מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W אני חושב לשדרג את המעבד למעבד הכי מהיר שמתאים ללוח האם הישן הזה ויש לי כמה שאלות. מוציאים את המעבד, מכניסים את החדש עם משחה תרמית וזהו הכל עובד, או שצריך להתקין משהו? איזה מעבד כדאי לי לשים? מאיפה לקנות אותו? האם זה המעבד שאני מחפש? - AMD Athlon 64BIT X2 7750+ Socket AM2 BOX
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד אינטל מומלץ יותר ? Sandy Bridge או Ivy Bridge ? ובאיזה סוג המעבד (Sandy Bridge או Ivy Bridge) יש את הטכנולוגיה החדשה ביותר ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני עדיין לא הבנתי מה ההבדל בינו לבין אחיו הws ומעבר לזה אם יש לוח באותה רמה מחברה אחרת אולי משהו מוצלח יותר? תודה שחר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים כבר לא בעניינים כמה שנים טובות ויש ברשותי 3 מערכות מחשב, רוצה להרכיב מחשב לבן שלי לטובת אינטרנט ומשחקי אינטרנט קלילים ברשותי שלושה מעבדים ואני רוצה לדעת מי מהם החזק ביותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי לוח אם prime a320-a ברצוני לחבר מיקרופון פנימי אשמח האם משהו יכול ליעץ לי כיצד לבצע זאת והאם זה אפשרי תודה יוסי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי. אני שוקל להחליף לוח , אבל לשמור על אפיק שדרוג בעתיד . חושב על משהו כזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6953 המעבד שלי הוא AMD Athlon AM2. יש אפשרות להרכיב אותו על הלוח הזה או שזה מחייב מעבד בתושבת AM2+ ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני כרגע עומדת לקנות מחשב.עד עכשיו הציעו לי<בתקציב שלי> לקנות את השילוש הבא: AMD 2500 XP BARTON BOX CPU ABIT NF7 SL ADADT 512 400 DDR עכשיו אני רואה שיש דברים חדשים וכולם ממליצים על סלרון של אינטל או סמפרון של AMD מה שמחייב לוחות אם אחרים. יש לציין שהתקציב שלי הוא 3100 ש"ח פחות או יותר.הכרטיס מסך שאקח זה 9550 <אני ממש לא משחקת> והארד דיסק 80 של WD. יש לציין שיש לי מסך. מה לעשות ?האם ללכת על מה שהציעו לי או שללכת על הסלרון או הסמפרון. בתודה מראש לכל העוזרים .אני פשוט די מבולבלת כי אני מפחדת שאם אני אקנה את מה שהציעו לי אני פשוט אפסיד מחשב יותר טוב באותו מחיר.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה את הלוח הישן שלי ויש שם פנטיום 4 2.8GH אז חשבתי לנסות לחפש לו מעבד pentium d משומש שאולי קצת יחזק אותו אפשרי? או שכדאי לחפש פשוט מעבד פנטיום 4 עם תדר יותר גבוה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר הרשמי של הלוח כתוב שהוא נתמך עד DDR SDRAM PC2700 . אפשר יהיה להריץ עליו 3200?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בעבר כבר שאלתי לגבי לוח אם שלא נדלק -מסתבר שככל הנראה הלוח היה תקול אבל אמרו לי שיכול להיות שהבעעיה הייתה גם חוסר התאמה של המעבד. האם יש מצב שמעבד intel Core 2 Duo E8400 לא יכול לעבוד עם Intel Chipset 945G (למרות שמבחינת ה-Socket LGA 775 הוא מתאים ותומך ב-Dual Core) ואם הוא כן אמור לעבוד מה עוד יכולה להיות הבעייה שלוח אם עם ה-chipset הנ"ל לא יעבוד כשמחובר אליו ה-E8400? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני OCER לא ממש מנוסה, ואני מעדיף פשטות, שכמובן מלווה באיכות וטמפ' טובה. אני מתלבט בין 3 לוחות אם: P35-DS3L, IP35-E ואחרון חביב P35 NEO COMBO החברות הן כמובן GIGABYTE, ABIT וMSI תודה מראש. (זה יהיה במערכת עם E7200, HD4850, DD2 800 וקירור לא מדהים)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לישאול מה יותר טובhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_679_1718&products_id=4243 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=9042 אני חושב יותר על ה פטריות אבל תגידו לי מה אתם ממליצים מה אומר תימונים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשכחו מ-Naples ואמרו שלום ל-Epyc לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב שלוחות אם ל- AMD 64 939 באים עם 4 סלוטים לזיכרון בניגוד ל-3 בלוחות 754 האם זה אומר שניתן למלא את כל 4 הסלוטים בזיכרון ועדיין לקבל DDR400? אני יודע שבלוחות 754 שימוש ב-3 סלוטים מוריד את המהירות ל- DDR 333 תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים. החלטתי ללכת על AMD single core. השאלה היא איזה. האם ללכת על 3200 venice או לשדרג ל3500 או 3700?? ההבדל מחירים הוא לא גדול ככה שהמחיר הוא לא השיקול העיקרי אם הם באמת שווים את זה. או ש-3200 הוא המשתלם ביותר?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:s05: ??? :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, בשבוע הקרוב אני מתכנן קניה של מחשב חדש, ובהתחלה הייתי סגור על הלוח 965P-DS3 של GIGABYTE. לאחר זמן מה ראיתי שיש 2 דגמים נוספים של אותו לוח - revision 2.0 ו-revision 3.3. לפי ההשוואה שלי בין 3 הדגמים, ולפי מה שקראתי בפורום הזה, אין הבדלים משמעותיים בין הלוחות, מלבד שינוי בדגם כרטיס הקול, והיכולת של ה-revision 3.3 לתמוך במעבדים של 1333Mhz (מה שגם אמור להתקבל ע"י עדכון ביוס ?). אני מתכנן קניה ב-KSP ולהם יש רק את דגם ה-revision 1.0 או ה-revision 2.0 כאשר ההבדל במחיר ביניהם עומד על 130 שקל בערך, שזה לא מעט כסף בשביל רכיב בודד - לגביי ה-revision 3.3 נאמר לי שכרגע הם לא מתכננים למכור אותו אלא רק את 2 הדגמים 1.0 ו-2.0. האם יש טעם להתעקש על ה-revision 3.3 ואפילו לשקול לק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מעבד i5 750 2.6 ghz עם קירור של אינטל. וזיכרונות של קינגסטון 2 של שני ג'יגה שזה יוצא 4 והםcl9 .ולוח של גיגה בית הדגם ud3 . ואני רוצה לדעת אם הזיכרונות עובדים בדואל צאנל . במחשב במערכת הקודמת זה היה כתוב לי בהפעלת המחשב.ופה לא.השאלה אם יש אפשרות דרך ה winxp לבדוק את זה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה גירסה של raspberry pi כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Hi, sorry to be typing in English... my command of the Hebrew Keyboard is still pretty poor. I just got to Yerushalayim from Toronto. I brought my computer with me thinking that I'd reassemble it when I got here. It would have been ok if not for the fact that my motherboard died on the trip. I can't afford a new computer right now and I'm having trouble finding a replacement for this mobo in the stores becaause it's 5 years old. I'm hoping that MAYBE someone in the Israeli enthusiast community will have a suitable replacement I can have or buy. My motherboard, zichrono lebracha was a Gigabyte GA-7N400 Pro 2 v2.0 if anyone has this board or a similar board based on the nVi…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב (ישן ) אך תקין כם לוח של DFI P55 T3EH9 (פנטיום I5 750) ללוח יציאות של SB על הכרטיס קניתי כרטיס קול חדש וברצוני להתקין אותו במחשב האם צריך לגמפר או פשוט לתקוע את הכרטיס ? עברתי על ההוראות שבאות עם הלוח ולא ראיתי שום הוראה לגבי זה למישהו יש עצות ? קובי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מארז חדש ושמתי לב שלאנשים קרה הרבה פעמים שניסו לחבר לוח אם לבד ושרפו אותו. הייתי רוצה לדעת למה זה קורה? והאם אפשר למנוע את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש עוד זכרון RAM יש לי כרגע את הזכרונות האלה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=515&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773& עכשיו אני מעוניין לרכוש עוד , אבל הפעם 2 של 1 GB ולא של 512 , הזכרונות האלה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=514&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773& האם זה יעבוד כמו שצריך ולא יעשה בעיות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב עם לוח אם p7p55-m יש בו כרגע שני סטיקים של 2GB, הייתי רוצה לשדרג את הזיכרון ל8 או אפילו ל16. זה המפרט של הזיכרון בלוח: 4 x DIMM, Max. 16 GB, DDR3 2200(O.C.)*/1600/1333/1066 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory architecture Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP) *Refer to www.asus.com or this user manual for the Memory QVL (Qualified Vendors Lists). אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-