עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מחפש מפרט במיוחד ל HTCP + HD וגם קצת משחקים.. אני מתלבט בין מפרטים דיי דיומים גם במחיר וגם בבצועים חשוב לציין שברצוני לעשות OC.... אז ככה: E2180 GA-G33M-S2L http://www.gigabyte-usa.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2612&ProductName=GA-G33M-S2L 2GB 800HZ או Athlon 64 5000+ MA78GM-S2H AM2+ http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 2GB 800HZ נכון להיום אני יודע שINTEL יותר טובה בOC אבל השאלה עד כמה? ואם לא בהרבה אז אין לי בעיה להתנסות ב AND אני לא מחפש לעבור את ה3GHZ תודה לעונים..

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by michabb,

מה ההבדל בין זכרון דו-צדדי לחד-צדדי? כיצד ניתן להבחין בין זכרון SDRAM המיועד ל-P2/3 לבין זה המיועד לP4? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by dino,

אני מעוניין לקנות את הלוח epox 8k5a3 שלדעתי לוח מעולה (קצת יקר מהשאר), אבל כמה כוננים כמו : הארד-דיסקים, סידירום, צורבים, .144 אני יוכל לחבר? עם אפשר רק קצת לפרט לדוגמא 2 הארד................. הקישור לעמוד של המוצר באתר היצרן: http://www.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-8K5A3plus〈=1 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by vald95,

I'm currently off-state so I'm writing in english. I intend to buy a new pc and all my specs are ready. I just have a question about the proccessor , I saw a lot of pc's people made here + on the "recommended PCs list" that u use the i5 3570 a lot more than the 3470, whats so different there? Especially in a combo with GTX 570 like I'm getting.. I mean, is 3470 really falls back in a substantial matter because its only like 20$ cheaper than the 3570 (btw I dont mean the K versions, I wouldnt do an OC either way)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כיצד מחשבים את נפח הזיכרון? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Salwaby,

טוב אז ככה, בבעלותי לוח אם Gigabyte H77M-D3H לאחרונה עשיתי פרמוט והתקנתי windows 8.1, כשבאתי להתקין את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי מהלוח אם קיבלתי הודעה שהדרייבים בדיסק לא נתמכים ע"י המערכת הפעלה החדשה, ושיש להוריד מהאינטרנט. כשנכנסתי לאתר אינטרנט של ג'יגהבייט להוריד את הדרייברים שמתי לב שכדי להתקין את הדרייברים לאודיו הם רוצים שאני אעשה reflash ל bios. השאלה שלי היא ככה, יש טעם לעשות ? ואם כן אז איך עושים ואם זה מסוכן. תודה. זה מה שרשום באתר: VIA audio driver (Note: please reflash the latest BIOS before update VIA audio driver)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by moog,

ביוסים מסורבלים וחסרי הגדרות + תמיכה גרועה ועוד.. http://www.benchzone.com/page.php?al=asustek_evaluation&pg=1

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by rani,

2 שאלות בנידון 1) מה הסיכוים שהם יצאו עד סוף חודש אוגוסט בארה״ב 2) מה הסיכוים שיורידו מחירים למעבדים הנוכחים עד סוף אוגוסט, לדוגמא כמבצע חזרה ללימודים או כמובן לקראת יציאת המעבדים החדשים תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by BMWE,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם מדגם GA-EG43M-S2H עם שני זכרונות של 1G כ"א. אני מעוניין להוסיף זכרון (ע"מ שניתן יהיה להריץ virtual machine על המכונה). אשמח להמלצה על זכרון שיוכל להתאים. תודה רבה ושבת שלום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by b00t,

שתי הלוחות מבוססים על הציפסט של Nvidia nForce 2 ... אני מתלבט לקנות לוח חדש ורציתי לשאול האם יש הבדל בין שתי הלוחות במובן של OC ? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by bendan7,

יש לי לוח nf-ck804 ועליו 2 כרטיסים של 256 200MHZ . החלטתי לקנות זיכרון חדש 1GB 400 MHZ. במחשבה שעדיף מהירות על נפח הוצאתי את שתי הכרטיסים והכנסתי במקומם את הכרטיס החדש. בבדיקה בתוכנה CPU-Z מראה שהזיכרון החדש עובד במהירות של 200MHZ יכול להיות שהלוח לא תומך ביותר מ-200MHZ ועדיף לחבר את השתים הישנים בנוסף ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, קניתי לוח אם חדש מבית ASUS חיברתי את הכל,מפעיל לא נדלק מסך אבל המאווררים עובדים לאחר ניסיונות רבים החלטתי לחבר את המחשב הישן ולבדוק באינטרנט את הבעיה נכנסתי לאתר של ASUS וראיתי שהלוח תומך מ-DDR2 800MHZ והזיכרונות שהרכבתי הם DDR2 533MHZ נראה לכם שזאת הבעיה כי אני לא מוצא משהו אחר, תודה רבה והמשך יום טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, ברשותי כרגע 4 סטיקים של 1 ג'יגה זיכרון של קורסאיר שהלכו לעולמם ואני צריך זכרונות חדשים. הלוח שברשותי הוא : GIGABYTE P35C-DS3R REV:2.1 אמרתי אם כבר אני מחליף אז לDDR3 שהעלות שלו נמוכה וגם המהירות יותר גבוהה מDDR2. העניין הוא שהלוח אם די ישן.. משהו כמו 4 שנים, ואני לא יודע אם הזכרונות האלה שאני רוצה להרכיב יתאימו ללוח אם. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14962 - המוצר הנ"ל יתאים? תודה!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, יש ברשותי את ה-Phenom II X4 955 סידרת RB-C3. הסידרה הזו לא אמורה להגיע עם 95W? כי שלי הגיעה עם 125W... אני ישמח לקצת הסבר. יום טוב!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי את הלוח GA-M61P-S3 המחשב קצת איטי וגם קצת ישן אז חשבתי לשדרג לו את הזכרון. ראיתי שכבר מוכרים DDR3 ורציתי לשאול: האם מדובר בהבדל משמעותי בין DDR2 ל-DDR3? האם זה מתאים ללוח שלי? האם כדאי להעדיף אותו? אני חושב שמתישהו בשנה הקרובה אחליף את המעבד ואולי גם את הלוח אז אם אני קונה עדיף שיהיה משהו שיוכל לעבור איתי למחשב החדש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Psychedelic,

G.Skill DDR 400MHZ PC3200 512MB CAS2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3282&catcode=498 OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3410&catcode=278 מה עדיף למשחקים? אם יש לכם הצעות משלכם ... חופשי תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by hq4ever,

השאלה בכותרת. הסיבה לשאלה: אני קונה מחשב שלא דורש ביצועים, כלומר יהיה בו 2GB. כמו כן הוא ללא אופק שידרוש ולכן הלוח בו עם תושבת זיכרון DDR2. אולם לעת עתה (מספר חודשים) אני הוא זה שישתמש במחשב ולכן אני צריך שם 4GB. לאחר מספר חודשים המחשב הנוכחי מתוכנן לעבור דירה לראשון להיות המחשב של ההורים ולעצמי אני רוכש מחשב פיתוח / משחקים חזק. לכן חשבתי לקנות את המחשב הזה עם שני סטים של 2 GB בתושבת DDR3 ולאחר מספר חודשים לשים את הזיכרון הזה במחשב החדש. השאלה היא האם ניתן לשים DDR3 בלוח שתוכנן לעבוד עם DDR2 ? תודה, מקסים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by R.W.P,

אני מעונין ב ddr 400 אבל כולם אומרים לי שהוא גרוע ויש לו מלא בעיות אז למה כל החברות ללחות אם אימצו אותו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שאלה מה עדיף לקנות מעבד INTER CORE 2 DUE 1.83 או DUAL CORE 3.0 GHZ?? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Cupid Me,

מעוניין לקנות את המעבד הנ"ל, תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. קניתי מחשב ממקום בטוח על רמה אבל בכל זאת, נראה לי שניסו "לקמבן" אותי. בלוח. הלוח הוא P4C800 DELUXE . נכנסתי לאתר אסוס וניסיתי לברר אם הלוח הוא אותו הדגם ואני חושב שנתנו לי P4C800 "משופר" ולא דלוקס חלק מהמראה של הלוח הוא כמו של הדלוקס וחלק כמו של הרגיל. איך אני יכול לדעת באופן חד משמעי אם אכן קיבנו אותי אני לא "ספצס" בלוחות אם-אז תעזרו לי ב-ב-ק-ש-ה ! תודה מראש AaBbb :' ??? עריכה: עדיין לא השתמשתי במחשב שלא יבוא אליי הספק בטענות ועדיין לא הותקן כלום!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Kataklystic,

המערכת שאני מתכנן לקנות... מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1643 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤525 מארז: THERMALTAKE SOPRANO Black כמות: 1 - מחיר: ¤351 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤483 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤228 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1355 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤130 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shlomik_i,

שלום ראיתי של INTEL יש עוד סידרה של מעבדים Intel Pentium 4 LGA775 1MB וראיתי שההבדל בניהם לבין ה P4 הרגילים זה שיש לו יותר קאש והוא טיפה יותר יקר רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים בניהם? עד כמה יש שיפור בביצועים?? ואיזה לוחות אם תומכים בו?? ואם הוא עדיף על ה AMD 64bit ?? בתודה מראש שלומיק

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום אחרי מחקר מעמיק עלו שניים על הבחירה שלי.שניהם כפולי ליבה שניהם 1 מגה לכל ליבה. ההבדלים הוא "צינורות העיבוד". אופטרון 170 - 2 גיגה הרץ 3xhtt אתלון 4800 - 2.4 גיגה הרץ 1xhtt השאלה היא כזו.מכיוון שהם זהים מלבד המהירות שעון מה זה ה HTT.ומה זה עוזר למחשב בייתי? האם צריך את זה לעבודה עם וידאו ? והאם שווה ל"אבד" 400 מהצ לטובת 3xHTT אני יודע שהאופטרון טוב לאובר אבל זה לא מעניין אותי.אותי מעניין עבודה בלבד. אני מוסיף קישור שמשווה בינהם ובכל זאת אשמח לחוות דעת .הרבה תודה . http://www.devx.com/amd/Article/27340/2907?pf=true הבנתי שההבדל המהותי בין אתלון לאופטרון הוא ב"צינורות" לאחד יש 3 ולשני יש רק 1.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ^Z^,

מה בעצם ההבדל בין מעבדי שרתים למעבדים רגילים? מה עושה את מעבדי השרתים מעבדי שרתים ולהפך?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים