עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם! אני בהתלבטות מאוד קשה, בחירת לוח אם מהסקוט החדש 2011 עד עכשיו הייתי נעול על ה UD7 של גיגהבייט מה שהסתבר אחרי זה שכבר לא מביאים אותו לארץ משום מה....אני מחפש משהו ברמה גבוהה בטווח מחיר 1700-1800 שקל. חשבתי על: ASROCK X79 EXTREME4 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8733 ASUS SABERTOOTH X79 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9038 אם יש עוד אופציות או המלצות אני אשמח לשמוע בטווח המחירים שלי, כמובן שאתם ממליצים חשוב לי שתתנו לי קישור לחנות ובה המוצר תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by ^TaLiK^,

רציתי לדעת אם הפאנל שיש מאחורי המארז בא עם הלוח או עם המארז( המתכת הזאת שמותאמת ליציאות של הלוח אם) ועוד שאלה בקשר לפיצרים: באיזה לוח יש פיצרים יותר טובים- epox 8rga או abit nf7-m ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  3. מה עדיף לי לקחת? GIGABYTE GA-8IG1000MK או Asus P4PE/L Intel 845PE בעיקר מבחינת אמינות וביצועים ללא קשר למחיר תודה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by LooseCannon,

מה ניינים? אני רוצה לקנות מעבד חדש ולוח אם ונראה לי שאני אלך על ה64 החדש. השאלה שלי היא האם יש דגמים שונים של אותו מעבד ומה ההבדלים ביניהם? ואיזה לוח אם אתם ממליצים לקנות איתו? קחו בחשבון שהידע שלי בנושא לא נרחב ממש.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by daphne_n,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות את הלוח אם הנ"ל כחלק ממפרט למחשב, העיניין הוא שהתסכלתי במפרט הטכני של הלוח אם + תמונה וראיתי שיש רק חיבור IDE אחד?!?! האם זה נכון או שעיניי מטעות אותי העיניין הזה חשוב, כי למרות השימוש בSATA כיום יש לי הארדיסק של 120 ג'יגה (שהוא "המקרר" שלי) שאני מעוניינת להשתמש בו במחשב החדש וגם צורב דיוידי+נגן דיוידי בעליי חיבור IDE רגיל... מה אפשר לעשות בבעיה הנ"ל? תודה, דפנה.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני צריך זכרונות עד 1100 ש"ח שיהיה מהחנות IQPC. יתוכנן איתם OC ואני מקווה להגיע איתם כמה שיותר רחוק. איזה זכרונות לקחת? אלו: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3205 או אלו: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3196 או אפשרות אחרת. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 642 צפיות
  7. יש הרבה לוחות X58 : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-motherboard&keyword=x58&orderby=price כנראה שלוח X58 הזול ביותר בארץ שגם תומך באופן מלא ב- SATA3 USB3 הוא Gigabyte GAX58AUD3R http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751560 בסדרה הזאת ישנם לוחות נוספים עם סיומות כגון UD4 , UD5 , UD7 מקריאת המפרטים בעין לא מקצועית לא הבחנתי בהבדלים כלשהם. האם לצורך OC מתון של כ-25 אחוז יש טעם להשקיע בלוחות היקרים יותר? האם יש תכונות והבדלים משמעותיים שפספסתי ??? (דלת המארז הצדדית אצלי ממילא פתוחה כך שהמארז מאורר היטב , ולכן רכיבי קירור משופרים בלוחות היקרים יותר ,ממילא לא ישנו מהותית את הטמפרטורה של לוח האם\הזיכרונות\המעבד )

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  8. מחשב שמיועד ל: 1. Windows Vista 2. משחקים - לא הרבה, אך חשוב לי שיריץ חלק את Microsoft Flight Simulator X 3. עריכת והמרות סרטים מפעם לפעם. 4. OC - לא מתוכנן - ייתכן בעתיד בסיסי. 5. חשוב מאד שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר (טראומות מה-Enermax הנוכחי). פירוט המפרט - מחירי KSP: מעבד:אינטל E6600, מחיר 1370 ש"ח לוח אם: Asus P5B, מחיר 710 ש"ח האם כדאי ללכת על ה-Deluxe? האם ישנם דגמים מקבילים עדיפים של היצרנים האחרים? זכרון: Twinmos או Kingston בכל מקרה DDR2 במהירות 667 התלבטויות: 1. יצרן ודגם. 2. נפח. מה דעתכם האם שווה ללכת על 4Gb, או שמא 2Gb יספיקו לעבודה חלקה? (ניתן לסגור 4Gb של הנ"ל ב-1040 ש"ח) 3. סוג - האם ללכת על 667Mhz או 800Mhz (שעולה 40% יותר על אותו נפח) כרטיס מסך:התלבטות ק…

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by zolder,

Asus A7N8X Deluxe Asus A7N8X Deluxe V2.0 [עריכה - אין לפרסם חנויות!]

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by p1mp,

שלום, קיבלתי היום את הסטרייקר שלי בשמחה רבה וניגשתי לעבודת החיבורים. ללוח קיימים חמישה חיבורי מאוררים אופציונלים בנוסף לשלושת החיבורים הרגילים (CPU, CHASIS, PWR) לשלושה מהם גם קיימים חיבורים לחיישני טמפרטורה... השאלה הראשונה היא: האם לחבר את מאוררי המארז (Antec Ninehundred) אל החיבורים של הלוח בהתחשב בעובדה שלמארז ישנם 5 מאוררים כאשר ארבעה מהם 12ס"מ ואחד של 20ס"מ? שאלה שניה: האם ישנו איזה שימוש טוב לחיישני הטמפ' של הלוח ? והאם אפשר לדחוף חיישן בין הגוף קירור למעבד בשביל לקרוא טמפ' מדוייקת ואנאלוגית של המעבד ? פרט למעבד מה אפשר לעשות עם שלושה חיישני טמפרטורה שסתם תלויים באויר ? (אני מדגיש שהם אופציונליים) תודה רבה :s05:

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  11. להחליף תושבת בשביל פין אחד? ועוד תושבת שיצאה ייחסית לא מזמן... מה אינטל זוממת בצעד הזה? אשמח להסברים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by ofeky1,

AMD Opteron™ AMD Athlon™ 64 מה ההבדל בין שתי המעבדים האלה?? ומי יותר טוב?? יש לי AMD Athlon 64 3200+ ואני רוצה לשמוע פרטים כי אולי אני יחליף אותו!! תודה!! אופק

• 14 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by Gold shark,

שלום אני זקוק ללוח אםשל GIGABYTE בבקשה זה דחוף לי מאוד .... אני ציך שהוא היא בעל תושבת 478 4 הוא 3 יציאות IDE 3-4 הוא יותר של SATA מינימום 5 יציאות PCI מאוד חשוב ציפסט של INTEL בקשה תעזרו לי למצוא אחד קזה ועם אפשר אזש גם מחיר תודה מראש Gold shark

• 14 תגובות
    • 970 צפיות
  14. זה כל כך מעצבן אני מת לקנות CORE 2 אבל שמעתי שאחריו יצא יותר טוב אז מה שווה לחכות ולקנות יותר חדש ולמרות זאת יצא אחרי מה שאני יקנה יותר חדש :kopfpatsch: :bash:

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by ירון78,

קניתי זכרון 2 גיגה DDR2 800MHZ CEON המוכר המליצ עליו ולא על KINGSTON האם עבד עליי או שיש אמת אשמח לתגובה מהירה לפני ההספקה תודה מראש ירון

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  16. מצאתי בעקבות נקיון פה, את המחשב הרציני השולחני הראשון שקנינו. (אומנם היה לנו כמה מחשבים לפני כן, זה המחשב השולחני הראשון הרציני שרכשנו). התמונה הראשונה זה לוח אם שלו, XT, 8086, שימו לב ל 640K על הלוח עצמו, מישהו מזהה את המעבד או CHIPSET ? אחרי זה, יש תוספת כמו הספק הישן וענקי, ההארד דיסק הענקי של פעם, ושלל כרטיסי SERIAL PORT, JOYSTICK ומה עוד. ולבסוף גולת הכותרת, כרטיס מסך HERCULES שחור לבן ששימש אותי שנים רבות.. אחרי זה יש את הקונסולת משחקים הראשונה שלי (הרבה לפני ה XT), הידועה בשם SPECTRUM ZX80 SINCLER, פשוט תענוג של פעם.. המשחקים נתענו ממערכת רשמקול ישנה על קסטות של מוזיקה... עכשיו השאלה היא, האם למישהו פה יש כרטיס מסך ISA שיעבוד עם חיבור SVGA, כדי שאני יוכל להפע…

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by Gritzman,

איך ניתן לפרק את הגוף קירור CNPS7000V-AL של זלמן מהלוח אם? --------------- לא משנה, הסתדרתי...

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by mosh18,

יש לי עכשיו שני מעבדים האחד p4 3 ghz שקיבלתי עם המחשב והשני p4 3.06 ghz אז שווה לי להחליף בייניהם? והאם 60 Mhz עושים כזה שינוי?

• 6 תגובות
    • 488 צפיות
  19. שלום חבר'ה רציתי לשאול את דעתכם על הלוח הבא: Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P האם הלוח הוא טוב לקונרו? {תומך בו ללא בעיות?} ומה הם החסרונות שלו לקונרו...? אם בכלל

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  20. שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש לגיימינג. (התקציב הכללי כולל מסך K3.5). אני מתכנן לקנות e5200 ולבצע OC קל-בינוני, יתכן שלא אבצע OC בכלל. רציתי לשאול כאן מהו הלוח אם הכדאי ביותר "לשוק הנמוך". (250-400 שקל ללוח אם) תודה.

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  21. מופיע במזהה של AMD http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/default.aspx לבחור בסמפרון ובשקע 754. גם כפולי הליבה כבר מופיעים שם.

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by orenk1,

שלום רב, אני כרגע באמצע רכישת מחשב עם לוח האם הנ"ל . אני רוצה חוות דעת לגבי הלוח ואם עדיף לוח אם אחר.. המחשב מיועד לחיבור לטלוויזיה ולרסיבר למשחקים וסרטים מוזיקה וכו.. מעבד q6600 כ.מסך asus 8800gt top. זכרון g.skill cl 4 4 gb 320 g hd wd 32 mb בתודה מראש: אורן.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by Vortex,

אני מחפש לוח לפנטיום 4 1.7 בעל תמיכה גם בSDR וגם בDDR. איזה מבין השניים יותר טוב ? P4S533-MX P4XP-X

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, אני חדש בפורום, ברצוני לקנות לוח אם +מעבד לאחר חיפושים באינטרנט הבנתי שמה שאני מחפש זה מעבד i5 760 של אינטל או Phenom II X4 965 של AMD, עכשיו לפי מה שהבנתי המעבדים מעוד דומים ונותנים פחות או יותר אותה עבודה וגם המחירים די דומים, עכשיו אני רוצה להבין מה באמת עדיף?ואיזה לוח אם כדאי לי לקנות עבור כל אחד מהם? בנוסף לפי מה שהבנתי INTEL צריכים להוציא בקרוב גירסה חדשה של מעבדים (עם מעבד גרפי מובנה או משהו כזה) מתי זה יהיה? האם כדאי לחכות? תודה רבה, חג שמח.

• 32 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by 1,

קיבלתי מחשב פנטיום 2, והלוח אם כנראה נשרף, הוא לא מגיב, ניסיתי הכל. עכשיו אני מחפש לקנות לוח אם יד שניה למחשב הזה שימש את אח שלי הקטן למשחקים ממש לא רציניים. אז מאיפה אני יכול למצוא לוח אם מתאים לנטיום 2 סלוט, איזה לוח אם אני צריך? והאם מישהו כאן מוכן למכור? אני מאזור הצפון (כרמיאל).

• 1 תגובה
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.