מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אז אני מבין שהרוחב פס של זכרונות הRDRAM עלה מ16 ל32 ביט אבל זה אומר עוד משהו? שניתן לחבר כרטיס בודד של זכרון או שעדיין חובה בזוגות? אם עדיין צריך לחבר אותם בזוגות אז ללוח הנ"ל יש חסרון גדול בגלל שיש לו רק 2 סלוטים לזכרון כלומר אם יש לי 256 RAM נניח 128+128 ואני רוצה להוסיף עוד אני חייב לזרוק 2 כרטיס זכרון ולהכניס במקומם 2 אחרים או זכרון + מתאם. מישהו יכול להוסיף פרטים?
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי מערכת : AMD 2000 XP G-FORCE 4 TI 4200 256 DDR 333 MHZ ואני רוצה עוד 128 להוסיף! האם יהיה שיפור במשחקים או סתם בזבוז כסף?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה עדיף לי לקחת: מעבד: 2.6Ghz pentium 4 prossecor with HT technology and 800Mhz FSB (northwood) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 400Mhz או: מעבד: 3.06Ghz pentium 4 prossecor with 512 cache (northwood צודק התבלבלתי) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 333Mhz כמובן שהלוח אם של הראשון הוא חדיש יותר.... אם לא הבנתם אז המעבד של הראשון הוא מהסוג החדש יותר ולכן גם תומך בזיכרון מהיר יותר אבל לשני מהירות המעבד גבוהה יותר שניהם עולים לי בערך אותו הדבר אז מה עדיף? בנוסף רציתי לדעת בקשר לכוננים קשיחים....אני יכול לקחת כונן קשיח 120 גיגה עם 8 מגה בית בפר אבל יש שני סוגים אחד IDE והשני serial ATA ואני לא יודע מה ההבדל ....הם עולים אותו הדב…
-
- 15 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי פ4 3ג 800 שאלתי היא איך אני יכול לדעת אם המעבד הנל הוא פרסקוט????? כוון שחלה בעיית התחממות של המעבד אני מדבר על 70 מעלות(44 בזמן מנוחה) כאשר במארז 2 מאווררים cpu והוצאת אוויר מהקייס וכמובן ספק בזמן עבודה מאומצת משחקים ותוכנות כבדות כאשר שלחתי אותו לבדיקה במעבדה אמרו לי שזו בעיה בפרסקוט שהיה ידוע לי עוד מלפני שיש עניין של חום גבוהה פשוט הייתי בטוח ששלי לא פרסקוט יש דרך לבדוק את זה????? בתןדה מראש אלעד-בי-יו
-
- 15 תגובות
- 992 צפיות
-
-
עשיתי את הבדיקה הזאת אבל הבעיה שהיא לוקחת יותר מידי זמן. השארתי את המחשב דולק כל הלילה עד עכשיו והיא כבר רצה 15 שעות ועדיין לא סיימה, אז בסוף ביטלתי. זה מגיע לי בערך לPASS 110 ועד איליו זה לא מוצא בעיות. מה לעשות? ולמה זה לוקח כ"כ הרבה זמן?
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. ברשותי מחשב p-4 1.7 שהקבלים התנפחו והתפוצצו אני מעונין להחליף את הלוח לחדש איך אני יכול לדעת איזה לוח לקנות הייכן אני יכול לראות איזה תושבת יש למעבד בלוח הזה. ודבר אחרון מה המחירים בערך של לוח כזה כרגע הלוח שלי עם כרטיס מסך משולב ואני רוצה שהלוח החדש יהיה עם כרטיס בנפרד. תודה לעונים. יום טוב.
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אם אני שם רק שני סטיקים של 256, המחשב עובד יופי ומריץ פאר קריי וכל משחק כבד אחר בלי בעיה. אם אני שם את 4 הסטיקים, המחשב לא מצליח בגרוש. הוא נופל בתפריט של פאר קריי ובאמצע המשחק Guild Wars. יש לי K8NF-9 ו2 סטיקים של TwinMos ו2 של Rambo (שניהם CL 2.5). למישהו יש הסבר הגיוני לתגלית הערבית הזאתי :[ אהה והמפרט: AMD 3000 VENICE סטפינג 3. ספק ART 300. ולוח K8NF-9
-
- 16 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את הזיכרון RAM שלי, יש לי 2X2 ג'יגה ו-4 סלוטים. גיליתי שהזיכרון שיש לי הוא של חברת Elpida שהפסיקה כבר לייצר זכרונות כיוון שהיא פשטה רגל לפני חצי שנה. החברה לא מופיעה ברשימת החברות המוכרות שכדאי לקנות מהם במדריך שכאן בפורום, לכן חשבתי להחליף לגמרי את הזיכרון ולא רק להוסיף זיכרון. האם יש בזה הגיון או שכדאי לי רק להוסיף? אני מתכנן בכל מקרה לקנות 2 סטיקים של 4 ג'יגה כ"א. לא היו לי שום בעיות עם הזיכרון בשנה האחרונה מאז שהמחשה נקנה. תודה בכל אופן.
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
היום נכנסתי לאתר דרייברים של הלוח ותחת עדכוני ביוס גיליתי את זה: כנראה גם הם מצטרפים לחגיגה מישהו בדק את הביוס הזה?
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי את המשחק Call of duty: Ghosts המינימום שלו זה 6gb ראם, לי יש רק 4 והמחשב כולו כבר ישן... רציתי לדעת האם יש אפשרות לשדרג את הראם ל6 במחיר קטן יחסית ? מה אתם ממליצים ? שיעבוד טוב עם מה שיש לי היום מוכן יד 2 גם.. לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 זכרונות קיימים G.Skill DDR2 4096MB (2480MBx2) 800mhz CL 4-4-4-12 Pl Black מה אתם ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם הייתם מקבלים לוח אם מחנות שהקופסא של הלוח מעוכה בתחתית בפתיחה מגלים שהורידו את הסלוטייפ מהניילון אנטי סטטי ושמו חדש ונכון יש את הקוצים מאחורה של ההלחמות אז לשקית יש חורים מזה משניי הצדדים ועל החורים של הקירור יש סימנים נקודות של שמן\מים. החנות אמרה שזה היה אצל מישהו והוא החזיר בחזרה לחנות ולא היה שימוש. הייתם מקבלים או דורשים חדש?
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום רב, אני חושב לרכוש ב eBay ממוכר בארצות הברית כרטיס רשת שאני עומד להתקין בserver בישראל. הדבר ישמש למחקר. מדובר ב: Intel Ethernet Converged Network Adapter Xl710-qda2 - Pci Express 3.0 X8 - 2 Port - Optical Fiber, Twinaxial - Retail (xl710qda2 באתר של המוכר יש אזהרה: International Customers: All electronic products are packaged for sale in the US with US voltage. שאלתי היא (וסליחה אם זה מראה בורות, אין לי ניסיון אמיתי בכך): מה משמעות הדבר, והאם יש כאן איזושהיא בעייה ? לי נראה שאמנם בארה"ב המתח הוא 110 וולט לעומת 230 וולט בישראל, אבל בסופו של דבר ישנם שנאים server, והמתח שמגיע ל slot של ה PCI בלוח אם הוא אות…
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
המעבד יהייה במחשב שאני מרכיב(פעם ראשונה) ויש לי שאלה לגבי משחה טרמית. האם חובה לשים משחה טרמית? ואם כן האם צריך להוריד את המדבקה שעל המעבד או להשאירה? את המשחה הטרמית יש לשים על המעבד או על המאוורר? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לינק לחנות: http://guru3d.pricegrabber.com/rating_getprodrev.php/product_id=53582320/id_type=M יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני בונה מארז חדש ושמתי לב שלאנשים קרה הרבה פעמים שניסו לחבר לוח אם לבד ושרפו אותו. הייתי רוצה לדעת למה זה קורה? והאם אפשר למנוע את זה?
-
- 14 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. אני קונה את הלוח abit nf7-sl ומעוניין לקנות את הזכרון הבא GEIL 512 PC3200 400MHz DDR http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_702&products_id=3161 בחנות של הדובים אמרו לי שאלו לא זכרונות מומלצים כל כך ושהרבה אנשים מחזירים אותם כי הם עושים בעיות של אי תאימות ומהירות לא תואמת. האם זה באמת ככה כי זה נשמע לי קצת תמוהה...בדרך כלל יש בעיות של אי תאימות לזכרונות של twinmos. אז אני יכול לקחת את ה-GEIL או שלהחליף אותם באיזה סמסונג?
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב חדש http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478901.0 אולם לצערי אין להם במלאי קיט זיכרונות של סמסונג. הוצעו לי האלטרנטיבות הבאות (שעליהן אני צריך לשלם תוספת מחיר, כמובן): Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2180 Corsair 2GB DDR3 1333Mhz Value Core I3 I5 I7 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1677 G.Skill F3-10666CL9D-2GBNQ 2GB DDR3 1333Mhz CL9 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1942 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=659 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1921 אני בחרתי Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz…
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
היי למבינים אותי , אני מבקש תוכנה שבודקת יציבות של מעבד +כרטיס מסך , ידוע לי על OCCT , האם יש אחרת? קראתי בפורום שיש לפעמים שמעבד לא עובד 100% , זאת אומרת שיש אפשרות שהFSB לא עולה או לא יציב בגלל אובר קלוקינג שעשו למעבד , או שהלוח אם לא מאפשר זאת. בקיצור אני רוצה לבדוק את המעבד שלי.
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ההמלצה באתר ללוח אם למחשב מישרדי (אצלי הוא לשימוש ביתי ללא משחקים ) מתקדם היא: ga-eg41nf-us2h בחנות מחשבים שפניתי אמרו לי שבלוח ga-73pvm-s2h הכרטיס הגרפי עדיף והוא גם זול יותר ,אבל חסר לו לעומת הכרטיס המומלץ יציאת fire wire שהיא לא בשימוש כמעט למשתמש רגיל, וגם כמות זיכרון 8G שהיא לא נדרשת עבורי. האם לדעתכם המוכר צודק והאם הכרטיס בחנות עדיף מבחינות נוספות כמו אמינות ואיכות ?
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי כמה דברים במפרט של לוחות אם שאני לא מבין ואשמח מאוד אם מי שמבין יעזור לי LAN Dual Gigabit LAN controllers, both featuring AI NET2 Support Teaming Technology LAN 1. 2 x RTL8111D chips (10/100/1000 Mbit) 2. Support for Teaming 3. Support for Smart Dual LAN iTE IT8720 chip 1. 1 x floppy disk drive connector supporting up to 1 floppy disk drive IEEE 1394 1. T.I. TSB43AB23 chip 2. Up to 3 IEEE 1394a ports (2 on the back panel, 1 via the IEEE 1394a bracket connected to the internal IEEE 1394a header) I/O Controller 1. iTE IT8720 chip eSATA והאם יש לוח אם שיש בו את הכל (או לפחות את הרוב) וכמובן שבנוסף שיש בו SATA 6GB ו USB 3.0 ? אם…
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מה עדיף ההפרש הוא כ200-300 ש''ח כהה שזה לא פקטור כי זה עומד בתקיצב שלי השימושים זה כמו כל אחד משחקים כבדים, הרבה הורדות ועלות, אופייס, אינטרנט, מוסיקה , הרבה סרטי HD, מסנג'ר ואולי קצת תוכנות גרפיות ותיכנון החושב הוא שאני יכול להפעיל מס' דברים בו זמנית בלי שהמחשב יהפוך לאיטי אני לא מתכוון לעשות OC כעיקרון כבר בניתי מפרט שמובסס על I5 750 אבל אז בה הדיון הזה שקצת ערער אותי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=450913.msg3857357#msg3857357 לגבי הזיכרון חלק אמרו לי שהוא ירוץ רק על 1333 אלא אם אני עושה OC ואז הוא ירוץ על 1600 וחלק אמור לי שזה לא נוכן והוא ירוץ על 1600 בלי OC מה נכון?? ולגבי המתח- המתח של הזיכרון הוא 1.65 זה המתח שהיה ממומלץ עד ש!_Nike_!…
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, בעבר כבר שאלתי לגבי לוח אם שלא נדלק -מסתבר שככל הנראה הלוח היה תקול אבל אמרו לי שיכול להיות שהבעעיה הייתה גם חוסר התאמה של המעבד. האם יש מצב שמעבד intel Core 2 Duo E8400 לא יכול לעבוד עם Intel Chipset 945G (למרות שמבחינת ה-Socket LGA 775 הוא מתאים ותומך ב-Dual Core) ואם הוא כן אמור לעבוד מה עוד יכולה להיות הבעייה שלוח אם עם ה-chipset הנ"ל לא יעבוד כשמחובר אליו ה-E8400? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני רואה זכרונות באינטרנט רשום CL5 או CL4 או משהו כזה... הבנתי שזה תזמונים, מה זה אומר? ורשום גם נגיד CL 5-5-5-18 או CL 5-5-5-15 או כל מיני צירופים אחרים... מה זה CL5 או CL4 או כל CL אחר? מה הכי טוב? ככל שהמספר גבוה יותר או נמוך יותר? מה זה הרצף הזה (CL 5-5-5-18)? מה הכי טוב? ככל שהמספר בסוף גדול או קטן יותר? עד עכשיו ידעתי להשוות בין זכרונות בנפח, במספר הסטיקים (נגיד 2GBx2 או סטיק אחד של 4GB), במהירות (MHZ) ובחברה (אני הכי אוהב את OCZ כי זה הכי משתלם כמעט תמיד). אשמח לתשובות, תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בנתיים חשבתי על זה רק רוצה משהו קצת יותר טוב עד 550 406.00 ¤ - לוח אם ABIT IL9 Pro אשמח לשמוע את העצות שלכם תודה
-
- 20 תגובות
- 991 צפיות
-