מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
דיברתי עם בחור אחד מחו"ל[אחד שאני מכיר הרבה זמן]והוא גם מבין בחומרה והוא המליץ לי על המעבד הזה: Intel Pentium 4 2.40 E GHz HT 1MB 533Mhz S478 Boxed שהוא עולה 139 יורו[774ש"ח] חיפשתי אותו קצת באתרים של חנויות של אינטל וכאלה ולא מצאתי אותו לקנייה הוא הגיע לארץ ואפשר להשיג אותו איפהשהוא? והאם הוא טוב?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני כנראה הולך להביא את הE6600 מארה"ב בבערך 190$ ומחפש לו לוח אם תואם. הבנתי שלא רק לוחות האם על בסיס 975X מתאימים לו, אבל אני רוצה לוודא שאני קונה לוח אם שלא סתם תוקע אותו - לכן חשובות לי ההתאמות כמו למשל תמיכה של הלוח בזיכרון הכי מתאים למעבד (1066, לא?) בקיצור, האם כדאי לחסוך בלוח ועל איזה לוחות אתם ממליצים? צאו מנקודת ההנחה הבאה: 1) אני מתכנן על הרבה גיימינג ותלת מימד 2) אני מתכנן על ניצול גבוה של המעבד (אפליקציות גרפיות כבדות וכן תכנות בDIRECTX) 3) אני לא מתכנן לקנות שני כרטיסי מסך ככה שאני לא צריך crossfire/sli 4) אני לא מתכנן לעשות שום אוברקלוקינג, אפילו לא הרץ אחד קטן למהירות השעון 5) כרטיס קול וכרטיס מסך נפרדים כמובן - ככה שאני לא צריך אף אחד מהם על הלוח 6…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב ברצינות לקנות את הלוח, לא אשתמש בו ב OC אבל אני נדלקתי על כל הפיצ'רים שלו ובטח אחבר אותו גם בסלון, כידול לי יש לו צ'יפ של אינטל 975 אבל משום מה באתר של asus הוא מופיע כמי שיש לו 965 http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1179&modelmenu=2 הכיצד?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הזכרון KINGSTON 512MB 400 MHZ מתאים ללוח אם GIGABAYTE GA 8S648? ומה אתם אומרים על הזכרון הזה? והאם הזכרון הזה , זה מה שיש בקישור הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1999? ורציתי לציין שיש לי על הלוח כבר שני כרטיסים של 256 ששוים ל 400MHZ שזה 512 עוד משהו: מה ההבדל בין הזכרון : Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory ל: Kingston KVR400X64C25-512MB DDR 3200 Memory ?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני רואה שכרגע המעבדים הנוכחיים של AMD (וכמובן הלוחות שבהתאם) תומכים ב-2 תושבות, ה-AM3 ו-AM2+. רציתי לשאול מה ההבדל בין שתיהן, ואם זו שאלה של עדיפות, מה מהן עדיף כמובן. כי בנושא שפתחתי לא מזמן בפורום מפרטים 3 אנשים שונים בנו לי מפרטים עם תושבות שונות, אז זה מעט מבלבל. אשמח לעזרה ככה בקטנה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים של 512.. כרגע אני מסתכל לעצמי בEVEREST אני רואה את זה: שאלותיי: 1. זה אומר שיש לי סטיק אחד של 667 ואחד של 533? 2. שניהם מאותה חברה?
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב שישמש להרצת כמה מערכות הפעלה וירטואליים. איזה לוח ומעבד יתאים? התקציב בסביבות 3000 ש"ח ללוח ומעבד. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, שלום.. חג שמח אנשים.. ניתקלתי בבעיה שמשגעת אותי.. התחיל בזה שאני מקוה שזה הפורום המתאים לאשכול מהסוג הזה ואם לא אז קבלו את סליחתי מראש , ואם אפשר בבקשה מנהלים תעבירו לפורום המתאים.. טוב אז ככה: למחשב שלי מחובר עם כרטיס TV איכותי וידאו בחיבור קומפוננט לקחתי על עצמי להמיר לכל המשפחה את כל קלטות הוידאו הישנות של כל האירועים המשפחתיים לקיבצי מחשב (AVI) מה שאני עושה זה, מקליט את תוכן הקלטת וידאו למחשב בקובץ MPEG עכשיו קובץ הוידאו נוצר בנפח עצום של כמה ג'יגות (שעה וחצי סרט = בערך 20 ג'גה) אני משתמש בתוכנה GordianKnot כדי לקודד ולהמיר את הקובץ לAVI בגודל נורמלי של כמה מאות מגה עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין ועבד בסדר , זאת אומרת שסרט שאורכו היה שעה וחצי לקח לקודד …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת על איזה מעבד אתם ממליצים לקנות שהכי משתלם מבחינת יחס עלות/תועלת למשתמש שלא מתכנן אוברקלוק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a מתאים?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יותר טוב ? והאם הלוח אם של ג'יגה בייט P31-DSL תומך ב 6550?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצורך מחשב חזק לפיתוח (development) בסביבת מיקרוסופט, אני חושב על מעבד QUAD כלשהו. 1. האם יש מעבד בייתי עם יותר מאשר 4 ליבות ? 2. הבנתי שה QUAD של אינטל הוא בעצם 2 ליבות כפולות דבוקות, כך שאין בין 2 הזוגות שיתוף נתונים - האמנם ? 3. איזה QUAD עדיף, אינטל או AMD ? 4. האם QUAD בכל חברה הוא דגם ספציפי, או שיש דגמים שונים של QUAD שאני צריך לבחור מתוכו ? 5. אם אני רוצה מחשב 64 ביט, יש השפעה על סוג המעבד הנבחר ? תודה ! עריכה, תוספת לגבי זכרונות : 6. סביר להניח ש 2GB יספיקו לי, אז האם נכון שאני מוגבל ל 4GB במערכת 32 ביט, והרבה יותר במערכת 64 ביט ? 7. אם אני הולך על מערכת 64 ביט, על מה זה משפיע ? לוח אם ? מעבד ? זכרונות ? או שזה רק ברמת מערכת ההפעלה ? 8. אם תהיה לי מערכת 64 ביט, ה…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , הדבר היחיד שנשאר לי להסגר עליו הוא מעבד ולוח אם . אני רוצה לוח אם chipset H87 , יש לי רק 2 דרישות מהלוח : 1) 4 סלוטים DIMM לזכרון 2) פלאג פנימי ל SPDIF out (אני חייב להוציא סאונד מחיבור coax) (יש לי את המתאם אצלי כבר מחובר בלוח האם הנוכחי). חוץ מזה , אני מעדיף שהלוח יהיה של חברה טובה ,מוכרת ואמינה ועם כמה שיותר אחריות (אני מניח שזה משאיר אותנו עם ASUS ו GIGABYTE? ) אחרי שלוח האם הותאם נשאר להתפרע עם המעבד. אני לא מתכוון לעשות OC , מתכנן לשחק בעתיד (כרגע אין זמן) והוא ישודך לכרטיס מסך בן שנה : AMD Radeon 6790 1G-5 SAPPHIRE אגב , אני מניח שזה משאיר אותנו עם i7-4770? נ.ב פתחתי תרד' דיי דומה אתמול שדיבר גם על זכרונות , אבל שם עדיין לא ידעתי שאני רוצה H87 ועכש…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:s05: ??? :s05:
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. כתבתי השוואה קצרה ותמציתי על ההבדלם שיש בין מעבדי ה-Core 2 Duo, לבין מעבדי ה-Core Duo. ההשוואה הזו נכתבה מכמה סיבות: 1-לתת מענה לכל אלה אשר מחפשים נתונים יבשים על מעבדי ה-Core 2 Duo. 2-להראות את הכדאיות שבמעבדי ה-Core 2 Duo. 3-להראות את ההבדלים שיש בין מעבדי ה-Core 2 Duo, לבין מעבדי ה-Core Duo. CORE 2 DUO: מספר דגם: Core 2 Extreme X6800 מהירות שעון: 2.93GHz כמות זיכרון מטמון רמה 2: 4MB רוחב פס: 1066MHz ליבה: conroe תושבת: LGA775 תהליך ייצור: 65nm מחיר: 999$ מספר דגם: Core 2 Duo E6700 מהירות שעון: 2.67GHz כמות זיכרון מטמון רמה 2: 4MB רוחב פס: 1066MHz ליבה: conroe תושבת: LGA775 תהליך ייצור: 65nm מחיר: 530$ מספר דגם: Core 2 Duo E6600 מהירות שעון: 2.40GHz כמות זיכרון מט…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש לי מחשב דיי טוב INTEL 2 DUA CORE E6750 HD4850 OVERCLOCKED 1GB זכרון(זאת הבעיה) רציתי לדעת על איזה זכרון אתם ממליצים לי לקנות תקציב 170-230 שקל גג! מהחנויות:IVORY,KSP בלבד....פשוט זה הסניפים היחידים הקרובים לבית שלי. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברה, אני רוצה לקנות מחשב בשביל משחקים, גלישה ברשת ולראות סרטים. על איזה מעבד אתם יכולים להמליץ לי? אם זה לא בעיה אז גם לוח אם טוב, ושביחד זה לא יעבור את ה2000 ש"ח. ואם זה לא בעיה גדולה מדי, מישהו יכול להסביר לי מזה כל הsockets האלה וגם מזה AGP וPCI-e ומה יותר טוב. תודה לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא ממש ידעתי אם לפרסם פה או בפורום המיועד לכרטיסי מסך אז אם אני לא במקום אני מצטער חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ונתקלתי בדגם החדש הבא gigabyte - HD 5450 1GB DDR3 DX11 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3334 עכשיו אני לא מומחה לענייני חומרה אבל אני לא בטוח אם הוא יצליח להשתלב עם הלוח שלי ASUS - P4PE http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=rOpWR3ucE6Ex4xCs מה שמטריד אותי בכרטיס הוא שהוא עם DDR3 ושהוא מיועד לחיבור PCI 2.1 האם בכל זאת אני אוכל להשתמש בו? ובנוסף אם אפשר לשמוע קצת חוות דעת על הכרטיס מסך הזה עצמו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב וחג שמח לכולם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת על המעבד הזה? ( אני יודע שהוא כבר סבאלה ) http://www.cpu-world.com/CPUs/K7/AMD-Mobile%20Athlon%20XP-M%202800%2B%20-%20AXMA2800FKT4C.html לאיזה מעבד מדורו הוא משתווה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים! קניתי את המחשב שמפורט למטה לפני חצי שנה שכולל את הלוח של GIGABYTE 8I945P-G ועדיין לא עדכנתי את גירסת הביוס, האם מומלץ לעשות את זה? האם זה יכול להביא לשיפור בביצועים? תודה מראש על התגובות!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הרוב מחכים למעבדי AMD החדשים שיגיעו, אבל למרות זאת אני מבקש לשאול בקשר למעבדי אינטל המשך סדרת Coffee lake מתי אמורים להגיע 9900 ו- 9900T ועוד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
צמד דגמי Swift 5 מהדור הבא של חברת אייסר מופיעים בחנות מקוונת ומציעים לנו לצפות לקראת השקה רשמית אפשרית בעוד חודש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה לא פעם ראשונה שאני שם לב לרעש חשמלי שמגיע מלוחות, בד"כ נראה כי המקור הוא מאחור באיזור חיבורי ה-USB, אולי מהקבלים שם. אבל בד"כ זה קורה כשמזיזים את העכבר/גלגלת.. עכשיו יש לי כאן P35-DS3 בהרצת Memtest, ופעם בכמה זמן הוא עושה רעשים כאלה שחוזרים על עצמם. זה בטוח לא רעש של משהו מכני כמו מאוורר או כונן קשיח (שאינו מחובר בכלל). הלוח באוברקלוק ל-FSB 400 עם Q6600. HDD S.M.A.R.T. Capability__ [Disabled] Limit CPUID Max. to 3______ [Disabled] CPU Enhanced Halt (C1E)____ [Disabled] CPU EIST Function__________ [Disabled] Virtualization Technology__ [Disabled] Smart FAN Control Method__ [Disable] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [102] C.I.A. 2__________________________ [Disabled…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה כללית יש טעם להביא 8GB או ש 4GB יספיקו לשנה שנתיים הקרובות? הצרכים הם גיימינג מוזיקה וסרטים. ירוץ על windows 7 64bit.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-