מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי היא האם מישהו יודע בוודאות האם המעבד Q9550 מתאים או לא מתאים ל-AW9D-MAX? בדקתי באתר של ABIT אבל לא מוסבר שם האם באופן חד משמעי ישנה תאימות בינהם. תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עבור I5 2500 וזכרון Corsair Vengeance. (לינק) חובה שיהיה SATA 3, ותמיכה בSLI\CF. עדיף גם USB 3. תקציב באיזור ה800. מטרה עיקרית היא משחקים כבדים (BF3, SKYRIM, MW3 וכו) לגבי OC אולי יהיה מינמלי במסגרת ההגבלות של המעבד.
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יצרנית המחשבים הגדולה ביותר בשוק היא גם הראשונה שתאמץ את הדגמים החדשניים מבית אינטל לכתבה
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב שהולך לעניין אוניברסיטאות, גופי מחקר, יחידות בתחום הביטחון, תעשיית הביוכימיה, והזרוע נטויה עם אינספור שימושים בשוק:
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי את הלוח אם הנ"ל Gigabytes GA-X99P-SLI: http://www.gigabyte.us/Motherboard/GA-X99P-SLI-rev-10#ov עכשיו בלוח אם ראיתי שיש לי הגבלה שאני יכול לחבר עד 6 כוננים וכל הכניסות אצלי בשימוש.( Two ssd\Four hard disk) האם זה נכון? כי קראתי בכמה מאמרים שיש קומבינציה לחבר עד 8. (אני לא מדבר על אופצית ה-usb).
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
After working all the kinks out of my hardware, updating the BIOS, updating the drivers the thing I can't fix is my sound problem. The front speakers don't work. The actual speakers do work because I put them in as the rear speakers to test them, but when I put my headphones into the line out jack (where the front speakers are supposed to go) I get no sound when I run the nForce's Test Tone. Anyone know of a simple solution to this problem and make me look like an idiot. It'll be worth it if I can get my speakers to work. i got all the new drivers bios 1006 all windows update nvidia 2.45 and the front speaker line out(green one) dont preduce sound! help me plz email…
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
מהו ה-1 ומהו ה- 0 האם הכוונה שהם עובדים במירור? האם אפשר לעבוד עם 8 או 6 התקני IDE ? האם במירור חייב שני דיסקים זהים בגודל כמו בשרתים?
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בלוח אם ששמו INTEL MARYVILLE 3 D850MV2. חבר שלי קנה מחשב עם הלוח הזה וכשהוא סיפר על זה הבנתי שאני לא ממש מכיר את הלוח, בכלל לא שמעתי מאינטל ולוחות יותר מדיי מבזמן האחרון. אולי מישהו יכול לספר לי על הלוח הזה? הוא טוב או לא טוב? מה יש ומה אין לו? באיזה זיכרונות הוא תומך וכו... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אז, מה זה? וניסיתי קצת ללמוד על זה במאמרים ולא כל כך הבנתי תכלס מה זה עושה.. מה המשמעות של זה, האם כשאני בוחר לוח אם הצ'יפסט זה דבר שאני צריך לשקול אותו בקנייה?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
האם AMD 4200 כפול ליבה משתווה לCORE של אינטל בסטוק? האם שווה לקנות עכשיו AMD יד שנייה או שנחכה ונקנה חדש אחרי ירידת המחירים הקרובה של אינטל OC אולי בעתיד אני פשוט יושב עכשוי עם מישהו שיש לו יד שנייה ואני ממש צריך מחשב חדש רק שאין מספיק מזומן
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שאני עושה בדיקה למעבד שלי מסוג - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 ע"י התוכנה סנדרה ,בסוף הרשימה אני מקבל מין הודעה מוזרה - Warning W235 - Processor core voltage (Vcore) is less than rated minimum. Unless the reported value is incorrect or the processor is a different type that is not correctly detected, the voltage is lower than it should be. If youre under-clocking the processor you may have pushed too far. לא עשיתי OC ,המעבד שלי מזוהה נכון , למה הכוונה שהמתח נמוך מדי (ממה שהבנתי) וכיצד ניתן לפתור את הבעיה :s05:
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן. כתבתי השוואה קצרה ותמציתי על ההבדלם שיש בין מעבדי ה-Core 2 Duo, לבין מעבדי ה-Core Duo. ההשוואה הזו נכתבה מכמה סיבות: 1-לתת מענה לכל אלה אשר מחפשים נתונים יבשים על מעבדי ה-Core 2 Duo. 2-להראות את הכדאיות שבמעבדי ה-Core 2 Duo. 3-להראות את ההבדלים שיש בין מעבדי ה-Core 2 Duo, לבין מעבדי ה-Core Duo. CORE 2 DUO: מספר דגם: Core 2 Extreme X6800 מהירות שעון: 2.93GHz כמות זיכרון מטמון רמה 2: 4MB רוחב פס: 1066MHz ליבה: conroe תושבת: LGA775 תהליך ייצור: 65nm מחיר: 999$ מספר דגם: Core 2 Duo E6700 מהירות שעון: 2.67GHz כמות זיכרון מטמון רמה 2: 4MB רוחב פס: 1066MHz ליבה: conroe תושבת: LGA775 תהליך ייצור: 65nm מחיר: 530$ מספר דגם: Core 2 Duo E6600 מהירות שעון: 2.40GHz כמות זיכרון מט…
-
- 16 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הIntel Bad Axe 975?? האם נחוץ כל כך מהירות זיכרון 800MHZ לשנתיים הבאות??כי הלוח תומך עד 667MHZ מה אתם חושבים עליו בכללי??כי קראתי ביקורות עליו והוא בכלל לא רע
-
- 18 תגובות
- 976 צפיות
-
-
זאת אומרת ניתן להזמין אותו והוא עולה רק 1190 שקל! יש שאומרים שהוא אפילו יותר טוב מה P5W DH Deluxe(בגלל יכלות הoc הגבוהות שלו) שהוא עולה יותר ממנו בכ-500 שקל. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3629 הנה פה יש עילו סקירה קטנה ונחמדה: http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=129069 אז מה המחליף הבא של P5W DH Deluxe???
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני כשבוע מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE 945P S3, עם 2GB זיכרון CL5 של TWINMOS 667MHZ והשאלה היא האם לא תהיה בעיה להוסיף בעתיד 2 סטיקים של ג'גה כל אחד נוספים, והאם זה משנה שזאת תהיה חברה אחרת, ו CL3 לדוגמא? תודה.
-
- 13 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם ל am2 בכמה שיותר זול אבל שהביצועים שלו בסטוק יהיו שווים ללוחות היותר יקרים ומצאתי ב ksp את הלוח הזה במחיר 390 ש"ח http://abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=332 אבל שהלכתי לתמיכה במעבדים לא מצאתי אותו http://abit-usa.com/products/mb/cpu_support.php השאלה שלי האם הלוח הזה תומך בכפולי הליבה ? ואיך הוא בסטוק בהשווואה ללוחות היותר יקרים או אם יש לכם לוח זול וטוב להמליץ לי אשמח . כאשר השאיפה היא לעד 400 ש"ח אם אתם מתקשים למצוא תמליצו לי על לוח עד 500 ש"ח תודה.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
1. שיתאים למפרט שלי (מחליף HS ל- TUNIQ בקרוב) 2. OC לסביבות 3.6GHZ ללא בעיה 3. מתוכנן לעבודה מאומצת לאורך זמן (תחנת עבודה) + גיימינג מזדמן אבל בהגדרות גבוהות. מה דעתכם על DFI INFINITY? GIGABYTE DQ6? עוד המלצות? תודה מראש TMP
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני חושב על לעשות שידרוג כלשהו למחשב שלי, ואני חושב שהמעבד זה דבר שדי נחוץ אצלי. כרגע אני בעל מעבד AMD Athlon 64Bit X2 3800+(Socket AM2), לוח אם ASUS M2V(Socket AM2), וספק כוח HEC 475W. מכיוון שהבנתי שבשביל לשדרג למעבדי הPHENOM אני לא אצטרך להחליף גם לוח אם, רציתי לדעת אם בכלל שווה לי להחליף למעבדים הללו. אני אודה מאוד אם מישהו יחזיר לי תשובה על כך, וגם באותה הזדמנות ימליץ לי על מעבד כלשהו מהסדרה הזאת(בתנאי שזה משתלם כמובן...). אפשרי גם להמליץ לי על מעבד אחר של AMD(אני פשוט לא ממש בקטע של להחליף לוח אם גם. כי אם אני אצטרך להחליף גם לוח אם אז אני מאמין שכבר יהיה לי יותר משתלם לחשוב בכיוון של מחשב חדש, מכיוון שאני גם חושב בכיוון של שדרוג של הכרטיס מסך שלי) אם זה יהיה שווה ל…
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מחפש לוח מיקרו ATX למארז האריאה של אנטק ואני ממש רוצה שהמחשב (שיהיה סלוני) יהיה מחשב מזק ככל האפשר (יכול להיות מצחיק לשחק על הטלביזיה) לכן החלטתי ללכת על מעבד AMD את'לון 64 בסוקט 939.. וממה שהבנתי ערכת השבבים הטובה ביותר לכך היא ה-nForce4 העכשיו, הלוח היחידי שיש שתומך את כל זה הוא ה- FOXCONNNF4K8MC-RS שעולה פה 527 שח.. השאלה אם משהו מכיר את הלוח הזה?? ויכול לתת עליו חוות דעת או משהו?? אם למשהו יש אלטרנטיבות.. אני ממש רוצה לשמוע!! נ.ב. ביירבונים של שאטל לא באים בחשבון.. הם וואיי יוצאים לי יקרים מדי לתקציב
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
עוד לא הצלחתי לקבל תשובה לשאלה הבסיסית מה מגיע עם המעבדים החדשים. 2500K 2600K וה 2500 הרגיל.. למרות השמועות/צפיות לקבל עם ה K את קירור הTOWER המעולה של אינטל - הבנתי שלא מגיע כלום ב BOX של ה K ? אשמח לקבל מעט מידע....
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לקנות את הסוג הזה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_platinum_4gb_edition_dual_channel אבל אני לא מוצא. אולי מישהו יכול לעזור לי? כרגע יש לי במחשב: OCZ Titanium 2x2GB @ 1150MHz FSB432x8.0 אני מחפש את אותו הסוג. אם אי אפשר למצוא אז איזה סוג של זיכרון כדי לי להוסיף להרחבה? הנתונים הם: CAS/RAS= 5 5 5 18 התדר של הזיכרון הוא 1150MHZ אחרי OC. ללא OC התדר הוא 800MHZ. מדובר בזכרונות DDR2.
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. הלוח אם שלי הוא Asus P5W DH Deluxe WiFi. סיפור ארוך אבל הוא מת והוחלף כבר 4 פעמים. אז כבר השלמתי עם העובדה שאני לא יכול לשחזר 610gb של מידע מה - RAID 0 שיש לי שם, ואני שואל עם איזה לוח אם כדאי לי להחליפו. אני מחפש משהו מ-א-ו-ד תקציבי, אבל הוא צריך לתמוך ב: 1) במעבד והזכרונות כמובן 2) כל חיבורי ה SATA שיש לי שם (מפרט בצד) 3) OC בסיסי למעבד (עד 3.0 ~ 3.2) 4) אם הוא מגיע עם WiFi מובנה - אז בכלל אני אהיה שמח, אבל זה לא חובה (יש לי מתאם). בתכלס כל האפשרויות פתוחות כי אני אזמין ואקנה מארה"ב אז הכל הולך. תודה רבה לעוזרים. -HF
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני לא סגור בדיוק על איך רייד עובד אבל נראה לי שצריך בקר חיצוני בשביל לחבר שני קשיחים שיעבדו ברייד... השאלה שלי היא האם הלוח תומך באיזשהו בקר מובנה כי הסתכלתי באתר שלהם ולא ראיתי משהו לגבי זה או שפספסתי או שלא יודע מה תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש "צרות" על הראש והוא צריך עזרה בנוגע למחשב שהוא הולך לקנות המפרט הוא כזה: מעבד Intel P4 2.53 GHz לוח אם ????????????? זכרון Kingston DDR 1066 - 1 GIGA כרטיס מסך Asus V8460 Geforce 4 Deluxe כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Platinum דיסק קשיח Seagate 80 GIGA => 4 יחידות צורב Asus 48X16X48 DVD Toshiba 16X48 עכבר ומקלדת Logitech Cordless Desktop - עכבר ומקלדת יחד שחורים ZIP 250 MB internal דיסקט Teac 1.44 מארז Enermax FS710B אני יודע שזה ישמע מוזר אבל אין לו בעית תקציב ;D והוא מוכן להשקיע בו 1)אתם יכולים בבקשה להמליץ על הדברים הכי טובים 2)אם יש משהו שצריך לשנות בבקשה תגידו לי 3)אם…
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-