מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני חדש בעולם של אינטל ובעולם של כפולי הליבה. פעם הייתי רגיל לטמפרטורה אחת שהוצגה לי והיא הייתה טמפרטורת המעבד. האם מישהו יכול לפרש לי א תכל המדדי םהאלה הללו: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F + DES (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (NV-Diode) Motherboard Name Gigabyte EP31 / EP35 / EP43 / EP45 / G33 / P31 / P35 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 36 °C (97 °F) CPU 43 °C (109 °F) CPU #1 / Core #1 68 °C (154 °F) CPU #1 / Core #2 45 °C (113 °F) GPU Diode 49 °C (120 °F איך יכול להיות שיש הפרש גדול כ"כ בין מעבד אחר לשני?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה חברים אני חייב עזרה איזה מהלוחות האלה לבחור הם עולים לי אותו כסף תודה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבתי מחשב פנטיום d 3.33 ורציתי לדעת אם הd נחשב לדואל קור תודה לעוזרים אבי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא פעם ראשונה שאני שם לב לרעש חשמלי שמגיע מלוחות, בד"כ נראה כי המקור הוא מאחור באיזור חיבורי ה-USB, אולי מהקבלים שם. אבל בד"כ זה קורה כשמזיזים את העכבר/גלגלת.. עכשיו יש לי כאן P35-DS3 בהרצת Memtest, ופעם בכמה זמן הוא עושה רעשים כאלה שחוזרים על עצמם. זה בטוח לא רעש של משהו מכני כמו מאוורר או כונן קשיח (שאינו מחובר בכלל). הלוח באוברקלוק ל-FSB 400 עם Q6600. HDD S.M.A.R.T. Capability__ [Disabled] Limit CPUID Max. to 3______ [Disabled] CPU Enhanced Halt (C1E)____ [Disabled] CPU EIST Function__________ [Disabled] Virtualization Technology__ [Disabled] Smart FAN Control Method__ [Disable] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [102] C.I.A. 2__________________________ [Disabled…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו תיכננתי לקנות מחשב מבוסס על AMD 3800X2 ולוח M2N-E כדי שיהיה לי אפשרות לשדרג בעתיד ובגלל שאין לי תקציב לקונרו אבל עכשיו לאחר ששמעתי שיהיה עידכוני ביוס ללוחות הישנים אז אני מתלבט בין AMD לאינטל. אם אני קונה אינטל אז אני קונה את D805 ולוח P5LD2 SE. אז מה עדיף??
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצאתי פראייר עם משיהו שכנראה עבד עלי, אבל אני רוצה דלעת בכמה: הנה הסיפור: שהייתי בכתה ו', עכשיו אני בט', 4 שנים משהו כזה, קניתי בחנוכה אז משחב חדש, הכל סבבה, לפני 3 חודשים החלטתי לשדרג אותו, אז קניתי כרטיס מסך חדש, מעבד חדש, לוח אם חדש, וזיכרון חדש מהטכנאי שלי ב1600 שקל... עכשיו תראו את הפרטים של המשחב שלי, יצאתי פראייר לפי מה שהבנתי בהשוואה של אחרים, אני רוצה דלעת בכמה (את המשחב החדש קיבלתי לפני חדושיים וחצי-שלוש): +AMD Athlon XP 2500 Ram של 256 MB, 1.83 GHz ולא שזה קשור, הכרטיס מסך שלי סך הכל ג'י פורס 5200, ככה שאני מרגיש סופר פראייר, אז בכמה פראייר.... וכמה יעלה לי לשדרג את החקלים האלה לחלקים חדשים וטובים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחקים ברמה של מרוצי מכוניות\משחקי ספורט וכו', לא יריות או משהו סופר כבד. עדיפות לשילוב שיתמוך בוירטואליזציה וברייד, אבל לא חובה אם זה מייקר מידי, בכל אופן הדגש הוא על הוצאה מינימלית, בגלל זה אני גם לא רושם טווח מחיר. יש 2 גיגה DDR2 (מן הסתם יורחב בהמשך). כרטיס מסך 9800GTX+ (לא רואה סיבה לשדרג בזמן הקרוב). וספק כוח HEC ACE 480W (אני קודם אבדוק אותו עם המערכת, אין סיבה לרוץ לקנות חדש לפני שאני אבדוק עם הקיים). תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המליצו לי מ RSM על הלוח הזה http://www.msi.com/product/mb/Z68A-G45--B3-.html, האם יש למישהו ניסיון איתו ? הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו מחברי הפורום. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ושוקל עם להשקיע על 2 גיגה או להסתפק ב1 לבינתיים. השאלה מה הכי ההבדל בין סטיק יחיד של גיגה ובהמשך עוד אחד, עכשיו 512*2 ובהמשך 2 גיגה נוספים בשני סטיקים של גיגה? האם ההבדל משמעותי מבחינת אובר קלוקינג (בהנחה וכל הרכיבים יהיה ברמה גבוהה ותואמת מבחינת נתוני מהירות ותזמונים)? או בקצרה, מה ההבדל בביצועים בין 4 ל2 סטיקים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 384MB RDRAM במחשב... ואני רוצה להרחיב ל1024. עכשיו ראיתי שכרטיסים של RDRAM עולים הרבה מאוד וכבר יוצא לי יותר זול להחליף את כל הכרטיסים שלי בDDR. אבל השאלה היא ככה. האם הלוח אם שלי תומך בDDR??? הנה הפרטים על הלוח אם שלי מהתוכנה everest. תודה לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה מודעות של מחירת מחשב של ELITE עם מעבדי 1800 DURON או עם DURON 1600 איפו יש מעבדים כאילו למכירה ללא הלוח
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 64*2 dual core 4200+ 2.21 GHz וכאשר אני במשחק "who has the biggest brain" שמתי לב שהמעבד מתאמץ עד מאוד יותר ממשחק אפילו כמו FALLOUT2 ומגיע ל90% ואף ל100%. זו לא הייתה בעיה מבחינתי אלא שאני חש באיטיות תוך כדי המשחק שבאה לידי ביטוי בלאגים בשלבים מסוימים ויש תחושה שהוא לא סוחב. האם זה הגיוני שמשחק כזה ישפיע כך על המעבד שלי? אני מריץ אותו בגוגל כרום ואת הנתונים לקחתי מSpeedfan ומאחד הגאדג'טים שמודדים מאמץ המעבד. ברגע שמזערתי או סגרתי את המשחק המעבד חוזר ל1-6 אחוזים. שום אפליקציה אחרת לא פעלה ברקע. אם צריך עוד נתונים שלא חשבתי עליהם תעדכנו אותי בבקשה... תודה מראש! זאב.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לוח אם חדש מבית ASUS חיברתי את הכל,מפעיל לא נדלק מסך אבל המאווררים עובדים לאחר ניסיונות רבים החלטתי לחבר את המחשב הישן ולבדוק באינטרנט את הבעיה נכנסתי לאתר של ASUS וראיתי שהלוח תומך מ-DDR2 800MHZ והזיכרונות שהרכבתי הם DDR2 533MHZ נראה לכם שזאת הבעיה כי אני לא מוצא משהו אחר, תודה רבה והמשך יום טוב לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, האם מישהו מכיר חנות בישראל המביאה את לוחות ה Mini ITX של VIA? אם כן אשמח לדעת את שם החנויות ואם אפשר גם את המחירים..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש משהו לשדרג במחשב הנוכחי שלי : E7500 Gigabyte G41M es2l 4G RAM ASUS GTX 750TI 2GB OC huntkey 400W
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים , לאחרונה אני שם לב שהמחשב נורא איטי, ניסיתי הכל , להתקין WIN חדש, לפרמט..שום דבר לא פתר את הבעיה. במקרה, שמתי לב באיזו תוכנה שמהירות המעבד היא 1005MHZ... והוא אמור לעבוד על 2GHZ, בכל אופן נכנסתי לביוס וראיתי שהמכפלה היא על X5, והבאס על 200MHZ... הבנתי שהמכפלה אמורה להיות X10...אין לי מושג איך זה ירד ל5, ניסיתי לעלות את המכפלה, אבל אי אפשר...5 זה המקסימום.. מה עושים? ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מארז DEFINE R4 אשר יש בו 2 יציאות USB3 מקדימה אולם בלוח אם שלי יש USB3 רק בחיבורים מאחורה , אין HEADER ל-USB3 מקדימה. נתקלתי בכרטיס PCI-X אשר ניתן לחבר אליו את הכבל של ה-USB3 של המארז ככה שאוכל להשתמש ביציאות מקדימה. רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם כרטיסים מהסוג בלינק והאם הם עובדים כמו שצריך (במהירות האופטימלית כמו יציאות USB3 רגילות בלוח אם מאחורה) ? http://www.ebay.com/itm/PCI-Express-USB-3-0-2-Ports-Front-Panel-with-4-Pin-20-Pin-Control-Card-Adapter-/310764401105?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item485b0071d1
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בגלל שאני צריך כ.גרפי רק בשביל יציאת DVI חשבתי שאולי תעזרו לי למצוא לוח אם שעונה לדרישות שלי עם DVI,ואז לא אצטרך כרטיס גרפי,מה שיכול לחסוך בקלות 300 ש"ח. -לוח עם קירור פסיבי לצ'יפסט ולא מאוורר (בונה מחשב שקט-שקט) -עדיפות ליותר מ-2 סלוטים לכרטיסי PCI (או שלא הבנתי נכון ולשני סלוטים PCI-E X1 הנוספים אפשר גם לחבר כרטיסים לא גרפיים כמו כ.קול וכ.רשת אלחוטי) -לא מיועד למשחקים ולא יבוצע OC ולכן מחפש צ'יפסט 945 -כ.גרפי ONBOARD (מן הסתם...) מתכוון לקנות: מעבד INTEL CORE 2DUO E6300 זכרון 2X512 667 יש בכלל לוח כזה שהוא ברמה סבירה+ או שזה קרב אבוד מראש?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים הזמנתי את הלוח ASUS P5Q DELUX ויש בו כמה תכונות שמענין אותי לדעת עליהם יותר מה ההבדל בין ASUS Drive Xpert לבין הגדרת הכוננים בRAID רגיל? אני לא רואה שום הבדל האם יש חידוש במה שאסוס הוציאו? כמו כן למישהו יש ביקורות או בדיקה שמשווה בין ASUS True 16-phase Power Design לבין 8? מה היתרונות הגדולים של 16 לעומת 8? יותר יציבות במתחים? זה בעצם קשור לספק לא? (הסטפים של המתחים לOC קשורים ללוח אז על זה אולי מדובר? ) והאם ASUS EPU-6 Engine חוסך באמת בחשמל?(על הנייר זה מאוד מרשים אבל בפועל.. מי בדק? )
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לאחר שהמחיר של ASRock Pro3-M Z68 באתר RSM קפץ בכמעט 100 שקל לאזור ה-670 הוא כבר הפסיק להיות ממש משתלם (לפחות מבחינתי) אז אחרי שעשיתי חיפוש מקיף שם מצאתי את ה-GA-Z68A-D3 ורציתי לדעת איך הוא בהשוואה ל-Pro3-M. לא מצאתי בנצ'מארק שמשווה ביניהם מה שכן מצאתי זה אתר שבו רשום שההבדל העיקרי ביניהם זה שהלוח של אסרוק תומך בקירור 775 ובנוסף לזה, עולה יותר מהר הודות לטכנולוגית הביוס שלו. כן שמתי לב שגם הלוח של ג'יגהבייט תומך ב-USB 3 ו-SATA 3 ואפילו מציע תמיכה ב-CF/SLI. יש ביניהם עוד הבדל? הייתם אומרים שאחד מהם עדיף על השני?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר הסיני Hardspell פרסם ש-Intel תשחרר מעבד High End המבוסס על ליתוגרפיה של 45nm בסוף השנה. שם הקוד של המעבד הוא Yorkfield והוא ייקרא Intel Core 2 Extreme QX6950. למעבד יהיו 4 ליבות, 12MB של L2 Cache, גם 1333MHZ FSB, מהירות שעון של 3.33GHZ ומחירו יהיה 999$ (בהזמנות של 1000 יחידות). אין ממש חדשות, רק תקציר של מידע שקיים כבר ברשת - אבל שמתי לב שמידע זה לא פורסם עדיין בפורום, אז הבאתי לכם את ה"כתבה" מהאתר. מה שמוזר לי, לפחות מבחינת השם, הוא השימוש ב-Q6950 - אם אינטל תרצה להציע בעתיד מעבד יותר טוב מאותה סדרה, מה יהיה שמו? לא עדיף לקרוא לו Q6900 ולשמור את השם "QX6950" למעבד טוב יותר ממנו, או שהסימון "50" נועד אך ורק לציון באס גבוה יותר? מחיר המעבד טוב מאוד לדעתי, בעיקר מפני ש…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המוצרים דליעל יהיו זמינים בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג: מעבד לוח אם זכרון כרטיס מסך אני מעוניין לעשות אובר קלוק !!! אפילו אובר קלוק רציני אז תתחשבו בזה אם המעבד לא יבוא עם מאוורר ואם ישאר כסף אז תוסיפו גם איזה מאוורר + היטסינק נחמדים אני חושב שהמעבד צריך להיות 1700 T BRED B אבל לא הבנתי את הקטע של הסטפינגים שלו אם אפשר תרדו גם מ2000 שקל
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-