מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
היי תסתכלו בפמרט שלי בפרופיל יש לי מעבד 875K I7 אני רוצה להגיעה איתו ל4 גיגה אוברקלוק עם קירור אויר/מים איכותי שעוד לא החלטתי עליו משו באזור ה 400 שקל מבקש כמה הצעות ללוחות אם איכותיים - חשבתי לקנות לוח אם של אסוס פרמיום מי שמכיר עולה 1570 שקל יש עוד הצעות כאלו או אחרות?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש אופציה לכרטיס תוספת ללוחות אפוקס שמוסיף יציאה אופטית ללוח http://web.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-SPDIF〈=1 אני מעוניין לרכוש את זה, יש למישהו מושג איפה ניתן?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ראיתי עכשיו שההבדל בין 2 המעבדים עומד על 107ש"ח בIQPC. השאלה היא האם שווה להשקיעה את ה107ש"ח האלה בE8500 במערכת חדשה שאני מרכיב לי? (משחקים,סרטים,אינטרנט וOC) עריכה: התבלבלתי זה לא 107 אלה 90ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החברה הענקית מסנטה קלרה היא כבר מזמן לא רק יצרנית של המעבדים הביתיים המוכרים לכולנו, והיא בוחרת להזכיר זאת באירוע פתיחה מרכזי לתערוכת CES 2018 שמתרכז רובו ככולו במידע ומה שאפשר להשיג בזכותו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני קונה לוח למחשב של אבא שלי: המחשב שלו- פנטיום 3 800מה"צ 256מ"ב ראם SDR והלוח נשרף. ואין כבר אחריות... עכשיו יש לי אופציה לקחת את זה: ASUS CUSL2-C-INTEAL 815EP ב-300 ש"ח או TUSL2-C שעובד גם עם טואלטין ב-480 ש"ח! מה אתם אומרים שווה קניה?!?! :-\
-
שלום לכולם... אז כמו שכתבתי בכותרת...יש לי סלוט אחד של 256 sdrm ויש לי מקום.לעוד סלוט של sdrm.ולעוד 2 מקומות לזכרונות ddr אז הבאתי..סלוט של 256 ddr עכשיו הבעיה ...שהמחשב מזהה אותם בנפרד...לא משנה מה אני עושה הוא מזזה רק 256..איך אני עובד איתם ביחד?!?..
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.מעבד ה -7200E של אינטל בסביבות 560ש"ח... האם במחיר זה אני יכול לקחת מעבד AMD יותר טוב בהרבה ממנו? 2.אני יודע שהמעבד הזה עובד על טכנולוגית 45NM מה התועלת מהטכנולוגיה ומה יותר כדאי ADM או INTEL? 3.אם התשובה היא ש-AMD כדאי מאד יותר מ ה-INTEL מה הלוח אם שהכי כדי לקחת בסביבות 500 ש"ח.. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הרוב מחכים למעבדי AMD החדשים שיגיעו, אבל למרות זאת אני מבקש לשאול בקשר למעבדי אינטל המשך סדרת Coffee lake מתי אמורים להגיע 9900 ו- 9900T ועוד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.silda.ro/forums/7vrxp_f9.zip גרסת M שלא קיימת באתר החברה משופרת בצועים טובים יותר מתוקנת מבגים ועם הרבה אפשרויות חדשות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם של גיגהבייט GA-7VTHE PLUS משהו הצליח לבצע אוברקלוק עם הלוח הזה או דומה לו? אם כן כמה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין בקרוב לרכוש מחשב חדש,עכשיו אני רואה ביותר ויותר מקומות שמדברים על זה שהחליפו את המתכת הנוזלית שהייתה בדורות הקודמים בין הפלטה המפזרת חום לבין הצ'יפ בגריז בדורות העכשיויים[אני מתכוון לכיסוי המתכתי שמרחיב את שטח הצ'יפ כדי לפזר חום,שכחתי איך קוראים לזה] ופה ושם אני גם רואה שמדברים על זה שהמעבדים החדשים יותר שמו בהם משחה טרמית יותר נורמלית[עד כמה זה נכון?!ואיך אני יכול להבדיל בהבדלי פס יצור ולדרוש מהחנות משו ספציפי?!בנוסף עד כמה המצב באמת גרוע ועד כמה זה יכול להגביל בOC] בנוסף איזה מעבדים מומלצים יותר לOC הI5 4670K או הI7 4770K [ראיתי שמספר פעמים אנשים אומרים שה4770K מתנהג יותר טוב כOCר] מצטער על כמות שאלות[שיכול להיות נשמעות קצת מטומטמות פשוט יש לי בורות כי אני ע…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כדיי לקנות מ IVORY מעבד 6400?אצלהם זה בלי מע"מ? שווה לקנות אצלהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, המוכר ניסה לתת לי סיבה למה לקחת דואל קור ולמה לא קוואד קור, והוא אמר שקוואד קור לוקח פי 2 יותר חשמל(וזה נכון), אבל בעצם - כמה חשמל לוקח מעבד Q6600 בממוצע בוואט? זה בכלל אמור להשפיע לי על החשבון חשמל? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכנסתי לנטפליקס וגליתי שהם רק ממליצים על מעבד CPU של אינטל שיכול לנגן במחשב 4K + Microsoft Edge ציטוט : לצפייה בסטרימינג ב-4K יש צורך בחיבור בתקן HDCP 2.2 לצג התומך ב-4K, מעבד ליבה של דור 7 מתוצרת Intel ועדכוני Windows החדשים ביותר. צור קשר עם יצרן המכשיר כדי לברר לגבי מפרט המכשיר. https://help.netflix.com/he/node/23931 למה אין מעבד CPU של AMD ? נאמר לי גם בעבר שצריך מעבד אינטל וכרטיס מסך אינטל כי יש להם אפשרות לקבל 25MB וידאו
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש היום: AMD ATHALON XP 2500 NF7 KINGSTONG 256MB 400DDR WD 80GB 7200RPM 8MB BUFFER LITE ON 52X32X52 MIDI ATX 350W עכשיו לקח לי קצת זמן להרכיב את המחשב (בערך 8 שעות :-[), אבל סוף סוך סיימנתי להרכיב את החלקים והתקנתי את ווינדאוס. כשאני מפעיל מחדש את המחשב כל הזמן אני רואה שפרטים שיוצאים בהתחלה (ממש בהתחלת ההפעלה של המחשב) שווינדאוס מצא שהזיכרון שאצלי הוא רק 333DDR. רציתי לדעת איך זה יכול להיות? אני קניתי זיכרון 400DDR והלוח אם והמעבד תומכים ב-400DDR. אז למה המחשב מזהה את הזיכרון כ-333DDR?
-
- 25 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי המעבד מעבד I3 3225 HD 4000 היה זמין בכול החנויות? וזול? (750 מינימום לא הייתי אומר שזה זול)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח P5G41T-M LX ואני מעוניין לקנות לו זיכרון. השאלה היא אם הוא יוכל לעבוד (גם אם בפועל במהירות נמוכה יותר) עם זיכרון של 1333Mhz? כי על פי הנתונים בחוברת ה FSB אמנם תומך עד 1333Mhz, אבל מבחינת זיכרון הוא תומך ב 1333Mhz אחרי OC. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכסנתי להסתכל ב-PCH ולהפתעתי מחירים ירדו בצור הניכרת ביותר גם של המעבדים וגם של הזכרונות... now the question is: Axp 2700 (333mhz VS axp 2500 barton איך ה-2700 ל-O/C ? ומה ההבדלים בביצועים בין שניהם ? תודה רבה, התשובה דחופה לי, תכננתי להזמין את המחשב כבר מחר אבל עכישו לאחר ירדית המחירים העצומה אני אדחה את זה בעוד כיום יומיים. אז על איזה מעבד ללכת ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לרכוש בקרוב מחשב ואחד הפרמטרים, שנראה לי תמוה הוא שבחלק מלוחות האם, יש כרטיס קול מובנה מסוג ALC889 (דגם ישן יותר), ובחלק אחר יש את כרטיס החדש יותר ALC892, אבל יש מעט מאוד מידע על ההבדל ביניהם. מגלישה מרובה באינטרנט קיבלתי מעט מאוד מידע, על ההבדל המהותי ביניהם אם בכלל ומכיוון שאני לא שולט בתחום השמע קיוויתי שאולי יש לכם תובנות על ההבדל. יש אמנם מידע בסיסי באתר של Realtek, על שני הכרטיסים המובנים אבל אני אשמח אם תוכלו לתרום מהנסיון האישי שלכם. אקדים ואומר שאני לא מעוניין בכרטיס קול חיצוני, אבל אשמח לדעת אם מישהו מרגיש בהבדל בין הרכיבים הללו או שמא אין לדעתכם שום הבדל כלשהו. בתודה מראש על כל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 256 מגה בייט זכרון סוג ddr333 של חברת טרהבייט אני רוצה להוסיף עוד 256 אבל אני כבר לא מוצה את החברה השאלה שלי אם אני יוסיף עוד 256 מסוג ddr333 של חברת geil האם זה יעבוד :-X
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוח אם של GIGA GA-7N400 שווה? כאילו אני לא מתכוון לעשות OC אני רק צריך ביצועים ואמינות... וגם זה לא יותר מדי.... כאילו הביצועים הם למשחקים אבל לא צריך להגזים... תודה לכל העונה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יחס מחיר תועלת הכי טוב שיש
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד 700 ש"ח.(עדיף פחות) רציתי לקנות את הלוח של EPOX אבל אין אותו בKSP. מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב בתקציב הנ"ל שנמצא ב KSP , ואם אין שם לוחות טובים אז תמליצו לי על לוחות טובים שאין שם. שיהיה עם כרטיסי קול ורשת מובנים! עדיף עם FireWire. עריכה:----------------- מה זה RAID??
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני בעל לוח-אם msi pt880 neo ורציתי לברר אם יש בו pci-express כי לפי מה שהבנתי אין.. אבל אני רוצה להיות בטוח.. ושנית אני מעוניין בהמצלה ללוח-אם לintel pentium 4 עדיפות לmsi (אני יכול להשיג הנחה) ושיהיה בלוח sata pci-express אממ כרטיס רשת מובנה ואם אפשר גם קול..
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-