מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
החברה הענקית מסנטה קלרה היא כבר מזמן לא רק יצרנית של המעבדים הביתיים המוכרים לכולנו, והיא בוחרת להזכיר זאת באירוע פתיחה מרכזי לתערוכת CES 2018 שמתרכז רובו ככולו במידע ומה שאפשר להשיג בזכותו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבול הצניחה במחירי מעבדי AMD, החלטתי לבצע שידרוג משמעותי למחשב שלי (לא שאני לא יכול לחיות בכיף עם הקיים, אבל אני צריך סיבה לשרוץ באתר הזה... 8)). אחרי השדרוג, יהיו לי הרבה חלקים להעביר למחשבים המשניים שלי ושל המשפחה, אבל רכיב אחד נשאר יתום: המעבד, אתלון 64 3200. לא לדאוג, יש לי חבר שעוד משתמש באתלון XP 2200 וישמח לקבל מעבד חזק יותר במתנה. אלא מה, הוא לא יוכל להשתמש במעבד עם הבורד הקיים ואין לו הרבה כסף לבורד חדש. הדרישות: לוח אם תומך סוקט 939, ממשק AGP לכרטיס מסך (או כרטיס מסך מובנה, בתנאי שיש לו tv-out), יותר משני חריצי PCI - וזהו בעצם. אין שום כוונה לנסות המהרה. הוא כבר חשב על כמה אפשרויות. הראשונה, GA-K8U939 של Gigabyte, מבוססת על צ'יפסט ULi M1689, שלפי מה שראיתי כאן…
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש "צרות" על הראש והוא צריך עזרה בנוגע למחשב שהוא הולך לקנות המפרט הוא כזה: מעבד Intel P4 2.53 GHz לוח אם ????????????? זכרון Kingston DDR 1066 - 1 GIGA כרטיס מסך Asus V8460 Geforce 4 Deluxe כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Platinum דיסק קשיח Seagate 80 GIGA => 4 יחידות צורב Asus 48X16X48 DVD Toshiba 16X48 עכבר ומקלדת Logitech Cordless Desktop - עכבר ומקלדת יחד שחורים ZIP 250 MB internal דיסקט Teac 1.44 מארז Enermax FS710B אני יודע שזה ישמע מוזר אבל אין לו בעית תקציב ;D והוא מוכן להשקיע בו 1)אתם יכולים בבקשה להמליץ על הדברים הכי טובים 2)אם יש משהו שצריך לשנות בבקשה תגידו לי 3)אם…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה "CASE OPEN" זה מן חיבור כזה עם שני פינים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני קונה מחשב חדש במפרט הבא Inter e7400 זכרון 2 GB radeon HD4670 מע' הפעלה XP המחשב למטרות סרטים אינטנרט וממש מעט משחקים, האם הלוח יתאים עבורי? האם הוא אופציה מומלצת? האם הכ.קול שקיים עליו מספק? תדוה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מעבד כזה, כשהיה כתוב בפירוש שזה box, וקיבלתי אותו סתם ככה זרוק בתוך הקופסה של לוח האם שקניתי (בתוך קופסאת פלסטיק קטנה). בנפרד קיבלתי מאוורר של evercool. זה תקין? המאוורר הזה יהיה מספיק טוב? הוא שווה ערך למאוורר של אינטל שהייתי אמור לקבל?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח-אם עם לפחות 2 סלוטים ISA, לחלפת לוח שהתקלקל. מדובר בלוח 478 למעבד P4 2.4 . אבל אם ישנו משהו יותר טוב, אין בעיה לקנות מעבד חדיש יותר. אין לי אופציה לוותר על החיבורי ISA מכיון שאני זקוק להם ל 2 כרטיסים מיוחדים העולים אלפי דולרים. מצאתי את http://www.gentecpc.co.il/Product.asp?ProID=727 וגם בפלונטר במחיר 1750 ש"ח ומעלה. האם מישהו מכם מכיר מקום נוסף שמוכר ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Vision x2 Dual Core A4-3400 http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/a-series/Pages/a-series-model-number-comparison.aspx
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח האם המתקדם מבית השחקנית הטאיוואנית נוחת על שולחן הבחינות - בואו לגלות כיצד הוא עומד בדרישות אספקת האנרגיה הקשוחות של מעבד ה-Core i9 9900K המתומן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בכל פעם שאני מנסה להמהיר את הזכרונות הבאים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231468&Tpk=F3-17000CL11D-8GBXL (שמסווגים כ 2133MHz), אני מקבל ריסטרטים מייד בניסיון ל POST. רצים אחלה על 1600, כאשר הלוח מכוון ל AUTO. יש כאן יותר עניין לימודי מכל דבר אחר. באחת התגובות באתר שלעיל, כתב היצרן שיש להפעיל את פרופיל XMP. ניסיון להפעיל פרופיל זה גם לא צלח - ושוב אני מקבל כיבוים במחזוריות, עד שאני חייב לנתק את ספק הכוח.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/New-2GB-2x1GB-DDR2-PC6400U-800MHz-240PIN-PC2-6400-DIMM-DESKTOP-Memory-Ram-/121156278626?pt=US_Memory_RAM_&hash=item1c357a1962 הזכרונות שיש לי כרגע על המחשב הם של OCZ. שני מקלות של 1 GB(כל אחד) ddr2 pc2-6400 ההבדל היחיד בין הזכרונות שיש לי כרגע לבין אלו שנמצאים בקישור למעלה, מלבד שאלו שבקישור הם גנריים ואלו שיש לי הם של OCZ, הוא ששם(בקישור) כתוב 800mhz ואצלי בתוכנת hwinfo כתוב 400mhz. האם זה אומר שסה"כ כולם(כל 4 הזכרונות) יעבדו על 400mhz? האם משנה שאלו בקישור הם זכרונות גנריים ושלי כניראה שלא? הם יכולים לעבוד היטב ביחד? אה, מצאתי משהו נוסף. בקישור באיביי כתוב 6400u ואצלי בתוכנת hwinfo כתוב סתם 6400, אבל כן כתוב regular unbuffered ובסוגריים כתוב…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך את הפאנל הקדמי שלי במארז הדפסתי מה-PDF של ה-MANUAL של הלוח אם את החלק הדרוש ומצאתי את הכבלים שיוצאים מהפאנל הקדמי להלן הנתונים: מהפאנל הקדמי יוצאים קבוצה של 5 כבלים(ששייכים ליציאה לרמקולים/אוזניות, את המיקרופון זיהיתי וכרגע אני לא צריך) L-OUT R-OUT RET R RET L ו-GROUND (מארז ג'נרי אז עוד מידע לא נראה לי שיהיה אפשר למצוא) בלוח ישמועתק מילה במילה מהמדריך כמובן) FrontAudio® RearAudio®/Return R FrontAudio(L) RearAudio(L)/Return L GND בעקרון אני יחבר לפאנל הקדמי אוזניות Sennheiser HD457 אם זה משנה השאלה היא איזה כבלים מהפאנל לחבר לאיזה יציאות בלוח? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם שווה לקנות את לוח האם ???Asus P4T533-C - Intel 850E במחיר המומלץ באתר זה (895 ש"ח) בצמוד למעבד Intel Pentium 4 1.8A GHz במחיר של 800ש"ח?? אם יש לכם המלצות על משהו יותר טוב/יותר זול אני אשמח לקבלם בבכרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי כיום לוח P3L-DS3L ועליו 4ג'יגה זיכרון (64 BIT) .ללא שום בעיות את הלוח אני אתרום לטובת המחשב המשפחתי .(הלוח הישן החזיר ציוד). אז ככה מה יש לנו?? מעבד8400 ו4 ג'יגה זכרונות DDR2 מה השאלות.? א.איזה לוח ממולץ בתקציב 400? ב.האם כדאי לי לעבור לDDR3 אם כבר אני מחליף לוח? ג.ואולי בכלל עדיף לי להחליף גם מעבד??(תאורטית בלבד,הסיכוי שזה יקרה שווה לסיכוי שביל גייטס יחבק את סטיב ג'ובס)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שיש לי כיום... אני מחפש לוח אם שיתמוך בדברים הבאים... SDRAM IDE והמעבד שכתוב למעלה סלרון 1.1GHZ תקציב: 300 ש"ח מישהו יכול להפנות אותי למקומות שמוכרים לוח אם כזה או לפחות דגמים תודה הראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני החלטתי לקנות מחשב חדש. אני לא הכי מבין בלוחות 3 SLI/SLI X ורציתי לדעת איזה לוח יביא לי את התפוקה הכי טובה ל SLI של 8800GT/S אולי אפילו 9600GT לגבי המעבד אני לא החלטתי ואני שם לב שאף אחד גם כן לא בטוח מה כדאי אני בחור שלא ממש אוהב להתפשר אבל אני רואה שלא כדאי לקנות 9800GX2 כי שתי 8800 כבר נותנים ביצועים יותר טובים אני מעדיף שהלוח יתמוך בחומרה הכי חדשה תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב-http://www.zigzag2000.co.il מפרסמים בנדל של לוח אם " ABIT KX7-333 RAID" עם זכרון "CORRSIAR CMX256 - 3200" אבל באתר של ABIT נאמר שלוח זה תומך מקסימום ב2700 (http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=KX7-333R) יש למשהו הסבר איך זכרון 3200 עובד עם הלוח הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי למבינים אותי , אני מבקש תוכנה שבודקת יציבות של מעבד +כרטיס מסך , ידוע לי על OCCT , האם יש אחרת? קראתי בפורום שיש לפעמים שמעבד לא עובד 100% , זאת אומרת שיש אפשרות שהFSB לא עולה או לא יציב בגלל אובר קלוקינג שעשו למעבד , או שהלוח אם לא מאפשר זאת. בקיצור אני רוצה לבדוק את המעבד שלי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי מעבד פנטיום 4 עם לוח אם עם כניסת AGP 8X. כרטיס המסך שלי הוא GeForce 5700 FX ויש לי על המחשב ג'יגה ראם . אני משחק הרבה במשחקים... אבל כל מי שמבין מעט מאוד במחשבים יוכל להבין שאני כבר לא ממש יכול לשחק בכל משחק חדש... לCRYSIS אין לי אפילו את הדרישות מינימום. אז הגעתי למסקנה שאני צריך להחליף כרטיס מסך... אבל מסתבר שכל הדור החדש של כרטיסי המסך יוצא כבר רק בPCI-E. מכאן נובע שאני צריך להחליף גם לוח אם וכדאי מאוד גם להחליף מעבד. סליחה על ההקדמה הארוכה אבל עכשיו מגיע העיקר: אני צריך המלצה למעבד ולוח אם... בתקציב של עד 3000 שקל... בהנחה שאני קונה את הGeForce 8800 GT והמחיר שלו לא כלול ב3000 שקל וגם לא העוד ג'יגה ראם שאני מוסיף... אני לא צריך יותר מזה כי רמקולים י…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
או APU זו סתם צורת חישוב וזה לא צריך לעניין אותי איך החישוב מתבצע? כלומר כל מה שמעבד אינטל יכול בלי APU אמד עושה עם זה, ומה שבסוף קובע זה רק הבנצ'ים... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי 2 זכרונות של קינגסטון כל אחד 256, 400 MHz יש לי לוח ASUS PAS800D זה דואל עכשיו הורדתי את התוכנה cpu z ומראה לי 200 MHz איך אני יכול לדעת שזה באמת 200? ולמה לא 400? הרי אם הלוח הוא דואל אז צריך להיות לי 800 MHz לא? תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי את הלוח של ABIT דגם AI7. באתר שלהם ראיתי שיש עידכון לביוס של הלוח אם שלי. יש לי את גירסה 16 וכיום יש כבר גירסת עידכון לביוס 17. כשאני בא להוריד יש בעיה בלינק, ולא ניתן להוריד את העידכון כבר הרבה זמן.( http://www.abit-usa.com/products/mb/bios.php?categories=1&model=147 ) מישהו (במיוחד מבעלי הלוח הנ"ל) הצליח להוריד את הגירסה החדשה? והאים מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי תST אבל אין אותם בארץ וכל יום אומרים לי מחר.. מישהו יודע גם לאן הם מגיעים בOC ~
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-