עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mrsph666,

שלום, השאלה מצוינת בכותרת. במידה והלוח אכן תומך ב-SLI, יש לי כרטיס מסך מסוג Gigabyte N570OC-I13. האם ניתן לדחוף שם איזה אח-תאום משהו בסגנון, שיעבדו להם בצוותא? תודה מראש.

2. Started by s7rmt,

מי שהוא יכול... להגיד לי מה ההבדל... בין מאבד 64 ביט ל32 למשל אמרו יל שיש הבדלי מהירות כלומר! לא ממש הבנתי למשל אם יש לי מאבד 64 ולחבר שלי בדיוק אותה כמות RAM מגהארץ וכו'.... לי יפעל יותר מהר? ובפי כמה 2? אני כולי מבובל מי שהוא יכול להסביר לי..... בקצרה את ההבדלים!

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  3. עשו לי סיסמה דרך התוכנית ביוס כל פעם שאני מעלה את המחשב אני חייב להקיש את הסיסמה, יש דרך לעקוף את זה ? או לגלות את הסיסמה ??? אני אבוד בעיניין בבקשה !!

• 10 תגובות
    • 636 צפיות
  4. שלום עקב המאמר של מריחה נכונה של גריז תרמי על המעבד והצלעות קירור. ניקיתי את המעבד עם צמר גפן ואלכוהול 95%. הכל הולך תקין, אבל אני נתקל בבעיה שמה שנראה כמין מדבקה שחורה על חלק מסוים במעבד - מצרף תמונה המסבירה את המצב. השאלה אם זאת אכן מדבקה (ניתן להרגיש הבדלי מדרגה/גובה בין החלק השחור שנראה כמדבקה לבין שאר המעבד בצבע כסוף) ואם כן האם צריך להוריד את זה או שצריך להשאיר את זה. אשמח על כל עזרה הכי מהירה על מנת שאוכל להמשיך בתהליך. תודה רבה לכל העוזר הישר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  5. Started by Vlad3,

אני צריך שילוש שיתאים ל3HDD ויותר, לפחות 6 יציאות USB, יעבוד בעיקר לגיימינג, לא צריך OC, יש עוד פרטים שאפשר להוסיף? מעדיף מIQPC

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by Omer DA,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E עם סטיק אחד של 2GB אני רוצה להוסיף עוד 4 גי'גה בשני סטיקים נוספים של 2(זהים לראשון) יכולה להיווצר איזושהיא בעיה?

7. Started by zam,

מפרט בצד. מע' 32 BIT תודה מראש לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by OR007,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=44188 לא התכוונתי בכותרות ל-XION , תקראו את הכתבה ותבינו. רק מה שחבל שאינטל רק "הכריזה" ורק אלוהים יודע כמה זמן יעבור עד שזה יגיע לארץ או בכלל יהיה במחירים סבירים.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by NJorl,

http://finance.walla.co.il/?w=//868909

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  10. תוצאת Geekbench טרייה מעניקה לנו מבט אפשרי ראשון על דגם עתידי בכיר של המחנה האדום למחשבים נידיים - Ryzen 9 7845HXלכתבה

11. Started by Electric Boom,

זהו זה,x800 PE נויס טייקר של 425 וואט בדרך,הכל זועק לשדרוג. עליתי עם שתי אופציות. אחת זה לחסוך,לחכות ללוחות החדשים,בתקווה שAGP לא יהייה בגדר דינוזאור,לחסוך,לקנות אחד+A64 ,לא 775....+זיכרון טוב של 512 והוספה בהמשך. שתיים,ליהיות יותר אמיץ,ולכייף יותר->לקנות לוח ממש ממש טוב לOC וזול(זול) ולהתחיל לסחוט(אולי גם נחליף ת'סטיקים הזקנים והמסכנים שלי לpc3200 זול וטוב,מה יש לי בהמשך). אז מה שיש לי : p4 s 478 2.4 A 512K northwood as cool as the arctic (ד"א האם הסטפינג הזה ידוע כאוברקלוקר טוב,הוא עובד כמובן על 533 בבאס,שמעתי אי שם מעבר לאופק שהכי טוב במשפחה הוא סטפינג B...) stick A pc 2100 266mhz 256 mb -hunday stick B pc 2700 333mhz 512mb-spec tec LOL לוח שאני מתבייש להזכיר את שמו…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. Started by shaike_adler,

שלום ברשותי לוח אם GA-915P של גיגה בייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1801 כיום אני עובד עם מעבד פנטיום 4 3GHZ עם סוקט 775 וזיכרון DDR2 1G האם אפשר (והאם כדאי) לשדרג את המעבד למעבד מתקדם יותר למשל E7500 או E5400 המטרה לעבוד עם מדיה סנטר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  13. מה יתן יותר ביצועים בXP? 4X256 DDR2 2X256 + 2X512 DDR2 האם יש הבדל מורגש?

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי מחשב בן שנה , לוח אם GA-965p-s3 של GIGABYTE , מעבד אינטל E6300 , ללא OC לא במעבד , לא בלוח אם ולא בכרטיס מסך (x1950 pro). במשך שנה המחשב פעל ללא שום בעיה , לאחרונה השינוי היחיד שביצעתי בו זה להוסיף עוד 2 סטיקים של ג'יגה זכרון (סה"כ עכשיו 4 סטיקים של ג'יגה). לאחרונה , הלוח אם התחיל להשמיע לי אזעקת חום של המעבד , אם אני זוכר נכון האזעקה מכוונת ל60 מעלות , כשהאזעקה נעשת רצופה אני נכנס ל hardware monitor של התוכנת easy tune ואני רואה שהחום של המעבד מגיע ל80 ומשהו מעלות... אני רואה שהמאוורר של המעבד עובד ואין בו שום בעיה... מה יכולה להיות הסיבה לשינוי הפתאומי? מהו החום עבודה הנורמאלי של המעבד? וגם , הזמנתי לפני כמה ימים מאוורר FREEZER 7 pro של ארטיק.. אתם…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  15. אני בקרוב קונה מחשב אני סגור על הכל חוץ מהלוח אם... אני לוקח מעבד E6300 ואני לא יודע איזה לוח הכי יתאים לו... אמרו לי שעם לוחות של יצרנים אחרים שהם לא INTEL יש הרבה בעיות ב BIOS ובגלל זה אני מבולבל לקחת לוח של ABIT? של ASUS? של GIGABYTE? לא מתעסק עם OC

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  16. שלום. סליחה מראש על השאלה (המטופשת?), אבל נתבקשתי לקבוע איזה מן המעבדים הללו הוא "טוב" יותר (שייך לאצווה מאוחרת יותר?)

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by stingeR-,

Central Brain Identifier להורדה לחץ כאן : http://www.majorgeeks.com/download3538.html [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  18. אולי השאלה תראה לכם מוזר, אבל אני רוצה לברר פרטים לגבי "תוכנת" הביוס או המראה של התפריט שלו בלוחות שונים. למה אני מתכוון? בלוח שלי A7V, ובלוח A7V133 (כמעט זהים), תפריט הביוס נראה ככה שלמעלה (לרוחב) בשורה אחת, יש את כל התפריט והקטגוריות הראשיות (בדומה לתפריט שיש פה באתר, למעלה...). בלוח אחר שנתקלתי בו (אחד האחרונים של Gigabyte, לא זוכר ספציפית), המסך הראשי היה מחולק באמצע ל-2 (לאורכו), והאפשרויות היו מסודרות ב-2 טורים. הסידור הזה נראה לי כ"כ לא נוח. : אותו סידור היה בלוח אם של המחשב הקודם שלי (משהו ענתיקה של "שאטל"). חשבתי שזה פרח מהעולם. בלוח של Gigabyte, ניסיתי להתעסק קצת ולחפש את האופציות של המתחים/bus וכו'... כ"כ מסורבל שם. עד שמצאתי... בכלל כל התפריטים שם …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי לכולם רציתי לדעת מה ההבדל באחוזים בין ה E6400 לבין ה E6600? הבנתי שלאחד יש 2 מגה קאש,לעומת האחר עם 4 מגה קאש.מה זה אומר?האם זה יותר טוב בביצועים?המעבד מיועד לאולפן הקלטות.תמליצו לי מה לקחת.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי מחשב עם לוח של ASUS A8N-VM CSM http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&slname=nvidia%20geforce%206150%20+%20nforce%20430 בהתחלה היה לי 2 זכרונות בני 512 MB כל אחד (DUAL CHANNEL DDR400) ע"מ לייעל את המערכת הוספתי עוד 2 זכרונות (בני אותה מהירות DDR400) כל אחד בגודל של 1GB אני משער (לא בטוח) שמאז המחשב נתקע לי בכל מיני מצבים,ללא סיבה ברורה לעין, וללא רישום בLOGS. התקיעה היא CPU על 100% ותוך כמה שניות רק RESTART פיזי יעזור.... למשל אם אני פותח OUTLOOK לפעמים זה עובד ולפעמים נתקע, או סתם עם תוכנה אחרת (כמו MEDIA CENTER) האם זה יכול להיות קשור? מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by zeevlevi,

אני מאוד מעוניין לקנות את ה-NEO2 של MSI אבל הבנתי מחבר שלא שווה להשקיע בו כי אין בן PCI-E . מצד שני ה-NEO4 לא יהיה כאן בחוש הקרוב (והזמן די קריטי כי אני אוכל לקנות את המחשב גג עד השבוע הראשון של חודש פברואר). חוץ מזה האם שווה להשקיע במעבד AMD מסוג 939 3200 או להתפשר על ה-3000 ? תודה מראש,

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by comp13,

שלום רב, יש לי הצעה עם מעבד אינטל וזכרון 1 גיגה במהירות 880 ודיסק גדול, ללא מסך ב 2400 ש"ח. האם כדאי? ממתי אינטל עדיף על AMD? בברכה comp13

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by ilya.k,

האם יש בארץ איפה לקנות כזה דבר בסלוט אחד?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. קניתי מחשב עם הצירוף הבא>>> כשOC לא ממש בעדיפות אצלי >>> פשוט אין לי ניסיון בזה אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת לאיזה רמות של OC אני יוכל בעתיד להגיע? מעבד http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2693 לוח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2871 זיכרונות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=3203 1. האם הזיכרונות מותאמים ללוח ? 2. מה הרמה של הOC נגיד מ 1 עד 10 ....איזה ציון ? 3. לאיזה תדר אוכל להמהיר את המעבד ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.