מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום אני זקוק ללוח אם של GIGABYTE עם מפרט 4 - 3 IDE 4 S-ata 5 PCI חשוב מאוד שהיא לתושבת 478 וזה לא כל כך משנה לי עם אין לה כרטיס קול און בורד ועם ציפסט של INTEL עם מישהו יכול לעזור לי למצוא כזה לוח זה היא מצויין בברכה: Gold shark
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
טוב אני קונה מחשב חדש וכל השטויות המחשב הוא מבוסס על AMD והלוח אם הוא EPOX 8RDA3+ אני הולך לעשות אוברקלוק , והוא מיועד למשחקים בעיקר אני מתלבט בין שני סוגי זיכרון CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit 2-2-2 LL - Matched pair for Nforce2 or Granite Bay Dual-DDR motherboards NIS 1,168.82 או Kingston HyperX DDR-RAM 256MB 3500 CAS2 Memory 434 Mhz (אם אני לוקח את הקינסטון אז שני סטיקים) או אם יש לכם הצעות נוספות לזיכרון עד 1200 גג אני ישמח תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן , יש לי את לוח האם Abit IS7-V , אני רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני רץ לקנות זכרון. יש לו 2 סלוטים לזכרון , כתוב מאחורי הקופסא שהוא מתאים לDUAL DDR 400 כעת יש לי 2 זכרונות של 256 מגה שבקושי סוחבים את המחשב.. חשבתי ללכת או על 1 של 1 גיגה , או על 2 של 512. אני עוסק בצילום ועריכת תמונות לכן אני צריך את הזכרון. אם אני אקנה אחד נוסף של 1 גיגה , אני יוכל לשים אותו בנוסף לאחד ה250 וככה יהיה לי 1.25 גיגה זכרון? במידה ואני קונה , איזה סוג זכרון מומלץ? תודה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
המחשב (לא שלי, של חבר) פנטיום 4, מיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקי פלאש. בפעם האחרונה שהייתי אצל חבר שלי ראיתי שלמחשב יש 500 מגה זיכרון, דבר שלדעתי מגביל מאד את המחשב. כרגע יש שני סטיקים של 256 לדעתי. צירפתי תמונות מאוורסט. אני רוצה לעזור לו לקנות זיכרון חדש אבל אני לא רוצה לעשות טעויות. איזה זיכרון/זכרונות יהיו הכי מתאימים ויתנו תמורה לכסף? תודה ושבוע טוב! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי זכרון 256 מגה זכרון PC3200 של סמסונג. אני מעוניין להוסיף עוד 256 מגה. האם יש בעיה מסויימת לערבב זכרונות של חברות שונות על אותו המחשב ? האם כדאי לי לקנות שוב את הזכרונות של סמסונג או שאפשר "לערבב" מבלי שיהיו בעיות ? אגב, עוד שאלה. האם יש הבדל בבנצ'מרק בין סטיק אחד של 512 או שני סטיקים של 256 ? זה משנה בכלל ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
יש לי היום 2GB 800MHZ.. ובגלל שהמחירים היום נמוכים ביותר... מה עדיף לקנות.. עוד 4GB במהירות 800MHZ בערך ב-500 שקל.. או להחליף את ה-2GB שלי ולקנות 4GB חדשים במהירות 1066MHZ ? תודה...
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שניהם בערך אותו מחיר, ובבדיקות ביצועים פעם אחד לוקח ופעם השני. איך אפשר לדעת את מי מהם כדאי לקנות? שימושים: פוטושופ HD אינטרנט מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיווח חדש ברשת טוען כי דגמי ה-APU העתידיים של החברה מסאניוייל יציעו זכרונות HBM מהירים מובנים על גבי השבב, כמו בכרטיסי ה-Radeon Fury העתיד המסקרן של AMD ממשיך להתבהר. אנחנו כבר יודעים מספר פרטים על ארכיטקטורת ה-Polaris עבור ליבות גראפיות, וכמו כן על ארכיטקטורת ה-Zen לליבות עיבוד – אך דיווח חדש מצהיר כי ב-AMD לא מסתפקים בזאת, ומתכננים לשלב את הטוב משני העולמות האלו במסגרת מעבדי ה-APU (המעבדים המשלבים ליבות עיבוד עם ליבה גראפית מובנית) שעתידים לנחות במהלך שנת 2017. לפי שקופית שהגיעה אל הרשת (ולכאורה אינה מעודכנת במיוחד, משום שהיא מדברת על השקה בשנת 2016 כשהיום כבר ברור ש-APU מבוססי Zen יגיעו רק ב-2017, כאמור), בחברה ישלבו 'ערימה' בודדת של זכרון HBM, ברוחב סרט אפקט…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן. המעבדים הנ"ל עולים כמעט אותו דבר, בסביבות 1400 ש"ח. אני הבנתי שהם פועלים בטכנולוגיה שונה, אבל איזה מעבד חזק יותר? עד לא מזמן הפנטיום D 950 עלה הרבה יותר, ובגלל המחיר הוא לא שווה יותר? אשמח לעזרתכם, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שני זיכרונות של 1024MB 533MHZ של PQI עולה 415 ושל TWINMOS עולה 430, מה יותר עדיף לי לקחת ?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
לינק: http://www.overclockers.com/tips00789/ ה "DRM" הזה כנראה "מגן" על המחשב מתוכנות פיראטיות ויהיה במעבדים של אינטל וגם ב AMD בעתיד. בקשר למי שחושב שקל לפרוץ את זה אז שיבין שצריך נתח לוגי בשווי 250,000$ רק בשביל לקרוא את האותות, אז זה יקח זמן.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
זה פשוט לא כתוב בשום מקום...ואמרו לי כבר שכן, אבל אני רוצה להיות בטוח ב100 אחוז :פ ועוד שאלה קטנה - ב22, הירידה במחירים תחל על כל המעבדים של אינטל או רק על חלק?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את הQ9550 או את הQ9650 הלוח אם הוא GA-G31M-ES2L כל המפרט מופיע בצד השאלה שלי אם לא יהיה בעיה עם הRAM או שאני יצטרך לעשות עדכון BIOS ללוח אם?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? אוו ?Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore? ???????????????????? אני יודע שהמעבד של אינטל במהירויות יותר טוב אבל כבר הרוב קונים AMD אז מה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בהמשך לשאלה קודמת הגעתי למסקנה שצריך שילוש חדש , בקיצור הדרישה שלי היא מעבד 4 ליבות + לוח אם שתומך לפחות ב 16GB + 16GB זיכרון בניתי שני מפרטים הנ"ל אחד עם מעבד I5 ואחד עם I7 (במפרטים שמתי רק 8GB ) אני אשתמש בו ליצירת מוזיקה פרויקטים גדולים , כרגע יש לי את המפרט הבא Q6600 @ 3GH 8GB memory ddr2 @ 800mhz Abit p35 motherboard הבעיה המרכזית במפרט הקיים היא הזיכרון . [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש לוח חדש לs939 שהיה טוב עדין עוד ככה 6 שנים לשדרוג למעבדים כופלי הליבות שהיו פה רציתי לדעת אם שווה להשקיע בשביל הלוחות של dfi למרות שלא מתוכנן אובר קלוק או שזה סתם ביזבוז כסף תודה
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
E5200 ו8800GT? הלכתי לחנות מחשבים, והטכנאי שם אמר משהו לגבי זה שהלוח לא ינצל את הכרטיס מסך במלואו. ושאני צריך לקנות משהו יותר טוב. הוא זיין ת'שכל נכון? אם הוא תומך בpsi express X16 אז הוא מנצל אותו במלואו לא? הוא ינצל גם את המעבד במלואו נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי לוח(epox pda2+()rev 2.0 .אבקש את עזרתכם להתאים זכרון mb512 שיתאים גם ל oc קראתי שה corsair הם הטובים ביותר אבל יש להם הרבה בעיות תאימות ללוחות שונים.איך הם עובדים עם הלוח שרכשתי? תודה מראש :
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
הי, אני קונה מחשב (חלקים) AMD Athlon 3500 ורציתי זיכרון 2 * TWINMOS DDRII 667MHZ 512MB בחנות הציעו לי זכרון OCZ Gold בתוספת של 50 ש"ח בסה"כ לשני הסטיקים. (גם כן 667MHZ). אני מכיר את TWINMOS ויודע שהם די זולים וטובים ביחס למחיר. אבל את OCZ אני לא מכיר. הם באמת טובים יותר? כדאי לשדרג? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני בונה מערכת חדשה, מבוססת I5 ושאמורה להיות על אוברקלוק בינוני באופן קבוע. יש לי ניסיון טוב עם אסוס, אבל שמעתי שגם גיגהבייט מוציאה לוחות טובים. חשוב לי שבלוח תיהיה תמיכה ב- SATA 3 ו- USB3 וגם ESATA ושביצוע אוברקלוק בינוני לא יהיה תהליך מורכב וארוך. בקיצור מה שהייתי מבקש זה 2-3 דגמים מכל חברה להשוואה ואם אפשר לומר מה ההבדל, אם בבאנדל או בפיצ'רים מיוחדים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בנושא בחירת לוחות ומעבדים. לפי דעתכם המקצועית בלבד, מה לדעתכם יותר טוב לקבלת תוצאות OC יותר טובות, מעבד Q6700 או מעבד Q9300? השוואה נוספת באותה שאלה, מה יותר טוב לקבלת תוצאות OC יותר טובות, לוח אם P5Q או לוח P5Q-PRO? תודה לכל העוזרים, אשמח לתגובות ממש בדחיפות, מהסיבה שמחר אני קונה את המחשב!
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הבעיה המדוברת היא בנייד מסוג MSI m662 עם Chpset 945GM אני מודע לעניין שזה הוא לא פורום לניידים. אבל הבעיה היא לא בנייד אלא בחומרה שהיא לצורך העניין הזכרון. במחשב יש 2 סטיקים של 1024 כל אחד שאמורים לעבוד ב DUAL MODE לא מצאתי עדיין איפה אפשר לעשות וידוא לעניין . הרצתי BENCH של Sandra sisoft לבדיקת רוחב פס זכרון והתוצאה שקיבלתי ב Int buffed היא 3252 Mb/s בתוכנה המהירות הזאת שוות ערך ל זכרוון PC3200 . אני לא מצליח להבין מה הבעיה . כמובן ב בנצ'ים של המעבד ושאר הרכיבים הכל פיקס הוא אפילו קצת מעל הדגם .
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-