עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

שלום, כאשר אני מעדכן ביוס דרך WINFLASH, הביוס מתאפס וצריך להגדיר מחדש? או שהכל נשאר אותו דבר(הגדרות ,אוברקלוק,מתח וזה) רק הגירסא התחלפה ועוד פונצקיות נוספו? תודה

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by bad-sector,

האם יש דבר כזה אחריות לכל החיים? ואם יש לי זיכרון האם אני יכול לדעת איפה לממש את האחריות?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  3. Started by d.c.n,

אנשים עדיין מחפשים כאלה? כי הבנתי שדי קשה למצוא אותם כי הם ישנים וגם עם כן הם יקרים. יש לי קרוב ל 20 כאלה מי שמעוניין לקנות.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  4. Started by Esparco,

היום הגיע לי הלוח אחרי מימוש אחריות וקיבלתי את ה REV 305 מישהו יודע מה ההבדלים המשמעותיים בלוח??

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  5. Started by lidor_abo,

חברה איך אני יכול לדעת איזה cl הזיכרון שלי שיש לי במחשב?

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  6. אני מחפש ביצועים לעומת לוחות אחרים, תודה

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by maazg,

שלום..... פשוט נשרף ל הלוח והמעבד.. לכן צריך לקנות חדשים.. אני מתלבט בין AMD \ INTEL. והזיכרון הוא 512. PCI-E מה עדיף ? ומה הלוח התאים לכל אחד? תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  8. היי למבינים אותי , אני מבקש תוכנה שבודקת יציבות של מעבד +כרטיס מסך , ידוע לי על OCCT , האם יש אחרת? קראתי בפורום שיש לפעמים שמעבד לא עובד 100% , זאת אומרת שיש אפשרות שהFSB לא עולה או לא יציב בגלל אובר קלוקינג שעשו למעבד , או שהלוח אם לא מאפשר זאת. בקיצור אני רוצה לבדוק את המעבד שלי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Rhx,

שלום , יש לי סטיק אחד של 512 זכרון ואני רוצה לקנות עוד אחד אבל לא פה אני רוצה לקנות מארה"ב יש לי תקציב של 50 דולר התייעצתי עם חבר (נמרוד:<) הוא אמר לי שכדאי לקח תאת הזכרון הזה מה אתם אומרים ? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227037 ובמקום זה אני אוותר על הארד דיסק חדש 160GB ובעוד 50 דולר אני אקנה משהו אחר... מה אתם אומרים Ocz+A-data ?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Kukishin,

יש לי 2 ג'יגה שהם נמצאים בלוח שבו יש ארבע סלוטים. שני הסטיקים ממוקמים בסלוטים באותו צבע כדי שיפעלו על דואל צ'אנל. אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של זכרונות מאותה חברה רק תיזמונים קצת פחות טובים בגלל המחיר. אני מבין שזה ימשוך את הזכרון עם התזמונים היותר טובים לעבוד ברמה של הפחות טובים. ויש לי שתי שאלות: אחת - האם הסטיקים החדשים יעבדו לי בדואל למרות שהם שונים מהישנים? ושניה - עד כמה הירידה ברמת התזמונים משמעותית ביחס לעליה הכללית בכמות הזכרון(מ2 ל4 ג'יגה). הסטיקים הישנים הם G.SKILL 2GB 800MHZ HK הסטיקים החדשים הם G.SKILL 2GB 800MHZ PK כמו כן אני מתכנן אוברקלוק. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by Ocean2k,

יש לי את הלוח הנ"ל וישנה תופעה מוזרה, לפעמים ישנה תופעה מוזרה שהלוח נתקע ורק RESET עוזר, ניסיתי את כל עידכוני הביוס אח ללא הועיל. חוץ מבעיה זו אני מרוצה עד מאוד מהלוח הנ"ל. יש לציין שאני עובד עם: 1GB OF DUAL CHANNEL 4SIM 256 EACH 1

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  12. איזה מעבד עדיף יותר לשימוש במשחקים (לא כבדים), intel Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray או Core 2 Duo E7500, 2.93GHz, 1066Mhz, s775, 3MB Tray או Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray. המליצו לי פה על מעבדים של AMD שאין לי בכלל ניסיון איתם ואני מעדיף את אינטל על פניהם. השאלה שלי לגבי זכרונות היא איזה חברה טובה יותר מבין אלה: kingston, mushkin, patriot? (מעוניין ב2G) ושאלה אחרונה זה ההארד דיסקים שכבר ממש מבלבלים אותי אני זוכר שלפני כמה שנים WD היו הכי טובים אבל היום יש גם את hitachi בשוק וsegate וכל מיני דגמים.. אני מעוניין שיהיה בו 500GB ושיהיה כמה שפחות רועש. אני נאלץ לבחור בכל הרכיבים הפשוטים האלה בגלל תקציב נמוך.. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  13. המלצה לשתי לוחות בהתאם למחיר אני אקח כרטיס מסך התלבטות בין GTX470 HD6870

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. חברה שלום יש לי לוח GA-8IK1100 וכרטיס מסך ATI RADEON 9800 RPO ליד כניסת AGP על הלוח יש כניסת מתח של 12V וגם על הכרטיס יש כניסה של 12V ואני לא יודע עם מותר לחבר את שניהם ביחד לספק הכח או אולי צריך רק אחד , ואם אחד אז איזה מהם ??? ??? תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Satlan,

חברה, שאלה די מעניינת עלתה בראשי, עקב החלטתי לקנות מחשב (מאוד בקרוב) אני כמובן הולך על הדור של ה-64 ביט, אבל אני מאוד מבולבל, ישנם שני סוגים--> הראשון הוא AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice והשני הוא Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 1MB 800MHz 541 64BIT Box שניהם אותם מחירים, עכשיו אני מעוניין לדעת, מי יותר טוב, מי מביא יותר ביצועים, מי עדיף מבחינת לוח אם ובקיצור, AMD או INTEL! בתודה מראש :]

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  16. אהלן, 1) למחשב שלא נועד למשחקים, אבל בהחלט לאוברקלוקינג, הייתם בוחרים מבין לוחות הP35 את הDS4 הDS3P או את P5KE? 2) אני יודע שנשאל פה כבר, למעשה הייתי הראשון ששאל פה לפני כמה חודשים, אבל לא ראיתי שמישהו גילה משהו ברור עד עכשיו בפורום. השאלה היא לגבי ה stepping G0 של הQ6600, מתי הוא אמור להגיע לארץ (כל חודש אומרים בחודש הבא...)? 3) האם יש דרך להשיג בארץ Thermalright Extreme 120, או שחייבים להסתפק בטוניק? 4) שווה לקנות 4 ג'יגה זיכרון? יש משהו יציב שתומך בזה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by itziktzvi,

יש לי לוח אם ASUS TUSL2-C ומעבד INTEL P3800MHZ ועשיתי לו אובר קלוק ל900 דרך הג'מפרים בלוח אבל אני לא יכול לעשות יותר ורק 100 מגהרץ לר מספיקים לי והמכפלה שלי היא 6 אז אם משהו יכול לאמר לי איך להגדיל אותה אני יודה לו מאוד תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  18. היי רציתי לדעת אם יש ירידה בביצועים אם אני ירכיב 4 זיכרונות של 1 גיגה כל אחד במקום 2 זיכרונות של 2 גיגה כל אחד , מה עדיף יותר ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה לקנות זיכרונות של DDR במקום ה-SDRAM שיש לי כרגע במחשב. קניתי לאחרונה סטיק של 256 מגה ב-250 ש"ח בחנות מסויימת וכעת אני מעדיף להחליף את הזיכרון SDRAM הזה ולהוסיף כסף ולקבל זיכרון DDRAM אך בקיבולת של 512 מגה... ראיתי שישנם המון סוגים של חברות שונות..... עם מהירויות שונות וכד'... רציתי לדעת מה ההבדל בין ****PC לבין ***MHZ , מה כל אחד מהמספרים אומרים ומה כדאי לקחת? חשבתי לקחת ב-480 ש"ח את הזיכרון של GEIL + קירור , מה אתם אומרים על זיכרון זה? בנוסף, ברצוני לציין כי בקרוב אני משדרג את הלוח והמעבד ללוח ומעבד קצת יותר חדישים (אני חושב מעבד AMD 1.8) כך שכאשר אם יצא לכם להעיף מבט במפרט שלי כשאתם עונים לי, אל תתייחסו אליו כל כך משום שהוא ישתנה בקרוב :-)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Tom3bar,

אהלן, שאלה זריזה - אי צריך למרוח על כל ההיטסינק של המעבד עצמו ? ראה תמונה : http://www.hwzone.co.il/newspics/RnGKay/Athlon643200/Picture%20049.jpg וצריך גם למרוח על המאוורר ? (מאוורר גיגהבייט) תודה, תום.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון ואני שומע רבות על מושקין כמה שהיא טובה אז רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על הסוג הזה של הזיכרון Mushkin 512MB PC3200 Green והאם הוא שווה לי זה עולה 570 זה מפנדה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by ronenvvv,

אבא שלי בארה"ב עד יום שלישי, ואני רוצה להזמין זיכרונות דרך אייביי אליו לדירה... מה אתם אומרים על הזיכרונות שבקישור... כרגע יש לי 2*256 עובדים בדואל של מיקרון. המערכת שלי היא : פנטיום 4 2.8 , לוח אפוקס עד 4 גיגה(4 סלוטים) ,ווינדוס אקס-פי... שווה מבחינת חברה וביצועים... שווה המחיר? http://cgi.ebay.com/CORSAIR-2GB-DDR-400MHZ-2-GB-PC3200-2048MB-1GB-x-2_W0QQitemZ6799357534QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem תודה אם אפשר כמה שיותר מהר כי מחר יום חופש שם...!

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by yanosh,

אהלן יש ברשותי מחשב ישן שעדיין משמש לפעמים לעריכת וידאו. שידרגתי את הזיכרון והספתי 2 כרטיסים כל אחד 2 גיגה. (daul) יש לי עוד את הכרטיס זיכרון הישן שהוא גיגה אחד. רציתי לדעת איך הכי טוב לתקין אותם. לוח האם שלי זה asus p5k se שני כרטיסי הזיכרון החדשים הם 800mhz והישן 660mhz הבנתי שהכי טוב לשים את החדשים באותו הערוץ. אז שמתי אותם על הצהוב ואת הישן על השחור. אבל בתפריט ביוס המחשב מזהה רק 4 גיגה זכרון אשמח לעזרה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by shutdown,

החלטתי לשדרג את המחשב (לוח אם + מעבד + זיכרון) . מכיוון שמשחקים לא חשובים לי, לפחות לא החדשים, אז אפשר לקחת את הכרטיס AGP שברשותי ולחסוך. טוב, לאחר שקראתי הרבה מאמרים / ביקורות על שילובים מסויימים של לוחות אם ומעבדים החלטתי להרכיב מערכת (תקציבית מאוד) כזאת: מעבד C2D e6300 זיכרון DDRII 667Mhz סביר כלשהו 1GB לוח אם שיתמוך גם ב C2D וגם יכיל AGP. במסגרת כוללת של 2000 שח +- לוח ה 775Dual-VSTA התאים. הוא הרי תומך ב AGP וגם ב conroe (כנראה הלוח היחיד). ובכן, הלכתי לחנות מסויימת בת"א כדי לרכוש את הרכיבים הנ"ל - המוכר התעקש שלוח האם לא תומך בשום אופן במעבדי conroe, ואמר שמנסיון של המעבדה שלהם זה פשוט לא עובד - ולא משנה מה היצרן טוען. הוא גם שאל עוד עובד בחנות שאף הוא חיזק א…

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  25. לוח P5Q של ASUS יש לי 4 סטיקים OCZ PLT של גיגה לא משנה איזה אני מכניס לסלוטים 1 ו 2 עובד סבבה (אבל אין דואל צ'אנל) רק שם משהו ב 3 או 4 בלי קשר אם יש או אין ב 1 או 2 ואין תצוגה יכול להיות שזה קשור לספק כוח ?? שלא נותן חשמל לסלוטים 3 ו 4 בלוח

• 1 תגובה
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.