עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Killer-Storm,

אז ככה עם אני שם מעבד כזה על לוח מבוסס VIA KT333 הוא יעבוד בFSB של 166 כי הוא מותאם גם, אבל יש לי זיכרון DDR PC2100 אז אני הצטרך להחליף לזיכרון PC2700 ??? בשביל שיעבוד או שאני אוכל להשאיר אבל לא תהיה תמיכה מלאה מצד הזיכרון ?!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. במקרה נתקלתי בלוח אם ששמו INTEL MARYVILLE 3 D850MV2. חבר שלי קנה מחשב עם הלוח הזה וכשהוא סיפר על זה הבנתי שאני לא ממש מכיר את הלוח, בכלל לא שמעתי מאינטל ולוחות יותר מדיי מבזמן האחרון. אולי מישהו יכול לספר לי על הלוח הזה? הוא טוב או לא טוב? מה יש ומה אין לו? באיזה זיכרונות הוא תומך וכו... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by BandiT,

מה עדיף לקנות מעבד אינטל P-4 3,0 Ghz (800MHz, 2MB, S775, 64bit) או AMD Athlon 64 S939 3000 או AMD Athlon 64 S939 3200 ומה ההבדל בינהם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by giliboy,

יש לי 512 mb rdram וכשאני מבטל את הזכרון הוירטואלי יש משחק שלא מצליח לעלות לי... למה? 512 לא מספיק????

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם. האם מבחינת המוצר שמקבלים, יש הבדל בין קניית סט של 4 סטיקים לבין 2 סטים של 2 סטיקים? אני מניח שזה אותו דבר אבל אני שואל כי נתקלתי כבר במספר אתרים שסט זכרונות מסויים נגמר במלאי בתצורה של רבעייה אבל יש עשרות במלאי בתצורה של זוג סטיקים.

6. Started by liorelbaz,

ישלי לוח GIGABYTE 990XA מעבד PHENOM 1075T X6 שתי כרטיסי מסך SPAHIIRE 6850 רוצה לקנות תמעבד [h=1]מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box[/h] ושתי כרטיסי מסך Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ איך זה לאומת מה שיש לי כרגע? ואיך זה לאומת מעבד אינטל I5 4670 וכרטיס מסך בודד בסביבות 1500 שקל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. עד 700 ש"ח.(עדיף פחות) רציתי לקנות את הלוח של EPOX אבל אין אותו בKSP. מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב בתקציב הנ"ל שנמצא ב KSP , ואם אין שם לוחות טובים אז תמליצו לי על לוחות טובים שאין שם. שיהיה עם כרטיסי קול ורשת מובנים! עדיף עם FireWire. עריכה:----------------- מה זה RAID??

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  8. או'קי , אז אני ימספר את השאלות , שיהיה לכם יותר קל לענות 1) כדי לשנות מהירות באס\מכפלה\וולטג למעבד , אני עושה את זה דרך ג'מפרים? תוכנה? או ביוס? 2) אני צריך לעשות משהו כדי לפתוח את המכפלה? 3) מה אלו בדיוק יציאות ה Firewire ? למה הם משמשות? 4) השאלה הכי חשובה , יש לי כרגע כרטיס קול מסוג Creative live 5.1 עם סראונד. ראיתי שאני מקבל עם הלוח כרטיס קול מובנה , מסוג sound storm 6 chan's רציתי לדעת מה יותר טוב מבינהם? ובמה כדי לי להשתמש . ואם גם בכרטיס קול המובנה יש לי סראונד , או יציאה רק לרמקולים קידמיים. תודה רבה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי זיכרון 256 מגה DDR400 במחשב שהוא כבר די ישן היום הוספתי לו זיכרון 1 ג'יגה DDR400 CL3 . כשאני מעלה את המחשב רק עם הזיכרון החדש המחשב מזהה את הזיכרון בהתחלה במסך השחור כמו שהוא אמור אבל לפני שבכלל צריך להתחיל הווינדוס הוא פשוט נתקע עם מסך שחור ולא זז. ניסיתי להוסיף לו את הזיכרון הישן ואז הווינדוס כן עולה אבל איך שנפתך שולחן העבודה הוא נתקע ולא זז. בביוס הגדרתי DEFOULT OPTIMIZE כמו שתמיד היה מוגדר ועדיין התוצאות היו דומות . עם הזיכרון הישן המחשב עובד כרגיל . האם יש דרך לפתור את הבעיה , האם הזיכרון לא מתאים ? הוספתי תמונה של הנתונים של הלוח אם והמעבד בתקווה שזה יעזור.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Sango,

אחים שלי אני מתכוון לקנות מעבד חדש וראתי שלכל דגם כמעט יש סטפינג E3 או E6 אבל ב KSP לא כתוב איזה סטפינג יש לכל מעבד וב LOGIC כתוב אבל לא ל 3200+ BOX זה אומר שהם לא מוכרים או שאין סטפינג אחר ל BOX 3200 ??? הינה קישור : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6728 תודה : >

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מעבד חדש למחשב שלי וכנראה שאני יצטרך להחליף את הלוח אם. קניתי לפני איזה חודשיים כרטיס מסך חדש GTX 670 WINDFORCE שהוא נחשב יחסית לדי חזק. אני בעיקר בתוך נושא ה GAMING . המעבד הנוכחי שיש לי הוא : AMD PHENOM II X4 965 ולוח אם : GA-890GPA-UD3H עכשיו המחשב התחיל לזוז כמו עגלה לפני שבועיים בערך, ופשוט התעצלתי לעשות משהו בנוגע לזה. לדעתי אני צריך לקנות מעבד חדש כי הוא יחסית ישן ולא מתאים לכרטיס מסך. יש המלצות כלשהם? אני מעוניין במעבד של INTEL וגם לוח אם שיתאים . הספק כוח שלי הוא : 750W

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by eliko78,

מה דעתכם על הלוח הבא האם הוא עדיף על הלוח שמציעים ב RSM בערך באותו מחיר? http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2480

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בעיקר עבור למידת מכונה, פרויקטים קטנים משלי, לא משהו כבד במיוחד אבל רצוי שירוץ מהר. אני מעוניין לקנות מעבד של אינטל 12900 הרגיל. לא k/kf/f. המעבד מתאים לי כי יש לו מעטפת חום נמוכה, כך שאין צורך בקירור מים למשל. אבל גם חזק ובעל הרבה ליבות מה שמתאים לחישובים כבדים. חשבתי לצרף לו את הלוח אם הזה עם ערכת שבבים H670. ASUS TUF GAMING H670-PRO WIFI D4 LGA1700 https://ksp.co.il/web/item/188340 וזה המעבד https://tms.co.il/new?product_id=106844 כרגע לא ראיתי בנצ'מרקים עבור המעבד והלוח אם. לכן אני תוהה האם יתאים. לא מתוכנן אוברקלוקינג והקירור יהיה noctua nh-d15. תודה

14. Started by AFIK10000,

אני רוצה לדעת את ההבדל בין מעבד רגיל לבין סלרון ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מה עדיף ההפרש הוא כ200-300 ש''ח כהה שזה לא פקטור כי זה עומד בתקיצב שלי השימושים זה כמו כל אחד משחקים כבדים, הרבה הורדות ועלות, אופייס, אינטרנט, מוסיקה , הרבה סרטי HD, מסנג'ר ואולי קצת תוכנות גרפיות ותיכנון החושב הוא שאני יכול להפעיל מס' דברים בו זמנית בלי שהמחשב יהפוך לאיטי אני לא מתכוון לעשות OC כעיקרון כבר בניתי מפרט שמובסס על I5 750 אבל אז בה הדיון הזה שקצת ערער אותי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=450913.msg3857357#msg3857357 לגבי הזיכרון חלק אמרו לי שהוא ירוץ רק על 1333 אלא אם אני עושה OC ואז הוא ירוץ על 1600 וחלק אמור לי שזה לא נוכן והוא ירוץ על 1600 בלי OC מה נכון?? ולגבי המתח- המתח של הזיכרון הוא 1.65 זה המתח שהיה ממומלץ עד ש!_Nike_!…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by oba3k,

לאחרונה רכשתי 3 זיכרונות 1GB DDR 400MHZ, להוסיף ל1GB הקיים שלי. אחרי שבדקתי שכל ה3 זיכרונות תקינים (לא הרצתי MEMTEST עדיין אלא רק בדקתי שהBIOS מזהה כל אחד מהם בנפרד), ניסיתי לחברת את כל ה4. הלוח אם רשם שהוא 4GB INSTALLED אבל שהוא שרק 3USABLE. הוצאתי כל אחד מה 3 החדשים והיה רשום ש3 INSTALLED ו3USABLE. יש לכם מושג?

17. יש לי עכשיו 256*2 במהירות 400mhz ועוד 128*2 במהירות 266mhz או 300mhz(לא זוכר בדיוק) עכשיו השאלה היא האם חיבור של שתיהם ביחד מאט את מהירות הזיכרון והמחשב בכלל? ואם כן עד כמה זה משפיע על ביצועי המחשב?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Ibrow-Now,

מישהו יודע אם היבואנים נותנים להוסיף עוד 256MB בתוספת תשלום?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מתכוון לפתוח אתר ולעמובד בראושה של חברת ON LINE בשם Support4U יהיה לנו אתר שבשביל לבנות אותו אני חייב פשוט חייב מעצבי/מפתחי אתרים , שבה משתמשים יוכלו לקבל תמיכה חינם בכל נושא במחשבים, יהיו הרבה דפים באתר לגביי בעיות שכבר נפתרו בכל נושע ונושע והוא יהיה שמיש גם לטכנעים וגם לאנשים רגילים!@ בעתיד נוכל לצרף בננרים לאתר וכך להרוויח כסף! מי שרוצה להיות בצוות בבקשה תשעירו הודעה ואת מה שאתם רוצים לעשות למען פיתוחו וקידומה של החברה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום לפני כ 10 חודשים קניתי את הזכרונות שלי 4 גיגה של גי סקיל(מפורט למטה במפרט) ב 660 שח!!! אני רואה עכשיו זכרונות עולים ממש זול כ 300 שח לקיט של 4 גיגה.. בלי קשר ראיתי שמישהו מוכר פה טרנסקנד ב 250 שח 4 גיגה. האם שווה ? במהירות 1600. האם 8 גיגה ייתן לי איזה שיפור? אני יודע שכרגע למשחקים לא יהיה שיפור-אבל האם לעתיד? או שכדאי פשוט לחכות עד שאני באמת אצטרך והמחירים עוד יותר יירדו? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eladbu,

יש באפשרותי לקנות לוח של גיגהבייט ga-81k1100 rev2 תומך סאטה 5.1 ציפסט 875פ usb 2 hyper-t וכל מה שבא מה אתם אומרים ????? (אבקש התיחסות ספציפ- ;Dסט)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Tzion,

עשיתי את הבדיקה הזאת אבל הבעיה שהיא לוקחת יותר מידי זמן. השארתי את המחשב דולק כל הלילה עד עכשיו והיא כבר רצה 15 שעות ועדיין לא סיימה, אז בסוף ביטלתי. זה מגיע לי בערך לPASS 110 ועד איליו זה לא מוצא בעיות. מה לעשות? ולמה זה לוקח כ"כ הרבה זמן?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי אני מעוניין מעוניין במחשב למשחקים ובינתיים בתקציב של 3K הציעו לי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪556 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪233 ספק כוח: FSP 500W FSP500-60HCN , 120mm FAN, A.PFC, SATA X 3, PCI-E , 78-80% Efficiency bulk כמות: 1 - מחיר: ₪235 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪340 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9…

24. היי יש הבדל בביצועים בין הלוחות האלו למישחקים? EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43 לבין EP41-UD3L s775 1333Mhz, Intel G41 כי נאמר לי שיש בעיות עם G41. רוני

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Regev,

שווה לקנות ב-4000 שקל: מעבד: אינטל פנטיום 4 1600 מגה-הרץ (478) לוח אם: מ.ס.י 645 אולטרה. זכרון: 256 מגה-בייט DDR PC-2100. חברת - MTEC LTD כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV OUT הארד-דיסק: 40GB 7200RPM ATA-133 מסך: IIYAMA 17" מודם: INTEL AMBIENT V.90 מארז: MIDI ATX FOR P-4 מדפסת + סורק + צורב NEC 24X. CD ROM X52. FLOPPY אני מודה -מפרט לא מלבב... אני רק שואל אם זה שווה את המחיר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים