עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Xaar,

אני מעוניין לקנות את המעבד Core2Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB.. ואני אשמח אם תוכלו להשוות את הביצועים כל מה שקשור אליו למעבד של AMD. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by MasterDK,

יש לי מעבד שתומך בטכנולוגית ה Hyper Threading. רציתי לדעת למה זה טוב מה היתרונות/חסרונות שלו ומה זה נותן לי? במעבד הוא דרך הגם אם זה חשוב Pentium 4 3.0GHZ Presscott 64bit LGA775 Support Hyper Threading Thecnology ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. זכרונות קיימים, infineon ddr333 כנראה ימכרו למשפחה חמה ואוהבת המחיר עדיין לא סגור לגמרי אז לא רוצה לזרוק הצהרות לאוויר, בנוסף לזה יש לי בצד 400 שקל ככה שסביבת המחירים אני משער שתיהיה 700-800 שקל מה אתם מציעים לי לקנות, לא חייבים לכסח את כל ה800 שקל חשבתי על ה a-data 512mb ddr400 שעולה בסביבות ה600 שקל ואמור להספיק לי אני בfsb 200, השאלה שלי היא כזאת.. אם אני יעבוד בfsb200 ויקנה זכרונות ddr400 אני יעבוד ב יחס 1:1 אם אני יקנה זכרונות 500 אני יעלה את היחסים, מה יתן לי תוצאות טובות יותר והאם זה יהיה הפרש משמעותי כי הבנתי שברגע שמשנים את היחסים משתנים מספר הפעולות במחזור (לא כל כך הבנתי את הקטע) בקיצור מה יהיה יותר טוב והאם זה קריטי תודה (:

4. אז ככהה יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 וזיכרון פנימי 256m 800 של kingston והשאלה שלי היא איך יעבוד הכרטיס ati 9800 pro 128 m עם הזיכרון שיש לי כי תאמת כרגע היו מצבים שהוא אמר שיש לי לא מספיק זיכרון פנימי.... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  5. איזה מעבד יותר חזק והאם ע"י הכרטיס hd4890 באחד מהמעבדים הנ"ל יהיה צוואר בקבוק?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אוקי חברה יש לי 500 שקל אני יכול לחרוג מקסימום ב100 אני צריך המלצה לגיגה זיכרון בתווך התקציב כמובן שזה אהייה ב2 סטוקים של 512 הלוח של זה nforce 4 k8nf9 מעבד amd athlon 64+3000 אפשר גם להמליץ על חנויות מחול אבל שזה לא יחרוג מ600 שקל תודה..

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by raniAA,

כותרת..+ אני נכנסתי לBIOS של לוח האם שלי.... ככה לבדוק טמפ' ... לא עשיתי OC למעבד, או לכ.מסך... הנה השאלה.. הגיוני שיהיה לי 19 מעלות צלזיוס במנוחה או שאני לא שפוי וחם לי..? יש לי E8400 3.0GHZ עם קירור אינטל מקורי.. הגיוני או לא? הבאתי תמונה שצילמתי בעצמי.. בפלא'... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  8. שלום לכם, 1. מישהו מכיר את זה, אולי פספסתי משהו ולא ראתי את זה? 2. מצד שני הכניס לי אפשרות לEIST, שבגרסא 12 לא הופיעה לי. תודה.

9. Started by hagaisar,

שלום האם זיכרון 800MHz DDR2 Non-ECC CL6 DIMM של KINGSTON מתאים ללוח אם Intel p35 הבנתי ש DIMM שייך ל64 סיביות והמחשב שלי הוא 32 bits זה משנה אם הזיכרון הקודם שלי איטי יותר תודה מראש חגי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ניצוץ,

חברים נכבדים. האם למערכת הפעלה אקס פי מסוג 32 ביט מתאים מעבד מסוים. ואילו ל- 64 ביט מתאים מעבד אחר ? תודה ניצוץ

11. אני לא תומך ב AMD או משהו, ולא אני לא urib אבל, התוצאות שפורסמו כאן נראות לי מאוד מפוקפקות. אם תסתכלו על הלוגו שב CPU-Z רואים בבירור שהוא חתוך.. אפילו בלי הלוגו "הרשמי" שפורסם פה בפורום. http://hwzone.co.il/view-image/newspics/RnGKay/Phenom657656.jpg עומרי לא מעניין אותי אם הא אמינים או לא...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. כל האנשים שמציעים מפרטים לא מציעים יותר מ4 GB זכרון, למה זה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by jon bar,

מעבדי Xeon ו Itatium לשרתים Pentium אם מסוג ליבה המריצה 32bit coreTduo אם ליבה 64 bit בדוק מה המעבד לפני שאתה רוכש ואיזה תוכנות יש לך

14. איך לוח האם הבא? http://www.advantech.com/products/Model_Detail.asp?model_id=1-1TGUXY ובנוסף מה דעתכם על הזכרונות?? (בתמונה) ניתן לשפר את התיזמונים? (יש לי שני זכרונות כאלו זהים שעובדים במצב DUAL) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by stam_1,

שלום את המחשב קיבלתי עם לוח אם F2ga-MA78GM-UD עם גרסה F2. באתר הרישמי של GIGABYTE מצאתי שקיימת כבר גרסת BIOS של F7. הורדתי תוכנה לעדכון BIOS ןהיא אכן מצאה כי קיימת גרסה F7, אך כשאני מעדכן ומבצע איתחול, מופיע כי הגרסה הוחלפה מ-F2 ל-F3. למשהו יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by ed1,

המפרט: לוח אביט NF7 עם AMD 2500 וזכרונות 256 DDR 400MHZ אז למה מופיע רק 333 FSB? (הביוס בברירת מחדל, כלומר, הוא בוחר באופן אוטומטי את ה-FSB לפי החומרה?!) יכול להיות שמכרו לי זכרון של 333MHZ?

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by sagi_10,

אני חיפשתי הרבה זמן זיכרונות טובים לoc וניאה לי שמצאתי משהו טוב אחרי כל החיפוש הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3255 איך הם??עד איפה אני אוכל להגיע איתם על מתח של 2.9?? (אל תגידו לי שיש זכרונות אחרים בתקציב הזה כי אני לא מחפש משהו אחר ,אני משיג אותם במחיר טוב חדשים...)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by slrr,

למה לא מורידים את ה-FDD?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  19. לשים מעבד עם 12 מגה קאש ו8 ג'יגה זכרונות או מעבד עם 8 מגה קאש ו8 גי'גה זכרונות כי שמעתי שמעדיפים ללכת על הכיון של 8/8 מכירים את הנושא ?

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. שלום לכולם, לפני שכולם אומרים לי "תשתמש בחיפוש" / "יש מיליון הודעות כאלו", השתמשתי בחיפוש, ראיתי הרבה תגובות אבל מאוד הייתי רוצה שאנשים יתנו את דעתם במקרה הספציפי שלי, אם זה לא יותר מידי קודם כל אני בונה מפרט למחשב חדש, שכניראה נקנה אותו בסוף החודש או תחילת חודש הבא פחות או יותר.. המעבד הוא E6300. יש לי כמה שאלות קטנות קודם, האם יש הבדל משמעותי בין הצ'יפים של נוידיה ואינטל ? יש עדיפות לצ'יפ כל שהוא מבחינת ביצועים בעבודות מולטימדיה \ משחקים? אני מחפש לוח טוב, עדיף שלא יהיה יקר כל כך, ותאמת אין סיבה שהיה יקר כל כך מכיוון שאני לא מחפש לוח טוב ל OC, או עם כל התוספות שאני לא ממש משתמש בהם. אני לא מתכוון לעשות OC בשום שלב כניראה, אז לוח עם ביצועיי OC מרשימים זה לא אקטואלי ב…

21. אני לא מוצא בביוס את האפשרות הזאת ... הביסו שלי הוא award bios משהו כזה קוראים לו ... לוח gigabyte k8 nf4 משהו יודע אולי ?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by יניב קופר,

איך החברה הזאת American Data

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  23. Started by Dubek,

שלום. יש לי מחשב עם מעבד סלרון עם לוח שתומך ב-SDRAM. הזיכרון שהיה עליו נדפק (וכבר אין אחריות). השאלה שלי היא אם ניתן להחליף את הזיכרון בזיכרון DDR? (ניסיתי למצוא תשובה לשאלה בסטיקי של הזכרונות, אבל יש שם קצת יותר מדי מידע בשביל לקבל תשובה פשוטה)

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by abarbotel,

שלום לכולם אני כל הזמן קורא פה על כל מיני שמות של מעבדים חלקם של אינטל חלקם של AMD נוצר לי בלאגן שלם בראש כי כל השמות נורא מבלבלים, חלק זה dual core וחלק זה cure2due חלק אני רואה רשום אקסטרים ועל חלק בכלל quad וכל דגם כזה עם מספרים... מישהו בבקשה מוכן לעשות לי סדר בבלאגן של כל המעבדים ולתת קצת הסבר.. מה נחשב מהיר יותר מה טוב יותר וכו.. ולמה חלק אומרים שמחשב כפול ליבה לפעמים טוב יותר ממרובע ליבה תודה לכל העונים זה מאד חשוב לי!!

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  25. Started by RealTime,

חיפשתי שעה ב- PANDAS ו-KSP לא מצאתי. מישהו יכול לעזור? תודה !

• 3 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.