עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הסתכלתי בפורום מפרטים וראיתי שרוב ההמלצות למחשבים זולים מבוססות על I3 .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tront,

היום המחיר של שני המעבדים כמעט זהה, רציתי לדעת אם אני קונה את הQ6600 ועושה לו OC ליותר מ3GHz (כמו שיש לe8400) האם הביצועים יהיו טובים יותר, בעיקר במשחקים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by elad76,

מה אתם חושבים על הIntel Bad Axe 975?? האם נחוץ כל כך מהירות זיכרון 800MHZ לשנתיים הבאות??כי הלוח תומך עד 667MHZ מה אתם חושבים עליו בכללי??כי קראתי ביקורות עליו והוא בכלל לא רע

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by T-Flash,

ארכיטקטורת ה-Core המהפכנית של אינטל הביאה למעבדיה רמה חדשה של ביצועים והורידה את AMD, המובילה לאותה העט, למקום השני. הארכיטקטורה החדשה הייתה מיועדת במקורה לתכנון מעבדים כפולי ליבה, אך כיום יש כבר יש מעבדים מרובעי ליבה ומתוכננים בעתיד מעבדים בעלי ליבה אחת (לשוק התקציבי) המבוססים ארכיטקטורה ה Core המוצלחת. אך מה לעשות והשוק התקציבי של המעבדים מהווה אחוז ניכר מאוד מהמכירות, ויוצא שאסור לזלזל בו וצריך להתחיל להזיז את העניינים - בדיוק מה שאינטל מתכוונת לעשות. כמו שאפשר לראות, כבר בסוף הרבעון הראישון 60% מההזמנות לאינטל הם למעבדים כפולי ליבה. וכבר בסוף הרבעון השני אחוז המכירות של אינטל למעבדי ה C2d יהווה כ-50%. לפי המקורות עד עכשיו חשבנו כי מעבדי ה Pentium E…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי כרגע מערכת מבוססת i5 750 2.4 מואצת ל 3.7 עם 12 ג'יגה של זיכרון בלוח P7P55D של אסוס. רציתי לשדרג את לוח האם שיתמוך ב SATA3 ולהשאר עם המעבד והזיכרון קיימים. בדקתי מספר לוחות ועלו לי מספר שאלות: -האם חוץ ממספר ערוצי ה SATA3 יש הבדל נוסף בצ'יפסטים Z77 וZ87? אני חייב שני ערוצי SATA3 התומכים ב RAID0 (לשימוש עם שני SSD זהים 840 PRO של SAMSUNG) אך אני לא חושב שיש לי שימוש בערוצי SATA3 נוספים. הדיסק הכי מהיר שלי הוא ST3000DM001-1CH166 שלא נראה כי ינצל את רוחב הפס של SATA3. -לא הבנתי מדוע כל הלוחות החדשים כוללים בקר גרפי מובנה (VGA, DVI, HDMI), האם הוא עדיף על כרטיס המסך הישן שלי (GeForce 9600 GT)? בכל מקרה אשמח להמלצה ללוח עם צ'יפסט Z77 או Z87 שניתן להאיץ איתו בצורה יציבה, ר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Crossair,

אהלן חבר'ה! בקרוב אקנה מחשב (מחכה לFermi - כמו חצי עולם): i7 860 + GA-P55A-UD3\ASUS P7P55D לאחר חיפושים באינטרנט מצאתי 3 אפשרויות טובות: G.Skill 6GB (3x2GB) DDR3-1600 CL9 - 1.5-1.6v ב-633 ש"ח PATRIOT Sector5 Viper II 4GB (2x2GB) 1333MHZ DDR3 CL7 - 1.65v ב-549 ש"ח G.Skill 4GB (2x2GB) ECO DDR3-1600 CL7 - 1.3v ב-666 ש"ח אני יודע שהלוח שלי תומך בDual Channel ולא Tripple Channel. והנה הדילמה: - אני יודע שמבחינת משחקים 4GB לא מנוצל וצריך מערכת הפעלה 64ביט (שבה אשתמש), אבל אני בטוח שיהיה לי שימוש ב6GB, במיוחד שאין כמעט הבדל במחירים (הזכרון הראשון והשלישי מאותה חנות שממנה כנראה ארכוש את כל המחשב). מה גם שהתדירות שאני מחליף מחשב דיי נמוכה (המחשב הנוכחי הוא AMD64 3200+) אז אני חושב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם! לא ממש ידעתי אם לפרסם פה או בפורום המיועד לכרטיסי מסך אז אם אני לא במקום אני מצטער חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ונתקלתי בדגם החדש הבא gigabyte - HD 5450 1GB DDR3 DX11 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3334 עכשיו אני לא מומחה לענייני חומרה אבל אני לא בטוח אם הוא יצליח להשתלב עם הלוח שלי ASUS - P4PE http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=rOpWR3ucE6Ex4xCs מה שמטריד אותי בכרטיס הוא שהוא עם DDR3 ושהוא מיועד לחיבור PCI 2.1 האם בכל זאת אני אוכל להשתמש בו? ובנוסף אם אפשר לשמוע קצת חוות דעת על הכרטיס מסך הזה עצמו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם כרטיסים חדשים צריכים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מזמין AMD 2400 ?FAN ASUS A7N8X READON 9700 PRO GIGABYTE קודם כול אני מתלבט בחלקים האלו?? האם אני יכוללהשיג יותר טובים במחירם ?? או משהו יותר משתלם ויש לי בעיה גם בזכרונות , יצאו זכרונות NFORCE 2 מה ההבדל ביניהים לזיכרון CORSAIR רגיל ??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dino,

אני מעוניין לקנות את הלוח epox 8k5a3 שלדעתי לוח מעולה (קצת יקר מהשאר), אבל כמה כוננים כמו : הארד-דיסקים, סידירום, צורבים, .144 אני יוכל לחבר? עם אפשר רק קצת לפרט לדוגמא 2 הארד................. הקישור לעמוד של המוצר באתר היצרן: http://www.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-8K5A3plus〈=1 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BedBoy,

אני צריך בבקשה הצעה ללוח אם בתקציב 300-400 ש"ח למעבד Celeron 1.7GHZ הטכנאי אייבורי המטומטם אמר שלתיקון המחשב זה 1200 שקל ורק לוח האם מקולקל אז אני צריך המלצות חברה תודה! עריכה: מה דעתכם על הלוח הזה? http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=586 הוא טוב למעבד Intel Celeron 1.7GHZ ? אני גם צריך לדעת מה הזיכרונות ושאר הרכיבים?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בגלישה מהירה, משחקים בקטנה, לוקח בשיקול גם תוכנות בטווח הרחוק . איזה מעבד עדיף ? תודה

13. Started by ozwrx,

בבקשה חברים אני חייב עזרה איזה מהלוחות האלה לבחור הם עולים לי אותו כסף תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מה שיש לי כרגע זה דגם המעבד:AMD Athlon 64 X2 4000+ דגם לוח-אם:gigabyte ga-m56s-s3 דגם זכרונות:G.Skill 2gb 800mhz pc2-64000 F2-6400CL5S-2GBPQ כרטיס מסך : hd4770אני יכל להחליף למעבד Intel Dual Core E6500 וללוח שתכף אעדכן פה את הדגם הדבר הזה יגרום לבעיה במחשב ? או שלהפך והמחשב ירוץ יותר מהר בלי צוואר בקבוק

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by below_z,

לא מזמן החלטתי להרחיב את הזיכרון במחשב החדש שלי מ4 GB ל8 והזמנתי מTMS כרטיס זיכרון זהה לנמצא ברשותי. http://tms.co.il/product/10059 אך כשה הגעתי לשלב התקנת הזיכרון במערכת גיליתי שהסטיק החדש גדול מהישן. (הישן למעלה והחדש למטה). Uploaded with ImageShack.us רציתי לוודא שהכל תקין, ולנסות להבין את הסיבה להבדל הגדלים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Malt,

היי אנשים, שאלה לי אליכם אני יכול לקנות בהפרש של 10$ או שתי חתיכות של Corssair Value Select של ג'יגה עם תזמונים של 5 וbus של 800Mhz או Corssair XMS2 Kit של 2ג'יגה (שתי חתיכות של גיגה) עם תזמונים של 4 אבל 675Mhz. מה עדיף לדעתכם כאשר מה שיותר זול זה ה XMS2?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ScreameR,

לא חשבתי על דגם, אבל הגודל מגרה מאוד לשימוש הזה ויש לוחות עם פיצ'רים רבים נכון ? אני מחפש לוח עם VIVO ו- RGB וסאונד של 5.1 יש חיה כזאת ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי מעבד I3 540 לוח אם ASUS P7P55D-E אני רוצה לקנות זיכרון דואל צאנל ומצאתי כמה חברות ומהירויות:[table] [tr][td]זיכרון Kingston Kit 8GB(4G X2) Hyper-X RED Non-ECC Unbuffered 1600MHz CL9 240-pin DIMM type[/td] [td] K8G1600HRK [/td] [td] ₪237 [/td][/tr] [/table] [table] [tr][td]זיכרון Corsair DDR3 8Gb Kit XMS3 2x4GB Kit, 9-9-9-24, CMX8GX3M2B1600C9[/td] [td] C8G1600C9B [/td] [td] ₪276 [/td][/tr] [/table] 2X4GB 1333MHZ זכרון G.Skill F3-1333C9D-8GAO שעולה 270 שקל יש קיטים שעולים 243 שקל של מהירות 1333MHZ 2X4GB. השאלה שלי היא מה עדיף לי לקחת מבחינת איכות החברה/מהירות???אני מחכה להמלצות מימכם בתודה מאור...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אשמח להסבר בנוגע להבדלים בין המעבד AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX לבין המעבד AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz 125Watt Quad Core AM3 Black Edition BOX ההבדל במחיר הוא קטן, אבל האם יש הבדל אמיתי בביצועים? ובנוסף - האם המעבדים הנ"ל יכולים לרוץ על אותו פלטפורמה (כלומר האם יש צורך לשדרג לוח אם כאשר מחליפים ביניהם)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by b00t,

שתי הלוחות מבוססים על הציפסט של Nvidia nForce 2 ... אני מתלבט לקנות לוח חדש ורציתי לשאול האם יש הבדל בין שתי הלוחות במובן של OC ? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tom123,

אני צריך המלצה לזיכרונות << שאפשר להשיג אותם בארץ..!!!>> PC4000 1G 1700 ש"ח +- להזכירכם עד 2.8V :-\

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shoeyal,

המלצה ללוח טוב ללא צורך ב O.C שאלה נוספת: במידה ויש קירור ממש חזק ואין צורך ב O.C מדוע לא לקחת פרסקוט ולהרוויח את ה 3% שיפור 1MB CASH ו HT

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by chris_u16,

האם יש דבר כזה זכרונות SDRAM שעובדות רק על מחשב Pentium 4 ולא על Pentium 3 (ולהיפך)? או שכל סוגי הזכרונות (SDRAM)יכולות לעבוד גם על P4 וגם על P3??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני מתכוון להחליף שילוש בימים הקרובים. אני יכול להשיג INTEL 3.2 NORTHWOOD ב 1300 שקל. ה AMD יעלה לי אותו דבר. הבעייה שלי היא שהמחשב הוא לא רק למטרת משחקים.. אני יודע ש AMD עדיפה למטרה הזו. אני עובד גם עם תוכנות עריכה מדי פעם ( קידודי ווידאו ואודיו ) אז לא איכפת לי שהוא יהיה קצת פחות טוב למשחקים. איזה מעבד יתן לי לדעתכם את התמורה המלאה והטובה ביותר לכל המטרות ? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Ace-of-spade,

שלום, רציתי לברר כמה אוכל לקבל במכירת השילוש שלי, אשמח לקבל מחיר פר פריט, כי לא בטוח שאת הזיכרון ארצה למכור. זה השילוש: מעבד: Intel i7 6800K 3.4 לוח: Asus rog strix X99 זיכרון: HyperX DDR4 4x16GB 2400Mhz תודה לשמאים :]

דיונים חדשים בפורומים