עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by patrik,

הלוחות שאני משווה הם הטובים ביותר לפי הקריטריונים הבאים:? אני מחפש לוח אם אשר יכיל כרטיס מסך OB עם DVI או HDMI , משחקים ברמה נמוכה, יותר לשימוש סרטים. לוח אשר מבחינת ביצועים בברירת מחדל יהיה חזק וגם עם OVERCLOCK יהיה יותר חזק מהמתחרים האחרים עם הכרטיס מסך OB. חייב להכיל כרטיס מסך מחברות ATI או NVIDIA. תודה.

• 13 תגובות
    • 998 צפיות
  2. פשוט כי קיבלתי איזה עלון של נעה על הזוג הבא ב265 ש"ח ויש לי כבר 2 גיגה. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by 114508534,

צהריים טובים בשעה טובה הרכבתי מערכת חדשה - הזכרונות שבאתי לקנות הם Corsair XMS 8GB DDR3 1600MHz CL11 (4 סטיקים) בעקבות מחסור במלאי בKSP ביום הקניה - קניתי סטיק 1 ונאמר לי שאני יכול להזמין עוד 3 . עכשיו מסתבר ש KSP לא מביאים את זה יותר ולא יהיו כאלו זכרונות. השאלה היא כזאת- האם אני יכול לשים זכרונות אחרים ( שאני לא ממש רוצה ) ואלו כן יתאימו ושאלה נוספת זה האם מישהו מכיר חנות שכן מוכרת את הזכרונות האלו בארץ או שאני אצטרך להזמין מ EBAY ( גם אופציה פחות רצוייה ) תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  4. Started by nir2002,

שלום, מעוניין בהמלצות לשדרוג הזכרון (הזכרון שלי כרגע פגום וחשבתי על הדרך לשדרג) המערכת שברשותי: מעבד - intel core i7 920 2.67GHz לוח אם - ASUS P6T chipes - intel x58 זכרון עכשווי - OCZ ddr3 6 gb (triple) - לא זוכר את המהירות ולא כל כך מבין איך בודקים אותה, אך הנה שתי נתונים שאולי קשורים מcpu-z - NB Frequency - 2137Mhz DRAM Frequency - 534.5Mhz בדף של SPD רשום Max Bandwidth - 533Mhz כרטיס מסך - Nvidia GeForce GT 240 שימושים: אני סטודנט למדעי המחשב - צריך מחשב יציב בעיקר ומהיר תקציב: מעדיף משהו בסביבות 300-500 תודה לעוזרים ניר

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  5. Started by gonikman0,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש למטרות משרדיות ולצפייה בסרטי HD (יחובר למסך Dell U2311H). אימצתי את המפרט באתר, אך ב KSP הקרוב לביתי אין את לוח האם המומלץ Asrock H61M/U3S3. איזה לוח אם נוסף מומלץ (אשר קיים ב-KSP)? :s05: תודה רבה!! אלנה

6. שלום לכם צילמתי את מפרט המחשב שלי אני מעוניין בשידרוג הזיכרון ל 8 ג'יגה ? או כמה שאפשר הכי הרבה... אבל לא יודע אם הלוח אם תומך בגודל כזה..?

7. Started by liorelbaz,

ישלי לוח GIGABYTE 990XA מעבד PHENOM 1075T X6 שתי כרטיסי מסך SPAHIIRE 6850 רוצה לקנות תמעבד [h=1]מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box[/h] ושתי כרטיסי מסך Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ איך זה לאומת מה שיש לי כרגע? ואיך זה לאומת מעבד אינטל I5 4670 וכרטיס מסך בודד בסביבות 1500 שקל

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by speed42,

שלום לכולם, המחשב נייד שלי נורא איטי (מבחינת פעולות ב HD). יש בו HD W.D 5400 RPM . ssd די יקר, לכן חשבתי על כונן sshd נגיד : [h=1]Seagate Thin SSHD 500GB MLC/8GB Sata III ST500LM000[/h] האם הוא באמת נותן שיפור משמעותי בביצועים? אשמח להצעות נוספות. תודה

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  9. Started by subzero08,

בסוף קניתי i7 4790K Asus Maximus vii ranger יש המון פיצ'רים בביוס וב Ai Suit 3... אשמח להמלצות בכיוון אם למישהו יש לוח של אסוס אבל כמה שאלות בינתיים: 1. בהתחלה המעבד היה משתנה אוטו' מבחינת מהירות, זאת אומרת שאין שימוש היה בערך על 900Mhz ועולה לפי הצורך... לאחר התקנת דרייברים ותוכנות כמו ה Ai suit, הוא עומד כמעט קבוע על 4.4Mhz. השאלה אם זה תקין? או שעדיף שיהיה משתנה לפי הצורך? אם כן איך משנים את זה? 2. שוב בגלל אותה תוכנה כנראה, המאוורר של המעבד מסתובב נורא לאט (Mugen4), בין 300-400 RPM. לפעמים אפילו על 0. הטמפרטורה במנוחה על איזור 38 מעלות. בהתחלה לפני השינוי הייתה על 33-35. לדעתכם תקין או גם פה כדאי לשנות משהו? 3. הזיכרון שלי הוא במהירות 1866, וכך מופיע בכל מיני כלים, אב…

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  10. היום ה14 צצו היום ביקורות..

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  11. קיבלתי עכשיו את הלוח G41MT-S2PT ואני מנסה להפעיל את היציאה הקדמית של האודיו אבל משום מה הוא לא מזהה כלום. חיברתי טוב את הקונקטור של המארז ללוח אבל רק האחורי עובד : ( מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  12. יש לי מחשב בן 3 עם לוח אם שלא תומך ב-SATA3. אני מעוניין להתקין לו SSD כדי למקסם את ביצועי המערכת. כדי לאפשר ל-SSD לפעול במהירות מקסימלית, חשבתי להתקין בקר PCI של SATA3 כדוגמת זה: http://ksp.co.il/?uin=13814 האם זאת הדרך הטובה ביותר להשיג ביצועים מקסימליים מ-SSD? האם הביצועים שאקבל זהים ל-SATA3 שמובנה בלוח האם? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  13. עוד עבודה מעמיקה ומסקנות מרתקות של סטיב. מעניין ומומלץ:

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  14. Started by ariebel,

מה יותר טוב? ה LL של GEIL או הLL של CORSAIR, עזבו OC, אני מדבר ביצועים נטו. GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit או CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3200 Low Latency Memory Kit בעיקרון התזמונים של CORSAIR טובים יותר, אבל האם יש משהו מעבר לזה? הם יש הפרש ביצועים גדול מאוד שמאפשר לCORSAIR לגבות 500 שקלים יותר מלבד תיזמונים? ה GEIL עולה 1300 ה CORSAIR 1800.

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by itaysk,

הלוח הזה בא גם בשתי גרסאות? כי ראיתי באתר של GIGABYTE ( כאן) שהוא בא עם KT400 ו AGPX8 ובאתר של זיגזג ( כאן) שהוא עם KT333 ו AGPX4 ועוד משהו הוא בא עם כ.קול מובנה נכון? איך הוא? כמה רמקולים אני יכול לחבר אליו? תודה

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  16. Started by R.W.P,

אני מעונין ב ddr 400 אבל כולם אומרים לי שהוא גרוע ויש לו מלא בעיות אז למה כל החברות ללחות אם אימצו אותו?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by STRENGTH,

יש לי עכשיו 512 זיכרון ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהיה לי 1000 זה יעלה לי הרבה כסף אז רציתי לדעת אם זה בכלל יעזור לי. זה יכול יעזור לי בביצועים של המשחקים?

• 16 תגובות
    • 997 צפיות
  18. Started by NIR-T,

היי, הבנתי שרק מעבדי AMD BARTON 2500 עם סטפינג מסוים יכולים להפוך בקלות ל3200... אז בדקתי מה כתוב על המעבד וזה מה שכתוב: AXDA2500DKV4D AQXCA 0307MPM מה זה אומר? זה סטפינג טוב?? המעבד בצבע חום ונקנה לפני חצי שנה בערך.... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 17 תגובות
    • 997 צפיות
  19. Started by ban26,

שלום אני בקשתי זכרונות של CORSAIR XMS2 DDR2 667MGHZ 5400 ,ותיזמונים של4-4-4-12 ושעתי בדיקה באוורסט זה מה שקבלתיף corsiar ddr2 cm2x512 5400c4 667mhz : MAMORY TYMING 4-5-5-15 האם זה הגיוני ונורמלי או שעבדו אלי??? :s05:

• 13 תגובות
    • 997 צפיות
  20. איזה תוכנה מהם יותר אמינה? ונראה לי שהתוכנה A64 מזייפת הוא מראה לי שהCAS אצלי על 4.5 ובלי שום קשר המחשב קצת איטי זה אולי קשור לזה? תודה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 997 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי לוח אם מתוצרת אינטל מבוסס צ'יפסט 865P, הבנתי שהוא תומך במעבדים עד לבאס של 533 יש לי הזדמנות להשיג מעבד פנטיום 4 נורטווד 2.8C שעובד בבאס של 800 האם הוא יזוהה ע"י הלוח כמו שצריך או שיזוהה במהירות 14*133=1860 מה"ז או שלא יזוהה בכלל. יש לציין שבביוס יש אוציה לזיהוי זכרונות במהירות 200 מה"ז.

• 17 תגובות
    • 997 צפיות
  22. Started by tzahif,

עבור מעבד Core 2 Duo E6400 , כנראה לא עומד לבצע Overclocking או Raid. האם שווה את ההפרש או ניתן להסתפק ב"רגיל" ?

• 18 תגובות
    • 997 צפיות
  23. החלקים שאני הולך לקנות הם C2D e6300 tray + AC freezer 7 pro Asus P5N-E SLI G.Skill 2GB 800mhz HK ב3227 שקל מפנדס התקציב הוא בערך 3200 לשילוש+קירור אם צריך מתוכנן OC כבד ל3.4-3.6 מה שיצא אני מעדיף לא להכניס קירור כבד מדי כי לפעמים אני מזיז את המחשב מפה לשם.. אני כרגע בעמוד של האישור הזמנה ומחכה לתגובות שלכם... תודה

• 13 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by n0stredamus,

שוטטתי היום באתר של ג"יגבייט ונתקלתי בקטגוריה חדשה של לוחות X48 מישהו יודע מתי יש צפי להגעה של הלוח הזה לארץ ? אני מתכנן את הקנייה שלי בקרוב . אשמח לדעת מתי טל.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  25. שלום. הייתי רוצה לדעת על איזה מעבד אתם ממליצים לקנות שהכי משתלם מבחינת יחס עלות/תועלת למשתמש שלא מתכנן אוברקלוק. תודה.

• 6 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.