינטל. וזיכרונות של קינגסטון 2‎‏ של שני ג'יגה שזה יוצא 4 והםcl9‎ ‎.ולוח של גיגה בית הדגם ud3‎ ‎‏ ‏. ואני רוצה לדעת אם הזיכרונות עובדים בדואל צאנל . במחשב במערכת הקודמת זה היה כתוב לי בהפעלת המחשב.ופה לא.השאלה אם יש אפשרות דרך ה ‏winxp‏ לבדוק את זה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. החברה הענקית מסנטה קלרה היא כבר מזמן לא רק יצרנית של המעבדים הביתיים המוכרים לכולנו, והיא בוחרת להזכיר זאת באירוע פתיחה מרכזי לתערוכת CES 2018 שמתרכז רובו ככולו במידע ומה שאפשר להשיג בזכותו לכתבה

13. שלום השאלה נשאלת מכיוון שבמפרט לוח האם רשום PCI-Express 2.0 ועל כרטיס המסך PCI-Express 3.0 אודה לתשובתכם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by יוסי סנדור,

היי לכולם ברשותי לוח אם prime a320-a ברצוני לחבר מיקרופון פנימי אשמח האם משהו יכול ליעץ לי כיצד לבצע זאת והאם זה אפשרי תודה יוסי

15. הזמנתי את הלוח ASUS P4P800 865PE. שמעתי שעל ידי עדכון ביוס, טכנולוגיית הPAT מתאפשרת כמו בלוחות 875P. עכשיו השאלה שלי היא האם יש סיכון בזה שאני יפעיל את הPAT? זה ישפיע על הלוח כמו שOC משפיע? (מחמם) האם הוא עלול להרס? אני יודע שאינטל איימה שהיא תבטל את האחריות למי שמפעיל את הPAT, אבל זה לא ממש מטריד אותי. תודה מראש ;D

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בקרוב אני אקנה מארה"ב מעבד חדש של אינטל. השאלה שלי היא כזאת: אני מתכנן OC, ולכן אני צריך מעבד טוב. אומרים שהE4300 יותר טוב לOC, אבל התדר שלו הוא רק 800MHZ בניגוד לE6300 שהתדר שלו הוא 1066MHZ. 1)האם זה משמעותי? אני פשוט מאוד לחוץ בתקציב, ואין לי בעיה לחכות לירידת מחירים. בירידת מחירים, אינטל תוציא מעבדים "חדשים" באותו שם רק עם 20 בסוף [דוגמא : E6320] 2)מה יהיו ההבדלים בין המעבדים הרגילים לחדשים? 3) מה יהיה ההבדל בין E4300 לE4400 והאם כדאי בכלל לקנות אותם? 4)מה לקנות? E6300 או E4300\\E4400 תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. http://www.ebay.com/itm/New-2GB-2x1GB-DDR2-PC6400U-800MHz-240PIN-PC2-6400-DIMM-DESKTOP-Memory-Ram-/121156278626?pt=US_Memory_RAM_&hash=item1c357a1962 הזכרונות שיש לי כרגע על המחשב הם של OCZ. שני מקלות של 1 GB(כל אחד) ddr2 pc2-6400 ההבדל היחיד בין הזכרונות שיש לי כרגע לבין אלו שנמצאים בקישור למעלה, מלבד שאלו שבקישור הם גנריים ואלו שיש לי הם של OCZ, הוא ששם(בקישור) כתוב 800mhz ואצלי בתוכנת hwinfo כתוב 400mhz. האם זה אומר שסה"כ כולם(כל 4 הזכרונות) יעבדו על 400mhz? האם משנה שאלו בקישור הם זכרונות גנריים ושלי כניראה שלא? הם יכולים לעבוד היטב ביחד? אה, מצאתי משהו נוסף. בקישור באיביי כתוב 6400u ואצלי בתוכנת hwinfo כתוב סתם 6400, אבל כן כתוב regular unbuffered ובסוגריים כתוב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. במקרה נתקלתי בלוח אם ששמו INTEL MARYVILLE 3 D850MV2. חבר שלי קנה מחשב עם הלוח הזה וכשהוא סיפר על זה הבנתי שאני לא ממש מכיר את הלוח, בכלל לא שמעתי מאינטל ולוחות יותר מדיי מבזמן האחרון. אולי מישהו יכול לספר לי על הלוח הזה? הוא טוב או לא טוב? מה יש ומה אין לו? באיזה זיכרונות הוא תומך וכו... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by NTT,

שלום, המוכר ניסה לתת לי סיבה למה לקחת דואל קור ולמה לא קוואד קור, והוא אמר שקוואד קור לוקח פי 2 יותר חשמל(וזה נכון), אבל בעצם - כמה חשמל לוקח מעבד Q6600 בממוצע בוואט? זה בכלל אמור להשפיע לי על החשבון חשמל? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי אני מעוניין מעוניין במחשב למשחקים ובינתיים בתקציב של 3K הציעו לי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪556 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪233 ספק כוח: FSP 500W FSP500-60HCN , 120mm FAN, A.PFC, SATA X 3, PCI-E , 78-80% Efficiency bulk כמות: 1 - מחיר: ₪235 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪340 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9…

21. Started by shlomom,

החל מהיום נכנסו לתוקף מחירים מעודכנים של מספר מעבדים. http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_609,00.html המעבדים שהוזלו הם: המעבדים מסדרת TL לסוקט L1 של Turion 64 X2 Athlon 64 FX-62 single-core Athlon 64 3800 Socket 754 Mobile Semprons נוסף: Sempron 3800+

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מחפש המלצה למעבד לוח אם שמתאים למעבד וזיכרונות 8 ג'יגה(לא חייב בחתיכה אחת) התקציב הוא עד 1300 שקל מהאתר tms או במקרה הצורך זיגזאג, אבל עדיפות לtms ולא חייב בכל התקציב אלא אם כן יש הבדלים משמעותיים ויש תמורה למחיר והשימושים הם: שימוש ביתי ומשרדי,גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ושימוש באופיס . אשמח גם לקבל קישורים לקנייה או קישור אחד לשלושת הרכיבים מהאתר tms ואמשח גם לדעת אם בשימושים האלו יש עדיפות לאינטל או amd ?

23. Started by HingedEmu2,

היי כולם שמעתי כבר פעם-פעמיים בפורום, על כך שיש דרך לקחת ראם ולהשתמש בו ככונן נוסף (שנמחק בכיבוי המחשב), שנותן ביצועים מהירים מאוד. אז קודם כל- זה מעשי? איפה אני יכול לקרוא על זה עוד? דבר שני, זה שווה את המאמץ? דבר שלישי, איך בכלל מבצעים את זה? ??? וחוץ מזה, איך אני בכלל מנצל את ה"כונן" הזה? אני מתכנן לבצע את זה עם 4GB כי יש לי כרגע 2*4GB ואני על מערכת 32, אז עד שאני אשיג 64 זה ייתן עלייה בביצועים...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. תשכחו מ-Naples ואמרו שלום ל-Epyc לכתבה

25. יש שיפור בשני סלוטים בזכרונות כאלה ישנים? ובנוסף מה זה זכרונות Double sided שהם יותר יקרים, והאם הם מהירים יותר? אם מישהו יודע....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים