עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by deth213,

שלום, הזמנתי מחשב חדש עם זכרונות DDR2 667 , באתר של הלוח אם אני רואה שנתנו לי לוח שאינו תומך, אלא עד 533 התקשרתי לחנות ואמרו לי שתדר הזכרונות נקבע ע"י תדר המעבד. יש לי DC805 - 2.6MHZ שעובד ב-533. האם הזכרונות באמת יכולים לעבוד עד 533 או שאין קשר וזה רק בגלל לוח האם ? דבר נוסף לגבי לוח האם, הוא של ASROCK וכתוב ב-SANDRA וגם באתר שיש לו ממשק AGI - שזה כמו pci-e x 4, האם זה משפיע חזק על הביצועים של הכרטיס מסך ? בתודה מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by shaharZur,

עד עכשיו תיכננתי לקנות מחשב מבוסס על AMD 3800X2 ולוח M2N-E כדי שיהיה לי אפשרות לשדרג בעתיד ובגלל שאין לי תקציב לקונרו אבל עכשיו לאחר ששמעתי שיהיה עידכוני ביוס ללוחות הישנים אז אני מתלבט בין AMD לאינטל. אם אני קונה אינטל אז אני קונה את D805 ולוח P5LD2 SE. אז מה עדיף??

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tiger2014,

קונה מחשב חדש המוכר הציע לי את הלוח הזה Asus b85m-g השאלה אם הלוח אם הזה ישן? והאם שווה להחליפו לדגמיים של h87 או z87? דגם המעבד: core i7 haswell 4770 עוד דבר: זיכרון האם כדאי g.skill aegis או g.skill ripjaws-x? מה ההבדל בינהם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by The_overclocker,

אני רוצה לקנות 256 זכרון SDRAM אבל מופיעים מושגים כמו DOUBLE SIDED שאין לי מושג מה הם או מה מבדיל אותם מאחרים. אני לא רוצה לעשות טעות, אז אני אודה על עזרתכם ! נ.ב שמעתי ב טק טיוי ש OEM זה בעצם Original Eqipment Manufacturer זה נכון ?, אז איך זה מתבטא פה בזכרון ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם אני עובד על xp 32, כרגע יש לי 2 ג'יגה זיכרון. המחשב משמש לעריכת וידאו על תוכנת avid, כך שאני חייב לעבוד על xp כי avid לא עובד טוב עם וינדוס 7, ועם ויסטה אני לא רוצה להתעסק. העניין הוא שאני רוצה להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון והפיתרון היחיד שמצאתי הוא לעבור לxp 64 . השאלה שלי היא האם אני לא אצור לעצמי בעיות ככה, כי לפי מה שהבנתי ל-64 סיביות יש בעיות דרייברים למיניהן וכו'. השאלה האם כדאי לי להשאר עם 32 ולהגדיל רק ל-4 ג'יגה זיכרון או לעבור ל-64 ולהגדיל ל-6 ג'יגה זיכרון? תודה מראש לכולם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yotam.m,

האם הלוח שיש לו חיבור של AGP ושל PCI-E ללא תמיכה בדיואל קור של AMD?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by udilbaz,

שלום.. היום קניתי כרטיס זיכרון של 2GB 800 MHZ של VIZION משהו כזה .. עכשיו היה לי במחשב 1GB 667MHZ ושאלתי את המוכר שמה האם כדי לי להשים את שניהם.. הוא אמר לי לא זה לא טוב זה יעשה לך בעיות ומסכים כחולים.. ולפי מה שקראתי בנעוץ הבנתי שכדאי לשים את הזיכרון שהיה לי ושתרד המהירות אבל יגדל הנפח שזה יותר אפקטיבי לפי הנעוץ עכשיו אני רוצה תשובה חד משמעית מה כדאי לי לעשות? להוסיף את ה1GB זיכרון או לא? זה יעשה לי בעיות או לא? סתם לידע יש לי מערכת הפעלה WINDOWS7 והוא לוקח לי סתם כך בלי שום תוכנה כ-700-800 MB (לפי מנהל המשימות) זה בסדר?!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by SugarFreeBoy,

האחד: ASRock 775DUAL-Vsta + INTEL e6400\6300 השני: DFI LanParty NF4-U D + AMD 3800X2 939. כרגע יש לי 2 סטיקים של DDR1 512 מ.ב כ"א, כשלASRock יש רק 2 חריצי DDR מה שיהפוך את שדרוג הזיכרון לבעייתי. ובנוסף לצד AMD עומד הלוח המעולה, לעומת לוח עלום-שם משהו בצד של אינטל. אז מה הייתם בוחרים? ???

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום בבנית מחשב משרדי 80% סרטים 20% מבוסס אינטל E7300. מחפש לוח ללא RAID ללא OC או משחקים. שיתן תמורה מלאה ביחס לשקל . כדי להוזיל עלויות הבנתי שלמטרתי, לוח עם עם כרטיס גרפי יתן יחס נאות של עלות לתועלת. המטרה למצוא לוח אם כדוגמת ה 780G המהולל. שיתן את המירב בסכום 300-800 ש"ח. האופציות 1. GA 73PVM-SH2- פיצרים אידיאליים בשבילי, שאלה של ציפ מיושן? עשה את שלו? או עדיין כוחו במותניו? 2. P5N7AVM - לא חושב שהיגיע לארץ. 3. DG45ID - כאמור OC לא מעניין! גרפי של אינטל יחסית חדש, לא התבלט בסרטים, אך אמינות של אינטל. 4. G45/(43)/MS2H - כרטיס של GF תוצאות טובות יותר בסרטים. מהאינטל. אולי כדי לחכות לGF9300 שקיבל ביקורת טובות בלדוגמא ב ANANDATECH בבדיקה אומנם יש שיפור בפ…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הפרת הגדרות מעטפת החום הרשמית של אינטל הפכה בשנים האחרויות לפיצ'ר שמוטמע כברירת-מחדל בלוחות אם. לאחר דיווחים רבים על חוסר יציבות ומעבדים שנשלחים למימוש אחריות אנחנו מקבלים את היכולת להצמד באמת להגדרות היצרן, רק אם אנחנו ממש רוציםלכתבה

11. ביקשו מימני לפרמט את המחשב שכולל את הלוח שמוזכר בכותרת, התקנתי WIN 7 נקי, עכשיו אני מחפש את הדרייברים ואני לא מוצא את הלוח הזה (מבחינת אתר היצרן), אני צריך את הדרייבר של כרטיס הקול, איפה אני יכול למצוא אותו? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. מה דעתכם על לוחות האם הבאים? GIGABYTE GA-P55-USB3 GIGABYTE GA-P55M-UD2 GIGABYTE GA-P55-UD3L GIGABYTE GA-P55-US3L על איזה אתם הכי ממליצים? המעבד יהיה Intel I5 760, לא מתוכנן OC.

13. לכל חברי הפורום שלום לאחרונה קיבלתי לוח אם מדגם gigabyt GA-M61PME-S2P לינק לדגם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3009#sp חשוב לציין שהדגם הנ"ל מגיע בשני גירסאות גירסה 1.0 וגירסה 1.3 מה שלי יש זה את גירסה 1.0 השאלה שלי היא איזה סוגי מעבדים אני יכול לשים בלוח הנ"ל? לפי מה שראיתי אפשר להרחיב את סוגי המעבדים עם משדרגים גירסת bios אבל אני לא בטוח ואשמח לקבל את עזרתכם. נוסף לזה לא מובן לי עם אפשר לשים בסוקט הנ"ל מעבד מגירסא am3 זאת מיכוון שעל הלוח מצויין במפורש שהסוקט הוא AM2+ ועם כן העם יהיה בעיה בביצועים בתודה רבה לכל המשיבים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by yanivsk,

למה נועדו הדרייברים האלו ? :s05:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by elad76,

מה אתם חושבים על הIntel Bad Axe 975?? האם נחוץ כל כך מהירות זיכרון 800MHZ לשנתיים הבאות??כי הלוח תומך עד 667MHZ מה אתם חושבים עליו בכללי??כי קראתי ביקורות עליו והוא בכלל לא רע

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by bigdady,

אני קראתי קצת חומר כאן באתר ובאתרים נוספים ולא הצלחתי להבין את ההבדל, לכן כמוצא אחרון אני מבקש עזרה כאן. אני רוצה לקנות זיכרון של 400mhz ללוח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD כאשר הלוח תומך ב2x256 ואני לא יודע מה עדיף פעמים 256 או סטיק אחד של 512 דבר נוסף, שמעתי או ליתר דיוק אמרו לי שכאשר אני שם פעמים 256 המחשב בעצם מזהה 256 ולא 512 האם זה נכון? כי לפי דעתי זה לא נכון

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by 1stcowgirl,

צהריים טובים. ברצוני לומר משהו לפני הכל: תודה רבה למנהלים ולגולשים! - מאז שגיליתי את HWZONE החיים שלי בכל מה שקשור למחשב הרבה יותר קלים ובטוחים! HWZONE היא פשוט פנינה! האוירה והמנטליות של החברים הן פשוט יוצאות מהכלל. תודה רבה. - זה לוח האם שלי: GIGABYTE Z68P DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#sp הוספתי היום זכרון ורציתי לדעת אם המערך בסדר, היה לי 2X2 והוספתי 2X4 כולם בתדר 1600 השאלה היא כזו: מאחר והלוח הוא DUAL CHANNEL , האם זה חשוב באיזה סלוט יושב מה? שמתי סלוט הראשון והשלישי את ה 4X2 ושמתי בסלוט השני והרביעי 2X4 זכרונות כאלו: http://www.gskill.com/products.php?index=349 - הנה תמונה מ SIW: - האם הכל בסדר ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. בס"ד שלום לכולם רציתי לדעת עד כמה ההבדל משמעותי בין סוגי זכרונות 800MHZ אוו 1333MHZ יש לי מעבד INTEL E8400 שתומך עד 1333MHZ וגם הלוח תומך במהירות הזו אני לא עושה O.C המטרה שלי במחשב היא בעיקר למשחקים כבדים ורציתי לדעת עד כמה זה ישפיע יש לי מישהו שמוכר לי זכרונות 4GB 800MHZ במחיר של 200 ש"ח אוו4GB 1333MHZ במחיר של 620 ש"ח מחכה לתגובתכם תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן, ראיתי ביד-2 בחור שמוכר AMD Phenom II X4 965 במחיר שמתאים לי. 1.איך המעבד בהשוואה לשלי במשחקים? (בעיקר RPG ואסטרטגיה) 2.איך המעבד בOC? עם ה4000 שלי הגעתי ל2.7 מ2.0. 3.האם הספק שלי יחזיק אותו? ובכללי אם יש אנשים בפורום שיש להם את המעבד הזה אשמח לחוות דעת. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. איך אני יודע אם הלוח אם שלי תומך ב AGP 8 ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by amir77a,

חוסר תשומת לב שלי... רכשתי לוח אם של Asus P5Q-Em שיש לו slot אחד בלבד מסוג PCI, אך אני זקוק ל-2 slots של PCI. אחד לכרטיס הטלוויזיה והשני לכרטיס הרשת שרכשתי (Edimax Mimo nDraft). אפשרויות... להחליף לכרטיס רשת USB או להחליף את לוח אם ללוח אם מקביל. חשוב מאד שללוח האם תהיה יציאת HDMI (מחשב מיועד לתפקד כ-Media Center בלבד). מעבד שרכשתי הנו אינטל E8400. מה דעתכם? תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by WhiteTigerK,

שלום לכם, בשבוע הקרוב אני מתכנן קניה של מחשב חדש, ובהתחלה הייתי סגור על הלוח 965P-DS3 של GIGABYTE. לאחר זמן מה ראיתי שיש 2 דגמים נוספים של אותו לוח - revision 2.0 ו-revision 3.3. לפי ההשוואה שלי בין 3 הדגמים, ולפי מה שקראתי בפורום הזה, אין הבדלים משמעותיים בין הלוחות, מלבד שינוי בדגם כרטיס הקול, והיכולת של ה-revision 3.3 לתמוך במעבדים של 1333Mhz (מה שגם אמור להתקבל ע"י עדכון ביוס ?). אני מתכנן קניה ב-KSP ולהם יש רק את דגם ה-revision 1.0 או ה-revision 2.0 כאשר ההבדל במחיר ביניהם עומד על 130 שקל בערך, שזה לא מעט כסף בשביל רכיב בודד - לגביי ה-revision 3.3 נאמר לי שכרגע הם לא מתכננים למכור אותו אלא רק את 2 הדגמים 1.0 ו-2.0. האם יש טעם להתעקש על ה-revision 3.3 ואפילו לשקול לק…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by FordF13,

המעבד שיש לי G2020 קצת ביאס אותי ( קצת = הרבה ) הוא מתאמץ יותר מדי באתרי פלאש !!!! - וככה חיפשתי אלטרנטיבה אחרת וגלשתי באיזה אתר בחו"ל ושמתי לב למעבד הזה AMD FX-4100 ורציתי לבעוט לעצמי בראש :bash: הסתכלתי על המפרט שלו ורציתי לבכות הייתי מוסיף עוד 180 שקל והייתי מקבל מעבד פי 1000 ! יותר טוב 3.6GHZ 12M עם 4 ליבות !!! הבעיה היחידה שהוא חם כמו קציצה ( אני חושב ) 95W אני עוד יכול לעשות החלפה יש לי שבועיים ( חוק הגנת הצרכן ) הבעיה שאני לא יודע אם זה תופס בגלל שהתקנתי את המעבד וזה עבד כמה ימים צריך לברר את הנושא דוגמא למאמץ של המעבד G2020 : 30% לאן הלך ? 7 דפדפנים פתוחים ( אתרים רגילים בלי הרבה פלאש ) ודפדפן אחד עמוס פלאשים כבד = סה"כ 8 . ולמה המעבד כל כך מתאמץ ? חדש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני רוצה לקנות מעבד 2600K או 2500K בחו"ל. האם יהיה עליו אחריות פה בארץ?

25. Started by erezh13,

שלום! אני יודע שהנושא הזה דיי חרוש אבל אני שואל בשבילי ספציפית. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות Intel או AMD?? אני משתמש במחשב בעיקר ל: משחקים (לא כל כך הרבה כי יש סתם משחקים דפוקים בזמן האחרון) גלישה באינטרנט, תכנות ובניית אתרים מוסיקה (לשמוע, לא לערוך/לעשות) גרפיקה (והרבה) לפי מה ששמעתי הAMD athlon xp לא משתווה ל P4 עם ה800FSB החדש. אז מה אתם אומרים? ולמה לי לקנות AMD במקום Intel חוץ מהמחיר? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים