עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by drok!,

שאומרים שללוח הזה (http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm) יש 1 x PCI Express Graphics slot ,מתכוונים שיש לו PCI-E 16X?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. המפרט בחתימה עם שינוי, הוספתי 1GB זכרון כך שסה"כ יש לי 1.5GB זכרון RAM. אני יודע שכשהזכרון גדול אפשר לבטל את הזיכרון הוירטואלי כדי לקבל יותר ביצועים, האם אפשר לעשות את זה עם 1.5GB? אם לא, מהן ההמלצות לגודל הזכרון הוירטואלי? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חברים מה שלומכם? ברשותי מחשב DUAL CPU INTEL 2.6GHZ XEON ונישרף לי הלוח,האם אתם יודעים איפה אני יכול להשיג לוח כזה? וכמה בערך כזה דבר עולה? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by דובי770,

שלום יש לי מחשב נייד asus g51j ויש לו לוח אם PM55... אפשר להוסיף לו יותר מ 4 GIGA של RAM? כי ראיתי בכמה מקומות שהוא מוגבל ל 4 GIGA RAM? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בעקבות הנושא הקודם שפתחתי, קניתי זכרון נוסף של קינגסטון. עכשיו, הזכרון שקניתי הוא CL6, ויש לי עוד שני זכרונות נוספים (1GBx2) של A-Data ואין לי מושג מהם התזמונים שלהם, וזה מאוד מדאיג אותי כי לפי מה שהבנתי חשוב מאוד שהתזמונים יהיו זהים. אז איך אני יכול לבדוק מהם התזמונים שלהם? יש איזו תוכנה? תודה מראש חבר'ה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Apexa,

שלום חברים מישהו פה יכול להגיד לי מתי asus maximus v gene יהיה זמין בישראל יש עכשיו את כל לוחות האם של asus אבל הgene חסר :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by רז יחזקאל,

איזה מעבד יותר טוב? מעבד Amd Athlon 5000 Dual Core 64 Socket AM2 Tray או INTEL CORE 2 DUO E6400 תודה רז יחזקאל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. למעבד Q6600 תכננתי ללכת על הGigabyte GA P35S3 אבל אני ממש ממש ממששש שונא את הכרטיס קול ONBOARD של ג'יגהבייט.. (realtek משהו) יש איזה לוח עם כרטיס אחר, משהו יותר טוב בתקציב עד 700 ש"ח (עם אפשרות לחרוג אם זה מצדיק את הכסף) צריך שהלוח קודם כל יהיה טוב בOC, שיהיה טוב במולטי טאסקינג (עד כמה שזה קשור ללוח אם, אני לא יודע), למשחקים וכו'.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Tzion,

בטח רובכם קראתם את הייעה שהלוחות שמבוססים על הציפסטים KT333 ו-KT400 של VIA, תומכים באופן רשמי במעבדים החדשים של AMD עם הבאס של 333. אבל כנראה שלא (לפחות לא הרוב) קראו את מה שרשום בידיעה עצמה מה שחשוב: למי שאין כוח לפרש לעברית אז בקצרה: זה אומר שרוב הלוחות (שמבוססים KT333) משתמשים בגשר דרומי VT8235. אבל לחלק מהלוחות יש גשר דרומי ישן יותר (כנראה שהם מתכוונים לVIA 8233A-CE?) עם פחות "capabilities" (שזה נדמה לי- תמיכה) אז ככה, זה אומר שרק לוחות מבוססי גשר דרומי VT8235 (כמו אפוקס EP-8K5A2) תומכים במעבדים החדשים?? או שגם לוחות עם גשר דרומי ישן יותר (כמו גיגהבייט GA-7VRXP) תומכים במעבדים האלה??? וגם חייבים להפעיל אותם עם זכרונות PC2700 כדי שיתמכו? ??? תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Liorde,

שלום לכולם, אני רציתי בבקשה לקבל הסבר קצר לגבי סוג זכרון DDR שבא בכל מיני דגמים: 2100,2700,3100 מה זה בדיוק הזכרון הזה? הבנתי שצריך לקנות לו לוח אם מיוחד אשר תומך בזכרון מסוג DDR אך האם לכל דגם של DDR יש לוח אם אחר? מהו ההבדל בין המודלים השונים של DDR זה...? תודה, ליאור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב ושוקל עם להשקיע על 2 גיגה או להסתפק ב1 לבינתיים. השאלה מה הכי ההבדל בין סטיק יחיד של גיגה ובהמשך עוד אחד, עכשיו 512*2 ובהמשך 2 גיגה נוספים בשני סטיקים של גיגה? האם ההבדל משמעותי מבחינת אובר קלוקינג (בהנחה וכל הרכיבים יהיה ברמה גבוהה ותואמת מבחינת נתוני מהירות ותזמונים)? או בקצרה, מה ההבדל בביצועים בין 4 ל2 סטיקים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dorish,

שלום האם יש אפשרות לתקן מעבד שנשברו לו שני פינים? המעבד המדובר הוא AMD 64 אין בעיה שיעשו את זה בחנות ואני ישלם השאלה אם בכלל אפשר או שפשוט לזרוק את המעבד לפח?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bendan7,

יש לי לוח nf-ck804 ועליו 2 כרטיסים של 256 200MHZ . החלטתי לקנות זיכרון חדש 1GB 400 MHZ. במחשבה שעדיף מהירות על נפח הוצאתי את שתי הכרטיסים והכנסתי במקומם את הכרטיס החדש. בבדיקה בתוכנה CPU-Z מראה שהזיכרון החדש עובד במהירות של 200MHZ יכול להיות שהלוח לא תומך ביותר מ-200MHZ ועדיף לחבר את השתים הישנים בנוסף ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by danield51,

יש לי מחשב ישן ששבק חיים רציתי לדעת אם אני יכול לקחת את הכונן הקשיח שלו ולהתקין אותו אצלי בלי פירמוט או איזהשהי פעולה או שאני צריך לעשות פירמוט או משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. תיעוד מפת דרכים מעודכנת של AMD מאשר את הכוונה להשיק את דור ה-Ryzen 2000 כבר ברבעון הראשון של 2018, לכאורה לכתבה

16. Started by guy_intel,

כן, כן.... שוב אותה התלבטות מפורסמת שלא מפסיקה להטריד. האם לקנות עכשיו מחשב (תקציב של כ-5,500 ש"ח) או להמתין מספר חודשים ולהפציץ עם נהלים. הסיפור כיום מציק יותר בגלל שמדובר על תושבת חדשה לגמרי לנהלים ולכן לא יהיה ניתן לשדרג ממחשב פנרין, אלא אם כן אתה מעוניין להחליף זכרונות ולוח אם בנוסף למעבד.... שזה כמעט כמו מחשב חדש כבר. נניח שבדצמבר יהיה אפשר כבר לקנות נהלים בארץ, סביר שמחירו יהיה מאוד גבוה יחסית למעבדי הפנרין של היום כי אינטל לא ירצו שיפסיקו לקנות את הפנרין שרק לא מזמן הם הוציאו לשוק. אז מתי לדעתכם מחיר הנהלים יהיה סביר ? מלבד זאת, באחת הסקירות קראתי שמעבד נהלים יהיה בכ-25% מהיר יותר ממעבד פנרין Q9300. זה משמעותי. אז... אתם מוזמנים לחוות דעה. האם לחכות או לקנות עכשיו …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by דנדן,

מה עדיף מבין האופציות הבאות מעבד פנטיום D 820 שזה 2.8MHZ על לוח ASRock 775Dual-VSTA או מעבד AMD Athlon 64 3500+ Socket 939 על לוח Asus A8NE ???

18. Started by Bright Moon,

האתר הסיני Hardspell פרסם ש-Intel תשחרר מעבד High End המבוסס על ליתוגרפיה של 45nm בסוף השנה. שם הקוד של המעבד הוא Yorkfield והוא ייקרא Intel Core 2 Extreme QX6950. למעבד יהיו 4 ליבות, 12MB של L2 Cache, גם 1333MHZ FSB, מהירות שעון של 3.33GHZ ומחירו יהיה 999$ (בהזמנות של 1000 יחידות). אין ממש חדשות, רק תקציר של מידע שקיים כבר ברשת - אבל שמתי לב שמידע זה לא פורסם עדיין בפורום, אז הבאתי לכם את ה"כתבה" מהאתר. מה שמוזר לי, לפחות מבחינת השם, הוא השימוש ב-Q6950 - אם אינטל תרצה להציע בעתיד מעבד יותר טוב מאותה סדרה, מה יהיה שמו? לא עדיף לקרוא לו Q6900 ולשמור את השם "QX6950" למעבד טוב יותר ממנו, או שהסימון "50" נועד אך ורק לציון באס גבוה יותר? מחיר המעבד טוב מאוד לדעתי, בעיקר מפני ש…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם. רציתי לשאול אם יש בעיה להרכיב 2 כרטיסי זיכרון מחברות שונות והאם יש הבדל בין דגם אחד למשנהו (שני הכרטיסים הם DDR) יש לי מחשב ישן יחסים עם 512MB RAM ורציתי לעשות לו שדרוג קל, קניתי את כרטיס הזכרון הבא: Kingston KVR400X64C3A/512 DDR, 512MB, 400MHz PC 3200 64bit וכשאני מרכיב את השניים ביחד המחשב לא מזהה אותם כלל או שהוא מזהה רק אחד מהם.. יכול להיות שיש איזו אי תאימות בין השניים ? הכרטיס השני הוא: Memory DRAM Description: ADBGB1916, 512, 64MX64, 4B/SSTL2, 8K/64ms, 184, (32MX8)*16 Company: A-Data Technology אולי הוא לא PC3200 ? או שזה לא משנה ממש ? הלוח אם הוא: Gigabyte GA-K8NS Bus Type AMD Hammer Real Clock 200 MHz Effective Clock 200 MHz Memory Bus Propert…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by grasec,

Im about to buy a new computer.. and im not sure bout some parts fiting.. can anyone help me?please im buying a GIGABYTE MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDr3 1333, PCI-E motherboard.. and the offical gigabyte website says.. thats this montherboard runs with duel channel ram.. of 1066/1333/16xx MH/z but i wanna get DDR3 1333MH/z 3x2GB OCZ Platinum XTC Tripple Channel would it run properly or would id run only 2 of the ram chips? help me out please im not that far form buyin the computer

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eloya,

היי, מדובר במחשב חדש פנטיום 4. לוח - gigabyte 667 ultra מעבד 2.4. הלוח תומך בזכרון ddr 266\333 הרד דיסק חדש - בקיצור הכל חדש... קניתי סלוט זגרון 512 מגה 333 כאשר אני מכוון את הביוס ל 333 המחשב קורס - בעית חומרה כאשר אני מכוון את הלוח ל266 המחשב עובד חלק. הלכתי למעבדה והמטומטמים החליפו מעבד!!! ואמרו שזה יסתדר ושאני רק אתקין שוב xp - התקנתי ושוב אותה בעיה. למישהו יש פתרון? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום אחרי מחקר מעמיק עלו שניים על הבחירה שלי.שניהם כפולי ליבה שניהם 1 מגה לכל ליבה. ההבדלים הוא "צינורות העיבוד". אופטרון 170 - 2 גיגה הרץ 3xhtt אתלון 4800 - 2.4 גיגה הרץ 1xhtt השאלה היא כזו.מכיוון שהם זהים מלבד המהירות שעון מה זה ה HTT.ומה זה עוזר למחשב בייתי? האם צריך את זה לעבודה עם וידאו ? והאם שווה ל"אבד" 400 מהצ לטובת 3xHTT אני יודע שהאופטרון טוב לאובר אבל זה לא מעניין אותי.אותי מעניין עבודה בלבד. אני מוסיף קישור שמשווה בינהם ובכל זאת אשמח לחוות דעת .הרבה תודה . http://www.devx.com/amd/Article/27340/2907?pf=true הבנתי שההבדל המהותי בין אתלון לאופטרון הוא ב"צינורות" לאחד יש 3 ולשני יש רק 1.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אותותו והמעבד הנבחר הוא הINTEL D 805 שמתוכנן עליו OC. משיטוט בפורום הבנתי שה8i945pg לא יתמוך לי בזכרונות של 667 MHZ ואולי יגביל אותי אפילו בOC. ראיתי כמה המלצות על הלוח הנ"ל של גיגיהבייט שיכול ומסוגל לעבוד עם כאלה זכרונות ולא יעצוא אותי בOC, אבל הקטע שהוא תומך בSLI ואין לי שום עיניין בזה, ויתרה מזאת אני קונה בכלל כרטיס מסך של ATI X1800GTO. האם אני יוכל לעבוד עם כזה כרטיס על הלוח? האם זה הגיוני בכלל ההשוואה בינהם ומה שאמרתי על הOC נכון? אני מודה לכם מראש כי אני ממש מבולבל כבר. תודה רבה קובי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. דיברתי עם בחור אחד מחו"ל[אחד שאני מכיר הרבה זמן]והוא גם מבין בחומרה והוא המליץ לי על המעבד הזה: Intel Pentium 4 2.40 E GHz HT 1MB 533Mhz S478 Boxed שהוא עולה 139 יורו[774ש"ח] חיפשתי אותו קצת באתרים של חנויות של אינטל וכאלה ולא מצאתי אותו לקנייה הוא הגיע לארץ ואפשר להשיג אותו איפהשהוא? והאם הוא טוב?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. איזה מחשב הכי חזק לקידודים? מעבד, זיכרונות, כ.מסך ועוד כל מה שחשוב... יש לי DVD מקליט, ואני מעביר את החומר למחשב בקידודים, אז אני מקליט בערך... כל יום וזה הרבה מאד קידודים. אז מה הוא המעבד הכי חזק לקידודים, הזכרונות הכי טובים, הכרטיס מסך הכי טוב והכי מהיר לקידודים? ועוד כל מיני מרכיבים שאני לא חושב עליהם כרגע, כי אני לא יודע מה הם(אם יש בכלל כאלה). מצדי תמליצו על מעבד כפול ליבה , אבל העיקר תיתנו לי את המעבד הכי חזק כיום לקידוד סרטים. חשוב להדגיש שהצרכים שלי הם גם תוכנות עריכה עם סרטים וצפיה בסרטים. תודה מראש. .swg

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים