עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TGA,

מעניין אותי לדעת מה ההבדלים בין מעבדי אינטל וAMD.. כי רוב אנשים שאני מכיר אומרים שאינטל הרבה יותר שווים ושאני פה גולש במפרטי מחשב אני רואה שרוב האנשים מעדיפים לתת לבנאדם שמעוניין לקנות מחשב מעבד AMD.. אני יודע שמעבדי AMD יותר זולים אבל האם הם באותה רמה כמו אינטל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by bneli,

יש לי פה את הלוח הישן שלי ויש שם פנטיום 4 2.8GH אז חשבתי לנסות לחפש לו מעבד pentium d משומש שאולי קצת יחזק אותו אפשרי? או שכדאי לחפש פשוט מעבד פנטיום 4 עם תדר יותר גבוה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by itaysk,

עד כמה המעבר ל 333MHZ משפיע על המעבדים של AMD? רציתי לקנות מחשב השבוע אבל אמרתי אני יחכה שהמחירים של מעבדי ה 333MHז ירדו קצת ואז אני יקנה אותם עם NFORCE2 זה היה צעד נכון? נ.ב מתי הם ירדו באמת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by BMWE,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם מדגם GA-EG43M-S2H עם שני זכרונות של 1G כ"א. אני מעוניין להוסיף זכרון (ע"מ שניתן יהיה להריץ virtual machine על המכונה). אשמח להמלצה על זכרון שיוכל להתאים. תודה רבה ושבת שלום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by tom123,

אני צריך המלצה לזיכרונות << שאפשר להשיג אותם בארץ..!!!>> PC4000 1G 1700 ש"ח +- להזכירכם עד 2.8V :-\

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by gilboag,

TMS (ואולי כבר עוד מקומות ) מוכרים לוחות של BIOSTAR שזולים בעשרות אחוזים ממקביליהם מבית ג'יגבייט ו ASUS . מנסיון העבר (הדי רחוק ..) לא אהבתי את BIOSTAR השאלה איך הם כיום בהשוואה ללוחות המובילים , כמובן שאם משווים דגם מול דגם מקביל בפיצ'רים. ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ביקשו מימני לפרמט את המחשב שכולל את הלוח שמוזכר בכותרת, התקנתי WIN 7 נקי, עכשיו אני מחפש את הדרייברים ואני לא מוצא את הלוח הזה (מבחינת אתר היצרן), אני צריך את הדרייבר של כרטיס הקול, איפה אני יכול למצוא אותו? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by reuven61,

יש לי סטיק אחד של kingston ddr2 2g 800Mhz שקניתי יד שניה מחבר. עכשיו בשביל מכונות וירטואליות וכדומה רציתי לקנות עוד 2G. השאלה היא האם להחזיר לחבר את הסטיק ולקנות 2 חדשים. או שאני יכול לקנות 1 חדש של 2G וזה גם יתפקד כדאול צאנל? אשמח ללינק שמסביר מה זה בכלל דאול צאנל ומה המעלות שלו. ואשמח גם ללינק לחנות שמוכרת זכורנות ראם בזול. בTMS יש רק היניקס ואני לא יודע אם הם חברה טובה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ואני משתמש כרגע ב-4 מודולים של 1 ג'יגה העובדים בתדר של 880 מגהרץ (אוברקלוק מ-800), ככה שכרגע יש לי 4 ג'יגה זיכרון. ברצוני לקנות בקרות 4 ג'יגה זכרון המסוגלים לעבוד בתדר של 1066 מגהרץ, על מנת להוריד את הגבלת האוברקלוק שלי ולהמשיך לעשות אוברקלוק. ידוע לי שעדיף וזול יותר לקנות 2 מודולים של 2 ג'יגה כל אחד מאשר לקנות 4 מודולים של כל אחד 1 ג'יגה. השאלה שלי היא, האם הלוח אם שלי מסוגל לקרוא זכרון בודד בגודל של 2 ג'יגה? הלוח אם הוא כבן שנתיים וחצי, ובספר הלוח אם לא כתוב שום דבר על מודולים של 2 ג'יגה לכן אינני בטוח, ואני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה זכרונות. תודה רבה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לכל חברי הפורום שלום לאחרונה קיבלתי לוח אם מדגם gigabyt GA-M61PME-S2P לינק לדגם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3009#sp חשוב לציין שהדגם הנ"ל מגיע בשני גירסאות גירסה 1.0 וגירסה 1.3 מה שלי יש זה את גירסה 1.0 השאלה שלי היא איזה סוגי מעבדים אני יכול לשים בלוח הנ"ל? לפי מה שראיתי אפשר להרחיב את סוגי המעבדים עם משדרגים גירסת bios אבל אני לא בטוח ואשמח לקבל את עזרתכם. נוסף לזה לא מובן לי עם אפשר לשים בסוקט הנ"ל מעבד מגירסא am3 זאת מיכוון שעל הלוח מצויין במפורש שהסוקט הוא AM2+ ועם כן העם יהיה בעיה בביצועים בתודה רבה לכל המשיבים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by hq4ever,

השאלה בכותרת. הסיבה לשאלה: אני קונה מחשב שלא דורש ביצועים, כלומר יהיה בו 2GB. כמו כן הוא ללא אופק שידרוש ולכן הלוח בו עם תושבת זיכרון DDR2. אולם לעת עתה (מספר חודשים) אני הוא זה שישתמש במחשב ולכן אני צריך שם 4GB. לאחר מספר חודשים המחשב הנוכחי מתוכנן לעבור דירה לראשון להיות המחשב של ההורים ולעצמי אני רוכש מחשב פיתוח / משחקים חזק. לכן חשבתי לקנות את המחשב הזה עם שני סטים של 2 GB בתושבת DDR3 ולאחר מספר חודשים לשים את הזיכרון הזה במחשב החדש. השאלה היא האם ניתן לשים DDR3 בלוח שתוכנן לעבוד עם DDR2 ? תודה, מקסים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 10,000 מעבדי Rome עם 64 ליבות Zen 2 בכל אחד צפויים להעניק יכולות חישוביות של כמעט 25,000 טריליון פעולות בכל שנייה - שחושפות לנו גם את אחד מתדרי העבודה המיועדים של המוצר החדשני לכתבה

13. Started by 114508534,

צהריים טובים בשעה טובה הרכבתי מערכת חדשה - הזכרונות שבאתי לקנות הם Corsair XMS 8GB DDR3 1600MHz CL11 (4 סטיקים) בעקבות מחסור במלאי בKSP ביום הקניה - קניתי סטיק 1 ונאמר לי שאני יכול להזמין עוד 3 . עכשיו מסתבר ש KSP לא מביאים את זה יותר ולא יהיו כאלו זכרונות. השאלה היא כזאת- האם אני יכול לשים זכרונות אחרים ( שאני לא ממש רוצה ) ואלו כן יתאימו ושאלה נוספת זה האם מישהו מכיר חנות שכן מוכרת את הזכרונות האלו בארץ או שאני אצטרך להזמין מ EBAY ( גם אופציה פחות רצוייה ) תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אם AMD תוציא שנה הבאה סידרת המשך ל-ATHLON XP, שבנויה אותו הדבר, רק עם 512kb cache, אז יהיה צורך בשדרוג של הלוח אם? (בגלל שהצ'יספט לא תומך), או שהלוחות של היום יתמכו במעבדים האלו? (זאת אומרת שהצ'יפסט לא צריך לתמוך בזה, שזו פעולה שהמעבד מבצע בעצמו בלי קשר לצ'יפסט).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מעוניין בלוח חדש ואני קורא הרבה מאמרים ועדיין לא מובן אלמנטים שרשומים וגם דרך גוגל לא מוצא כרטיס קול בלוח http://www.gigabyte.eu/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2736 מה זה ALC889A with DTS Connect enables high quality Full Rate Lossless Audio and support מה זה DTS Connect ? מה ההבדל בין כרטיס 889 עם DTS Connect או בלי ? כרטיס קול בלוח http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=639&l4=0&model=2129&modelmenu=2 לא רשום בשום מקום על יכולות הכרטיס הקול Realtek® ALC1200 8 -Channel High Definition Audio CODEC איך אפשר לדעת מה שווה הכרטיס ? ויכולותיו ? תודה מראש למסבירים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הזכרונות שלי הם ddr3 1600 mhz ( בפועל עובדים על 1333 בגלל אילוצי המעבד) . התיזמונים הפוטנציאליים שלהם - 7-8-7-24, אך בפועל עובדים ב- 9-9-9-24 ( זה מה שרואים בטאב memory ב- spu-z ). מישהו יכול להסביר למה זה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מתכנן מחשב AMD, לוח אם כנראה Asus A8N-E, ואני רוצה 2GB של זכרון מהיר. בגלל שאני לא מתכנן OC מטורף (אני אנסה לעשות OC, ואם זה לא הולך, אז לא נורא מבחינתי), לדעתי עדיף זכרון שעומד בתזמונים טובים מאשר זכרון שעומד במהירות שעון גבוהה יותר (כמו לדוגמא זכרונות DDR של OCZ שמתכוננים לעמוד גם ב-500MHz). האם אני בכיוון הנכון? ובהמשך לקו מחשבה זה, מה דעתכם על הזכרון הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5098 ומה זה בכלל ה-HyperX הזה!?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by vald95,

I'm currently off-state so I'm writing in english. I intend to buy a new pc and all my specs are ready. I just have a question about the proccessor , I saw a lot of pc's people made here + on the "recommended PCs list" that u use the i5 3570 a lot more than the 3470, whats so different there? Especially in a combo with GTX 570 like I'm getting.. I mean, is 3470 really falls back in a substantial matter because its only like 20$ cheaper than the 3570 (btw I dont mean the K versions, I wouldnt do an OC either way)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי לוח אם Intel Garibladi D850, ומעבד פנטיום 4 1.4 גי'גה הרץ. משידרוג המחשב האחרון: +256 MB RDRAM, ו GeForce 4 ti 4600 (יקר, יקר!) קיבלתי ביצועים נחמדים. אבל אני רוצה גם לקנות לוח אם דואל (לשני מעבדים) של פנטיום 4. אני גם רוצה שיתמוך בבאס של 533 מגה הרץ ושיהיה לו אפשרות שידרוג לעתיד. אני גם רוצה לחבר לו את המעבד הישן ולקנות 2.53 גי'גה הרץ חדש! למי שיש המלצה כל שהיא בבקשה שיגיד לי כי אני ממש לא יודע מה לקנות :-\ בתודה MooMoo

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by AstronomyDomine,

אז ככה , יש לי תקציב של 6000 ש''ח . שווה לחכות לBULLDOZER? המחשב שלי כרגע אינו עונה על הצרכים והוא דיי ישן ( 5 שנים ) . הריי זה ידוע שבתחום המחשבים כל שבועיים טכנלוגיות חדשות מתפתחות אבל שמעתי שהבולדוזר הוא דיי הרבה זמן בפיתוח.. חשוב לציין שהמחשב מיועד לגיימינג בלבד. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by IMAGUY1X,

יש לי בבית עוד מחשב ישן מאוד ומעפן בקיצור יש שמה ראם וזה של חברה קינגסטון ובמחשב שלי עכשיו של חברה מושקין השאלה הם שתיהם DDR2 אני יוכל לחבר אותו למחשב שלי ? החברה שונה אבל ה DDR אותו דבר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. סתם מתעניין לדעת אם יש לי מעבד נדיר

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by moog,

ביוסים מסורבלים וחסרי הגדרות + תמיכה גרועה ועוד.. http://www.benchzone.com/page.php?al=asustek_evaluation&pg=1

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. http://www.firingsquad.com/hardware/cpu_gpu_roadmap_07/

25. Started by MAOR,

מחפש עידכון ביוס ללוח Asus Cusi-M. זה לוח לפנטיום 3 ולסלרון. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים