מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אם לשפוט מהכתבה שעשה בריאן מ- yes tech city, הדברים נשמעים פסימיים:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים , שמעתי שפה אנשים מבינים עיניין אז ... איזה לוח אם יתאים לקונרו שלי ? לא אכפת לי חברה אבל הבעיה שלי היא למצוא לוח אם במסגרת של 700 שח מקסימום כולל DDR2 667 ( לא צריך 800 ) תמיכה בכרטיס מסך עתידי עם PCI-X ( לא זקוק ל SLI ) וה Tricky part היא שתהיה תמיכה גם בכרטיס מסך העכשווי ( Radeon 9600 pro ) שהוא AGP ... תודה ואם אין לוח אם כזה , מה שממש ידפוק אותי בכיס .... אז אפשר המלצה על כרטיס מסך "בסדר" ( אני לא משחק אף פעם בהגדרות גראפיות מטורפות גם ככה ) בסביבות ה 600 שח ? שיתאין ללוח אם .... שאלה אחרונה ... איך הספק כוח הזה : Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד אתמול הכל היה טוב, כשבskypc היה את Gigabyte GA-M720-US3 אבל היום בדקתי וכבר אין להם אותו אי אפשר להתקשר אליהם עכשיו כי סגור אז אני מבקש דגם של לוח שמקביל אליו / דומה לו (גם במחיר) תודה (:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר הרשמי של הלוח כתוב שהוא נתמך עד DDR SDRAM PC2700 . אפשר יהיה להריץ עליו 3200?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לפתוח אתר ולעמובד בראושה של חברת ON LINE בשם Support4U יהיה לנו אתר שבשביל לבנות אותו אני חייב פשוט חייב מעצבי/מפתחי אתרים , שבה משתמשים יוכלו לקבל תמיכה חינם בכל נושא במחשבים, יהיו הרבה דפים באתר לגביי בעיות שכבר נפתרו בכל נושע ונושע והוא יהיה שמיש גם לטכנעים וגם לאנשים רגילים!@ בעתיד נוכל לצרף בננרים לאתר וכך להרוויח כסף! מי שרוצה להיות בצוות בבקשה תשעירו הודעה ואת מה שאתם רוצים לעשות למען פיתוחו וקידומה של החברה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני כ 10 חודשים קניתי את הזכרונות שלי 4 גיגה של גי סקיל(מפורט למטה במפרט) ב 660 שח!!! אני רואה עכשיו זכרונות עולים ממש זול כ 300 שח לקיט של 4 גיגה.. בלי קשר ראיתי שמישהו מוכר פה טרנסקנד ב 250 שח 4 גיגה. האם שווה ? במהירות 1600. האם 8 גיגה ייתן לי איזה שיפור? אני יודע שכרגע למשחקים לא יהיה שיפור-אבל האם לעתיד? או שכדאי פשוט לחכות עד שאני באמת אצטרך והמחירים עוד יותר יירדו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 512 mb rdram וכשאני מבטל את הזכרון הוירטואלי יש משחק שלא מצליח לעלות לי... למה? 512 לא מספיק????
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כול פעם שאני עושה restart למחשב אני מקבל את ההודעה הזואתי מישהו יודע מה אני צריך לעשות כי זה פיתאום קראה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי למבינים אותי , אני מבקש תוכנה שבודקת יציבות של מעבד +כרטיס מסך , ידוע לי על OCCT , האם יש אחרת? קראתי בפורום שיש לפעמים שמעבד לא עובד 100% , זאת אומרת שיש אפשרות שהFSB לא עולה או לא יציב בגלל אובר קלוקינג שעשו למעבד , או שהלוח אם לא מאפשר זאת. בקיצור אני רוצה לבדוק את המעבד שלי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, איזה משני הלוחות עדיף? אולי הצעה אחרת באותו טווח מחירים? מה ההבדל העיקרי בין השניים? ובאופן כללי, של מי לוחות יותר טובים, יציבים ואמינים? ASUS או GIGABYTE? נ.ב - חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני דיי מרוצה מי המערכת שלי, אבל האם כדי לעבור תושבת ? יש לי כרגע את החלקים הבאים: מעבד- Q9550S 2.83Ghz 12MB S775 לוח אם- GA-P45-UD3LR זיכרנות- GSKILL DDR2 1000MHZ 2GB CL4\ KINGSTON DDR2 800MHZ CL5 והמעבד בOC עד ל3000MHZ שזה דיי גבולי עם הDC שלי, אבל בכל מקרה אני חושב שצריך לעבור הלאה. מה לדעתכם יהיה עדיף ? לימכור את השילוב שלי במחיר טוב, ולקחת I7 870 ביחד עם לוח P55 איכותי לCF, לקחת גם HD6950 לפתוח אותו לHD6970 ולצרף לתמונה עוד GTS450 לצורכי פיזיקה,ואת כל זה לחבר ל2333T ביחד עם OC קבוע למעבד של 4.5Ghz, מה שיקנה לי מערכת גיימינג מקצועית ביותר שזה מאוד חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כרגע עובד עם phenom II 965 בOC קטן של 3,8GHZ .. הלוח די מגביל אותי. למרות שעדיין לא נתקלתי בבעיות של איטיות או ביצועים נמוכים ולא נסבלים, הphenom מתחיל להראות את גילו. בתקציב של 1700 ש"ח חשבתי על שילוב של לוח Z87 וה4670k שילוב שיניב אוברקלוק מכובד ושיפור ביצועים ניכר. הבנתי שאמרו לצאת ריפרש בקרוב לסדרת ההאסוול (סדרת הK רק מאוחר יותר) , ואולי גם AMD יציגו משהו ששווה לדבוק בהם. האם יש כדאיות בקניה כרגע? או להמתין למשהו חדש?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני בעל לוח-אם msi pt880 neo ורציתי לברר אם יש בו pci-express כי לפי מה שהבנתי אין.. אבל אני רוצה להיות בטוח.. ושנית אני מעוניין בהמצלה ללוח-אם לintel pentium 4 עדיפות לmsi (אני יכול להשיג הנחה) ושיהיה בלוח sata pci-express אממ כרטיס רשת מובנה ואם אפשר גם קול..
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מעבד P4 2400B וכעת נראה לי שעשיתי טעות בבחירה של המעבד מפני שכמעט כל אחד ממליץ על ה-xp2400 שנמכר באותו מחיר של ה-p4 2400b. האם באמת עשיתי טעות ? האם האמד באמת הרבה יותר טוב מהמעבד של אינטל ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרחיב את הזכרון שלי מ (512MB DDR (2X256 ל 1GB, הכוונה להוסיף 2X256 נוספים או 2X512 עכשיו אני לא יודע כלכך אם אפשר להוסיף זכרונות אחרים של 256 לקיימים ושהם לא אותה חברה ואותו מהירות, ברשותי מחשב : p4 2.4 400Mhz 256x2 DDR 266 Mhz motherboard asus p4p800-e deluxe עכשיו אני יודע שיש מגבלה לזכרונות לפי המעבד אבל אני לא יודע מהם... קיצר 1. אני רוצה לדעת אם אפשר לערבב זכרונות של חברות שונות עם מהירויות שונות 2. איזה הגבלת מהירויות של זכרונות יש לי לפי המעבד?? נורא נורא אשמח לקבל עזרה לגבי השניים האלו.. תודה מראש. ---------------------------------------------------------------------------- תתמכו בי!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה ההבדל בין Kingston HYPERX 4096MB 800MHZ DDR2 Dual Channel CL5 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2725 לבין Kingston DDR2 2GB 800MHZ CL5 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1746 אני רוצה שיהיה לי 4 ג'יגה זיכרון. מזה הדגם הזה הייפרX? האם הוא מומלץ ושווה את המחיר? דרך אגב, ככל שה CL גבוה זה יותר טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. איזה לוח היתם מעדיפים מבין שניהם ולמה? FOXCONN Bloodrage GTI Intel x58 שעולה 1400 DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 עולה 1260 למי מהם פוטנציאל האצה גבוה יותר? מחלות, בעיות וכל מה שידוע לכם אשמח אם תשתפו אותי. המפרט הוא הבא: Core i7 920 D0 GTX260 Gainward Corsair TX750W G.Skill 1333MHz 6GB תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שם המעבד: Intel Core 2 Duo E6300 למרות שאני כמעת בטוח שהמעבד שלי הוא 32ביט אני רוצה לדעת את זה ממי שמבין(אני יודע איך בודקים אבל אני לא בטוח עם זה נכון). אשמח לתשובות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש. המעבד שאני סגור עליו זה i5 3570K אבל לגבי הלוח אני עדיין מתלבט על הדגם הזה Gigabyte GA-B75M-D3H איך הוא מישהו שמע עליו? שווה את ה 400 ש"ח? הבנתי שיש לו יציאת HDMI שמעבירה גם קול וגם תמונה. האם במידה ואני משתמש בכרטיס מסך חיצוני אז יציאת ה HDMI תתבטל ולא אוכל לראות דרכה סרטים במסך אחר? או שאין קשר ויציאה זאת תמשיך לעבוד היות והיא בלוח ולא קשורה לכרטיס מסך? אם יש לכם המלצה על לוח אחר עם 4 סלוטים של זיכרון ותומך ב USB 3, אשמח לשמוע הצעות! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הטאבלט החדש שידחף קדימה את גרסת חלונות 10 המיועד לארכיטקטורת ARM יעשה זאת עם שבב עוצמתי ומעניין בשם SQ1 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ב-http://www.zigzag2000.co.il מפרסמים בנדל של לוח אם " ABIT KX7-333 RAID" עם זכרון "CORRSIAR CMX256 - 3200" אבל באתר של ABIT נאמר שלוח זה תומך מקסימום ב2700 (http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=KX7-333R) יש למשהו הסבר איך זכרון 3200 עובד עם הלוח הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לדעת מה ההבדל באחוזים בין ה E6400 לבין ה E6600? הבנתי שלאחד יש 2 מגה קאש,לעומת האחר עם 4 מגה קאש.מה זה אומר?האם זה יותר טוב בביצועים?המעבד מיועד לאולפן הקלטות.תמליצו לי מה לקחת.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או APU זו סתם צורת חישוב וזה לא צריך לעניין אותי איך החישוב מתבצע? כלומר כל מה שמעבד אינטל יכול בלי APU אמד עושה עם זה, ומה שבסוף קובע זה רק הבנצ'ים... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו שאלה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה בחיפוש באינטרנט. כיצד מתבצעת הבחנה במעבד פנטיום בין פסיקות שונות וההתקנים שמבקשים אותן? הרי יש קו פסיקה אחד. זאת אומרת, איך מעבד הפנטיום מזהה לאיזה התקן שייכת הפסיקה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-