מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
המעבר המיוחל אל ליבות עיבוד מודרניות ומתקדמות יותר בשוק הנייח קרוב מאי-פעם, אך הכמות תהיה מופחתת לעומת הדור הנוכחי בשל כךלכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להגיד לי מבחינת ביצועיים איזה מעבדים יותר טובים של intel או של amd אני יודע שיש את ה AMD Athlon 64 X2 של amd ואת ה pentum d 800 וה pentum d 900 של Intel וגם את ה pentum ee מישהו יכול להגיד לי כאילו כמה ננומטר כל אחד ליבה אחת שתי ליבות כמה bit את הביצועים שלהם ואת המחרים שלהם ועל תפנו אותי לאתרים כי יש לי חרא של אנגלית אז אם מישהו יכול טיפה לירשום לי על המעבדים האלה ועל amd ו intel
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שהוצאת את הסוללה של הביוס מלוח האם של אח שלי ( VIA) המחשב לא עלה אז החליפו לי אותו ללוח אם של PC-PARTNER ואנשים פה אומרים שזהו לוח אם לא טוב כלל אז ברצוני לדעת מה בדיוק לא טוב בו ? ועוד משהו קטן איפה אני יכול לעדכן את הביוס שהלוח ? כי לא מצאתי ממש באתר שלהם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סדרת האקסטרים תוכרז ב-11 באוגוסט :jump: מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20080808044720_Intel_Core_i7_Intel_Sets_the_Official_Brand_Name_for_Nehalem_Chips.html
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת... האם הלוח הישן Intel Garibaldi D850GB ניתן לשים בו את המעבד הבא: Pentium D 925 3GHz / 800MHz FSB L2 cach 2MBX2 אשמח לדעת.... תודה !
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח של PCPARTNER ויש עליו סלוט קטן בצבע חום(יותר קטן מPCI). מישהו יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בודק מחשב של חברים ב SIW המעבד הוא Phenom x4 9850, עפ"י אתר היצרון מהירות המעבד היא 2.5GHz. עפ"י SIW יש 3 ליבות בעלות מהירות 1.2GHz וליבה אחת בעלת מהירות 2.5GHz. כמו כן HT Link = 2GHz (מה זה? מהירות ממוצעת לכל המעבד?) מצ"ב screen shot. האם זהו מצב תקין? כך זה אמור להיות או שנעשה פה UNDERCLOCK ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלה התוצאות שקיבלתי : איך יכול להיות ש I5 11400F מקבל יותר ניקוד מ 5600X ? למרות שזה בקושי אחוז 0.6% אבל עדיין וה 12400F חזק מ 11400F רק ב 4%
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך בבקשה הצעה ללוח אם בתקציב 300-400 ש"ח למעבד Celeron 1.7GHZ הטכנאי אייבורי המטומטם אמר שלתיקון המחשב זה 1200 שקל ורק לוח האם מקולקל אז אני צריך המלצות חברה תודה! עריכה: מה דעתכם על הלוח הזה? http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=586 הוא טוב למעבד Intel Celeron 1.7GHZ ? אני גם צריך לדעת מה הזיכרונות ושאר הרכיבים?
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיות רציניות וגם אני לא כל כך מבין במחשבים (חומרה) כי אני רק בן 14 לא שזה כל כך קטן. אז ככה יש לי מחשב כזה: פנטיום 3 1000 256 זיכרון DDR א 40 גיגה 7200 RPM GEFORCE 2 GTS\PRO 32 MB CREATIVE SB LIVE (נראה לי בקשר לכטיס קול) WINDOWS XP PRO CD +52 CDRW YAMAHA 2100S 16 10 40 עכשיו אני הורדתי את כל הדרייברים המתאימים שיכולתי למצוא לכרטיסים שלי XP DETENATOR SBLIVEDRVUPDATEXP והמחשב פשוט עובד חרא. הוא עולה לאט ויורד לאט והכוונה היא ממש לאט. וזה עוד אחרי ששיתי פרמוט והוא חצי ריק. 26 גיגה פנוים. הוא עולה בערך ב40 טעינות של הXP ויורד באיזה 2 דקות או יותר. ולפעמים במשחקים הוא פשוט עושה רסטארט מתי שבא לו. ועוד....... כמעט כל המשחקים לא פועלים טוב. או מקרטעים ונתקעים או …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב הסיפור הוא קזה קניתי זיכרון ADATA ב KSP ולי במחשב היה כבר PQI הלוח שלי הוא ג'גה בייט GA8-ST800 אני חושב הבעיה בו כאשר אני מחבר את שתי הזיכרונות ביחד אז ב WINDOWS הכל עובד שאני משחק מישחקים זה עושה RESTART אחרי כמה דקות להזכיר לכם כל זיכרון בניפרד לא עושה את זה אלה שהם ביחד דבר שאומר שהם תקינים אני כבר ממש לא יודע מה אני יכול לעשות למישו יש רעיון שוב אני חושד בלוח עם למישו יש פיטרון לבעיה אני ישמח תודה לעונים סרגיי
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי לבחור בין שני לוחות אם ל-2600K. אני מעוניין לעשות אוברקלוק בינוני למעבד ושמעתי שה-Z68 יותר טוב למטרה הזו. ההתלבטות שלי היא בין ה-GA-Z68X-UD4-B3 לבין מה שאני חושב שהוא המתחרה שלו ב-P67, ה-GA-P67A-UD4-B3 ראיתי שמבחינת המפרט שלהם הם דיי זהים חוץ מכמה פורטים של USB וSATA.. אשמח אם תעזרו לי להחליט מה הכי מתאים למטרת אוברקלוק מכובד של אזור עד ה5Ghz. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן Q6600 Steping G0 8800GTS 320MB קירור: Schyte INFINITY ההתלבטות: Gigabyte P35 DS3L או Asus P5KC האסוס יקר ב-400 שקלים. Corsair 2GB Value Select DDR2 800MHZ CL5 או Corsair 2GB DDR2 800MHZ XMS2 ה-XMS2 יקרים ב-200 שקלים. מה לבחור? השיקולים הם אוברקלוק ומה הרכיבים שיותר יתאימו למעבד ולכ. מסך. (אני לא הולך להשתגע ולהגיע ל-4GHZ.. יותר לכיוון ה-3.3-3.6) האם אני יכול בראש שקט ללכת על הג'יגבייט וה-Value Select? :bash: :s05: חיפשתי ולא מצאתי בידיוק תשובות על שאלותיי, אז מצטער מראש אם כן. יותם המבולבל.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן החלטתי להרחיב את הזיכרון במחשב החדש שלי מ4 GB ל8 והזמנתי מTMS כרטיס זיכרון זהה לנמצא ברשותי. http://tms.co.il/product/10059 אך כשה הגעתי לשלב התקנת הזיכרון במערכת גיליתי שהסטיק החדש גדול מהישן. (הישן למעלה והחדש למטה). Uploaded with ImageShack.us רציתי לוודא שהכל תקין, ולנסות להבין את הסיבה להבדל הגדלים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צמד דגמי Swift 5 מהדור הבא של חברת אייסר מופיעים בחנות מקוונת ומציעים לנו לצפות לקראת השקה רשמית אפשרית בעוד חודש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים של 512.. כרגע אני מסתכל לעצמי בEVEREST אני רואה את זה: שאלותיי: 1. זה אומר שיש לי סטיק אחד של 667 ואחד של 533? 2. שניהם מאותה חברה?
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב הנייח שלי. לוח האם הינו Intel DH67BL עם chipset -H67-B3. לפי המפרט הטכני של הלוח הוא תומך עד 32GB כאשר הגודל המקסימלי של יחידת זכרון הינו DDR3-1333MHz 4Gb. וכאן מגיעה הבעיה: כיוון שישנם ארבעה slot - ים אז 4x4=16Gb. בד"כ אינטל אינם טועים, האם מישהו יכול להסביר לי מהיכן נובצע ההפרש ? כמו כן אשמח לקבל המלצה לסוג הזכרון המומלץ. כרגע הזכרון שיש לי כרגע הינו 2 יחידות של DDR3-800MHz של Samsung אני מעוניין להחליפו ב - 4 יחידות חדשות. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לישאול מה יותר טובhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_679_1718&products_id=4243 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=9042 אני חושב יותר על ה פטריות אבל תגידו לי מה אתם ממליצים מה אומר תימונים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכם פעם קנה חלק מחו"ל בתיווך עם Mustop? אני לא יודע עד כמה הם אמינים ואיך בכלל אפשר לדעת כמה המשלוח והמכס יעלו את המחיר של המוצרים שאני רוצה לקנות, הבנתי שאצלם מחיר המשלוח עולה לפי משקל אבל איך אפשר בכלל לדעת כמה תשקול החבילה? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם עדיף להגדיל רק לארבע או שאם כבר אז לשש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי מחשב "מת" (לא עולה) והדבר הראשון שרציתי לעשות זה לברר מהי שגיאת ה-POST. בלוח (זה הלוח: http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=676&proname=MI5-G41SGMD2) אין ספיקר מובנה, ואין לי ספיקר לחבר לו ממחשב אחר בבית. יש דרך אחרת לדעת מהי שגיאת ה-POST? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.tgdaily.com/2006/01/26/ddr3_2007/ המהירות של הזיכרון צריכה להיות 800MHZ... נשמע מצויין
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. ברצוני לדעת האם לוח האם Gigabyte דגם GA-X58A-UD3R צ'יפסט X58 והמעבד Intel® Core™ i7 930 2.80GHz תומכים בוירטואליזציה? אני מעוניין להתקין את מצב XP בחלונות 7. אשמח לקבל תגובה מהיר כיוון שרכשתי מחשב עם מפרט זה במידה ואין תמיכה אני אשנה את המפרט. תודה מראש. איציק.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האתר הסיני Hardspell פרסם ש-Intel תשחרר מעבד High End המבוסס על ליתוגרפיה של 45nm בסוף השנה. שם הקוד של המעבד הוא Yorkfield והוא ייקרא Intel Core 2 Extreme QX6950. למעבד יהיו 4 ליבות, 12MB של L2 Cache, גם 1333MHZ FSB, מהירות שעון של 3.33GHZ ומחירו יהיה 999$ (בהזמנות של 1000 יחידות). אין ממש חדשות, רק תקציר של מידע שקיים כבר ברשת - אבל שמתי לב שמידע זה לא פורסם עדיין בפורום, אז הבאתי לכם את ה"כתבה" מהאתר. מה שמוזר לי, לפחות מבחינת השם, הוא השימוש ב-Q6950 - אם אינטל תרצה להציע בעתיד מעבד יותר טוב מאותה סדרה, מה יהיה שמו? לא עדיף לקרוא לו Q6900 ולשמור את השם "QX6950" למעבד טוב יותר ממנו, או שהסימון "50" נועד אך ורק לציון באס גבוה יותר? מחיר המעבד טוב מאוד לדעתי, בעיקר מפני ש…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-